Browse through our Interesting Nodes on Classical Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-07-27

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] «Δεν μπορεί η διαφορετικότητα να υπερβαίνει την ενότητα» δηλώνει ο Δ. Βίτσας
  • [02] O Ευ. Βενιζέλος καλεί τον Αλ.Τσίπρα «να αποσαφηνίσει τον χαρακτήρα της κυβέρνησης του»
  • [03] Να διερευνηθεί πολιτικά και ποινικά το φερόμενο σχέδιο του Γ. Βαρουφάκη ζητούν 24 βουλευτές της ΝΔ
  • [04] Ποια αιτήματα επιχειρήσεων πρέπει να εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα
  • [05] «Για το "κούρεμα" του χρέους ισχύει η απόφαση της Συνόδου Κορυφής της 12ης Ιουλίου»
  • [06] Έρευνα IW: Οι Νοτιοευρωπαίοι χάνουν την εμπιστοσύνη τους στο πολιτικό σύστημα
  • [07] Με επίσχεση εργασίας προειδοποιούν οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ
  • [08] Επανέρχεται αξιόπλοο από αύριο το FLYING CAT 4
  • [09] Κατά 7,7 δισ. ευρώ μειώθηκαν οι καταθέσεις τον Ιούνιο
  • [10] Τα τεχνικά κλιμάκια ξεκινούν αύριο τις διαπραγματεύσεις
  • [11] «Χάλκινος» ο Σπύρος Γιαννιώτης στα 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα στο Παγκόσμιο
  • [12] Πρεμιέρα με σπουδαία νίκη για την εθνική πόλο των ανδρών στο Παγκόσμιο
  • [13] Αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για Έρμελο
  • [14] Το Μεξικό κατέκτησε το τρόπαιο στο Γκολντ Καπ

  • [01] «Δεν μπορεί η διαφορετικότητα να υπερβαίνει την ενότητα» δηλώνει ο Δ. Βίτσας

    Yπέρ της προσφυγής σε πρόωρες εκλογές «αμέσως μετά» την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές τάχθηκε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

    «Χρειαζόμαστε μια ισχυρή κυβέρνηση, αυτό δεν μπορεί να σημαίνει τίποτε άλλο [παρά εκλογές]» τόνισε ο κ. Βίτσας, απορρίπτοντας το σενάριο συγκρότησης κυβέρνησης ειδικού σκοπού. Διαμήνυσε προς τους διαφωνούντες ότι «η διαφορετικότητα δεν μπορεί να υπερβαίνει την ενότητα» και συμπλήρωσε: «Καλύτερα να χρεοκοπήσει μια πολιτική ρητορική, παρά μια κοινωνία».

    Ο κ. Βίτσας είπε πως βασικός στόχος θα πρέπει να είναι η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, με συγκεκριμένη στοχοθεσία σε πολλούς τομείς και συντονισμένες δράσεις ώστε να επιτευχθεί σταδιακά μια συνολική αναμόρφωση του παραγωγικού μοντέλου. «Αυτό σημαίνει αναδιάταξη και του ιδιωτικού τομέα, που είναι πλήρως συνδεδεμένος με το Δημόσιο» υποστήριξε.

    Σχετικά με το «Σχέδιο Β» που φέρεται ετοίμαζε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο κ. Βίτσας τόνισε πως ο στόχος της κυβέρνησης ήταν εξαρχής να υπάρξει μια ωφέλιμη συμφωνία, προσθέτοντας πως «δεν δίνει μεγάλη σημασία» σε οτιδήποτε βρίσκεται στο περιθώριο αυτής της προσπάθειας.

    [02] O Ευ. Βενιζέλος καλεί τον Αλ.Τσίπρα «να αποσαφηνίσει τον χαρακτήρα της κυβέρνησης του»

    Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, με άρθρο του στην ιστοσελίδα «Huffington Post» ζητεί από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «ευθέως και επισήμως να αποσαφηνίσει τάχιστα τον χαρακτήρα της κυβέρνησης του και τη σχέση του με τους βουλευτές του κόμματος του, που διαφωνούν με τον άξονα της κυβερνητικής πολιτικής και το ίδιο το πλαίσιο της εθνικής στρατηγικής».

    Σύμφωνα με τον Ευ. Βενιζέλο, «με βάση αυτή τη θεμελιώδη αποσαφήνιση, (ο κ. Τσίπρας) οφείλει να πει τι είναι αυτό που ζητά από την αντιπολίτευση και σε ποιο θεσμικό και στρατηγικό πλαίσιο».

    Ωστόσο, «αυτό προϋποθέτει, σε κάθε περίπτωση, ότι πληρούνται ορισμένες στοιχειώδεις θεσμικές εγγυήσεις σχετικές:

    - με τη λειτουργία της Βουλής (η αντικατάσταση της Προέδρου της Βουλής είναι μια από αυτές)

    - με το εκλογικό σύστημα

    - με τη διασφάλιση της ουδετερότητας της δικαιοσύνης, των ανεξάρτητων αρχών και της δημόσιας διοίκησης

    - με τη σοβαρότητα της διαπραγμάτευσης με την ΕΕ και το ΔΝΤ

    - με το χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με το οποίο πορεύεται η χώρα υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, τις οποίες ο ίδιος επιδείνωσε σε έλα τα πεδία».

    [03] Να διερευνηθεί πολιτικά και ποινικά το φερόμενο σχέδιο του Γ. Βαρουφάκη ζητούν 24 βουλευτές της ΝΔ

    Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τα όσα αποδίδονται στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη σχετικά με εναλλακτικό σχέδιο που είχε για την μετάβαση σε εθνικό νόμισμα, κατέθεσαν 24 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

    Οι βουλευτές καλούν τον πρωθυπουργό να ενημερώσει τη Βουλή «αν ήταν σε γνώση του ή υπό την έγκριση του το λεπτομερές εναλλακτικό σχέδιο του πρώην υπουργού Οικονομικών για μετάβαση σε εθνικό νόμισμα με δημιουργία παρατραπεζικού συστήματος, υπεξαίρεση δημόσιου υλικού και υποκλοπή προσωπικών δεδομένων».

    Παράλληλα, οι βουλευτές της ΝΔ επισημαίνουν ότι οι ενέργειες που αποδίδονται στον πρώην υπουργό Οικονομικών, όπως αναφέρονται σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή της Κυριακής», συνιστούν εκτροπή που επισείουν την απόδοση όχι μόνο πολιτικών αλλά τυχόν και ποινικών ευθυνών και ζητούν να διερευνηθεί πολιτικά και δικαστικά το θέμα.

    [04] Ποια αιτήματα επιχειρήσεων πρέπει να εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα

    Αναλυτικές οδηγίες στις ειδικές επιτροπές που λειτουργούν στις τράπεζες, σχετικά με το ποια αιτήματα επιχειρήσεων πρέπει να εξυπηρετούν κατά προτεραιότητα και ποια δικαιολογητικά απαιτούνται κατά περίπτωση, δίνει το υπουργείο Οικονομικών.

    Με απόφαση, η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, ορίζεται η σύσταση Ειδικών Υποεπιτροπών, ανά πιστωτικό ίδρυμα που λειτουργεί στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, για την έγκριση συναλλαγών.

    Ειδικότερα:

    Οι αρμοδιότητες των ανωτέρω υποεπιτροπών συνίστανται στην εξέταση και αξιολόγηση αιτημάτων πελατών νομικών προσώπων ή επιτηδευματιών, οι οποίοι αιτούνται:

    -εκτέλεση πληρωμών έναντι παραστατικών (π.χ. τιμολόγια, προτιμολόγια, φορτωτικές, κ.λπ.),

    -άνοιγμα νέων ενέγγυων πιστώσεων και πιστώσεων σε αναμονή και

    -έκδοση νέων εγγυητικών επιστολών, προς το εξωτερικό στο πλαίσιο των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων, το ημερήσιο εγκριτικό όριο των Ειδικών Υποεπιτροπών για κάθε τράπεζα ανά εργάσιμη ημέρα ορίζεται:

  • Από 0 έως 100.000 ευρώ ανά πελάτη (με μια ή περισσότερες ημερήσιες συναλλαγές) και

  • εντός του ορίου ποσού που καθορίζεται και ανακοινώνεται από την Επιτροπή σε κάθε τράπεζα ξεχωριστά.

    Οι ως άνω συναλλαγές περιλαμβάνονται στο αναλυτικό αρχείο με τα αιτήματα που διαχειρίζεται η τράπεζα και προσμετρώνται στο ημερήσιο συνολικό εγκριτικό όριο.

    [05] «Για το "κούρεμα" του χρέους ισχύει η απόφαση της Συνόδου Κορυφής της 12ης Ιουλίου»

    «Για τη γερμανική κυβέρνηση αυτό που ισχύει είναι η συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής της 12ης Ιουλίου, και σε αυτό το νομικό πλαίσιο βρισκόμαστε», δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Φριντερίκε Φον Τισενχάουζεν, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν ένα "κούρεμα" του ελληνικού χρέους θα επιτρεπόταν από τους κανόνες της Ευρωζώνης.

    «Τα ζητήματα που τίθενται τώρα είναι σε αυτό το πλαίσιο», διευκρίνισε, ενώ κληθείσα να εκτιμήσει εάν είναι ρεαλιστική η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με τους θεσμούς μέχρι τις 20 Αυγούστου, τόνισε ότι δεν επιθυμεί να κάνει οποιαδήποτε αξιολόγηση και σημείωσε ότι οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν προφανώς αυτές τις μέρες. «Το σημαντικό είναι να γίνουν προσεκτικές διαπραγματεύσεις. Όσο για το πότε ακριβώς θα ολοκληρωθούν, αυτό θα δείξει», είπε η κ. Φον Τισενχάουζεν και πρόσθεσε ότι δεν έχει ενημέρωση σχετικά με την ακριβή έναρξη των συνομιλιών.

    Σε ερώτηση σχετικά με το δημοσίευμα του περιοδικού Der Spiegel που έκανε λόγο για πρόθεση των θεσμών να χαμηλώσουν τον στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε περιορίστηκε να δηλώσει: «Είναι σαφές ότι υπάρχουν οι διαπραγματεύσεις για ένα πρόγραμμα υπό τον ΕΜΣ. Είναι σαφές και ότι πρόκειται για ένα φιλόδοξο πρόγραμμα. Αυτό προκύπτει από τη χρηματοδοτική ανάγκη της ελληνικής κυβέρνησης και από τα άλλα στοιχεία που σχετίζονται με αυτό. Θα περιμένουμε τι ακριβώς θα δείξουν οι διαπραγματεύσεις».

    [06] Έρευνα IW: Οι Νοτιοευρωπαίοι χάνουν την εμπιστοσύνη τους στο πολιτικό σύστημα

    Οι πολίτες των χωρών που επλήγησαν από την οικονομική κρίση δεν εμπιστεύονται τους κρατικούς θεσμούς, ενώ σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης μειώνεται σημαντικά η πίστη στο πολιτικό και το οικονομικό σύστημα δείχνει μια έρευνα του Ινστιτούτου Γερμανικής Οικονομίας (IW).

    Η Ελλάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση σε ό,τι αφορά την πίστη στο πολιτικό σύστημα (3,1%), αλλά και στο οικονομικό (21,9%). Αντίθετα στις πρώτες θέσεις εμπιστοσύνης στο πολιτικό σύστημα βρίσκονται η Δανία (92,2%), η Φινλανδία (90,8%) και η Σουηδία (90,7%) και στο οικονομικό η Σουηδία (91,6%), η Βρετανία (83,8%) και η Δανία (81,7%).

    Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης η Ευρώπη πλέον βυθίζεται σε μια κρίση εμπιστοσύνης στη δημοκρατία, η οποία έχει αρχίσει να πλήττει και χώρες όπως η Γαλλία και η Βρετανία.«Υπάρχει ένας φαύλος κύκλος οικονομικής κρίσης και έλλειψης εμπιστοσύνης στην πολιτική», σχολίασε ο επικεφαλής του IW Μίχαελ Χίτερ.

    [07] Με επίσχεση εργασίας προειδοποιούν οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ

    Την απειλή του ΕΟΠΥΥ για διακοπή συμβάσεων επιστρέφουν στον Οργανισμό οι συμβασιούχοι γιατροί, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους. Οι γιατροί προαναγγέλλουν καθολική επίσχεση παροχής υπηρεσιών αν δεν λυθούν άμεσα τα αιτήματα τους, και κυρίως τα οικονομικά.

    Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι «στις κρίσιμες ώρες που βιώνει η πατρίδα μας, οι ιατροί του ΕΟΠΥΥ με αίσθημα ευθύνης εξυπηρετούμε τους πολίτες απλήρωτοι για μήνες και χωρίς επαρκή διασφάλιση της νομιμότητας επί της παράτασης της σύμβασης μας, καθώς δεν έχει εκδοθεί ακόμη σχετικό ΦΕΚ, έχοντας χρηματοδοτήσει τα τελευταία χρόνια με πάνω από 1,5 δισ. ευρώ την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας από την τσέπη τους».

    Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνουν ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές που εκκρεμούν από το 2011, οι απλήρωτες οφειλές του 10% των επισκέψεων από το 2012, οι τρέχουσες αμοιβές που δεν δρομολογούνται, έχουν φέρει τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ σε οριακά σημεία ρευστότητας. Πολλαπλά κουρέματα, clawback rebate στις ιατρικές πράξεις και εργαστηριακές εξετάσεις έχουν καταστήσει πρακτικά ζημιογόνα, όπως λένε την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μέσω της σύμβασης.

    «Και ενώ το 90% των ασφαλισμένων εξυπηρετούνται μέσω των συμβεβλημένων ιατρών, διαπιστώνεται αξιοσημείωτη ?αμνησία? όσον αφορά τις συμβατικές υποχρεώσεις του Οργανισμού προς τους ιδιώτες ιατρούς, απαξιώνοντας τη συμβολή τους και τη διασφάλιση ποιότητας στην παροχή υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ)», συνεχίζουν.

    Επισημαίνουν, ακόμη, ότι λόγω των capital controls, οι προμηθευτές τους απαιτούν άμεσα την πληρωμή όλων των αναλωσίμων, κάτι που κάνει την εξυπηρέτηση των πολιτών από τον ιδιωτικό τομέα της υγείας σχεδόν αδύνατη, με ευθύνη του ΕΟΠΥΥ.

    [08] Επανέρχεται αξιόπλοο από αύριο το FLYING CAT 4

    Από κλιμάκιο επιθεώρησης πλοίων επιθεωρήθηκε σήμερα στο Πέραμα το επιβατηγό καταμαράν "FLYING CAT 4" που προσάραξε χθες λόγω ομίχλης σε αβαθή κοντά στο λιμάνι της Τήνου.

    Στο πλοίο δεν διαπιστώθηκε κανένα πρόβλημα από την προσάραξή του και από αύριο αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά τα δρομολόγιά του από το λιμάνι της Ραφήνας.

    Το πλοίο αποκολλήθηκε χθες με τη βοήθεια ρυμουλκού από το σημείο και κατέπλευσε με ιδία μέσα στο λιμάνι.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το «καταμαράν» προσάραξε στο παλιό καρνάγιο του νησιού γη' αυτό υπήρχαν και πλάκες στο βυθό καθώς πάνω σε αυτές γινόταν η ανέλκυση και καθέλκυση μικρών ξύλινων σκαφών.

    Από την προσάραξη του Flying Cat 4 δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός μεταξύ των 239 επιβατών που μετέφερε και οποίοι προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με τα πλοία της γραμμής.

    Το "FLYING CAT 4" πραγματοποιεί καθημερινή το δρομολόγιο Ραφήνα Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο, Σαντορίνη και επιστροφή.

    [09] Κατά 7,7 δισ. ευρώ μειώθηκαν οι καταθέσεις τον Ιούνιο

    Περισσότερα από 7 δισ. ευρώ "έφυγαν" από τις τράπεζες τον Ιούνιο.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος, οι καταθέσεις επιχειρήσεων και νοικοκυριών υποχώρησαν στα 122,2 δισ. ευρώ από 129,918 δισ. ευρώ που ήταν στο τέλος Ιουνίου.

    Η εξέλιξη αυτή εξηγεί σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη επιβολής της τραπεζικής αργίας και των περιορισμών στις αναλήψεις μετρητών μετά το πάγωμα του ELA από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

    Συνολικά οι καταθέσεις από τον Ιούνιο του 2009, οπότε είχαν φθάσει τα 237,5 δισ. ευρώ, έχουν μειωθεί κατά περίπου 115 δισ. ευρώ.

    [10] Τα τεχνικά κλιμάκια ξεκινούν αύριο τις διαπραγματεύσεις

    Σε παράλληλες ομάδες εργασίας, αρχίζουν από αύριο, σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, όπως ανέφεραν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ομάδες εργασίας θα έχουν στην ατζέντα τους δημοσιονομικά θέματα, το συνταξιοδοτικό, τα εργασιακά, τις αγορές προϊόντων, κ.λπ. Ταυτόχρονα αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα και οι επικεφαλής των θεσμών.

    Σημειώνεται ότι οι συγκεκριμένοι παράγοντες του υπουργείου επισήμαναν ότι όσον αφορά στα δημοσιεύματα περί προαπαιτούμενων (prior actions), ούτε στη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής της 12ης Ιουλίου, ούτε στις δύο επιστολές προς τον ESM του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, υπάρχει η παραμικρή νύξη για τρίτη δέσμη προαπαιτούμενων.

    [11] «Χάλκινος» ο Σπύρος Γιαννιώτης στα 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα στο Παγκόσμιο

    Έστω κι αν δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή κόσμου στα 10χλμ., ο Σπύρος Γιαννιώτης πρόσθεσε στο ενεργητικό του άλλη μία μεγάλη διάκριση στην κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας. Ο 35χρονος αθλητής του Ολυμπιακού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν και ταυτόχρονα εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, που θα είναι οι πέμπτοι της καριέρας του.

    Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Αμερικανός Τζόρνταν Ουιλιμόβσκι και το ασημένιο ο Ολλανδός Φέρι Βέερτμαν, ενώ ο Αντώνης Φωκαΐδης τερμάτισε 29ος.

    [12] Πρεμιέρα με σπουδαία νίκη για την εθνική πόλο των ανδρών στο Παγκόσμιο

    Με μία πολύ σπουδαία νίκη ξεκίνησε η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν. Μετά από εξαιρετική εμφάνιση, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε 11-10 της Ιταλίας και πλέον βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρώτη θέση του Β΄ ομίλου και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά. Επόμενος αντίπαλος της ελληνικής ομάδας, την Τετάρτη στις 9:30 π.μ., θα είναι οι ΗΠΑ.

    Τα οκτάλεπτα: 4-4, 2-1, 3-2, 2-3

    [13] Αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για Έρμελο

    Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας του στην Ολλανδία. Μετά την Αυστρία και την Τουρκία, ο πρωταθλητής αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με πτήση μέσω Θεσσαλονίκης, για το Έρμελο της Ολλανδίας, όπου εκεί θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της, ενώ θα δώσει σειρά φιλικών αναμετρήσεων.

    Αναλυτικά η αποστολή: Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτης, Γιαννιώτας, Χουτεσιώτης, Χάρα, Καπίνο, Λάτσι, Μαζουακού, Νικολάου, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σάλιακας, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ, Ελαμπντελαουί, Κασάμι, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης.

    [14] Το Μεξικό κατέκτησε το τρόπαιο στο Γκολντ Καπ

    Το Μεξικό κατέκτησε το τρόπαιο στο «Gold Cup» (Κύπελλο Εθνών της Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής), καθώς επικράτησε της Τζαμάικα με 3-1 στον τελικό που έγινε στη Φιλαδέλφεια. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Γκουαρδάδο (31΄), Κορόνα (47΄) και Περάλτα (61΄), ενώ το τέρμα των Τζαμαϊκανών πέτυχε ο Μάτοκς στο 80ο λεπτό.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 27 July 2015 - 12:32:17 UTC