Browse through our Interesting Nodes for Real Estate Services in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-07-23

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Γ. Βαρουφάκης: Γιατί ψήφισα «ναι»
  • [02] Κ. Μίχαλος: Πρόταση για σύσταση Σώματος Δίωξης Παραεμπορίου
  • [03] Νέες προοπτικές για την ελληνική οικονομία από το άνοιγμα των εξαγωγών φρούτων στην Κίνα
  • [04] Κατά πόσο είναι διατεθειμένος ο Τσίπρας να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις, διερωτάται η Suddeutsche Zeitung
  • [05] Αναγκαστική προσθαλάσσωση ελικοπτέρου στο Πόρτο Ράφτη
  • [06] Διευθυντές που εκλέγονται ή διευθυντές με υπερεξουσίες- Ένα εκπαιδευτικό κρας-τεστ
  • [07] Προσωρινή διακοπή των λεωφορειακών γραμμών 242 και Ε90, από αύριο
  • [08] Ν. Μάντης: Η κρίση για μένα ήταν σαν ένα τσακμάκι
  • [09] Στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, ο Θ. Μικρούτσικος
  • [10] Το πρόγραμμα παραστάσεων των «Αθηναϊκών Θεάτρων» για τη σεζόν 2015-16
  • [11] Ζ. Κ. Γιούνκερ: Λύση για το χρέος, αμέσως μόλις υιοθετηθούν οι πρώτες πραγματικές μεταρρυθμίσεις
  • [12] Χάκερ ανέλαβαν τον έλεγχο αυτοκινήτου εξ αποστάσεως και το έριξαν σε χαντάκι

  • [01] Γ. Βαρουφάκης: Γιατί ψήφισα «ναι»

    Τους λόγους για τους οποίους υπερψήφισε τη δεύτερη δέσμη προαπαιτούμενων εξηγεί τέως υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης με άρθρο του που δημοσιεύτηκε στον ηλεκτρονικό ενημερωτικό ιστότοπο PressProject.

    Στόχος μου είναι, παρά την θεμελιώδη διαφωνία μου όσον αφορά τους μετά το Δημοψήφισμα χειρισμούς μας, η διατήρηση της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ, η υποστήριξη του Αλέξη Τσίπρα, κι η στήριξη του Ευκλείδη Τσακαλώτου σημειώνει ο κ. Βαρουφάκης.

    Είμαι, δυστυχώς, βέβαιος, προσθέτει ο βουλευτής Β? Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ «ότι η ψήφος μου δεν θα βοηθήσει την κυβέρνηση στον κοινό μας σκοπό. Κι αυτό επειδή η Συμφωνία του Euro Summit, στην οποία εντάσσονται τα δύο αποψινά μέτρα, είναι σχεδιασμένη να αποτύχει. Την δίνω όμως στους συντρόφους μου με την ελπίδα να κερδίσουν χρόνο ώστε, όλοι μαζί ενωμένοι, να σχεδιάσουμε την νέα αντίσταση στον αυταρχισμό, στον μισανθρωπισμό, και στην υποκινούμενη επιτάχυνση και εμβάθυνση της κρίσης».

    [02] Κ. Μίχαλος: Πρόταση για σύσταση Σώματος Δίωξης Παραεμπορίου

    Καταπολέμηση του παραεμπορίου και φορολογική ελάφρυνση των επιχειρήσεων ζήτησε ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος από τον νέο αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδη, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Οικονομικών.

    Ο κ. Μίχαλος παρέδωσε στον κ. Αλεξιάδη τις προτάσεις των Επιμελητηρίων για το παραεμπόριο και την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, στις οποίες περιλαμβάνεται η σύσταση Σώματος Δίωξης Παραεμπορίου και η άμεση ενίσχυση και αναδιοργάνωση των τελωνειακών υπηρεσιών, ιδιαίτερα στις πύλες εισόδου της χώρας.

    Για στενή συνεργασία με τα επιμελητήρια δεσμεύτηκε από την πλευρά του ο κ. Αλεξιάδης και ανέφερε ότι θα δημιουργηθεί ειδική φόρμα για την κατάθεση προτάσεων για τη φορολογία, τόσο από φορείς, όσο και από πολίτες

    [03] Νέες προοπτικές για την ελληνική οικονομία από το άνοιγμα των εξαγωγών φρούτων στην Κίνα

    Θετικά αποτιμούν το άνοιγμα των εξαγωγών φρούτων στην Κίνα,που ανακοίνωσε το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων της χώρας, οι οποίοι, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκτιμούν ότι οι εξαγωγές μπορεί να αποτελέσουν ευκαιρία ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία.

    Ειδικότερα,το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μετά από συντονισμένες προσπάθειες των αρμόδιων υπηρεσιών του και με στόχο το άνοιγμα νέων αγορών για εξαγωγές ελληνικών φρούτων σε αγορές Τρίτων Χωρών, απέστειλε, μέσω των αρμοδίων υπηρεσιών του υπουργείου Εξωτερικών (Γραφείο Εμπορικού Ακόλουθου στο Πεκίνο) στην αρμόδια κινεζική Αρχή AQSIQ (General Administration of Quality Supervision, Inspection and Quarantine) τους τεχνικούς φακέλους που αφορούν στην έναρξη διαδικασίας για την εξασφάλιση δυνατότητας εξαγωγής τεσσάρων ειδών ελληνικών φρούτων στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας. Τα φρούτα αυτά είναι τα επιτραπέζια σταφύλια, τα δαμάσκηνα, τα κεράσια και τα πορτοκάλια.

    [04] Κατά πόσο είναι διατεθειμένος ο Τσίπρας να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις, διερωτάται η Suddeutsche Zeitung

    Σε άρθρο σχόλιο η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung εκτιμά ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός προχωρά μόνο σε όσες μεταρρυθμίσεις είναι αναγκασμένος να εφαρμόσει. Καθώς πιστεύει σε μια διαφορετική πολιτική από αυτή που ασκεί αυτή τη στιγμή, οι πρόωρες εκλογές είναι αναπόφευκτες, προσθέτει.

    Πόσο έτοιμος για μεταρρυθμίσεις είναι ένας πολιτικός που δεν πιστεύει αυτά που πρέπει να εφαρμόσει; διερωτάται η γερμανική εφημερίδα. Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει μόνο τα βήματα που είναι απαραίτητα, επισημαίνει.

    Όπως εξηγεί η Suddeutsche Zeitung, από το δεύτερο πακέτο μεταρρυθμίσεων που ψηφίστηκε στην ελληνική βουλή έλειπαν τα μέτρα που αφορούν στην άρση κάποιων φοροαπαλλαγών για τους αγρότες, αλλά και μέτρα που περιορίζουν τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις. Οι Βρυξέλλες δεν είχαν επιμείνει ότι αυτά πρέπει να ψηφιστούν άμεσα, σημειώνει.

    «Απλώς εφαρμόστε», είχε ζητήσει πριν λίγο καιρό από τους Έλληνες ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Όμως αυτή η πολιτική δεν πρόκειται να προχωρήσει στην Αθήνα με τον Τσίπρα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός, σημειώνει η Suddeutsche Zeitung, παρουσίασε στους πολίτες της χώρας του τη συμφωνία με τους πιστωτές της Αθήνας ως αποτέλεσμα πίεσης.

    Αυτή η κυβέρνηση, εκτιμά η εφημερίδα, έχει μόνο έναν στόχο: να εκπληρώσει τις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες ώστε η Ελλάδα να λάβει χρήματα.

    Είναι μόνο θέμα χρόνου το πότε ο Τσίπρας θα προσπαθήσει να απελευθερώσει τους Έλληνες από την φερόμενη πίεση των πιστωτών τους, σημειώνει η Suddeutsche Zeitung. Και καταλήγει τονίζοντας ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός πιστεύει σε μια άλλη πολιτική, γεγονός που καθιστά τη διεξαγωγή νέων εκλογών αναπόφευκτη.

    [05] Αναγκαστική προσθαλάσσωση ελικοπτέρου στο Πόρτο Ράφτη

    Ιδιωτικό ελικόπτερο με δύο επιβαίνοντες πραγματοποίησε αναγκαστική προσθαλάσσωση υπό αδιευκρίνιστη αιτία στην περιοχή Αυλάκι, στο Πόρτο Ράφτη.

    Το ελικόπτερο εντοπίστηκε από άλλο ιδιωτικό ελικόπτερο το οποίο ενημέρωσε για το συμβάν το Ενιαίο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του υπουργείου Ναυτιλίας.

    Αμεσα στο σημείο σπεύδουν ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού πλωτά σκάφη του λιμενικού και ελικόπτερο σούπερ πούμα.

    [06] Διευθυντές που εκλέγονται ή διευθυντές με υπερεξουσίες- Ένα εκπαιδευτικό κρας-τεστ

    Λέγεται «Βuona Scuola» που σημαίνει Καλό Σχολείο. Και είναι η τελευταία εκπαιδευτική μεταρρύθμιση στην Ιταλία, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκονται οι υπερεξουσίες που αποκτούν οι διευθυντές των σχολείων σε πλήθος θεμάτων που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα.

    Το σχέδιο της μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε στην ιταλική κοινή γνώμη τον Σεπτέμβριο του 2014 κι έγινε νόμος του ιταλικού κράτους πριν από μερικές ημέρες. Στο μεταξύ, σημειώθηκαν πλήθος αντιδράσεων τόσο από εκπαιδευτικούς όσο και από γονείς. Η βασική τους ένσταση εντοπίζεται στις υπερεξουσίες των διευθυντών - ή «σερίφηδων» όπως είναι πλέον το παρατσούκλι τους. «Στην πρώτη εκδοχή της μεταρρύθμισης, μάλιστα, είχαν πλήρη ευχέρεια στο θέμα της αξιολόγησης» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπαιδευτικός Αντόνιο Λαρόζα.

    [07] Προσωρινή διακοπή των λεωφορειακών γραμμών 242 και Ε90, από αύριο

    Διακόπτεται προσωρινά, για περίπου ένα μήνα, από αύριο Παρασκευή έως τις 31 Αυγούστου, η λειτουργία δύο λεωφορειακών γραμμών στην Αθήνα.Όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, πρόκειται για τις γραμμές 242 Στ. Κατεχάκη - Πολυτεχνειούπολη (Κυκλική) Σχολική και Ε90 Πειραιάς - Πανεπιστημιούπολη (Σχολική Express).

    Eπίσης, η γραμμή 250 Πανεπιστημιούπολη - Στ. Ευαγγελισμού (κυκλική) Σχολική θα εκτελεί δρομολόγια μειωμένα έως τις 31 Ιουλίου. Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ όλες οι γραμμές θα επαναλειτουργήσουν από την 31η Αυγούστου 2015.

    [08] Ν. Μάντης: Η κρίση για μένα ήταν σαν ένα τσακμάκι

    «Η κρίση για μένα ήταν σαν ένα τσακμάκι, που απελευθέρωσε εντονότερα εικόνες και ιδέες οι οποίες έτσι κι αλλιώς ωρίμαζαν μέσα μου από καιρό». Αυτό δηλώνει στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συγγραφέας Νίκος Μάντης, που κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών δημοσίευσε δύο διαδοχικά μυθιστορήματα για την κρίση: την «'Αγρια Ακρόπολη» και το «Πέτρα, ψαλίδι, χαρτί» (κυκλοφορούν αμφότερα από τις εκδόσεις Καστανιώτη).

    Η επιταγή κάποιων να αφήνουμε τα γεγονότα να «κρυώσουν» προτού καταπιαστούμε μαζί τους δεν ισχύει για τον ίδιο. Ο Ν. Μάντης σημειώνει εξάλλου πως με κάθε καινούργιο του βιβλίο νιώθει την ανάγκη να ανεβάζει τον βαθμό του ρίσκου, συμπληρώνοντας πως δεν κατατάσσει τον εαυτό του σε εκείνους που «γράφουν πάντα και παντού».

    [09] Στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, ο Θ. Μικρούτσικος

    «Η μνήμη όταν επιστρέφει εκδικείται...» με αυτό τον τίτλο ο αγαπημένος μας συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος πραγματοποιεί δύο συναυλίες, την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Ιουλίου, στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Ελλάδα, αυτό το καλοκαίρι.

    «Τραγούδια με αίμα. Τραγούδια από πέτρα. Τραγούδια για το όνειρο που πάντα θα κυνηγάμε. Τραγούδια για να ξορκίσουμε τους εφιάλτες, που και τότε και τώρα μας περικυκλώνουν». Με αυτό το σκεπτικό έγινε η επιλογή των τραγουδιών από τον συνθέτη.

    Το ΑΠΕ-ΜΠΕ συνομίλησε με τον Θάνο Μικρούτσικο, για τις ιδιαιτερότητες, τις αφετηρίες και αναφορές, το «ύφος» και το «χρώμα» αυτής της συναυλίας και γενικότερα της περιοδείας του, φέτος, στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία που διανύουμε.

    [10] Το πρόγραμμα παραστάσεων των «Αθηναϊκών Θεάτρων» για τη σεζόν 2015-16

    Τρεις επαναλήψεις επιτυχημένων παραστάσεων και οκτώ καινούργιες παραγωγές, μεταξύ των οποίων, η «Όπερα της Πεντάρας» σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, το «Billy Elliot, The Musical» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, και η νέα σκηνοθετική δουλειά του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη πάνω στην κωμωδία «Le Prenom» των Ματιέ Ντελαπόρτ και Αλεξάντρ Ντε Λα Πατελιέρ, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εταιρείας «Αθηναϊκά Θέατρα» (που διαχειρίζεται τα θέατρα Παλλάς, Αλίκη, Μικρό Παλλάς, Δημήτρης Χορν, Λαμπέτη, Εμπορικόν, Αποθήκη, Πειραιώς 131 και Κιβωτός) για τη σεζόν 2015-2016.

    [11] Ζ. Κ. Γιούνκερ: Λύση για το χρέος, αμέσως μόλις υιοθετηθούν οι πρώτες πραγματικές μεταρρυθμίσεις

    Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Die Welt κάνει τον απολογισμό των τελευταίων διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ελλάδας και των Ευρωπαίων.

    «Αποτρέψαμε το χειρότερο και μάλιστα όχι επειδή ήμασταν τόσο απίστευτα έξυπνοι, αλλά επειδή φοβόμασταν», τόνισε ο Γιούνκερ όταν ρωτήθηκε αν το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων ήταν καλό από οικονομική και ηθική άποψη.

    «Η ηθική άποψη δεν είναι σημαντική. Το αποτέλεσμα αυτό βασίστηκε στον φόβο. Και όταν κανείς ξεπεράσει τον φόβο αυτό, έρχεται η ανακούφιση», πρόσθεσε ο ίδιος.

    «Κυρίως φοβόμουν μια οριστική ρήξη», υπογράμμισε ο Γιούνκερ. «Τους τελευταίους μήνες και τις τελευταίες ώρες έλεγα ότι αν καταρρεύσει η ευρωζώνη, τότε τα πάντα μπορούν να καταρρεύσουν. Αν καταστραφεί ο πιο βασικός σύνδεσμος, το πιο σημαντικό πράγμα, τότε ξαφνικά όλα μπορούν να τεθούν υπό αμφισβήτηση», εξήγησε.

    Παράλληλα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εκτίμησε ότι η Ελλάδα «ειλικρινά δεν έχει κανέναν λόγο να αισθάνεται ταπεινωμένη. Διότι η Κομισιόν έκανε τα πάντα για να απαλύνουν την κατάσταση για την Ελλάδα».

    Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η άποψή τους για τους Έλληνες που πήραν μέρος στις διαπραγματεύσεις, ο Γιούνκερ απάντησε: «Βρίσκω τον (Έλληνα πρωθυπουργό) Αλέξη Τσίπρα συμπαθητικό και πάντα τον αντιμετώπιζα φιλικά (...) Ο Τσίπρας είναι εκλεγμένος πρωθυπουργός και πρέπει να τον σεβόμαστε. Πάντα (στις διαπραγματεύσεις) προσπαθούσα να διατηρήσει την αξιοπρέπειά του, διότι διαφορετικά η μέθοδος των διαπραγματεύσεων δεν θα ήταν καθόλου ευρωπαϊκή».

    Εξάλλου πρόσθεσε ότι «παρά τις συμβουλές πολλών άλλων δεν ήθελα να κουνήσω το δάκτυλο (στους Έλληνες), διότι πάντα έλεγα ότι θα πρέπει να υπάρχει κάποιος στην Ευρώπη τον οποίο θα μπορούν να εμπιστεύονται οι Έλληνες. Αν όχι, φοβόμουν, ότι οι Έλληνες θα είχαν την εντύπωση ότι η Ευρώπη έχει μετατραπεί σε μια ανθελληνική μηχανή».

    Ο Γιούνκερ επεσήμανε μάλιστα ότι τον στενοχωρούν κάποιες αντιδράσεις ευρωπαϊκών χωρών σχετικά με το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων. «Παρατήρησα σε μια σειρά χωρών μια ανθελληνική τάση, η οποία οφείλεται σε εσωπολιτικούς λόγους και αφορούσε μόνο την οικονομική πτυχή. Όμως με αυτό τον τρόπο αγνοείται το κοινωνικό ζήτημα στην επίλυση της κρίσης».

    Σε ό,τι αφορά μια ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επεσήμανε: «Εδώ και μήνες έλεγα στον Αλέξη Τσίπρα ότι το θέμα του χρέους θα τεθεί και στη συνέχεια θα λυθεί αμέσως μόλις υιοθετηθούν οι πρώτες πραγματικές μεταρρυθμίσεις».

    Ερωτηθείς για πόσο διάστημα θα μπορέσει να κρατήσει η συμφωνία αυτή, ο Γιούνκερ απάντησε: «Αν η Ελλάδα κάνει αυτό στο οποίο συμφωνήσαμε, και το χρέος περιοριστεί έπειτα από μια αρχική εκτίμηση, δεν θα τεθεί ξανά το πρόβλημα τα επόμενα τρία χρόνια».

    Πάντως ο πρόεδρος της Κομισιόν επεσήμανε ότι «οι Έλληνες είναι θύματα της αδυναμίας τους, διότι πάντα πολεμούσαν ο ένας τον άλλο».

    Στη συνέντευξή του ο Γιούνκερ εκτίμησε επίσης ότι η Ευρώπη έχει καταντήσει ένα σχέδιο των ελίτ. «Αυτό εξηγεί τη διαφορά στην αντίληψη μεταξύ των Βρυξελλών και της κοινής γνώμης. Ένα είναι βέβαιο: δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι».

    Τέλος, σχολιάζοντας την κατάσταση στην Ευρώπη, ο Γιούνκερ σημείωσε: «Ήλπιζα ότι η πικρία θα είχε εξαλειφθεί, όμως επανήλθε στο προσκήνιο. Πάντα γνώριζα πόσο πιο εύθραυστο από ποτέ είναι το ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Όμως το πόσο εύθραυστο ακριβώς είναι, το αποκάλυψε η ελληνική κρίση. Επέστρεψαν οι παλιοί δαίμονες της εθνικιστικής δυσαρέσκειας».

    [12] Χάκερ ανέλαβαν τον έλεγχο αυτοκινήτου εξ αποστάσεως και το έριξαν σε χαντάκι

    Αμερικανοί «καλοί» χάκερ έδειξαν στην πράξη ότι είναι δυνατό να πάρουν τον έλεγχο ενός αυτοκινήτου εξ αποστάσεως. Συγκεκριμένα, ανέλαβαν τον έλεγχο του τιμονιού, των φρένων και άλλων συστημάτων ενός τζιπ «Τσερόκι», το οποίο έβγαλαν από το δρόμο και το έρριξαν σε ένα χαντάκι.

    Επρόκειτο, σύμφωνα με το BBC και τη βρετανική «Ιντιπέντεντ», για μια εντυπωσιακή επίδειξη των διευρυμένων πλέον δυνατοτήτων των χάκερ και μια ηχηρή προειδοποίηση για τους κινδύνους του μέλλοντος, που δεν θα αφορούν πλέον μόνο τους χρήστες υπολογιστών και τηλεφώνων, αλλά και τους οδηγούς, καθώς τα αυτοκίνητα εξελίσσονται σε αυτοκινούμενα δίκτυα υπολογιστών. Ένα τυπικό σύγχρονο «έξυπνο» αυτοκίνητο περιέχει περίπου 50 υπολογιστές διασυνδεμένους μεταξύ τους.

    Οι δύο χάκερ -στην πραγματικότητα ειδικοί σε θέματα κυβερνοασφάλειας- χρησιμοποίησαν ένα φορητό υπολογιστή, ένα κινητό τηλέφωνο και μια ασύρματη σύνδεση για να διεισδύσουν στα ηλεκτρονικά κυκλώματα του αυτοκινήτου, την ώρα που αυτό εκινείτο με 100 χλμ την ώρα σε ένα δρόμο του Σαιν Λιούις του Μισούρι.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 23 July 2015 - 8:32:18 UTC