Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-07-15

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ξεκίνησε η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής
  • [02] Υπέρ της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον
  • [03] Βερολίνο: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης του χρόνου αποπληρωμής, αλλά απορρίπτει το κούρεμα χρέους
  • [04] Τα σημαντικότερα στρατιωτικά γυμνάσια από το 2002 προετοιμάζει το NATO
  • [05] Είκοσι εννέα προσωπικότητες καλούν τον πρωθυπουργό Κάμερον να προστατεύσει το BBC
  • [06] Αλ.Τσίπρας: Στηρίξτε με ή δυσκολεύομαι να είμαι πρωθυπουργός αύριο
  • [07] Συνάντηση του υπουργού Επικρατείας Ν. Παππά με αντιπροσωπεία των Γερμανών «Πρασίνων»
  • [08] Περίπου 50 βουλευτές της CDU/CSU εκτιμάται ότι θα ψηφίσουν "όχι" την Παρασκευή
  • [09] Eγκρίθηκε από τη Γαλλική εθνοσυνέλευση το σχέδιο βοήθειας προς την Ελλάδα

  • [01] Ξεκίνησε η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής

    Ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα της Συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, των Βρυξελλών.

    Όπως αποφασίστηκε στη Διάσκεψη των προέδρων, μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα θα έχει ολοκληρωθεί η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου.

    Η πρόταση αυτή τέθηκε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη και υποστηρίχθηκε με 10 ψήφους. Επτά ψήφισαν κατά και δύο παρών (οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ) οι οποίοι κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι ακολουθεί τις ίδιες απαράδεκτες κοινοβουλευτικές διαδικασίες που ως αξιωματική αντιπολίτευση κατήγγειλε. Υπέρ της πρότασης τάχθηκαν εκτός από τον κ. Φίλη, οι βουλευτές από την ΝΔ, το Ποτάμι, τους ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ.

    Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Ζερδελής είχε εισηγηθεί να αρχίσει αύριο το πρωί η συζήτηση του νομοσχεδίου ωστόσο η πρόταση αυτή είχε μόνο την θετική ψήφο της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

    Το ΚΚΕ όπως δήλωσε ο κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος, Θανάσης Παφίλης, θα καταθέσει ονομαστική ψηφοφορία και επί της αρχής και επί των άρθρων του νομοσχεδίου.

    Το πολιτικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στους βουλευτές της συγκυβέρνησης, που έχουν εκφράσει ενστάσεις ή διαφωνίες, για τη στάση που θα κρατήσουν τελικά κατά την ψηφοφορία.

    [02] Υπέρ της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον

    Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε σήμερα ότι η Ελλάδα χρειάζεται ελάφρυνση του χρέους της, εκφράζοντας την υποστήριξή του στη έκθεση που παρουσίασε χθες το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με αντικείμενο τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

    Την Τρίτη, στην ανάλυσή του το ΔΝΤ ανέφερε ότι η Ελλάδα χρειάζεται κατά πολύ μεγαλύτερη ελάφρυνση του χρέους απ' όσο ήταν πρόθυμες να εξετάσουν μέχρι τώρα οι κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών χωρών.

    "Η άποψη που εκφράζει (το ΔΝΤ) ότι χρειάζεται ελάφρυνση του χρέους για την Ελλάδα πρέπει να είναι σωστή" δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός μιλώντας στο κοινοβούλιο της χώρας του.

    [03] Βερολίνο: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης του χρόνου αποπληρωμής, αλλά απορρίπτει το κούρεμα χρέους

    Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης του χρόνου αποπληρωμής των ελληνικών δανείων άφησε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Μάρτιν Γιέγκερ, εξηγώντας ωστόσο ότι αυτή η μέθοδος δεν μπορεί να οδηγήσει σε «σημαντική» μείωση του χρέους.

    «Αυτή η δυνατότητα τεχνικά υπάρχει. Παραμένουμε όμως στη δήλωση που κάναμε. Είναι ένα στοιχείο το οποίο μπορεί κανείς να το λάβει υπόψη του, αλλά δεν θα είναι η λύση, εάν οδηγήσει σε σημαντική μείωση της αξίας (του χρέους)», δήλωσε ο κ. Γιέγκερ και επανέλαβε ότι το «κούρεμα» χρέους δεν επιτρέπεται από τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τόνισε δε ότι η ανάλυση του ΔΝΤ για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους ήταν γνωστή κατά την συνεδρίαση του Eurogroup του Σαββάτου και της Συνόδου Κορυφής της Κυριακής, άλλωστε, όπως είπε, ήταν παρούσα η ίδια η Γενική Διευθύντρια του Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ δεν επρόκειτο για καινούργια αξιολόγηση.

    «Το ΔΝΤ έχει πολύ αυστηρούς κανόνες για την συμμετοχή του σε προγράμματα βοήθειας, ότι δηλαδή πρέπει να είναι εγγυημένη η βιωσιμότητα του χρέους. Υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες να επιτύχει κανείς την βιωσιμότητα χρέους. Μια τέτοια θεωρητική δυνατότητα είναι το "κούρεμα", το οποίο, όπως είναι γνωστό, στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι δυνατό, με βάση το άρθρο 125 της Συνθήκης της ΕΕ. Σε όλα τα προγράμματά μας στα οποία συμμετέχει το ΔΝΤ επιλέξαμε για την επίτευξη της βιωσιμότητας του χρέους την προσέγγιση της δημοσιονομικής βάσης», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και σημείωσε ότι σε άλλες χώρες αυτό λειτούργησε. «Και στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του περασμένου έτους βλέπαμε ότι μπορούσαμε να πετύχουμε τους στόχους, αλλά τους τελευταίους έξι μήνες η κατάσταση επιδεινώθηκε. Συνεχίζουμε όμως να πιστεύουμε ότι και στην Ελλάδα αυτός ο δρόμος μπορεί να είναι επιτυχής, δηλαδή να δημιουργήσουμε οικονομική ανάπτυξη μέσω διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων - και με το Ταμείο αποκρατικοποιήσεων ως νέο εργαλείο, το οποίο μπορεί να στηρίξει την βιωσιμότητα χρέους», πρόσθεσε και επισήμανε ότι «όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα κυλήσουν οι διαπραγματεύσεις και μόνο στο τέλος τους θα μπορέσουμε να απαντήσουμε οριστικά και σοβαρά στην ερώτηση εάν υπάρχει βιωσιμότητα χρέους».

    Ερωτηθείς αν το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών είναι το μόνο που αρνείται το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, ο κ. Γιέγκερ απάντησε αρνητικά, τονίζοντας ότι το Βερολίνο δεν είναι μόνο του σε αυτό το θέμα στο Eurogroup. «Αντιθέτως, οι κανόνες της Ευρωζώνης έχουν αποφασιστεί από όλα τα 19 κράτη-μέλη της, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, και λένε ότι ένα ?κούρεμα' αποκλείεται». Για το ίδιο θέμα ο εκπρόσωπος της Καγκελαρίου Στέφεν Ζάιμπερτ συμπλήρωσε: «Δεν είναι σωστό ότι ένας εκ των θεσμών τάχθηκε στην πλευρά της Ελλάδας. Όλοι οι Ευρωπαίοι εταίροι στέκονται στο πλευρό της Ελλάδας και αυτό αποδεικνύεται από τον τριψήφιο αριθμό δισεκατομμυρίων, τα οποία δόθηκαν στην Ελλάδα από το 2010 και από την προθυμία των εταίρων να κλείσουν την συμφωνία για την πιθανή έναρξη διαπραγματεύσεων για ένα γ' πρόγραμμα βοήθειας».

    [04] Τα σημαντικότερα στρατιωτικά γυμνάσια από το 2002 προετοιμάζει το NATO

    Το NATO και σύμμαχοι του προγραμματίζουν από τον ερχόμενο Οκτώβριο τα μεγαλύτερα στρατιωτικά γυμνάσια έπειτα από μια δεκαετία, αναπτύσσοντας 36.000 στρατιωτικούς σε όλη τη Μεσόγειο για να αντιμετωπίσει την απειλή της οργάνωσης Ισλαμικού Κράτους στην νότια πλευρά της Ατλαντικής Συμμαχίας.

    Στρέφοντας για λίγο την προσοχή τους μακριά από την Ρωσία, οι επικεφαλής του ΝΑΤΟ δήλωσαν σήμερα πως το Σύμφωνο θα πραγματοποιήσει μερικά από τα πιο σκληρά γυμνάσιά του για ένα σύνθετο «θεωρητικό σενάριο απειλής» βάσει του οποίου τζιχαντιστές επιτίθενται από ξηράς, αέρος και θαλάσσης.

    «Δεν μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ της απειλής από ανατολάς και της απειλής από τον νότο, πρέπει να εκπαιδευτούμε και για τις δυο», τόνισε ο Γερμανός στρατηγός Χανς-Λόταρ Ντομρέζε, διοικητής των συμμαχικών δυνάμεων στο Μπρούνσουμ στην Ολλανδία που προετοιμάζει τα στρατιωτικά γυμνάσια.

    Έπειτα από τις στρατιωτικές επιχειρήσεις υπό τη διοίκηση του ΝΑΤΟ που διήρκεσαν μια δεκαετία και πλέον στο Αφγανιστάν, η στρατιωτική συμμαχία υπό την ηγεσία των ΗΠΑ μετατοπίζει το επίκεντρο της προσοχής της στην υπεράσπιση των δικών της εδαφών.

    Περισσότερες από 30 χώρες ? περιλαμβανομένων κρατών που δεν ανήκουν στην νατοϊκή συμμαχία, όπως η Σουηδία και η Αυστρία ? θα συμμετάσχουν στις ασκήσεις στην Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και στην Μεσόγειο από την 3η Οκτωβρίου έως την 6η Νοεμβρίου.

    Ο γενικός γραμματέας της συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ έχει προειδοποιήσει ότι οι εξεγέρσεις της λεγόμενης Αραβικής Άνοιξης εγκαινίασαν έναν «βίαιο χειμώνα» αστάθειας.

    Το ΝΑΤΟ δεν έχει πραγματοποιήσει γυμνάσια τέτοιας κλίμακας μετά το 2002, όταν 15 κράτη μέλη της Συμμαχίας και 12 χώρες-εταίροι έκαναν ασκήσεις στη Νορβηγία και στην Πολωνία.

    [05] Είκοσι εννέα προσωπικότητες καλούν τον πρωθυπουργό Κάμερον να προστατεύσει το BBC

    «Ένα BBC εξασθενημένο, σημαίνει ένα εξασθενημένο Ηνωμένο Βασίλειο»

    Οι ηθοποιοί Ντάνιελ Κρεγκ και Τζούντι Ντεντς, καθώς και η μυθιστοριογράφος Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και 26 άλλες προσωπικότητες κάλεσαν με ανοικτή επιστολή τους τον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον να προστατεύσει τον ραδιοτηλεοπτικό όμιλο που βρίσκεται αντιμέτωπος με μια «θεραπεία» λιτότητας.

    Η επιστολή αυτή, η οποία υπογράφεται επίσης από τον ηθοποιό Στίβεν Φράι ή τον σεφ Τζέιμι Όλιβερ, αποκαλύφθηκε σήμερα, παραμονή της δημοσιοποίησης μια λευκής βίβλου της κυβέρνησης, η οποία αναφέρεται στη στρατηγική για την ανάπτυξη του BBC, του μεγαλύτερου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού ομίλου στον κόσμο.

    «Γράφουμε για να εκφράσουμε δημοσίως την ανησυχία μας για ό,τι θα μπορούσε να εξασθενήσει το BBC ή να το μετατρέψει σε ένα αποτυχημένο ραδιοτηλεοπτικό μέσο που καθοδηγείται αυστηρά από την αγορά», δηλώνουν οι 29 προσωπικότητες σ' αυτή την επιστολή, αποσπάσματα της οποίας διανεμήθηκαν στον βρετανικό Τύπο.

    «Ένα BBC εξασθενημένο, σημαίνει ένα εξασθενημένο Ηνωμένο Βασίλειο. Το BBC είναι ένας θεσμός με μεγάλη αξία. Όπως όλοι οι οργανισμοί, έχει τα μειονεκτήματά του, όμως είναι μια εξαιρετική δύναμη δημιουργίας", προσθέτουν και υπόσχονται να συνεχίσουν τη στράτευσή τους για να προωθήσουν ένα ισχυρό BBC».

    Το BBC, έχοντας ξεκινήσει από το 2010 ένα εκτεταμένο πρόγραμμα εξοικονόμησης 800 εκατ. στερλινών (1,125 δισεκ. ευρώ), ανακοίνωσε στις αρχές Ιουλίου την κατάργηση άνω των 1.000 επιπλέον θέσεων εργασίας για να αντιμετωπίσει τη μείωση του ραδιοτηλεοπτικού τέλους που είναι η κύρια πηγή χρηματοδότησής του.

    Τα τελευταία χρόνια το BBC είχε ήδη καταργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας, είχε πωλήσει το 40% των ακινήτων του, είχε μειώσει τα διοικητικά κόστη και είχε παραχωρήσει ορισμένα τηλεοπτικά δικαιώματα σε αθλήματα για να εξοικονομήσει περισσότερες από 1,5 δισεκατομμύριο στερλίνες ετησίως (2,112 δισεκ. ευρώ).

    Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η λευκή βίβλος της κυβέρνησης Κάμερον θα κάνει συστάσεις για μείωση των προγραμμάτων του BBC, ενώ άλλες συστάσεις που αναφέρθηκαν ενδέχεται να αφορούν τον ιστότοπο του "Beeb", όπως μερικές φορές αποκαλούν το BBC οι Βρετανοί.

    Ο Κρις Πάτεν, πρώην πρόεδρος του BBC, κατηγόρησε τη βρετανική κυβέρνηση ότι απεργάζεται την "καταστροφή" του ραδιοτηλεοπτικού ομίλου και χαρακτήρισε "νεκροθάφτες" τους εμπειρογνώμονες που επελέγησαν για να αναδιαμορφώσουν τη στρατηγική του.

    [06] Αλ.Τσίπρας: Στηρίξτε με ή δυσκολεύομαι να είμαι πρωθυπουργός αύριο

    Ένα πράγμα που πρέπει να συζητήσουμε είναι εάν αυτό το δίλημμα που τέθηκε στην ελληνική κυβέρνηση για συμφωνία ή Grexit ήταν πλαστό η πραγματικό, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ολοκληρώνοντας τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

    Ο κ. Τσίπρας κάλεσε, εάν πιστεύει κάποιος ότι ο πρωθυπουργός παραπλανήθηκε από κάποιο πλαστό δίλημμα, από κάποια μπλόφα των δανειστών, να βγει να το πει και πως εάν κάποιος πιστεύει όμως ότι ήταν πραγματική αυτή η απειλή, τότε θα πρέπει να αναλογιστεί και τις συνέπειες της μη συμφωνίας.

    Κλείνοντας την ομιλία του και τις εργασίες της ΚΟ, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι είναι πρωθυπουργός επειδή έχει μια Κοινοβουλευτική Ομάδα πάνω στην οποία στηρίζεται και πάνω στην οποία βασίζεται, για να σημειώσει ότι αν δεν έχει τη στήριξη από αυτή την Κ.Ο. τότε δυσκολεύεται να είναι πρωθυπουργός και την επόμενη μέρα. Σε αυτό το σημείο ο πρωθυπουργός δέχτηκε θερμό χειροκρότημα.

    Όσον αφορά στο ζήτημα των εναλλακτικών, κατά τις ίδιες πηγές, ο κ. Τσίπρας είπε ότι η μόνη εναλλακτική που ακούστηκε ήταν η αποδοχή του σχεδίου Σόιμπλε (σσ: για συμφωνημένη έξοδο), όπως το διατύπωσε ο σύντροφος Λαπαβίτσας. Ο πρωθυπουργός είπε ότι το σχέδιο Σόιμπλε όμως είχε και ένα άλλο σκέλος, που ήταν η πτώση της κυβέρνησης. Κανέναν από τα δύο ενδεχόμενα δεν πρόκειται να συμβεί, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

    [07] Συνάντηση του υπουργού Επικρατείας Ν. Παππά με αντιπροσωπεία των Γερμανών «Πρασίνων»

    Για τη στάση τους στο κοινοβούλιο της χώρας τους και στο ευρωκοινοβούλιο υπέρ των ελληνικών θέσεων, ευχαρίστησε το γερμανικό κόμμα των «Πρασίνων» ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς κατά τη διάρκεια συνάντησής του με αντιπροσωπεία τους.

    Ο κ. Παππάς και ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Δ. Τζανακόπουλος συναντήθηκαν σήμερα με αντιπροσωπεία του γερμανικού κόμματος των «Πρασίνων», στην οποία συμμετείχαν οι Γενικοί Γραμματείς του κόμματος κα Πέτερ και ο κ. Όζντεμιρ καθώς και ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο, κ. Μπουτικόφερ.

    Στη συζήτηση στηλιτεύθηκαν οι προσπάθειες νέο-συντηρητικών ευρωπαϊκών κύκλων για έξοδο της χώρας από το ευρώ και συνομολογήθηκε ότι σενάρια διπλού νομίσματος και συμφωνημένης εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη πρέπει να αποκλειστούν.

    Συζητήθηκε, παράλληλα, η περαιτέρω συνεργασία και συντονισμός με σκοπό την υποστήριξη της προσπάθειας της ελληνικής κυβέρνησης για έξοδο από την κρίση και την προώθηση ενός νέου μοντέλου για την Ελλάδα και την Ευρώπη, που δεν βασίζεται στην λιτότητα αλλά στην βιώσιμη ανάπτυξη, την αλληλεγγύη και την κοινωνική δικαιοσύνη.

    [08] Περίπου 50 βουλευτές της CDU/CSU εκτιμάται ότι θα ψηφίσουν "όχι" την Παρασκευή

    Τους 50 ενδέχεται να φθάσουν οι βουλευτές των Χριστιανοδημοκρατών και Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU) οι οποίοι θα καταψηφίσουν το αίτημα της γερμανικής κυβέρνησης για εξουσιοδότηση στις διαπραγματεύσεις για τρίτο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα, σύμφωνα με πηγές τις οποίες επικαλείται η "Bild".

    Σήμερα η εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις δέκα βουλευτών οι οποίοι προαναγγέλλουν ότι θα ψηφίσουν «όχι» στην ψηφοφορία η οποία θα πραγματοποιηθεί, κατά πάσα πιθανότητα, την Παρασκευή.

    Επισημαίνεται ότι για την επιμήκυνση του δεύτερου προγράμματος στήριξης αρνητικά είχαν ψηφίσει τον Φεβρουάριο 29 μέλη της Κ.Ο. της CDU/CSU και τρεις βουλευτές της Αριστεράς.

    [09] Eγκρίθηκε από τη Γαλλική εθνοσυνέλευση το σχέδιο βοήθειας προς την Ελλάδα

    Με εντυπωσιακή πλειοψηφία τα μέλη της Γαλλικής εθνοσυνέλευσης ενέκριναν την πρόταση για την έναρξη διαπραγματεύσεων όσον αφορά το νέο πρόγραμμα στήριξης της Ελλάδας.Στο σύνολο 481 παρόντων βουλευτών οι 412 ψήφισαν υπέρ και 69 κατά.

    Η συμφωνία «δεν είναι λευκή επιταγή», τόνισε ο πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς, αντιθέτως απαιτεί να γίνουν «πολλά από μέρους της Ελλάδας, όχι για να τιμωρηθεί, αλλά για να υπάρξει η απολύτως αναγκαία οικονομική ανάκαμψη».

    Οι επικεφαλής των έξι πολιτικών ομάδων του Κοινοβουλίου που πήραν το λόγο πριν από τη ψηφοφορία, συμφώνησαν σε ένα τουλάχιστον στοιχείο, ότι η συμφωνία αυτή ήταν «ένα αναγκαίο κακό» καθ' ότι δεν υπήρξε «άλλη διέξοδος» και ότι παραμένει ιδιαίτερα «εύθραυστη».

    Πολλοί υπογράμμισαν ότι η ελληνική υπόθεση έφερε στην επιφάνεια τις πολλές ατέλειες της ευρωπαϊκού οικοδομήματος και τον αντιδημοκρατικό χαρακτήρα λειτουργίας της ευρωζώνης.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 15 July 2015 - 18:32:21 UTC