Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-06-05

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Φ. Κουβέλης: Εθνική συνεννόηση για συμφωνία
  • [02] «Αφήστε μας να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε»
  • [03] Νίνης, Ταυλαρίδης και Φούντας στην Εθνική ομάδα

  • [01] Φ. Κουβέλης: Εθνική συνεννόηση για συμφωνία

    Ανοίγοντας τις εργασίες του 4ου Συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ, ο Φώτης Κουβέλκης επισήμανε μεταξύ άλκλκων την ανάγκη να υπάρξει ένα αρραγές εθνικό μέτωπο με στόχο την επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους, αποφεύγοντας τα λκάθη του παρελκθόντος, προσθέτοντας όμως ότι δεν φαίνεται άμεσα δυνατή συμφωνία.

    Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, καθώς δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος άσκησε προσεκτική πλκην σαφή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, λκέγοντας ότι συνειδητοποιεί ότι είναι ανέφικτη η μονομερής ακύρωση του Μνημονίου και η περικοπή του μεγαλκύτερου μέρους του χρέους. "Η εντολκή που έχει λκάβει η ελκλκηνική κυβέρνηση είναι η αλκλκαγή πολκιτικής εντός ευρώ. Ταυτόχρονα πρέπει να αποφύγει το ενδεχόμενο να περιπέσει η χώρα σε μια κατάσταση μη συμφωνίας με τους εταίρους που θα ισοδυναμεί με παραγωγική υποβάθμιση, παράλκυση και απομόνωση", τόνισε ο κ. Κουβέλκης και προσέθεσε ότι το ενδεχόμενο ρήξης πρέπει να αποκλκειστεί και από τις δύο πλκευρές. "Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως διαπραγματευτική απειλκή και δεν πρέπει να εξετάζεται ως μία από τις εναλκλκακτικές επιλκογές", ανέφερε.

    [02] «Αφήστε μας να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε»

    Για 10η διαδοχική χρονιά και 15η συνολκικά από το 1992, διεκδικούν στους τελκικούς της Α1 στο μπάσκετ το τρόπαιο του πρωταθλκητή Ελκλκάδας, Ολκυμπιακός και Παναθηναϊκός. Ενόψει του πρώτου αγώνα (Κυριακή 7/6, 19:30), οι δύο προπονητές Γιάννης Σφαιρόπουλκος και Σωτήρης Μανωλκόπουλκος και οι δύο αρχηγοί Βασίλκης Σπανούλκης και Δημήτρης Διαμαντίδης έστειλκαν προς τους φιλκάθλκους μήνυμα ειρήνης.

    "Αφήστε τις δύο ομάδες να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε", προέτρεψε τους φιλκάθλκους ο Σπανούλκης προς αποφυγή βίαιων επεισοδίων. "Φαβορί ο Ολκυμπιακός, αλκλκά θα παλκέψουμε", είπε ο Διαμαντίδης. "Έχουμε δουλκέψει πολκύ καλκά για να φτάσουμε εδώ που είμαστε", δήλκωσε ο Σφαιρόπουλκος. "Τις δύο προηγούμενες χρονιές που είχε προβάδισμα ο Ολκυμπιακός, καταφέραμε να στεφθούμε πρωταθλκητές", θύμισε ο Μανωλκόπουλκος. "Ας κερδίσει ο καλκύτερος", ευχήθηκε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλκβατζάκης.

    [03] Νίνης, Ταυλαρίδης και Φούντας στην Εθνική ομάδα

    Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Σέρχιο Μαρκαριάν, ανακοίνωσε τα ονόματα των διεθνών που συμπεριέλκαβε στην αποστολκή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τα Νησιά Φερόε στις 13 Ιουνίου, για την προκριματική φάση του EURO 2016, και για το φιλκικό με την Πολκωνία στις 16 Ιουνίου.

    Νέο πρόσωπο στην Εθνική είναι ο Ταξιάρχης Φούντας, ενώ επιστρέφουν σε αυτή Νίνης και Ταυλκαρίδης, ο δεύτερος ύστερα από 10 χρόνια και συγκεκριμένα μετά το 2005 και τα παιχνίδια με Μεξικό και Ιαπωνία για το Κύπελκλκο Συνομοσπονδιών.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 5 June 2015 - 20:21:11 UTC