Browse through our Interesting Nodes of Greek Local Authorities & Servers Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-01-20

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Γ. Κουμουτσάκος: Η ΝΔ δεν κινδυνολογεί
  • [02] Προφυλακιστέοι οι δύο από τους τέσσερις κατηγορούμενους για το κύκλωμα εκβιαστών

  • [01] Γ. Κουμουτσάκος: Η ΝΔ δεν κινδυνολογεί

    Οι πολίτες θέλουν να ξανακερδίσουν την αξιοπρέπειά τους στη σχέση τους με το κράτος και να λυθεί το πρόβλημα της ανεργίας των νέων. Αυτά είναι τα παράπονα που ακούω περισσότερο, δηλώνει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υποψήφιος στη Β' περιφέρεια Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος πιστεύει ότι με την εμπειρία του στη διπλωματία και στην Ευρωβουλή θα συμβάλει στην αναβάθμιση του δημόσιου διαλόγου και στην καλύτερη επικοινωνία και συμμετοχή της χώρας μας στο ευρωπαϊκό και στο διεθνές περιβάλλον.

    Αρνείται τις κατηγορίες για «κινδυνολογία» εκ μέρους της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι «οι κίνδυνοι είναι υπαρκτοί», αφού ο ΣΥΡΙΖΑ «τα έχει πει όλα» και η «χωρίς μέτρο παροχολογία του αποτελεί επικίνδυνο λαϊκισμό», προκαλώντας πραγματικό φόβο και ανησυχία για το μέλλον.

    Ως προς το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής που δείχνει να επιμένει, τουλάχιστον δημοσκοπικά, τονίζει ότι «αποτελεί συνδυασμό των συνεπειών της πρωτοφανούς κοινωνικής κρίσης που έπληξε τη χώρα και της ενδυνάμωσης των μεταναστευτικών ροών την ίδια περίοδο» και πιστεύει ότι θα αντιμετωπιστεί με την οριστική ανόρθωση της χώρας.

    [02] Προφυλακιστέοι οι δύο από τους τέσσερις κατηγορούμενους για το κύκλωμα εκβιαστών

    Στη φυλακή οδηγήθηκαν δύο εκ των 4 κατηγορουμένων που απολογήθηκαν σήμερα στους ανακριτές Διαφθοράς για τη μεγάλη υπόθεση του κυκλώματος εκβιαστών που είχε στρατηγείο τις φυλακές, ενώ οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους.

    Με την σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του, ο αλλοδαπός Ταουλάντ Φεϊζουλά, ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία, εμπλέκεται σε συμπλοκή με αστυνομικούς στη Μεταμόρφωση κατά την διάρκεια "παρακολούθησης" από μέλη της οργάνωσης του σπιτιού της εξαδέλφης του Παναγιώτη Βλαστού, η οποία έδωσε στοιχεία στην Αστυνομία για την δράση του κυκλώματος.

    Ο αλλοδαπός φέρεται, επίσης, να εμπλέκεται σε ληστεία στα Καλάβρυτα, καθώς εντοπίστηκε γενετικό υλικό του σε όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

    Επίσης προφυλάκιση αποφασίστηκε και για την κατηγορουμένη Ευριδίκη Χριστοδουλοπούλου, μητέρα παλιού συγκρατούμενου του Βλαστού, στην οποία ο βαρυποινίτης είχε δώσει εντολή να παραδώσει χρηματικό ποσό σε πρόσωπο με το οποίο συνεργαζόταν.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 20 January 2015 - 17:30:21 UTC