Visit the Sites Mirrored on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-01-05

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ευρωκοινοβούλιο: Να σταματήσει κάθε συζήτηση για Grexit
  • [02] Αλ. Τσίπρας: Καλώ τον Αντ. Σαμαρά σε έναν δημόσιο, ανοιχτό διάλογο
  • [03] Συνάντηση Κ. Παπούλια με τον επίτροπο Δ. Αβραμόπουλο
  • [04] Δ. Κουτσούμπας: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουν με την πολιτική τους τα μνημόνια διαρκείας
  • [05] Γ. Καρατζαφέρης: Αν αποδειχθούν οι κατηγορίες εναντίον μου θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα
  • [06] Διαμαρτυρία απολυμένων εργαζόμενων στα διόδια στο Άκτιο
  • [07] Για την «Άνοιξη της κόκκινης Αριστεράς, στην Ευρώπη του Νότου» γράφει η Liberation
  • [08] Ενώπιον του ανακριτή ο Χριστόδουλος Ξηρός
  • [09] Βερολίνο: Η Ευρωζώνη είναι σε καλύτερη θέση για την αντιμετώπιση κινδύνων μετάδοσης της κρίσης
  • [10] Η απόδοση των τριετών ελληνικών ομολόγων αυξήθηκε στο 12,74%
  • [11] ΕΕ: Η συμμετοχή στην Ευρωζώνη είναι αμετάκλητη
  • [12] Στην Ελλάδα ο γιος του Ραούλ Κάστρο, Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν

  • [01] Ευρωκοινοβούλιο: Να σταματήσει κάθε συζήτηση για Grexit

    Την εκτίμηση πως το γεγονός ότι «οι γερμανικές δεξιές δυνάμεις, που προσπαθούν να δράσουν σαν σερίφης στην Ελλάδα ή στα άλλα κράτη-μέλη δεν είναι μόνο απαράδεκτο αλλά πάνω απ' όλα λάθος» εξέφρασε ο πρόεδρος της Ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Τζιάνι Πιττέλλα, σε συνέχεια του δημοσιεύματος του Der Spiegel σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

    Σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές, η Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών δεσμεύεται να υποστηρίξει όλες τις προοδευτικές δυνάμεις, προκειμένου να ανοίξει μια νέα εποχή, όπου η δημοσιονομική πειθαρχία είναι πλήρως συνδυασμένη με την ευελιξία, τις επενδύσεις και την ανάπτυξη, καθώς και με μέτρα για την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης και της απασχόλησης. Σε αντίθετη περίπτωση, ελλοχεύει ο κίνδυνος διάβρωσης της δημοκρατίας, καταλήγει ο κ. Πιττέλα.

    Εξάλλου, έκκληση να σταματήσει κάθε συζήτηση για το Grexit απηύθυνε ο πρόεδρος των Φιλελευθέρων στην Ευρωβουλή Γκι Φερχόφστατ. «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να δημιουργήσουμε μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Αντί να μιλάμε για ένα πιθανό Grexit, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην επίλυση του προβλήματος των επενδύσεων στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες που το αντιμετωπίζουν», προσθέτει και τονίζει ότι η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα επενδυτικό κενό 700 δισ. ευρώ.

    Κατά τη διάρκεια της αυριανής συζήτησης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Γκι Φερχόφστατ προτίθεται να ζητήσει από τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Γιέρκι Κατάινεν να λάβει ξεκάθαρη θέση επί του θέματος, με το μήνυμα ότι «πρέπει να κάνουμε σαφές ότι είμαστε σε αυτό το πλοίο μαζί και ότι θα λύσουμε τα προβλήματά μας μαζί».

    Επίσης, η Ομάδα των Πρασίνων στην Ευρωβουλή υπογραμμίζει ότι η ΕΕ πρέπει να σέβεται τη δημοκρατική διαδικασία και να εξασφαλίσει ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη.

    Σχολιάζοντας την κατάσταση στην Ελλάδα, ο συμπρόεδρος της Ομάδας Φιλίπ Λάμπερτς, δήλωσε ότι «οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και τα θεσμικά όργανα της ΕΕ πρέπει να σέβονται τη δημοκρατική διαδικασία στην Ελλάδα» και πρόσθεσε: «Αντί για ανάμιξη και απειλές, οι ηγέτες της ΕΕ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πρέπει να δεσμευτούν να σεβαστούν πλήρως το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών και να συνεργαστούν με οποιαδήποτε δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση με στόχο να εξασφαλιστεί η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη».

    [02] Αλ. Τσίπρας: Καλώ τον Αντ. Σαμαρά σε έναν δημόσιο, ανοιχτό διάλογο

    Κάλεσμα προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά «να ανταποκριθεί σε έναν καθαρό και ανοιχτό δημόσιο τηλεοπτικό διάλογο, σε εθνική εμβέλεια, μπροστά στον υπέρτατο κριτή μας: τον ελληνικό λαό» απευθύνει, με δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας: «Αυτό περιμένουν οι πολίτες, προκειμένου να απαντηθούν τα ερωτήματα και οι αγωνίες τους για το μέλλον. Αυτό αρμόζει στη δημοκρατία μας. Και είναι χρέος όλων μας να ανταποκριθούμε «Οι εκλογές της 25ης του Γενάρη είναι ίσως οι κρισιμότερες στη σύγχρονη ιστορία του τόπου» και «ο ελληνικός λαός» που «μετά από 4 χρόνια ατέρμονων θυσιών, έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δυο εκ διαμέτρου αντίθετες στρατηγικές για την επόμενη μέρα», απαιτεί «από όλους μας προτάσεις, επιχειρήματα δεσμεύσεις», «αντιπαράθεση προγραμμάτων και επιχειρημάτων» και όχι «μάχες χαρακωμάτων», «αντιπαράθεση μονολόγων και μονταρισμένων σποτ», «όχι καθημερινή καλλιέργεια φτηνών εντυπώσεων» αναφέρει ο κ. Τσίπρας και απευθύνεται στον κ. Σαμαρά, σημειώνοντας: «Ό,τι κι αν μας χωρίζει, έχουμε υποχρέωση απέναντι στην ιστορία, απέναντι στη δημοκρατία να προσέλθουμε με ανοιχτά χαρτιά και με επιχειρήματα απέναντι στον ελληνικό λαό. Σε έναν δημόσιο διάλογο ανοιχτό, ειλικρινή. Αντίστοιχο τόσο του δημοκρατικού ήθους, όσο και της κρίσιμης κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα. Και ας αφήσουμε τον ελληνικό λαό να κρίνει ψέματα και αλήθειες. Να κρίνει το σωστότερο, το ωφελιμότερο για το μέλλον της πατρίδας».

    [03] Συνάντηση Κ. Παπούλια με τον επίτροπο Δ. Αβραμόπουλο

    Οι κρίσιμες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι σημαντικές αρμοδιότητες που ο ίδιος έχει αναλάβει, απασχόλησαν τη συνάντηση του Έλληνα επιτρόπου στην ΕΕ Δημ. Αβραμόπουλου, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο.

    «Η αποστολή είναι πολύ μεγάλη και στο όνομα της πατρίδας μας και στο όνομα της Ευρώπης, η οποία και αυτή βρίσκεται μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις», ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος.

    Ο δε Καρ. Παπούλιας παρατήρησε: «Θέλω να σας συγχαρώ, γιατί είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε και είστε επίτροπος. Έχετε αναλάβει πολύ σημαντικά καθήκοντα και για την πατρίδα μας, αλλά και για την Ευρώπη».

    [04] Δ. Κουτσούμπας: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουν με την πολιτική τους τα μνημόνια διαρκείας

    «Όσο κι αν προσπαθούν να το κρύψουν πίσω από την αποπροσανατολιστική δικομματική πόλωση, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουν με την πολιτική τους τα μνημόνια διαρκείας. Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, όλοι όσοι το προηγούμενο διάστημα πήραν μέρος στους αγώνες για να εμποδιστούν τα μέτρα, για να πάρει ανάσες ο λαός μας, έχουν θέση δίπλα σε ένα δυνατό ΚΚΕ για την επόμενη μέρα. Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με τα ψίχουλα που τάζουν προεκλογικά δεξιά και αριστερά» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

    [05] Γ. Καρατζαφέρης: Αν αποδειχθούν οι κατηγορίες εναντίον μου θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα

    «Αν αποδειχθούν οι κατηγορίες εναντίον μου θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στις μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα.

    Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε: «Εάν είχα πάει στα 40 χρόνια της ΝΔ ίσως να μην είχαν γραφεί όλα αυτά που γράφηκαν. Με τα δημοσιεύματα αυτά δεν χτύπησαν τον Καρατζαφέρη, χτύπησαν το 2,8% που έδωσε πρόσφατα η Metron Analysis στον ΛΑΟΣ».

    Επίσης, αποκάλυψε ότι ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

    Τέλος, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε βέβαιος ότι ο ΛΑΟΣ θα είναι μεταξύ των κομμάτων που θα μπουν στη Βουλή.

    [06] Διαμαρτυρία απολυμένων εργαζόμενων στα διόδια στο Άκτιο

    Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στα διόδια της υποθαλάσσιας ζεύξης στο Άκτιο, όπου για όγδοη ημέρα παραμένουν ανοιχτές οι μπάρες, καθώς οι απολυμένοι εργαζόμενοι «παραμένουν στον χώρο και περιφρουρούν το δικαίωμα στην εργασία τους», όπως ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο αντιπρόεδρος του σωματείου Νίκος Κουτσούμπας.

    Οι 18 εργαζόμενοι που απολύθηκαν στις 31 Δεκεμβρίου, καθώς και οι πέντε συνάδελφοί τους στους οποίους δεν ανανεώθηκε η σύμβαση εργασίας πριν από δύο μήνες, παραμένουν στον χώρο και όπως καταγγέλλουν «η νέα εταιρεία, Αττικές Διαδρομές, που ανέλαβε τη διαχείριση των διοδίων, προσέλαβε νέους εργαζόμενους κάτω των 25 ετών με χαμηλούς και επιδοτούμενους μισθούς, στέλνοντας στον δρόμο 23 οικογένειες».

    Απέναντι από τους απολυμένους που βρίσκονται μαζί με τις οικογένειές τους και έχουν μπει στα κουβούκλια των διοδίων, έχει παραταχθεί η αστυνομία, η οποία τους προειδοποιεί να φύγουν διότι, έχει υποβληθεί σε βάρος τους μήνυση από τον υπεύθυνο της εταιρείας και στο πλαίσιο του αυτοφώρου, θα προχωρήσουν σε συλλήψεις.

    Στον χώρο βρίσκονται εκπρόσωποι από τα Εργατικά Κέντρα της Λευκάδας και της Πρέβεζας, σωματεία και φορείς, καθώς και οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης και Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας.

    [07] Για την «Άνοιξη της κόκκινης Αριστεράς, στην Ευρώπη του Νότου» γράφει η Liberation

    Με πρωτοσέλιδη φωτογραφία των Αλέξη Τσίπρα και Πάμπλο Ιγκλέσιας σε θριαμβευτικό χαιρετισμό και τίτλο «Η Άνοιξη της κόκκινης Αριστεράς, στην Ευρώπη του Νότου», η εφημερίδα "Liberation" τονίζει ότι «οι εναλλακτικές δυνάμεις σε Ελλάδα και Ισπανία θα μπορούσαν να κερδίσουν τις επόμενες βουλευτικές, «προς μεγάλη δυσαρέσκεια των Βρυξελλών».

    Η εφημερίδα αφιερώνει έξι συνολικά σελίδες, με ρεπορτάζ και αναλύσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, το Podemos στην Ισπανία, αλλά και το Αριστερό Μέτωπο του Ζαν Λiκ Μελανσόν στη Γαλλία.

    Με τίτλο "Εργαστήριο" ο Λοράν Ζοφρέν, διευθυντής της Liberation, αναφέρει στο κύριο άρθρο ότι «καιρός ήταν να υπάρξει μια αντίδραση» και σημειώνοντας τις δυσκολίες που έχουν υποστεί οι λαοί της Ελλάδας και της Ισπανίας από τη λιτότητα.

    [08] Ενώπιον του ανακριτή ο Χριστόδουλος Ξηρός

    Ενώπιον του 11ου τακτικού ανακριτή βρίσκεται ο 57χρονος Χριστόδουλος Ξηρός, αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες για τρομοκρατική οργάνωση, μετά τα ευρήματα στο σπίτι, όπου διέμενε, στην Ανάβυσσο.

    Ο βαρυποινίτης «Μανώλης» της 17Ν δεν προτίθεται να δώσει ουσιαστική απολογία, όπως ανέφερε στους δημοσιογράφους ο συνήγορός του Φραγκίσκος Ραγκούσης.

    Ο ίδιος άλλωστε ο Ξηρός, καταζητούμενος επί έναν χρόνο ως δραπέτης των φυλακών Κορυδαλλού, δήλωσε ενώπιον των λειτουργών της Δικαιοσύνης πως δεν θα απολογηθεί για όσα του καταλογίζονται και πως όσοι υπηρετούν τους μηχανισμούς κατοχής δεν έχουν δικαιοδοσία να του ζητήσουν τον λόγο.

    Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του βαρυποινίτη αφορά κατηγορίες: - Διεύθυνσης άγνωστης ως τώρα τρομοκρατικής οργάνωσης με άγνωστα μέλη, η οποία οργάνωση επιδιώκει την τέλεση της κατασκευής, προμήθειας, κατοχής από κοινού εκρηκτικών υλών και βομβών με σκοπό τη χρήση τους για την πρόκληση κινδύνου σε πράγματα και άνθρωπο. - Παράνομης κατοχής πολεμικών τυφεκίων πυρομαχικών και άλλων. - Παράνομης κατοχής διατρητικών και εκρηκτικών βλημάτων. - Πλαστογραφίας. - Παραβίασης περιοριστικών όρων. - Παράνομης οπλοφορίας. Ποινική δίωξη, επίσης, για υπόθαλψη εγκληματία, ασκήθηκε χθες και κατά τριών αγνώστων προσώπων, που φέρονται να νοίκιασαν το σπίτι στην Ανάβυσσο.

    [09] Βερολίνο: Η Ευρωζώνη είναι σε καλύτερη θέση για την αντιμετώπιση κινδύνων μετάδοσης της κρίσης

    Η γερμανική κυβέρνηση θεωρεί ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τα δάνειά της για την υπέρβαση της οικονομικής κρίσης, παρά τις επικείμενες εκλογές, δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας Μαριάνε Κοτέ, επαναλαμβάνοντας τη δήλωση που έκανε χθες στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Γκέοργκ Στράιτερ, και πρόσθεσε ότι το ζήτημα μιας στάσης πληρωμών δεν τίθεται καθόλου αυτήν τη στιγμή. «Περιμένουμε και θεωρούμε ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις συμφωνίες», είπε η κ. Κοτέ, σημειώνοντας ότι το ερώτημα για μια πιθανή έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη ανοίγει μια υποθετική συζήτηση.

    Η ίδια, πάντως, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν η Ευρωζώνη θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια υποθετική έξοδο της Ελλάδας από το κοινό νόμισμα, ανέφερε ότι η Ευρωζώνη διαθέτει νέους μηχανισμούς, οι οποίοι περιορίζουν την απειλή μετάδοσης. «Ο κόσμος έχει προφανώς προχωρήσει μπροστά από το 2012, και στο μεταξύ έχουμε δημιουργήσει αποτελεσματικά μέτρα, τα οποία έχουν θεσμοθετηθεί για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, προκειμένου να σταθεροποιούν την Ευρωζώνη», δήλωσε η κ. Κοτέ και πρόσθεσε ότι αυτά τα μέτρα έχουν θεσμοθετηθεί προκειμένου να βοηθούν να μπαίνει ένα «φρένο» σε κάποιες μορφές μετάδοσης.

    [10] Η απόδοση των τριετών ελληνικών ομολόγων αυξήθηκε στο 12,74%

    Πτώση τιμών και άνοδο αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων καταγράφει σήμερα το οικονομικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg, το οποίο αποδίδει την εξέλιξη στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο και τις ανησυχίες που έχουν προκαλέσει τα σενάρια περί Grexit.

    Η απόδοση των τριετών ομολόγων αυξήθηκε 55 μονάδες βάσης στο 12,74%, έχοντας φθάσει στη διάρκεια της συνεδρίασης της Παρασκευής έως το 14,07%, που είναι το υψηλότερο επίπεδο από το 2012.

    Η τιμή στη δευτερογενή αγορά των ομολόγων αυτών, τα οποία εκδόθηκαν το περασμένο καλοκαίρι με κουπόνι 3,375%, υποχώρησε στο 80,78% της ονομαστικής τους αξίας. Η απόδοση των δεκαετών ομολόγων αυξήθηκε 18 μονάδες βάσης στο 9,43%.

    Τα γερμανικά ομόλογα σημείωσαν μικρές μεταβολές, με την απόδοση των δεκαετών τίτλων να διαμορφώνεται στο 0,51%, μόλις δύο μονάδες βάσης υψηλότερα από το χαμηλό ρεκόρ του 0,49% της περασμένης Παρασκευής.

    [11] ΕΕ: Η συμμετοχή στην Ευρωζώνη είναι αμετάκλητη

    Ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου της Γερμανίας Άγγελας Μέρκελ δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνησή της δεν έχει αλλάξει θέση σχετικά με το εάν είναι επιθυμητή ή όχι η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, επιμένοντας στο ότι η γερμανική πολιτική πάντα είχε στόχο τη σταθεροποίηση της νομισματικής ένωσης χωρίς να απολεσθεί κανένα μέλος της.

    «Ο στόχος ήταν πάντα να σταθεροποιηθεί η Ευρωζώνη με όλα της τα μέλη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ στην τακτική ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου, σχολιάζοντας δημοσίευμα στο περιοδικό Der Spiegel σύμφωνα με το οποίο γερμανικές κυβερνητικές πηγές θεωρούν διαχειρίσιμη τη λεγόμενη Grexit. «Δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη στάση μας. Ελπίζω ότι το κατέστησα σαφές αυτό», προσέθεσε ο Ζάιμπερτ.

    Επίσης, και εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπενθύμισε σήμερα ότι η συμμετοχή στην Ευρωζώνη είναι «αμετάκλητη», απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

    «Η συμμετοχή στο ευρώ είναι αμετάκλητη», δήλωσε η Ανίκα Μπράιντχαρντ, υπενθυμίζοντας ότι ο κανόνας αυτός είναι εγγεγραμμένος στην Ευρωπαϊκή Συνθήκη.

    [12] Στην Ελλάδα ο γιος του Ραούλ Κάστρο, Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν

    Την Ελλάδα θα επισκεφθεί αυτή την εβδομάδα ο γιος του προέδρου της Κούβας Ραούλ Κάστρο και ανιψιός του Φιντέλ, Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν, προκειμένου να παραβρεθεί στο Φεστιβάλ Κουβανικού Κινηματογράφου, που διοργανώνει στην Αθήνα η New Star, σε συνεργασία με την πρεσβεία της Κούβας (8/1 - 14/1) για την επέτειο των 56 χρόνων της κουβανικής επανάστασης, αλλά και για να παρουσιάσει την ελληνική έκδοση του βιβλίου του «Το τίμημα της ισχύος - η αυτοκρατορία του τρόμου», την ερχόμενη Δευτέρα, 12/1 στο Αλκυονίς New star art cinema.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 5 January 2015 - 13:30:23 UTC