Read the UN Convention on the Rights of the Child (20 November 1989) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-05-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Άρση ασυλίας για Χρ. Αλεξόπουλο, Ν. Μίχο, Γ. Γερμενή και Στ. Μπούκουρα
  • [02] Αρνήθηκαν οιαδήποτε σχέση με εγκληματικές ενέργειες όλοι οι βουλευτές της ΧΑ
  • [03] «Η κυβέρνηση θα αντέξει» τονίζει ο Ιω. Μιχελάκης
  • [04] Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Κερατέα
  • [05] Αυξήθηκαν οι οφειλές του Δημοσίου προς τους ιδιώτες, τον Μάρτιο
  • [06] Εγκρίθηκαν οι περιφερειακές ενισχύσεις για την περίοδο 2014 - 2020
  • [07] Η Αντζελίνα Τζολί επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να παντρευτεί τον Μπραντ Πιτ
  • [08] Ανακατάληψη του δημαρχείου της Μαριούπολης από τις ουκρανικές δυνάμεις
  • [09] Οι εορτασμοί της νίκης στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο δίνουν στον Πούτιν ευκαιρία για επίδειξη στρατιωτικής ισχύος
  • [10] Αναδρομική έκθεση-αφιέρωμα στον Τάσο Ζωγράφο στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων
  • [11] Ντ. Μάθιους: Παρά την κυκλοφορία νέων φαρμάκων, οι ενέσεις παραμένουν στη ζωή των διαβητικών
  • [12] Αποθέωση για τον Ράιαν Γκιγκς

  • [01] Άρση ασυλίας για Χρ. Αλεξόπουλο, Ν. Μίχο, Γ. Γερμενή και Στ. Μπούκουρα

    Υπέρ της εισαγγελικής πρότασης για την άρση της βουλευτικής ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μίχου και Γιώργου Γερμενή, και των ανεξάρτητων Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου και Στάθη Μπούκουρα, τάχθηκε η πλειοψηφία των βουλευτών, που έλαβαν μέρος στη σχετική ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής.

    Στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος 220 βουλευτές, οι οποίοι ψήφισαν ως ακολούθως:

  • Υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, τάχθηκαν 183 βουλευτές, κατά της πρότασης ψήφισαν 25, ενώ «παρών» δήλωσαν 12. *Υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Νίκου Μίχου, ψήφισαν 197 βουλευτές, κατά της πρότασης ψήφισαν 16, ενώ «παρών» δήλωσαν 7. *Υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Γιώργου Γερμενή, ψήφισαν 197 βουλευτές, ενάντιοι υπήρξαν 16 βουλευτές, ενώ 7 βουλευτές δήλωσαν «παρών». *Υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Στάθη Μπούκουρα ψήφισαν 182 βουλευτές, κατά της άρσης της ψήφισαν 26, ενώ 12 βουλευτές δήλωσαν «παρών».

    [02] Αρνήθηκαν οιαδήποτε σχέση με εγκληματικές ενέργειες όλοι οι βουλευτές της ΧΑ

    Αρνήθηκαν οιαδήποτε σχέση με εγκληματικές ενέργειες όλοι οι βουλευτές, νυν και τέως, της Χρυσής Αυγής για τους οποίους έχει ζητηθεί άρση της βουλευτικής τους ασυλίας. Ο ανεξάρτητος Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, είπε όμως ότι υπήρξε παρατηρητής παράνομων ενεργειών, είχε αποστασιοποιηθεί, προσπάθησε να ανεξαρτητοποιηθεί νωρίτερα, αλλά φοβήθηκε για πράξεις εναντίον του ιδίου και της οικογένειάς του. Ο βουλευτής της ΧΑ Νίκος Μίχος κατήγγειλε προσπάθεια σκευωρίας σε βάρος του από παρακρατικές δυνάμεις με προσέγγιση μαρτύρων προκειμένου να καταθέσουν εναντίον του ότι ήταν προστάτης της νύχτας και ότι υποσχόνταν αμοιβή σε όσους θα κατέθεταν. Πολιτική σκευωρία κατήγγειλε ο Γιώργος Γερμενής και καταλόγισε ευθύνες όχι μόνο στην κυβέρνηση αλλά και στα κόμματα της αντιπολίτευσης που δεν στηρίζουν την πρόταση σύστασης προανακριτικής επιτροπής του κόμματός του. Απευθύνθηκε ονομαστικά στον υπουργό Δικαιοσύνης λέγοντας ότι μετά τις εθνικές εκλογές ο ίδιος θα είναι ξανά βουλευτής (σ.σ. ο Γερμενής) ενώ «ο ελληνικός λαός θα έχει πετάξει τον κ. Αθανασίου στον κάλαθο των αχρήστων». «Κάποιοι γελάνε και με χλευάζουν» είπε κλαίγοντας ο ανεξάρτητος βουλευτής Ευστάθιος Μπούκουρας, αναφέροντας ότι είναι περήφανος που εκπροσωπεί τον λαό στο κοινοβούλιο. «Είμαι ένα λαϊκό παιδί που εργάζομαι από 15 χρονών, κοιμήθηκα φούρναρης και ξύπνησα βουλευτής και είμαι περήφανος γι΄ αυτό. Έρχονται τα παιδιά μου στη φυλακή και τα βλέπω μια ώρα την εβδομάδα και με ρωτάνε γιατί είσαι στη φυλακή και τα κοιτάω στα μάτια και δεν ξέρω τι να πω. Γιατί είμαι φυλακή πείτε μου! Δεν έδωσα ποτέ δικαίωμα εδώ μέσα. Έτυχε και έγινα βουλευτής της ΧΑ, δεν είμαι φασίστας, δεν είμαι ναζιστής. Πατριώτης είμαι. Στέκομαι όρθιος με ψυχοφάρμακα. Με λεξοτανίλ και με λαντόζ» είπε.

    [03] «Η κυβέρνηση θα αντέξει» τονίζει ο Ιω. Μιχελάκης

    «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια απόκλιση. Δεν νομίζω, δηλαδή, ότι κάποιος από τους δύο αρχηγούς δεν έχει στην ατζέντα του την πολιτική σταθερότητα» δήλωσε στον ραδιοσταθμό Βήμα FM ο υπουργός Εσωτερικών, Ιω. Μιχελάκης, αναφερόμενος στο δίλημμα που θέτει ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος για τα ποσοστά και την επίδοση της Ελιάς. Ο κ. Μιχελάκης πρόσθεσε πως «είναι πρωταρχικό, όχι μόνο για τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, η πολιτική σταθερότητα, αλλά για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και την κοινωνία». Επίσης, ανέφερε: «Στις στρατηγικές των κομμάτων καθένας επιλέγει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζει τις θέσεις του και στόχος όλων είναι να υπάρχει πολιτική σταθερότητα, ηρεμία και η χώρα να πηγαίνει καλά. Εκεί κάνει καθένας την κριτική του προς τον πολιτικό του αντίπαλο, ως προς τον στόχο της πολιτικής σταθερότητας... Θεωρώ ότι η κυβέρνηση θα αντέξει. Δεν πρόκειται να χαθεί η σταθερότητα... Οι εκλογές αυτές είναι για να εκλέξουμε εθνικούς αντιπροσώπους και να βγάλουμε κυβέρνηση;».

    [04] Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Κερατέα

    Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά κοντά στο Άνω Δασκαλειό, στην Κερατέα. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση σε δύσβατη περιοχή, κοντά στον οικισμό, ο οποίος, ωστόσο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δεν απειλείται. Στο σημείο, όπου πνέουν ισχυροί άνεμοι, επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα.

    [05] Αυξήθηκαν οι οφειλές του Δημοσίου προς τους ιδιώτες, τον Μάρτιο

    Στα 4,740 δισ. ευρώ ανήλθαν οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του δημοσίου προς τους ιδιώτες τον Μάρτιο, έναντι 4,637 δισ. ευρώ τον Φεβρουάριο. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία για την πορεία των μεγεθών της Γενικής Κυβέρνησης τον Μάρτιο. Σύμφωνα με αυτά από το συνολικό ποσό των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων, το μεγαλύτερο μέρος, ύψους 2,925 δισ. ευρώ προέρχεται από τους Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης, εκ των οποίων τα 1,886 δισ. ευρώ από τον ΕΟΠΥΥ. Τα νοσοκομεία οφείλουν 885 εκατ. ευρώ, ενώ 227 εκατ. ευρώ χρωστούν σε ιδιώτες Λοιπά Νομικά Πρόσωπα του Δημοσίου. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει 461 εκατ. ευρώ, ενώ οι οφειλές των υπουργείων ανέρχονται σε 242 εκατ. ευρώ. Σημειώνεται ότι οι εκκρεμείς επιστροφές φόρων ανέρχονται σε 459 εκατ. ευρώ.

    [06] Εγκρίθηκαν οι περιφερειακές ενισχύσεις για την περίοδο 2014 - 2020

    Tον ελληνικό χάρτη περιφερειακών ενισχύσεων για την περίοδο 2014- 2020 ενέκρινε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η απόφαση της Επιτροπής ελήφθη βάσει των κανόνων της ΕΕ για τις κρατικές ενισχύσεις και προβλέπεται ότι ο χάρτης βασίζεται στις νέες κατευθυντήριες γραμμές για τις περιφερειακές ενισχύσεις που εγκρίθηκαν από την Επιτροπή τον Ιούνιο 2013, οι οποίες ορίζουν τους όρους υπό τους οποίους τα κράτη- μέλη μπορούν να χορηγούν κρατικές ενισχύσεις σε επιχειρήσεις, για σκοπούς περιφερειακής ανάπτυξης.

    Η Κομισιόν διευκρινίζει ακόμη ότι ο νέος χάρτης περιφερειακών ενισχύσεων για την Ελλάδα θα καλύπτει το σύνολο της επικράτειας και του πληθυσμού της, διότι η χώρα επωφελείται από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό σταθερότητας. Σύμφωνα με την Επιτροπή, οι περιφερειακές ενισχύσεις θα πρέπει να είναι προς όφελος των πλέον μειονεκτικών περιφερειών της Ευρώπης και βάσει του νέου χάρτη, επτά περιοχές (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Ήπειρος, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος και Βόρειο Αιγαίο) οι οποίες έχουν κατά κεφαλήν ΑΕΠ χαμηλότερο από το 75% του μέσου όρου της ΕΕ και καλύπτουν το 56,1% του πληθυσμού της Ελλάδας, θα είναι επιλέξιμες για περιφερειακές επενδυτικές ενισχύσεις.

    [07] Η Αντζελίνα Τζολί επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να παντρευτεί τον Μπραντ Πιτ

    «Ναι, θα παντρευτούμε, είναι προγραμματισμένο»: επιβεβαίωσε σήμερα η Αντζελίνα Τζολί σε συνέντευξή της στη γαλλική εφημερίδα Le Parisien ερωτηθείσα σχετικά με τη σχέση της με τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ, αναζωπυρώνοντας τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να παντρεύεται στο κτήμα που διαθέτει στην νότια Γαλλία. «Είμαστε ακόμα αρραβωνιασμένοι, αλλά είναι κάτι που σκεφτόμαστε», πρόσθεσε η Τζολί, η οποία ανακοίνωσε επίσης ότι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία μαζί με τον Πιτ. «Έγραψα το σενάριο μιας ταινίας, στην οποία θα πρωταγωνιστήσουμε ο Μπραντ και εγώ». Το διάσημο ζευγάρι διαθέτει ένα κτήμα στη νότια Γαλλία, το Σατό Μιραβάλ, όπου περνά ένα μέρος του χρόνου και παράγει κρασί.

    [08] Ανακατάληψη του δημαρχείου της Μαριούπολης από τις ουκρανικές δυνάμεις

    Οι ουκρανικές δυνάμεις ανακατέλαβαν σήμερα το δημαρχείο στην πόλη Μαριούπολη στα ανατολικά της χώρας, μετέδωσαν σήμερα τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, "ύστερα από σφοδρή ανταλλαγή πυρών με φιλορώσους ενόπλους στη διάρκεια της νύχτας", σύμφωνα με το Ρόιτερς.

    Ωστόσο, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ιnterfax, το κτίριο εκκενώθηκε χωρίς να πέσει πυροβολισμός και οι ουκρανικές δυνάμεις άρχισαν την εκκαθάριση των οδοφραγμάτων. Ο τηλεοπτικός σταθμός της Ουκρανίας Channel 5 μετέδωσε αργότερα ότι η Εθνική Φρουρά κατέλαβε το κτίριο υποχρεώνοντας τους αντάρτες να αποχωρήσουν. Στη συνέχεια, ομάδες φιλορώσων αυτονομιστών απέκλεισαν κεντρική οδική αρτηρία καίγοντας ελαστικά αυτοκινήτων και πυρπολώντας ένα τρόλεϊ. Πάντως, σήμερα το πρωί η κίνηση στους δρόμους διεξαγόταν κανονικά.

    [09] Οι εορτασμοί της νίκης στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο δίνουν στον Πούτιν ευκαιρία για επίδειξη στρατιωτικής ισχύος

    Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ετοιμάζεται για μία ακόμη επίδειξη στρατιωτικής ισχύος για την επέτειο της νίκης του 1945 επί της ναζιστικής Γερμανίας, που γιορτάζεται στις 9 Μαΐου στη Ρωσία και που φέτος έχει λάβει νέες διαστάσεις, αφού το Κρεμλίνο προσπαθεί να τροφοδοτήσει τον ρωσικό πατριωτισμό μεσούσης της ουκρανικής κρίσης και της επιδείνωσης των σχέσεων της Μόσχας με τη Δύση, ενώ προστρέχει όλο και περισσότερο σε αναφορές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου μιλώντας για την Ουκρανία. Η Μόσχα συγκρίνει τη βία στην πρώην σοβιετική δημοκρατία με τα χειρότερα ναζιστικά εγκλήματα και κατηγορεί τη Δύση ότι κλείνει τα μάτια. Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ κατηγόρησε σήμερα τους Ευρωπαίους ότι κλείνουν τά μάτια απέναντι την άνοδο του "φασισμού" στην Ουκρανία, αναφερόμενος στον θάνατο των 40 φιλορώσων αυτονομιστών στη Οδησσό. "Εδώ και πολλά χρόνια η Ευρώπη κλείνει τα μάτια στο γεγονός ότι η φασιστική ιδεολογία προσελκύει νέους οπαδούς και ότι οι άνθρωποι που την προβάλλουν κερδίζουν όλο και περισσότερους υποστηρικτές. Αυτό που έγινε στην Οδησσό στις 2 Μαΐου είναι ξεκάθαρος φασισμός", δήλωσε ο Σεργκέι Λαβρόφ κατά τη διάρκεια επετειακής τελετής. Η ρωσική διπλωματία δημοσίευσε τη Δευτέρα "Λευκή Βίβλο" στην οποία καταγγέλλει "μαζικές" παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τις οποίες αποδίδει στους ουκρανούς εθνικιστές. Ο κατάλογος των παραβιάσεων συνοδεύεται από φωτογραφίες της περιόδου της γερμανικής κατοχής της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η Μόσχα δεν έχει σταματήσει να καταγγέλλει την προσήλωση των ουκρανών εθνικιστών στον Στέπαν Μπαντέρα, εθνικιστή και αντισοβιετικό ηγέτη που συνεργάσθηκε με τους ναζί κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

    [10] Αναδρομική έκθεση-αφιέρωμα στον Τάσο Ζωγράφο στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων

    Στην μακρόχρονη δημιουργική πορεία του εικαστικού, σκηνογράφου -ενδυματολόγου Τάσου Ζωγράφου (1926-2011) αφιερώνει η Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων αναδρομική έκθεση, που θα παρουσιάζεται στο κτίριο της Δημοτικής Πινακοθήκης στο Μεταξουργείο, από την ερχόμενη Δευτέρα 12 Μαΐου έως και την Δευτέρα 30 Ιουνίου. Ο πρωτοπόρος Τάσος Ζωγράφος συνδέεται άρρηκτα με την ιστορία του ελληνικού μεταπολεμικού θεάτρου και κινηματογράφου.

    Η επί 60 χρόνια γόνιμη διαδρομή του καλλιτέχνη στη ζωγραφική, το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση αντιπροσωπεύεται στην έκθεση με 150 έργα, υπογραμμίζοντας την αποφασιστικής σημασίας παρουσία του, ήδη από τη δεκαετία του '50, σε περισσότερες από 120 θεατρικές παραστάσεις, 200 ταινίες και αργότερα σε μεγάλο αριθμό ποιοτικών παραγωγών στη μικρή οθόνη.

    [11] Ντ. Μάθιους: Παρά την κυκλοφορία νέων φαρμάκων, οι ενέσεις παραμένουν στη ζωή των διαβητικών

    Οι διαβητικοί σύντομα θα έχουν στη διάθεσή τους νέες θεραπευτικές επιλογές, δεν φαίνεται όμως εύκολο να γλυτώσουν από τις ενέσεις. Ο διαβήτης έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια επιδημία και αυτό οφείλεται πρώτον στο ότι δεν ασκούμαστε και δεύτερο στο ότι τρώμε πολύ, όχι κατ' ανάγκη τροφές-σκουπίδια αλλά ακόμη και ποιοτικές τροφές. Η πιθανότητα να πάθει διαβήτη κάποιος παχύσαρκος είναι 37 φορές μεγαλύτερη από την πιθανότητα που έχει ένας με φυσιολογικό βάρος. Ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψή του είναι η άσκηση και ο περιορισμός της ποσότητας τροφής, διότι από μόνη της η άσκηση δεν βοηθά στην απώλεια βάρους. Τα παραπάνω επεσήμανε, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο καθηγητής Παθολογίας-Διαβητολογίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Ντέιβιντ Μάθιους (David Matthews), ο οποίος αναγορεύεται σήμερα επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ.

    «Η επιδημία του διαβήτη υπάρχει για δύο λόγους. Ο ένας είναι ότι δεν ασκούμαστε. Ο άλλος λόγος είναι ότι τρώμε περισσότερο. Και δεν είναι απλώς ότι τρώμε παραπάνω γιατί τρώμε κακή τροφή, δηλαδή τρόφιμα-σκουπίδια, αλλά επειδή τρώμε μεγαλύτερες ποσότητες ακόμη και ποιοτικών τροφών που μας προσφέρονται συχνά και από τη βιομηχανία τροφών αλλά και όταν βγούμε έξω να φάμε. Διότι πλέον υπάρχουν και πιο καλά τρόφιμα και όταν θα βγούμε έξω τρώμε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες. Ξέρουμε ότι η αύξηση του σωματικού βάρους οδηγεί σε αύξηση του διαβήτη. Ένας άνθρωπος που έχει Δείκτη Μάζας Σώματος περίπου 20 με 21, δηλαδή έχει ένα φυσιολογικό βάρος, έχει μία φορά πιθανότητα να εμφανίσει διαβήτη, αν ο Δείκτης Μάζας Σώματος αυξηθεί περίπου στο 35, δηλαδή στην περίπτωση που ένας άνθρωπος είναι παχύσαρκος, η πιθανότητα να αναπτύξει διαβήτη είναι 37 φορές μεγαλύτερη» εξηγεί ο κ. Μάθιους.

    [12] Αποθέωση για τον Ράιαν Γκιγκς

    Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε, χθες, τις εντός έδρας αναμετρήσεις της, τη φετινή σεζόν στην πρέμιερ λιγκ, με νίκη 3-1 επί της Χαλ. Ο Ράιαν Γκιγκς αποθεώθηκε από τους φιλάθλους στο «Ολντ Τράφορντ». Ο παίκτης-προπονητής της Γιουνάιτεντ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 69ο λεπτό αντικαθιστώντας τον Λόρενς, του οποίου είναι 20 χρόνια γηραιότερος!

    Ο Ουαλός δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τις σκέψεις για το μέλλον, αλλά θεωρείται δεδομένο πως το χθεσινό παιχνίδι ήταν το τελευταίο, μετά από 24 χρόνια με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». Ο Γκιγκς ευχαρίστησε τους φιλάθλους και ζήτησε τη συμπαράσταση τους, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή. Ο Γκιγκς αναμένεται, πάντως, να είναι και τη νέα σεζόν στον πάγκο της Μάντσεστερ, ως βοηθός του νέου προπονητή, Λουίς Φαν Γκάαλ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 7 May 2014 - 12:30:32 UTC