Read about The Ecumenical Patriarchate of Constantinople Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-04-29

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πρωτοβουλία αναθεώρησης του Συντάγματος προϋποθέτει εθνική ενότητα και πολιτική συναίνεση τονίζει το ΠΑΣΟΚ
  • [02] Συνάντηση Αντ. Σαμαρά με εκπροσώπους κινεζικής κατασκευαστικής εταιρείας
  • [03] Στη Βουλή έφθασε το θέμα τήρησης κανόνων ασφαλείας στους παιδότοπους
  • [04] Οι προϋποθέσεις επανατοποθέτησης των υπαλλήλων της πρώτης εφεδρείας
  • [05] Η Αθήνα στις τελικές 21 ευρωπαϊκές πόλεις, στον διαγωνισμό «Πρόκληση για Δημάρχους»
  • [06] Νέο πιθανό κρούσμα κοροναϊού MERS στην Ελλάδα
  • [07] ΕΚΤ: Αυξήθηκαν τον Μάρτιο οι καταθέσεις στην Κύπρο
  • [08] Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε το σχέδιο αναδιάρθρωσης της Eurobank
  • [09] Επέστρεψαν περίπου 500 εκατ. ευρώ στις καταθέσεις τον Μάρτιο
  • [10] Μ. Ρέντσι: Αν δεν επιτευχθεί η μεταρρύθμιση της Γερουσίας, είμαι έτοιμος να κάνω βήμα πίσω
  • [11] Η απεργία στο λονδρέζικο μετρό πλήττει εκατομμύρια επιβάτες
  • [12] Ο Ερντογάν απορρίπτει τις επικρίσεις του Γερμανού προέδρου για παραβιάσεις των δικαιωμάτων στην Τουρκία
  • [13] «Κίνημα» μπανάνας εναντίον του ρατσισμού και σε συμπαράσταση προς τον Άλβες
  • [14] Μίτσελ: «Να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές παίζοντας καλό ποδόσφαιρο»

  • [01] Πρωτοβουλία αναθεώρησης του Συντάγματος προϋποθέτει εθνική ενότητα και πολιτική συναίνεση τονίζει το ΠΑΣΟΚ

    «Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ δεν αφορούσε τις τυχόν πρωτοβουλίες της ΝΔ σε σχέση με την αναθεώρηση του Συντάγματος, αλλά δημοσιεύματα -πανομοιότυπα- περί δήθεν προηγούμενης συνεννόησης με το ΠΑΣΟΚ στο επίπεδο μάλιστα των κκ Σαμαρά και Βενιζέλου». Αυτό αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του, που ήρθε σε συνέχεια της δήλωσης που έκανε η εκπρόσωπος της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου, σχετικά με ανακοίνωση που εξέδωσε το Κίνημα τα ξημερώματα της Τρίτης ως απάντηση σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, αναφορικά με δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ότι έχει υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των κκ Σαμαρά και Βενιζέλου για πρωτοβουλία αναθεώρησης του Συντάγματος και πως ο κ. Σαμαράς πρόκειται να προβεί σε σχετικές αναγγελίες την Παρασκευή. Επιπλέον, το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι με την ανακοίνωσή του «έθεσε το ουσιώδες πολιτικό και θεσμικό ζήτημα της αναγκαίας ευρύτερης συναίνεσης, χωρίς την οποία δεν μπορεί να αποκτήσει πραγματική προοπτική οποιαδήποτε αναθεωρητική πρωτοβουλία».

    [02] Συνάντηση Αντ. Σαμαρά με εκπροσώπους κινεζικής κατασκευαστικής εταιρείας

    Με τους εκπροσώπους της μεγαλύτερης κατασκευαστικής εταιρείας στον κόσμο, China State Construction Engineering Corporation, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς συζήτησε με τον διευθυντή Επενδύσεων, Li Jiqin, αναπτυξιακά και επενδυτικά θέματα, μεταξύ των οποίων και το ενδιαφέρον της εταιρείας για το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου, στο Καστέλλι.

    [03] Στη Βουλή έφθασε το θέμα τήρησης κανόνων ασφαλείας στους παιδότοπους

    Δύο υπουργεία, Εσωτερικών και Ανάπτυξης, διαβίβασαν, πριν από λίγες ημέρες, στη Βουλή απαντητικά έγγραφα αναφορικά με το καθεστώς λειτουργίας και την ασφάλεια στους παιδότοπους. Το ζήτημα αυτό, όχι μόνο για τους παιδότοπους, αλλά και για την τήρηση των προϋποθέσεων ασφάλειας στις παιδικές χαρές, έχει τεθεί κατ? επανάληψη στη Βουλή από βουλευτές που επισημαίνουν ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τη ζωή των παιδιών. Πιο πρόσφατη ερώτηση ήταν αυτή του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος επικαλούνταν την άποψη του Συλλόγου Παιδοτόπων Ελλάδος σύμφωνα με την οποία το πλαίσιο λειτουργίας παιδότοπων στη χώρα μας περιέχει σημαντικές αοριστίες και επιτρέπει τη λειτουργία τους με όρους που δεν εγγυώνται την ασφάλεια των παιδιών.

    Ο κ. Οικονόμου είχε επισημάνει ότι οι κανόνες ασφαλείας γίνονται ακόμη πιο ελαστικοί στους λεγόμενους ανοιχτούς παιδότοπους, δηλαδή τους πρόχειρα και πρόσκαιρα εγκατεστημένους χώρους, με φουσκωτά και άλλα παιχνίδια, και σημείωνε ότι ο Σύλλογος Παιδοτόπων Ελλάδος ζητούσε από την κυβέρνηση να ξεκινήσει εκτενής διάλογος, προκειμένου να καθοριστεί ένα πλαίσιο λειτουργίας κοινά αποδεκτό για όλους και το οποίο θα θέτει τους αναγκαίους κανόνες και μέτρα ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται, ώστε τα παιδιά να είναι ασφαλή. Ο βουλευτής έθετε, επίσης, ζήτημα για την ασφάλεια και στους παιδότοπους που αναπτύσσονται πλέον μέσα σε super market, σε πολυκαταστήματα ακόμη και μέσα σε εστιατόρια.

    Στις 3 Απριλίου ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, με έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ενημέρωνε τον βουλευτή ότι με το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ των αμιγών και των μικτών παιδότοπων, ότι αυτό είναι ενιαίο και εξίσου αυστηρό για όλους τους παιδότοπους. Υπενθύμιζε, επίσης, ότι το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία παιδότοπων, είτε αυτοί λειτουργούν μόνο ως παιδότοποι, είτε στο πλαίσιο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ή εν γένει χώρων όπου ασκείται διαφορετική δραστηριότητα, διαμορφώθηκε με ΚΥΑστην οποία«τίθενται αυστηροί όροι και προϋποθέσεις στη λειτουργία παιδοτόπων, ενώ δίνεται έμφαση σε ζητήματα ασφάλειας των παιδιών».

    [04] Οι προϋποθέσεις επανατοποθέτησης των υπαλλήλων της πρώτης εφεδρείας

    Τις προϋποθέσεις για την ολοκλήρωση της διαδικασίας με την οποία θα επανατοποθετηθούν στο Δημόσιο όσοι εργαζόμενοι είχαν τεθεί σε καθεστώς προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας (Νόμος Ρέππα) και δικαιώθηκαν με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, περιγράφει με έγγραφό του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το οποίο υπογράφει ο γγ, Δημήτρης Στεφάνου.

    Ουσιαστικά, με το έγγραφο υπενθυμίζεται ότι οι επανατοποθετήσεις όσων δικαιώθηκαν θα πρέπει να γίνουν υπό την εποπτεία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και σύμφωνα με τις ανάγκες του Δημοσίου, καθώς και με βάση τον περιορισμό της μίας πρόσληψης για κάθε πέντε αποχωρήσεις.

    Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, «αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθείται για κάθε πρόσληψη στο Δημόσιο» ενώ προστίθεται ότι «σημερινά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για "επιστροφή μετ' εμποδίων" και "περιπλοκή της υπόθεσης επαναφοράς" δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα».

    Σημειώνεται, ότι τα αιτήματα για έκδοση απόφασης κατανομής θα πρέπει να υποβάλλονται από τον φορέα, πριν την έκδοση της απόφασης επαναφοράς, στη Διεύθυνση Προσλήψεων Προσωπικού του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

    [05] Η Αθήνα στις τελικές 21 ευρωπαϊκές πόλεις, στον διαγωνισμό «Πρόκληση για Δημάρχους»

    Η Αθήνα, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του δήμου Αθηναίων «ΣυνΑθηνά», είναι μία από τις 21 ευρωπαϊκές πόλεις που προκρίθηκαν ως τελικές υποψήφιες του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού «Πρόκληση για Δημάρχους» (MayorsChallenge) για την περίοδο 2013- 2014, την οποία διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το ίδρυμα Μπλούμπεργκ (Bloomberg Philanthropies). «Ο ρόλος που έχει αναλάβει ο δήμος είναι να παρέχει ένα βήμα για να εκφράζονται οι ομάδες πολιτών που, με τις δράσεις τους, βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στην πόλη. Δημιουργήσαμε την πλατφόρμα "ΣυνΑθηνά" όπου σωματεία, ιδρύματα, σύλλογοι γειτονιών και άλλες ομάδες κοινοποιούν τις δράσεις τους» επισήμανε ο νυν δήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη διάκριση, στη στέγη του «ΣυνΑθηνά» απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά.

    Αρχικά, υποψήφιες ήταν 155 ευρωπαϊκές πόλεις. Τον Οκτώβριο του 2014 θα επιλεγούν πέντε από τις 21 που «έφθασαν» στους τελικούς. Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει 5 εκατ. ευρώ, ενώ οι τέσσερις επιπλέον πόλεις θα κερδίσουν από 1 εκατ. ευρώ. Η «Πρόκληση για Δημάρχους» δημιουργήθηκε από τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ και βραβεύει πόλεις που προτείνουν πρωτοπόρες ιδέες.

    [06] Νέο πιθανό κρούσμα κοροναϊού MERS στην Ελλάδα

    Νέο πιθανό κρούσμα κοροναϊού MERS, διερευνάται από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας μας από χθες και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, σύμφωνα με πληροφορίες από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), αναμένονται το απόγευμα. Πρόκειται για 'Ελληνα προερχόμενο από τον Περσικό Κόλπο, ο οποίος αρχικά νοσηλεύθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης του νοσοκομείου «Σωτηρία».

    [07] ΕΚΤ: Αυξήθηκαν τον Μάρτιο οι καταθέσεις στην Κύπρο

    Οι ιδιωτικές καταθέσεις στις κυπριακές τράπεζες αυξήθηκαν ελαφρά τον Μάρτιο, για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο 2013, ενώ διατηρήθηκαν σχετικά σταθερές στις άλλες χώρες του Νότου της Ευρώπης που έχουν πληγεί από την κρίση χρέους, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ). Οι καταθέσεις στις κυπριακές τράπεζες αυξήθηκαν τον περασμένο μήνα κατά 0,5% στα 34,6 δισ. ευρώ έναντι του προηγούμενου μήνα. Οι καταθέσεις διαμορφώθηκαν σε επίπεδο περίπου 32% χαμηλότερο σε σχέση με το υψηλό των 50,5 δισ. ευρώ τον Μάιο του 2012. Στην Ιταλία, οι ιδιωτικές καταθέσεις αυξήθηκαν κατά 0,9%, στην Ελλάδα κατά 1% και στην Πορτογαλία κατά 0,2%. Τα στοιχεία που ανακοινώνει η ΕΚΤ δεν είναι εποχικά διορθωμένα και διαφέρουν κάπως από τα στοιχεία που ανακοινώνονται από τις εθνικές κεντρικές τράπεζες. Δεν περιλαμβάνουν τις καταθέσεις από την κεντρική κυβέρνηση και τις τράπεζες.

    [08] Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε το σχέδιο αναδιάρθρωσης της Eurobank

    Το σχέδιο αναδιάρθρωσης της Eurobank ενέκρινε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κρίνοντας ότι η συγκεκριμένη πράξη είναι συμβατή με τους κανόνες της ΕΕ περί κρατικών ενισχύσεων. Όπως αναφέρει η Επιτροπή, το σχέδιο αναδιάρθρωσης θα επιτρέψει στην τράπεζα να καταστεί βιώσιμη μακροπρόθεσμα χωρίς να προκαλεί στρέβλωση των κανόνων ανταγωνισμού.

    [09] Επέστρεψαν περίπου 500 εκατ. ευρώ στις καταθέσεις τον Μάρτιο

    Επέστρεψαν περίπου 500 εκατ. ευρώ στις καταθέσεις τον Μάρτιο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος το σύνολο των καταθέσεων που διατηρούν στα πιστωτικά ιδρύματα επιχειρήσεις και νοικοκυριά αυξήθηκε στα 161,052 δισ. ευρώ από 160,5 δισ. ευρώ που ήταν στο τέλος Φεβρουαρίου. Ωστόσο, το σύνολο των καταθέσεων, αν προστεθούν αυτές της Κεντρικής Κυβέρνησης (Οργανισμοί Κοινωνικής Ασφάλισης, κλπ) και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φθάνει τα 177,2 δισ. ευρώ από 174,6 δισ. ευρώ. που ήταν στις αρχές του χρόνου.

    [10] Μ. Ρέντσι: Αν δεν επιτευχθεί η μεταρρύθμιση της Γερουσίας, είμαι έτοιμος να κάνω βήμα πίσω

    Το μήνυμα ότι «αν δεν επιτευχθεί η μεταρρύθμιση της Γερουσίας είναι έτοιμος να κάνει βήμα πίσω» έστειλε ο Ματέο Ρέντσι, μιλώντας σήμερα στους γερουσιαστές του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος.

    «Το να κινηθούμε με μεγάλη ταχύτητα είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να στείλουμε ένα μήνυμα αξιοπιστίας στην Ευρώπη. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσει να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση. Διαφορετικά, είμαι έτοιμος να κάνω βήμα πίσω», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός. Σύμφωνα με τους παρατηρητές, το μήνυμα αυτό του Ματέο Ρέντσι έχει διπλό παραλήπτη: από τη μία τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος έχει αμφισβητήσει επανειλημμένα τη συμφωνία για από κοινού μεταρρύθμιση της Γερουσίας που είχε υπογράψει με τον ΡέντσιΒ· από την άλλη, μέρος των στελεχών του ίδιου του κεντροαριστερού «Δημοκρατικού Κόμματος», οι οποίοι δεν επιθυμούν να καταργηθεί το δικαίωμα των ιταλών πολιτών να εκλέγουν τους γερουσιαστές.

    [11] Η απεργία στο λονδρέζικο μετρό πλήττει εκατομμύρια επιβάτες

    Εκατομμύρια επιβάτες στο Λονδίνο αναγκάσθηκαν σήμερα να συνωστισθούν για να κερδίσουν μία θέση στα λεωφορεία, να επιστρατεύσουν ποδήλατο ή να μετακινηθούν με τα πόδια, την ώρα που η 48ωρη απεργία του λονδρέζικου μετρό έχει περιορίσει στο ελάχιστο την κίνηση του υπόγειου σιδηροδρόμου στην πόλη.

    Για να αντιμετωπισθεί το κλείσιμο πολλών σταθμών του μετρό επιστρατεύθηκαν 268 επιπλέον λεωφορεία στις 44 πλέον πολυσύχναστες γραμμές και, σύμφωνα με την εταιρεία μεταφορών του Λονδίνου TFL , αριθμός ρεκόρ 8.000 λεωφορείων συνολικά κυκλοφορεί στους δρόμους της πρωτεύουσας. Παράλληλα, η διεύθυνση του μετρό ανακοίνωσε ότι χιλιάδες εργαζόμενοι και εθελοντές εργάζονται από το πρωί για την παροχή πληροφοριών και τη διευκόλυνση των επιβατών. Η απεργία στο μετρό του Λονδίνου άρχισε στις 21.00 τοπική ώρα χθες (Δευτέρα) και θα συνεχισθεί μέχρι τις 20.59 αύριο (Τετάρτη).

    [12] Ο Ερντογάν απορρίπτει τις επικρίσεις του Γερμανού προέδρου για παραβιάσεις των δικαιωμάτων στην Τουρκία

    Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απέρριψε κατηγορηματικά σήμερα τις επικρίσεις που διατυπώθηκαν χθες στην Άγκυρα από τον πρόεδρο της Γερμανίας σχετικά με παραβιάσεις του κράτους δικαίου στην Τουρκία, καταγγέλλοντας μια ανάμιξη στις υποθέσεις της χώρας του. "Δεν θα ανεχθούμε ποτέ μια επέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας μας", δήλωσε ο Ερντογάν κατά τη εβδομαδιαία ομιλία του στο κοινοβούλιο, κατηγορώντας τον Γιοάχιμ Γκάουκ ότι έκανε "ανάρμοστες" δηλώσεις. Ο αρχηγός του γερμανικού κράτους, ο οποίος ολοκλήρωσε σήμερα μια τετραήμερη επίσκεψη στην Τουρκία, επέκρινε χωρίς περιστροφές την επίθεση της ισλαμοσυντηρητικής κυβέρνησης εναντίον των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης και του Τύπου, καθώς και την αντιπαράθεσή της με το δικαστικό μηχανισμό. "Πρέπει να ομολογήσω πως αυτές οι εξελίξεις με φοβίζουν", δήλωσε χθες, Δευτέρα, ο Γκάουκ.

    [13] «Κίνημα» μπανάνας εναντίον του ρατσισμού και σε συμπαράσταση προς τον Άλβες

    Την παγκόσμια προσοχή έχει λάβει η ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Ντάνι Άλβες από ανεγκέφαλο οπαδό της Βιγιαρεάλ στη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο «Μαδριγάλ». Ο οπαδός πέταξε μια μπανάνα στον Βραζιλιάνο, την ώρα που ο 30χρονος άσος ετοιμαζόταν να εκτελέσει ένα κόρνερ. Ο τελευταίος, όμως, δεν πτοήθηκε, αλλά, αντίθετα, σήκωσε την μπανάνα, την ξεφλούδισε και την δάγκωσε, προτού την πετάξει για να εκτελέσει το κόρνερ. Τη στήριξή τους στον έμπειρου φουλ-μπακ εξέφρασαν τόσο η διοίκηση του «κίτρινου υποβρυχίου», που ανακοίνωσε μάλιστα ότι επέβαλε δια βίου αποκλεισμό από τους αγώνες της στον εν λόγω οπαδό, όσο και η ποδοσφαιρική κοινότητα, αλλά και διασημότητες.

    Από το βράδυ της Κυριακής δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρτούν φωτογραφίες με μπανάνες στους λογαριασμούς τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον -συμπατριώτη και συμπαίκτη του Άλβες στην Μπαρτσελόνα- Νεϊμάρ, τον Αργεντινό επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, «Κουν» Αγουέρο, αλλά και τον πρωθυπουργό της Ιταλίας, Ματέο Ρέντζι, ο οποίος κρατάει μια μπανάνα, έχοντας πλάι του τον προπονητή της εθνικής ομάδας της χώρας, Τσέζαρε Πραντέλι.

    [14] Μίτσελ: «Να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές παίζοντας καλό ποδόσφαιρο»

    Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, έδωσε σήμερα συνέντευξη Τύπου όπου παρουσίασε τα πλάνα του για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αποκάλυψε πως ήταν σίγουρος για την παραμονή του στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ δήλωσε πως δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε πολλές μεταγραφές, αφού θέλει μικρό ρόστερ, ώστε να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες στους παίκτες από την ακαδημία του συλλόγου.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 29 April 2014 - 12:30:27 UTC