Read the Council of Europe European Convention on Human Rights (4 November 1950) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-03-18

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αντ. Σαμαράς: Πάνω από μισό δισ. ευρώ, σε ένα εκατομμύριο Ελλήνων
  • [02] Μ. Χρυσοχοΐδης: Η Ελλάδα θα εκδώσει ομόλογα πιθανόν πριν από τον Μάιο
  • [03] Την άρση ασυλίας του βουλευτή της ΧΑ, Δ. Κουκούτση, εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας
  • [04] Αλλαγή μεταναστευτικής πολιτικής, ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ
  • [05] Σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, υπό τον πρωθυπουργό, ενόψει της υπογραφής συμφωνίας με την τρόικα
  • [06] Στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής επικεντρώνεται η Ρένα Δούρου
  • [07] Εκτός ΚΟ της Χρυσής Αυγής ο Στάθης Μπούκουρας
  • [08] Συνάντηση Αντ. Σαμαρά με τον Ρουμάνο ομόλογό του Β. Πόντα
  • [09] Ασθενής σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Ηλεία
  • [10] «Παραλύει» αύριο και την Πέμπτη, ο δημόσιος τομέας
  • [11] Τους σχολικούς φύλακες που είχαν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας, δικαίωσε το Πρωτοδικείο Πρέβεζας
  • [12] Στα 19,3 δισ.ευρώ, το εμπορικό έλλειμμα της Ελλάδας το 2013
  • [13] Έχουμε συμφωνήσει με την Ελλάδα δηλώνει η Κομισιόν
  • [14] Σύμβαση χρηματοδότησης με την ΕτΕΠ υπέγραψε η ΔΕΗ
  • [15] Ποσό 1,3 δισ. ευρώ άντλησε μέσω της έκδοσης τρίμηνων εντόκων γραμματίων ο ΟΔΔΗΧ
  • [16] Κλείνει η συμφωνία με την τρόικα
  • [17] Σε δέκα χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε αξιωματικός της αιγυπτιακής αστυνομίας
  • [18] Η Κριμαία θα εγκαταλείψει τον Απρίλιο την ουκρανική γρίβνα για το ρωσικό ρούβλι

  • [01] Αντ. Σαμαράς: Πάνω από μισό δισ. ευρώ, σε ένα εκατομμύριο Ελλήνων

    Οι μακρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα ολοκληρώνονται με επιτυχία, δήλωσε ο πρωθυπουργός, από το υπουργείο Οικονομικών. 'Οταν άλλοι αμφισβητούσαν τα επιτεύγματα της οικονομίας, η κυβέρνηση ενωμένη, με σοβαρότητα, πετυχαίνει την αποστολή της να βγάλει τη χώρα από την κρίση και την ύφεση τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε: «πάνω από απο 500 εκατ. ευρώ θα δοθούν αμέσως σε ένα εκατομμύριο Ελλήνων, με βάση εισοδηματική κριτήρια». Τελείωσε μια δύσκολη διαπραγμάτευση. Τα κείμενα διαμορφώνονται και τελειώνουν δήλωσε ο Ι. Στουρνάρας.

    [02] Μ. Χρυσοχοΐδης: Η Ελλάδα θα εκδώσει ομόλογα πιθανόν πριν από τον Μάιο

    Η Ελλάδα θα εκδώσει ομόλογα, πιθανόν, πριν από τον Μάιο, για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, δήλωσε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξη που έδωσε στο πρακτορείο Bloomberg. Η έκδοση θα αποτελέσει μέρος μίας σειράς θετικών εξελίξεων πριν από τις ευρωεκλογές του Μαΐου, δήλωσε ο υπουργός. «Θα πάρουμε την επόμενη δόση του δανείου, η χώρα θα επιστρέψει στις αγορές με ένα ελαφρά υψηλό επιτόκιο, το οποίο μετά θα μειωθεί, και η Ελλάδα δεν θα παραμείνει στο δράμα των τριμηνιαίων ελέγχων της τρόικας», τόνισε.

    [03] Την άρση ασυλίας του βουλευτή της ΧΑ, Δ. Κουκούτση, εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας

    Την άρση της ασυλίας του βουλευτή Μεσσηνίας, της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση, εισηγείται κατά πλειοψηφία στην Ολομέλεια, η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Υπέρ της άρσης ασυλίας του κ. Κουκούτση τάχθηκαν όλα τα κόμματα, «παρών» δήλωσε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και «κατά» δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος. Ο κ. Κουκούτσης, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας, αναφέρθηκε διεξοδικά στην κομματική δραστηριότητα του στη Μεσσηνία πριν ενταχθεί στη Χρυσή Αυγή και αναφέρθηκε ειδικότερα στην κομματική σχέση του με το κόμμα της ΝΔ, λέγοντας μάλιστα ότι «μέντορας του ήταν ο κ. Σαμαράς» και ότι είναι το πρόσωπο που στις ευρωεκλογές του 1984, σε κομματική εκδήλωση στη Μεσσηνία είχε τραβήξει φωτογραφία, στην εξέδρα, τους κ.κ. Αντώνη Σαμαρά και Πάνο Καμμένο. Ως προς το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, είπε ότι είναι περήφανος που είναι βουλευτής της Χρυσής Αυγής, δήλωσε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, υπογράμμισε όμως ότι ένα μικρό κομμάτι της δικαιοσύνης άγεται και φέρεται από αφεντικά και, στην προκειμένη περίπτωση, η δίωξη των βουλευτών είναι πολιτική.

    [04] Αλλαγή μεταναστευτικής πολιτικής, ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

    Την ανάγκη αλλαγής της μεταναστευτικής πολιτικής τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του στην οποία επισημαίνει ότι «η εκατόμβη των νεκρών στο Αιγαίο πρέπει να εξεγείρει κάθε πολιτισμένο άνθρωπο» και προσθέτει πως «δεν μπορούμε να μιλάμε πλέον για "ατυχήματα", δεδομένου ότι τα θανατηφόρα περιστατικά τείνουν να γίνουν μέρος της καθημερινής ρουτίνας».

    «Οι τραγωδίες στο Αιγαίο είναι τα αιματηρά αποτελέσματα της ελληνικής κι ευρωπαϊκής πολιτικής, που αντιμετωπίζουν τους πρόσφυγες ως εχθρούς ενός υποτιθέμενου πόλεμου. Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που η ελληνική κυβέρνηση και η ΕΕ δεν πράττουν τίποτα για να αντιμετωπιστούν οι αιτίες που δημιουργούν το κύμα των προσφύγων και των μεταναστών -με προεξάρχοντα τον πόλεμο στη Συρία», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    [05] Σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, υπό τον πρωθυπουργό, ενόψει της υπογραφής συμφωνίας με την τρόικα

    Σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο θα έχει σε λίγη ώρα, στο υπουργείο Οικονομικών, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, εν όψει της επικείμενης υπογραφής συμφωνίας με την τρόικα. Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικούς παράγοντες, πιθανόν να ακολουθήσουν δηλώσεις του πρωθυπουργού, σχετικά με τη συμφωνία και τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος. «Κλεισμένη» θεωρούν πλέον τη συμφωνία κοινοτικοί παράγοντες, ενώ έως και αυτή την ώρα, στον 6ο όροφο του υπουργείου Οικονομικών, μπαίνουν οι «τελευταίες πινελιές» στο τελικό κείμενο.

    [06] Στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής επικεντρώνεται η Ρένα Δούρου

    Την παραίτησή της από την έδρα της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ριχτεί, όπως είπε, στη μάχη διεκδίκησης της Περιφέρειας της Αττικής, κοινοποίησε η Ρένα Δούρου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των προτάσεων του Συνδυασμού «Δύναμη Ζωής» σε ό,τι αφορά το ρυθμιστικό σχέδιο για την περιφέρεια.

    [07] Εκτός ΚΟ της Χρυσής Αυγής ο Στάθης Μπούκουρας

    Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής τέθηκε ο βουλευτής ΣτάθηςΜπούκουρας, με ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον γραμματέα της ΚΟ, Πολύβιο Ζησιμόπουλο. Η ΧΑ καλεί τον κ. Μπούκουρα «να παραδώσει την έδρα του στον ελληνικό λαό, όπως έχει δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής του».

    Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για «βρώμικο πόλεμο της ανθελληνικής εξουσίας, που δεν πτοεί τη Χρυσή Αυγή» και αναφέρεται ότι «οι βουλευτές θα συνεχίσουν τον αγώνα τους ενωμένοι για την Ελλάδα και τους Έλληνες».

    [08] Συνάντηση Αντ. Σαμαρά με τον Ρουμάνο ομόλογό του Β. Πόντα

    Υπέρ μιας ειρηνικής, βιώσιμης λύσης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία και το δημοψήφισμα στην Κριμαία, τάχθηκαν ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, και ο Ρουμάνος ομόλογός του, Βικτόρ Πόντα, σε δηλώσεις τους μετά τη συνάντησή τους, στο Μεγαρο Μαξιμου. Ο Έλληνας πρωθυπουργός τόνισε ότι αυτή η λύση θα πρέπει να σέβεται την ακεραιότητα των χωρών και επισήμανε πως αποσχιστικές κινήσεις δεν βοηθούν. «Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος σε κινήσεις, που θα βοηθούσαν τον διχασμό μέσα σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης και στη διαμόρφωση κλίματος ψυχρού πολέμου. Επιδιώκουμε την αποκλιμάκωση της έντασης» τόνισε ο Αντώνης Σαμαρας. Από τη πλευρά του, ο Ρουμάνος πρωθυπουργός σημείωσε ότι αυτό που συμβαίνει είναι αντιμέτωπο με το διεθνές δίκαιο και δήλωσε ότι σαφώς υποστηρίζει τη θέση της ΕΕ για την επίλυση αυτών των προβλημάτων και «όχι να φτάσουμε σε ψυχρό πόλεμο». Προειδοποίησε, επίσης, πως αν δεν λυθεί αυτό το πρόβλημα, ανάλογα ζητήματα θα προκύψουν και σε άλλες χώρες. Οι δύο ηγέτες μίλησαν για όλα τα διμερή θέματα, όπως οι ελληνικές επενδύσεις στη Ρουμανία, και τόνισαν τη ανάγκη περαιτέρω ανάπτυξης των δύο χωρών.

    [09] Ασθενής σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Ηλεία

    Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν από τη μία σήμερα μετά το μεσημέρι στην Ηλεία. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η δόνηση είχε μέγεθος 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρό της εντοπίστηκε έξι χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Πύργου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η δόνηση έγινε αισθητή στον Πύργο, την Αμαλιάδα, τα Λεχαινά και άλλες περιοχές της Ηλείας, ενώ δεν έχουν αναφερθεί τυχόν ζημιές.

    [10] «Παραλύει» αύριο και την Πέμπτη, ο δημόσιος τομέας

    Σε σαρανταοκτάωρη πανελλαδική απεργία στον δημόσιο τομέα για αύριο Τετάρτη, και την Πέμπτη, προχωρά η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας σε ενδεχόμενες απολύσεις στο δημόσιο, στο καθεστώς της διαθεσιμότητας, σε ενδεχόμενη απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και στη μείωση των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών. Στα πλαίσια της κινητοποίησης έχουν προγραμματισθεί συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα, η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 το πρωί και στη Θεσσαλονίκη, στο 'Αγαλμα του Βενιζέλου την ίδια ώρα.

    Την Πέμπτη θα γίνει συλλαλητήριο στην Αθήνα, στην Πλατεία Κλαυθμώνος στη μία μετά το μεσημέρι, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία έξω από τη Βουλή, με σύνθημα «Υπερασπιζόμαστε τα δημόσια κοινωνικά αγαθά - όχι στις απολύσεις».

    [11] Τους σχολικούς φύλακες που είχαν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας, δικαίωσε το Πρωτοδικείο Πρέβεζας

    Δεκαπέντε σχολικούς φύλακες που είχαν υποβάλει αγωγή κατά του καθεστώτος της διαθεσιμότητας, στο οποίο είχαν περιέλθει και θα έληγε στις 23 Μαρτίου, δικαίωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Πρέβεζας.

    Με την 117/2014 απόφασή του, το Πρωτοδικείο δέχεται την αγωγή των σχολικών φυλάκων της Πρέβεζας και αναγνωρίζει ότι η μονομερής βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας τους με την ένταξή τους σε καθεστώς διαθεσιμότητας και την περικοπή του μισθού τους, είναι παράνομη και καταχρηστική. Παράλληλα, υποχρεώνει τον δήμο Πρέβεζας να αποδέχεται τις υπηρεσίες των σχολικών φυλάκων με τους ίδιους όρους και να καταβάλει τις πλήρεις αποδοχές τους, όπως ίσχυαν πριν τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

    [12] Στα 19,3 δισ.ευρώ, το εμπορικό έλλειμμα της Ελλάδας το 2013

    Το εμπορικό έλλειμμα της Ελλάδας κυμάνθηκε στα 19,3 δισ. ευρώ το 2013 και μειώθηκε κατά 2,3 δισ. ευρώ σε σχέση με το 2012, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, στις Βρυξέλλες. Το 2013, οι ελληνικές εξαγωγές ανήλθαν στα 27,5 δισ. ευρώ, παραμένοντας αμετάβλητες σε σχέση με το 2012, ενώ οι εισαγωγές ανήλθαν σε αξία στα 46,9 δισ. ευρώ, καταγράφοντας μείωση της τάξης του 5%. Στην ΕΕ, τo μεγαλύτερο εμπορικό πλεόνασμα είχε η Γερμανία με 199,6 δισ. ευρώ και ακολούθησε η Ολλανδία με 55,2 δισ. ευρώ, ενώ τα υψηλότερα εμπορικά ελλείμματα είχαν η Μεγάλη Βρετανία με 84,7 δισ. ευρώ, η Γαλλία με 76 δισ. ευρώ, η Ελλάδα με 19,3 δισ. ευρώ και η Ισπανία με 16,9 δισ. ευρώ.

    [13] Έχουμε συμφωνήσει με την Ελλάδα δηλώνει η Κομισιόν

    «Έχουμε συμφωνήσει στις πολιτικές του προγράμματος και αναμένουμε να φτάσουμε σε συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο μέσα στην ημέρα» δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν, ερωτηθείς σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων επί της αξιολόγησης του προγράμματος προσαρμογής. Ο Σάϊμον Ο΄Κόνορ υπογράμμισε ότι οι συζητήσεις ήταν χρονοβόρες γιατί τα θέματα ήταν δύσκολα και πολύπλοκα. Το σημαντικό είναι ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία και μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν ανακοινώσεις, επισήμανε.

    [14] Σύμβαση χρηματοδότησης με την ΕτΕΠ υπέγραψε η ΔΕΗ

    H ΔΕΗ ανακοίνωσε την υπογραφή της πρώτης σύμβασης χρηματοδότησης ύψους 235 εκατ. ευρώ με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, στο πλαίσιο μιας συνολικής εγκεκριμένης από την τράπεζα γραμμής χρηματοδότησης, ύψους 415 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η χρηματοδότηση αυτή αφορά επενδύσεις για την περίοδο 2013-2015 για τον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας της Ηπειρωτικής και Νησιωτικής Ελλάδας.

    [15] Ποσό 1,3 δισ. ευρώ άντλησε μέσω της έκδοσης τρίμηνων εντόκων γραμματίων ο ΟΔΔΗΧ

    Ποσό 1,3 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα, μέσω της έκδοσης εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων, ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους.

    Η σχετική δημοπρασία ήταν ύψους ύψους 1 δισ. ευρώ και έγιναν δεκτές και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους ακόμη 300 εκατ. ευρώ.

    Η απόδοση σημείωσε σημαντική αποκλιμάκωση 50 μονάδων βάσης, διαμορφούμενη σε 3,10% έναντι 3,60% της τελευταίας αντίστοιχης δημοπρασίας στις 11/02/14.Υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 2,379 δισ., που υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 2,38 φορές.

    [16] Κλείνει η συμφωνία με την τρόικα

    Πολύ κοντά σε συμφωνία με την τρόικα, φαίνεται ότι βρίσκεται η κυβέρνηση, ενώ από το πρωί υπάρχουν πυρετώδεις διαβουλεύσεις, στο υπουργείο Οικονομικών, μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων όλων των υπουργείων που έχουν εκκρεμότητες και των τεχνικών κλιμακίων της τρόικας. Χαρακτηριστικά, στέλεχος του υπουργείου Εργασίας ανέφερε πριν από λίγο, ότι τα «εργασιακά είναι σχεδόν κλεισμένα», επισημαίνοντας, πάντως, ότι δεν ήταν δυνατό να υποχωρήσει η ελληνική πλευρά στο θέμα των ομαδικών απολύσεων. Πόσω μάλλον, πρόσθεσε, που κυβέρνηση και κοινωνικοί εταίροι έχουν συμφωνήσει στην ενίσχυση του Ανωτάτου Συμβουλίου Εργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό, να προβλέπεται στο τελικό κείμενο της αναθεωρημένης συμφωνίας, εξάμηνη δοκιμαστική περίοδος του νέου συστήματος. Όσον αφορά στις τριετίες, ο ίδιος παράγοντας επιβεβαίωσε ότι θα είναι μειωμένες κατά 50% για τους ανειδίκευτους μακροχρόνια ανέργους.

    Από την πλευρά του, στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών δήλωσε ότι «κλείνουμε», επισημαίνοντας, πάντως, ότι πρέπει να οριστικοποιηθεί πρώτα το ευρωπαϊκό κείμενο της αναθεωρημένης συμφωνίας. Στο ίδιο μήκος κύματος, για ύπαρξη συμφωνίας, κινούνται αυτήν την ώρα και κοινοτικοί παράγοντες.

    Διαβάστε επίσης: Σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, υπό τον πρωθυπουργό, ενόψει της υπογραφής συμφωνίας με την τρόικα , Έχουμε συμφωνήσει με την Ελλάδα δηλώνει η Κομισιόν

    [17] Σε δέκα χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε αξιωματικός της αιγυπτιακής αστυνομίας

    Δικαστήριο του Καΐρου καταδίκασε σήμερα έναν αξιωματικό της αστυνομίας σε δεκαετή ποινή κάθειρξης για το θάνατο, πέρυσι, 37 μελών και υποστηρικτών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, σύμφωνα με δικαστικές πηγές και όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MENA.

    Το δικαστήριο καταδίκασε τον αντισυνταγματάρχη Αμρ Φαρούκ, υποδιοικητή στο αστυνομικό τμήμα της Ηλιούπολης, ενός προαστίου της πρωτεύουσας, σε δέκα χρόνια κάθειρξη με καταναγκαστικά έργα κρίνοντάς τον ένοχο για ανθρωποκτονία.Σε τρεις άλλους αστυνομικούς επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης ενός χρόνου με αναστολή για ανθρωποκτονία χωρίς πρόθεση και εγκληματική αμέλεια.

    [18] Η Κριμαία θα εγκαταλείψει τον Απρίλιο την ουκρανική γρίβνα για το ρωσικό ρούβλι

    Η Κριμαία θα υιοθετήσει τον Απρίλιο το ρωσικό ρούβλι ως επίσημο νόμισμα και θα εγκαταλείψει την ουκρανική γρίβνα, ενώ η ρωσική κρατική εταιρεία ενέργειας Gazprom της πρότεινε να αναλάβει την ανάπτυξη του τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου της, δήλωσε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος της κυβέρνησης της περιφέρειας αυτής, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA. Οι αρχές της Κριμαίας είχαν δηλώσει νωρίτερα πως η γρίβνα θα παρέμενε το επίσημο νόμισμα ως το 2016.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 18 March 2014 - 12:30:28 UTC