Browse through our Interesting Nodes on Greek Foreign Affairs Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 14-03-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Α. Γιατσενιούκ: Η Ουκρανία είναι έτοιμη να προχωρήσει σε συνομιλίες με τη Ρωσία
  • [02] Ευ. Μάντζαρης: «Θα δώσουμε και τη ψυχή μας για να προκριθούμε»
  • [03] Ο Πιστόριους είχε πυροβολήσει μια ημέρα για να εκτονώσει τα νεύρα του, δήλωσε πρώην φίλη του
  • [04] Ο Μίκαελ Σουμάχερ «αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη»

  • [01] Α. Γιατσενιούκ: Η Ουκρανία είναι έτοιμη να προχωρήσει σε συνομιλίες με τη Ρωσία

    Η Ουκρανία είναι έτοιμη να προχωρήσει σε συνομιλίες με τη Ρωσία, αλλά προηγουμένως η Μόσχα θα πρέπει να αποσύρει τα στρατεύματά της από το ουκρανικό έδαφος, να συμμορφωθεί με τις διεθνείς συνθήκες και να σταματήσει να παρέχει υποστήριξη σε «αυτονομιστές και τρομοκράτες», δήλωσε σήμερα ο μεταβατικός πρωθυπουργός Αρσένι Γιατσενιούκ. Όπως είπε ο ίδιος, ζήτησε να έχει μία δεύτερη τηλεφωνική επικοινωνία με τον ρώσο πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Οι δύο πρωθυπουργoί είχαν τηλεφωνική επικοινωνία το Σάββατο--η μοναδική επαφή σε ανώτατο επίπεδο μεταξύ των δύο χωρών από τότε που ξεκίνησε η κρίση. «Εχουμε δηλώσει έτοιμοι να συνομιλήσουμε με τη ρωσική κυβέρνηση», είπε ο ίδιος και ανέφερε μία σειρά από προϋποθέσεις που περιλαμβάνουν την απόσυρση των στρατευμάτων και την «άρση της υποστήριξης προς τους αυτονομιστές και τους τρομοκράτες στην Κριμαία».

    [02] Ευ. Μάντζαρης: «Θα δώσουμε και τη ψυχή μας για να προκριθούμε»

    Η χθεσινή ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ υπήρξε... οδυνηρή για τον Ολυμπιακό, αφού τον απομάκρυνε από τη 2η θέση του 5ου ομίλου, η οποία δίνει πλεονέκτημα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης βγήκε προβληματισμένος από τα αποδυτήρια του ΣΕΦ και, μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), απέδωσε το αρνητικό αποτέλεσμα στην άμυνα, τις χαμένες εύκολες επιθέσεις στο «ένας εναντίον ενός» και τα ριμπάουντ.

    «Εμείς δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και το μόνο που προσπαθούμε είναι να ευχαριστούμε τον κόσμο μας. Άλλες φορές κερδίζουμε, άλλες φορές χάνουμε. Τι να κάνουμε; Δεν μπορούμε κάθε χρόνο να παίρνουμε το Ευρωπαϊκό. Όχι ότι θα το χάσουμε φέτος... θα δώσουμε και την ψυχή μας ακόμη για να περάσουμε στην επόμενη φάση, αλλά, εντάξει, δεν γίνεται κάθε χρόνο να πηγαίνουν όλα καλά» ξέσπασε στο τέλος ο Περιστεριώτης γκαρντ των πρωταθλητών Ευρώπης τις δύο τελευταίες σεζόν.

    [03] Ο Πιστόριους είχε πυροβολήσει μια ημέρα για να εκτονώσει τα νεύρα του, δήλωσε πρώην φίλη του

    Μια πρώην φίλη του Όσκαρ Πιστόριους καταθέτοντας σήμερα, πέμπτη ημέρα της δίκης του νοτιοαφρικανού παραολυμπιονίκη για τον φόνο της Ρίβα Στέενκαμπ, περιέγραψε πως ο κατηγορούμενος είχε πυροβολήσει από την ανοιγόμενη σκεπή ενός αυτοκινήτου μια ημέρα για να εκτονώσει τα νεύρα του ύστερα από μια λογομαχία με αστυνομικό.

    Η μάρτυρας ρωτήθηκε από τον εισαγγελέα για ένα κρίσιμο σημείο της ακροαματικής διαδικασίας εδώ και δύο ημέρες. Ρωτήθηκε αν η φωνή του Πιστόριους, όταν ο τόνος της ανεβαίνει επειδή είναι οργισμένος ή πολύ αγχωμένος, θα μπορούσε να νομίσει κανείς ότι είναι γυναικεία φωνή. «Είδα τον Όσκαρ πολύ αγχωμένο, τον άκουσα να μου φωνάζει πολλές φορές, ήταν ο ήχος μιας ανδρικής φωνής», δήλωσε η Τέιλορ. Η μάρτυρας ρωτήθηκε επανειλημμένα και κάθε φορά απαντούσε ότι η φωνή του Πιστόριους δεν μπορεί να εκληφθεί ως γυναικεία φωνή.

    [04] Ο Μίκαελ Σουμάχερ «αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη»

    Ο Μίκαελ Σουμάχερ «αναπνέει αυτόνομα», χωρίς μηχανική υποστήριξη, και «ακούει τις οικείες φωνές», διαβεβαιώνει άρθρο που δημοσιεύεται σήμερα στην Gazzetta dello Sport. Ο Πίνο Αλιέβι που το υπογράφει δεν αναφέρει τις πηγές του ρεπορτάζ του και γράφει επίσης ότι ο άσος της Φόρμουλα 1, που βρίσκεται σε διαδικασία αργής και σταδιακής αφύπνισης από το τεχνητό κώμα στο οποίο είχε βυθιστεί μετά το ατύχημά του στο σκι στις 29 Δεκεμβρίου, δέχεται συστηματικά την επίσκεψη του Τζιν Τοντ, προέδρου της FIA. «Τού μιλάει στα αγγλικά όπως τον παλιό καιρό που μοιράστηκαν μαζί στην Scuderia Ferrari», διηγείται ο Ιταλός δημοσιογράφος.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 7 March 2014 - 13:30:24 UTC