Read the Convention Concerning the Exchange of Greek and Turkish Populations (30 January 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-10-11

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στο Μέγαρο Μαξίμου ο γγ του ΝΑΤΟ
  • [02] Στην Αθήνα ο Ν. Αναστασιάδης
  • [03] Συνελήφθη σύμβουλος επιχειρήσεων για χρέος 3,5 εκατ. ευρώ
  • [04] Σε επιφυλακή οι σεισμολόγοι μετά τη δόνηση των 4,4 βαθμών στη Βόλβη
  • [05] ΟΑΕΔ: Από τη Δευτέρα η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για καταβολή εποχικών βοηθημάτων
  • [06] Ευρωπαίοι διαφωνούν με το ΔΝΤ για νέο "κούρεμα" του ελληνικού χρέους
  • [07] Αναδρομικούς ελέγχους για τη χορήγηση του ΕΚΑΣ, αποφάσισε το ΙΚΑ
  • [08] O Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων πήρε το Νόμπελ Ειρήνης
  • [09] Οι ελέφαντες καταλαβαίνουν αμέσως τις ανθρώπινες χειρονομίες
  • [10] Ο ΠΟΥ ζητεί την κατάργηση των θερμομέτρων υδραργύρου έως το 2020
  • [11] Νεκρή βρέθηκε η οδηγός δοκιμών της Φόρμουλα Ενα, Μαρία Ντε Βιγιότα

  • [01] Στο Μέγαρο Μαξίμου ο γγ του ΝΑΤΟ

    Με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ,Άντερς Φογκ Ράσμουσεν, συναντάται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός,Αντώνης Σαμαράς με αντικείμενο την κατάσταση στην περιοχή και τηνέα φιλοσοφία που διέπει τη βορειοατλαντική συμμαχία.

    Στη συνέχεια,ο κ.Ράσμουσεν θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ το πρωί συναντήθηκε με τον υπουργό Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο.

    [02] Στην Αθήνα ο Ν. Αναστασιάδης

    Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαράείχε ο πρόεδρος της Κύπρου, ενώ στη συνέχεια θα γίνει δεκτός από τονΠρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

    Στο επίκεντρο των συνομιλιών είναι οι εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το φως των προσπαθειών για έναρξη του διαλόγου και τα αποτελέσματα των πρόσφατων επαφών, τόσο του κ. Αναστασιάδη όσο και του κ. Σαμαρά, στις ΗΠΑ.

    Τον πρόεδρο της Κύπρου συνοδεύουν ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης και ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του Νίκος Χριστοδουλίδης.

    [03] Συνελήφθη σύμβουλος επιχειρήσεων για χρέος 3,5 εκατ. ευρώ

    Μεγαλοοφειλέτης συνελήφθη στην Επανομή Θεσσαλονίκης για χρέη προς το δημόσιο που ξεπερνούν τα 3,5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για 57χρονο σύμβουλο επιχειρήσεων, ο οποίος, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, κατηγορείται για μη καταβολή οφειλών προς το δημόσιο ύψους 3.529.439,65 ευρώ.

    Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούν τέσσερις αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ ετών και εννιά μηνών για διάφορα οικονομικά αδικήματα.

    Ο 57χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

    [04] Σε επιφυλακή οι σεισμολόγοι μετά τη δόνηση των 4,4 βαθμών στη Βόλβη

    Σε επιφυλακή βρίσκονται οι σεισμολόγοι μετά τη σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 08:16 το πρωί, με επίκεντρο 36 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Θεσσαλονίκης, πάνω από τη λίμνη Βόλβη.

    Σύμφωνα με το Σεισμολογικό Κέντρο του ΑΠΘ, ακολούθησαν αρκετοί μετασεισμοί μικρότερου μεγέθους, τους οποίους οι επιστήμονες παρακολουθούν με ιδιαίτερη προσοχή και εξετάζουν λεπτομερώς το φαινόμενο. Ωστόσο, τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα αναμένονται μετά το πέρας του 48ωρου.

    "Η δραστηριότητα εντάσσεται στη Μυγδονία λεκάνη. Η σερβομακεδονική ζώνη είναι η περισσότερο ενεργή ζώνη του βορειοελλαδικού χώρου και κατά διαστήματα εκδηλώνει ισχυρούς σεισμούς" δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο σεισμολόγος Μανώλης Σκορδίλης.

    Όπως αναφέρουν οι επιστήμονες, η ευρύτερη περιοχή έχει δώσει αρκετούς μεγάλους σεισμούς στο παρελθόν, με πιο πρόσφατο τον σεισμό του 1978, μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Η δόνηση εκείνη είχε "ταρακουνήσει" όλη τη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας πίσω νεκρούς και σοβαρές καταστροφές σε κτίρια.

    Ανάλογου μεγέθους σεισμοί σημειώθηκαν το 1902, προς την Άσσηρο, μεγέθους 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το 1932, 6,2 Ρίχτερ, προς τον Σοχό.

    "Μετά τα πρώτα δύο 24ωρα θα βγουν τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα. Θα μαζέψουμε τα απαραίτητα στοιχεία για να σκιαγραφήσουμε τα χαρακτηριστικά της διέγερσης" κατέληξε ο κ. Σκορδίλης.

    [05] ΟΑΕΔ: Από τη Δευτέρα η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για καταβολή εποχικών βοηθημάτων

    Αρχίζει από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 2 Δεκεμβρίου, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων στον ΟΑΕΔ για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος που χορηγείται σε συγκεκριμένα επαγγέλματα.

    Το ειδικό εποχικό επίδομα δικαιούνται εργαζόμενοι των παρακάτω κατηγοριών: Οικοδόμοι, λατόμοι, ασβεστοποιοί, πλινθοποιοί, αγγειοπλάστες, δασεργάτες, ρητινοσυλλέκτες, καπνεργάτες, μουσικοί μέλη των οικείων επαγγελματικών σωματείων, υποδηματεργάτες, μισθωτοί ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, χειριστές εκσκαπτικών - ανυψωτικών- οδοποιητικών - γεωτρητικών μηχανημάτων, ηθοποιοί, τεχνικοί κινηματογράφου και τηλεόρασης, ταξιθέτες θεάτρου - κινηματογράφου, χειριστές και βοηθοί χειριστών κινηματογράφου, ελεγκτές κινηματογράφου και θεάτρου, ταμίες κινηματογράφου και θεάτρου, μισθωτοί τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου και σμυριδεργάτες. Το ίδιο βοήθημα χορηγείται επίσης και στους μισθωτούς της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, εφόσον είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ και παρέχουν την εργασία τους σε επιχειρήσεις με έδρα στην Ελλάδα και δραστηριότητες σε μία ή περισσότερες χώρες - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Δικαιούχοι είναι και συνταξιούχοι των παραπάνω επαγγελμάτων, οι οποίοι έχουν υποβάλει αίτηση συνταξιοδότησης μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους και η σύνταξή τους δεν υπερβαίνει τα 486,84 ευρώ.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και μέσω ΚΕΠ, από τις 21 Οκτωβρίου και μετά, ενώ το ποσόν του επιδόματος κυμαίνεται από 458,15 ευρώ έως και 916,3 ευρώ, ανάλογα με το επάγγελμα και προκύπτει ως ποσοστό επί του ημερομίσθιου του ανειδίκευτου εργάτη.

    [06] Ευρωπαίοι διαφωνούν με το ΔΝΤ για νέο "κούρεμα" του ελληνικού χρέους

    Η διχογνωμία ανάμεσα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τους Ευρωπαίους για το δημόσιο χρέος της Ελλάδας αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά, κατά την ετήσια Σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας που πραγματοποιείται στην Ουάσιγκτον.

    Σε συνέντευξη Τύπου χθες το πρωί (τοπική ώρα), η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, είχε τονίσει ότι δεν έχει κανένα λόγο να αμφισβητήσει ότι «οι Ευρωπαίοι θα είναι έντιμοι και θα τηρήσουν όσα έχουν συμφωνήσει, επαναβεβαιώνοντας τη δέσμευσή τους εάν χρειαστεί», όπως επισήμανε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι μέσα του 2014 αναμένεται να πραγματοποιηθούν διαβουλεύσεις για το θέμα του ελληνικού χρέους.

    Την προηγούμενη μέρα, είχε δοθεί η έκθεση Fiscal Monitor του ΔΝΤ, στην οποία καταγράφεται η γνωστή θέση του Ταμείου για την ανάγκη νέου "κουρέματος" με την εμπλοκή του επίσημου τομέα, ώστε το χρέος της Ελλάδας να μειωθεί στο 124% του ΑΕΠ έως το 2020 και να γίνει βιώσιμο.

    Χθες το βράδυ, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι εκδήλωσαν τη διαφωνία τους για τη θέση του ΔΝΤ περί "κουρέματος". Σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μπέρτελζμαν, στην αμερικανική πρωτεύουσα, και που είχε τον τίτλο "Εuro 5", συμμετείχαν ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ Όλι Ρεν, το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Γιόργκ 'Ασμουσεν, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ, και ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Βέρνερ Χόγιερ.

    Ο πέμπτος που θα συμμετείχε στη συζήτηση θα ήταν ο επικεφαλής του Eurogroup και υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας, Γερούν Ντάισελμπλουμ, αλλά τελικά δεν βρίσκεται στις ΗΠΑ, επειδή, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, παρέμεινε στη χώρα του λόγω της συζήτησης για την έγκριση του προϋπολογισμού.

    Ο κ. Ρεν ισχυρίστηκε ότι δεν θεωρεί πως είναι αναγκαίο ένα νέο "κούρεμα". Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι μετά από «δυο γύρους απομείωσης του χρέους προς τον ιδιωτικό τομέα, δεν είναι λογικό να υπάρξει και νέο "κούρεμα", αλλά αντίθετα, η έμφαση θα πρέπει να δοθεί στα επιτόκια και τον χρόνο ωρίμανσης», όπως είπε, προσθέτοντας ότι η «ουσιαστική διαδικασία» για τις αποφάσεις θα ξεκινήσει μετά τη βεβαίωση πρωτογενούς πλεονάσματος από την Eurostat, τον ερχόμενο Απρίλιο και ότι θα ολοκληρωθεί «κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο καλοκαίρι».

    Ο κ. 'Ασμουσεν εκδηλώνοντας τη διαφωνία του για το "κούρεμα", μετά από σχετική ερώτηση, διατύπωσε την άποψη ότι το ΔΝΤ είναι εύκολο να προωθεί τη λύση αυτή γιατί, όπως τόνισε, «μιλάει για τα λεφτά των άλλων», σημειώνοντας ότι την ίδια στιγμή το ΔΝΤ έχει διασφαλίσει ότι «θα πάρει στο ακέραιο πίσω» τα χρήματα που δάνεισε στην Ελλάδα.

    Για το ίδιο θέμα, τοποθετήθηκε και ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ, επισημαίνοντας ότι η ευρωζώνη «έχει ήδη κάνει πολλά» για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, με τη μείωση των επιτοκίων και την επιμήκυνση, συμπληρώντας ότι οι συγκεκριμένες επιλογές στην ουσία λειτουργούν ως «ένα κούρεμα».

    Τέλος, ο κ. Ρέγκλινγκ επανέλαβε τη θέση του ότι, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η Ελλάδα θα χρειασθεί και τρίτο πρόγραμμα στήριξης.

    [07] Αναδρομικούς ελέγχους για τη χορήγηση του ΕΚΑΣ, αποφάσισε το ΙΚΑ

    Τον επανέλεγχο των συνταξιούχων στους οποίους έχει διακοπεί η χορήγηση του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΚΑΣ), από την πληρωμή μηνός Αυγούστου, λόγω υπέρβασης του ορίου των 850 ευρώ το 2013, ζητάει με επείγον έγγραφό της προς τις υπηρεσίες του Ιδρύματος, η διοίκηση του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ).

    Παράλληλα, οι υπηρεσίες υποχρεούνται να προβούν στην αναζήτηση των αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών σε μηνιαίες δόσεις των 80,00 ευρώ καθώς και να ελέγξουν με τα ίδια κριτήρια, τα έτη 2011 και 2012, αναζητώντας αντίστοιχα ποσά ΕΚΑΣ που καταβλήθηκαν αχρεωστήτως στα έτη αυτά.

    Το όριο των 850 ευρώ αφορά συνταξιούχους του ΙΚΑ που λαμβάνουν το ΕΚΑΣ και ταυτόχρονα, εισπράττουν σύνταξη και από άλλο ασφαλιστικό φορέα. Θεσμοθετήθηκε με το νόμο 3996/11 και ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2011 και μετά.

    Οι διασταυρώσεις γίνονται μέσω μέσω του συστήματος «Ήλιος» του υπουργείου Εργασίας που έχει ταυτοχρόνως πρόσβαση σε όλες τις συντάξεις, όλων των ασφαλιστικών ταμείων, κύριες και επικουρικές.

    Στο έγγραφο του ΙΚΑ αναφέρεται επίσης ότι, ειδικά στις περιπτώσεις που η χορήγηση του επιδόματος από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ οφείλεται σε απατηλή ενέργεια του συνταξιούχου (απόκρυψη στοιχείων, ψευδής δήλωση περί μη είσπραξής του και από άλλο φορέα), και κατά συνέπεια διαπιστώνεται ότι έχουν διαπραχθεί αξιόποινες πράξεις, οι υπηρεσίες θα πρέπει να προχωρούν σε μηνύσεις.

    Από το 2014, το ΕΚΑΣ θα χορηγείται μόνο σε συνταξιούχους άνω των 65 ετών.

    [08] O Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων πήρε το Νόμπελ Ειρήνης

    Ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Οπλων (ΟΑΧΟ), βραβεύεται με τον Νόμπελ Ειρήνης 2013, όπως μετέδωσε η δημόσια νορβηγική τηλεόραση. Ο ΟΑΧΟ επιβλέπει την καταστροφή του συριακού χημικού οπλοστασίου.

    Εμπειρογνώμονες του Οργανισμού, ο οποίος εδρεύει στη Χάγη και υποστηρίζεται από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, θα επικεντρωθούν τις επόμενες μέρες στην εξακρίβωση των πληροφοριών που έχουν καταθέσει οι συριακές αρχές και στη φάση διαμόρφωσης του σχεδίου που θα βοηθήσει τη χώρα να καταστρέψει τις μονάδες κατασκευής χημικών όπλων. Η ομάδα των εμπειρογνωμόνων ελπίζει ότι η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί έως την 1η Νοεμβρίου.

    Σύμφωνα με την ρωσο-αμερικανική συμφωνία του περασμένου μήνα, ολόκληρο το χημικό οπλοστάσιο της Συρίας θα πρέπει να έχει καταστραφεί μέχρι τα μέσα του 2014.

    Η επίσημη ανακοίνωση του νικητή του βραβείου, που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 1,25 εκατομμυρίου δολαρίων, θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 (ώρα Ελλάδος).

    Το βραβείο θα απονεμηθεί στο Όσλο στις 10 Δεκεμβρίου, επέτειο του θανάτου του Σουηδού χημικού, μηχανικού και βιομηχάνου Αλφρεντ Νόμπελ, ο οποίος καθιέρωσε την τιμητική αυτή διάκριση.

    Ο νορβηγικός δημόσιος τηλεοπτικός σταθμός θεωρείται αξιόπιστος ως προς την ανακοίνωση των ονομάτων των βραβευθέντων: πέρυσι ανακοίνωσε ότι το βραβείο θα λάβει η ΕΕ μία ώρα πριν από την επίσημη ανακοίνωση.

    Επιμέλεια: Μ. Μιχαλοπούλου

    [09] Οι ελέφαντες καταλαβαίνουν αμέσως τις ανθρώπινες χειρονομίες

    Οι σκύλοι θεωρούνται οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου, αλλά οι ελέφαντες μας «πιάνουν» καλύτερα, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα, που έδειξε ότι τα γιγαντόσωμα ζώα έχουν την μοναδική ικανότητα να καταλαβαίνουν το νόημα των ανθρώπινων χειρονομιών. Χωρίς καμία προηγούμενη εκπαίδευση, τα πειράματα έδειξαν ότι οι ελέφαντες καταφέρνουν ενστικτωδώς κάτι που κανένα άλλο ζώο δεν κάνει αμέσως: αν ένας άνθρωπος του δείξει κάτι με το χέρι του, αντιλαμβάνονται τι σημαίνει αυτή η κίνηση και αντιδρούν ανάλογα.

    Οι ερευνητές Ρίτσαρντ Μπερν και Αν Σμετ της Σχολής Ψυχολογίας και Νευροεπιστήμης του πανεπιστημίου Σεν Άντριους της Σκωτίας, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο κορυφαίο περιοδικό βιολογίας "Current Biology", σύμφωνα με το BBC και το "New Scientist", έκαναν πειράματα με 11 αφρικανικούς ελέφαντες ζωολογικού κήπου.

    Οι ζωολόγοι εμφάνισαν μπροστά σε κάθε ελέφαντα δύο κουβάδες, από τους οποίους ο ένας περιείχε τροφή και ο άλλος όχι. Ένας άνθρωπος έδειξε στους ελέφαντες τον κουβά με το φαγητό και οι ελέφαντες διάλεξαν τον σωστό κουβά δύο στις τρεις φορές (ποσοστό επιτυχίας 68%) κατά μέσο όρο. Στο αντίστοιχο πείραμα με ανθρώπινα νήπια ενός έως δύο ετών, το μέσο ποσοστό σωστής επιλογής είναι παραπλήσιο (73%).

    [10] Ο ΠΟΥ ζητεί την κατάργηση των θερμομέτρων υδραργύρου έως το 2020

    Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απηύθυνε σήμερα έκκληση για την σταδιακή κατάργηση έως το 2020 ιατρικών θερμομέτρων και συσκευών για τη μέτρηση της πίεσης που περιέχουν υδράργυρο.

    Σε ανακοίνωσή του στη Γενεύη, ο ΠΟΥ αναφέρει ότι ενώνει τις δυνάμεις του για να απευθύνει την έκκληση αυτή προς τον οργανισμό Health Care without Harm, έναν διεθνή συνασπισμό 473 οργανώσεων σε περισσότερες από 50 χώρες που επικεντρώνεται στη βελτίωση της υγειονομικής φροντίδας διασφαλίζοντας την προστασία της ανθρώπινης υγείας και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

    Η επιχείρηση υπό τον τίτλο "για τη μέριμνα χωρίς υδράργυρο έως το 2020" εγκαινιάστηκε με την υπογραφή χθες της Σύμβασης της Μινιμάτα για τον υδράργυρο.

    Ο υδράργυρος και οι διάφορες ενώσεις του προκαλούν "ανησυχία για την παγκόσμια δημόσια υγεία και επιφέρουν μια ολόκληρη σειρά σοβαρών επιπτώσεων στην υγεία", υπογραμμίζει ο ΠΟΥ, αναφέροντας "νευρολογικές εγκεφαλικές βλάβες, κυρίως στους νέους".

    Ο υδράργυρος μπορεί επίσης να προκαλέσει βλαβερές συνέπειες στα νεφρά και το πεπτικό σύστημα, επισημαίνει ο ΠΟΥ.

    [11] Νεκρή βρέθηκε η οδηγός δοκιμών της Φόρμουλα Ενα, Μαρία Ντε Βιγιότα

    Νεκρή στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε στην Σεβίλη, βρέθηκε η Μαρία Ντε Βιγιότα.

    Πρόκειται για την 33χρονη Ισπανίδα οδηγό δοκιμών της Φόρμουλα Ενα, που τον περασμένο Ιούλιο είχε τραυματιστεί σοβαρά σε ατύχημα κατα την διάρκεια δοκιμών αεροδυναμικής πριν από το βρετανικό γκραν πρι, με αποτέλεσμα να χάσει το δεξί μάτι της.

    Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο θάνατος της οφείλεται σε φυσικά αίτια.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 11 October 2013 - 8:30:25 UTC