Read the New Military Service Law (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-10-10

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Eνώπιον του ανακριτή ο Γ. Ρουπακιάς
  • [02] Στην Επιτροπή Δεοντολογίας το αίτημα για άρση ασυλίας βουλευτών της ΧΑ
  • [03] Από σήμερα η επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες
  • [04] Το ΔΝΤ πιέζει για άμεση επίλυση του αδιεξόδου του προϋπολογισμού της αμερικανικής κυβέρνησης
  • [05] Στη Μόσχα ο πατέρας του Εντ. Σνόουντεν, «ελπίζει να συναντήσει τον γιο του»
  • [06] Ασφαλίζουν φθηνότερα τους χορτοφάγους
  • [07] Μαίνεται η βία των καρτέλ των ναρκωτικών στο Μεξικό
  • [08] Απήχθη ο πρωθυπουργός της Λιβύης
  • [09] Σε μικρό Παρίσι μεταμορφώνεται το κέντρο της Αθήνας
  • [10] Έργα του Μάρτιν Κιπενμπέργκερ στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
  • [11] Ανακάλυψη υπόσχεται νέα φάρμακα για τη σκλήρυνση κατά πλάκας

  • [01] Eνώπιον του ανακριτή ο Γ. Ρουπακιάς

    Ενώπιον του ανακριτή της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής οδηγήθηκε ο κατηγορούμενος για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς.

    Ο προσωρινά κρατούμενος με ένταλμα της ανακρίτριας Πειραιά για τη δολοφονία του μουσικού, καλείται από τον Ειδικό Ανακριτή Διαφθοράς να απολογηθεί για την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματικής οργάνωσης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, από όλο το υλικό που συνέλεξαν οι ανακριτές της υπόθεσης, φαίνεται ενεργή συμμετοχή του Ρουπακιά στη δομή της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ αξιολογούνται καταθέσεις που αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος έχει εμπλακεί και σε άλλες «επιχειρήσεις της ΧΑ».

    [02] Στην Επιτροπή Δεοντολογίας το αίτημα για άρση ασυλίας βουλευτών της ΧΑ

    Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισάγεται σήμερα στις 18:00, προς συζήτηση και διατύπωση γνώμης, το αίτημα των ανακριτικών αρχών για άρση της βουλευτικής ασυλίας των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Στάθη Μπούκουρα για την πράξη της ένταξης σε εγκλητική οργάνωση και της διευθύνσεως αυτής.

    Οι ανακριτικές αρχές ζητούν την άδεια της Βουλής προκειμένου να απαγγείλουν στους τρεις βουλευτές κατηγορία όχι μόνο για εγκληματική δράση στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και για εγκληματική δράση, η οποία αφορά την προσβολή του πολιτεύματος, ιδίως μέσω προπαρασκευαστικών πράξεων που τείνουν να πλήξουν τους δημοκρατικούς θεσμούς.

    Κι αυτό διότι στο αίτημα γίνεται επίκληση του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με τον νόμο 3875/2010.

    Σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής, η Επιτροπή Δεοντολογίας αφού ακούσει τους βουλευτές, των οποίων ζητείται η άρση της ασυλίας τους - εφόσον αυτοί επιθυμούν να προσέλθουν - θα εισηγηθεί στην Ολομέλεια την άρση ή μη της ασυλίας.

    Η Επιτροπή Δεοντολογίας στη σημερινή τηςσυνεδρίαση δεν πρόκειται να εξετάσει τη βασιμότητα της κατηγορίας κατά των τριών βουλευτών, παρά θα συντάξει αιτιολογημένη έκθεση για αν πρέπει να γίνει ή όχι η άρση.

    Η Βουλή θα συνδράμει το έργο των ανακριτικών αρχών, επισπεύδοντας τις προβλεπόμενες κοινοβουλευτικές διαδικασίες ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις. Ως εκ τούτου, αναμένεται να εγγραφεί άμεσα στην Ημερήσια Διάταξη για συζήτηση ώστε η Ολομέλεια να λάβει απόφαση. Η ψηφοφορία στην Ολομέλεια για τις αιτήσεις άρσης ασυλίας είναι μυστική και διεξάγεται με κάλπη.

    [03] Από σήμερα η επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες

    Καταβάλλεται από σήμερα, η δεύτερη δόση της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες, καθώς από χθες το απόγευμα άρχισε η πίστωση των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συνολικό ποσό της δεύτερης δόσης ανέρχεται σε περίπου 80 εκατ. ευρώ και αφορά 400.000 δικαιούχους αγρότες.

    Σε δηλώσεις του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης, επισήμανε ότι από την 1.1.2014 θα αλλάξει η διαδικασία καταβολής της επιστροφής του ειδικού φόρου και ήδη η μικτή επιτροπή του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του υπουργείου Οικονομικών έχει καταλήξει στις προτάσεις της για το αγροτικό πετρέλαιο.

    Όπως ανάφερε «η πρόταση εφαρμογής της νέας απλοποιημένης διαδικασίας που θα είναι πιο ευέλικτη, χωρίς επιπλέον γραφειοκρατικό κόστος και πιο κοντά στις ανάγκες των αγροτών (πχ τρεις τμηματικές πληρωμές μέσα στο έτος με βάση την κατανάλωση από την εκμετάλλευση) θα ολοκληρωθεί αμέσως μόλις οριστικοποιηθούν οι προβλεπόμενες, από την 1η Ιανουαρίου του 2014, διαδικασίες τήρησης βιβλίων και στοιχείων για τους αγρότες, από το Υπουργείο Οικονομικών, ώστε να υπάρχει συνέργεια μεταξύ των δύο διαδικασιών και πλήρης αξιοποίηση όλων των στοιχείων των εκμεταλλεύσεων για τη διαφάνεια στην επιστροφή του ΕΦΚ Πετρελαίου».

    [04] Το ΔΝΤ πιέζει για άμεση επίλυση του αδιεξόδου του προϋπολογισμού της αμερικανικής κυβέρνησης

    Οι πολιτικοί στην Ουάσινγκτον θα πρέπει επειγόντως να εργαστούν ώστε να βρεθεί μία λύση στο αδιέξοδο του προϋπολογισμού που έχει προκαλέσει το μερικό πάγωμα της κυβέρνησης των ΗΠΑ και έχει αυξήσει τον κίνδυνο αθέτησης των πληρωμών, δήλωσε την Τετάρτη ανώτερος υπάλληλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

    Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΔΝΤ, Μιν Ζου, είπε ότι ενώ ο ίδιος δεν πιστεύει ότι η μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου κινδυνεύει να χρεοκοπήσει, η αβεβαιότητα σχετικά με το όριο του δανεισμού έχει αντίκτυπο τόσο στις ΗΠΑ όσο και στις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές. «Εμείς δεν προβλέπουμε μια αθέτηση, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα είχε αντίκτυπο όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν θέλουμε να δούμε κάτι τέτοιο», είπε. «Ενθαρρύνουμε και τις δύο πλευρές να επιλύσουν το ζήτημα το συντομότερο δυνατόν. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία στις αγορές. Είναι σημαντικό να μειωθεί η αβεβαιότητα γιατί αλλιώς θα επηρεάσει αρνητικά την παγκόσμια ανάπτυξη».

    Το δημοσιονομικό αδιέξοδο είχε ως αποτέλεσμα το κλείσιμο της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για εννέα συνεχείς ημέρες, αναζωπυρώνοντας τους φόβους για αποτυχία αύξησης του ορίου δανεισμού της χώρας, αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς. Μια χρεοκοπία θα είχε καταστροφικές συνέπειες για την οικονομία των ΗΠΑ, η οποία αναμενόταν ?από τους οικονομολόγους- να ανακτήσει τη δυναμική το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

    Επιμέλεια: Φ. Καμπάση

    [05] Στη Μόσχα ο πατέρας του Εντ. Σνόουντεν, «ελπίζει να συναντήσει τον γιο του»

    Εφθασε σήμερα στη Μόσχα ο πατέρας του Εντουαρντ Σνόουντεν, του Αμερικανού πρώην συνεργάτη της CIA που κατηγορείται για κατασκοπεία στις ΗΠΑ και βρίσκεται στη Ρωσία έπειτα από τη χορήγηση προσωρινού ασύλου από τις ρωσικές αρχές.

    Ο Λον Σνόουντεν δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της ρωσικής πρωτεύουσας ότι ελπίζει να συναντήσει τον γιο του, ότι δεν είχε καμία απευθείας επαφή μαζί του και ότι "αισθάνεται μεγάλη ευγνωμοσύνη που είναι ασφαλής και ελεύθερος". Πρόσθεσε επίσης ότι καθ΄όσον γνωρίζει ο γιος του δεν έχει προβεί σε άλλες αποκαλύψεις από τότε που βρίσκεται στη Μόσχα.

    Ο Εντουαρντ Σνόουντεν έλαβε την 1η Αυγούστου προσωρινό άσυλο για διάστημα ενός έτους από τις ρωσικές αρχές, αφού παρέμεινε για περισσότερο από έναν μήνα στη ζώνη τράνζιτ του αεροδρομίου της Μόσχας προερχόμενος από το Χονγκ Κονγκ.

    Η Ουάσινγκτον έχει ζητήσει επανειλημμένως την έκδοση του Εντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίο κατηγορείται για κατασκοπεία έπειτα από τις αποκαλύψεις του για το σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης που εφαρμόζουν σε παγκόμιο επίπεδο οι αμερικανικές υπηρεσίες Πληροφοριών.

    Επιμέλεια: Ε. Κωτσάκη

    [06] Ασφαλίζουν φθηνότερα τους χορτοφάγους

    Aσφαλιστική εταιρεία της Μελβούρνης, αποφάσισε να μειώσει το κόστος ασφαλίστρων ζωής, έως και 20%, αποκλειστικά και μόνο στους χορτοφάγους.

    Η εταιρεία Make A Difference, πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση βασιζόμενη στο σκεπτικό ότι οι χορτοφάγοι λόγω της διατροφής τους έχουν μειωμένες πιθανότητες να παρουσιάσουν καρδιακές παθήσεις, υπέρταση, καρκίνο, οστεοπόρωση και άλλες ασθένειες που σχετίζονται με την κατανάλωση κρέατος.

    Διαιτολόγοι λένε όμως πως το να μην τρώει κάποιος κρέας δεν σημαίνει αυτόματα πως ακολουθεί και υγιεινή διατροφή.

    [07] Μαίνεται η βία των καρτέλ των ναρκωτικών στο Μεξικό

    Ένας αρχηγός της αστυνομίας έχασε τη ζωή του την Τετάρτη όταν δέχτηκε πυρά στη δυτική πολιτεία Μιτσοακάν, μετά το ένα νέο κύμα βίας που έχει προκαλέσει τον θάνατο 16 ανθρώπων από την Τρίτη, ανάμεσά τους τρεις αστυνομικοί, σύμφωνα με τις αρχές.

    Στην πολιτεία αυτή που μαστίζεται εδώ και μήνες από συγκρούσεις ανάμεσα σε ένοπλους πολίτες οι οποίοι έχουν συγκροτήσει ομάδες αυτοάμυνας και σε εγκληματικές συμμορίες, δεκαπέντε αρχηγοί της αστυνομίας έχουν δολοφονηθεί μέσα σε διάστημα τριών ετών.

    Τοπικός πολιτικός αξιωματούχος επίσης βρέθηκε στραγγαλισμένος την Τρίτη, σύμφωνα με τον εισαγγελέα της πολιτείας αυτής.

    Στην βορειοανατολική πολιτεία Ταμαουλίπας, όπου οι συγκρούσεις μεταξύ των καρτέλ των ναρκωτικών είναι συχνές, ανταλλαγές πυρών ανάμεσα σε στρατιώτες και σε εγκληματικά στοιχεία προκάλεσαν τον θάνατο επτά ανθρώπων την Τρίτη και την Τετάρτη.

    Στην δυτική πολιτεία Χαλίσκο, τρεις αστυνομικοί και τέσσερις ένοπλοι σκοτώθηκαν την Τρίτη σε ανταλλαγή πυρών σε αγρόκτημα όπου η εγκληματική συμμορία είχε οχυρωθεί.

    Οι συγκρούσεις μεταξύ των καρτέλ των ναρκωτικών και η επιχείρηση του στρατού σε βάρος τους που άρχισε τον Δεκέμβριο του 2006 από τον πρώην πρόεδρο της χώρας Φελίπε Καλντερόν έχουν βυθίσει το Μεξικό σε μια αλυσιδωτή αντίδραση ανεξέλεγκτης βίας η οποία έχει προκαλέσει τον θάνατο 77.000 ανθρώπων.

    Επιμέλεια: Α. Γεωργίου

    [08] Απήχθη ο πρωθυπουργός της Λιβύης

    Ο πρωθυπουργός της Λιβύης Αλί Ζεϊντάν απήχθη τα ξημερώματα από ένοπλη οργάνωση και "οδηγήθηκε σε άγνωστο προορισμό", ανακοίνωσε η κυβέρνηση, η οποία συγκάλεσε εκτάκτως το υπουργικό συμβούλιο.

    "Ο επικεφαλής της μεταβατικής κυβέρνησης Αλί Ζεϊντάν οδηγήθηκε σε άγνωστο προορισμό για άγνωστους λόγους από μια ομάδα" ανδρών που φέρονται να είναι πρώην αντάρτες, σύμφωνα με την σύντομη ανακοίνωση της κυβέρνησης στην ιστοσελίδα της.

    Οι συνθήκες παραμένουν ασαφείς, ωστόσο οι φύλακες του Corinthia Hotel στην Τρίπολη όπου διέμενε ο πρωθυπουργός, είπαν ότι ένοπλοι απήγαγαν τον Λίβυο ηγέτη από το ξενοδοχείο. Ένας φύλακας περιέγραψε το συμβάν ως "σύλληψη".

    Το δίκτυο Al-Arabiya, επικαλούμενο τον Λίβυο υπουργό Δικαιοσύνης Σάλαχ αλ-Μαργάνι, μετέδωσε ότι ο Ζεϊντάν "απήχθη" και πρόβαλε φωτογραφίες από βίντεο όπου εμφανίζεται ο πρωθυπουργός συνοφρυωμένος, φορώντας ένα γκρι πουκάμισο το οποίο πιθανόν δεν είχε προλάβει να κουμπώσει, περιβαλλόμενο από πολλούς άνδρες με πολιτικά που τον έσπρωχαν.

    Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών εξετάζει τις αναφορές για το περιστατικό αυτό και είναι "σε στενή επαφή με ανώτερους Αμερικανούς και Λίβυους αξιωματούχους στην περιοχή", δήλωσε η εκπρόσωπος Τζεν Πσάκι.

    Επιμέλεια: Α. Γεωργίου

    [09] Σε μικρό Παρίσι μεταμορφώνεται το κέντρο της Αθήνας

    «Βρισκόμαστε σε μία περιοχή που τα τελευταία χρόνια έχει υποφέρει πάρα πολύ. Την πόλη μας θα την κατακτήσουμε πάλι και έχουμε αρχίσει να την κατακτάμε σταδιακά, όχι μόνο με την αστυνομία, αλλά δίνοντας ζωή, φωτίζοντας τις πλατείες και τους δρόμους και φέρνοντας πολιτισμό. Ο δήμος Αθηναίων έχει αυτή την πολιτική, αντί να παράγει πολιτισμό, να αγκαλιάζει όλες τις ζωντανές ομάδες της πόλης και τους ενεργούς πολίτες οι οποίοι αποφασίζουν να δραστηριοποιηθούν» είπε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στην εναρκτήρια εκδήλωση του ευρηματικού φεστιβάλ «Το μικρό Παρίσι των Αθηνών».

    Πρόκειται για έναν κύκλο εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν στην ευρύτερη περιοχή που εκτείνεται κάτω από την Ομόνοια (πλατείες Βάθη, Καραϊσκάκη, Αγίου Παύλου μέχρι τον σταθμό Λαρίσης) όπου υπάρχουν πολλοί δρόμοι με γαλλικά ονόματα. Για οκτώ ημέρες και έως τις 16 Οκτωβρίου περισσότεροι από 300 εθελοντές καλλιτέχνες, δημιουργοί και άνθρωποι του πνεύματος θα φωτίσουν περιοχές της Αθήνας με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, βαριετέ, εκθέσεις, διαλέξεις και ανοιχτές συζητήσεις.

    Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από την πλατεία Βάθη, όπου μια ομάδα καλλιτεχνών, ο Νίκος Τουλιάτος και οι μουσικοί του, μίμοι, ζογκλέρ, ακροβάτες, και ζωγράφοι του δρόμου αυτοσχεδίασαν και άλλαξαν για λίγες ώρες την ατμόσφαιρα της περιοχής. Στη συνέχεια η γιορτή μεταφέρθηκε στην οδό Μάρνη, η οποία οδηγεί στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο όπου η βραδιά ολοκληρώθηκε με μια συναυλία εγχόρδων.

    [10] Έργα του Μάρτιν Κιπενμπέργκερ στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

    Έχοντας ζήσει μία ζωή στην κόψη του ξυραφιού, με ρίσκο, προκλητικά, δημιουργικά, σε μία μόνιμη μετακίνηση, αναζητώντας την απόλυτη ελευθερία και με απίστευτες καταδύσεις στο ποτό, ο Γερμανός ζωγράφος Μάρτιν Κιπενμπέργκερ πέθανε το 1997, χτυπημένος από καρκίνο του ήπατος, σε ηλικία μόλις 44 ετών. Ο προσωπικός «μύθος» του καλλιτέχνη διατηρήθηκε ισχυρός, ενώ η φήμη της τέχνης του, όπως και οι τιμές των έργων του, εκτινάχτηκαν μετά τον θάνατό του.

    Τον Μάρτιν Κιπενμπέργκερ συστήνει ευρύτερα στο αθηναϊκό κοινό, ο πολιτιστικός οργανισμός «Νέον» με μία έκθεση 36 έργων του, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, από σήμερα,10/10, έως τις 26/1/2014. Κάθε δωμάτιο της έκθεσης διαδέχεται μία κραυγή ελευθερίας του καλλιτέχνη, όπως μαρτυρά και ο τίτλος «A Cry For Freedom». Ο θεατής ακολουθεί τη διαδρομή, ξεκινώντας από το αρχειακό υλικό του ζωγράφου, με αφίσες και προσκλήσεις που ο ίδιος είχε σχεδιάσει για τις εκθέσεις του και τη μακέτα από το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Σύρου ΜΟΜΑS, λογοπαίγνιο με το MOMA, (Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης).

    Ο καλλιτέχνης αγάπησε την Ελλάδα και έζησε για μεγάλα διαστήματα στη Σύρο, στο σπίτι του φίλου του, Μίχαελ Βίρτλε. Εκεί, σε ένα εγκαταλελειμμένο και μισοκτισμένο κτίριο ενός σφαγείου, ο Κιπενμπέργκερ δημιούργησε συμβολικά το MOMAS, με διευθυντή τον ίδιο, να αναλαμβάνει την καθιέρωση καλλιτεχνών.

    [11] Ανακάλυψη υπόσχεται νέα φάρμακα για τη σκλήρυνση κατά πλάκας

    Ερευνητές του αμερικανικού Ινστιτούτου Ερευνών Scripps της Καλιφόρνια, μεταξύ των οποίων δύο Έλληνες, εντόπισαν μια ομάδα ουσιών που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά εναντίον της σκλήρυνσης κατά πλάκας.

    Αντίθετα με τα υπάρχοντα φάρμακα που καταστέλλουν την αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος, οι εν λόγω ουσίες ενισχύουν τον αριθμό των προδρόμων κυττάρων, τα οποία στη συνέχεια είναι δυνατό να αποκαταστήσουν τα κατεστραμμένα από την ασθένεια νεύρα.

    Η νέα θεραπευτική προσέγγιση ακολουθεί ένα εναλλακτικό δρόμο, προσπαθώντας να αποκαταστήσει μια κατηγορία νευρικών κυττάρων, τα ολιγοδενδροκύτταρα. Οι ερευνητές αναζήτησαν ουσίες που να μπορούν να αυξήσουν τον αριθμό αυτών των αναγεννητικών κυττάρων και θεωρούν ότι βρήκαν μερικές, με σημαντικότερη τη βενζτροπίνη. Οι δοκιμές στα πειραματόζωα έδειξαν ότι η συγκεκριμένη ουσία εμφάνισε ισχυρή δράση κατά της σκλήρυνσης, ενώ υπήρξε αποτελεσματική και στην θεραπεία των συμπτωμάτων της νόσου μετά την εμφάνισή τους. Επίσης, η ουσία μπορεί να συνδυάζεται αποτελεσματικά με τα υπάρχοντα φάρμακα κατά της σκλήρυνσης.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 10 October 2013 - 6:30:22 UTC