Browse through our Collection of Directories for Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-08-30

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Η κατάσταση στη Συρία θα μπορούσε να εκτοξεύσει τις τιμές του πετρελαίου, προειδοποιούν αναλυτές
  • [02] Η Φέργκι των "Black Eyed Peas" έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί
  • [03] Διαζύγιο φαίνεται να παίρνει ο Κλιντ Ίστγουντ
  • [04] Τέταρτη η Φίλιου στην κορδέλα στο παγκόσμιο ρυθμικής

  • [01] Η κατάσταση στη Συρία θα μπορούσε να εκτοξεύσει τις τιμές του πετρελαίου, προειδοποιούν αναλυτές

    Η κυβέρνηση Ομπάμα έχει έρθει τις τελευταίες ημέρες σε επαφές με ειδικούς σε θέματα ενέργειας προκειμένου να συζητήσουν τις συνθήκες της αγοράς πετρελαίου, καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος προσπαθεί να πάρει μια απόφαση για το εάν θα προβεί σε μια στρατιωτική επίθεση κατά της Συρίας, δήλωσαν στο πρακτορείο Ρόιτερς πηγές προσκείμενες στο θέμα.

    Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται σύντομα να χρησιμοποιήσει τα αποθέματα πετρελαίου, σε μια προσπάθειά να δαμάσει τις αυξανόμενες τιμές. Ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία έχει προκαλέσει ανησυχίες με αποτέλεσμα οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου να έχουν εκτοξευθούν στο υψηλότερο επίπεδο, μέσα σε διάστημα έξι μηνών, με την τιμή του βαρελιού να έχει αυξηθεί κατά 8 δολάρια.

    Αναλυτές εκτιμούν ότι μια μικρής διάρκειας επίθεση στη Συρία θα μπορούσε να ωθήσει τις τιμές να φτάσουν τα 130 δολάρια ανά βαρέλι. Η Societe Generale προειδοποίησε λέγοντας ότι ένα πιθανό σενάριο είναι οι τιμές να φτάσουν έως και τα 150 δολάρια το βαρέλι εάν η κρίση επηρεάσει και άλλες χώρες παραγωγής πετρελαίου.

    Επιμέλεια: Φ. Καμπάση

    [02] Η Φέργκι των "Black Eyed Peas" έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

    Η τραγουδίστρια του διάσημου συγκροτήματος «The Black Eyed Peas», Φέργκι, έφερε την Πέμπτη στη ζωή το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, δήλωσε ο εκπρόσωπος του συζύγου της, του ηθοποιού Τζος Ντουχάμελ.

    Ο Αξλ Τζακ Ντουχάμελ, ζυγίζει 3,5 κιλά, δήλωσε η Ρουθ Μπερνστάιν και είναι το πρώτο παιδί για την Φέργκι, 38 ετών και τον Ντουχάμελ, 40 ετών. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2009.

    Επιμέλεια: Φ. Καμπάση

    [03] Διαζύγιο φαίνεται να παίρνει ο Κλιντ Ίστγουντ

    Ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Κλιντ Ίστγουντ, χωρίζει από την επί 17 χρόνια σύζυγό του, Ντίνα, αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο δημοσίευμα του περιοδικού US Weekly.

    Σύμφωνα με το περιοδικό, το ζευγάρι μένει χωριστά εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ η απόφαση για τον χωρισμό τους πάρθηκε σε φιλικό επίπεδο, την περίοδο που η Ντίνα Ίστγουντ πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική εκπομπή που θέμα είχε τις προσπάθειές της να προωθήσει ένα ποπ συγκρότημα.

    Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδί, την 16χρονη Μόργκαν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ίστγουντ εισήλθε σε κλινική με συμπτώματα κατάθλιψης και άγχους μετά τον χωρισμό.

    Επιμέλεια: Φ. Καμπάση

    [04] Τέταρτη η Φίλιου στην κορδέλα στο παγκόσμιο ρυθμικής

    Μια ανάσα μακριά από το μετάλλιο έμεινε η Βαρβάρα Φίλιου, η οποία κατέκτησε την εξαιρετική 4η θέση στον τελικό της κορδέλας, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής του Κιέβου.

    Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση στον τελικό του αγωνίσματος και συγκέντρωσε 17,600 βαθμούς. Στο βάθρο ανέβηκαν κατά σειρά η Ρωσίδα Γιάνα Κουντριάβτσεβα (18,516 β.), η Ουκρανή Γκάνα Ριζατντίνοβα (18,233 β.) και η Λευκορωσίδα Μελιτίνα Στανιούτα (18,066 β.), η οποία εκτέλεσε τελευταία το πρόγραμμά της και στέρησε το χάλκινο μετάλλιο από τη Φίλιου. Στον προκριματικό της κορδέλας, που είχε γίνει λίγες ώρες νωρίτερα, η αθλήτρια της Μορφούλας Ντώνα είχε πάρει την 6η θέση με 16,950 β..

    Η 4η θέση της Φίλιου είναι η υψηλότερη που έχει κατακτήσει ποτέ μια Ελληνίδα εκπρόσωπος του ατομικού σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, αφού καμία από τις προηγούμενες φιναλίστ (Μαρία Σανσαρίδου, Μαρία Παγκάλου, Μορφούλα Ντώνα, Ελίνα Ανδριόλα, Άννυ Πανταζή) δεν είχε τερματίσει ψηλότερα από την 6η θέση.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 30 August 2013 - 4:30:20 UTC