Browse through our Interesting Nodes on the Environment Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-04-12

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Νέα συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών
  • [02] «Σκοτεινές» αστραπές περνούν ακτινογραφία τους επιβάτες αεροπλάνων
  • [03] Ξεκινά σήμερα το Eurogroup
  • [04] Η Πατρίσια Κας ερμηνεύει Εντίθ Πιάφ στο Badminton
  • [05] "Απεγκλωβίστηκαν" ο πρόεδρος και καθηγητές του ΤΕΙ της Πάτρας
  • [06] Απίστευτες θηριωδίες του αιγυπτιακού στρατού στην διάρκεια των εξεγέρσεων κατά του Μουμπάρακ
  • [07] Ήρθε η ώρα της «ψηφιακής διαθήκης»
  • [08] Άκαρπες οι συνομιλίες των υπουργών Εξωτερικών των G8
  • [09] Πρόγραμμα του ΟΗΕ για την εξάλειψη της παιδικής θνησιμότητας
  • [10] Ανακαλύφθηκαν τα αρχαιότερα έμβρυα δεινοσαύρων μέσα στα αυγά τους
  • [11] Ελληνικά έργα "ταξιδεύουν" στη Γαλλία
  • [12] Διαμαντίδης: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα»

  • [01] Νέα συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών

    Θα συνεχιστούν και σήμερα οι συνομιλίες της κυβέρνησης με την τρόικα στο υπουργείο Οικονομικών.

    Κατά την χθεσινή σύσκεψη στην οποία πήρε μέρος και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, εκφράστηκε από κύκλους του υπουργείου η άποψη ότι κυβέρνηση και τρόικα βρίσκονται κοντά σε όλα τα θέματα της διαπραγμάτευσης.

    [02] «Σκοτεινές» αστραπές περνούν ακτινογραφία τους επιβάτες αεροπλάνων

    «Σκοτεινές» αστραπές, που είναι σχεδόν αόρατες μέσα στα σύννεφα, μπορεί να «βομβαρδίζουν» τακτικά τους επιβάτες των αεροπλάνων με μεγάλες δόσεις ακτινοβολίας - «Γάμα», αν και ο κίνδυνος για την υγεία φαίνεται να είναι μικρός. Σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις των επιστημόνων, σε ύψος 12.000 μέτρων, στα σύνορα μιας καταιγίδας, οι επιβάτες δέχονται ακτινοβολία - «Γάμα» ισοδύναμη με περίπου δέκα ακτινογραφίες-Χ στο στήθος ή όση ακτινοβολία απορροφά ένας μέσος άνθρωπος από τις διάφορες πηγές του φυσικού περιβάλλοντος μέσα σε ένα έτος.

    Όμως, από την άλλη, οι ερευνητές επεσήμαναν ότι στο μέσον μιας καταιγίδας, σε ύψος περίπου 5.000 μέτρων, η δόση της ακτινοβολίας - γ από τις «σκοτεινές» αστραπές μπορεί να είναι δεκαπλάσια, ισοδύναμη περίπου μια ολόσωμη αξονική τομογραφία.

    Όπως είπαν οι ερευνητές, αν και οι πιλότοι των αεροσκαφών κάνουν ό,τι μπορούν για να αποφύγουν τις καταιγίδες, «κατά καιρούς τα αεροπλάνα βρίσκονται στο μέσον ηλεκτρικών καταιγίδων, εκθέτοντας έτσι τους επιβάτες σε γήινες εκρήξεις ακτίνων-γ. Σε σπάνιες περιπτώσεις, σύμφωνα με τα μοντέλα των υπολογιστών, είναι δυνατό εκατοντάδες άνθρωποι, χωρίς να το ξέρουν, να εκτίθενται ταυτόχρονα σε μια σημαντική δόση ακτινοβολίας από τις σκοτεινές αστραπές». Για να συμβεί πάντως αυτό, τόνισαν ότι το αεροπλάνο πρέπει να βρεθεί ακριβώς στο λάθος μέρος τη λάθος ώρα.

    [03] Ξεκινά σήμερα το Eurogroup

    Τα προβλήματα που ανέκυψαν από τη συμφωνία διάσωσης της οικονομίας της Κύπρου και το ζήτημα των μεταρρυθμίσεων ενόψει της τραπεζικής ένωσης και των γερμανικών επιφυλάξεων γι' αυτή αναμένεται να κυριαρχήσουν στις συζητήσεις του διήμερου συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ στο Δουβλίνο που αρχίζει σήμερα.

    Η συνάντηση του Δουβλίνου, στην οποία θα λάβουν μέρος οι υπουργοί Οικονομικών των 27 αλλά χωρίς να αναμένεται η λήψη αποφάσεων, θα ασχοληθεί επίσης με τα προβλήματα της Σλοβενίας, που βαθαίνουν, και την προώθηση της "τραπεζικής ένωσης" στην ευρωζώνη και στην ευρύτερη ΕΕ.

    Οι υπουργοί αναμένεται να δώσουν το πράσινο φως για να επιμηκυνθεί ο χρόνος που έχει δοθεί στην Ιρλανδία και στην Πορτογαλία για να αποπληρώσουν τα δάνεια που έχουν λάβει από τα ευρωπαϊκά ταμεία.

    [04] Η Πατρίσια Κας ερμηνεύει Εντίθ Πιάφ στο Badminton

    «Ένας φόρος τιμής σε μια διαχρονική καλλιτέχνιδα που θαύμαζε πάντα το σάουντρακ μιας ζωής γεμάτης πάθος» είναι σύμφωνα με την Πατρίσια Κας η παράσταση με τίτλο «Η Κας ερμηνεύει Πιάφ», που θα ανέβει στο θέατρο Mπάντμιντον (Badminton) την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

    Η μεγάλη Γαλλίδα ερμηνεύτρια έρχεται για μία μοναδική εμφάνιση στη χώρα μας, για να παρουσιάσει -με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από τον θάνατο της Εντίθ Πιάφ- ένα μεγάλο αφιέρωμα στη φωνή που σφράγισε την ιστορία του γαλλικού τραγουδιού.

    «Η παράσταση είναι πάνω από όλα ερμηνεία» λέει η Πατρίσια Κας, τονίζοντας πως το συγκεκριμένο έργο έπρεπε να είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ?γνωστή στο ευρύ κοινό- συλλογή τραγουδιών της Πιάφ. «Το αφιέρωμα στην Εντίθ Πιάφ έπρεπε να είναι άρρηκτα δεμένο με το ασύγκριτο ταλέντο της φυσικά αλλά επιπλέον και με μια ζωή γεμάτη αγωνία, ατέλειωτη χαρά και άσβηστο πάθος για τη ζωή και τον έρωτα» εξηγεί.

    [05] "Απεγκλωβίστηκαν" ο πρόεδρος και καθηγητές του ΤΕΙ της Πάτρας

    Τις πρώτες πρωινές ώρες βγήκαν από την αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΙ της Πάτρας, ο πρόεδρος του ιδρύματος Σωκράτης Καπλάνης, καθώς και καθηγητές - μέλη της συνέλευσης.

    Τον πρόεδρο και τους καθηγητές, τούς κρατούσαν μέσα στη αίθουσα, από χθες το απόγευμα, σπουδαστές του ΤΕΙ, ζητώντας τους να παραιτηθούν, ως πράξη αντίδρασης κατά του σχεδίου «Αθηνά».

    Σε δηλώσεις που έκανε ο Σωκράτης Καπλάνης μίλησε για αχαρακτήριστες ενέργειες και έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού.

    [06] Απίστευτες θηριωδίες του αιγυπτιακού στρατού στην διάρκεια των εξεγέρσεων κατά του Μουμπάρακ

    Ο αιγυπτιακός στρατός διέταξε γιατρούς να πραγματοποιούν χειρουργικές επεμβάσεις χωρίς αναισθησία σε διαδηλωτές που είχαν τραυματιστεί σε συγκεντρώσεις κατά του καθεστώτος, σύμφωνα με αποσπάσματα έκθεσης που δημοσιεύονται σήμερα στη βρετανική εφημερίδα The Guardian.

    Η έκθεση αυτή για τις θηριωδίες του στρατού και της αστυνομίας από το 2011, η οποία συντάχθηκε με εντολή του προέδρου της χώρας Μοχάμεντ Μόρσι, δείχνει επίσης ότι ιατρικό προσωπικό και στρατιώτες επιτέθησαν σε διαδηλωτές ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο του Καΐρου.

    Η έκθεση κατηγορεί το στρατό για βασανιστήρια και εξαφανίσεις κατά τη διάρκεια της εξέγερσης κατά του καθεστώτος του Χόσνι Μουμπάρακ το 2011.

    Στο τελευταίο κεφάλαιο περιγράφεται η μεταχείριση που είχαν διαδηλωτές στο στρατιωτικό νοσοκομείο Κόμπρι ελ-Κόμπα του Καΐρου, τον Μάιο του 2012.

    Σύμφωνα με τα αποσπάσματα της έκθεσης, τα οποία είχαν διαρρεύσει νωρίτερα στον Τύπο, πηγή αποκάλυψε ότι ένας στρατιωτικός γιατρός διέταξε γιατρούς να χειρουργούν χωρίς αναισθησία και αποστειρωμένα εργαλεία.

    'Ενας άλλος μάρτυρας περιέγραψε πώς στρατιωτικοί γιατροί και στρατιώτες "επιτέθηκαν σε διαδηλωτές χτυπώντας τους άγρια και προσβάλλοντάς τους".

    "Δεν μπορώ να υπερεκτιμήσω τη σημασία της έκθεσης αυτής", δήλωσε ο Χέμπα Μοράγεφ, διευθυντής της οργάνωσης Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Αίγυπτο.

    "Ο στρατός έλεγε πάντα ότι ήταν με το μέρος των διαδηλωτών και ότι ποτέ δεν έρριξε ούτε μια σφαίρα εναντίον τους. Η έκθεση αυτή περιέχει για πρώτη φορά μια επίσημη καταδίκη του στρατού για τις ευθύνες του σε βασανιστήρια, δολοφονίες και εξαφανίσεις", πρόσθεσε.

    Εν τω μεταξύ, μετά τις αποκαλύψεις της βρετανικής εφημερίδας, ο πρόεδρος Μόρσι σε ένδειξη υποστήριξης προς το στρατό με τον οποίο οι σχέσεις του είναι τεταμένες, προήγαγε την Τετάρτη σε αρχιστρατήγους τρεις στρατηγούς.

    [07] Ήρθε η ώρα της «ψηφιακής διαθήκης»

    Τι θα γίνουν μετά τον θάνατο κάποιου όλα αυτά τα ψηφιακά δεδομένα που έχει δημιουργήσει, αναρτήσει και αποθηκεύσει στους διάφορους λογαριασμούς του; Η Google έρχεται πλέον να διευκολύνει την απάντηση, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να προγραμματίσουν ένα είδος «ψηφιακής διαθήκης», αποφασίζοντας εκ των προτέρων για την τύχη των δεδομένων τους (εγγράφων, φωτογραφιών, βίντεο κ.α.), είτε όταν πεθάνουν πραγματικά, είτε όταν πεθάνουν ψηφιακά (δηλαδή για οποιοδήποτε λόγο επιλέξουν να διακόψουν την online «ζωή» τους).

    Στο πλαίσιο της νέας υπηρεσίας Inactive Account Manager («Διαχείριση Αδρανούς Λογαριασμού»), οι χρήστες θα μπορούν να διαλέξουν αν θα διαγραφούν οριστικά τα δεδομένα τους, αφού περάσει ένα ορισμένο χρονικό διάστημα μετά το θάνατό τους, ή αν θα τα «κληροδοτήσουν» σε συγκεκριμένους ανθρώπους, στην κατοχή των οποίων πλέον αυτά θα περάσουν.

    Τα στοιχεία αυτά, σύμφωνα με το BBC και το Γαλλικό Πρακτορείο, μπορούν να αφορούν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε λογαριασμούς της Google (Gmail), είτε άλλες υπηρεσίες της εταιρίας όπως το κοινωνικό δίκτυο Google Plus, η υπηρεσία ιστολογίων Blogger, αποθήκευσης δεδομένων Google Drive και άλλες (Picassa, Google Voice, YouTube).

    [08] Άκαρπες οι συνομιλίες των υπουργών Εξωτερικών των G8

    Οι υπουργοί Εξωτερικών των G8 δεν κατάφεραν, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκεχθες στο Λονδίνο, να καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στη Συρία, ενώ καταδίκασαν τις απειλές που έχει εκτοξεύσει η Βόρεια Κορέα, παρόλο που δεν ανακοίνωσαν το πλάνο δράσης που πρόκειται να αναλάβουν εις απάντηση των προκλήσεών της Πιονγκγιανγκ

    Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών, Γουίλιαμ Χέιγκ, συνεδριάζοντας με τους ομολόγους του, παραδέχτηκε ότι έχουν γίνει πολύ λίγες προσπάθειες για τη διευθέτηση των συγκρούσεων που πλήττουν εδώ και δύο χρόνια τη Συρία, κατά τις οποίες υπολογίζεται ότι έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 70.000 άνθρωποι. «Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, δεν έχει εκπληρώσει μέχρι στιγμής τις δεσμεύσεις του, εξαιτίας αντιγνωμίας. Η ερώτηση είναι εάν καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις διαφορές μας κατά τη διάρκεια αυτής της συνεδρίασης. Η απάντηση είναι όχι. Δεν περιμέναμε να γίνει κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Χέιγκ στους δημοσιογράφους. «Οι δυνάμεις δεν έχουν, μέχρι στιγμής, καταφέρει να ανταποκριθούν στις ευθύνες τους και συνεχίζουν κατά αυτό τον τρόπο».

    Σημαντικά θέματα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των G8, αποτέλεσαν επίσης οι απειλές που έχει εκτοξεύσει πρόσφατα η Βόρεια Κορέα, αλλά και το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί, πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, απευθύνθηκε στους υπουργούς προτρέποντάς τους να αναλάβουν περισσότερη δράση για την πρόληψη της σεξουαλικής κακοποίησης των γυναικών σε εμπόλεμες ζώνες.

    Τα μέλη της G8 καταδίκασαν την Πιονγκγιάνγκ για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων «με τον εντονότερο δυνατό τρόπο», αλλά δεν ανακοίνωσαν συγκεκριμένη πορεία δράσης.

    [09] Πρόγραμμα του ΟΗΕ για την εξάλειψη της παιδικής θνησιμότητας

    Δυο ανθρωπιστικές υπηρεσίες του ΟΗΕ ανακοίνωσαν σήμερα ένα νέο πρόγραμμα που στόχο έχει σχεδόν να εξαλείψει ως το 2025 την παιδική θνησιμότητα (κάτω των 5 ετών) που οφείλεται σε σοβαρή πνευμονία και διάρροια, δυο από από τις πιο θανατηφόρες νόσους σε παγκόσμια κλίμακα.

    Πνευμονία και διάρροια ευθύνονται για το 29% των θανάτων παιδιών ηλικίας κάτω των 5 ετών. Υπολογίζεται ότι περίπου 2 εκατομμύρια παιδιά αυτής της ηλικίας πεθαίνουν κάθε χρόνο από τις δυο ασθένειες, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Δράσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά (Unicef).

    Ωστόσο, οι λύσεις για την καταπολέμηση της πνευμονίας και της διάρροιας δεν απαιτούν νέες επιστημονικές ανακαλύψεις, εκτιμούν οι ειδικοί.

    "Εάν τα παιδιά πεθαίνουν ακόμα, αυτό συμβαίνει επειδή οι υπηρεσίες δεν παρέχονται συστηματικά και τα πιο εκτεθειμένα παιδιά δεν ευνοούνται από αυτές", εξηγούν ειδικοί του Π.Ο.Υ και της Unicef.

    Για να υπάρξει καλύτερος συντονισμός των προσπαθειών, το Πρόγραμμα Δράσης του ΟΗΕ παρέχει έναν "οδικό χάρτη" στις κυβερνήσεις και τους εταίρους τους για να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν ολοκληρωμένες προσεγγίσεις για την πρόληψη και την καταπολέμηση των δυο ασθενειών.

    Το Πρόγραμμα θέτει πολλούς στόχους για να επιτευχθεί η σχεδόν εξάλειψη της παιδικής θνησιμότητας από τις δυο ασθένειες αυτές.'Ετσι, το 90% των παιδιών θα έχουν πρόσβαση ως το 2025 σε θεραπεία με αντιβιοτικά για την πνευμονία και σε θεραπεία με τη λήψη από το στόμα αλάτων ενυδάτωσης για τη διάρροια. Τα αντίστοιχα σημερινά ποσοστά είναι 31% και 35%.

    [10] Ανακαλύφθηκαν τα αρχαιότερα έμβρυα δεινοσαύρων μέσα στα αυγά τους

    Παλαιοντολόγοι ανακάλυψαν στη νότια Κίνα, στην επαρχία Γιουνάν, μια τοποθεσία που περιείχε πολλές κατεστραμμένες φωλιές με τα αρχαιότερα αυγά δεινοσαύρων που έχουν βρεθεί ποτέ, μέσα στα οποία υπήρχαν διατηρημένα τα απολιθωμένα έμβρυα.

    Επίσης, μέσα στα οστά των εμβρύων βρέθηκαν τα αρχαιότερα ίχνη οργανικής ύλης σπονδυλωτού ζώου της ξηράς, που έχουν ποτέ έρθει στο φως.

    Οι ερευνητές από διάφορες χώρες (Καναδά, Κίνα, Ταϊβάν, Αυστραλία, Γερμανία), με επικεφαλής τον παλαιοντολόγο Ρόμπερτ Ράιστζ του πανεπιστημίου του Τορόντο, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Nature", σύμφωνα με το "Science" και το "New Scientist", ανακάλυψαν αυγά από 20 διαφορετικούς δεινόσαυρους σε διαφορετικό στάδιο ανάπτυξης ο καθένας, πράγμα που επιτρέπει για πρώτη φορά την λεπτομερή μελέτη της εμβρυικής εξέλιξης των δεινοσαύρων.

    Τα απολιθώματα, που πιστεύεται ότι ανήκουν στα σαυροποδόμορφα με την ονομασία «Λουφενγκόσαυροι» (πρόγονοι των σαυρόποδων), χρονολογούνται από την Πρώιμη Ιουρασική Περίοδο, πριν από 190 έως 197 εκατ. χρόνια. Έως τώρα, τα αρχαιότερα ευρήματα εμβρύων δεινοσαύρων ήσαν πολύ πιο πρόσφατα, από την Ύστερη Κρητιδική Περίοδο.

    Τα δίποδα φυτοφάγα σαυροποδόμορφα με τους μακριούς λαιμούς ζύγιζαν περίπου 100 τόνους το καθένα, είχαν μήκος έως εννέα μέτρα και θεωρούνται τα μεγαλύτερα ζώα που έζησαν ποτέ πάνω στη Γη.

    [11] Ελληνικά έργα "ταξιδεύουν" στη Γαλλία

    Σε έκθεση αφιερωμένη στους πολιτισμούς της Μεσογείου, που θα φιλοξενηθεί για τρία χρόνια στο Μουσείο Πολιτισμών της Ευρώπης και της Μεσογείου στη Μασσαλία, θα συμμετάσχουν 40 ελληνικά έργα από Μουσεία της Αθήνας, όπως της Ακρόπολης, το Εθνικό Αρχαιολογικό, το Επιγραφικό, το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, αλλά και από συλλογές του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, των ΚΕ΄, Γ΄και ΙΕ΄ Εφορειών Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.

    Το μουσείο, που ανοίγει τις «πύλες» του σε λίγο καιρό, βρίσκεται στην αποβάθρα του λιμανιού της Μασσαλίας και διαιρείται σε δύο κτήρια.

    Η έκθεση για τη Μεσόγειο θα φιλοξενηθεί στο ισόγειο του κτιρίου J4, έκτασης 1600 τ. μ., με σκοπό να παρουσιάσει τους μεσογειακούς πολιτισμούς και παράλληλα να κάνει μια συγκριτική παράθεση ανθρωπολογικών αναφορών από πολιτισμούς που αναπτύχθηκαν σε ανάλογες γεωπολιτικές θέσεις (όπως στον Κόλπο του Μεξικού ή στη Θάλασσα της Κίνας).

    [12] Διαμαντίδης: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα»

    Χαμηλούς τόνους φρόντισε να κρατήσει ο πολυτιμότερος παίκτης του Παναθηναϊκού στο χθεσινό «break» των «πρασίνων» στο «Παλαού Μπλαουγκράνα», Δημήτρης Διαμαντίδης, ενόψει της συνέχειας της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

    «Ισοφαρίσαμε τη σειρά αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Παίξαμε εναντίον μιας δύσκολης ομάδας. Απλά ισοφαρίσαμε, τίποτα παραπάνω. Είναι έμπειρη ομάδα και πρέπει να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι. Κερδίσαμε σαν ομάδα, δεν μπορεί ένας παίκτης να κερδίσει μόνος του. Παίκτες και προπονητικό τιμ, κάναμε όλοι τη δουλειά μας. Όλα πήγαν καλά», είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, μετά τη νίκη με 66-65 επί της Μπαρτσελόνα και την ισοφάριση της σειράς σε 1-1, πριν αυτή μεταφερθεί στο ΟΑΚΑ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 12 April 2013 - 6:30:23 UTC