Browse through our Collection of Internet Directories by Country Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-01-21

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου για τις αποκρατικοποιήσεις
  • [02] Την εκταμίευση της δόσης των 9,2 δισ. ευρώ εγκρίνει σήμερα το Eurogroup
  • [03] Η Αστυνομία μελετά το υλικό από τις κάμερες του Mall
  • [04] Στις ΗΠΑ ο Αλ. Τσίπρας
  • [05] Λαμπρές εκδηλώσεις για την ορκωμοσία του Ομπάμα
  • [06] Ακινητοποιημένο και σήμερα το Μετρό
  • [07] Σοσιαλδημοκράτες και Πράσινοι προηγούνται στην Κάτω Σαξονία
  • [08] Ο γάμος προσθέτει χρόνια ζωής στους μεσήλικες
  • [09] Ορίζονται οι εκπρόσωποι των κομμάτων για την Προανακριτική
  • [10] Πολλαπλή επίθεση αυτοκτονίας στην Καμπούλ, την ευθύνη ανέλαβαν οι Ταλιμπάν
  • [11] Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι για την πάταξη της λαθροϋλοτομίας στην Κρήτη

  • [01] Ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου για τις αποκρατικοποιήσεις

    Eυρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί, στις 14:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, παρουσία της ηγεσίας του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και υπουργών.

    Στη διευρυμένη σύσκεψη θα συμμετάσχουν, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Τ. Αθανασόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος Ι. Εμίρης, οι υπουργοί Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης, Ναυτιλίας και Αιγαίου Κ. Μουσουρούλης, Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, Επικρατείας Δ. Σταμάτης, οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας και ΠΕΚΑ Στ. Καλαφάτης και ο υφυπουργός ΠΕΚΑ Μ. Παπαγεωργίου.

    [02] Την εκταμίευση της δόσης των 9,2 δισ. ευρώ εγκρίνει σήμερα το Eurogroup

    Την έγκριση για την εκταμίευση της επόμενης δόσης των 9,2 δισ. ευρώ -μετά και από τη θετική εισήγηση του Euro Working Group, ότι υλοποιούνται τα έως σήμερα προαπαιτούμενα- αναμένεται να δώσει το Eurogroup που συνεδριάζει σήμερα στις Βρυξέλλες.

    Καλώς εχόντων των πραγμάτων, η δόση των 9,2 δισ. ευρώ θα εκταμιευθεί έως τις αρχές Φεβρουαρίου, για να ακολουθήσουν δύο ισόποσες δόσεις (2,8 δισ. ευρώ η κάθε μια), οι οποίες έχουν εγκριθεί πολιτικά από το Eurogroup, τον περασμένο Δεκέμβριο.

    Την ικανοποίηση της ευρωζώνης για την τήρηση των συμφωνηθέντων του Δεκεμβρίου από την ελληνική κυβέρνηση, εξέφρασε από τις Βρυξέλλες ανώτατος αξιωματούχος του Eurogroup, επισημαίνοντας ότι έχει ανοίξει ο δρόμος για την επόμενη εκταμίευση της δόσης των δανείων.

    Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος ανώτατος αξιωματούχος, πρόκειται για το πρώτο Eurogroup, μετά από καιρό, στο οποίο η Ελλάδα δεν θα βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων. «Την περασμένη εβδομάδα, η Ελλάδα νομοθέτησε με επιτυχία τη μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος και μαζί με άλλες αποφάσεις, ανοίγει ο δρόμος για την εκταμίευση της επόμενης δόσης των δανείων, ύψους 9,2 δισ. ευρώ». Υπενθύμισε, δε, ότι από τη δόση του Ιανουαρίου τα 7,2 δισ. ευρώ αφορούν την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τα 2 δισ. ευρώ, τη χρηματοδότηση του προϋπολογισμού.

    Ο ίδιος αξιωματούχος επιβεβαίωσε ότι η Ομάδα Εργασίας της ευρωζώνης (Euroworking group) συμφώνησε στην καταρχήν εκταμίευση της δόσης του Ιανουαρίου. Το ζήτημα θα εξετάσει σήμερα το Eurogroup, ενώ οι τυπικές διαδικασίες θα ληφθούν από το διοικητικό συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕFSF). Ωστόσο το ζήτημα έχει "οριστικοποιηθεί επί της ουσίας" σημείωσε ο αξιωματούχος της ευρωζώνης.

    Επίσης, σήμερα, οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης καλούνται να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο του Eurogroup, με απλή πλειοψηφία. Όπως σημείωσε ο ανώτατος αξιωματούχος, μετά τη λήξη του Eurogroup, ο απερχόμενος πρόεδρος Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο. Σημειώνεται, ότι ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας, Γεούν Ντάισελμπλουμ θεωρείται ο επικρατέστερος διάδοχος του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

    [03] Η Αστυνομία μελετά το υλικό από τις κάμερες του Mall

    Την συνεργασία των πολιτών ζητά η Αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας, που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, για την έκρηξη ωρολογιακού μηχανισμού που σημειώθηκεχθες το πρωί στο εμπορικό κέντρο Mall στο Μαρούσι.

    Όπως αναφέρεται σε ανακοινωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, «παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει ή αντελήφθη οτιδήποτε σχετικά με το περιστατικό, να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β). Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

    Σε ότι αφορά στον εκρηκτικό μηχανισμό, όπως αναφέρεται απο την Αστυνομία, στον τόπο της έκρηξης βρέθηκαν υπολείμματα από χύτρα ταχύτητας.

    Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ως εκρηκτική ύλη έχει χρησιμοποιηθεί ζελατοδυναμίτιδα και πιθανώς ANFO (νιτρική αμμωνία και πετρέλαιο).

    Χύτρα ταχύτητας έχει χρησιμοποιήσει σε βομβιστικές επιθέσεις η οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς», ενώ ANFO, έχουν χρησιμοποιήσει, επίσης, οι «Πυρήνες» και πριν απο αυτούς ο Επαναστατικός Αγώνας.

    Ωστόσο, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να εμφανιστούν οι δράστες με άλλο όνομα και περιμένουν προκύρηξη για ανάληψη ευθύνης, κάτι που εκτιμούν οτι δεν θα αργήσει, αφού αυτό ανέφερε στα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για την έκρηξη ο άγνωστος, στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και στην ιστοσελίδα Zougla.

    Εν τω μεταξύ έχει ληφθεί υλικό απο τις κάμερες του εμπορικού κέντρου και μελετάται, για το ενδεχόμενο που έχουν καταγράψει τους δράστες οι οποίοι τοποθέτησαν την βόμβα.

    Το εμπορικό κέντρο ξεκίνησε να λειτουργεί από τις 10.30 χθες βράδυ, σύμφωνα με ανακοίνωση.

    Τα δύο μέλη της υπηρεσίας ασφάλειας που τραυματίστηκαν ελαφρά, έχουν ήδη πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους.

    [04] Στις ΗΠΑ ο Αλ. Τσίπρας

    Στις ΗΠΑ θα βρίσκεται από τις 22 έως τις 25 Ιανουαρίου ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής αντιπροσωπείας αποτελούμενης από τους Γ. Σταθάκη, Γ. Μηλιό, Ρ. Δούρου και Ν. Παππά.

    Ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να συμμετάσχει σε δημόσιες εκδηλώσεις που διοργανώνει το Ινστιτούτο Μπρούκινγκς και το Πανεπιστήμιο Κολούμπια, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Levy.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στις εκδηλώσεις αυτές ο κ. Τσίπρας θα είναι ο κύριος ομιλητής. Στο περιθώριό τους, θα έχει συναντήσεις με ακαδημαϊκούς και πολιτικούς κύκλους.

    [05] Λαμπρές εκδηλώσεις για την ορκωμοσία του Ομπάμα

    Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι αναμένονταισήμερα στο κέντρο της Ουάσιγκτον, για την λαμπρή τελετή της ορκωμοσίας του Μπαράκ Ομπάμα, με την οποία θα ξεκινήσει επίσημα τη δεύτερη προεδρική θητεία στην ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών.

    Ο όρκος θα δοθεί λίγα μόλις βήματα από το Καπιτώλιο σε μια ειδικά διαμορφωμένη σκηνή που έχει στηθεί στην αμερικανική πρωτεύουσα, η οποία περιβάλλεται από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, για τη μεγαλύτερη γιορτή της δημοκρατίας, την ορκωμοσία του εκλεγμένου προέδρου.

    Η κορύφωση θα σημειωθεί λίγο πριν το μεσημέρι ώρα Ουάσιγκτον (1700 GMT), όταν ο Ομπάμα θα ανέβει στην πλατφόρμα κάτω από τον τεράστιο λευκό τρούλο του Καπιτωλίου, για να αποδώσει τον προεδρικό όρκο.

    «Εγώ, ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, ορκίζομαι να εκτελέσω πιστά το αξίωμα του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, θα διαφυλάξω, θα προστατεύσω και θα υπερασπιστώ το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών», θα πει για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες ο αμερικανός πρόεδρος.

    Μετά την ορκωμοσία, ο Ομπάμα θα εκφωνήσει την εναρκτήρια ομιλία του, μια «άσκηση», την οποία μερικοί από τους προκατόχους του, έχουν περάσει, με πραγματικά ιστορικά κείμενα, όπως ο Τζον Κένεντι που στη δική του ορκωμοσία είχε πει: "Μην ρωτάτε τι μπορεί να κάνει η χώρα για σας, ρωτήστε τι μπορείτε να κάνετε εσείς για τη χώρα σας".

    Η πρώτη τελετή, ιδιωτική ορκωμοσία του προέδρου, έγινε στη γαλάζια αίθουσα του Λευκού Οίκου την Κυριακή το μεσημέρι,σε μια σεμνή άκρως ιδιωτική τελετή, την ακριβή ώρα και ημερομηνία που από το Σύνταγμα ορίζεται η έναρξη της προεδρικής θητείας. Η παράδοση όμως καλεί, αν η 20 Ιανουαρίου συμπίπτει με την Κυριακή, η δημόσια τελετή να αναβάλλεται για την επόμενη.

    Μετά τη επίσημη ορκωμοσία του προέδρου θα ακολουθήσει σειρά τιμητικών εορταστικών εκδηλώσεων.

    [06] Ακινητοποιημένο και σήμερα το Μετρό

    Κλιμακώνονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς Αθηνών, οι οποίοι αντιδρούν, κυρίως, στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο.

    Σήμερα Δευτέρα, για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα, το μετρό θα είναι ακινητοποιημένο λόγω της νέας 24ωρης απεργίας που αποφάσισε το επιχειρησιακό Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας του, το οποίο και απειλεί με απεργίες διαρκείας.

    Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ θα λειτουργήσουν από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

    Αύριο Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, τα μέσα σταθερής τροχιάς, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, μετρό και τραμ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα, μετά από απόφαση των σωματείων της ΣΤΑΣΥ ΑΕ.

    Κύκλοι του υπουργείου Μεταφορών δήλωναν κατηγορηματικά ότι «ο νόμος, σε κάθε περίπτωση, θα εφαρμοστεί χωρίς εξαιρέσεις. Η απεργία είναι δικαίωμα των εργαζομένων. Υπάρχουν όρια και όροι».

    [07] Σοσιαλδημοκράτες και Πράσινοι προηγούνται στην Κάτω Σαξονία

    Κυβέρνηση Σοσιαλδημοκρατών (SPD) και Πρασίνων με συνολικό ποσοστό περίπου 46,3% προβλέπουν οι αναλυτές για το κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας, καθώς, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα που έδωσε η Εφορευτική Επιτροπή του κρατιδίου, τα δύο κόμματα εξασφαλίζουν συνολικά 69 έδρες, έναντι 68 εδρών που συγκεντρώνουν οι Χριστιανοδημοκράτες (CDU) με τους Ελεύθερους Δημοκράτες (FDP), που έλαβαν 36% και 9,9% αντίστοιχα.

    Οι προβλέψεις που ήθελαν την εκλογή στην Κάτω Σαξονία να εξελίσσεται σε «θρίλερ» επιβεβαιώθηκαν απολύτως, ενώ διαψεύσθηκαν οι εκτιμήσεις που ήθελαν τους Φιλελεύθερους να μένουν εκτός της τοπικής Βουλής και τον ηγέτη τους, Φίλιπ Ρέσλερ, ακόμη και να υποχρεώνεται σε παραίτηση από την προεδρία του κόμματος.

    Η FDP συγκέντρωσε περίπου δύο μονάδες περισσότερο από ό,τι στις εκλογές του 2008, ενώ η CDU σημείωσε απώλειες έξι μονάδων, στοιχείο που για πολλούς αναλυτές σημαίνει ότι το κόμμα της Καγκελαρίου «διοχέτευσε» ψήφους προς τους εταίρους της, προκειμένου να διασώσει την κυριαρχία της στο κρατίδιο.

    Ο κ. Ρέσλερ πάντως, με νέα αυτοπεποίθηση, δήλωσε ότι «ο αγώνας τώρα μόλις αρχίζει», θεωρώντας προφανώς ότι δεν κινδυνεύει η θέση του ως τις ομοσπονδιακές εκλογές του Σεπτεμβρίου.

    Νικητές των χθεσινών εκλογών είναι σίγουρα και οι Πράσινοι, οι οποίοι έφθασαν στο ποσοστό-ρεκόρ του 13.7%, από 8% που έλαβαν το 2008. Και η SPD πάντως ενισχύθηκε, αυξάνοντας τη δύναμη της από το 30.3% στο 32.6%.

    [08] Ο γάμος προσθέτει χρόνια ζωής στους μεσήλικες

    Αν κανείς δεν έχει σύζυγο ή ένα μόνιμο σύντροφο κατά τη διάρκεια της μέσης ηλικίας, τότε αντιμετωπίζει αυξημένο κίνδυνο πρόωρου θανάτου, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Η νέα μελέτη έρχεται να προστεθεί σε άλλες, που δείχνουν ότι ο γάμος και γενικότερα η συμβίωση αποτελεί παράγοντα που αυξάνει το προσδόκιμο ζωής για άνδρες και γυναίκες.

    Οι ερευνητές ανέλυσαν δεδομένα από περίπου 4.800 ανθρώπους και διαπίστωσαν ότι η ύπαρξη συζύγου ή συντρόφου κατά τη μέση ηλικία, αποτελεί προστατευτικό παράγοντα έναντι του θανάτου.

    Όσοι ποτέ δεν είχαν παντρευτεί, είχαν υπερδιπλάσιο κίνδυνο να πεθάνουν πρόωρα σε σχέση με όσους είχαν ένα σταθερό γάμο στην ενήλικη ζωή τους. Οι εργένηδες και όσοι έχασαν το σύντροφο τους, χωρίς να τον αντικαταστήσουν, είχαν κατά μέσο όρο μειωμένη πιθανότητα να ζήσουν έως τα βαθιά γεράματα.

    Ακόμα και όταν άλλοι παράγοντες ληφθούν υπόψη (η κοινωνικοοικονομική κατάσταση καθενός, η προσωπικότητά του, το πόσο ριψοκίνδυνος είναι στη ζωή του κ.α.), ο σταθερός γάμος φαίνεται πως αυξάνει το προσδόκιμο ζωής. Σύμφωνα με τους ερευνητές, η συντροφικότητα του γάμου και γενικότερα της συμβίωσης αποτελεί σημαντικό συναισθηματικό και πρακτικό στήριγμα στη μέση ηλικία, η έλλειψη του οποίου εξηγεί την αυξημένη πιθανότητα του πρόωρου θανάτου.

    [09] Ορίζονται οι εκπρόσωποι των κομμάτων για την Προανακριτική

    Εντός της ημέρας αναμένεται να ορίσουν τα κόμματα τους εκπροσώπους τους στην προανακριτική επιτροπή, η οποία θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου σχετικά με τους χειρισμούς του στη "λίστα Λαγκάρντ".

    Η επιτροπή θα είναι 15μελής και, σύμφωνα με την απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής, θα πρέπει να παραδώσει το πόρισμά της μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου.

    Σε δηλώσεις του o Χρήστος Μαρκογιαννάκης, που αναμένεται να αναλάβει χρέη προέδρου, ανέφερε ότι η επιτροπή αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα και την Τετάρτη να ξεκινήσει το έργο της.

    [10] Πολλαπλή επίθεση αυτοκτονίας στην Καμπούλ, την ευθύνη ανέλαβαν οι Ταλιμπάν

    Τουλάχιστον τρεις βομβιστές αυτοκτονίας, επιτέθηκαν συντονισμένα σε κυβερνητικό κτίριο, την έδρα της τροχαίας, στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ, τα ξημερώματα.

    Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι μετά τις επιθέσεις ακολούθησε μάχη των δυνάμεων ασφαλείας, με τουλάχιστον έναν από τους ενόπλους, χωρίς όμως να γίνει γνωστό αν υπήρξαν θύματα, είτε από τις βομβιστικές επιθέσεις, είτε από τη μάχη που μαινόταν για αρκετή ώρα. «Περίπου μία ώρα από τη πρώτη επίθεση (τριπλή βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας) ένας τέταρτος άνδρας οδήγησε ένα αυτοκίνητο και πυροδότησε μια ακόμη βόμβα », δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της Καμπούλ Μοχαμάντ Ζαχιρ στο Ρόιτερς.

    Η πολλαπλή βομβιστική επίθεση, είναι η δεύτερη που σημειώνεται στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν σε διάστημα μικρότερο από μία εβδομάδα. Λίγη ώρα μετά τις επιθέσεις, οι Ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για τη συντονισμένη επιχείρηση κατά του κυβερνητικού κτιρίου, όπως δήλωσε εκπρόσωπός τους, με μήνυμα προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

    [11] Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι για την πάταξη της λαθροϋλοτομίας στην Κρήτη

    Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στην ύπαιθρο της Κρήτης για την πάταξη της λαθροϋλοτομίας με τη δημιουργία και μεικτών συνεργείων από διαφορετικές υπηρεσίες.

    Αυτό αποφασίσθηκε σε σύσκεψη, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, και στην οποία πήραν μέρος όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, σε επίπεδο Κρήτης, με θέμα την από κοινού αντιμετώπιση του προβλήματος στο νησί. Κατά τη σύσκεψη δεσμεύτηκαν όλοι οι αρμόδιοι φορείς ότι θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι στην ύπαιθρο, ενώ παράλληλα έκρουσαν το κώδωνα του κινδύνου για τα δασικά δέντρα που εξαφανίζονται με την κοπή και τη χρήση τους ως καυσόξυλα, αλλά και για τα υπεραιωνόβια ελαιόδεντρα που αποτελούν τμήματα της φυσικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

    Ακόμη τόνισαν ότι θεωρούν, πως η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου για τη σημασία του φυσικού περιβάλλοντος θα πρέπει να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα όλων των φορέων και καλούν τους πολίτες να συμβάλουν θετικά στην αντιμετώπιση του φαινόμενου της λαθροϋλοτομίας.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 21 January 2013 - 7:30:23 UTC