Browse through our Interesting Nodes on Health & Medicine in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-01-16

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Α. Μέρκελ: Μεγάλα βήματα προς τα εμπρός έχει κάνει η Ελλάδα
  • [02] Ο "Τζορτζ Κλούνι" του Αγίου Πέτρου στο Vanity Fair
  • [03] Σε ένα εξάμηνο το νέο κόμμα, λέει ο Α. Λοβέρδος
  • [04] Παναθηναϊκός: Παραμένει η διαφορά με Βύντρα
  • [05] Συζήτηση δυο συγγραφέων για τη «Λογοτεχνία απέναντι στην κρίση»
  • [06] ΚΚΕ: "Παλεύουμε για να μην πουληθεί και να μην συγχωνευθεί το ΤΤ"
  • [07] Σε δίκη παραπέμπεται πολυμελές κύκλωμα τοκογλυφίας στη Θεσσαλονίκη
  • [08] Διαρρήκτης κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που είχε σκοπό να κλέψει
  • [09] Φ. Ρέσλερ: Το ευρώ δεν είναι υπερτιμημένο
  • [10] «Μηδενικός αναμένεται για το 2013 ο καθαρός νέος δανεισμός μέσω εντόκων γραμματίων»
  • [11] Η ισοτιμία του ευρώ υποχωρεί μετά τη δήλωση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ
  • [12] Προς τα κάτω αναθεώρησε η Pimco τις κεφαλαιακές ανάγκες των κυπριακών τραπεζών
  • [13] Αλγερία: Ισλαμιστές απήγαγαν πέντε Ιάπωνες και έναν Γάλλο
  • [14] Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στηρίζει Μόντι

  • [01] Α. Μέρκελ: Μεγάλα βήματα προς τα εμπρός έχει κάνει η Ελλάδα

    «Μεγάλα βήματα προς τα εμπρός» έχουν κάνει ήδη η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία, «έστω και σε διαφορετικό βαθμό» σημειώνει η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, σε συνέντευξή της στην «Muenchner Merkur». Η καγκελάριος παραδέχεται πάντως ότι η Γερμανία, «ως εξαγωγική χώρα, έχει αποκομίσει τα περισσότερα οφέλη από το κοινό νόμισμα και ενεργεί για την προάσπιση των συμφερόντων της».

    Η κ. Μέρκελ τονίζει ότι, «ακόμη και για ψυχολογικούς λόγους» είναι σημαντικό να μην αναλάβει η Γερμανία τα χρέη των χωρών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, καθώς «σε αυτή την περίπτωση θα έχαναν το κίνητρο να ακολουθήσουν την οδό των περικοπών». Επισημαίνει δε ότι «παρά το γεγονός ότι η κρίση δεν έχει παρέλθει, είναι ικανοποιητικό το γεγονός ότι έχει αποτραπεί ο κίνδυνος συνολικής κατάρρευσης του ευρώ» και προσθέτει ότι το ευρώ είναι κάτι παραπάνω από ένα νόμισμα, είναι ένα πολιτικό σχέδιο το οποίο ενσωματώνει την πορεία σύγκλισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    [02] Ο "Τζορτζ Κλούνι" του Αγίου Πέτρου στο Vanity Fair

    Ο αρχιεπίσκοπος Γκέοργκ Γκάνσβαϊν, προσωπικός γραμματέας του πάπα Βενέδικτου, τον οποίο τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αποκαλούν "Πανέμορφο Τζορτζ", εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του Vanity Fair.

    Στο εξώφυλλο της ιταλικής έκδοσης του περιοδικού που κυκλοφορεί σήμερα εμφανίζεται ο 56χρονος αρχιεπίσκοπος χαμογελαστός με λαμπερά μπλε μάτια υπό τον τίτλο "Πατέρα Γκέοργκ-Δεν είναι αμαρτία να είσαι όμορφος".

    Το περιοδικό αποκαλεί τον αρχιεπίσκοπο "Τζορτζ Κλούνι του Αγίου Πέτρου" και εξηγεί ότι φιλοξενεί αφιέρωμα για να τιμήσει την πρόσφατη ανάδειξή του σε αρχιεπίσκοπο ως αναγνώριση της ολοένα και αυξανόμενης εξουσίας του στους κόλπους της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

    Εκπρόσωπος του περιοδικού δήλωσε ότι ο Γκάνσβαϊν δεν παραχωρεί συνέντευξη στο περιοδικό, ούτε πόζαρε για την φωτογραφία του εξωφύλλου εξηγώντας ότι πρόκειται για μεγέθυνση μίας υπάρχουσας φωτογραφίας του.

    Επιμέλεια: Μ. Μιχαλοπούλου

    [03] Σε ένα εξάμηνο το νέο κόμμα, λέει ο Α. Λοβέρδος

    Δέσμη προτάσεων εξάμηνης διάρκειας για την ανάπτυξη και τον απεγκλωβισμό της οικονομίας από τη γραφειοκρατία παρουσίασε σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος και μέλη της «Ριζοσπαστικής Κίνησης Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας» (ΡΙΚΣΣΥ), τονίζοντας την «ανάγκη άμεσης δράσης».

    Στο πλαίσιο αυτό, και μετά από σχετική ερώτηση, ο κ. Λοβέρδος αποσαφήνισε ότι σε ένα εξάμηνο θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την ίδρυση του νέου κόμματος, το οποίο, όπως είπε, δεν θα είναι ένα ΠΑΣΟΚ νούμερο 2.

    Σε άλλη ερώτηση για τη λίστα Λαγκάρντ είπε ότι θα ψηφίσει τη θέση της τρικομματικής κυβέρνησης, ενώ για το ενδεχόμενο υπουργοποίησής του σε περίπτωση ανασχηματισμού είπε ότι η απάντησή του εξακολουθεί να είναι «όχι».

    Τέλος, επισήμανε την ανάγκη μιας μεγάλης δημοκρατικής παράταξης που χρειάζεται, όπως είπε, συμμαχίες χωρίς αποκλεισμούς.

    [04] Παναθηναϊκός: Παραμένει η διαφορά με Βύντρα

    Μπορεί ο Λουκάς Βύντρα να θεωρείται «ξένο σώμα» στον Παναθηναϊκό, φαίνεται όμως ότι το... σίριαλ της αποδέσμευσής του θα έχει ακόμη αρκετά επεισόδια. Οι ως τώρα επαφές των δύο πλευρών έχουν αποβεί άκαρπες, καθώς υπάρχει σημαντική οικονομική διαφορά που δεν θα είναι εύκολο να γεφυρωθεί.

    Μάλιστα, ο δικηγόρος του διεθνούς αμυντικού, Αλέξανδρος Στεφανάκης, έκανε λόγο για «απόλυτη διαφωνία» με την ΠΑΕ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι δεν έχει κατατεθεί από πλευράς διοίκησης πρόταση για λύση του συμβολαίου του. «Η μία και μοναδική πρόταση που μας έχει γίνει είναι μείωση 50% στο συμβόλαιο του παίκτη. Δεν υπάρχει κάποια άλλη αντιπρόταση, ούτε από εμάς, ούτε από την ΠΑΕ» δήλωσε ο κ. Στεφανάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM".

    [05] Συζήτηση δυο συγγραφέων για τη «Λογοτεχνία απέναντι στην κρίση»

    Η τέχνη ασχολείται πάντα με τις κρίσεις κι ο συγγραφέας σήμερα δεν μπορεί παρά να στρέψει την προσοχή του σε όσα απείρως δύσκολα και σκληρά συμβαίνουν στο περιβάλλον του. Αυτό υπογράμμισε χθες το βράδυ ο Αλέξης Πανσέληνος στη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Πατάκη (Ακαδημίας 65). Από την πλευρά του ο Ν. Παναγιωτόπουλος παρατήρησε πως η γενιά του όσα ήξερε μέχρι πριν από λίγο καιρό για τις κρίσεις τα ήξερε μόνο μέσα από τα διαβάσματά της ενώ τώρα καλείται να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι πως οι κρίσεις γεννούν τέχνη.

    Η συνάντηση των δύο συγγραφέων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συζητήσεων-σεμιναρίων «Η λογοτεχνία απέναντι στην κρίση», που διοργανώνουν κάθε Δευτέρα στις 6.30 το απόγευμα τα Εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής «Σχόλη» των Εκδόσεων Πατάκη.

    «Η ελληνική κοινωνία αφυπνίστηκε από έναν ύπνο δεκαετιών, βλέποντας ξαφνικά τον εαυτό της να κινείται σε μια πολιτική σκηνή για την κατάσταση της οποίας έχει εν πολλοίς η ίδια την ευθύνη» είπε ο Αλ. Πανσέληνος, συμπληρώνοντας πως η τέχνη μπορεί να δείξει ότι «η ιδιωτική παθολογία δεν είναι εν τέλει ποτέ ιδιωτική» και ότι πίσω από το ατομικό υπάρχει πάντα μια μικρότερη ή μεγαλύτερη διάσταση του συλλογικού. «Η κρίση» συνέχισε τη συζήτηση ο Ν. Παναγιωτόπουλος «διαρρηγνύει τη σχέση μας με την κανονικότητα και ο συγγραφέας, που βρίσκεται πάντοτε σε ένα είδος απόκλισης από την κανονικότητα, είναι ο καθ' ύλην αρμόδιος» για να περιγράψει και να απεικονίσει μιαν εξαιρετικά ρευστή και αμφίβολη κοινωνική συνθήκη όπως η σημερινή.

    [06] ΚΚΕ: "Παλεύουμε για να μην πουληθεί και να μην συγχωνευθεί το ΤΤ"

    Το ΚΚΕ θα παλέψει για τα συμφέροντα 3.200 οικογενειών, για τους μικρομετόχους και τις οικογένειές τους «και να μην σας φέρουν καμία "περικοκλάδα", που να σας κάνει να πιστέψετε και να διαλέξετε ανάμεσα σε αυτό που αυτοί λένε "το μεγαλύτερο ή το μικρότερο κακό". Κατά κανόνα οι εργαζόμενοι διαλέγουν το "μικρότερο κακό" κι ύστερα από λίγα χρόνια τα χάνουν όλα», υπογράμμισε η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας στη συγκέντρωση των απεργών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ).

    «Να σας το πω καθαρά: ή όλα ή τίποτα- αυτή η λογική μπορεί σήμερα κάτι να διασώσει σε σας. Αν πάτε στη λογική της διαίρεσης και της υποδιαίρεσης των εργαζομένων και του διχασμού σας να ξέρετε ότι θα χάσετε όλοι», επισήμανε η κ. Παπαρήγα, προσθέτοντας ότι «παλεύουμε για να μην πουληθεί και να μην συγχωνευθεί το ΤΤ». Υπογράμμισε δε ότι αν οι εργαζόμενοι του ΤΤ παραιτηθούν από τα δικαιώματα τους «δεν θα ζήσει καλύτερα ο εργάτης, δεν θα τα πάρουν από σας για να τα δώσουν στους πιο φτωχούς, θα τα πάρουν για να τα δώσουν πιο ψηλά».

    [07] Σε δίκη παραπέμπεται πολυμελές κύκλωμα τοκογλυφίας στη Θεσσαλονίκη

    Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης θα καθίσουν τα μέλη μεγάλου τοκογλυφικού κυκλώματος που εξαρθρώθηκε πέρσι τον Ιανουάριο σε γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ., με βασικό κατηγορούμενο γνωστό επιχειρηματία τής Θεσσαλονίκης.

    Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης παραπέμπονται σε δίκη, πέραν του επιχειρηματία, άλλα 13 άτομα, μεταξύ των οποίων τραπεζικοί, ένας απότακτος αστυνομικός, ένας δικηγόρος, ένας δημοσιογράφος και ο πρώην επικεφαλής της επιχειρησιακής διεύθυνσης του ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας. Για τον τελευταίο, το δικαστικό συμβούλιο, με το ίδιο βούλευμα, αποφαίνεται την άρση του μέτρου της προσωρινής κράτησης και την αντικατάστασή του με περιοριστικούς όρους.

    Οι 14 κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση τα αδικήματα της συγκρότησης από κοινού εγκληματικής οργάνωσης, της τοκογλυφίας κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, της εκβίασης κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές πράξεις, της οπλοφορίας-οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών.

    Σύμφωνα με το βούλευμα, το κύκλωμα δάνειζε χρήματα με τόκο 5%-15% μηνιαίως, εκβίαζε και απειλούσε επιχειρηματίες, ενώ, όπως επισημαίνεται, το διάστημα από το 2004 έως το 2011 αποκόμισε κέρδη από τοκογλυφική δράση που ανέρχονται στα 40,3 εκατ. ευρώ.

    [08] Διαρρήκτης κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που είχε σκοπό να κλέψει

    Ο διαρρήκτης λογάριαζε χωρίς τον ...συναγερμό του αυτοκινήτου το οποίο προσπάθησε να διαρρήξει, με αποτέλεσμα να κλειδωθεί μέσα σε αυτό και στη συνέχεια να συλληφθεί.

    Το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν 25χρονος Αλγερινός παραβίασε ΙΧ αυτοκίνητο, αλλά όταν μπήκε μέσα σε αυτό ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός και το αυτοκίνητο κλείδωσε αυτόματα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί.

    Λίγο αργότερα, ο 25χρονος διαρρήκτης συνελήφθη από αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στην περιοχή, όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο.

    [09] Φ. Ρέσλερ: Το ευρώ δεν είναι υπερτιμημένο

    Ο γερμανός υπουργός Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ δήλωσε σήμερα ότι δεν θεωρεί πως το ευρώ είναι υπερτιμημένο, διαφωνώντας με τον απερχόμενο πρόεδρο του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος είχε δηλώσει μια ημέρα νωρίτεραπως η ισοτιμία του κοινού νομίσματος είναι "επικίνδυνα υψηλή".

    "Δεν βλέπουμε επ' ουδενί έτσι τα πράγματα", δήλωσε ο Ρέσλερ σε συνέντευξη Τύπου. Πρόσθεσε πως η Γερμανία δεν χρειάζεται να ανησυχεί για αυξήσεις επιτοκίων κατά τη φετινή χρονιά.

    Μιλώντας ενώπιον επιχειρηματιών χθες το βράδυ στο Λουξεμβούργο, ο Γιούνκερ, ο οποίος είναι και πρωθυπουργός της χώρας του, δήλωσε πως "για τις επιχειρήσεις που εξάγουν εκτός της ΕΕ, η ισοτιμία του ευρώ είναι επικίνδυνα υψηλή".

    [10] «Μηδενικός αναμένεται για το 2013 ο καθαρός νέος δανεισμός μέσω εντόκων γραμματίων»

    Μηδενικός αναμένεται για το 2013 ο καθαρός νέος δανεισμός μέσω εντόκων γραμματίων, ενώ το απόθεμα των εντόκων αναμένεται να παραμείνει στα 15 δισ. ευρώ, αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή.

    Ο κ. Σταϊκούρας διευκρινίζει επίσης ότι το ποσό των 40 δισ. ευρώ που αναφέρεται στον προϋπολογισμό του 2013 σαν βραχυπρόθεσμος δανεισμός περιλαμβάνει σωρευτικά τις μηνιαίες ανανεώσεις των 3μηνων και 6μηνων εντόκων γραμματίων.

    Το έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κατατέθηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση με την οποία είχε καλέσει το υπουργείο να απαντήσει ποια θα είναι η πολιτική του αναφορικά με την αναχρηματοδότηση βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων που λήγουν μέσα στο 2012 και το 2013, σε περίπτωση που η ΕΚΤ περιορίσει δραστικά τη δυνατότητα τοποθέτησης των εντόκων γραμματίων ως εγγύηση για την άντληση χρηματοδότησης από τον έκτακτο μηχανισμό παροχής ρευστότητας "ELA".

    [11] Η ισοτιμία του ευρώ υποχωρεί μετά τη δήλωση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

    Το ευρώ υποχωρεί έναντι του δολαρίου στον απόηχο της δήλωσης που έκανε χθες βράδυ ο Πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ότι η ισοτιμία του είναι «επικίνδυνα υψηλή». Η ισοτιμία του διαμορφώνεται στα 1,3272 δολάρια, καταγράφοντας απώλειες 0,23% και απομακρυνόμενη περαιτέρω από το υψηλό επίπεδο 11μήνου των 1,3404 δολαρίων που έφθασε τη Δευτέρα.

    Σε σχέση με το γεν, το οποίο είχε υποτιμηθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα, το ευρώ υποχώρησε κατά 1,3%, καθώς οι επενδυτές μείωσαν τις θέσεις που είχαν λάβει εναντίον του ιαπωνικού νομίσματος.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η δήλωση Γιούνκερ οδήγησε σε πτώση (για πέμπτη ημέρα) και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Ο δείκτης Stoxx Europe 600 σημείωσε ζημίες 0,3%, αλλά καταγράφει κέρδη 2% από την αρχή του έτους, μετά το ράλι που προκάλεσε η συμφωνία στο αμερικανικό κογκρέσο για τον προϋπολογισμό των ΗΠΑ.

    [12] Προς τα κάτω αναθεώρησε η Pimco τις κεφαλαιακές ανάγκες των κυπριακών τραπεζών

    Κοντά στα 9 δισεκατομμύρια ευρώ από τα 10, αναθεώρησε η Pimco το ακραίο σενάριο για τις κεφαλαιακές ανάγκες των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων της Κύπρου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ.

    Εκπρόσωποι της Pimco επισκέπτονται σήμερα τα γραφεία των τραπεζών Κύπρου και Λαϊκή, για να συζητήσουν με τις ηγεσίες τους τα στοιχεία των δανείων που σχετίζονται με τον τομέα των ακινήτων.

    Η διαφαινόμενη καθυστέρηση στην οριστικοποίηση του ποσού δυσκολεύει τη συζήτηση του κυπριακού μνημονίου, την ερχόμενη Δευτέρα στο Eurogroup, αν και ούτως ή άλλως δεν θα προέκυπτε τελική απόφαση για την Κύπρο.

    [13] Αλγερία: Ισλαμιστές απήγαγαν πέντε Ιάπωνες και έναν Γάλλο

    Ένοπλοι ισλαμιστές πραγματοποίησαν επίθεση σήμερα σε εγκαταστάσεις της εταιρίας British Petroleum στη νότια Αλγερία και απήγαγαν αρκετούς εργαζόμενούς της, κυρίως βρετανικής, νορβηγικής και ιαπωνικής εθνικότητας, δήλωσαν δυτικές διπλωματικές πηγές. Επιχείρηση του αλγερινού στρατού είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Η επίθεση σημειώθηκε στην περιοχή Αϊν Αμένας, κοντά στα σύνορα με τη Λιβύη. Η ΒΡ μετά τις πληροφορίες ότι πέντε Ιάπωνες και ένας Γάλλος που εργάζονταν σε πετρελαϊκή εταιρία απήχθησαν σήμερα στην Αλγερία, επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε ένα "περιστατικό" που έχει σχέση με την ασφάλεια στις εγκαταστάσεις της στο Αϊν Αμένας.

    Επιμέλεια: Α. Γεωργίου

    [14] Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στηρίζει Μόντι

    Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Ζοζέφ Ντολ έκανε σαφές σήμερα ότι η παράταξη αυτή υποστηρίζει στις βουλευτικές εκλογές στην Ιταλία «τον Μάριο Μόντι», προκαλώντας αντιδράσεις από το κόμμα Λαός της Ελευθερίας (PdL) του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

    «Ο υποψήφιός μας στις ιταλικές βουλευτικές εκλογές είναι ο Μάριο Μόντι», είπε ο Ντολ, διευκρινίζοντας μια θέση που το ΕΛΚ είχε αφήσει να διαφανεί ότι θα υιοθετούσε από τον Δεκέμβριο. Πρόσθεσε, αναφερόμενος στο PdL, ότι η συντηρητική παράταξη του ΕΚ «δεν στηρίζει τις λαϊκιστικές θέσεις του» και ότι «μετά τις ιταλικές εκλογές, θα υπάρξει μια αναλυτική συζήτηση και πρόκειται να ληφθούν αποφάσεις».

    Για πολλούς παρατηρητές αυτό σημαίνει ότι ίσως επίκειται η υποχρεωτική απομάκρυνση του κόμματος του Μπερλουσκόνι από το ΕΛΚ, καθώς η στάση και οι θέσεις του ιδρυτή του δεν ταυτίζονται με τις αξίες που θεωρούνται βασικής και αδιαπραγμάτευτης σημασίας από τα κόμματα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 16 January 2013 - 13:30:26 UTC