Visit the Hellenic Biomedical Scientists of the Diaspora Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 13-01-05

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Καταδικάζουν την επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη
  • [02] Ξανά στη σέντρα οι ομάδες της Σούπερ Λιγκα
  • [03] Στη διοίκηση του ΠΑΟ ρίχνει το φταίξιμο ο πρίγκιπας Φειζάλ

  • [01] Καταδικάζουν την επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη

    Την καταδίκη τους για την επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης και η οικογένειά του από κουκουλοφόρους στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, εξέφρασαν κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ καιΔΗΜΑΡ.

    Η κυβέρνηση, παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Σ. Κεδίκογλου δήλωσε σχετικά:«Θα ευχόμασταν ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ μαι και που πλέον κατέχει και το θεσμικό ρόλο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα καταδίκαζε την επίθεση. Δυστυχώς με τη μέχρι τώρα στάση του για άλλη μια φορά ενθαρρύνει αντίστοιχες πρακτικές.Ένα μόνο πρέπει να γνωρίζουν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η Νεολαία του που επιμένουν να προκαλούν: Ότι όλα τα στέκια ανομίας, τα ορμητήρια των κουκουλοφόρων και η απλόχερη πολιτική κάλυψη που απολάμβαναν, τελειώνουν οριστικά», πρόσθεσε.

    Την συμπάθειά του προς τον Δήμαρχο Αθηναίων Γ.Καμίνη, σχετικά με τη φραστική επίθεση που δέχθηκε παρουσία της οικογένειάς του εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του.

    Με την ίδια ανακοίνωση σημειώνει επίσης τα εξής : "Οι οποιεσδήποτε διαφωνίες και αντιρρήσεις με τα έργα και τις ημέρες του κ. Δημάρχου δεν δικαιολογούν τέτοιες συμπεριφορές.

    Όσον αφορά στις γκεμπελικού τύπου δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου τον καλούμε να βγάλει επιτέλους την κουκούλα για να δει καλύτερα και να μας πει που είναι τα κλεμμένα και οι μίζες που τόσα χρόνια στελέχη του κόμματός του και του μνημονιακού συνεταίρου του, του ΠΑΣΟΚ, έφαγαν και έβγαλαν στο εξωτερικό. Η ανομία και η συγκάλυψη έφθασαν στο τέλος τους", καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ.

    «Τέτοιου είδους ενέργειες δυναμιτίζουν την δημοκρατική ομαλότητα που τόσο ανάγκη έχει η χώρα μας ειδικά αυτήν τη περίοδο», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ και καλεί όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις με ενότητα να καταδικάσουν την τυφλή βία.

    «Τα φαινόμενα βίας και ανομίας αποκτούν επικίνδυνες διαστάσεις. Οι δημόσιοι χώροι ανήκουν σε όλους και δεν μπορεί να αποτελούν εστίες ανομίας. Καλούμε κάθε προοδευτικό και δημοκράτη πολίτη, τα πολιτικά κόμματα, τον πνευματικό κόσμο, την ακαδημαϊκή κοινότητα, να υψώσουμε ένα τοίχος και να πούμε όχι στη βία. Η βία είναι φασισμός», αναφέρει ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.

    [02] Ξανά στη σέντρα οι ομάδες της Σούπερ Λιγκα

    Ξανά στη σέντρα θα βρεθούν αυτό το σαββατοκύριακο οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας μετά τη διακοπή για τα Χριστούγεννα.

    Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ περιλαμβάνει εύκολο παιχνίδι για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος θα υποδεχθεί στο Καραϊσκάκη τη Βέροια και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.

    Πιο δύσκολο έργο θα έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα πρέπει να προσέξει πολύ για να μην έχει απώλειες στην Κομοτηνή κόντρα στον τοπικό Πανθρακικό, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι το λογικό φαβορί στο ματς του Ολυμπιακού σταδίου κόντρα στο Λεβαδειακό.

    Αυτή την ώρα, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την ΑΕΚ και ο Πλατανιάς τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αργότερα, στις 19:30, ξεκινά ο αγώνας Παναθηναϊκού-Λεβαδειακού.

    [03] Στη διοίκηση του ΠΑΟ ρίχνει το φταίξιμο ο πρίγκιπας Φειζάλ

    Στη διοίκηση του Παναθηναϊκού ρίχνει εξ ολοκλήρου το φταίξιμο για το "ναυάγιο" της συμφωνίας, η πλευρά του Φεϊζάλ Αλ Σαούντ. Σε σημερινή ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή του Σαουδάραβα, αναφέρονται αναλυτικά τα εξής:

    «Υποβάλλαμε μια πολύ περιεκτική και απολύτως εγγυημένη πρόταση εξαγοράς του Παναθηναϊκού, η οποία με έκπληξη απορρίφθηκε από τους μετόχους και οδηγηθήκαμε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, στην οποία οι θέσεις μας αγνοήθηκαν και ο οικονομικός έλεγχος, όπως ζητήσαμε και γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

    Προσπαθήσαμε μέχρι την τελευταία μέρα, με ένα μπαράζ από ειλικρινείς προσπάθειες από την πλευρά μας, να ολοκληρωθεί το deal, τελικά ζητήθηκε μια πίστωση χρόνου, μόνο δυο εργάσιμες μέρες. Κάτι αναμενόμενο για δουλειές τέτοιου μεγέθους. Δυστυχώς, ο σύλλογος, αποκάλυψε το πραγματικό του «πρόσωπο», απορρίπτοντας την πρόταση, κλείνοντας έτσι τη διαδικασία της εμπλοκής μας. Είχαμε τις καλύτερες των προθέσεων και ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο, το οποίο οικονομικά θα καλύπταμε και θα εφαρμόζαμε.

    Ευχόμαστε ότι αυτοί που μας απέρριψαν θα είναι σε θέση να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να οδηγήσουν την ομάδα στον δρόμο που της αξίζει.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 5 January 2013 - 15:30:22 UTC