Write to us with Feedback for the HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-10-03

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Άρσεναλ-Ολυμπιακός 3-1
  • [02] Η Άγκυρα βομβάρδισε στόχους στο έδαφος της Συρίας
  • [03] Κατέβασαν τον επιχειρηματία από τον τρούλο του Αγίου Πέτρου
  • [04] Α. Λοβέρδος: Η αναμονή μου λαμβάνει τέλος
  • [05] Άρσεναλ-Ολυμπιακός 2-1 στο 56ο λεπτό
  • [06] Άρσεναλ-Ολυμπιακός 1-1 στο ημίχρονο

  • [01] Άρσεναλ-Ολυμπιακός 3-1

    Ο Ολυμπιακός πάλεψε όσο μπορούσε στο «Έμιρειτς» απέναντι στην Άρσεναλ για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-1.

    Οι Άγγλοι προηγήθηκαν με τον Ζερβίνιο στο 42?, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Μήτρογλου (45+1΄), αλλά οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με τα γκολ των Ποντόλσκι (56΄), Ράμσεϊ (+90΄)Ο Ολυμπιακός πάλεψε όσο μπορούσε στο «Έμιρειτς» απέναντι στην Άρσεναλ για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-1.

    Οι Άγγλοι προηγήθηκαν με τον Ζερβίνιο στο 42?, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Μήτρογλου (45+1΄), αλλά οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με τα γκολ των Ποντόλσκι (56΄), Ράμσεϊ (+90΄)

    [02] Η Άγκυρα βομβάρδισε στόχους στο έδαφος της Συρίας

    Η Τουρκία βομβάρδισε σήμερα στόχους εντός του συριακού εδάφους σε αντίποινα για την επίθεση με όλμους που προέρχονταν από τη Συρία και προκάλεσε τον θάνατο πέντε αμάχων σε τουρκική παραμεθόριο κοινότητα, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

    «Η επίθεση αυτή αποτελεί μία άμεση απάντηση των ενόπλων δυνάμεών μας, οι οποίες βομβάρδισαν κατά μήκος της μεθορίου στόχους που είχαν εντοπισθεί από τα ραντάρ», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο Ερντογάν.

    Έκτακτη σύνοδο των μελών του συγκάλεσε το ΝΑΤΟ μετά από τουρκικό αίτημα.

    [03] Κατέβασαν τον επιχειρηματία από τον τρούλο του Αγίου Πέτρου

    Οι άνδρες της υπηρεσίας ασφαλείας του Βατικανού υποχρέωσαν τον 47χρονο επιχειρηματία Μαρτσέλο ντι Φινίτσιο από την Τεργέστη να κατέβει από τον τρούλο του Αγίου Πέτρου της Ρώμης.

    Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας από την πόλη του ιταλικού βορρά είχε επιλέξει τον θεαματικό αυτόν τρόπο διαμαρτυρίας θέλοντας να καταγγείλει ότι έπειτα από τον εμπρησμό του εστιατορίου του οι τράπεζες είχαν αρνηθεί να του χορηγήσουν δάνειο για επισκευή.

    Παράλληλα, ο επιχειρηματίας είχε ξεδιπλώσει επιγραφή με την οποία αμφισβητούσε την πολιτική της κυβέρνησης του εντολοδόχου πρωθυπουργού Μάριο Μόντι, τις πολυεθνικές, και ολόκληρη την Ευρώπη.

    [04] Α. Λοβέρδος: Η αναμονή μου λαμβάνει τέλος

    Την ανάγκη «ανασυγκρότησης του ευρύτατου σοσιαλδημοκρατικού χώρου με ειλικρινείς και γενναίες πολιτικές πρωτοβουλίες» και «ενός κόμματος ριζοσπαστικού, ευρωπαϊκού, μεταρρυθμιστικού, ανοικτού στην κοινωνία» που θα έχει «όπλο ένα εθνικό σχέδιο για την έξοδο της χώρας από την κρίση» τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην παρουσίαση του βιβλίου του σήμερα το βράδυ.

    Ένα πολιτικό πόνημα με τίτλο «Θέσεις για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση» (εκδόσεις «Ίνδικτος») που παρουσιάστηκε, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, από τον αναπληρωτή καθηγητή στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αργύρη Πασσά, τον συγγραφέα Κώστα Κουτσουρέλη και τον δικηγόρο Πάνο Αλεξανδρή μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό, απουσία όμως των πολιτικών του φίλων. Αυτοί, όπως εξήγησε ο ίδιος, θα προσκληθούν στις δύο μεγάλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Οκτωβρίου και αρχές Νοεμβρίου.

    « Η αναμονή μου» είπε ο κ. Λοβέρδος, «λαμβάνει τέλος» ανακοινώνοντας ότι μετά την έκδοση του βιβλίου του με την πολιτική του πρόταση πριν ένα μήνα περίπου συγκροτήθηκε μία ομάδα τριάντα επιστημόνων η οποία άρχισε να δουλεύει για την εκπόνηση του Εθνικού Σχεδίου εξόδου από την κρίση. «Τον Φεβρουάριο θα είμαστε έτοιμοι» πρόσθεσε υπογραμμίζοντας ότι βασικό κριτήριο «είναι να μπορούμε να είμαστε πειστικοί σήμερα» «για να σπάσουμε τον τοίχο της αναξιοπιστίας της πολιτικής» και να απευθυνθούμε στους πιο απογοητευμένους, σε αυτούς που έχασαν ή φοβούνται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους».

    [05] Άρσεναλ-Ολυμπιακός 2-1 στο 56ο λεπτό

    Η Άρσεναλ προηγήθηκε με σουτ του Ζερβίνιο στο 42' αλλά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 45΄με κεφαλιά του Μήτρογλου. Με σου του Ποντόλσκι στο 56' η Άρσεναλ πήρε και πάλι το προβάδισμα.

    [06] Άρσεναλ-Ολυμπιακός 1-1 στο ημίχρονο

    Η Άρσεναλ προηγήθηκε με σουτ του Ζερβίνιο στο 42' αλλά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 45΄με κεφαλιά του Μήτρογλου.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 3 October 2012 - 20:30:40 UTC