Visit the Web Pages Hosted by HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-07-30

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Υπέγραψε στη Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Μαλεζάς
  • [02] ΣΥΡΙΖΑ: «Θέατρο του μνημονιακού παραλόγου»
  • [03] Ιερώνυμος: Η Ευρώπη να δείξει σεβασμό σε όλα τα μέλη της
  • [04] Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στη Βιάννο Ηρακλείου
  • [05] Απεστάλη νέα σειρά εκκαθαριστικών σημειωμάτων
  • [06] Εκτός τελικού ο Δρυμωνάκος

  • [01] Υπέγραψε στη Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Μαλεζάς

    Ποδοσφαιριστής της Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι και τυπικά από σήμερα ο Στέλιος Μαλεζάς. Ο διεθνής αμυντικός υπέγραψε το συμβόλαιο του με την Γερμανική ομάδα, που τον παρουσίασε και επίσημα στο κοινό της. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας του Ντίσελντορφ, ο Μαλεζάς τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω εδώ και ανυπομονώ για το νέο μου ξεκίνημα στη Μπουντεσλίγκα. Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω την Φορτούνα να παραμείνει στην κατηγορία. Έχω μιλήσει με αρκετούς ανθρώπους που ξέρουν καλά το πρωτάθλημα και από κανέναν δεν άκουσα κάτι αρνητικό».

    Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής θα προωθηθεί στην Ολλανδία, όπου για δεύτερη φορά στην ίδια περίοδο θα κάνει βασική προετοιμασία με μια άλλη ομάδα, αφού πριν οκτώ μέρες επέστρεψε από εκεί με τον ΠΑΟΚ.

    [02] ΣΥΡΙΖΑ: «Θέατρο του μνημονιακού παραλόγου»

    «Θέατρο του μνημονιακού παράλογου» που «συνεχίζεται από την τρικομματική κυβέρνηση», χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση και προσθέτει ότι έχουν ήδη αποφασίσει τα επώδυνα και αντικοινωνικά μέτρα και απλώς διαφωνούν στο πότε και πώς θα τα ανακοινώσουν.

    [03] Ιερώνυμος: Η Ευρώπη να δείξει σεβασμό σε όλα τα μέλη της

    Για την ανάγκη να επιδείξει σεβασμό η Ευρώπη σε όλα τα μέλη της έκανε λόγο ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος στη Φλώρινα όπου βρίσκεται για να παραστεί στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης.

    Όπως είπε ο αρχιεπίσκοπος χαρακτηριστικά: «Θα πρέπει να ζητήσουμε "τεφτέρι", να δούμε τί ακριβώς χρωστάμε και με όρους ισοτιμίας να ξεπληρώσουμε ό,τι χρωστάμε. Αλλιώς, μια Ευρώπη χωρίς αλληλεγγύη και σεβασμό σε όλα της τα μέλη, τί είναι αλήθεια;» και αναρωτήθηκε: «Η Ευρώπη ανταποκρίνεται στο όραμα των πρώτων ευρωπαϊστών ή έχει καταντήσει ένα σύστημα τραπεζικής τοκογλυφίας;»

    [04] Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στη Βιάννο Ηρακλείου

    Συνεχίζει να μαίνεται η πυρκαγιά στην περιοχή της Βιάννου Ηρακλείου παρά τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν επίγειες και εναέριες δυνάμεις, ενώ τρεις πυροσβέστες έχουν τραυματιστεί στο μέτωπο της φωτιάς και ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

    Επίσης, μεταφέρθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο μία ηλικιωμένη γυναίκα, με αναπνευστικό πρόβλημα, και ένα ακόμη άτομο.

    Την ίδια ώρα, Ειδικό Τμήμα του ΕΚΑΒ βρίσκεται στις περιοχές Χόνδρου, Βιάννου και Κερατόκαμπου, με 4 ασθενοφόρα, γιατρούς και διασώστες που δίνουν άμεση βοήθεια σε όποιον χρειασθεί και κυρίως σε ηλικιωμένους πολίτες.

    Το απόγευμα τρία καναντέρ και ένα ελικόπτερο από την Αθήνα έφτασαν στην Κρήτη προκειμένου να συμβάλλουν στην προσπάθεια των πυροσβεστικών δυνάμεων να περιορίσουν την πύρινη λαίλαπα, όμως λόγο των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή τα καναντέρ δεν μπόρεσαν να ριφθούν στη μάχη, παραμένοντας στο αεροδρόμιο Καστελίου. Ως εκ τούτου, στη μάχη με τις φλόγες βρίσκονται δύο ελικόπτερα.

    [05] Απεστάλη νέα σειρά εκκαθαριστικών σημειωμάτων

    Νέα σειρά 674.902 εκκαθαριστικών σημειωμάτων απέστειλε στους φορολογούμενους η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών.

    Πρόκειται για την 7η αποστολή, στην οποία τα 474.188 εκκαθαριστικά σημειώματα είναι χρεωστικά, 144.556 είναι μηδενικά και 56.158 είναι πιστωτικά.

    [06] Εκτός τελικού ο Δρυμωνάκος

    Εκτός τελικού στα 200μ. πεταλούδα έμεινε ο Γιάννης Δρυμωνάκος, καθώς στην 1η ημιτελική σειρά πήρε την 7η θέση με χρόνο 1:58.05 και την 14η στην τελική κατάταξη.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 30 July 2012 - 20:30:38 UTC