Read the UN Resolutions on The Cyprus Problem Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-06-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Η Ι. Κοντούλη αύριο στην WebTV του ΑΜΠΕ
  • [02] Πρεμιέρα Euro με Εθνική Ελλάδος
  • [03] Στις εφορίες έστειλε η ΔΕΗ τις οφειλές από το τέλος ακινήτων

  • [01] Η Ι. Κοντούλη αύριο στην WebTV του ΑΜΠΕ

    Η επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων Ιωάννα Κοντούλη θα μιλήσει στη Web TV του ΑΜΠΕ αύριο στις 12.00.

    Οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους στηνΙ. Κοντούλημέσω twitter (@amna_news με hashtag #Kontouli_amna) και μέσω Facebook (www.facebook.com/ampanewsgr) έως και το τέλος της ζωντανής συνέντευξης.

    Η αποκλειστική συνέντευξη της κας Κοντούληθα μεταδοθεί σε ζωντανή σύνδεση από την ιστοσελίδα του ΑΜΠΕ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.amna.gr.

    [02] Πρεμιέρα Euro με Εθνική Ελλάδος

    Οι ώρες, πλέον, μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2012. Όπως το 2004 στην Πορτογαλία και το γήπεδο «Ντραγκάο» του Πόρτο, έτσι και αύριο στην Πολωνία και το εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας, το «Narodowy Stadion», η εθνική Ελλάδας θα τεθεί αντιμέτωπη της (συν)διοργανώτριας του Euro 2012, στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 14ης διοργάνωσης.

    Ο Φερνάντο Σάντος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο Τοροσίδης έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και θα είναι στη διάθεσή του. Ο Πορτογάλος έχει δουλέψει πολύ στην τακτική στο διάστημα που προηγήθηκε, εστιάζοντας ιδιαιτέρως στη σωστή και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, τις αντεπιθέσεις, την επιθετική ανάπτυξη και το τελείωμα των φάσεων.

    Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», η κατάσταση δεν θα χαρακτηριζόταν ιδανική. Οι γκρίνιες για τη χρησιμοποίηση μη «γηγενών» ποδοσφαιριστών (Ομπρανιάκ, Πολάνσκι) έχει ξεφύγει από τα αποδυτήρια της εθνικής, διχάζοντας τους φιλάθλους, ενώ ο Φράντισεκ Σμούντα φαίνεται (και είναι) αγχωμένος ενόψει της πρεμιέρας, αφού οι συμπατριώτες του δεν περιμένουν τίποτα λιγότερο από τη νίκη.

    Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00 (ώρα Ελλάδας), με διαιτητή τον Ισπανό Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο, βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεθ, Χουάν Κάρλος Χιμένεθ και βοηθούς τελικής γραμμής τους Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν, Κάρλος Κλος Γκόμεθ.

    [03] Στις εφορίες έστειλε η ΔΕΗ τις οφειλές από το τέλος ακινήτων

    Στο υπουργείο Οικονομικών και τις κατά τόπους εφορίες έχουν μεταβιβασθεί από τη ΔΕΗ τυχόν οφειλές από το τέλος ακινήτων του 2011, αναφέρει η ΔΕΗ σε σημερινή ενημερωτική ανακοίνωση. Για όσους εξακολουθούν να έχουν οφειλές, η ΔΕΗ θα προχωρήσει σε πίστωση του αντίστοιχου ποσού στους λογαριασμούς τους ώστε να μην εμφανίζεται οφειλή προς την επιχείρηση, ενώ σε όσους πλήρωσαν το τέλος εκπρόθεσμα (μετά τις 30 Απριλίου) το ποσό θα επιστραφεί με τον επόμενο λογαριασμό. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα άμεσης επιστροφής, αλλά θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να επισκεφθεί το γραφείο της ΔΕΗ στην περιοχή του.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 7 June 2012 - 16:30:28 UTC