Browse through our Interesting Nodes on Armenia Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-03-27

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Τείχος προστασίας" ενός τρισεκατομμυρίου ευρώ ζητεί ο ΟΟΣΑ
  • [02] Μέτρα κατά της πυρηνικής τρομοκρατίας αποφάσισε η σύνοδος της Σεούλ
  • [03] «Στο ίδιο χαράκωμα Κύπρος και Ελλάδα» τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών Δ. Δόλλης
  • [04] Σε Μαλακάσα, Ελευσίνα ή Μέγαρα πιθανότατα οι νέες φυλακές
  • [05] Μείωση 29,1% σημείωσε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου
  • [06] Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε ο ΑΠΟΕΛ
  • [07] Ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά χρήσης Η/Υ στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα
  • [08] Στο Κίεβο ο Π. Γερουλάνος για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού
  • [09] Συμβολική κατάληψη του δικαστικού μεγάρου Κορίνθου
  • [10] Απλοποίηση των διαδικασιών υλοποίησης της επιχειρηματικής ιδέας προωθεί το υπουργείο Ανάπτυξης
  • [11] ΔΝΤ: Οι πρόοδοι της παγκόσμιας οικονομίας είναι "πολύ εύθραυστες"
  • [12] Το ταμείο στήριξης θα ενισχυθεί την Παρασκευή, σύμφωνα με τον Όλι Ρεν
  • [13] Σόιμπλε: "Ανυπολόγιστη καταστροφή" μία έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ
  • [14] Την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης κατά του Στρος-Καν διέταξε το δικαστήριο
  • [15] Ακραία καιρικά φαινόμενα και η σχέση τους με την αλλαγή κλίματος

  • [01] "Τείχος προστασίας" ενός τρισεκατομμυρίου ευρώ ζητεί ο ΟΟΣΑ

    Η κρίση του δημόσιου χρέους στη ζώνη του ευρώ δεν έχει τελειώσει παρά το γεγονός ότι οι χρηματοπιστωτικές αγορές είναι πιο ήρεμες φέτος, ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΟΣΑ, προειδοποιώντας παράλληλα ότι οι τράπεζες της ευρωζώνης παραμένουν αδύναμες, τα επίπεδα του χρέους εξακολουθούν να αυξάνονται και οι δημοσιονομικοί στόχοι απέχουν πολύ από το να έχουν εξασφαλιστεί.

    Ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) δήλωσε ακόμη πως η 17εθνής ευρωζώνη χρειάζεται φιλόδοξες οικονομικές μεταρρυθμίσεις και δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια.

    Ο ΟΟΣΑ εκτιμά επίσης ότι η ευρωζώνη πρέπει να ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερο το τείχος προστασίας της κατά της κρίσης του χρέους με τρόπο ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες χρηματοδότησης των πιο ευάλωτων χωρών της, που υπολογίζονται σε περισσότερα από ένα τρισεκατομμύριο ευρώ.

    Ο ΟΟΣΑ προτείνει το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕΤΧΣ, προσωρινό) και ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ΕΜΣ), που θα τεθεί σε λειτουργία τον Ιούλιο, να μπορούν "να καλύψουν τις ανάγκες χρηματοδότησης των πιο ευάλωτων χωρών της ευρωζώνης (δηλαδή ένα τρισεκατομμύριο ευρώ ως το 2014) και τις συμβολές στην ανακεφαλαιοποίηση των ευρωπαϊκών τραπεζών".

    Διαβάστε επίσης :

    Σόιμπλε: "Ανυπολόγιστη καταστροφή" μία έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ

    Το ταμείο στήριξης θα ενισχυθεί την Παρασκευή, σύμφωνα με τον Όλι Ρεν

    ΔΝΤ: Οι πρόοδοι της παγκόσμιας οικονομίας είναι "πολύ εύθραυστες"

    [02] Μέτρα κατά της πυρηνικής τρομοκρατίας αποφάσισε η σύνοδος της Σεούλ

    Οι συμμετέχοντες στη σύνοδο για την πυρηνική ασφάλεια στη Σεούλ απηύθυναν έκκληση για τη λήψη "αποτελεσματικών μέτρων σε εθνική κλίμακα και μια διεθνή συνεργασία" για την αντιμετώπιση της πυρηνικής τρομοκρατίας, η οποία αποτελεί "μια από τις μεγαλύτερες απειλές για την ασφάλεια" του πλανήτη, σύμφωνα με το τελικό ανακοινωθέν.

    "Για να ηττηθεί αυτή η απειλή απαιτούνται αποφασιστικά μέτρα σε εθνική κλίμακα, αλλά και μια διεθνής συνεργασία με δεδομένες τις παγκόσμιες πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και ψυχολογικές επιπτώσεις της", υπογραμμίζεται στο κείμενο του τελικού ανακοινωθέντος.

    Οι παγκόσμιοι ηγέτες που συμμετείχαν στη διήμερη σύνοδο επισήμαναν πως απαιτείται σκληρότερη δουλειά για να υπάρξει "ένας ασφαλέστερος κόσμος για όλους".

    Η επόμενη σύνοδος θα πραγματοποιηθεί το 2014 στην Ολλανδία.

    [03] «Στο ίδιο χαράκωμα Κύπρος και Ελλάδα» τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών Δ. Δόλλης

    «Η Κύπρος και η Ελλάδα είναι στο ίδιο χαράκωμα» τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Δημήτρης Δόλλης, ο οποίος πραγματοποιεί σήμερα επίσκεψη εργασίας στη Λευκωσία.

    Ο κ. Δόλλης, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, επισήμανε ότι Ελλάδα και Κύπρος «έχουμε τους ίδιους σκοπούς και οδηγούμαστε προς την ίδια κατεύθυνση».

    Ο υφυπουργός έκανε αναφορά στην ανάληψη της προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η κυπριακή προεδρία «πρέπει να αφήσει εποχή»

    [04] Σε Μαλακάσα, Ελευσίνα ή Μέγαρα πιθανότατα οι νέες φυλακές

    Στη Δυτική και τη Βόρεια Αττική θα αναζητηθεί η κατάλληλη έκταση δημόσιας γης για τη χωροθέτηση νέας Δικαστικής Φυλακής Αθηνών, και όπως προκύπτει από έγγραφο του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Πεταλωτή που διαβιβάστηκε στη Βουλή, «διερευνάται η ευρύτερη περιοχή της Μαλακάσας, της Ελευσίνας και των Μεγάρων».

    Το έγγραφο του κ. Πεταλωτή διαβιβάστηκε στη Βουλή, προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Αναστάσιου Νεράντζη, για τη χωροθέτηση νέων φυλακών Αττικής.

    Όπως αναφέρει ειδικότερα στην απάντησή του ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, ο Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας συμπεριέλαβε στο νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο την χωροθέτηση νέας Δικαστικής Φυλακής Αθηνών.

    [05] Μείωση 29,1% σημείωσε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου

    «Με το δεξί» άρχισε το τρέχον έτος για το εμπορικό ισοζύγιο της χώρας, καθώς η -έστω και μικρή- αύξηση των εξαγωγών και η, κατά πολύ μεγαλύτερη, μείωση των εισαγωγών, λόγω της περαιτέρω συρρίκνωσης της εγχώριας καταναλωτικής ζήτησης, είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση του εμπορικού ελλείμματος κατά 29,1% τον Ιανουάριο του 2012.

    Η συνολική αξία των εισαγωγών- αφίξεων, χωρίς τα πετρελαιοειδή, ανήλθε στο ποσό των 2.239,9 εκατ. ευρώ, τον Ιανουάριο, έναντι 2.655,1 εκατ. ευρώ τον ίδιο μήνα του 2011, παρουσιάζοντας μείωση 15,6%.

    [06] Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε ο ΑΠΟΕΛ

    Ραντεβού με την μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του, αλλά και του κυπριακού ποδοσφαίρου γενικότερα, έχει απόψε (21:45) ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος στο στάδιο ΓΣΠ της Λευκωσίας με την πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

    Στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ επικρατεί αισιοδοξία και η κυπριακή ομάδα ελπίζει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πολύ δύσκολου αγώνα, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

    Από την πλευρά του ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Ζοζέ Μουρίνιο, ανέφερε ότι η ομάδα του θα αντιμετωπίσει με σεβασμό τον ΑΠΟΕΛ.

    Ωστόσο, ο Πορτογάλος προπονητής της "βασίλισσας" απέφυγε τις κοινοτοπίες, χαρακτήρισε μεγάλο φαβορί την ομάδα του και υπογράμμισε ότι η διαφορά στην ιστορία και την οικονομική δύναμη μεταξύ των δύο συλλόγων είναι τεράστια.

    [07] Ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά χρήσης Η/Υ στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα

    Ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών στην ΕΕ, καταγράφει η Ελλάδα, στις ηλικίες 16- 74 ετών, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat για το 2011, μόνον το 59% του πληθυσμού της Ελλάδας, από 16 ως 74 ετών, έχει χρησιμοποιήσει ηλεκτρονικό υπολογιστή.

    Το ποσοστό αυτό είναι το τρίτο χαμηλότερο στην ΕΕ, μετά τη Ρουμανία (50%) και τη Βουλγαρία (55%). Τα υψηλότερα ποσοστά καταγράφονται στη Σουηδία (96%) και ακολούθως στη Δανία, στο Λουξεμβούργο και στην Ολλανδία (94%). Το αντίστοιχο ποσοστό στην «ΕΕ των 27» είναι 78%.

    [08] Στο Κίεβο ο Π. Γερουλάνος για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού

    Στην ανάγκη απλοποίησης των διαδικασιών θεωρήσεων Σένγκεν αναφέρθηκε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε στο Κίεβο σε ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, με αφορμή την επίσημη επίσκεψή του.

    Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους Ουκρανούς πολίτες που επισκέφθηκαν πέρυσι την Ελλάδα, σημειώνοντας ότι το ΥΠΠΟΤ, σε συνεργασία με την πρεσβεία στο Κίεβο, έχει καταφέρει να εξυπηρετεί και όχι να ταλαιπωρεί εκείνους που θέλουν να επισκεφθούν τη χώρα μας.

    Εστιάζοντας στο ζήτημα της βίζας, ο υπουργός τόνισε ότι στην Ελλάδα η Ουκρανία μπορεί να βρει έναν σύμμαχο στην προσπάθεια για τη διευκόλυνση της διαδικασίας θεωρήσεων Σένγκεν.

    [09] Συμβολική κατάληψη του δικαστικού μεγάρου Κορίνθου

    Συμβολική κατάληψη στο δικαστικό μέγαρο Κορίνθου πραγματοποίησαν, από τις 8 έως τος 10 το πρωί, οι δικηγόροι της πόλης με αποτέλεσμα να αναβληθούν όλες οι δίκες που είχαν προσδιοριστεί για σήμερα.

    Οι δικηγόροι διαμαρτύρονται για τα θεσπιζόμενα μέτρα περί της ''Δίκαιης Δίκης και εύλογη διάρκεια αυτής''.

    Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Κορίνθου Παναγιώτης Νικολόπουλος, με δηλώσεις του, σημείωσε ότι με την κατάληψη στοχεύουν στην ευρύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών, αλλά και για την αποτροπή των δικηγόρων -από άλλους δικηγορικούς συλλόγου εκτός Κορίνθου- που δεν έχουν αποχή, προκειμένου να μην δικάσουν.

    [10] Απλοποίηση των διαδικασιών υλοποίησης της επιχειρηματικής ιδέας προωθεί το υπουργείο Ανάπτυξης

    Με μια υπεύθυνη δήλωση επιδιώκει το υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας να μπορεί ο πολίτης να προχωρά στη διαδικασία υλοποίησης της επιχειρηματικής του ιδέας και μετά να ακολουθεί ο έλεγχος. Αυτο δήλωσε η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου με αφορμή τη συνάντηση που είχε με τον επιχειρηματία Φώτη Αντωνόπουλο.

    Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεγκριμένος νέος επιχειρηματίας στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, είχε δώσει συνέντευξη σε ξένα και ελληνικά ΜΜΕ για τα προβλήματα γραφειοκρατίας που αντιμετώπισε στη λειτουργία της επιχείρησής του, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ελαιόλαδου.

    [11] ΔΝΤ: Οι πρόοδοι της παγκόσμιας οικονομίας είναι "πολύ εύθραυστες"

    Οι πρόσφατες πρόοδοι της παγκόσμιας οικονομίας είναι "πολύ εύθραυστες", δήλωσε σήμερα ο Ναογιούκι Σινοχάρα, αναπληρωτής διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), προειδοποιώντας για μια "νέα κλιμάκωση της κρίσης στη ζώνη του ευρώ".

    "Οι περυσινοί οικονομικοί δείκτες έδειξαν μια σημαντική υποχώρηση της παγκόσμιας οικονομίας, αλλά ενθαρρυντικά σημάδια προέκυψαν αυτές τις τελευταίες εβδομάδες και οι οικονομικοί δείκτες σταθεροποιήθηκαν ή άρχισαν να βελτιώνονται (...) όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στις ΗΠΑ", δήλωσε σε ομιλία του στην Μπανγκόκ.

    Ο αξιωματούχος του ΔΝΤ χαιρέτισε το τελευταίο σχέδιο στήριξης της Ελλάδας από την ΕΕ. Όμως "δεν υπάρχει χώρος για αυταρέσκεια. Πρέπει να γίνουν πολύ περισσότερα για να τονωθεί η ανάπτυξη", πρόσθεσε.

    [12] Το ταμείο στήριξης θα ενισχυθεί την Παρασκευή, σύμφωνα με τον Όλι Ρεν

    Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα συμφωνήσουν την Παρασκευή να ενισχύσουν το κοινό ταμείο στήριξής τους, δήλωσε σήμερα ο κορυφαίος οικονομικός αξιωματούχος της ΕΕ.

    "Περαιτέρω ενίσχυση των τειχών προστασίας μας θα αποφασισθεί την Παρασκευή από το Eurogroup", δήλωσε σήμερα ο επίτροπος Οικονομίας της ΕΕ Όλι Ρεν, μιλώντας κατά την παρουσίαση μιας έκθεσης του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) για την ευρωζώνη.

    [13] Σόιμπλε: "Ανυπολόγιστη καταστροφή" μία έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ

    «Ανυπολόγιστη καταστροφή» θα σήμαινε για την Ευρωζώνη ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας, επισήμανε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι εάν η ίδια η χώρα επέλεγε να αποχωρήσει από τη ζώνη του ευρώ, δεν θα μπορούσε κανείς να την αποτρέψει.

    «Εάν με ρωτούσαν τι είναι καλύτερο για την Ελλάδα, θα συμβούλευα να μείνει στο ευρώ», τόνισε ο κ. Σόιμπλε, επαναλαμβάνοντας ότι οι συνέπειες από το αντίθετο θα ήταν απρόβλεπτες, και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της απομείωσης του ελληνικού χρέους και της συμμετοχής των ιδιωτών πιστωτών.

    Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Die Zeit", ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε υποχωρητικός και σε ό,τι αφορά την επιβολή φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές (φόρος "Τόμπιν"), θέμα για το οποίο είναι πλέον σαφές ότι δεν υπάρχει συναίνεση ούτε καν στο εσωτερικό της γερμανικής κυβέρνησης.

    Ο κ. Σόιμπλε απέρριψε ωστόσο το ενδεχόμενο εισαγωγής και τροποποιημένου φόρου συναλλαγών στο πρότυπο της Βρετανίας, το οποίο είχε προτείνει τις προηγούμενες ημέρες ο υπουργός Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ. «Δεν μπορούμε να το καταφέρουμε», διότι πάλι θα υπάρξουν αντιδράσεις εντός της ΟΝΕ, για την επιβολή του φόρου μόνο στα 17 κράτη- μέλη της Ευρωζώνης, δήλωσε και έκανε λόγο για την προετοιμασία "νομικού εργαλείου", το οποίο θα αφορά τις «υψηλής ταχύτητας συναλλαγές στα χρηματιστήρια» και θα ενισχύει τη συνεργασία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τόνισε δε ότι έχει ήδη ζητήσει σχετική πρόταση από τον επίτροπο Εσωτερικής Αγοράς Μισέλ Μπαρνιέ. «Δεν πρέπει να περιμένουμε μέχρι να υπάρξει παγκόσμια συμφωνία. Η Ευρώπη πρέπει να είναι πρωτοπόρος σε αυτό και, αν δεν καταστεί δυνατή η εφαρμογή σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε ας γίνει σε μικρότερο κύκλο. Υπολογίζω ότι θα μπορούμε να φθάσουμε στον στόχο μας ήδη εντός του έτους», σημείωσε.

    Το ζήτημα αναμένεται να τεθεί στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας στην Κοπεγχάγη.

    [14] Την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης κατά του Στρος-Καν διέταξε το δικαστήριο

    Γαλλικό δικαστήριο διέταξε επισήμως τη διεξαγωγή πλήρους έρευνας «για μαστροπεία και σύσταση και συμμορία» εναντίον του πρώην διοικητή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν στα πλαίσια της λεγόμενης «υπόθεσης του ξενοδοχείου Κάρλτον, ανακοίνωσαν οι συνήγοροί του.

    «Με κατηγορηματικό τρόπο κατέθεσε πως δεν είναι ένοχος για κανένα από τα γεγονότα αυτά, καθώς δεν είχε την παραμικρή γνώση πως οι γυναίκες που συναντούσε ενδέχετο να είναι ιερόδουλες», τόνισε ο Ρισάρ Μαλκά, ένας από τους συνηγόρους του.

    [15] Ακραία καιρικά φαινόμενα και η σχέση τους με την αλλαγή κλίματος

    «Άνευ προηγουμένου» ήταν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τη δεκαετία, που πέρασε. Επιστήμονες από το Ινστιτούτο του Πότσνταμ για την Έρευνα των Κλιματικών Επιπτώσεων (PIK), στη Γερμανία, υποστηρίζουν ότι η μεγάλη συχνότητα των ακραίων φαινομένων κάθε άλλο παρά τυχαία είναι.

    Διαπίστωσαν, από τη μελέτη των μεμονωμένων περιπτώσεων, ότι προκύπτει ένα μοτίβο.

    Για τις ραγδαίες βροχοπτώσεις και τους καύσωνες, η σύνδεση με την ανθρωπογενή αλλαγή του κλίματος είναι σαφής, όπως καταδεικνύεται στην καινούργια ανάλυση των επιστημονικών δεδομένων, που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Nature Climate Change». Λιγότερο σαφής, όπως λένε, είναι η σύνδεση μεταξύ της κλιματικής αλλαγής και των καταιγίδων, παρά την παρατηρημένη αύξηση της ισχύος των τυφώνων.

    «Είναι πολύ πιθανό, πολλά από τα άνευ προηγουμένου ακραία καιρικά φαινόμενα της προηγούμενης δεκαετίας να μην είχαν συμβεί, χωρίς την ανθρωπογενή υπερθέρμανση του πλανήτη» γράφει ο Ντιμ Κούμου, μαζί με τον Στέφαν Ράμστορφ, επικεφαλής του τμήματος Earth System Analysis στο PIK, στο άρθρο τους «Μια δεκαετία ακραίων καιρικών φαινομένων».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 27 March 2012 - 10:30:57 UTC