Browse through our Collection of Greek Indexers for: FTP Servers, Libraries & WWW Sites Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-03-18

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Το γρήγορο βάδισμα "ασπίδα" κατά της παχυσαρκίας
  • [02] Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία από αύριο
  • [03] Ανελέητοι βομβαρδισμοί στη Χομς
  • [04] Φαβορί για την προεδρία της Γερμανίας ο Γιόαχιμ Γκάουκ
  • [05] Σταθεροποίηση της παγκόσμιας οικονομίας βλέπει η Κριστίν Λαγκάρντ
  • [06] Σφοδρή επίθεση του Νικολά Σαρκοζί στον Φρανσουά Ολάντ
  • [07] «Μάχη» για τη ζωή του δίνει ο Μουάμπα της Μπόλτον
  • [08] Οι άγνωστες "πτυχές" του οθωμανικού διοικητηρίου Τρικάλων
  • [09] Λογισμικό μεταφράζει τη φωνή του χρήστη σε 26 γλώσσες
  • [10] Πριν από 560 εκατ. χρόνια ζούσε ο αρχαιότερος οργανισμός με σκελετό
  • [11] Περίπου 50.000 ψήφισαν το πρώτο δίωρο των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

  • [01] Το γρήγορο βάδισμα "ασπίδα" κατά της παχυσαρκίας

    Το καθιστικό στιλ ζωής ενισχύει τη γενετική προδιάθεση ορισμένων ανθρώπων για παχυσαρκία, ενώ αντίθετα το καθημερινό γρήγορο βάδισμα μπορεί να αντισταθμίσει σε μεγάλο βαθμό αυτή την αρνητική επίπτωση, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

    Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Τσιμπίν Τσι του τμήματος διατροφολογίας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, για πρώτη φορά μελέτησαν την επίπτωση που έχει η καθιστική ζωή, ιδίως οι πολλές ώρες μπροστά στην τηλεόραση, στο πάχος των ατόμων εκείνων, οι οποίοι έχουν γονίδια που ευνοούν την παχυσαρκία.

    Οι ερευνητές, που μελέτησαν τις περιπτώσεις άνω των 7.700 γυναικών και των 4.500 ανδρών, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η προϋπάρχουσα γενετική προδιάθεση οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερο πάχος, όταν οι άνθρωποι παρακολουθούν επί 40 ώρες τηλεόραση την εβδομάδα, δηλαδή σχεδόν έξι ώρες τη μέρα.

    Αν όμως κάποιος, από την άλλη, κάνει κάθε μέρα μια ώρα γρήγορο περπάτημα, τότε η επίπτωση του καθισιού στη γενετική προδιάθεσή του μειώνεται κατά το ήμισυ περίπου. Με άλλα λόγια, το καθημερινό βάδισμα με ταχύ ρυθμό μειώνει σημαντικά τη γενετική τάση προς την παχυσαρκία.

    «Το μήνυμα είναι ότι ναι μεν δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα γονίδιά μας, όμως μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε την επίδραση των γονιδίων πάνω μας, αυξάνοντας τη σωματική δραστηριότητά μας και μειώνοντας την καθιστική ζωή»δήλωσε ο Τσιμπίν Τσι.

    Προηγούμενες μελέτες, έχουν δείξει ότι πιθανότατα τα γονίδια ευθύνονται για το 50% των περιπτώσεων παχυσαρκίας. Οι επιστήμονες μελετούν πλέον όλο και πιο πολύ με ποιό τρόπο θα είναι δυνατό οι παχύσαρκοι άνθρωποι να απαλλαγούν από την επιρροή των «παχύσαρκων» γονιδίων τους.

    [02] Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία από αύριο

    Στους καταπέλτες κατεβαίνουν αύριο το πρωί οι ναυτεργάτες, με 48ωρες κυλιόμενες απεργίες, καθώς η χθεσινή συνάντησή τους με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης. Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, απέβη άκαρπη.

    Στην απεργία που θα αρχίσει στις 6 το πρωί της Δευτέρας και θα λήξει στις 6 το πρωί της Τετάρτης, προβλέπεται να συμμετάσχουν τα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.

    Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΝΟ, θα συνεδριάζει κάθε φορά μία μέρα πριν εκπνεύσει η απεργία, προκειμένου να αποφασίζει και νέα 48ωρη.

    Η συνάντηση της ΠΝΟ με τους υπουργούς Ανάπτυξης και Ναυτιλίας Άννα Διαμαντοπούλου και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργο Κουτρουμάνη, διεξήχθη σε πολύ τεταμένο κλίμα, ενώ κάποια στιγμή αποχώρησαν από το διάλογο, οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού αλλά και ο εκπρόσωπος των συνταξιούχων ναυτικών.

    Η κ. Διαμαντοπούλου εξέφρασε την ελπίδα να επικρατήσει αίσθημα εθνικής ευθύνης και ότι δεν θα υπάρξουν ζητήματα που θα θίξουν τους πολίτες της χώρας, τα νησιά και την οικονομία.

    "Οι ναυτικοί δεν απεργούν αλλά συνήθως γίνεται κατάληψη πλοίων", υποστήριξε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας Απόστολος Βεντούρης, κληθείς να σχολιάσεις τις κινητοποιήσεις.

    [03] Ανελέητοι βομβαρδισμοί στη Χομς

    Οι κυβερνητικές δυνάμεις βομβάρδισαν σήμερα διάφορες περιοχές της επαρχίας Χομς, στην κεντρική Συρία, δήλωσαν ακτιβιστές της αντιπολίτευσης.

    Η περιοχή Μπάμπα Αμρ, η οποία βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο μιας αιματηρής πολιορκίας του στρατού, ήταν μία από τις περιοχές που είχαν στόχο οι βομβαρδισμοί αυτοί, πρόσθεσαν οι ακτιβιστές. Ο συριακός στρατός πήρε τον έλεγχο της περιοχής αυτής την 1η Μαρτίου έπειτα από συγκρούσεις με ένοπλους αντιπολιτευόμενους.

    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για απώλειες.

    Ο νέος αυτός βομβαρδισμός έγινε, σύμφωνα με τους ακτιβιστές, λόγω της πεποίθησης των συριακών αρχών ότι οι εξεγερμένοι, οι οποίοι θέλουν την ανατροπή του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, επέστρεψαν στις περιοχές της Χομς.

    [04] Φαβορί για την προεδρία της Γερμανίας ο Γιόαχιμ Γκάουκ

    Ο ακτιβιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην πρώην Ανατολική Γερμανία Γιόαχιμ Γκάουκ αναμένεται να εκλεγεί 11ος πρόεδρος της Γερμανίας μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο σε ειδική ψηφοφορία που θα διεξαχθεί σήμερα.

    Ο 72χρονος Γκάουκ έχει την υποστήριξη όλων των κύριων πολιτικών κομμάτων της Γερμανίας, με την οποία εξασφαλίζει την εκλογή του σήμερα από την ειδική Ομοσπονδιακή Συνέλευση των 1.240 μελών.

    Η μόνη συνυποψήφια για τη θέση αυτή είναι η ακτιβίστρια κατά των Ναζί Μπεάτε Κλάρσφελντ, την οποία υποστηρίζει το μικρό αριστερό κόμμα Ντι Λίνκε (Η Αριστερά).

    Η 73χρονη Κλάρσφελντ είχε απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων το 1968 όταν χαστούκισε σε μια πολιτική εκδήλωση τον πρώην καγκελάριο της Γερμανίας Κουρτ Γκέοργκ Κίσινγκερ, ο οποίος είχε εργαστεί στο ναζιστικό υπουργείο Προπαγάνδας του Γιόζεφ Γκαίμπελς.

    Ο υπερκομματικός Γκάουκ, ο οποίος αναδείχθηκε ως ακτιβιστής των πολιτικών δικαιωμάτων στην πρώην Ανατολική Γερμανία, ήταν αυτός που επέβλεψε το άνοιγμα των φακέλων που είχε στην κατοχή της η Στάζι μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου πριν από περισσότερο από δύο δεκαετίες.

    [05] Σταθεροποίηση της παγκόσμιας οικονομίας βλέπει η Κριστίν Λαγκάρντ

    Η παγκόσμια οικονομία απομακρύνεται από τον κίνδυνο κι αναφαίνονται ενδείξεις σταθεροποίησης στην ευρωζώνη και στις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως τα υψηλά χρέη στις ανεπτυγμένες χώρες και οι αυξανόμενες τιμές του πετρελαίου είναι κίνδυνοι-κλειδιά που παραμένουν, εκτίμησε σήμερα η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ.

    «Η παγκόσμια οικονομία μπορεί να βρίσκεται στον δρόμο για την ανάκαμψη, αλλά δεν υπάρχει πολύς χώρος για ελιγμούς και χώρος για σφάλματα πολιτικής», είπε η Λαγκάρντ σε ομιλία της στο Πεκίνο.

    Η Λαγκάρντ υποστήριξε ότι οι ενδείξεις σταθεροποίησης δείχνουν ότι οι πολιτικές για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας κρίσης αποδίδουν, ότι οι οικονομικοί δείκτες στις ΗΠΑ μοιάζουν λίγο πιο αισιόδοξοι και ότι η ΕΕ έκανε ένα σημαντικό βήμα εμπρός με τις «προσπάθειες» που έγιναν για την Ελλάδα.

    [06] Σφοδρή επίθεση του Νικολά Σαρκοζί στον Φρανσουά Ολάντ

    Ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος διεκδικεί νέα θητεία στις εκλογές του Απριλίου και του Μαΐου, επιτέθηκε χθες με σφοδρότητα στον κύριο αντίπαλό του, τον υποψήφιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος Φρανσουά Ολάντ, κατηγορώντας τον ότι προτείνει ασυνάρτητες και καταστροφικές πολιτικές για την οικονομία.

    Σε μια επιθετική ομιλία του στη Λυών μπροστά σε περίπου 8.000 υποστηρικτές του, ο Σαρκοζί είπε πως ο Ολάντ εξαπατά τους Γάλλους ψηφοφόρους υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει ανάγκη για οδυνηρές μεταρρυθμίσεις και πρόσθεσε πως ο Σοσιαλιστής υποψήφιος θέτει το μέλλον της χώρας σε κίνδυνο αρνούμενος να δει την ανάγκη για διαρθρωτικές αλλαγές. Ακόμη, επιτέθηκε στον Ολάντ λέγοντας ότι κάνει συνεχώς «στροφές 180 μοιρών» στην οικονομική πολιτική.

    «Είναι αναιδές το πρωί να λες στους Γάλλους ότι θα μειώσεις το έλλειμμα, το απόγευμα ότι δεν θα λάβεις μέτρα για την εξοικονόμηση πόρων και το επόμενο πρωί, αφού το σκεφτείς, να λες ότι θα ξοδέψεις περισσότερο», είπε ο Σαρκοζί.

    [07] «Μάχη» για τη ζωή του δίνει ο Μουάμπα της Μπόλτον

    Σοβαρή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Φαμπρίς Μουάμπα, ο οποίος κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στο 41', «παγώνοντας» το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», κατά τη διάρκεια του προημιτελικού του κυπέλλου Αγγλίας, μεταξύ της Τότεναμ και της Μπόλτον.

    Με το σκορ να είναι 1-1 και να υπολείπονται 4 λεπτά για τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο μέσος της Μπόλτον σταμάτησε να αναπνέει και κατέρρευσε. Το ιατρικό επιτελείο της Μπόλτον προσπαθούσε μάταια περίπου 10 λεπτά να τον επαναφέρει με ανανήψεις, ενώ στη συνέχεια ο διαιτητής του αγώνα, Χάουαρντ Ουέμπ, έδειξε στις δύο ομάδες το δρόμο των αποδυτηρίων.

    Σύμφωνα με το ραδιόφωνο του BBC, ο Μουάμπα παλεύει για τη ζωή του, το δε ESPΝ ανέφερε ότι αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο ποδοσφαιριστής συνέχισε να μην αναπνέει κατά τη μεταφορά του από τη φυσούνα.

    Ο πρώην μέσος της Άρσεναλ έχει διακομιστεί σε νοσοκομείο.

    [08] Οι άγνωστες "πτυχές" του οθωμανικού διοικητηρίου Τρικάλων

    Άγνωστες πτυχές ενός σημαντικού διατηρητέου κτιρίου των Τρικάλων, του οθωμανικού διοικητηρίου, φέρνει στο φως ειδική μελέτη του αναπληρωτή καθηγητή στο ΑΠΘ Παναγιώτη Τσολάκη.

    Το οθωμανικό διοικητήριο των Τρικάλων είναι από τα σημαντικότερα σωζόμενα του είδους μαζί με αυτά της Θεσσαλονίκης, των Σερρών, της Κομοτηνής, της Μυτιλήνης, της Βέροιας και του Ρεθύμνου.

    Το διοικητήριο των Τρικάλων ήταν έδρα του πολιτικο-στρατιωτικού διοικητή, του καϊμακάμη. Μετά την ενσωμάτωση της Θεσσαλίας στο ελληνικό κράτος, στο κτίριο εγκαταστάθηκε αρχικά η Ελληνική Διοίκηση, ενώ από το 1904 αποτέλεσε το διοικητήριο του 5ου Συντάγματος Πεζικού.

    Από το 1924 και μέχρι σήμερα στεγάζονται δικαστικές υπηρεσίες. Λόγω της στρατιωτικής λειτουργίας του κτιρίου για πολλά χρόνια, στη μνήμη των κατοίκων έχει μείνει γνωστό ως στρατώνας. Στην πίσω πλευρά του κτιρίου κτίστηκε πρόσφατα νέα πτέρυγα Δικαστηρίων, η οποία επικοινωνεί με το παλιό κτίσμα μέσω ενός γυάλινου διαδρόμου.

    Το πολιτικο-στρατιωτικό διοικητήριο, σημειώνει ο κ. Τσολάκης, κτίστηκε σε εκτεταμένη ελεύθερη τότε περιοχή στο ανατολικό τμήμα της πόλης, νότια της συνοικίας Αραπάτικα, πάνω στον παλιό δρόμο προς τη Λάρισα, ο οποίος σήμερα ονομάζεται Ηρώων Αλβανικού Μετώπου. Αν και δεν υπάρχουν μαρτυρίες σχετικά με τον ακριβή χρόνο της ανέγερσης του κτιρίου, από τα μορφολογικά του στοιχεία συμπεραίνεται ότι κτίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1860.

    Το διοικητήριο της Λάρισας, το οποίο είχε πλούσια νεοκλασικά μορφολογικά στοιχεία και βρισκόταν στη θέση της σημερινής κεντρικής πλατείας της πόλης, γνωρίζουμε ότι κτίστηκε το 1876 από το Ζακυνθινό αρχιτέκτονα Στέλιο Βουκαδόρο και καταστράφηκε το 1905 από πυρκαγιά. Για το διοικητήριο των Τρικάλων δεν γνωρίζουμε δυστυχώς τον αρχιτέκτονα του κτιρίου, διευκρινίζει ο κ. Τσολάκης.

    [09] Λογισμικό μεταφράζει τη φωνή του χρήστη σε 26 γλώσσες

    Ερευνητές της Microsoft ανέπτυξαν ένα καινοτομικό λογισμικό που μεταφράζει τη φωνή του χρήστη σε ξένη γλώσσα και μάλιστα με παρόμοιο τόνο φωνής. Το λογισμικό μαθαίνει τον ήχο της φωνής του χρήστη και μετά δημιουργεί μια ανάλογη συνθετική φωνή σε άλλη γλώσσα, την οποία ο χρήστης δεν γνωρίζει.

    Οι ερευνητές Φρανκ Σουνγκ και Ρικ Ρασίντ, που έκαναν τη σχετική επίδειξη στο ερευνητικό κέντρο της Microsoft, σύμφωνα με το "Technology Review" και τη βρετανική ''Ντέιλι Μέιλ'', έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα ώστε να γίνει πραγματικότητα ένας ''καθολικός μεταφραστής'' που θα μπορεί να μεταφράζει (κατ' αρχήν) την αγγλική γλώσσα σε 26 άλλες γλώσσες, από τα ισπανικά και τα ιταλικά έως τα κινέζικα.

    Ο χρήστης απλώς μιλάει στα αγγλικά στο μηχάνημα και αυτό αναλαμβάνει να μετατρέψει τα λόγια του σε κάποια άλλη γλώσσα και με παρόμοια χροιά φωνής. Η συσκευή μπορεί κάποτε να διευκολύνει αφάνταστα την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων που δεν μιλάνε την ίδια γλώσσα- και έτσι να καταστήσει λιγότερο αναγκαίους τους ανθρώπους μεταφραστές.

    Το μεταφραστικό λογισμικό θα μπορούσε μελλοντικά να ενσωματωθεί ακόμα και σε ''έξυπνα'' κινητά τηλέφωνα, οπότε ο χρήστης θα κουβαλά παντού μαζί του ένα φορητό αυτόματο μεταφραστή, πράγμα πολύτιμο για κάθε τουρίστα- και όχι μόνο. Οι ερευνητές της Microsoft πιστεύουν ακόμα ότι θα ήταν δυνατόν ο χρήστης να μην μιλά καν, αλλά να γράφει κάτι στη γλώσσα του (π.χ. στο κινητό του) και αμέσως το μεταφραστικό λογισμικό να δημιουργεί αυτόματα τα λόγια του σε άλλη γλώσσα (μετατροπή κειμένου σε ξενόγλωσσο λόγο).

    Προς το παρόν το λογισμικό χρειάζεται περίπου μια ώρα για να μάθει την προσωπική χροιά της φωνής του χρήστη και η συνθετική φωνή που στη συνέχεια παράγει, ακούγεται κάπως μηχανική. Όμως η μετάφραση δεν αφορά μόνο μεμονωμένες λέξεις, αλλά την κανονική ροή του λόγου με προτάσεις, όσο γίνεται πιο ρεαλιστικά, αν και υπάρχουν ακόμα αρκετά περιθώρια βελτίωσης.

    [10] Πριν από 560 εκατ. χρόνια ζούσε ο αρχαιότερος οργανισμός με σκελετό

    Μια ομάδα Αμερικανών και Αυστραλών επιστημόνων, ανακάλυψε στην Αυστραλία το απολίθωμα ενός ζώου που φαίνεται να είναι ο αρχαιότερος γνωστός οργανισμός στη Γη, ο οποίος είχε σκελετό. Ονομάζεται Coronacollina acula και εκτιμάται ότι ζούσε πριν από 560 έως 550 εκατ. χρόνια, στη λεγόμενη Εδιακάρια περίοδο, πριν καν συμβεί η «έκρηξη» των ζωικών ειδών στην Κάμβρια περίοδο.

    Η Εδιακάρια περίοδος, που έχει πάρει το όνομα των λόφων Εδιακάρα στη Νότια Αυστραλία, εκτείνεται πριν από 630 έως 542 εκατ. χρόνια, ενώ η Κάμβρια περίοδος πριν από 542 έως 488 εκατ. χρόνια. Μέχρι να εμφανιστεί η Κάμβρια περίοδος, οι επιστήμονες πίστευαν ότι όλα τα ζώα που υπήρχαν -και δεν ήσαν πολλά- είχαν μόνο μαλακά μέρη και καθόλου σκελετό.

    Όμως οι ερευνητές, με επικεφαλής την καθηγήτρια γεωλογίας του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια Μέρι Ντρόζερ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό γεωλογίας "Geology", βρήκαν ένα οργανισμό στην Εδιακάρια που είχε ήδη διαμορφώσει ορισμένα σκληρά μέρη ενός αρχέγονου σκελετού, αποτελώντας έτσι ένα προάγγελο για τα κατοπινά ζώα με τους εξελιγμένους σκελετούς που εμφανίστηκαν μαζικά πια στην Κάμβρια περίοδο.

    Στην ουσία, κατά τους ερευνητές, από άποψη σωματικής μορφολογίας, η Coronacollina acula αποτελεί ένα συνδετικό κρίκο, ανάμεσα στις δύο αυτές γεωλογικές περιόδους. Φαίνεται πλέον, πως δεν ήταν τόσο απότομη η εμφάνιση σκληρών μερών στα ζώα του Κάμβριου, αλλά μεσολάβησαν διαδοχικοί κρίκοι στην εξελικτική αλυσίδα, οι οποίοι ως τώρα δεν είχαν βρεθεί σε ικανοποιητικό βαθμό.

    Το ύψος του οργανισμού αυτού, που ζούσε στο βυθό της θάλασσας και μοιάζει κάπως με σπόγγο, εκτιμάται ότι ήταν το πολύ πέντε εκατοστά.

    Είχε σχήμα δαχτυλήθρας από την οποία προεξείχαν τουλάχιατον τέσσερες «βελόνες» μήκους 20 έως 40 εκατοστών.

    Κατά πάσα πιθανότητα δεν μπορούσε να κινηθεί, ενώ παραμένει άγνωστος ο τρόπος αναπαραγωγής του. Φαίνεται πως χρησιμοποιούσε τα σκληρά μέρη του σκελετού του για καλύτερη στήριξη. Όμως αυτά τα μέρη ήσαν εύθραυστα και μετά το θάνατο του ζώου εύκολα διαλύονταν.

    [11] Περίπου 50.000 ψήφισαν το πρώτο δίωρο των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

    Κλίμα ικανοποίησης επικρατεί στην Ιπποκράτους για την, έως τώρα, προσέλευση των μελών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ στις κάλπες που έχουν στηθεί ανά την Ελλάδα για τη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου του Κινήματος.

    Σύμφωνα με πηγές από την Ιπποκράτους, κατά τις δύο πρώτες ώρες από τότε που άνοιξαν οι κάλπες, δηλαδή από τις 9 έως τις 11.00, η συμμετοχή σε όλη την Ελλάδα άγγιζε περίπου τις 50.000.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ιδιαίτερα για τις κάλπες που έχουν στηθεί στις δυτικές συνοικίες της Αττικής, η συμμετοχή "πάει καλά".


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 18 March 2012 - 10:30:29 UTC