Visit the Greek American Educational Public Information System (GAEPIS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 12-02-01

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Δραστικές αλλαγές στη φορολογία προτείνει το ΔΝΤ
  • [02] Ξεκινά η απογραφή των δικαιούχων των προνοιακών επιδομάτων
  • [03] Σταδιακή επιδείνωση του καιρού
  • [04] Δύσκολη έγινε η στέγαση για τους Έλληνες
  • [05] Αρνητικό ρεκόρ
  • [06] Η Ευρώπη βραβεύει τον Μόντι
  • [07] Συνάντηση κομμάτων και κινήσεων για το αντιμνημονιακό μέτωπο
  • [08] Γνωμοδότηση της ΡΑΕ για τους πρώην πελάτες Energa και της Hellas Power
  • [09] Η Nokia Siemens καταργεί 2900 θέσεις εργασίας στη Γερμανία και 1200 στη Φινλανδία
  • [10] Πάνω από 200 υποψηφιότητες για το φετινό Νόμπελ Ειρήνης
  • [11] «Ένα τυπικό βήμα πριν την ολοκλήρωση» βρίσκεται το PSI, τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος
  • [12] "Η Ελλάδα να σκεφτεί σοβαρά την εθελοντική έξοδο από την Ευρωζώνη", προτείνει ο γγ της CSU

  • [01] Δραστικές αλλαγές στη φορολογία προτείνει το ΔΝΤ

    Δραστικές αλλαγές στη φορολογία προτείνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με έκθεσή του που έχει υποβάλει στην κυβέρνηση. Στην έκθεση, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται προτάσεις για αλλαγές στο ΦΠΑ με την καθιέρωση ενιαίου συντελεστή 19% ή 21%, αύξηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης και περικοπές σε φοροαπαλλαγές, όπως στις εκπτώσεις τόκων των στεγαστικών δανείων.

    Προτείνονται, επίσης, αναπροσαρμογές στους φόρους των ακινήτων και στις ασφαλιστικές εισφορές εργοδοτών και εργαζομένων, που μαζί με την απλοποίηση του συστήματος, θεωρείται οτι μπορούν να δώσουν μεγαλύτερη αναπτυξιακή διάσταση στο νέο φορολογικό σύστημα. Υπάρχουν και προτάσεις όπως η αύξηση της φορολόγησης των τόκων σε καταθέσεις και ομόλογα τις οποίες όμως έχει απορρίψει η κυβέρνηση.

    Η έκθεση του ΔΝΤ βρίσκεται στο τραπέζι του διαλόγου που έχει ήδη ξεκινήσει μεταξύ του υπουργείου Οικονομικών και των δύο άλλων κομμάτων - εκτός του ΠΑΣΟΚ - που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, της ΝΔ και ΛΑΟΣ.

    Μεταξύ άλλων το ΔΝΤ προτείνει:

    - Τη θέσπιση ενός ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ στο 19% στο 21% έναντι των τριών συντελεστών 23%, 13% και 6,5% που ισχύουν αντίστοιχα σήμερα. Η πρόταση για συντελεστή 21% προβλέπει παράλληλα την καθιέρωση ενός μειωμένου 11% μόνο για τα ξενοδοχεία, τα τρόφιμα και τα φάρμακα. Η πρόταση για συντελεστή19% προβλέπει μειωμένο συντελεστή 9% για τουριστικές υπηρεσίες και ξενοδοχεία.

    - Την απαλλαγή απο ασφαλιστικές εισφορές μισθών έως 300 ευρώ, για την ενίσχυση της ανάπτυξης. Το κόστος της απώλειας αυτής για τα ταμεία να καλυφθεί μέσω αυξήσεων στη φορολογία.

    - Την περαιτέρω μείωση ή κατάργηση των τόκων των στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας, που εκπίπτουν απο το εισόδημα των φορολογούμενων.

    - Την κατάργηση των πολύ χαμηλών συντελεστών που ισχύουν για τα νησιά του Αιγαίου και την θέσπιση φόρου στο κρασί

    - Τη μείωση του φόρου μεταβίβασης ακινήτων και την αντικατάστασή του απο άλλους φόρους επι των ακινήτων.

    - Την αύξηση του συντελεστή φορολογίας για τις Ομόρρυθμες Εταιρείες σε 25%

    - Την αύξηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης στα στριφτά τσιγάρα

    - Την κατάργηση του φόρου υπέρ τρίτων και την κατάργηση του φόρου πολυτελείας με εξαίρεση τα επιβατικά αυτοκίνητα.

    - Την αύξηση του τέλους ταξινόμησης για τα μεταχειρισμένα ΙΧ.

    - Την ένταξη των αγροτων σε καθεστώς ΦΠΑ.

    - Τη δημιουργία καλύτερου μηχανισμου ελέγχου για την έκδοση των αποδείξεων.

    - Τη δραστικη αύξηση των προστίμων, όπως την επιβολή προστίμου 100 ευρώ το μήνα για εκπρόθεσμη υποβολή δηλώσεων.

    Διαβάστε επίσης:«Ένα τυπικό βήμα πριν την ολοκλήρωση» βρίσκεται το PSI, τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος

    [02] Ξεκινά η απογραφή των δικαιούχων των προνοιακών επιδομάτων

    Φρένο σε φαινόμενα «μαϊμού αναπήρων» ευελπιστεί να βάλει το υπουργείο Υγείας μέσω της απογραφής των δικαιούχων των προνοιακών επιδομάτων που ξεκινά σήμερα, και της δημιουργίας ενιαίου μητρώου.

    Στο υπουργείο η λίστα των καταγγελιών για τη χορήγηση επιδομάτων προνοιακής μορφής σε μη δικαιούχους είναι πολύ μεγάλη, είπε ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μάρκος Μπόλαρης, προσθέτοντας ότι μεγάλη είναι και η λίστα των υποθέσεων που έχουν φύγει για την Εισαγγελία.

    Σε χωριό της Αιτωλοακαρνανίας υπάρχει οικογένεια η οποία χρησιμοποιώντας μία φορά τα χαρτιά της αναπηρίας, παίρνει 7 φορές το επίδομα. Ένας είναι ο ασθενής, είπε ο κ. Μπόλαρης, προσθέτοντας ότι η διαδικασία απογραφής των δικαιούχων αποκλείει όσους μέχρι σήμερα ελάμβαναν παράνομα επίδομα. «Οι πολλαπλώς εγγεγραμμένοι δεν θα προσέλθουν», είπε ο υφυπουργός, προσθέτοντας ότι ο έλεγχος δεν σταματά εδώ. «Χρησιμοποιώντας την εμπειρία που υπάρχει από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τις Υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίες δίνουν ποσοστά για κάθε ασθένεια, μπορούμε να στοχεύσουμε ελέγχους. Εάν δηλαδή ξέρουμε πως μια ασθένεια υπάρχει και εμφανίζεται στο 0,5% του πληθυσμού και σε μια περιοχή έχουμε το 5% του πληθυσμού, είναι απολύτως βέβαιο πως εκεί προηγήθηκε μια διαδικασία φαλκίδευσης των διαδικασιών του νόμου».

    Η απογραφή πραγματοποιείται μόνο μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), και ολοκληρώνεται στις 16 Μαρτίου.

    [03] Σταδιακή επιδείνωση του καιρού

    Σταδιακή επιδείνωση του καιρού παρατηρείται σήμερααπό τα δυτικά, με έντονες χιονοπτώσεις, ενώ παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά της χώρας.

    Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία στους δήμους Πεντέλης, Νέας Πεντέλης και Μελισσίων, λόγω της κακοκαιρίας.

    Στις 9 θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας και στις 10 στους δήμους Διονύσου, Βριλησσίων, Κηφισιάς, Ερυθραίας και Εκάλης λόγω του παγετού.

    Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια των πλοίων απο τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω εξασθένησης των ανέμων στις θαλάσσιες περιοχές.

    [04] Δύσκολη έγινε η στέγαση για τους Έλληνες

    «Με την οικονομική κρίση τα ελληνικά νοικοκυριά αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες στον τομέα της στέγασης. Η άνοδος του κόστους απόκτησης και διατήρησης μίας ιδιόκτητης κατοικίας, σε συνδυασμό με τα καθυστερούμενα δάνεια και τους πλειστηριασμούς έχουν δημιουργήσει μία εκρηκτική κατάσταση. Εάν οι πλειστηριασμοί δεν είχαν «παγώσει» τα τελευταία δύο χρόνια με σχετικές νομοθετικές ρυθμίσεις οι άνθρωποι που ζουν σήμερα υπό την απειλή κατάσχεσης της κατοικίας τους διατρέχουν στο μέλλον τον κίνδυνο να βρεθούν κυριολεκτικά στο δρόμο», αναφέρεται σε μελέτη με θέμα «Το κοινωνικό πρόβλημα της έλλειψης στέγης στην Ελλάδα» που αναρτήθηκε στη σελίδα του ΙΣΤΑΜΕ στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής έκδοσης της σειράς «Κείμενα Δημόσιας Πολιτικής».

    Στην έρευνά της η συγγραφέας, επιστημονική συνεργάτης του ΙΣΤΑΜΕ κ. Κατερίνα Γιαννέτου, επικαλείται μεταξύ άλλων στοιχεία που δημοσιεύονται στον Ελληνικό Τύπο που αναφέρουν ότι περισσότερα από 50.000 ακίνητα βρίσκονται υπό την απειλή πλειστηριασμού, από τα οποία τα 20.000 αφορούν την πρώτη κατοικία. Για τα ακίνητα αυτά έχουν εκδοθεί ήδη διαταγές πληρωμής και έχουν συνταχθεί οι κατασχετήριες καταθέσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο επτάμηνο 2011 του εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο της Αθήνας περισσότερες από 16.000 διαταγές πληρωμής, όταν το 2010 το ίδιο δικαστήριο είχε εκδώσει περίπου 23.000 διαταγές πληρωμής και το 2008 είχε εκδώσει 8.000 διαταγές πληρωμής.

    Όπως αναφέρεται στην μελέτη η κατάσταση στον τομέα της ενοικιαζόμενης κατοικίας δεν είναι λιγότερο επισφαλής. Ιδιαίτερα για τους μετανάστες που ζουν στη χώρα μας υπάρχουν αναφορές ότι οι ιδιοκτήτες δεν συνάπτουν συμβόλαια ενοικίασης και συχνά προχωρούν σε παράνομη αύξηση μισθώματος, σε αναγκαστική συγκατοίκηση ή σε έξωση.

    Επίσης, τα ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία για τον άστεγο πληθυσμό είναι σπάνια στη χώρα μας, γεγονός που εμποδίζει την εκτίμηση των πραγματικών διαστάσεων του προβλήματος, ενώ αναστέλλει κάθε προσπάθεια για το σχεδιασμό μίας ολοκληρωμένης στρατηγικής για την αντιμετώπισή του, αναφέρεται στην μελέτη

    Σε μία σχετικά πρόσφατη καταγραφή του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Απρίλιος 2009) οι άστεγοι στην Ελλάδα υπολογίστηκαν σε 7.720 άτομα, ένας αριθμός που έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση γιατί δεν περιλαμβάνει σημαντικές κατηγορίες της Ευρωπαϊκής Τυπολογία (ETHOS) για την έλλειψη στέγης και τον αποκλεισμό από την κατοικία.

    [05] Αρνητικό ρεκόρ

    Παρά την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, εξακολουθούν να καταγράφονται επτά χιλιάδες θάνατοι από καρκίνο του πνεύμονα κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Σταθερά ανοδική χαρακτηρίζεται η πορεία του καρκίνου του πνεύμονα στην χώρα μας από τους επιστήμονες που εκτιμούν ότι η καπνιστική συνήθεια έχει αναγάγει τη νόσο σε πρόβλημα δημόσιας υγείας με ενδημικές διαστάσεις.

    Αυξημένη είναι τον τελευταίο χρόνο η προσέλευση των περιστατικών στις Ογκολογικές Κλινικές των δημοσίων νοσοκομείων, γεγονός που αποδίδεται εκτός από την αύξηση της νόσου και στην οικονομική ύφεση. Εκτιμάται ότι στην Ογκολογική Κλινική του νοσοκομείου «H Σωτηρία» τα περιστατικά έχουν αυξηθεί κατά 25%-30%. Πάσχοντες οι οποίοι επέλεγαν στο παρελθόν κάποιο Ιδιωτικό Νοσηλευτήριο για τη θεραπεία τους, σήμερα κατευθύνονται στα δημόσια νοσοκομεία. Επίσης, σημαντικό είναι το ποσοστό των ασθενών που παρότι έχουν ήδη ξεκινήσει τη θεραπεία τους σε κάποιο Ιδιωτικό Κέντρο, «χτυπούν» την πόρτα των Μονάδων του ΕΣΥ.

    Ο καρκίνος του πνεύμονα αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνο στους άνδρες, παρότι την τελευταία δεκαετία οι γυναίκες «συναγωνίζονται» επικίνδυνα το «ισχυρό φύλο» στο κάπνισμα, γεγονός το οποίο οδηγεί τον καρκίνο του πνεύμονα στην πρώτη αιτία θανάτου και γι? αυτές, ξεπερνώντας τον καρκίνο του μαστού, επισήμαναν οι επιστήμονες με αφορμή τη διοργάνωση του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου για τον καρκίνο του πνεύμονα «Από τo Εργαστήριο στην Κλινική Πράξη» που θα γίνει στις 3 - 4 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα.

    [06] Η Ευρώπη βραβεύει τον Μόντι

    Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι τιμήθηκε στο Παρίσι με το βραβείο του "Ευρωπαίου άνδρα της χρονιάς", το οποίο απονέμεται από το "Trombinoscope".

    Λαμβάνοντας το βραβείο, ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης δήλωσε ότι φιλοδοξία του είναι να δώσει την Ιταλία ως λύση και όχι ως πηγή προβλημάτων για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και ο επικεφαλής των Σοσιαλιστών Φρανσουά Ολάντ έλαβαν τα βραβεία "των πολιτικών προσωπικοτήτων του 2011", ενώ "υπουργός της χρονιάς" χρίστηκε ο Αλέν Ζιπέ (υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας).

    [07] Συνάντηση κομμάτων και κινήσεων για το αντιμνημονιακό μέτωπο

    Η υπαγωγή του χρέους στο βρετανικό δίκαιο και η ανάπτυξη κοινών δράσεων με στόχο την ανάπτυξη ενός μετώπου αλληλεγγύης στους πολίτες που βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ήταν τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των Οικολόγων-Πρασίνων και πήραν μέρος, εκτός από τους οικοδεσπότες, το 'Αρμα Πολιτών, το ΔΗΚΚΙ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ενωτική Κίνηση.

    Η συνάντηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για την προώθηση της κοινής αντιμνημονιακής δράσης που έχει αναλάβει η Ενωτική Κίνηση.

    [08] Γνωμοδότηση της ΡΑΕ για τους πρώην πελάτες Energa και της Hellas Power

    Η ΔΕΗ δεν μπορεί να ζητήσει εγγύηση από τους καταναλωτές που επέστρεψαν σε αυτήν μετά την παύση λειτουργίας της Energa και της Hellas Power, για το διάστημα που τους προμηθεύει με ηλεκτρική ενέργεια ως "προμηθευτής τελευταίου καταφυγίου". Το διάστημα αυτό είναι τρεις μήνες, μετά τη λήξη των οποίων οι καταναλωτές θα πρέπει να επιλέξουν αν θα παραμείνουν στη ΔΕΗ ή θα πάνε σε άλλον εναλλακτικό προμηθευτή.

    Αυτά προβλέπει γνωμοδότηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, για την τροποποίηση του Κώδικα Συναλλαγών η οποία γίνεται με υπουργική απόφαση.

    [09] Η Nokia Siemens καταργεί 2900 θέσεις εργασίας στη Γερμανία και 1200 στη Φινλανδία

    Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Nokia Siemens Networks (NSN), που ανήκει στη φινλανδική Nokia και τη γερμανική Siemens, διευκρίνισε ότι το σχέδιο αναδιάρθρωσής της, το οποίο είχε ανακοινωθεί τον Νοέμβριο, αφορά στην κατάργηση 2.900 θέσεων εργασίας στη Γερμανία και άλλων 1.200 στη Φινλανδία.

    Η NSN έχει ξεκινήσει συνομιλίες με τα συνδικάτα οκτώ χωρών (κυρίως ευρωπαϊκών) τις οποίες αφορά το σχέδιο αναδιάρθρωσης που ανακοινώθηκε στις 23 Νοεμβρίου και έχει ως βασικό στόχο την κατάργηση συνολικά 17.000 θέσεων σε όλο τον κόσμο.

    "Οι συνομιλίες αφορούν 1.200 από τους 6.900 εργαζόμενους στη Φινλανδία και 2.900 από τους 9.100 στη Γερμανία", ανέφερε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας. Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Βέλγιο, τη Δανία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Ισπανία και τη Βρετανία, αναμένεται να ενημερωθούν και επίσημα για τα σχέδια της εταιρείας, πρόσθεσε.

    Η NSN, η οποία την 1η Νοεμβρίου 2011 απασχολούσε περίπου 74.000 άτομα, είχε ανακοινώσει ότι σκοπεύει να μειώσει το προσωπικό της κατά 17.000 μέχρι τα τέλη του 2013, με στόχο να εξοικονομήσει 1 δισεκατομμύριο ευρώ σε ετήσια βάση.

    [10] Πάνω από 200 υποψηφιότητες για το φετινό Νόμπελ Ειρήνης

    Περίπου 202 υποψηφιότητες για το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης 2012 έχουν κατατεθεί στην επιτροπή η οποία το απονέμει, μετέδωσε το κρατικό δίκτυο ραδιοφωνίας NRK, μία ημέρα πριν από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής τους.

    Στους υποψηφίους περιλαμβάνονται ονόματα όπως η ηγέτις της ουκρανικής αντιπολίτευσης Γιούλια Τιμοσένκο, η Αιγύπτια χριστιανή Μάγκι Κόμπραν, η οποία ηγείται της οργάνωσης βοήθειας Stephen's Children, τόνισε η ίδια πηγή.

    Επίσης περιλαμβάνεται και η ρωσική ανθρωπιστική οργάνωση Memorial και η ιδρύτριά της Σβετλάνα Γκανούσκινα.

    Στον κατάλογο των υποψηφίων υπάρχουν ο κουβανός αντιφρονούντας Όσκαρ Ελίας Μπίσετ και η Χορωδία Πολιτισμών της Αντάκειας, που αποτελείται από μέλη μειονοτήτων.

    Ο νικητής του βραβείου ανακοινώνεται συνήθως στις αρχές Οκτωβρίου.

    Το περυσινό βραβείο μοιράστηκαν η πρόεδρος της Λιβερίας Έλεν Τζόνσον-Σίρλιφ με τη συμπατριώτισσά της Λέιμα Γκμπόουι και την μαχήτρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Υεμένη, Ταουακούλ Κάρμαν. Η τριάδα περιλαμβανόταν στα 241 ονόματα που είχε εξετάσει η επιτροπή.

    [11] «Ένα τυπικό βήμα πριν την ολοκλήρωση» βρίσκεται το PSI, τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος

    Έως το τέλος της εβδομάδας πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ενώ τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η νέα σύνοδος του Eurogroup. Αυτό ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, προσθέτοντας ότι όσον αφορά στο PSI «βρισκόμαστε ένα τυπικό βήμα πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας».

    Επανέλαβε, παράλληλα, ότι οι δυο διαδικασίες, της υπογραφής της νέας δανειακής σύμβασης και του PSI, αλληλεξαρτώνται, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τώρα είναι η στιγμή της δύσκολης διαπραγμάτευσης, όχι αργότερα».

    [12] "Η Ελλάδα να σκεφτεί σοβαρά την εθελοντική έξοδο από την Ευρωζώνη", προτείνει ο γγ της CSU

    "Η Αθήνα είναι μια ωρολογιακή βόμβα", δηλώνει ο γενικός γραμματέας των Γερμανών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Αλεξάντερ Ντόμπριντ και συνιστά την εθελοντική έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

    Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Rheinische Post", ο κ. Ντόμπριντ τονίζει ότι "αν η Ελλάδα δεν μπορεί να βρει την απαραίτητη βούληση για τις αναπόφευκτες μεταρρυθμίσεις, τότε θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά μια νέα αρχή εκτός της ζώνης του ευρώ". Απορρίπτει δε το ενδεχόμενο επιπλέον οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα.

    "Χωρίς πραγματικά και αποφασιστικά μέτρα λιτότητας, δεν μπορεί να δοθεί περισσότερο χρήμα. Αυτή είναι η σαφής συμφωνία και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια", προσθέτει χαρακτηριστικά.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 1 February 2012 - 7:28:59 UTC