Read the Maastricht Treaty (Maastricht, 7 February 1992) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 11-10-06

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κολοκύθες - γίγαντες και μηλιές - νάνοι στο Κόσοβο
  • [02] "Κλείνει" Κάρλος Τέβες η Ανζί!
  • [03] Σε εξετάσεις θα υποβληθεί ο Κάιλιν Λούκας του Ολυμπιακού
  • [04] Σύλληψη ποδοσφαιριστή της Μάδεργουελ για "στήσιμο" αγώνα
  • [05] Κανονικά προπονήθηκε ο Φετφατζίδης στον Ολυμπιακό
  • [06] Αναβολή πήρε ο Αστέρας Τρίπολης για την υπόθεση των "στημένων"

  • [01] Κολοκύθες - γίγαντες και μηλιές - νάνοι στο Κόσοβο

    Κολοκύθες - γίγαντες, που φτάνουν ακόμη και τα 70 κιλά, φύτρωσαν σε κήπο χωριού στο Κόσοβο και αποτελούν την ατραξιόν της περιοχής.

    Οι κολοκύθες φύτρωσαν στον κήπο του Ζόραν Μιλοσάλιεβιτς, στο χωριό Βέλι Μπρεγκ της επαρχίας Ζούμπιν Πότοκ και μπορεί κάποιος να τις βρει στα καταστήματα της περιοχής.

    Ο ιδιοκτήτης του κήπου δήλωσε στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Τανγιούγκ, ότι παρ' όλο που η κηπουρική είναι απλά το χόμπι του και η περιοχή δεν είναι διάσημη για τις κολοκύθες της, ο ίδιος έχει μεγαλώσει κολοκύθες ακόμη και 100 κιλών σε μια περιοχή που δεν ξεπερνά τα 60 τ.μ.

    Ο κήπος του Ζόραν Μιλοσάλιεβιτς δεν είναι, όμως, διάσημος μόνο για τις γιγάντιες κολοκύθες του, αλλά και για τις μηλιές - νάνους του, τα φρούτα των οποίων μπορούν να προμηθευτούν οι καταναλωτές σε τοπικά καταστήματα τροφίμων.

    [02] "Κλείνει" Κάρλος Τέβες η Ανζί!

    Κοντά στην απόκτηση του Κάρλος Τέβες βρίσκεται η Ανζί Μαχατσκάλα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ρωσικού Τύπου.

    Η ομάδα του Καυκάσου, η οποία το περασμένο καλοκαίρι πρόσφερε «ηγεμονικό» συμβόλαιο στον Σαμουέλ Ετό και τον κατέστησε τον πλέον ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή παγκοσμίως, έχει βάλει τώρα στο "στόχαστρό" της τον Αργεντινό επιθετικό, που έχει έχει έρθει σε ρήξη με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και ουσιαστικά είναι ανεπιθύμητος στη Μάντσεστερ Σίτι.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα "Tvoi Den", που επικαλείται αξιωματούχο του συλλόγου, εκπρόσωπος της Ανζί ταξίδεψε χθες για το Μάντσεστερ προκειμένου να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του 30χρονου φορ.

    Στην Ανζί Μαχατσκάλα αγωνίζεται ακόμη ένα μεγάλο όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο οποίος μάλιστα την περασμένη εβδομάδα ανέλαβε και καθήκοντα προπονητή (μαζί με τον Αντρέι Γκορντέγιεφ), μετά την απόλυση του Γκάτζι Γκατζίγιεφ.

    [03] Σε εξετάσεις θα υποβληθεί ο Κάιλιν Λούκας του Ολυμπιακού

    Στην Αθήνα βρίσκεται ο Κάιλιν Λούκας, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις στη φτέρνα του δεξιού ποδιού.

    Ο Αμερικανός πλέι μέικερ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο χθεσινό φιλικό με την Αναντολού Εφές και δεν αγωνίστηκε στην τέταρτη περίοδο, θα εξεταστεί από τον γιατρό του Ολυμπιακού, Γιώργο Παπαγιαννόπουλο, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι ανησυχητικές.

    Αλλωστε, ο Λούκας δεν επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί από τον Ντούσαν Ίβκοβις στο σημερινό φιλικό με την Μπεσίκτας στο «Σινάν Ερντέμ» και, προκειμένου να είναι έτοιμος για την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού, αποφασίστηκε να επιστρέψει εσπευσμένα στην Αθήνα.

    [04] Σύλληψη ποδοσφαιριστή της Μάδεργουελ για "στήσιμο" αγώνα

    Στη σύλληψη εννέα ατόμων, μεταξύ των οποίων και ενός ποδοσφαιριστή της Μαδέργουελ, προχώρησε η βρετανική αστυνομία, στο πλαίσιο έρευνας για έναν αγώνα που φέρεται ως «στημένος».

    Ο Στιβ Τζένινγκς συνελήφθη σήμερα το πρωί στο σπίτι του στη Γλασκόβη και ανακρίνεται, ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκοτίας.

    Η έρευνα αφορά την αναμέτρηση Μαδέργουελ-Χαρτς, που έγινε στις 14 Δεκεμβρίου 2010 στο πλαίσιο της πρέμιερ ντιβίζιον, και έληξε με νίκη 2-1 των φιλοξενούμενων.

    Ο 26χρονος μέσος είχε αποβληθεί στο συγκεκριμένο ματς για εξύβριση του διαιτητή.

    [05] Κανονικά προπονήθηκε ο Φετφατζίδης στον Ολυμπιακό

    Πρωινή ήταν η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού στου Ρέντη, για όσους ποδοσφαιριστές δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες, ενώ απών ήταν και ο Ζαν Μακούν.

    Ο Καμερουνέζος μέσος πήρε άδεια προκειμένου να μεταβεί στην πατρίδα του για ένα προσωπικό του θέμα.

    Τα ευχάριστα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε ήρθαν από το «μέτωπο» των τραυματιών, καθώς ο Γιάννης Φετφατζίδης μετείχε κανονικά στο πρόγραμμα για δεύτερη μέρα, χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα.

    Βέβαια, η περίπτωσή του χρειάζεται προσοχή, ωστόσο όλα δείχνουν ότι σιγά-σιγά τίθεται στη διάθεση του προπονητή του.

    Παράλληλα, αισθητή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση του Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

    Το ίδιο συμβαίνει και με τον Χοσέ Χολέμπας, που εκτός από το γυμναστήριο πραγματοποίησε και αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο.

    Αντίθετα, οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Φρανθίσκο Γέστε αρκέστηκαν σε φυσικοθεραπεία. Και η αυριανή προπόνηση θα είναι πρωινή (09.00).

    [06] Αναβολή πήρε ο Αστέρας Τρίπολης για την υπόθεση των "στημένων"

    Αναβολή ζήτησε και πήρε σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ για να καταθέσει το υπόμνημα, σχετικά με την απόφαση του υποβιβασμού του στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής κατηγορίας (Φούτμπολ Λιγκ).

    Η ομάδα της Τρίπολης έχει καταθέσει έφεση για την τιμωρία της από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας με υποβιβασμό.

    Το νομικό επιτελείο του Αστέρα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος, ζήτησαν προθεσμία και στις 10 του μηνός θα καταθέσουν το υπόμνημα.

    Παράλληλα, στην επιτροπή εκδικάστηκαν και οι εφέσεις που έχει υποβάλει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για τις αθωωτικές αποφάσεις που αφορούν τις ΠΑΕ ΟΦΗ (από την πειθαρχική της Σούπερ Λίγκας) και ΠΑΕ Θρασύβουλος (από την πειθαρχική της Φούτμπολ Λιγκ), καθώς και τους διαιτητές Αλεξ. Δημητρόπουλο, Δημ. Βερρη και Παν. Κουτσουμπού.

    Οι αποφάσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 6 October 2011 - 14:29:36 UTC