Visit the International Association for Greek Philosophy (IAGP) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 11-10-03

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αποτελέσματα εκλογών στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
  • [02] Η μη επίτευξη των στόχων δεν αποκλείει τη νέα βοήθεια, δηλώνει πηγή της ΕΕ
  • [03] Απορρίπτει τις ευθύνες που του καταλογίζονται για την έκρηξη στο Μαρί, ο Δ. Χριστόφιας
  • [04] Εγγυήσεις ζητά ο Βαρδινογιάννης, έρχεται στην Αθήνα ο Σουλτάν Αλ Σαούντ
  • [05] Αναζητώντας τη θεά Αθηνά στο Μουσείο της Ακρόπολης
  • [06] Νέα συνάντηση του πρωθυπουργού με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αύριο
  • [07] Πυρκαγιές σε Λιβερά και Παλαιόκαστρο Κοζάνης
  • [08] Κλειστά τα εμπορικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα στις 19 Οκτωβρίου
  • [09] Ο Σόιμπλε παρακινεί τη σλοβακική κυβέρνηση να επισπεύσει την έγκριση αύξησης αρμοδιοτήτων του ΕΤΧΣ
  • [10] Μόνο η εφαρμογή των μέτρων λιτότητας δε θα βοηθήσει την ευρωζώνη, λέει η βραζιλιάνα πρόεδρος
  • [11] Τρία εκατ. άνθρωποι μετά τις πλημμύρες αντιμέτωποι με το σοκ της πείνας, στο Πακιστάν
  • [12] Πρώτη προπόνηση για τους διεθνείς ενόψει των αγώνων με Κροατία και Γεωργία

  • [01] Αποτελέσματα εκλογών στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας

    Το Αυτοδιοικητικό Κίνημα, με επικεφαλής τον δήμαρχο Καλλιθέας Κ. Ασκούνη συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στη σημερινή ψηφοφορία - που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο - για την ανάδειξη του νέου 31μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, όπου συμμετείχαν συνολικά πέντε αυτοδιοικητικοί συνδυασμοί και μία ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

    Σε σύνολο 500 εγγεγραμμένων ψήφισαν 487 αιρετοί.

    Το Αυτοδιοικητικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ) έλαβε 255 ψήφους και 16 έδρες.

    Η Ανεξάρτητη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση (ΝΔ) έλαβε 179 ψήφους και 11 έδρες.

    Η Δημοκρατική Αυτοδιοίκηση (ΔΗΜΑΡ) έλαβε 22 ψήφους και 2 έδρες.

    Η Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία (ΣΥΡΙΖΑ) έλαβε 17 ψήφους και 1 έδρα.

    Η Λαϊκή Συσπείρωση (ΚΚΕ) έλαβε 10 ψήφους και καμία έδρα.

    Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δ. Βουνάτσος, δήμαρχος Μυτιλήνης έλαβε 2 ψήφους.

    Την 31η έδρα καταλαμβάνει αυτοδικαίως ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης.

    Εντός των επόμενων δέκα ημερών θα συγκληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, προκειμένου να εκλέξει τον πρόεδρο, τους δύο αντιπροέδρους, τον γενικό γραμματέα καθώς και την Εκτελεστική Επιτροπή.

    [02] Η μη επίτευξη των στόχων δεν αποκλείει τη νέα βοήθεια, δηλώνει πηγή της ΕΕ

    Θα ήταν "πρόωρο" να υποθέσουμε ότι η Ελλάδα θα αποκοπεί από τη διεθνή βοήθεια απλά επειδή δεν θα επιτύχει τους στόχους του δημοσιονομικού ελλείμματος για το 2011, δήλωσε σήμερα μια πηγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προβάλλοντας την άποψη ότι μπορεί επίσης η ύφεση να φταίει γι' αυτό.

    Οι εκπρόσωποι της τρόικας που βρίσκονται στην Αθήνα, εξετάζουν ποιο αντίκτυπο είχε η οικονομική επιβράδυνση στην αδυναμία της Ελλάδας να επιτύχει το 2011 έλλειμμα 7,6% στο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν (ΑΕΠ), δήλωσε η πηγή. Το υπουργείο Οικονομικών αναμένει έλλειμμα της τάξης του 8,5%.

    Η πηγή - μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στο Λουξεμβούργο - δήλωσε ότι θα μπορούσε για παράδειγμα να γίνει κατανοητό ότι η Ελλάδα μπορεί να μην έχει επιτύχει τις δεσμεύσεις τις για το 2011, αλλά έχει σημειώσει επαρκή πρόοδο προς την επίτευξη των στόχων της επόμενης χρονιάς.

    [03] Απορρίπτει τις ευθύνες που του καταλογίζονται για την έκρηξη στο Μαρί, ο Δ. Χριστόφιας

    Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας αμφισβητεί το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την φονική έκρηξη στην ναυτική βάση και τονίζει ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

    Στην πρώτη του αντίδραση απόψε ο κ. Χριστόφιας τονίζει ότι ο Πόλυς Πολυβίου "υπερέβει τους όρους εντολής του".

    Εξάλλου, ανακοινώθηκε ότι σε λίγο τo Υπουργικό Συμβούλιο, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια, θα συνεδριάσει στην οικία του Προέδρου στη Λευκωσία.

    "Το συμπέρασμα από μέρους του κ. Πολυβίου δεν τεκμηριώνεται από τις μαρτυρίες και από το υλικό που παρουσιάστηκε ενώπιον της ερευνητικής επιτροπής", υποστήριξε ο Κύπριος Πρόεδρος , ο οποίος απέρριψε κατηγορηματικά ότι φέρει προσωπική ευθύνη για την έκρηξη στη Ναυτική Βάση "Ευάγγελος Φλωράκης" στις 11 Ιουλίου.

    Σε εκτός κειμένου αναφορά του κατά τη διάρκεια ομιλίας του στα εγκαίνια του καινούργιου οικήματος του προσφυγικού σωματείου Α.Ε.Μ. Μόρφου στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος Χριστόφιας ανέφερε ότι ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας απορρίπτει κατηγορηματικά ότι φέρει προσωπική ευθύνη για το συμβάν.

    Επίσης, ο πρόεδρος Χριστόφιας εξέφρασε την άποψη ότι "αντίθετα, πολλά συμπεράσματα του κ. Πολυβίου στο πόρισμά του - ιδιαίτερα σε ότι αφορά στην εμπλοκή του Προέδρου της Δημοκρατίας στο υπό διερεύνηση θέμα- φαίνονται έκδηλα και εκ πρώτης όψεως να στερούνται της απαραίτητης τεκμηρίωσης".

    [04] Εγγυήσεις ζητά ο Βαρδινογιάννης, έρχεται στην Αθήνα ο Σουλτάν Αλ Σαούντ

    Την ώρα που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ζητά περισσότερες εγγυήσεις από την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ, προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα, Βλάσης Τσάκας, προανήγγειλε την άφιξη του υποψήφιου επενδυτή στην Ελλάδα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

    Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης από την αρχή έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ως προς τη διάθεση των μετοχών του. Επιθυμία του ίδιου και της οικογένειάς του είναι να υπάρχουν τα απαραίτητα εχέγγυα για να προχωρήσει η διαδικασία. Ένα από αυτά -ίσως το πιο βασικό- είναι η πιστοποίηση της ταυτότητας του ενδιαφερόμενου.

    [05] Αναζητώντας τη θεά Αθηνά στο Μουσείο της Ακρόπολης

    Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μία επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης αρκεί για να αντιληφθεί κανείς το μεγαλείο των εκθεμάτων του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα έχει γνωρίσει και καλά. Γι' αυτό το λόγο σύγχρονες εφαρμογές, όπως οι ψηφιακές, μπορούν να δώσουν ακόμα περισσότερα στοιχεία για τα μνημεία που στεγάζονται στο περίφημο Μουσείο και τα οποία, όσες φορές και να τα παρατηρήσει κανείς, σίγουρα κάποια θα του έχουν ξεφύγει.

    Η ψηφιακή εφαρμογή «Αθηνά, η θεά της Ακρόπολης», που λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στη διεύθυνση www.acropolis-athena.gr, έχει αυτόν τον στόχο. Δηλαδή, να δώσει σημαντικές πληροφορίες για τη θεά της σοφίας, του πολιτισμού και των τεχνών, η οποία ως όνομα, παράδοση και καλλιτεχνική παράσταση κυριαρχούσε παντού, κυρίως όμως στην Αθήνα και την Ακρόπολη, όπου λατρευόταν με πολλές διαφορετικές μορφές και ιδιότητες.

    Η περιήγηση ξεκινά εικονικά στο Μουσείο της Ακρόπολης. Εκεί ο χρήστης, ακολουθώντας μία δέσμη φωτός, αναζητεί και παρατηρεί τα επιλεγμένα εκθέματα της θεάς Αθηνάς.

    [06] Νέα συνάντηση του πρωθυπουργού με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αύριο

    Συνεχίζει, αύριο, τις συναντήσεις του με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Στη 1 μ.μ. θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τους βουλευτές Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του Κινήματος.

    [07] Πυρκαγιές σε Λιβερά και Παλαιόκαστρο Κοζάνης

    Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα, στα Λιβερά Κοζάνης. Η φωτιά καίει υπολείμματα καλλιεργειών και χορτολιβαδικές εκτάσεις. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 26 πυροσβέστες με 8 οχήματα.

    Στο μεταξύ, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά, που ξέσπασε νωρίτερα, στο Παλαιόκαστρο Κοζάνης και καίει υπολείμματα καλλιεργειών και δασική έκταση. Επί τόπου επιχειρούν 13 πυροσβέστες με τρία πυροσβεστικά οχήματα.

    [08] Κλειστά τα εμπορικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα στις 19 Οκτωβρίου

    Θα κατεβάσουν ρολά τα εμπορικά καταστήματα στις 19 Οκτωβρίου 2011 σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

    Σήμερα πραγματοποιήθηκε ανοικτό διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΕΕ με συμμετοχή όλων των προέδρων των Ομοσπονδιών Εμπορικών Συλλόγων της χώρας και αντικείμενο του έκτακτου αυτού συμβουλίου ήταν η απόφαση για τη λήψη συγκεκριμένων δράσεων ενάντια στα οικονομικά μέτρα.

    Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ανάμεσα στα μέλη του συμβουλίου υπήρξε συναντίληψη στο ότι η συγκεκριμένη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ελληνική οικονομία απαιτεί την άμεση λήψη δράσης από τους φορείς εκπροσώπησης της αγοράς, ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω συνέπειες για τα εισοδήματα επιχειρηματιών και καταναλωτών.

    Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΕΕ αποφάσισε ομόφωνα το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα στις 19 Οκτωβρίου. Με αυτόν τον τρόπο το ελληνικό εμπόριο δηλώνει την έντονη αντίθεσή του στην έως τώρα ασκούμενη πολιτική και διατρανώνει ότι οι λογικές κοινωνικού αυτοματισμού είναι ξένες προς τη συνδικαλιστική του δράση.

    Η ΕΣΕΕ καλεί τους εμπόρους να συμμετάσχουν σε όλες τις κινητοποιήσεις που θα ξεκινήσουν στις 5 Οκτωβρίου και θα κορυφωθούν με το κλείσιμο των καταστημάτων τους στις 19 Οκτωβρίου.

    ''Είναι απαραίτητο η ελληνική μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα ενωμένη να μεταφέρει το μήνυμα για την αλλαγή πολιτικής, η οποία είναι και η μόνη προϋπόθεση για την υπέρβαση της ύφεσης'' σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΕΣΕΕ και γνωστοποιείται ότι οι κινητοποιήσεις και οι άλλες ενέργειες θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

    [09] Ο Σόιμπλε παρακινεί τη σλοβακική κυβέρνηση να επισπεύσει την έγκριση αύξησης αρμοδιοτήτων του ΕΤΧΣ

    Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, κάλεσε σήμερα τη σλοβακική πολιτική ηγεσία, να αναλάβει τις ευθύνες της και να εκφραστεί σύντομα υπέρ της ενίσχυσης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματο-πιστωτικής σταθερότητας (ΕΤΧΣ).

    "Ελπίζουμε, στη Σλοβακία, όλοι οι πολιτικοί υπεύθυνοι να αναλάβουν συντόμως τις ευθύνες τους, να λάβουν υπόψη τους ότι δεν υιοθετούν αποφάσεις για λογαριασμό τους, αλλά για όλη την Ευρώπη", τόνισε ο κ. Σόιμπλε κατά την άφιξή του στο Συμβούλιο υπουργών Οικονομικών στο Λουξεμβούργο.

    "Γνωρίζουν οι συνάδελφοί ότι θέλουμε να επικυρώσουμε όλοι το ταχύτερο όλα τα σχετικά με το ΕΧΤΣ, δεδομένου ότι η Δημοκρατία κατ' αυτόν τον τρόπο λειτουργεί", υπογράμμισε ο αξιωματούχος αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στην κυβέρνηση της Σλοβακίας.

    Στη 17μελη ευρωζώνη, η Σλοβακία, η Μάλτα και η Ολλανδία δεν έχουν ακόμη επικυρώσει την ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του ΕΧΤΣ, ώστε αυτό να μπορεί στο μέλλον να αγοράζει κρατικά ομόλογα υπέρ-χρεωμένων κρατών στην ευρωζώνη, χωρίς την παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), με σκοπό να περιορίζεται η διάδοση της κρίσης χρέους.

    Το σλοβακικό κοινοβούλιο έχει αναγγείλει την 25 τρέχοντος μηνός, ως ημερομηνία ψήφισης αυτών των αρμοδιοτήτων του ΕΤΧΣ.

    Όμως, η ίδια η πρωθυπουργός στη Μπρατισλάβα θέλει την επίσπευση της ψηφοφορίας, ώστε να προηγηθεί του Ευρωπαϊκού συμβουλίου της 17ης Οκτωβρίου.

    Αύριο Τρίτη θα γίνει στη Μπρατισλάβα μια σύσκεψη εκπροσώπων των εταίρων του κυβερνητικού συνασπισμού, με σκοπό να ληφθεί πάνω στο θέμα απόφαση.

    [10] Μόνο η εφαρμογή των μέτρων λιτότητας δε θα βοηθήσει την ευρωζώνη, λέει η βραζιλιάνα πρόεδρος

    Μόνο η εφαρμογή των μέτρων λιτότητας δε θα μπορέσει να επιλύσει την κρίση χρέους της ευρωζώνης, προειδοποίησε η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ.

    "Η λήψη δραστικών δημοσιονομικών μέτρων, μόνον, θα δημιουργήσει περισσότερες δυσκολίες και στασιμότητα" δήλωσε η πρόεδρος της Βραζιλίας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Belga, λίγο αφότου αυτή συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με τον Βέλγο πρωθυπουργό, Ιβ Λετέρμ.

    "Η προσπάθεια εξόδου από την κρίση, χωρίς επενδύσεις ή χωρίς την τόνωση της εσωτερικής ζήτησης, θα είναι δύσκολη" πρόσθεσε, παρομοιάζοντας την κρίση στην Ευρώπη με εκείνη, που αντιμετώπισαν οι χώρες της Λατινικής Αμερικής κατά τις δεκαετίες του '80, αλλά και του '90.

    Η κα Ρούσεφ αναμένεται να συναντηθεί αύριο Τρίτη με τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπαϊ και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

    [11] Τρία εκατ. άνθρωποι μετά τις πλημμύρες αντιμέτωποι με το σοκ της πείνας, στο Πακιστάν

    Ο ΟΗΕ στηλίτευσε, σήμερα, την αδύναμη κινητοποίηση υπέρ των πλημμυροπαθών φέτος στο Πακιστάν, την ώρα που στο νότιο Πακιστάν τρία εκατομμύρια άνθρωποι είναι καθημερινά αντιμέτωποι, μετά τις πλημμύρες, με πραγματική διατροφική κρίση.

    Φέτος, μεγάλα τμήματα του εδάφους του νότιου Πακιστάν πλημμύρισαν-- για δεύτερο συνεχόμενο έτος. Οι περυσινές πλημμύρες ήταν, μάλιστα, οι δεινότερες στην ιστορική διαδρομή του Πακιστάν, προκαλώντας άμεσα άνω των 20 εκατομμυρίων αναξιοπαθούντων...Η κυβέρνηση στο Ισλαμαμπάντ επικρίθηκε ήδη στο εξωτερικό για τη μη-λήψη εκ μέρους της μέτρων, που θα απέτρεπαν την επανάληψη, φέτος, των πλημμυρών.

    "Οι παρούσες πλημμύρες και οι επιπτώσεις τους από την ανθρωπιστική σκοπιά δεν προκάλεσαν, εισέτι, το ενδιαφέρον και την προσοχή" της διεθνούς κοινότητας, επισήμανε εκφράζοντας θλίψη ο Λόπες ντα Σίλβα, ο αναπληρωτής διευθυντής του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος.

    "Όμως, χωρίς πόρους, εμείς από μόνοι μας τι μπορούμε να πράξουμε" υπέρ των πλημμυροπαθών, διερωτήθηκε εξάλλου.

    Ο ΟΗΕ και η πακιστανική κυβέρνηση αξιολόγησαν τον περασμένο μήνα στα 357 εκατομμύρια αμερικανικά δολάρια την αξία της ανθρωπιστικής βοήθειας, που προέχει να προωθηθεί άμεσα προς τα τρία εκατομμύρια πλημμυροπαθών του Πακιστάν, που πεινούν.

    Συνολικά οι πλημμυροπαθείς--στο νότιο τομέα του Πακιστάν--υπολογίζονται περίπου στα επτά εκατομμύρια.

    Από αυτά τα 357 εκατομ.δολάρια, όμως, έως σήμερα μόνη η Ιαπωνία διέθεσε στο Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα το ποσό των 10 εκατομ. δολαρίων.

    [12] Πρώτη προπόνηση για τους διεθνείς ενόψει των αγώνων με Κροατία και Γεωργία

    Την πρώτη προπόνηση, που ουσιαστικά δεν ήταν παρά ένα χαλάρωμα, πραγματοποίησαν απόψε οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Ανδρών, ενόψει των αγώνων με την Κροατία (Παρασκευή 07/10) και Γεωργία (11/10). Παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, οι διεθνείς δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα από τον Φερνάντο Σάντος στον Άγιο Κοσμά, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονταν από ένα αγωνιστικά γεμάτο Σαββατοκύριακο.

    Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε πρόγραμμα αποκατάστασης στους Μάκο, Φωτάκη, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Κονέ, Τοροσίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Αβραάμ Παπαδόπουλο, με τον τελευταίο να ταλαιπωρείται από κρύωμα, που του κόστισε τη συμμετοχή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Απόντας από την πρώτη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ήταν ο Παπασταθόπουλος, λόγω καθυστερημένης άφιξης της πτήσης του.

    Οι υπόλοιποι διεθνείς χωρίστηκαν σε δύο ομάδες των έξι ατόμων και έπαιξαν δίτερμα. Τη μία ομάδα αποτελούσαν μέσοι και επιθετικοί (Τζόρβας, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Χαριστέας, Γκέκας) και τη δεύτερη, κυρίως, αμυντικοί (Χιώτης, Ζαραδούκας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Πέτσος, Σαμαράς). Πριν ολοκληρωθεί η προπόνηση, οι Καραγκούνης, Πέτσος και Σαμαράς εξασκήθηκαν στην εκτέλεση φάουλ, απέναντι στο Χιώτη.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 3 October 2011 - 20:29:36 UTC