Browse through our Interesting Nodes on Classical Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 11-08-03

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Συμφέρει τις ελληνικές τράπεζες η εθελοντική ανταλλαγή ομολόγων"
  • [02] Ισχυρή η ιταλική οικονομία παρά την κρίση, υποστηρίζει ο Μπερλουσκόνι
  • [03] Καταδικαστικό κείμενο για την κυβέρνηση της Συρίας υιοθέτησε το ΣΑ του ΟΗΕ
  • [04] Στο φως οι μεγαλύτερες κυβερνοεπιθέσεις
  • [05] "Όχι" του ΤΕΕ Πελοποννήσου στην ανάπτυξη αιολικών πάρκων στη Μάνη
  • [06] Στους ιατρικούς συλλόγους η έκδοση άδειας άσκησης ιατρικού επαγγέλματος
  • [07] Η κρίση με το όριο του χρέους έχει πλήξει την αμερικανική οικονομία, δήλωσε ο πρόεδρος Ομπάμα
  • [08] Σύστημα που εντοπίζει την ακτινοβολία θέτει σε εφαρμογή η αστυνομία της Ν. Υόρκης

  • [01] "Συμφέρει τις ελληνικές τράπεζες η εθελοντική ανταλλαγή ομολόγων"

    Την εκτίμηση ότι συμφέρει τις ελληνικές τράπεζες και τα ασφαλιστικά μας ταμεία να συμμετέχουν στο Μηχανισμό για την εθελοντική ανταλλαγή ομολόγων, το PSI, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ενημερώνοντας απόψε την επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής.

    "Τα ταμεία όπως και οι τράπεζες θα μετάσχουν εθελοντικά, με βάση τις αποφάσεις του Συμβουλίου. Η εκτίμησή μου είναι ότι τους συμφέρει", είπε ο υπουργός Οικονομικών και διευκρίνισε ότι θα υπάρξει τεχνική έκθεση-γνωμοδότηση περί του συμφέροντος της συμμετοχής τους. "Θα δούμε αν η απόφαση πρέπει να ληφθεί σε επίπεδο γενικών συνελεύσεων. Όποια διαδικασία επιλεγεί, για τη λήψη της απόφασης, θα είναι ίδια για όλους και η πιο απλή".

    Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της κοινοβουλευτικής Επιτροπής από μερίδα βουλευτών εκφράστηκαν προβληματισμοί και ανησυχίες για την άνοδο των σπρεντς σε Ιταλία και Ισπανία και το ενδεχόμενο να μεταφερθεί η κρίση και στην καρδιά της ευρωζώνης, όπως για παράδειγμα στη Γαλλία, με νέες αρνητικές συνέπειες και για τη χώρα μας, ζήτημα που αναδείχθηκε ως κυρίαρχο στη διάρκεια της συζήτησης είναι η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

    Αν και ο κ. Βενιζέλος ζήτησε να περιοριστεί αυτή η δημόσια συζήτηση, υπογράμμισε ότι το ελληνικό χρέος "τεχνικά" ήταν βιώσιμο και πριν τις αποφάσεις της συνόδου της ευρωζώνης και θύμισε ότι τα 2/3 του ελληνικού χρέους έχουν μετακινηθεί σε θεσμικούς επενδυτές, γεγονός που μας επιτρέπει να κάνουμε και νέο διακανονισμό αν χρειαστεί στο μέλλον, όπως ανέφερε.

    "Έχουμε τις πιο στέρεες τράπεζες που υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη. Σε καμία άλλη χώρα οι τράπεζες αυτή τη στιγμή δεν έχουν "καβάντζα" 30 δισ. ευρώ", είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τονίζοντας όμως ότι οι τράπεζες πρέπει να προχωρήσουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ακόμη και αν αυτή είναι μια απόφαση ενοχλητική για τους μετόχους. Την κυβέρνηση όμως, όπως τόνισε, την ενδιαφέρουν οι τράπεζες και οι καταθέτες και όχι οι μεγαλομέτοχοι.

    Ο ίδιος αναγνώρισε ότι δεν είναι έτοιμες οι τράπεζες να ανοίξουν τους κρουνούς της ρευστότητας. Είπε επίσης Θαειδικά για την ΑΤΕ και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ότι θέση της κυβέρνησης είναι να συμμετέχει το ελληνικό δημόσιο στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου.

    Ο κ. Βενιζέλος αποκάλυψε, τέλος, ότι δεν έχει λήξει το ζήτημα της παροχής εγγυήσεων που έθεσε η Φινλανδία. "Βρισκόμαστε σε διμερείς διαπραγματεύσεις για να βρούμε μια λύση. Αλλά στη Φινλανδία το συγκεκριμένο ζήτημα έχει αποκτήσει ισχυρό πολιτικό συμβολισμό και όπως γνωρίζετε είναι πιο δύσκολο να βρεθεί λύση όταν έχεις να κάνεις με τέτοιους συμβολισμούς", σημείωσε χαρακτηριστικά.

    Επισημάνσεις βουλευτών

    "Το χρηματοπιστωτικό σύστημα συχνά ποδηγετεί το πολιτικό σύστημα", είπε η Λούκα Κατσέλη.

    Για "ψευτομεταρρυθμιστές" στο εσωτερικό της κυβέρνησης μίλησε ο Μίμης Ανδρουλάκης προειδοποιώντας πως η ψήφος του βουλευτή δεν πρέπει να είναι δεδομένη για πάντα.

    "Σήμερα κάτω από την πίεση της ΕΕ μπαίνουμε στη λογική του Προκρούστη", δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης και εξέφρασε φόβο ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και διαχειρίσιμο.

    Τις επιφυλάξεις του για τη βιωσιμότητα του χρέους εξέφρασε και ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος.

    Την εκτίμηση ότι το επόμενο διάστημα στη δίνη της κρίσης θα βρεθεί η Ιταλία, η Ισπανία και η Γαλλία αργότερα, εξέφρασε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος και απέδωσε την κρίση στην υπέρ συσσώρευση του καπιταλιστικού συστήματος.

    Στην αδυναμία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το κόστος της δημόσιας διοίκησης αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης.

    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης, τέλος, προέβλεψε ότι τον Αύγουστο θα ενταθεί η αποσύνθεση της ευρωζώνης χαρακτηρίζοντας πάντως μέτρα μεγάλου αδιεξόδου όσο προωθούνται στο πλαίσιο των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής.

    [02] Ισχυρή η ιταλική οικονομία παρά την κρίση, υποστηρίζει ο Μπερλουσκόνι

    Σε ομιλία του στην ιταλική βουλή, ο ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι τόνισε ότι παρά την οικονομική κρίση, τα θεμελιώδη στοιχεία της ιταλικής οικονομίας είναι υγιή και αξιόπιστα.

    «Ένα από τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι υφίσταται ανάκαμψη είναι ότι (ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσφύγει στο) ταμείο ανεργίας τον Ιούλιο, μειώθηκε κατά 28% σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2010» τόνισε.

    Ο ιταλός πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι θα διατεθούν 7,4 δισ. ευρώ για 130 δημόσια έργα που θα πραγματοποιηθούν στην Νότιο Ιταλία.

    Αναφερόμενος στις αμοιβές των πολιτικών, πρόσθεσε ότι υπέγραψε διάταγμα που θα προβλέπει την προσαρμογή τους στον ευρωπαϊκό μέσο όρο, όπως και τη μείωση της χρήσης των υπηρεσιακών αυτοκινήτων από τους πολιτικούς.

    Ο κ. Μπερλουσκόνι υποσχέθηκε, επίσης, ανοικτό διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους, για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος, την εφαρμογή των έκτακτων οικονομικών μέτρων, τον ρόλο των τραπεζών και τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, και τις σχέσεις εργοδοτών-εργαζομένων.

    Ο κ. Μπερλουσκόνι, τέλος, αναφέρθηκε στα μέτρα που ενεκρίθησαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση υπέρ της χώρας μας, χαρακτηρίζοντάς τα «πολύ σημαντικά, έστω και αν οι αγορές δεν δείχνουν ακόμη να τα έχουν κατανοήσει πλήρως».

    [03] Καταδικαστικό κείμενο για την κυβέρνηση της Συρίας υιοθέτησε το ΣΑ του ΟΗΕ

    Στη Νέα Υόρκη, το 15μελές Συμβούλιο Ασφάλειας του ΟΗΕ κατέληξε σήμερα, ύστερα από διαβουλέυσεις 72 ωρών, σε καταδικαστικό για τη συριακή κυβέρνηση κείμενο (μη δεσμευτικού χαρακτήρα), όπου η φονική καταστολή των λαϊκών κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα, από τη Δαμασκό, στηλιτεύεται και η συριακή κυβέρνηση προσκαλείται "να επιδείξει στο μέλλον σεβασμό για τα ανθρώπινα δικαιώματα". Το κείμενο αυτό προσυπέγραψε και ο ρώσος πρεσβευτής στον ΟΗΕ.

    Εκατοντάδες συριακά τεθωρακισμένα άρματα μάχης κάνουν σήμερα αισθητή την παρουσία τους σε πολλά μεγάλα αστικά κέντρα, όπου ο πληθυσμός διαδηλώνει μήνες τώρα κατά του καθεστώτος Άσαντ.

    Στη Δαμασκό, το πρακτορείο Sana μετέδωσε σήμερα ότι "το κοινοβούλιο συγκαλείται εκτάκτως, την Κυριακή, για να εξετάσει θέματα που αφορούν το κράτος και τους πολίτες"--χωρίς άλλες λεπτομέρειες.

    Αναλυτικότερα, τα συριακά τεθωρακισμένα άρματα μάχης έχουν παραταχθεί στην πόλη Χάμα, 210 χλμ.βόρεια της Δαμασκού, αλλά και πέριξ της γειτονικής Ντέιρ Εζόρ στον ανατολικό τομέα.

    Σε όλη αυτήν την περιοχή, οι αρχές έχουν ήδη διακόψει τη λειτουργία του διαδίκτυου, αλλά και τις τηλεφωνικές συνδέσεις...

    Το πρακτορείο Sana μετέδωσε επίσης την πληροφορία ότι έγιναν σήμερα στις πόλεις Χομς στα περίχωρα της Δαμασκού, Ντεράα στη νότια Συρία και Χάμα οι κηδείες επτά μελών των Σωμάτων ασφαλείας.

    Στο μεταξύ, η κρατική τηλεόραση μετέδωσε πλάνα στα οποία απεικονίζεται η ρίψη δύο πτωμάτων σε ένα ποταμό. Υποστήριξε ότι πρόκειται για πτώματα μελών των Σωμάτων ασφαλείας, που ρίχνουν στον ποταμό διαδηλωτές οι οποίοι, όμως, διαψεύδουν, τονίζοντας ότι "είναι αυτά, στην πραγματικότητα, πτώματα διαδηλωτών".

    Στην Ντέιρ Εζορ, οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων δεν εξοφλήθηκαν. Εκπρόσωποι των διαδηλωτών εκεί τόνισαν στα διεθνή μμε ότι, "πρόκειται για μια εσκεμμένη πράξη των τοπικών αρχών, ώστε να εξευτελιστούν οι δημόσιοι υπάλληλοι, μη μπορώντας να καλύψουν τα αυξημένα έξοδα του μήνα του Ραμαζανιού".

    [04] Στο φως οι μεγαλύτερες κυβερνοεπιθέσεις

    Ειδικοί σε θέματα ασφαλείας των υπολογιστών ανακάλυψαν μία σειρά από κυβερνοεπιθέσεις- τις μεγαλύτερες μέχρι σήμερα- οι οποίες περιλαμβάνουν τη διείσδυση στα δίκτυα 72 οργανισμών, ανάμεσά τους και τα Ηνωμένα Εθνη, καθώς και κυβερνήσεων και εταιριών ανά τον κόσμο. Η εταιρία ασφάλειας των υπολογιστών McAfee, που εντόπισε τις επιθέσεις, δήλωσε ότι θεωρεί πως ο \"δράστης\" είναι ένας, αλλά δεν τον ονόμασε, ωστόσο ένα ειδικός σε θέματα ασφαλείας υπολογιστών είπε ότι από τα στοιχεία προκύπτει ότι πρόκειται για την Κίνα. Ο μακρύς κατάλογος των θυμάτων των κυβερνοεπιθέσεων την τελευταία πενταετία περιλαμβάνει τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ, της Ταϊβάν, της Ινδίας, της Νότιας Κορέας, του Βιετνάμ και του Καναδά, την Ενωση Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN), τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, την Παγκόσμια Υπηρεσία Αντιντόπινγκ και πολλές εταιρίες-- από τον χώρο της αμυντικής βιομηχανίας μέχρι της τεχνολογίας. Στην περίπτωση των Ηνωμένων Εθνών οι κυβερνοπειρατές εισέβαλαν στο σύστημα της Γενικής Γραμματείας του Οργανισμού, στη Γενεύη, το 2008, κι επί δύο χρόνια υπέκλεπταν απόρρητα δεδομένα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, σύμφωνα με την McAfee.

    [05] "Όχι" του ΤΕΕ Πελοποννήσου στην ανάπτυξη αιολικών πάρκων στη Μάνη

    "Το ΤΕΕ είναι κατηγορηματικά αντίθετο με την τοποθέτηση ανεμογεννητριών σε ολόκληρη την περιοχή της Μάνης" αναφέρεται στο ψήφισμα που εξέδωσε το Τεχνικό Επιμελητήριο Πελοποννήσου, για τη δημιουργία αιολικών πάρκων στη Μάνη και την επικείμενη συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο σχετικά με τη γνωμοδότηση των Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

    Το ΤΕΕ Πελοποννήσου προσθέτει πως ''η επιχειρούμενη πρόθεση για δημιουργία αιολικών πάρκων στη Μάνη θα αλλοιώσει τη φυσιογνωμία μιας περιοχής που χαρακτηρίζεται ως περιοχή NATURA''.

    Επίσης, σημειώνει ότι το ιδιαίτερο παραδοσιακό χρώμα που δένει με το βραχώδες μοναδικό τοπίο της Μάνης δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με το "δάσος" των υπερκείμενων ανεμογεννητριών, οι οποίες θα τοποθετηθούν στην κορυφογραμμή, αλλά και των συνοδών έργων, που θα αλλοιώσουν το ανάγλυφο και θα αλλάξουν την αρχιτεκτονική δομή και την αισθητική ολόκληρου του χώρου.

    Παράλληλα, το Τεχνικό Επιμελητήριο Πελοποννήσου καλεί την πολιτεία να λάβει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται, για να στηριχθεί η ανάπτυξη και η τοπική οικονομία του ξεχασμένου αυτού άκρου της ελληνικής γης.

    [06] Στους ιατρικούς συλλόγους η έκδοση άδειας άσκησης ιατρικού επαγγέλματος

    Το αίτημα 30 χρόνων να μεταφερθεί η αρμοδιότητα έκδοσης άδειας άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος, από τις περιφέρειες (πρώην νομαρχίες) στους ιατρικούς συλλόγους, έκανε δεκτό απόψε ο υπουργός υγείας Α.Λοβέρδος στη συνάντηση που είχε με το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

    Συγκεκριμένα ο Α.Λοβέρδος δεσμεύθηκε να συμπεριλάβει ειδική διάταξη στο πολυνομοσχέδιο που ετοιμάζει για την υγεία μετά της 15 Αυγούστου, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στους ιατρικούς συλλόγους της χώρας να δίνουν άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος, αναβαθμίζοντας με τον τρόπο αυτό, συνολικά το ρόλο τους. Μάλιστα ο υπουργός Υγείας συμφώνησε να αναβαθμιστούν τα πειθαρχικά όργανα των ιατρικών συλλόγων, κάτι το οποίο, όπως εκτίμησε ο πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Πατούλης, θα συμβάλει σημαντικά στην αυτοκάθαρση του ιατρικού επαγγέλματος. Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι εφόσον περάσουν οι συγκεκριμένες διατάξεις θα ανοίξει ο δρόμος για τον πραγματικό ρόλο του ΙΣΑ , ο οποίος θα πρέπει να είναι συμβουλευτικός προς τον εκάστοτε υπουργό Υγείας και οι ιατρικοί σύλλογοι θα γίνουν επιτέλους "εργαστήρι παραγωγής πολιτικής υγείας".

    Θετικά φαίνεται ότι είδε στη συνάντηση με τους γιατρούς ο Α.Λοβέρδος το αίτημά τους να μπορούν να συνταγογραφούν για τον ΕΟΠΥΥ ακόμη και γιατροί που δεν θα είναι συμβεβλημένοι με αυτόν, με την προϋπόθεση ότι θα ελέγχονται από το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφισης.

    Οι γιατροί παρέμειναν ανυποχώρητοι στη θέση τους να αποσυρθεί η τροπολογία που θεωρούν ότι αποτελεί "άνοιγμα" του ιατρικού επαγγέλματος σε κάθε μη γιατρό. Ωστόσο , ο Α.Λοβέρδος τους εξήγησε ότι δεν πρόκειται να αποσυρθεί η επίμαχη τροπολογία καθώς ο ίδιος θεωρεί ότι με την υπάρχουσα νομοθεσία το ιατρικό επάγγελμα είναι ήδη ανοιχτό.

    [07] Η κρίση με το όριο του χρέους έχει πλήξει την αμερικανική οικονομία, δήλωσε ο πρόεδρος Ομπάμα

    Η κρίση με το όριο του χρέους είχε μία περιττή αρνητική επίδραση στην αμερικανική οικονομία, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

    Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την διάρκεια συνάντησης του υπουργικού συμβουλίου στον Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος Ομπάμα ανέφερε ακόμη ότι η κυβέρνηση μπορεί να χάσει ένα δισεκατομμύριο δολάριο εξαιτίας του αδιέξοδου στο οποίο βρίσκεται το Κογκρέσο σχετικά με την ομοσπονδιακή αεροπορία και κάλεσε τους βουλευτές να επιλύσουν τις διαφορές τους μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

    [08] Σύστημα που εντοπίζει την ακτινοβολία θέτει σε εφαρμογή η αστυνομία της Ν. Υόρκης

    Ένα φορητό σύστημα εντοπισμού της ακτινοβολίας, εξοπλισμένο με τεχνολογία GPS, θα θέσει σε εφαρμογή η αστυνομία της Νέας Υόρκης, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να αποτρέψει μια ενδεχόμενη επίθεση με "βρόμικη βόμβα" στην πόλη.

    Μολονότι οι αστυνομικοί της πόλης είναι ήδη εξοπλισμένοι με 2.000 φορητούς ανιχνευτές ακτινοβολίας, αυτή θα είναι η πρώτη φορά στις ΗΠΑ που τα συγκεκριμένα μηχανήματα θα συνδυαστούν με τεχνολογία GPS που θα επιτρέπει να εντοπίζεται η ακριβής πηγή της ακτινοβολίας, όπως είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Πολ Μπράουνι.

    Αν το σύστημα αποδειχθεί αποτελεσματικό στη Νέα Υόρκη τότε μπορεί να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές.

    Η απόφαση αυτή ελήφθη ενόψει της 10ης επετείου από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 και ενώ η αστυνομία της Νέας Υόρκης συνεχίζει τις προσπάθειές της να "ασφαλίσει" το Μανχάταν μια περιοχή που, όπως υποστηρίζουν οι αρχές, έχει πολλούς πιθανούς "στόχους" που θα μπορούσαν στο μέλλον να δεχτούν επίθεση ακόμη και με "βρόμικες" βόμβες.

    Μια ομάδα αποτελούμενη από 210 αστυνομικούς έχει αναλάβει να επιτηρεί το χώρο όπου βρισκόταν το Γουόρλντ Τρέιντ Σέντερ και τη γύρω περιοχή. Πολλοί από αυτούς τους αστυνομικούς θα είναι εξοπλισμένοι με ανιχνευτές που θα στέλνουν σήμα στα κεντρικά αν εντοπίσουν αύξηση στα επίπεδα ακτινοβολίας. Με την τεχνολογία GPS τα δεδομένα από τους ανιχνευτές πολλών αστυνομικών θα συνδυάζονται προκειμένου να εντοπίζεται το σημείο προέλευσης της ακτινοβολίας, ακόμη και αν αυτό είναι ένα κινούμενο όχημα.

    "Θα τα τοποθετήσουμε και σε σταθερά σημεία, όπως για παράδειγμα σε γέφυρες. Έτσι θα έχουμε ένα δίκτυο που θα εντοπίζει την ακτινοβολία", είπε ο Μπράουνι.

    Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας χρηματοδοτεί το σχέδιο αυτό με 192 εκατομμύρια δολάρια ενώ η πόλη της Νέας Υόρκης συμβάλλει με 8 εκατομμύρια.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 3 August 2011 - 20:29:44 UTC