Read the CSCE Helsinki Act (1 August 1975) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 11-04-15

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Πρόταση για σύσταση προανακριτικής για τα υποβρύχια
  • [02] Εκτόξευση της ανεργίας Video
  • [03] Eurostat: Στο 4,3% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Μάρτιο
  • [04] Δολοφονία Ιταλού ειρηνιστή στη Γάζα
  • [05] Δριμεία επίθεση
  • [06] Πολύτιμες συμβουλές
  • [07] Ψήφισμα ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • [08] Όλο και πιο αργά ο γάμος ο»Ώ

  • [01] Πρόταση για σύσταση προανακριτικής για τα υποβρύχια

    Τη σύσταση Επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης («προανακριτικής»), για ενδεχόμενη δωροδοκία του Άκη Τσοχατζόπουλου, προκειμένου να συνάψει την επίμαχη σύμβαση «Αρχιμήδης» για τα τρία υποβρύχια από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ζητούν με πρότασή τους, εκατόν δώδεκα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Απόστολο Κακλαμάνη. Η Επιτροπή θα διερευνήσει και το ενδεχόμενο, να «ξέπλυνε» ο πρώην υπουργός τα χρήματα της δωροδοκίας, αγοράζοντας ακίνητα.

    Στην πρότασή τους, οι βουλευτές επικαλούνται την δικογραφία που απεστάλη στη Βουλή, σύμφωνα με την οποία, πριν απβ την υπογραφή της σύμβασης, η εταιρεία Ferrostaal AG - HDW ανέπτυξε στην Ελλάδα όπως και σε άλλες χώρες, ένα σύστημα δωροδοκιών ανωτάτων πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων, προκειμένου αυτοί να έχουν θετική άποψη και να ασκήσουν την επιρροή τους γιβ ανάληψη έργων από την ίδια.

    Στο παραπάνω πλαίσιο, η Επιτροπή θα διερευνήσει τις όποιες ποινικές ευθύνες του Άκη Τσοχατζόπουλου για ενδεχόμενη παθητική δωροδοκία σε βάρος του ελληνικού δημοσίου και νομιμοποίηση των εν λόγω εσόδων με τη μορφή της απόκτησης και κατοχής περιουσίας, «δεδομένου ότι ο ανωτέρω (σ.σ.: ο πρώην υπουργός), ενδεχομένως ζήτησε και έλαβε για τον εαυτό του ωφελήματα οποιασδήποτε φύσεως και ενδεχομένως απέκτησε ή κατέχει περιουσία, εν γνώσει ότι αυτή προέρχεται από εγκληματικές δραστηριότητες», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ.

    Η συζήτηση της πρότασης των κυβερνητικών στην Ολομέλεια της Βουλής θα γίνει μετά το Πάσχα, στις 29 Απριλίου, και η απόφαση για τη συγκρότηση ή μη της προτεινόμενης επιτροπής θα ληφθεί κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [02] Εκτόξευση της ανεργίας Video

    «Ποδαρικό» με «εκτόξευση» της ανεργίας στο 15,1% έκανε το 2011. Σύμφωνα με την έρευνα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), τον Ιανουάριο εφέτος στον κατάλογο της ανεργίας ήταν εγγεγραμμένα 756.795 άτομα, αριθμός που αυξήθηκε κατά 189.663 άτομα (αύξηση 33,4%) σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2010- ποσοστό ανεργίας 11,3%- και κατά 23.149 άτομα (αύξηση 3,2%), σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2010- ποσοστό ανεργίας 14,8%.

    Με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τον Ιανουάριο εφέτος, ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 4.302.315 άτομα, ενώ το σύνολο των απασχολουμένων εκτιμάται ότι ανήλθε σε 4.267.584 άτομα.

    Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 178.159 άτομα σε σχέση με τον Ιανουάριο 2010 (μείωση 4%), ενώ αυξήθηκαν κατά 33.820 άτομα σε σχέση με τον Δεκέμβριο 2010 (αύξηση 0,8%).

    Την άμεση "αλλαγή της οικονομικής πολιτικής, πριν μετατραπεί η χώρα μας και η Ευρώπη σε ήπειρο με ευημερούντες αριθμούς και δείκτες αλλά εξαθλιωμένους πολίτες" ζητεί η ΓΣΕΕ σχολιάζοντας με ανακοίνωσή της τα σημερινά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για ποσοστό ανεργίας 15,1%, ενώ θέτει το ζήτημα της "ενίσχυσης του επιδόματος ανεργίας, και της επιμήκυνσης του χρόνου καταβολής του".

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [03] Eurostat: Στο 4,3% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Μάρτιο

    Αύξηση από 4,2% σε 4,3%, σημείωσε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Μάρτιο σε σχέση με τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με στοιχεία της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας Eurostat, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

    Στην ευρωζώνη ο πληθωρισμός αυξήθηκε από 2,4% το Φεβρουάριο σε 2,7% τον Μάρτιο, ενώ πριν από ένα χρόνο ήταν 1,6%. Την ίδια περίοδο, στην ΕΕ ο πληθωρισμός αυξήθηκε από 2,9% σε 3,1%%, ενώ πριν από ένα χρόνο ήταν 2%.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [04] Δολοφονία Ιταλού ειρηνιστή στη Γάζα

    Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του Ιταλού ειρηνιστή Βιτόριο Αριγκόνι που απήχθη στη Γάζα από οργάνωση σαλαφιστών και βρέθηκε νεκρός σήμερα.

    Ο Ιταλός όμηρος, δημοσιογράφος, συγγραφέας και μέλος του φιλοπαλαιστινιακού κινήματος ISM πέθανε από ασφυξία, είτε απαγχονίστηκε ή στραγγαλίστηκε, σύμφωνα με μαρτυρίες.

    Ο 36χρονος Αριγκόνι, από την την περιοχή Μπεσάνα Μπριάντσα, κοντά στο Μιλάνο, ζούσε στη Γάζα τα τελευταία τρία χρόνια και είχε γράψει ένα βιβλίο με τίτλο "Γάζα. Παραμένουμε Ανθρωπιστές", με θέμα την ισραηλινή επιχείρηση εναντίον της Λωρίδας της Γάζας τον Δεκέμβριο του 2008.

    Σήμερα, θα πραγματοποιηθούν σε ορισμένες πόλεις της Ιταλίας -Μιλάνο, Τορίνο, Ρώμη και Γένοβα-διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις και στο Τορίνο, το βράδυ, θα γίνει εκδήλωση, στην οποία θα διαβαστούν αποσπάσματα από το βιβλίο του.

    Η Ιταλία καταδίκασε απερίφραστα σήμερα τη "βάρβαρη δολοφονία" του Βιτόριο Αριγκόνι.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [05] Δριμεία επίθεση

    Επίθεση στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, για την εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης» και την έλλειψη πόρων και αρμοδιοτήτων, εξαπέλυσε, από την Ξάνθη, ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη Θράκη.

    «Αντί ο κ.Παπανδρέου να ετοιμάζει καινούργια νομοσχέδια, όπως τον καινούργιο εκλογικό νόμο θα έπρεπε να τραβήξει από το αυτί τον υπουργό Εσωτερικών, ο οποίος έχει φτιάξει έναν "Καλλικράτη" που σήμερα κάνει τον περιφερειάρχη να μην έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες και να έχει λιγότερα χρήματα από ότι είχαν οι παλιοί νομάρχες», δήλωσε ο κ.Σαμαράς, μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Ξάνθης, Μιχάλη Στυλιανίδη.

    Νωρίτερα σήμερα, ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας όπου εξέφρασε τη στήριξή του στον Παναγιώτη Ψωμιάδη, μετά την καταδίκη του από το Εφετείο Θεσσαλονίκης σε ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή, για παράβαση καθήκοντος.

    Ο κ. Ψωμιάδης ευχαρίστησε τον κ. Σαμαρά και την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, για τη στήριξη που του παρέχουν. Δήλωσε πως και ο ίδιος είναι δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά, «ο οποίος είναι κυρίαρχη δύναμη όχι μόνο της ΝΔ, αλλά ολόκληρης της κεντροδεξιάς».

    Ενημέρωση εκπροσώπου της ΝΔ

    Για μια "έκθεση ιδεών, εκτός τόπου και χρόνου" κάνει λόγο η ΝΔ σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο.

    Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου ότι φοβήθηκε να πει ποια είναι τα νέα, επώδυνα μέτρα που σχεδιάζει και μετέθεσε την ανακοίνωσή τους μετά το Πάσχα.

    "Προφανώς δεν είναι τυχαίο που επέλεξε την επέτειο της βύθισης του "Τιτανικού" για αυτή τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Προφανώς αισθάνεται ότι η κυβέρνησή του βυθίζεται. Δεν θα βυθιστεί όμως μαζί τους και η χώρα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενέστατα στα όσα είπε στους Υπουργούς του ο πρωθυπουργός.

    "Μίλησε για ψηφιακό σχολείο την ώρα που κλείνει σχολεία, για καλύτερη λειτουργία νοσοκομείων, όταν πρώτη φορά αναγκάστηκαν να αναστείλουν τη λειτουργία τους. Για νέες θέσεις εργασίας, όταν η ανεργία ξεπέρασε το 15% και πάει παραπάνω. Για χάρτα κοινωνικών δικαιωμάτων, όταν σε 18 μήνες, καταλύθηκε το κοινωνικό κράτος, για οδικό χάρτη χωρίς να λέει που και πως πάει. Για επανάσταση δικαιοσύνης στη φορολογία όταν η φοροληστρική πολιτική δεν έχει προηγούμενο και οι έμμεσοι φόροι ( ΦΠΑ κλπ) πλήττουν πρωτίστως τους ασθενέστερους. Μίλησε για νέο εκλογικό νόμο, την ώρα που έκαναν στην πράξη πειραματόζωο την Τοπική Αυτοδιοίκηση με τον Καλλικράτη ο οποίος καταρρέει. Προφανώς μιλούσε για άλλη χώρα. Απαριθμώντας αυτά που έγιναν στους 18 μήνες ισχυρίστηκε πως αν τα έλεγε από την αρχή κανείς δεν θα τον πίστευε. Έχει δίκιο. Ούτε θα τον πίστευε. Αλλά ούτε και τώρα υπάρχει άνθρωπος που τον πιστεύει. Κανένας δεν θα πίστευε ότι θα πάνε τα σπρεντς από 130 κοντά στις 1000 μονάδες βάσης. Η ανεργία πάνω από το 15%. Τα λουκέτα να πολλαπλασιάζονται. Η ύφεση να είναι η χειρότερη που έζησε η χώρα από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο" κατέληξε ο κ. Μιχελάκης.

    Για τα επεισόδια εις βάρος του Α. Λοβέδρου

    Στην έντονη καταδίκη των όσων συνέβησαν εις βάρος του Ανδρέα Λοβέρδου χθες βράδυ, σε κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στους Αγίους Αναργύρους, προχώρησε η ΝΔ.

    Ο εκπρόσωπος κ. Μιχελάκης επανέλαβε πως το κόμμα του καταδικάζει τη βία, από όπου και αν προέρχεται, εναντίον όποιου και εάν στρέφεται, όποια και αν είναι η αιτία, όποια πρόφαση και αν επιστρατεύει.

    Ο εκπρόσωπος της ΝΔ προχώρησε και σε καταδίκη των επεισοδίων βίας εις βάρος διακεκριμένων επισκεπτών μας, όπως κατά του βραβευμένου με νόμπελ ιατρικής Γουάτσον στην Πάτρα, που, όπως είπε, εκθέτουν τη χώρα διεθνώς. Σχολίασε, μάλιστα, πως τα επεισόδια αυτά δεν έχουν ακόμα καταδικαστεί από την κυβέρνηση.

    Για τα επεισόδια στην Κερατέα

    Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία και κατηγόρησε πως δεν έχει προσφύγει σε διάλογο με τους κατοίκους της Κερατέας, εξαπέλυσε ο κ. Μιχελάκης. Επεσήμανε πως το κόμμα είναι κάθετα κατά της βίας από όπου και αν προέρχεται και τόνισε πως πρέπει να υπάρξει διάλογος για να αποκλιμακωθεί η κατάσταση.

    Για το τουρκικό πυρηνικό εργοστάσιο

    Πρωτοβουλίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο σχετικά με την πρόθεση της Τουρκίας να δημιουργήσει πυρηνικό εργοστάσιο στη σεισμογενή περιοχή του Ακούγιου αναλαμβάνει η ΝΔ. Μια από τις πρωτοβουλίες αυτές ανελήφθη από τον αντιπρόεδρο της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ-Τουρκίας Γ. Κουμουτσάκο και οδήγησε στην απόφαση ουσιαστικής έρευνας από την πλευρά της ΕΕ σχετικά με τις συνθήκες ασφαλείας και τον αντίκτυπο που θα έχει ένα τέτοιο εργοστάσιο.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [06] Πολύτιμες συμβουλές

    Σύντομες επαναλήψεις, ασκήσεις χαλάρωσης και ισορροπημένη διατροφή είναι το τρίπτυχο των κανόνων που πρέπει να τηρήσουν το επόμενο διάστημα οι μαθητές για να ακούσουν, διαυγείς πνευματικά και ακμαίοι σωματικά, το πρώτο κουδούνι των πανελλήνιων εξετάσεων στις 12 Μαΐου.

    "Το μικρό διάστημα που απέμεινε μέχρι τις εξετάσεις οι υποψήφιοι πρέπει να κάνουν σύντομες επαναλήψεις επισημαίνοντας τα κεντρικά σημεία των διδακτικών ενοτήτων, τις έννοιες-κλειδιά, όπως λέμε, κάθε ενότητας και με βάση αυτές τις έννοιες να προσπαθήσουν να "ανασυγκροτήσουν" κάθε διδακτική ενότητα. Ένα διάγραμμα των βασικών ιδεών κάθε ενότητας και μια διαγραμματική απεικόνιση των μεταξύ τους σχέσεων (μια νοητική χαρτογράφηση) πάντα βοηθάει", επισημαίνει στο ΑΠΕ ο καθηγητής και πρόεδρος του Κέντρου Μελετών και Τεκμηρίωσης της ΟΛΜΕ Παύλος Χαραμής.

    Απέναντι στην "πρόκληση" των Διακοπών του Πάσχα, ο κ.Χαραμής συμβουλεύει τους υποψήφιους να χαρούν χωρίς άγχος αυτές τις ημέρες έχοντας παράλληλα στο μυαλό τους ότι πρέπει να τις αξιοποιήσουν δημιουργικά. "Και μην ξεχνάτε", καταλήγει ο κ.Χαραμής: "Οι (περισσότερο) οπτικοί τύποι βοηθούνται περισσότερο από κείμενο, εικόνες και σχήματα, οι ακουστικοί μαθαίνουν καλύτερα όταν ακούν αυτό που θέλουν να μάθουν και οι αισθησιοκινητικοί όταν συνδέουν τη γνώση με τη δράση και το βίωμα".

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [07] Ψήφισμα ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Ομόφωνα αποδοκιμάζει το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΕ-ΜΠΕ δημοσιεύματα σε εφημερίδες, ανώνυμες επιστολές, αναρτήσεις σε μπλογκς και ανώνυμα ηλεκτρονικά μηνύματα, με τα οποία επιχειρείται, όπως επισημαίνει, κατασυκοφάντηση, διαβολή και τρομοκράτηση των εργαζομένων στο Πρακτορείο, αλλά και των μελών του Δ.Σ.

    Το Ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου ΑΠΕ-ΜΠΕ, το οποίο εκδόθηκε μετά τη σημερινή συνεδρίασή του, έχει ως εξής:

    "Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΕ-ΜΠΕ αποδοκιμάζει ομόφωνα την απόπειρα κατασυκοφάντησης, διαβολής και τρομοκράτησης των εργαζομένων στο Πρακτορείο, αλλά και των μελών του Δ.Σ., με δημοσιεύματα σε εφημερίδες, με ανώνυμες επιστολές, αναρτήσεις σε μπλογκς και ανώνυμα ηλεκτρονικά μηνύματα.

    Η απόπειρα αυτή, απ' όπου κι αν προέρχεται, δεν πρόκειται να κάμψει τη σταθερή απόφαση της Διεύθυνσης, του Διοικητικού Συμβουλίου και των εργαζομένων στο ΑΠΕ-ΜΠΕ να ενισχύσουν το ρόλο του ως ενός πραγματικά ανεξάρτητου και έγκυρου ειδησεογραφικού οργανισμού.

    Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΠΕ-ΜΠΕ εκφράζουν προς πάσα κατεύθυνση την ευχή το ενδιαφέρον για το εθνικό πρακτορείο να εκδηλώνεται με εποικοδομητικό τρόπο".

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [08] Όλο και πιο αργά ο γάμος

    Σε ταχύτερη αύξηση της μέσης ηλικίας γάμου για τις Ελληνίδες- ιδίως αυτές που γεννήθηκαν μετά το 1970- με ταυτόχρονη μείωση του ποσοστού των γυναικών που οδηγούνται προς αυτόν εκτιμάται πως θα οδηγήσει η πρόσφατη κρίση, αν διαρκέσει, εκτιμούν οι επιστήμονες.

    Γι' αυτόν τον λόγο, όπως επισημαίνει με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βύρων Κοτζαμάνης, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ανάλυση των δεδομένων που θα συλλεχθούν από την Ελληνική Στατιστική Αρχή για την περίοδο 2011-2020, "δεδομένων που αν επαληθεύσουν την υπόθεση αυτή θα μας επιτρέψουν αβίαστα να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι οι δημογραφικές συμπεριφορές στη χώρα μας (και ειδικότερα η γαμηλιότητα) θα διαφοροποιούνται πολύ λιγότερο απ' ό,τι σήμερα απ' αυτές των άλλων χωρών της δυτικής Ευρώπης".

    Μελέτη του Εργαστηρίου Δημογραφικών και Κοινωνικών Αναλύσεων του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και των επιστημόνων Βύρωνα Κοτζαμάνη και Κάκιας Σοφιανοπούλου έδειξε ότι οι νεότερες γενιές τείνουν να υιοθετήσουν διαφορετικές συμπεριφορές απ' αυτές των γονιών τους και η πτώση τόσο των συγχρονικών όσο και των διαγενεακών δεικτών γονιμότητας και γαμηλιότητας είναι μια σαφής ένδειξη.

    Στη χώρα μας, το μοντέλο της "πυρηνικής οικογένειας", που εδράζεται στην έγγαμη συμβίωση, θα παραμείνει πιθανότατα κυρίαρχο και στο μέλλον, αλλά θα συνυπάρξει με άλλα μοντέλα, λιγότερο ή περισσότερο περιθωριακά, με αποτέλεσμα η ελληνική κοινωνία στις επόμενες δεκαετίες να παρουσιάζεται λιγότερο ομοιογενής και πλέον πολύμορφη απ' ό,τι είναι σήμερα.

    Β©ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

    Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 15 April 2011 - 12:30:22 UTC