Visit the Web Pages Hosted by HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 11-03-01

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αυστηρές ποινές για φοροφυγάδες
  • [02] Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αστυνομικούς
  • [03] "Τέλος" τα φάρμακα επί πιστώσει
  • [04] Ο Π. Μάρκαρης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • [05] Κλιμακώνεται η ένταση στη Λιβύη
  • [06] Στα ύψη η τιμή της αμόλυβδης
  • [07] Συγκρούσεις στο Ιράν
  • [08] Εύθραυστη ανάκαμψη
  • [09] Παραίτηση για τη λογοκλοπή
  • [10] Κοινωνικό Τιμολόγιο ως 31/3 ο»Ώ

  • [01] Αυστηρές ποινές για φοροφυγάδες

    Τις ποινές που προβλέπει ο νέος φορολογικός νόμος για όσους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο, ή διαπράττουν το αδίκημα της φοροδιαφυγής με τη μη καταβολη φόρου εισοδήματος ή τη μη απόδοση ΦΠΑ, καταγράφει σε αναλυτικό σημείωμά του το υπουργείο Οικονομικών.

    Θεσπίζεται ως διαρκές και επομένως, ως συνεχές αυτόφωρο, το αδίκημα της μη καταβολής ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο, αλλά με χρόνο τέλεσης του αδικήματος το χρονικό διάστημα από την παρέλευση των τεσσάρων μηνών από τότε που έγιναν ληξιπρόθεσμα μέχρι τη συμπλήρωση χρόνου ίσου με το 1/3 της προθεσμίας παραγραφής.

    Αυξάνονται οι ποινές: Από 10.000 - 50.000 ευρώ, επιβάλλεται φυλάκιση 6 τουλάχιστον μήνες, από 50.000 έως 150.000 ευρώ, επιβάλλεται φυλάκιση 1 τουλάχιστον έτος, από 150.000 ευρώ και άνω, επιβάλλεται φυλάκιση 3 τουλάχιστον έτη.

    Για το αδίκημα φοροδιαφυγής στο εισόδημα: Θεσπίζεται ως διαρκές και επομένως ως συνεχές αυτόφωρο, το αδίκημα της φοροδιαφυγής με την παράλειψη υποβολής ή την υποβολή ανακριβούς δήλωσης στη φορολογία εισοδήματος, εφόσον από την παράλειψη ή των ανακρίβεια της δήλωσης δεν αποδόθηκε ο οφειλόμενος φόρος.

    Μέχρι 15.000 ευρώ δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα., από 15.000 - 150.000 ευρώ, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον 1 έτους, από 150.000 ευρώ και άνω, επιβάλλεται από 5 ως 20 χρόνια κάθειρξη.

    Για το αδίκημα φοροδιαφυγής στον ΦΠΑ: Θεσπίζεται ως διαρκές και επομένως ως συνεχές αυτόφωρο, το αδίκημα της φοροδιαφυγής για μη απόδοση ή ανακριβή απόδοση Φ.Π.Α., Φ.Μ.Υ. και λοιπών παρακρατούμενων φόρων, τελών ή εισφορών.

    Από 1 - 3.000 ευρώ, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον 10 ημερών, από 3.000 - 75.000 ευρώ, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον 1 έτους, από 75.000 ευρώ και άνω, επιβάλλεται από 5 ως 20 χρόνια κάθειρξη.

    Όσον αφορά στα εικονικά- πλαστά- νοθευμένα, ο χαρακτήρας του αδικήματος παραμένει στιγμιαίος. Από 1 - 3.000 ευρώ, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον 3 μηνών, από 3.000 - 150.000 ευρώ, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον 1 έτους, από 150.000 ευρώ και άνω, επιβάλλεται από 5 ως 20 χρόνια κάθειρξη.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [02] Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αστυνομικούς

    Αιματηρή ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και αγνώστων που επέβαιναν σε τζιπ, με τρεις τραυματίες αστυνομικούς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του Ρέντη. Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ καταδίωκαν το τζιπ, όταν ξαφνικά οι επιβαίνοντες σε αυτό πυροβόλησαν με Καλάσνικοφ με αποτέλεσμα οι σφαίρες να χτυπήσουν τους διώκτες τους.

    Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρονται αυτή τη στιγμή σε νοσοκομείο ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [03] "Τέλος" τα φάρμακα επί πιστώσει

    Οι φαρμακοποιοί σε όλη τη χώρα σταματούν τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση από σήμερα, 1η Μαρτίου, στους ασφαλισμένους των Ταμείων ΟΠΑΔ, ΗΣΑΠ, Συμβολαιογράφων, Εθνικής Τράπεζας, Δικηγόρων Αθήνας, Δικηγόρων περιφέρειας και ΤΣΑΥ, υποστηρίζοντας ότι τα συγκεκριμένα Ταμεία τούς οφείλουν τεράστια ποσά. Ορισμένοι φαρμακευτικοί σύλλογοι, όπως της Κρήτης και της Κορίνθου, αποφάσισαν να προχωρήσουν στο "πάγωμα" της χορήγησης φαρμάκων με πίστωση από πρώτης Απριλίου, ώστε να υπάρχει επαρκής ενημέρωση προς τους ασφαλισμένους.

    Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κώστας Λουράντος, από 1ης Απριλίου θα προστεθούν, αν συνεχίσουν να χρωστούν, και άλλα τέσσερα Ταμεία, των οποίων οι ασφαλισμένοι θα πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακά τους, μεταξύ των οποίων και ο ΟΑΕΕ.

    Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα έλλειψης φαρμάκων, ο ΕΟΦ έχει ήδη προχωρήσει στην απαγόρευση των Παράλληλων Εξαγωγών και της Ενδοκοινοτικής Διακίνησης των φαρμακευτικών προϊόντων που παρουσιάζουν ελλείψεις, ώστε να εξασφαλιστεί η επάρκεια κάλυψης των αναγκών των ασθενών στην Ελλάδα.

    Κατά τη διάρκεια της περιόδου ισχύος της απαγόρευσης, δεν επιτρέπεται κάθε αποθεματοποίηση των προϊόντων αυτών και επιβάλλεται η διάθεση στους ασθενείς στην εγχώρια αγορά, από όλους τους συμμετέχοντες στη διακίνηση (Κάτοχοι Άδειας Κυκλοφορίας, Φαρμακαποθήκες, Φαρμακεία), σύμφωνα με τη ζήτηση και τη συνταγογράφησή τους. Η μη επαρκής κάλυψη των αναγκών των ασθενών επισύρει την επιβολή κυρώσεων.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [04] Ο Π. Μάρκαρης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Ο Πέτρος Μάρκαρης μίλησε στη δημοσιογράφο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ελένη Μπουκαούρη για την αστυνομική λογοτεχνία, αλλά και τα σύγχρονα προβλήματα, που χρήζουν και αυτά κάθαρσης και λύσης.

    Δραματουργός, μυθιστοριογράφος και σεναριογράφος, ο Πέτρος Μάρκαρης, γεννήθηκε το 1937 στην Κωνσταντινούπολη από πατέρα Έλληνα και μάνα Αρμένισσα (Μαρκαριάν), έζησε τα γεγονότα της Πόλης εναντίον των Ρωμιών, το 1955, και σπούδασε οικονομικά στην Αυστρία.

    Στα ελληνικά γράμματα, εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1965, με το θεατρικό έργο "Η ιστορία του Αλή Ρέτζο".

    Έκτοτε, κύλησε πολύ νερό στο λογοτεχνικό αυλάκι του Μάρκαρη, με μεταφράσεις του Μπρεχτ και του Γκέτε, συνεργασία με τον Αγγελόπουλο και τον Τονίνο Γκουέρα στο σενάριο της ταινίας "Η Αιωνιότητα και μια Μέρα", ώσπου το 1995, δημιουργεί έναν ήρωα, τον αστυνόμο Κώστα Χαρίτο.

    Είναι ένας κατ' εξοχήν αντιήρωας, που δεν έχει τίποτε κοινό με τους Αμερικανούς ντετέκτιβ ή τον Ηρακλή Πουαρό της Άγκαθα Κρίστι.

    Μοιάζει, ωστόσο, να είναι η συνέχεια του υπαστυνόμου Μπέκα, ήρωα του πατριάρχη της αστυνομικής νεοελληνικής λογοτεχνίας, Γιάννη Μαρή και πρωταγωνιστεί στο "Νυχτερινό δελτίο" (1995), στην "Άμυνα Ζώνης" (1998), "Ο Τσε αυτοκτόνησε" (2003), "Βασικός μέτοχος" (2006) και "Παλιά, πολύ παλιά" (2008), καθώς και στο τελευταίο του μυθιστόρημα "Ληξιπρόθεσμα δάνεια", με το οποίο εγκαινιάζεται η τριλογία της Κρίσης, όλα από τις Εκδόσεις Γαβριηλίδη.

    Τα έργα του έχουν μεταφραστεί σε 14 γλώσσες και κυκλοφορούν σε 20 χώρες.

    Αύριο, 2 Μαρτίου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, του Ιδρύματος Ωνάση, τρεις διακεκριμένοι συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας, ο Έλληνας Πέτρος Μάρκαρης, ο Τούρκος Τζελίλ Οκέρ και ο Γάλλος εξ Αλγερίας Μορίς Ατιά, που είναι και ψυχαναλυτής, συνομιλούν με το κοινό, στις 19.00, προσπαθώντας να διερευνήσουν τις μορφολογικές και υφολογικές ομοιότητες και διαφορές που παρουσιάζει το "νουάρ" μυθιστόρημα στις χώρες της Μεσογείου.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [05] Κλιμακώνεται η ένταση στη Λιβύη

    Έκτακτη σύνοδο για την κατάσταση στη Λιβύη και τη Βόρεια Αφρική θα πραγματοποιήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση στις 11 Μαρτίου, ενώ η Αμερικανίδα πρεσβευτής στον ΟΗΕ Σούζαν Ράις δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα διατηρήσουν τις πολιτικές και οικονομικές πιέσεις έως ότου ο Καντάφι εγκαταλείψει την εξουσία.

    Η Γαλλία ανακοίνωσε ότι η ανθρωπιστική βοήθεια πρέπει να είναι η προτεραιότητα και όχι η στρατιωτική δράση για την απομάκρυνση του Καντάφι.

    Ο Καντάφι είναι ένας άνθρωπος "πολιτικά νεκρός" που "δεν έχει θέση στον πολιτισμένο κόσμο" και πρέπει να εγκαταλείψει την εξουσία, δήλωσε πηγή του Κρεμλίνου την οποία επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.

    Στο μεταξύ, οι διαδηλωτές στη Βεγγάζη, έχουν αρχίσει στρατιωτική εκπαίδευση για να υπερασπιστούν την πόλη από τις δυνάμεις ασφαλείας που παραμένουν πιστές στον Μουάμαρ Καντάφι.

    Η κατάσταση στα σύνορα ανάμεσα στη Λιβύη και την Τυνησία έχει αγγίξει το επίπεδο της "κρίσης" αφού από τις 20 Φεβρουαρίου έχουν περάσει 70.000 ως 75.000 άνθρωποι προσπαθώντας να διαφύγουν από την καταπίεση που ασκεί η Τρίπολη, ανακοίνωσε η Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [06] Στα ύψη η τιμή της αμόλυβδης

    Κατά 130 δολάρια ανά μετρικό τόνο έχει ακριβύνει η διεθνής τιμή της αμόλυβδης στο πρώτο δίμηνο του έτους λόγω των εξελίξεων στις Αραβικές χώρες, και διαμορφώθηκε την περασμένη Παρασκευή στα 967,5 δολάρια / μ.τ. από 841,75 που ήταν στις 31 Δεκεμβρίου του 2010. Το ράλι των διεθνών τιμών, παρά την ενίσχυση του ευρώ έναντι του δολαρίου στο ίδιο διάστημα (από 1,3 σε 1,37 δολάρια), έχει οδηγήσει σε αύξηση των λιανικών τιμών της αμόλυβδης κατά 4.4 λεπτά το λίτρο καθώς η μέση τιμή την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με τις εβδομαδιαίες τιμοληψίες του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής διαμορφώθηκε σε 1,637 ευρώ από 1,62 την προηγούμενη εβδομάδα και 1,593 ευρώ στο τέλος του 2010.

    Σχεδόν έξι λεπτά το λίτρο αυξήθηκε από την αρχή του χρόνου και η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, που διαμορφώνεται (πανελλαδικός μέσος όρος) στα 84,5 λεπτά, από 78,6 πριν δυο μήνες. Οι τιμές του πετρελαίου ξεκινούν από 82,5 λεπτά στο Κιλκίς και κλιμακώνονται ως 89,9 λεπτά στην Κεφαλονιά.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [07] Συγκρούσεις στο Ιράν

    Οι ιρανικές δυνάμεις ασφαλείας συγκρούονται με διαδηλωτές στο κέντρο της Τεχεράνης και ρίχνουν δακρυγόνα για να διαλύσουν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν υποστηρικτές της αντιπολίτευσης, γράφει η ιστοσελίδα Kaleme.

    Λίγο νωρίτερα το Ρόιτερς είχε μεταδώσει επικαλούμενο την ιστοσελίδα Sahamnews, ότι δυνάμεις ασφαλείας του Ιράν έχουν αναπτυχθεί στους δρόμους της Τεχεράνης, ενόψει προγραμματισμένης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας με αίτημα την άρση του κατ' οίκον περιορισμού που έχει επιβληθεί σε ηγέτες της αντιπολίτευσης.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [08] Εύθραυστη ανάκαμψη

    "Η οικονομική ανάκαμψη στην ΕΕ κερδίζει έδαφος το 2011", αναφέρει έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και η οποία βασίζεται στις ενδιάμεσες οικονομικές προβλέψεις για τις επτά μεγαλύτερες, από πλευράς οικονομικού μεγέθους, χώρες της ΕΕ (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Ισπανία και Μ. Βρετανία).

    Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Επιτροπής, το 2011 η ανάπτυξη στην ΕΕ αναμένεται να διαμορφωθεί στο 1,8% και στο 1,6% στην ευρωζώνη. Ωστόσο, επισημαίνεται ότι το κλίμα αβεβαιότητας στην ΕΕ παραμένει και ότι η ανάκαμψη παραμένει εύθραυστη.

    Όπως δήλωσε ο Επίτροπος, αρμόδιος για θέματα οικονομίας, Όλι Ρεν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, "μετά από μία ισχυρή ανάκαμψη το πρώτο εξάμηνο του 2010, η ανάπτυξη στην ΕΕ και στην ευρωζώνη κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2010, επιβραδύνθηκε", κάτι το οποίο, όπως είπε ο Επίτροπος, ήταν αναμενόμενο, λόγω της άρσης των μέτρων για την στήριξη της οικονομίας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του 2011, η Επιτροπή προβλέπει ότι η ανάπτυξη θα συνεχίσει να κερδίζει έδαφος τόσο στην ΕΕ, όσο και στην ευρωζώνη και οι εκτιμήσεις της για το 2011 είναι περισσότερο αισιόδοξες σε σύγκριση με αυτές που δημοσιοποίησε το προηγούμενο εξάμηνο.

    Σύμφωνα με την Επιτροπή η ανάκαμψη στην ΕΕ ενισχύεται κυρίως από την άνοδο της εγχώριας ζήτησης. Ωστόσο, επισημαίνεται ότι το κλίμα αβεβαιότητας παραμένει ισχυρό, ενώ οι ρυθμοί ανάπτυξης μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ παρουσιάζουν σημαντικές ανισότητες.

    Σε ό,τι αφορά στον πληθωρισμό για το 2011, οι εκτιμήσεις της Επιτροπής είναι υψηλότερες σε σχέση με αυτές που προέβλεπε πριν από ένα εξάμηνο.

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της, ο πληθωρισμός το 2011 θα διαμορφωθεί στο 2,5% στην ΕΕ και στο 2,2% στην ευρωζώνη, λόγω της ανόδου των τιμών ενέργειας και πρώτων υλών.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [09] Παραίτηση για τη λογοκλοπή

    Την παραίτησή του υπέβαλε ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Καρλ Τέοντορ τσου Γκούτενμπεργκ (CSU), μετά τις καταγγελίες για λογοκλοπή στη διδακτορική του διατριβή.

    "Λυπάμαι πολύ για την απόφασή του, όμως την κατανοώ", δήλωσε η Α. Μέρκελ. Η καγκελάριος επεσήμανε ότι "δεν είναι τώρα η κατάλληλη ώρα" να διορίσει τον διάδοχο του τσου Γκούτενμπεργκ και ανέφερε ότι θα παραμείνει στη θέση του μέχρι να οριστεί νέος υπουργός.

    Ο ΥΠΕΞ και πρόεδρος των Φιλελευθέρων FDP Γκίντο Βεστερβέλε χαρακτήρισε "συνεπή" την απόφαση του υπουργού Άμυνας, ενώ το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα SPD την χαρακτήρισε "επιβεβλημένη και αναπότρεπτη".

    Η παραίτηση του τσου Γκούτενμπεργκ είναι "τεράστιος κόλαφος" για την καγκελάριο Μέρκελ εκτίμησε το κόμμα των Πρασίνων.

    Ο Καρλ Τέοντορ τσου Γκούτενμπεργκ, 39 χρονών, προβεβλημένος πολιτικός της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης της Βαυαρίας CSU ακόμη και μετά το σκάνδαλο της λογοκλοπής παρέμενε ο δημοφιλέστερος πολιτικός της Γερμανίας με βλέψεις και για την καγκελαρία. Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής της ομοσπονδιακής βουλής το 2002, χρημάτισε υπουργός Οικονομίας στο τέλος της κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού Χριστιανοδημοκρατών-Σοσιαλδημοκρατών υπό τη Μέρκελ και από τον Οκτώβριο του 2009 ανέλαβε υπ. Άμυνας στην κεντροδεξιά κυβέρνηση της Μέρκελ.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form

    ο»Ώ

    [10] Κοινωνικό Τιμολόγιο ως 31/3

    Νέα παράταση για ένταξη στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) ηλεκτρικής ενέργειας, έως τις 31 Μαρτίου 2011, δόθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

    Η αρχική προθεσμία έληγε χθες και η παράταση, σύμφωνα με τη ΔΕΗ, δόθηκε εξαιτίας της αύξησης του ρυθμού υποβολής αιτήσεων, οι οποίες ξεπέρασαν τις 295.000.

    Το ΚΟΤ είναι 20 - 30 % φθηνότερο σε σχέση με τα οικιακά τιμολόγια που ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου 2011 και απευθύνεται σε ευπαθείς ομάδες καταναλωτών.

    Το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο εφαρμόζεται στις πρώτες 800 κιλοβατώρες της τετραμηνιαίας κατανάλωσης, εφόσον:

    1. Η κατανάλωση αφορά σε κάλυψη αναγκών της κύριας κατοικίας του δικαιούχου

    2. Η παροχή ρεύματος είναι στο όνομα του δικαιούχου ή του/της συζύγου

    3. Η κατανάλωση είναι μεγαλύτερη ή ίση με 200kWh ανά τετράμηνο

    4. Η συνολική τετραμηνιαία κατανάλωση δεν υπερβαίνει τα όρια κατανάλωσης που ορίζονται για κάθε κατηγορία δικαιούχου (1000 ή 1200 kWh). Στα όρια κατανάλωσης δεν λαμβάνονται υπόψη οι καταναλώσεις του νυχτερινού τιμολογίου.

    Η υποβολή της αίτησης γίνεται στα ΚΕΠ, από την ιστοσελίδα της ΔΕΗ (www.dei.gr) και τηλεφωνικά στα 210 9797400 και 210 9298000.

    More details on the subscriber's page of ANA-MPA | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 1 March 2011 - 17:30:27 UTC