Read the US State Department's Country Reports on Human Rights Practices Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-11-10

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Πυρήνες"- 13 παραπομπές
  • [02] Συζητήσεις για το Ρυθμιστικό Σχέδιο
  • [03] Τα 200 καλύτερα πανεπιστήμια
  • [04] Βουλγαρία: Ξανά η μελέτη για τον αγωγό
  • [05] Εν TAXIS οι ημιυπαίθριοι...
  • [06] "Ταξίδι" στα μαθηματικά
  • [07] Χάπι-τσιπάκι
  • [08] "Πράσινο" Ταμείο
  • [09] Καλπάζει η χολέρα στην Αϊτή

  • [01] "Πυρήνες"- 13 παραπομπές

    Την παραπομπή 13 προσώπων από τους 17 κατηγορούμενους για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς", ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, αποφάσισε με βούλευμα του το Συμβούλιο Εφετών.

    Οι Εφέτες έκαναν δεκτή την πρόταση της Εισαγγελέως Εφετών κ. Ξένιας Δημητρίου, προσθέτοντας ωστόσο στον κατάλογο των παραπεμπόμενων και τον καταζητούμενο Χρήστο Τσάκαλο, αδελφό του Γεράσιμου Τσάκαλου που κρίθηκε πριν λίγες μέρες προφυλακιστέος για τα "δέματα-βόμβες" σε πρεσβείες. Η Εισαγγελέας είχε ζητήσει την απαλλαγή του Χρήστου Τσάκαλου, πρόταση που δεν υιοθέτησε το Συμβούλιο Εφετών που τον παραπέμπει μόνο για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [02] Συζητήσεις για το Ρυθμιστικό Σχέδιο

    Μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί η πρόταση του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας (ΟΡΣΑ) για το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας, ώστε αυτό να κατατεθεί στη Βουλή για διαβούλευση στις αρχές του 2011 και να θεσμοθετηθεί στο πρώτο εξάμηνο του νέου έτους.

    Ταυτόχρονα, πέντε μήνες μετά την επίσημη παρουσίαση του Προγράμματος "Αθήνα-Αττική 2014", το ΥΠΕΚΑ παρουσίασε την πρόοδο και την εξέλιξη των επιμέρους δράσεων.

    Ενημέρωση για την πορεία του νέου Ρυθμιστικού Σχεδίου της Θεσσαλονίκης θα έχουν σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Νίκος Σηφουνάκης και η Γενική Γραμματέας Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ, Μαρία Καλτσά, από τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΟΡΣΘ.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [03] Τα 200 καλύτερα πανεπιστήμια

    Με 82 πανεπιστήμια, στα οποία όμως δεν περιλαμβάνεται κανένα ελληνικό, εκπροσωπείται η Ευρώπη στα 200 καλύτερα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα του κόσμου, σύμφωνα με τον κατάλογο που καταρτίζει κάθε χρόνο από το 2004 το ειδικό ένθετο της βρετανικής εφημερίδας "Times" για την εκπαίδευση "THE" (Times Higher Education).

    Για άλλη μια χρονιά κορυφαίο πανεπιστήμιο στον κόσμο ανακηρύσσεται το Χάρβαρντ στις Ηνωμένες Πολιτείες και ακολουθούν στις πρώτες θέσεις το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Καλιφόρνιας, το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης, το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και το πανεπιστήμιο του Πρίνστον. Οκτώ από τις δέκα πρώτες θέσεις της λίστας καταλαμβάνονται από αμερικανικά πανεπιστήμια, ενώ η δεκάδα συμπληρώνεται με δύο βρετανικά - του Κέιμπριτζ και της Οξφόρδης. Το πρώτο μη αγγλοσαξονικό πανεπιστήμιο βρίσκεται στην 15η θέση και είναι το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Ζυρίχη. Στην Ευρώπη τη μερίδα του λέοντος κατέχει η Βρετανία με 29 πανεπιστήμια και ακολουθούν η Γερμανία με 14, η Ολλανδία (10), η Σουηδία (6), η Ελβετία (6), η Γαλλία (4), η Δανία (3), η Ιρλανδία (2), το Βέλγιο (2), η Ισπανία (2), η Αυστρία (2), η Φιλανδία (1) και η Νορβηγία (1). Από τις 13 χώρες της Ευρώπης που εκπροσωπούνται στη λίστα, αξιοσημείωτη είναι η απουσία πανεπιστημίων της Ιταλίας, μιας χώρας στην οποία βρίσκονται μερικά από τα αρχαιότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα του κόσμου.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [04] Βουλγαρία: Ξανά η μελέτη για τον αγωγό

    Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Υδάτων της Βουλγαρίας επέστρεψε στη διεθνή εταιρία «Transbalkan Pipeline» την περιβαλλοντική μελέτη για τον πετρελαιαγωγό "Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη" με τη σύσταση να επανεξετάσει το θέμα, να συμπληρώσει τα κενά και να την ξαναπαρουσιάσει στο υπουργείο εντός δύο μηνών.

    Ανάμεσα στα λάθη και στις παραλείψεις, που προκάλεσαν την αυστηρή επίκριση της μελέτης, στη σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται ενδεικτικά, ότι στη μελέτη "δεν υπάρχει κατηγορηματική εκτίμηση για τις επιπτώσεις που θα έχει μια διαρροή πετρελαίου στην αλιεία, στη τουριστική βιομηχανία, στα οστρακοτροφεία κλπ.".

    Άλλη παράλειψη της μελέτης είναι, ότι "δεν αναφέρονται συγκεκριμένα μέτρα καταπολέμησης των διαρροών, τα οποία παραπέμπονται στο μέλλον", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [05] Εν TAXIS οι ημιυπαίθριοι...

    Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία του περιουσιολογίου, μιας τεράστιας βάσης δεδομένων στην οποία θα καταγράφονται όλα τα κτίρια της χώρας, αλλά αυτή τη φορά με όλους τους νόμιμους και «τακτοποιημένους» χώρους, αποτελεί ο νόμος για την ταυτότητα των κτιρίων.

    Η καθιέρωση της ταυτότητας (ΔΕΤΑ) που θα ισχύσει για όλες τις νέες οικοδομές από το 2011, η ρύθμιση για την «τακτοποίηση» για 40 χρόνια όλων των παράνομα κλειστών χώρων σε ένα ακίνητο μέσα στο περίγραμμα νόμιμης οικοδομικής άδειας (με εξαίρεση τα κλειστά μπαλκόνια και τα ρετιρέ), καθώς και η σύσταση και ενεργοποίηση του Σώματος Ενεργειακών Επιθεωρητών, έρχονται να δώσουν σάρκα και οστά σ' ένα σχέδιο που επί χρόνια επιχειρεί να υλοποιήσει το υπουργείο Οικονομίας, τροφοδοτώντας τα ταμεία του κράτους.

    Μόνο για το 2011 στοχεύει στην είσπραξη β¬800 εκατ. από τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων, β¬500 εκατ. από ημιυπαίθριους και β¬400 εκατ. από την αύξηση των αντικειμενικών αξιών, σύμφωνα με τα στοιχεία που προϋπολογίζει το οικονομικό επιτελείο.

    Τα έσοδα από τους ημιυπαίθριους θα αποτελέσουν μέρος της «προίκας» του Πράσινου Ταμείου, όπως μετονομάστηκε πρόσφατα το Ταμείο Εφαρμογής Πολεοδομικών και Ρυθμιστικών Σχεδίων (ΕΤΕΡΠΣ) για να καμφθούν τυχόνβ¦ αντιρρήσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

    Η διαδικασία για τα κτίρια από το 2011 και έπειτα είναι απλή, αφού η ταυτότητα του κτιρίου θα ξεκινήσει να «χτίζεται» με την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

    Ήδη, οι άδειες που εκδίδονται από τον Οκτώβριο προβλέπουν μελέτη περιορισμού της ενεργειακής κατανάλωσης του κτιρίου -σύμφωνα με το νέο Κανονισμό Εενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ)- καθώς κάθε μεταβίβαση ακινήτου από τις αρχές του 2011 θα απαιτεί έλεγχο από το Σώμα των Ενεργειακών Επιθεωρητών και έκδοση του αντίστοιχου πιστοποιητικού.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [06] "Ταξίδι" στα μαθηματικά

    Σειρά διαλέξεων ξεκινούν από αύριο, 10 Νοεμβρίου, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης με θέμα τις πρόσφατες εξελίξεις στη μελέτη των αρχαίων μαθηματικών, που θα ολοκληρωθούν σε τέσσερις συναντήσεις.

    Η πρώτη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί από τον συγγραφέα Απόστολο Δοξιάδη και έχει τίτλο «Τι βρίσκεται ανάμεσα στον 6ο και τον 4ο π. Χ. αιώνα: το πέρασμα στα ελληνικά μαθηματικά». Ο ομιλητής θα αναφερθεί σε ιστορικά στοιχεία σχετικά με τα υπολογιστικά μαθηματικά που ανέπτυξαν οι Αιγύπτιοι, τα οποία επηρέασαν τους Έλληνες τον 6ο αι. π. Χ. Ωστόσο τα μαθηματικά που συναντούμε στον 4ο αι. π. Χ. δεν θυμίζουν σε τίποτα αυτά των προηγούμενων πολιτισμών. Κάνοντας μια σύντομη εισαγωγή στις απαρχές των ελληνικών μαθηματικών, ο συγγραφέας θα αναφερθεί στο ευρύτερο πολιτισμικό κλίμα και τις εξω-μαθηματικές επιρροές, που γέννησαν την έννοια της απόδειξης.

    Η δεύτερη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου από τη Σεραφίνα Κουόμο του Πανεπιστημίου Μπίρκμπεκ του Λονδίνου. Η ομιλήτρια θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις στις ερωτήσεις που αφορούν τις επιγραφές με λογαριασμούς του 5ου και 4ου αι. π. Χ. και να τις συνδέσει με την έννοια της αριθμητικής ικανότητας στην αρχαιότητα.

    Η διάλεξη της 1ης Δεκεμβρίου θα γίνει από τον Γιάννη Χριστιανίδη, καθηγητή του τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με θέμα «Μαθηματικά και παιδεία στην ύστερη αρχαιότητα: το έργο του Διοφάντου του Αλεξανδρέως». Ο ομιλητής θα προσπαθήσει να εξηγήσει τα κίνητρα συγγραφής του έργου του Διοφάντου του Αλεξανδρέως, του μαθηματικού του 3ου αιώνα, που έχει θεωρηθεί και «πατέρας της Άλγεβρας». Ο Διόφαντος έχει γράψει δεκατρία βιβλία, τα «Αριθμητικά», που περιλαμβάνουν αριθμητικά προβλήματα με τις λύσεις τους.

    Την τέταρτη και τελευταία διάλεξη αυτού του κύκλου θα πραγματοποιήσει ο Μιχάλης Σιάλαρος, υποψήφιος διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Μπίρκμπεκ. Η ομιλία του θα επικεντρωθεί σε δύο έργα που αποδίδονται στον Ευκλείδη, τα «Στοιχεία» και τα «Δεδομένα», υπερασπιζόμενος την άποψη ότι η προσπάθεια για μαθηματική θεμελίωση δεν είναι μια σύγχρονη σχετικά ανάγκη των μαθηματικών, αλλά ότι υπάρχει ήδη στα έργα αυτά.

    Οι διαλέξεις αρχίζουν στις 19.00 και διαρκούν μέχρι τις 20.30. Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας, η απονομή των οποίων αρχίζει στις 18.15. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 7228321-3 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.cycladic-m.gr

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [07] Χάπι-τσιπάκι

    Στην εποχή της υψηλής τεχνολογίας ακόμα και το φάρμακο σου μπορεί να σε παρακολουθεί (για το καλό σου!). Η ελβετική φαρμακοβιομηχανία Novartis είναι έτοιμη να υλοποιήσει την τεχνολογία του "έξυπνου" χαπιού, καθώς σχεδιάζει να ζητήσει τους επόμενους μήνες έγκριση από τις αρμόδιες ρυθμιστικές Αρχές για την κυκλοφορία ενός καινοτομικού χαπιού, που θα περιέχει ένα "τσιπάκι".

    Σε πρώτη φάση, η νέα τεχνολογία θα δοκιμαστεί σε ένα από τα καθιερωμένα φάρμακα της εταιρίας, το οποίο λαμβάνεται από τους ασθενείς που έχουν κάνει μεταμόσχευση, για να μην απορρίψει ο οργανισμός τους το νέο όργανο ως ξένο. Ανώτερο στέλεχος της εταιρίας, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ, δήλωσε ότι, στη συνέχεια, η ίδια τεχνολογία του ενσωματωμένου τσιπ θα μπορούσε να εφαρμοστεί και σε πολλά άλλα χάπια.

    "Προχωράμε στη δημιουργία ενός φαρμάκου με τσιπ για τους ασθενείς με μεταμόσχευση και ελπίζουμε ότι στους επόμενους 18 μήνες θα μπορέσουμε να το έχουμε έτοιμο για να ζητήσουμε τη σχετική άδεια από τις ρυθμιστικές Αρχές, τουλάχιστον στην Ευρώπη", ανέφερε ο υπεύθυνος ανάπτυξης Τρέβορ Μάντελ, μιλώντας σε ιατρικό συνέδριο στη Νέα Υόρκη.

    Η Novartis συμφώνησε φέτος τον Ιανουάριο να πληρώσει 24 εκατ. δολάρια για να αποκτήσει πρόσβαση στην τεχνολογία "τσιπ μέσα σε χάπι" που ανέπτυξε η μικρή εταιρία βιοϊατρικής έρευνας Proteus Biomedical με έδρα την Καλιφόρνια, μια κίνηση που αποσκοπούσε στο να αποκτήσει ανταγωνιστικό προβάδισμα σε σχέση με τις άλλες μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες, που θεωρούν πολλά υποσχόμενη τη νέα τεχνολογία.

    Το μικροσκοπικό τσιπ Proteus (Πρωτέας), που περιέχεται μέσα στο χάπι που καταπίνει ο ασθενής, ενεργοποιείται από το οξύ του στομάχου και στέλνει πληροφορίες σε ένα μικρό επίδεσμο-πλακέτα πάνω στο δέρμα, που με τη σειρά της μεταδίδει τα ιατρικά δεδομένα σε ένα "έξυπνο" κινητό τηλέφωνο ή τα στέλνει σε ένα γιατρό μέσω του Ίντερνετ. Το "τσιπάκι" μπορεί να συλλέξει μια πληθώρα βιομετρικών πληροφοριών, όπως το σφυγμό της καρδιάς, τη θερμοκρασία του σώματος, την αρτιότητα των κινήσεων κ.α.

    Επειδή ο "Πρωτέας" απλώς πρόκειται να προστεθεί σε ένα υπάρχον φάρμακο, η Novartis δεν προτίθεται να κάνει εξαρχής πλήρεις κλινικές δοκιμές για το νέο φάρμακο, αλλά θα κάνει απλώς τα λεγόμενα τεστ βιο-ισοδυναμίας για να αποδείξει ότι το χάπι με το τσιπ δεν διαφέρει από το αρχικό χωρίς το τσιπ (πέρα από του να είναι πιο ακριβόβ¦).

    Από την άλλη όμως, τίθεται το ερώτημα με ποιο τρόπο θα διασφαλίζονται τα προσωπικά ιατρικά δεδομένα των ανθρώπων, από τη στιγμή που στοιχεία σχετικά με την υγεία τους θα μεταδίδονται μέσα από το σώμα τους σε κάποιον έξω από αυτό και μάλιστα ασύρματα (Wi-Fi) ή μέσω Bluetooth, συνεπώς θα μπορούσαν ακόμα και να υποκλαπούν κατά την μεταφορά τους. Όπως παραδέχτηκε ο εκπρόσωπος της εταιρίας, οι ρυθμιστικές Αρχές κατ' αρχήν δεν είναι αρνητικές στην ιδέα ενός χαπιού με τσιπ, όμως εκφράζουν επιφυλάξεις σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [08] "Πράσινο" Ταμείο

    Η ΕΕ κάλεσε, σήμερα, τους ενδιαφερόμενους για προγράμματα, που θα καθιστούν την ενέργεια "φιλικότερη προς το περιβάλλον", να συνεργαστούν για τη σύσταση Ταμείου προϋπολογισμού 6 δισ. δολαρίων, δηλαδή 9 δισ.ευρώ--θα είναι το μεγαλύτερο του πλανήτη.

    Καλά πληροφορημένες πηγές σχολίασαν ότι η ΕΕ κινείται εδώ και καιρό υπέρ της "καθαρής" ενέργειας, ώστε να καταπολεμήσει από την πλευρά της το "φαινόμενο του θερμοκηπίου".

    -Ζητείται από τα κράτη μέλη, που αποταμιεύουν ποσά, φορολογώντας τις εκπομπές αερίων του "φαινομένου του θερμοκηπίου", να αντλήσουν απ' αυτά τα ποσά για τη σύσταση του ανωτέρω οικολογικού Ταμείου.

    Από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοινώθηκε, σήμερα, ότι "σύντομα θα δημοσιοποιηθεί η πρώτη σχετική δέσμη προτάσεων για τις εκπομπές αερίων χαμηλές σε άνθρακα, αλλά και την εκτεταμένη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ)".

    Σε μία πρώτη χρονική φάση, προσδοκάται να συγκεντρωθούν στο νέο Ταμείο τουλάχιστον 4,5 δισ.ευρώ--6,3 δισ.δολάρια--με τα οποία θα χρηματοδοτηθεί η χρήση της ηλιακής ενέργειας στην ΕΕ, της αιολικής, ενώ "θα αποθαρρυνθεί η εκπομπή αερίων πλουσίων σε διοξείδιο του άνθρακα" αλλά και "θα γίνει αποθήκευση όσων τέτοιων αερίων εκπέμπονται, σε υπόγειους χώρους --κοντά στις μονάδες παραγωγής".

    "Επιπλέον", τόνισε η Επιτροπή, "θα δημιουργηθεί μεγάλος αριθμός 'πράσινων' θέσεων εργασίας", "την ώρα που η ΕΕ θα συμβάλλει στη διεθνή προσπάθεια για την καταπολέμηση του φαινομένου του θερμοκηπίου".

    -"Τουλάχιστον 42 προγράμματα, που είναι ήδη σε γνώση της Επιτροπής", θα χρηματοδοτηθούν από το Ταμείο, μόλις αυτό συσταθεί, πρόσθεσαν οι καλά πληροφορημένες πηγές.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [09] Καλπάζει η χολέρα στην Αϊτή

    Η επιδημία της χολέρας που έχει προκαλέσει το θάνατο σχεδόν 600 ανθρώπων στην Αϊτή συνεχίζει να εξαπλώνεται στην κατεστραμμένη από το σεισμό πρωτεύουσα του Πορτ Ο Πρενς και αναμένεται ότι θα επεκταθεί ακόμα περισσότερο και ταχύτατα στην χωρίς υποδομές πόλη των 3 εκατομμυρίων ανθρώπων, ανακοίνωσαν σήμερα οι υγειονομικές αρχές.

    Ήδη στο Πορτ Ο Πρενς έχουν καταμετρηθεί 73 κρούσματα χολέρας, ανακοίνωσε ο Παναμερικανικός Οργανισμός Υγείας .

    Η επιδημία που ξεκίνησε πριν από τρεις εβδομάδες, κυρίως από τις αγροτικές περιοχές της Αϊτής, τώρα απειλεί τις πυκνοκατοικημένες παραγκουπόλεις της πρωτεύουσας καθώς στους πρόχειρους και στους αυτοσχέδιους καταυλισμούς του Πορτ Ο Πρενς διαμένουν περισσότερα από 1,3 εκατομμύριο άνθρωποι.

    " Η ασθένεια έχει ήδη φτάσει στο μητροπολιτικό κέντρο" δήλωσε ο Γκαμπριέλ Τιμότε, γενικός διευθυντής του υπουργείου Υγείας της Αϊτής.

    Στην εξάπλωση της επιδημίας έχει συμβάλλει ουσιαστικά και ο τυφώνας Τόμας, που έπληξε την Αϊτή στις αρχές του μήνα, με συνέπεια να έχουν πλημμυρίσει πολλές περιοχές και η ανθρωπιστική βοήθεια να μην μπορεί να φτάσει ή να διανεμηθεί στη φτωχότερη χώρα του δυτικού ημισφαιρίου, όπου από τον ισχυρότατο σεισμό της 12ης Ιανουαρίου έχασαν τη ζωή τους 250.000 άνθρωποι.

    Στο μεταξύ οι γενικές εκλογές που έχουν προκηρυχθεί για τις 28 Νοεμβρίου στην Αϊτή θα διεξαχθούν κανονικά επιμένουν οι τοπικές αρχές.

    Ο Τιμότε ανακοίνωσε ότι μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 115 κρούσματα και ένας θάνατος στο νοσοκομείο του Σίτε Σολέιγ, της μεγαλύτερης παραγκούπολης, τον απίστευτο λαβύρινθο από τούβλινες, ξύλινες και τενεκεδένιες παράγκες που διχοτομείται από χαντάκια γεμάτα σκουπίδια και ακαθαρσίες που καταλήγουν στην θάλασσα.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 10 November 2010 - 7:30:26 UTC