Browse through our Interesting Nodes on Business, Finance & Law in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-11-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Συνεχίζουμε"
  • [02] "Ο λαός αποδοκίμασε"
  • [03] Ανέλαβε την ευθύνη ο Αλ. Αλαβάνος
  • [04] "Έφυγε" η Σμάρω Στεφανίδου
  • [05] Προηγούνται Σγουρός, Κακλαμάνης
  • [06] "Ανοδική πορεία"
  • [07] "Πρώτοι οι κοινοί υποψήφιοι"
  • [08] "Κρίση του συστήματος"

  • [01] "Συνεχίζουμε"

    Η χώρα δεν θα οδηγηθεί τελικά σε πρόωρες εκλογές, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, από το Μέγαρο Μαξίμου.

    Από αύριο συνεχίζουμε τη δουλειά μας, δήλωσε ο κ. Παπανδρέου στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα «σε όσους συνειδητά απείχαν» να πάρουν ενεργά μέρος στον αγώνα «που έχουμε μπροστά μας για να αλλάζουμε αυτά που μας έφεραν ως εδώ και που ακόμα και τώρα μας πληγώνουν.

    Έχουμε μπροστά μας ένα δεύτερο γύρο αυτοδιοικητικών εκλογών, με κριτήριο πλέον την ικανότητα των υποψηφίων να ανταποκριθούν στις σύνθετες και αυξημένες ευθύνες τις οποίες αναλαμβάνουν, μέσα από αυτή τη μεγάλη αλλαγή του «Καλλικράτη» είπε ο κ. Παπανδρέου σημειώνοντας ότι το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι ο λαός θέλει την αλλαγή, για την οποία ψήφισε πριν από ένα χρόνο.

    Απευθυνόμενος στους κοινωνικούς εταίρους, τόνισε ότι η προσπάθεια είναι εθνική και δεν χωρούν μικροκομματικές αντιλήψεις και λογικές.

    Εμείς προχωράμε, δεν σταματάμε, κατέληξε ο κ. Παπανδρέου.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [02] "Ο λαός αποδοκίμασε"

    «Ο ελληνικός λαός μίλησε. Οι εκλογές έδωσαν το μήνυμα για αλλαγή πολιτικής, ώστε να βγούμε από την κρίση, με ανάπτυξη και όχι με ασφυξία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα.

    «Σήμερα απάντησαν στην κυβέρνηση όσοι υπέστησαν απειλές, εκβιασμούς και ζούν στο φάσμα της ανεργίας και των λουκέτων», είπε και πρόσθεσε ότι «όσοι ψήφισαν καταδίκασαν την πολιτική του μνημονίου και όσοι απείχαν απέρριψαν τον εκβιασμό των εκλογών».

    Το εκβιαστικό δίλημμα των εκλογών δεν έδωσε στην κυβέρνηση την λευκή εντολή που ζητούσε, σημείωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

    Είπε ακόμη ότι η "αναγεννημένη ΝΔ" προηγείται στις περισσότερες νομαρχίες και δήμους και ότι σχεδόν εκμηδένισε την διαφορά από το ΠΑΣΟΚ μετά την ήττα του 2009.

    «Πότε κόμμα αντιπολίτευσης δεν έχει φέρει τέτοιας κλίμακας ολική επαναφορά», σημείωσε ο Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε ότι τα αποτελέσματα αυτά έμοιαζαν αδιανότητα σε μερικούς, μέχρι και πριν από λίγες ημέρες.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [03] Ανέλαβε την ευθύνη ο Αλ. Αλαβάνος

    Ο Αλέκος Αλαβάνος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου "Ελεύθερη Αττική" με δήλωσή του ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη "για ένα αποτέλεσμα που δεν είναι καλό".

    Τόνισε ότι εξακολουθεί να πιστεύει "στην ανάγκη να φύγει αυτή η κυβέρνηση επειγόντως πριν η ζημιά για τη χώρα γίνει ανεπανόρθωτη".

    Για την εκλογική μάχη του συνδυασμού του, ο κ. Αλαβάνος είπε ότι "μια μικρή ομάδα από συντρόφους και συντρόφισσες έδωσε υπόσταση στο εγχείρημά μας για την ανασυγκρότηση της αριστεράς. Ευχαριστούμε όσες και όσους μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη. Θα συνεχίσουμε. Χαιρετίζουμε τη νεολαία της αποχής. Δεν τους πείσαμε. Περιμένουμε πολλά από αυτούς. Υπάρχει και τρίτος γύρος. Και θα είναι κοινωνικός. Και θα είμαστε παρόντες".

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [04] "Έφυγε" η Σμάρω Στεφανίδου

    Μια από τις πιο σημαντικές καρατερίστες του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, η Σμάρω Στεφανίδου, έφυγε απόψε από τη ζωή, ενώ νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με καρδιακή ανεπάρκεια.

    Γεννημένη το 1913 στην Αθήνα από Μικρασιάτες γονείς, από πολύ μικρή ξεκίνησε να παίζει στο θέατρο. Τελείωσε τις θεατρικές της σπουδές στη Σχολή του Εθνικού Θεάτρου (κρυφά από τους γονείς της) και το 1937 συνεργάστηκε με τον θίασο της Μαρίκας Κοτοπούλη.

    Από την δεκαετία του ΄50 συμμετείχε στον θίασο του Βασίλη Λογοθετίδη και παρέμεινε εκεί μέχρι τον θάνατο του τελευταίου.

    Σταθμός στην καριέρα της υπήρξε ο ρόλος της Εκάβης στις «Τρωάδες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Τσαρούχη, «στην Ακαδημία Τσαρούχη», που όπως έλεγε η ίδια «μαθαίνεις μόνο σοφά πράγματα».

    Συνεργάστηκε με όλα τα μεγάλα ονόματα, από την Κατερίνα και την Λαμπέτη μέχρι τον Χόρν, τον Κωνσταντάρα, τον Φέρτη, τον Νίκο Κούρκουλο και πολλούς άλλους. Ευτύχησε να παίξει στα πιο σημαντικά έργα του ελληνικού και ξένου θεατρικού ρεπερτορίου.

    Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 1951 με την ταινία «Τα τέσσερα σκαλοπάτια».

    Ιδιαίτερα σημαντική ήταν και η παρουσία της στο ραδιόφωνο με σειρές, θεατρικά έργα και αναγνώσεις μυθιστορημάτων και αξέχαστη η φωνή της στη «Βαρώνη Στάφ» και στο «Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή.

    Στην τηλεόραση πήρε μέρος σε τέσσερις μόνον σειρές. Από τον γάμο της με τον τραγουδιστή Βασίλη Σεϊτανίδη απέκτησε μια κόρη (1951), τη Λήδα Σάνταλα.

    Η παρουσία της σε θεατρικές πρεμιέρες, ακόμη και τα τελευταία χρόνια, ήταν συχνή, και πριν λίγα χρόνια μαζί με την κόρη της δημιούργησαν ένα «Πολιτιστικό στέκι», στο Χαλάνδρι.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [05] Προηγούνται Σγουρός, Κακλαμάνης

    Ο Γιάννης Σγουρός προηγείται στην Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα που δίνει το υπουργείο Εσωτερικών και ακολουθεί ο Β. Κικίλιας.

    Συγκεκριμένα, ο Γ. Σγουρός λαμβάνει 24,12%, ο Β. Κικίλιας 20,45%, ο Γ. Δημαράς 15,80%, Ο Αθ. Παφίλης 14,25%, ο Α. Γεωργιάδης 6,77%, ο Α. Μητρόπουλος 6,15%, ο Κ. Διάκος 4,04%, ο Γρ. Ψαριανός 3,96%, ο Αγγ. Χάγιος 2,31% και ο Αλ. Αλαβάνος 2,15%.

    Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προηγείται ο Π. Ψωμιάδης με 43,66%, και ακολουθεί ο Μ. Μπόλαρης με 30,97%

    Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει προβάδισμα ο Π. Τατούλης με 42,16%, ενώ δεύτερος είναι ο Δ. Δράκος με 40,70%.

    Στην Περιφέρεια Κρήτης πρώτος είναι ο Στ. Αρναουτάκης με 49,24%, δεύτερος ο Δ. Γιαννουλάκης με 18,84% και τρίτος ο Ιω. Πλακιωτάκης με 14,27%.

    Στην Αθήνα, ο Νικ. Κακλαμάνης προηγείται με 35,03% και ακολουθεί ο Γ. Καμίνης με 28,54%.

    Στον Πειραιά, ο Γ. Μίχας έχει σαφές προβάδισμα με 30,46%, έναντι του Β. Μιχαλολιάκου που λαμβάνει 23,02%. Τρίτος είναι ο Π. Μαντούβαλος με 18,77%.

    Στη Θεσσαλονίκη ο Κ. Γκιουλέκας είναι πρώτος με 38,67% και ο Ιω. Μπουτάρης δεύτερος με 32,95%.

    Δηλώσεις

    «Σε ουσιαστικό και ειλικρινή διάλογο μακριά από κουραστικούς και ανούσιους μονολόγους», κάλεσε τον ανθυποψήφιό του, Β. Κικίλια, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Σγουρός.

    "Η μάχη δεν τελείωσε, στον επόμενο γύρο πάμε για τη νίκη", δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής της ΝΔ Β. Κικίλιας προσθέτοντας :"η ελπίδα για αλλαγή πολιτικής θα νικήσει την άλλη Κυριακή".

    «Οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι παρά τα οικονομικά χτυπήματα, που υφίστανται τον τελευταίο χρόνο και την ψυχολογική πίεση των τελευταίων ημερών, εκφράστηκαν στην κάλπη με ψυχραιμία και ωριμότητα», δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

    Να «προτάξουν τον στόχο της ανατροπής της αδράνειας στην Αθήνα», κάλεσε τους ψηφοφόρους την επόμενη Κυριακή, κατά την τελική αναμέτρηση για τον δήμο της Αθήνας, ο υποψήφιος δήμαρχος, υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Καμίνης.

    «Μήνυμα νίκης», χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των εκλογών, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κώστας Γκιουλέκας, και κάλεσε τους πολίτες να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι το δεύτερο γύρο.

    Το πρώτο βήμα για την αλλαγή στο Δήμο Θεσσαλονίκης έγινε, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και κάλεσε σε συστράτευση στον β΄γύρο της ερχόμενης Κυριακής.

    "Οι Πειραιώτισσες και οι Πειραιώτες αποφάσισαν. Αγκάλιασαν τις ιδέες και το πρόγραμμά μας. Έβαλαν την πόλη και τα συμφέροντά της πάνω απ΄όλα. Πίστεψαν στις δυνάμεις τους, πίστεψαν στις δυνατότητες αυτών, που τους πρότειναν μία καθαρή συμφωνία", δήλωσε ο Γιάννης Μίχας.

    Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος σημείωσε ότι "ο περήφανος λαός του Πειραιά τίμησε τον συνδυασμό του με ποσοστό πολύ περισσότερο από όποιες προβλέψεις υπήρχαν μέχρι σήμερα".

    Ποιοι προηγούνται στις 13 Περιφέρειες

    Στις 00.50 της Δευτέρας η εξέλιξη των αποτελεσμάτων για τις 13 Περιφέρειες έχει ως εξής:

    Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προηγείται ο Γ.Παυλίδης με 41,6% υποστηριζόμενος από τη ΝΔ και ακολουθεί ο Α. Γιαννακίδης με 41,3% υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ.

    Στην Περιφέρεια Αττικής προηγείται ο Γ. Σγουρός υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 24% και ακολουθεί ο Β. Κικίλιας με 20,4% υποστηριζόμενος από τη ΝΔ.

    Στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου προηγείται ο Π.Βογιατζής υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με 38,3% και ακολουθεί ο Α. Γιακαλής υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 36,6%.

    Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προηγείται ο Α. Κατσιφάρας με 43,6% υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ και ακολουθεί ο Γ.Παπαναστασίου με 26,5% υποστηριζόμενος από τη ΝΔ.

    Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προηγείται ο Γ. Δάκης υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με ποσοστό 45,6% και ακολουθεί ο Παπαϊορδανίδης Ι. υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 39,1%.

    Στην Περιφέρεια Ηπείρου προηγείται ο Καχριμάνης Α. υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με 45,1% και ακολουθεί ο Αργύρης Ευ. υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 38,2%.

    Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας προηγείται ο Κ. Αγοραστός υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με 38,6% και ακολουθεί ο Α. Παπατόλιας υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 34,1%.

    Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προηγείται ο Σπυρ. Σπύρου υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με 29,1% και ακολουθεί ο Η. Μπεριάτος υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 26,6%.

    Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προηγείται ο Π. Ψωμιάδης υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με 43,5% και ακολουθεί ο Μ. Μπόλαρης υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 31%.

    Στην Περιφέρεια Κρήτης προηγείται ο Στ. Αρναουτάκης υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 49,3% και ακολουθεί ο Γιαννουλάκης Δ. με 18,7%.

    Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προηγείται ο Ι. Μαχαιρίδης υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 50,3% και ακολουθεί ο Χ. Κόκκινος υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με 31,7%.

    Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου προηγείται ο Π. Τατούλης υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 42,3% και ακολουθεί ο Δ. Δράκος υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με 40,5%.

    Τέλος, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προηγείται ο Περγαντάς Κ. υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ με 39,6% και ακολουθεί ο Χειμάρας Α. υποστηριζόμενος από τη ΝΔ με 35,6%.

    Υψηλά τα ποσοστά της αποχής

    Η αποχή για μία ακόμη φορά είναι η πρωταγωνίστρια σε μία εκλογική αναμέτρηση - έστω και αυτοδιοικητική, καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα, που έχουν ενσωματωθεί (40%), τέσσερις στους δέκα ψηφοφόρους προτίμησαν να καθίσουν στο σπίτι ή να βγουν για βόλτα με δεδομένη και την καλοκαιρία. Επιπλέον, χαρακτηριστική είναι και η εμφάνιση του λευκού και του άκυρου.

    Έτσι, σύμφωνα με το 40% των αποτελεσμάτων για τις περιφέρειες, η αποχή έφτασε το 40,02%, ενώ το λευκό και άκυρο συγκέντρωσαν 9%. Αντιστοίχως το ποσοστό αποχής για τις δημοτικές εκλογές ξεπέρασε για λίγο αυτό των περιφερειακών εκλογών φτάνοντας το 40,5%, ενώ λευκά και άκυρα εδώ συγκέντρωσαν 5,37%.

    Στους πέντε μεγαλύτερους δήμους, η αποχή ήταν: Στην Αθήνα 58%, στη Θεσσαλονίκη 46,9%, στον Πειραιά 56,5%, στην Πάτρα 39,4% και στο Ηράκλειο Κρήτης 36,3%.

    Στο σύνολο της επικράτειας και σύμφωνα με τα έως τώρα αποτελέσματα η μεγαλύτερη αποχή (πάνω από 60 τοις εκατό) σημειώθηκε στις Πρέσπες με ποσοστό 76,15%, ενώ ακολουθεί η Νίσηρος με 75%, ο Άγιος Ευστράτιος με 73%, η Ιθάκη με 68,48%, η Λήμνος με 67,77%, τα Κύθηρα με 65,81%, η Σύμη με 65,56%, Σέρβια-Βελβεντός με 63,75% και η Φλώρινα με 61%.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [06] "Ανοδική πορεία"

    Την απόλυτη ικανοποίησή της για το εκλογικό αποτέλεσμα εξέφρασε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα με δηλώσεις που έκανε στον Περισσό.

    Η κα Παπαρήγα τόνισε ότι το ΚΚΕ βρίσκεται σε μεγάλη ανοδική πορεία, με βάση τα ποσοστά που συγκεντρώνει σε όλη την Ελλάδα η "Λαική Συσπείρωση", επισημαίνοντας ότι πανελλαδικά , το ποσοστό του κόμματος προσεγγίζει το 12%.

    Εμείς, είπε η κα Παπαρήγα, δεν είπαμε προεκλογικά ότι η ψήφος είναι αυτοδιοικητή, αλλά πολιτική και αυτό, πρόσθεσε, μας ικανοποιεί και μας δικαιώνει.

    Σχετικά με τη στάση του ΚΚΕ στον δεύτερο γύρο, η κα Παπαρήγα επανέλαβε ότι είναι ανάγκη να διευρυνθεί η δυναμική του πρώτου γύρου και να καταψηφιστούν τα δύο μεγάλα κόμματα, γιατί, όπως είπε, δεν πρόκειται να αλλάξουν. Ο λαός, πρόσθεσε η κα Παπαρήγα, πρέπει να κοιτάξει μπροστά και τα δύο μεγάλα κόμματα ας ρυθμίσουν μεταξύ τους τον συσχετισμό.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [07] "Πρώτοι οι κοινοί υποψήφιοι"

    Την εκτίμηση ότι το ΠΑΣΟΚ παραμένει πρώτη δύναμη αλλά καίρια τραυματισμένο, ενώ η Νέα Δημοκρατία δεν έπιασε «τα ποσοστά ήττας του 2009», έκανε σε δήλωσή του απόψε το βράδυ ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

    Εκτίμησε επίσης ότι το κόμμα του διατήρησε τις δυνάμεις του ή τις αύξησε σε ορισμένες περιφέρειες, και επί της ουσίας, κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία σε συνεργασία στο άμεσο μέλλον. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι όπου το κόμμα του συνεργάστηκε με τη ΝΔ ακόμη και στον τόπο καταγωγής του κ. Σαμαρά την Καλαμάτα, οι υποψήφιοι ήταν πρώτοι και κάλεσε εμμέσως πλην σαφώς τη Ρηγίλλης να αποκωδικοποιήσει αυτό το μήνυμα. Ακόμη, πρόσθεσε, ότι πρέπει να βλέπουμε πέρα από τον δεύτερο γύρο και τάχθηκε εκ νέου υπέρ της σύστασης μιας οικουμενικής κυβέρνησης, παραπέμποντας στα όσα είπε ο πρωθυπουργός ο οποίος, όπως σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης, μίλησε για ανάγκη εθνικής συνεννόησης.-

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [08] "Κρίση του συστήματος"

    Το εκλογικό αποτέλεσμα αποκάλυψε την κρίση του πολιτικού συστήματος, δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας δίνοντας επίσης ιδιαίτερη έμφαση στο μεγάλο ποσοστό αποχής .

    Η αποχή, είπε ο κ. Τσίπρας, πρέπει να απασχολήσει όλους πολύ σοβαρά. Εμάς ήδη μας απασχολεί, αλλά όχι τον κ. Παπανδρέου, ειπε.

    Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό λέγοντας ότι στην δήλωσή του είπε με έμφαση ότι θα συνεχίσει την ίδια πολιτική χωρίς να έχει την πολιτική νομιμοποίηση και ενώ είναι ήδη μειοψηφία στις κάλπες.

    Για το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι παρά την πολυδιάσπαση είχε μιά θετική παρουσία σε όλη την Ελλάδα, ενώ σε 15 δήμους θα έχει παρουσία στον δεύτερο γύρο. Ο πρώτος γύρος, είπε ο κ. Τσίπρας , είναι η αρχή ενός νέου κύκλου για να οδηγήσει στην συνάντηση της αριστεράς, με τον σοσιαλιστικό χώρο , είναι μιά παρακαταθήκη για νέους αγώνες, με στόχο μιά ευρεία συμμαχία που θα υπερασπίζεται τα δικαιώματα των πολιτών, την ανεξαρτησία της χώρας και την απεμπλοκή από το Μνημόνιο.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 7 November 2010 - 23:30:22 UTC