Visit the Greek-American Folklore Society (GAFS) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-09-30

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αντιπαράθεση στη Βουλή, για την περαίωση
  • [02] Ορκωμοσία νέων υπουργών
  • [03] Σε πανστρατιά καλεί ο Αντ.Σαμαράς
  • [04] Σε διαβούλευση η Κάρτα του Πολίτη
  • [05] Συμπλοκές στον 'Αγιο Παντελεήμονα
  • [06] "Οχι στην αναδιάρθρωση χρέους"
  • [07] Νωρίτερα σε ισχύ τα νέα τέλη
  • [08] ΙΟΒΕ: Η ύφεση θα ενταθεί
  • [09] Καλύπτουν βασικές ανάγκες
  • [10] Ξεπέρασε τον σκόπελο
  • [11] "Πικρή" ήττα

  • [01] Αντιπαράθεση στη Βουλή, για την περαίωση

    Με την επίκληση της ανάγκης αύξησης των εσόδων και την αποδοχή των υπουργικών διαβεβαιώσεων πως η κυβέρνηση «γυρίζει σελίδα στο φορολογικό και φοροεισπρακτικό καθεστώς», η κυβερνητική πλειοψηφία στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, υπερψήφισε το νομοσχέδιο για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων.

    Από την άλλη ωστόσο, σειρά αλλαγών που δεν είχαν ανακοινωθεί μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή, (οπότε ενημερώθηκε η Επιτροπή Οικονομικών για το νομοσχέδιο), προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις και υποψίες των κομμάτων της αντιπολίτευσης, για ενδεχόμενα «χαριστικές», αν όχι και «φωτογραφικές» ρυθμίσεις.

    Το νομοσχέδιο εισάγεται σήμερα προς συζήτηση και ψήφιση, στο Γβ Θερινό Τμήμα της Βουλής.

    "Με τις κυβερνητικές αποφάσεις περί περαίωσης χρήσεων επιβραβεύονται μονίμως οι φοροαποφεύγοντες και οι παντός είδους παρανομίες που εκδηλώνονται από επιχειρήσεις και επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο περιθώριο της επίσημης οικονομίας" επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος.

    Mόνο οι μεγαλοοφειλέτες ωφελούνται από τις ρυθμίσεις της περαίωσης ενώ οι ιδιοκτήτες ακινήτων αδικούνται ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη περίοδο σύμφωνα με τις επισημάνσεις που έγιναν από τους εκπροσώπους επαγγελματικών και επιχειρηματικών κλάδων στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας συνέντευξη Τύπου για τα θέματα της περαίωσης και της επικείμενης νέας αύξησης των αντικειμενικών αξιών.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [02] Ορκωμοσία νέων υπουργών

    Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια και παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Α. Παπανδρέου, θα ορκισθούν, σήμερα, ο κ. Γιάννης Διαμαντίδης ως Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, ο κ. Γεώργιος Πεταλωτής ως Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και η κα Ελπίδα Τσουρή, ως Υφυπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [03] Σε πανστρατιά καλεί ο Αντ.Σαμαράς

    Σε πανστρατιά ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών κάλεσε τα στελέχη της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στη διευρυμένη Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος - που λειτουργεί ως Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα - παράλληλα δε, προειδοποίησε ότι δεν θα ανεχθεί εκφράσεις εσωστρέφειας.

    "Σας καλώ όλους σε πανστρατιά. Θα σας παρακολουθώ όλους γιατί σας θέλω όλους δίπλα μου στην πρώτη γραμμή", είπε, απευθυνόμενος στα στελέχη του.

    Πρόσθεσε ότι "μετά την ΔΕΘ το πολιτικό κλίμα αλλάζει. Το μήνυμα της ΝΔ γίνεται κατανοητό. Ο λαός πείθεται, η ΝΔ και οι προτάσεις της αποτελούν το βασικό φορέα ελπίδας".

    Ζήτησε από τα στελέχη του συσπείρωση, ενότητα, εξωστρέφεια, γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, την ώρα της πιο ανελέητης λιτότητας, όταν κόβονται συντάξεις και μισθοί, μαγαζιά κατεβάζουν τα ρολά, η ανεργία ανεβαίνει στα ύψη, μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις βρίσκονται στα όρια, εν ολίγοις στην πιο κρίσιμη συγκυρία των τελευταίων 50 ετών, που ο λαός μάς θέλει δίπλα του, είμαι αποφασισμένος να μην επιτρέψω ούτε κουβέντες στους παραδιαδρόμους, ούτε κουτσομπολιά ,πίσω από τις κλειστές πόρτες των γραφείων.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [04] Σε διαβούλευση η Κάρτα του Πολίτη

    Σε δημόσια διαβούλευση θα τεθούν τις επόμενες μέρες οι βασικοί άξονες για την "κάρτα του πολίτη", θέμα το οποίο συζητήθηκε σε ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η κάρτα θα χρησιμοποιείται για όλες τις συναλλαγές του πολίτη με το κράτος και ειδικότερα για τις κοινωνικές υπηρεσίες. Σε αυτή θα περιέχονται, μεταξύ αλλων, οι αριθμοί της αστυνομικής ταυτότητας, του ΑΜΚΑ και του ΑΦΜ, καθώς επίσης και το δημοτολόγιο.

    Επιπλέον, η κάρτα θα χρησιμοποιείται και ως ταξιδιωτικό έγγραφο για προορισμούς εντός Σέγκεν. Ακόμη, στις χρήσεις της κάρτας θα εντάσσεται και η ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [05] Συμπλοκές στον 'Αγιο Παντελεήμονα

    Επεισόδια και συμπλοκές σημειώθηκαν τη νύχτα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης και πορείας κατοίκων της περιοχής που αντιδρούν στην παρουσία των αλλοδαπών και ζητούν να αλλάξει η κατάσταση στην περιοχή τους.

    Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, περίπου 200 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα και πραγματοποίησαν πορεία στην ευρύτερη περιοχή προς την πλατεία Αττικής.

    Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, κάποιοι από αυτούς κινήθηκαν προς τη "βίλα Αμαλία", που τελεί υπό κατάληψη από αναρχικούς, αλλά παρενέβησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ και δεν τους επέτρεψαν να πλησιάσουν.

    Οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες εναντίον των αστυνομικών οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών και τους απώθησαν, ενώ συνέλαβαν και πέντε άτομα, τα οποία θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι τα ΜΑΤ τους επιτέθηκαν χωρίς να έχουν κάνει κάτι που να προκαλέσει την επίθεση αυτή.

    Η ένταση όμως συνεχίστηκε όταν οι αναρχικοί που βρίσκονται στη "βίλα Αμαλία" κινήθηκαν προς την πλευρά των κατοίκων, αλλά και πάλι επενέβη η αστυνομία και δεν συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

    Η κατάσταση άρχισε να ηρεμεί τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά ακόμα υπάρχει αναβρασμός στην περιοχή.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [06] "Οχι στην αναδιάρθρωση χρέους"

    Με κατηγορηματικό τρόπο, ο πρωθυπουργός, αντικρούει τα σενάρια περί αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, σε συνέντευξή του, στη γερμανική εφημερίδα «Die Zeit» .

    Στη συνέντευξη, που είναι εφ' όλης της ύλης, ο πρωθυπουργός επιτίθεται στις αγορές σημειώνοντας ότι η χώρα έζησε ένα «ένα άλλο είδος τρομοκρατίας"

    Επισημαίνει ότι η κυβέρνηση στην προώθηση των μεταρρυθμίσεων έδρασε γρήγορα «και όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα» και τονίζει ότι " υπάρχουν τα πρώτα θετικά μηνύματα, όπως είναι οι επενδύσεις νορβηγικών κεφαλαίων σε ελληνικά ομόλογα, το Κατάρ που θέλει να επενδύσει σε ποσοστό 2% του ΑΕΠ της Ελλάδας και η Κίνα που επενδύει στο λιμάνι του Πειραιά"

    Αναφερόμενος στις αναπτυξιακές δυνατότητες της Ελλάδας, σημειώνει ότι η χώρα θα στηριχθεί στην πράσινη ανάπτυξη, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τις τεχνολογίες του μέλλοντος σε συνδυασμό με την παραδοσιακή ισχύ της, όπως η ναυτιλίας και τα αγροτικά της προϊόντα.

    Στις 3 Οκτωβρίου, στην εθνική εορτή της ενοποίησης της Γερμανίας, ο πρωθυπουργός θα τιμηθεί στο Βερολίνο, με το βραβείο «Quadriga».

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [07] Νωρίτερα σε ισχύ τα νέα τέλη

    Επισπεύδεται κατά δύο μήνες η ισχύς των νέων τελών κυκλοφορίας των ΙΧ αυτοκινήτων που θα υπολογίζονται σύμφωνα με τις εκπομπές ρύπων.

    Το νέο σύστημα υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας θα ισχύσει για όσα αυτοκίνητα ταξινομηθούν από 1-11-2010 και όχι από 1-1-2011 που προέβλεπε αρχικά το νομοσχέδιο του υπουργείου οικονομικών. Σχετική ρύθμιση περιελήφθηκε από το υπουργείο οικονομικών στο νομοσχέδιο.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [08] ΙΟΒΕ: Η ύφεση θα ενταθεί

    Την εκτίμηση ότι η ύφεση στην Ελλάδα αναμένεται να ενταθεί στο β' εξάμηνο με αποτέλεσμα ο αρνητικός ρυθμός ανάπτυξης να διαμορφωθεί στο 3,5% το 2010, διατυπώνει το Ιδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών στην τριμηνιαία έκθεση για την ελληνική οικονομία. Την εκτίμηση αυτή βασίζει το ΙΟΒΕ στο δυσμενές οικονομικό κλίμα καθώς και στο γεγονός ότι δεν έχουν γίνει ακόμα αισθητά τα αποτελέσματα των μεταρρυθμίσεων που απαιτούν χρόνο ωρίμανσης και σημειώνει πως απαιτείται η υιοθέτηση ενός νέου αναπτυξιακού προτύπου για την ελληνική οικονομία.

    Στην έκθεση το ΙΟΒΕ τονίζει επίσης ότι παρότι η ανεργία αυξήθηκε οριακά το β' τρίμηνο φέτος σε σχέση με το πρώτο, από το 11,7%, στο 11,8%, εντούτοις η διαφορά της με το ίδιο τρίμηνο του 2009 διευρύνθηκε, φθάνοντας τις 2,9 εκατοστιαίες μονάδες. Η ενίσχυση της ανεργίας οφείλεται πρωτίστως στην επιταχυνόμενη μείωση της απασχόλησης (-2,3% στο β΄τρίμηνο σε σύγκριση με πέρυσι), αλλά και στη συνεχή διεύρυνση του εργατικού δυναμικού, που από τις αρχές του 2010 έχει ξεπεράσει τα πέντε εκατομμύρια άτομα, αυξάνοντας την πιθανότητα δημιουργίας "νέων" ανέργων. Αυτές οι επιβαρυντικές για την αγορά εργασίας τάσεις αναμένεται να διατηρηθούν και στη συνέχεια του 2010, αίροντας ακόμα και εποχικές επιδράσεις που διαχρονικά ευνοούσαν την απασχόληση και οδηγώντας την ανεργία ελαφρά υψηλότερα από το 12% στο σύνολο του έτους, αλλά πάνω από 13,5% το 2011.

    Ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος στην Ελλάδα το τελευταίο τρίμηνο (Ιούνιος - Αύγουστος) παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, στις 66 μονάδες, όπως άλλωστε καθ' όλη τη διάρκεια του α' πενταμήνου του 2010. Η επίδοση αυτή είναι σημαντικά κατώτερη του μακροχρόνιου μέσου όρου της περιόδου 2001-2009 (99 μονάδες), αλλά και της αντίστοιχης περυσινής (72 μονάδες).

    Ο Δείκτης Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης στην Ελλάδα περιορίζεται περαιτέ-ρω το τρίμηνο Ιουνίου - Αυγούστου σε σύγκριση με το διάστημα Μαρτίου - Μαΐ-ου, σημειώνοντας νέο ιστορικά χαμηλό ρεκόρ και διαμορφώνεται κατά μέσο όρο στις -65 μονάδες (από -62 μονάδες το προηγούμενο τρίμηνο), επίδοση που υ-στερεί κατά 20 σχεδόν μονάδες σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή. Οι μέσοι ευ-ρωπαϊκοί δείκτες για την ίδια περίοδο βρίσκονται και πάλι σημαντικά υψηλότερα, στις -13 και -14 μονάδες αντίστοιχα σε ΕΕ και Ευρωζώνη ενώ οι Έλληνες καταναλωτές παραμένουν και αυτό το τρίμηνο σταθερά οι πιο απαισιόδοξοι στην Ευρώπη.

    Όπως αναφέρεται στην έκθεση, με τα μέτρα που έχουν ληφθεί και τις παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα η Ελλάδα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την αποφυγή της στάσης πληρωμών, που θα είχε ολέθριες επιπτώσεις στην ευημερία των πολιτών της. Παρά τη συνεχιζόμενη δυσπιστία των διεθνών αγορών, ο μηχανισμός στήριξης προσφέρει "παράθυρο ευκαιρίας" προκειμένου: (α) να αποκατασταθούν πλήρως η δημοσιονομική ισορροπία, η ρευστότητα του τραπεζικού συστήματος και οι ομαλές πιστωτικές συνθήκες του ιδιωτικού τομέα, και (β) να τεθεί η οικονομία εκ νέου σε αναπτυξιακή τροχιά και στη διαδικασία πραγματικής σύγκλισης με την υπόλοιπη Ευρωζώνη. Ωστόσο υπάρχουν προβλήματα, κίνδυνοι αλλά και ευκαιρίες, σε βραχυπρόθεσμο όσο και μεσοπρόθεσμο / μακροπρόθεσμο ορίζοντα που πρέπει να συνεκτιμηθούν.

    Oι σημαντικοί κίνδυνοι βραχυπρόθεσμα συνδέονται με τη δημοσιονομική υστέρηση, την έλλειψη ρευστότητας στον ιδιωτικό τομέα και μεσοπρόθεσμα / μακροπρόθεσμα με το γεγονός ότι η Ελλάδα πορεύεται ακόμα με παλαιό αναπτυξιακό πρότυπο, που διέπεται από «φιλοσοφία κρατισμού».

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [09] Καλύπτουν βασικές ανάγκες

    Το σχολείο ξεκίνησε και για κάποια παιδιά μία σάκα, ένα παντελόνι ή ένα ζευγάρι παπούτσια αποτελεί βασική προϋπόθεση για να παρουσιαστούν μπροστά στους συμμαθητές του. Οι γονείς τους, όμως, δεν μπορούν να ανταποκριθούν σ' αυτές τις απαιτήσεις, είτε επειδή είναι άνεργοι ή πολύτεκνοι, είτε επειδή είναι μετανάστες και βρέθηκαν στην Ελλάδα με τα απολύτως απαραίτητα.

    Οι "Τράπεζες Ρούχων", που λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη, ήρθαν για να καλύψουν -στο μέγεθος που μπορούν- κάποιες από τις βασικές ανάγκες αυτές και εφοδιάζουν άπορες οικογένειες με τα αγαθά που απαιτούνται για να προχωρήσουν, με ψηλά το κεφάλι, τη ζωή τους. Τούς παρέχονται είδη ένδυσης, υπόδησης ή είδη σπιτιού, τα οποία προέρχονται από προσφορές άλλων συμπολιτών και είναι σε καλή κατάσταση.

    Εκτός από το Δήμο Μενεμένης, «Τράπεζα Ρούχων» λειτουργεί στο Δήμο Νέαπολης, ενώ πρόσφατα ιδρύθηκε και στο Δήμο Ωραιοκάστρου. Επίσης, «Τράπεζα Ρούχων και Τροφίμων» λειτουργεί και η ΑΡΣΙΣ, όπου συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης, ένδυσης και παιχνιδιών, τα οποία στη συνέχεια διανέμει σε άπορες οικογένειες.

    «Κοινωνικά Παντοπωλεία» και λαϊκές αγορές

    Βασική ανάγκη του ανθρώπου είναι η τροφή και την ανάγκη αυτή προσπαθούν να καλύψουν τα "Κοινωνικά Παντοπωλεία". Μερικές εκατοντάδες οικογένειες, άνεργοι και ηλικιωμένοι, αναζητούν στήριγμα σ' αυτά, αφού κάθε λίγες εβδομάδες ή μήνες μπορούν να παραλάβουν είδη διατροφής και υγιεινής.

    Περίπου 15 ελληνικές πόλεις διαθέτουν, σήμερα, «Κοινωνικά Παντοπωλεία» και οι οικογένειες επιλέγονται με συγκεκριμένα κριτήρια από τις αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων, ενώ εναλλάσσονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [10] Ξεπέρασε τον σκόπελο

    Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι έδωσε η ιταλική Βουλή με 342 "ναι", 275 "όχι" και τρεις αποχές. Ο Ιταλός πρωθυπουργός κατά την παρέμβασή του σήμερα στη Βουλή είχε ζητήσει τη στήριξη του σώματος για να μπορέσει να συνεχίσει την εφαρμογή των κύριων προγραμματικών του σημείων.

    Οι παρατηρητές σημειώνουν ότι με αυτό το αποτέλεσμα προκύπτει με σαφήνεια ότι η υποστήριξη των 35 βουλευτών που πρόσκεινται στον Τζιανφράνκο Φίνι είναι απαραίτητοι για να μπορέσει να προχωρήσει ο "καβαλιέρε" στην πρωθυπουργική του θητεία.

    Υπογραμμίζεται, επίσης, ότι η πραγματική δοκιμασία για την κυβέρνηση του "μίστερ TV" θα είναι τώρα η καθημερινή διαχείριση θεμάτων όπως η λαθρομετανάστευση, η δικαιοσύνη και οι προσωπικές δικαστικές του υποθέσεις, οι σχέσεις με το Βατικανό.

    Σχολιαστές της κρατικής ραδιοφωνίας RAI επιμένουν ότι παρά το θετικό αποτέλεσμα το επικρατέστερο σενάριο παραμένει η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες την ερχόμενη άνοιξη.

    Ο πρόεδρος της Βουλής Τζιανφράνκο Φίνι ανακοίνωσε ότι το κίνημά του "Μέλλον και ελευθερία" θα μετατραπεί σε κόμμα, ενώ τέλος αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του πρώην εισαγγελέα Αντόνιο ντι Πιέτρο, επικεφαλής του κόμματος "Ιταλία των αξιών", ο οποίος απευθυνόμενος στον Μπερλουσκόνι από το βήμα της Βουλής τόνισε: "Εσείς δεν είστε πρωθυπουργός, είστε ένας βιαστής δημοκρατίας".

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form

    [11] "Πικρή" ήττα

    Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της διοργάνωσης, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε "με κάτω τα χέρια" από την Κοπεγχάγη στο ΟΑΚΑ με 2-0 και, πλέον, στο μόνο που μπορεί να ελπίζει είναι το Γιουρόπα Λιγκ κι αυτό με προϋποθέσεις.

    Ο Εντόι (πριν από λίγο καιρό κρίθηκε ανεπαρκής για το "τριφύλλι") άνοιξε το σκορ στο 28΄ και ο Βίνγκααρντ στο 37΄ έδωσε την "χαριστική βολή" στην ομάδα του Νίκου Νιόπλια (δύσκολα τα πράγματα για τον 45χρονο τεχνικό). Από το 49΄ οι "πράσινοι" αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Ζιλμπέρτο Σίλβα με 2η κίτρινη κάρτα.

    Η μάχη του Γιουρόπα Λιγκ

    Τα παιχνίδια της 2ης ημέρας των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ θα διεξαχθούν σήμερα με σημαντικές μονομαχίες και έντονο ελληνικό ενδιαφέρον. Την πιο δύσκολη αποστολή των ελληνικών ομάδων θα έχει η ΑΕΚ, η οποία θα παίξει στην Αγία Πετρούπολη κόντρα στο φαβορί του 7ου ομίλου, Ζενίτ.

    Αποστολή εκτός έδρας και για τον Αρη, ο οποίος θα παίξει στη Νορβηγία, στην έδρα της Ρόζενμποργκ, ψάχνοντας το θετικό αποτέλεσμα, ενώ ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην Τούμπα τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και θέλει, με τη βοήθεια των φιλάθλων του, να φθάσει στην πρώτη του νίκη στη διοργάνωση.

    Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια, στα οποία πολύ δύσκολα χωρούν προγνωστικά. Το σημαντικότερο θα διεξαχθεί στο Μάντσεστερ με την τοπική Σίτι να υποδέχεται τη Γιουβέντους, ενώ ξεχωρίζουν και οι αναμετρήσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Λεβερκούζεν, της Ντόρτμουντ με τη Σεβίλλη και της Ουτρέχτης με τη Λίβερπουλ.

    More details on the subscriber's page of APE-MPE | Subscription request form


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 30 September 2010 - 6:30:43 UTC