Browse through our Interesting Nodes on Armenia Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-05-23

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Ανύπαρκτα τα προληπτικά μέτρα πυροπροστασίας"
  • [02] Ρυθμίσεις για τις εισφορές
  • [03] "Αξιόπιστο το ευρώ"
  • [04] Στη Μόσχα ο Πατριάρχης

  • [01] "Ανύπαρκτα τα προληπτικά μέτρα πυροπροστασίας"

    Επίσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων των Εθελοντικών Ομάδων του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος κατήγγειλε την πολιτεία ότι είναι απούσα από τα προληπτικά μέτρα πυροπροστασίας, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος.

    «Ο Υμηττός παραμένει ζωντανός χάρη στην αυτοθυσία των Πυροσβεστών, των Εθελοντών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που τον προστατεύουν όλο τον χρόνο", είπε ο κ Σαμαράς και πρόσθεσε:. "Η πολιτεία είναι απούσα! Η πράσινη ανάπτυξη δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι πυροτέχνημα, αλλά καθημερινός τρόπος ζωής. Η αντιπυρική περίοδος έχει ξεκινήσει εδώ και τρεις εβδομάδες και όμως:

    Β· κανένας δασικός δρόμος δεν έχει συντηρηθεί

    Β· τα σκουπίδια δεν έχουν καθαριστεί

    Β· κανένα αντιπυρικό έργο δεν έχει εγκριθεί

    Β· ενώ η επιχορήγηση για την πολιτική προστασία στον Υμηττό μειώθηκε στο 50%".

    Καταλήγοντας, κάλεσε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, καθώς επιτρέπει ο Υμηττός να μένει ανοχύρωτος, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η κρίσιμη περίοδος.

    Συγκροτείται Ομάδα Παρακολούθησης

    Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά συγκροτείται Ομάδα Παρακολούθησης του Προγράμματος που συνοδεύει τη Συμφωνία Στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας από τα κράτη-μέλη της Ζώνης του Ευρώ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

    Την Ομάδα Παρακολούθησης θα συντονίζει ο Βουλευτής Φθιώτιδας, Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας κ. Χρήστος Σταϊκούρας. Γραμματέας της Επιτροπής αναλαμβάνει η κα Ελένη Ρωμαϊδου, Οικονομολόγος.

    Σκοπός σύστασης της Ομάδας, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ, είναι η παρακολούθηση της εκτέλεσης του Προγράμματος στο πλαίσιο του μηχανισμού στήριξης της Ελληνικής Οικονομίας, καθώς και η υποβολή προτάσεων οικονομικής πολιτικής προς την ηγεσία του Κόμματος, με στόχο την ταχύτερη έξοδο από την κρίση.

    Η απόφαση αυτή, τονίζεται στην ανακοίνωση, "εκφράζει τη βούληση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να υπάρξει διαρκής και σε βάθος αξιολόγηση των εξελίξεων στην Οικονομία, τόσο σε εγχώριο, όσο και σε διεθνές επίπεδο, και να αναπτυχθούν πρόσθετες συγκροτημένες πολιτικές προτάσεις για την ανόρθωση της Ελληνικής Οικονομίας που δοκιμάζεται από την κρίση".

    Ανακοίνωση της ΝΔ για το Βατοπέδι

    Για ύπαρξη σχεδίου της Κυβέρνησης προς ενοχοποίηση των πολιτικών της αντιπάλων, κάνει λόγο η ΝΔ σε ανακοίνωση σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση Βατοπεδίου και την απολογία της κ. Μαντέλη.

    Ο υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Ββ Πειραιώς κ. Αναστάσιος Νεράντζης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Ο καθένας κατανοεί τον λόγο για τον οποίο η κα Μαντέλη, ξαφνικά, άλλαξε τα, μέχρι χθες, λεγόμενά της.

    Ο κατηγορούμενος δικαιούται ακόμη και να ψεύδεται. Πολύ περισσότερο, αφού πριν από δύο ημέρες -και για προφανείς λόγους- ψηφίστηκε ειδική ρύθμιση, με την οποία ακόμα και κατηγορούμενος μπορεί, καταγγέλλοντας υπουργό, να απαλλαγεί από την ποινή.

    Αυτή ακριβώς η ρύθμιση αποδεικνύει τις υπόνοιες για ύπαρξη σχεδίου της Κυβέρνησης προς ενοχοποίηση των πολιτικών της αντιπάλων. Είχαμε καταγγείλει τον υπουργό κ. Καστανίδη για τη ρύθμιση αυτή και δυστυχώς επαληθευθήκαμε σύντομα.

    Την ώρα που η κοινωνία βιώνει τις συνέπειες από τα σκληρά οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, μάταια το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να επωφεληθεί από ισχυρισμούς τύπου Μαντέλη⦻.

    [02] Ρυθμίσεις για τις εισφορές

    Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα δημοσιοποιηθεί το πρόγραμμα του ΤΕΜΠΜΕ που αφορά στην διευκόλυνση των επιχειρηματιών για την εξόφληση φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών. Αυτό ανέφερε η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Λούκα Κατσέλη από το βήμα της γενικής συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

    Η υπουργός απαντώντας στα θέματα που της έθεσαν οι επιχειρηματίες από τα επιμελητήρια όλης της χώρας απάντησε ότι δεν έχει αποφασιστεί ακόμη εάν θα υπάρξει συνένωση επιμελητηρίων κατά τα πρότυπα του Καλλικράτη, ενώ σχετικά με τη δυνατότητα να προσφεύγουν οι επιχειρηματίες και στα ΚΕΠ και όχι μόνο στα γραφεία των κατά τόπους επιμελητηρίων σε όλη τη χώρα για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ίδρυση επιχειρήσεων, ανέφερε ότι ''όλοι είναι χρήσιμοι'' και πρόσθεσε ότι όταν απελευθερωθεί το επάγγελμα του συμβολαιογράφου αυτό θα λειτουργήσει ακόμη περισσότερο προς την κατεύθυνση που θέλει του υπουργείο, δηλαδή γρήγορες και φτηνές διαδικασίες.

    Σημείωσε ότι η κυβέρνηση είναι ανοικτή στο διάλογο και ανέφερε σαν παράδειγμα ότι έγιναν διορθώσεις στο νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των επιχειρήσεων, ακόμη και τελευταία στιγμή όταν το νομοσχέδιο ήταν στη Βουλή.

    Επανέλαβε ότι πρέπει να σταματήσουμε να στρεφόμαστε ο ένας εναντίον του άλλου και ζήτησε συστράτευση όλων για την έξοδο από την κρίση.

    Ο πρόεδρος της ΚΕΕ κ. Γ. Κασιμάτης αναφέρθηκε στην κατάσταση της οικονομίας και στις επιλογές της κυβέρνησης και κυρίως στην ανάγκη προώθησης περισσότερων αναπτυξιακών μέτρων. Για το θέμα των επιμελητηριακών εκλογών που μετατέθηκαν για του χρόνου την άνοιξη ο κ. Κασιμάτης ζήτησε να γίνουν ή το καλοκαίρι ή το Φεβρουάριο, διότι το διάστημα που έχει ορίσει το υπουργείο είναι και η περίοδος του Πάσχα για το 2011.

    Στη μεγάλη τους πλειοψηφία οι ομιλητές από τα επιμελητήρια της χώρας σημείωσαν ότι το πρόβλημα για τις επενδύσεις στη χώρα μας δεν είναι τόσο μεγάλο στο βαθμό που σημειώνει το υπουργείο Οικονομίας λόγω της γραφειοκρατίας, ''αλλά λόγω του φορολογικού συστήματος'' όπως τόνισαν.

    Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Κ. Μίχαλος στην ομιλία του σημείωσε ότι η επιλογή της κυβέρνησης να αναδείξει και τα ΚΕΠ ως υπηρεσία μιας στάσης για την ίδρυση και τροποποίηση Προσωπικών Εταιρειών - τα οποία θα πρέπει να λάβουν σχετική πιστοποίηση - ουσιαστικά δείχνει ότι επιλέγει ''να προσθέσει άλλη μια «ειδική αρμοδιότητα» σε έναν ήδη κορεσμένο φορέα, με το ανάλογο κόστος, αντί να αξιοποιήσει τις οργανωμένες δομές των επιμελητηρίων''.

    Επιπλέον, σημείωσε ότι το νομοσχέδιο:

    - Αγνοεί την πρόταση του ΕΒΕΑ, να συμπεριληφθεί στο νόμο και η απλοποίηση των διαδικασιών για την ίδρυση ατομικών επιχειρήσεων. Όπως και η πρόταση να κατοχυρώνεται η επωνυμία, ο διακριτικός τίτλος και το τεκμήριο εμπορικής ιδιότητας των ατομικών επιχειρήσεων, με την καταχώρισή τους στο ΓΕΜΗ.

    - Δεν ορίζει ότι γίνεται προέλεγχος και καταχώριση μαζί με την επωνυμία και του τυχόν διακριτικού τίτλου.

    - Αγνοεί την πρόταση να αρκεί η «εμπορική δημοσιότητα» στην ιστοσελίδα του ΓΕΜΗ και δεν καταργεί ρητά την υποχρέωση δημοσίευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο, με όλα τα επιπλέον κόστη που αυτό συνεπάγεται, για τις μετά την ίδρυση δημοσιεύσεις στο ΦΕΚ που διατηρούνται.

    - Δεν ορίζει ρητά την υποχρέωση των ΚΕΠ, εφόσον παραμείνουν ως υπηρεσίες μιας στάσης, να αποστέλλουν πλήρη φάκελο με το φυσικό αρχείο στην αρμόδια υπηρεσία ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου, η οποία θα είναι αρμόδια για την καταχώριση των όποιων μεταβολών, έως και την διαγραφή.

    - Περιλαμβάνει πολλές παραπομπές σε Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις, με συναρμοδιότητα 4 υπουργών. Κάτι που αυτόματα σημαίνει καθυστέρηση στην εφαρμογή και την υλοποίηση του νόμου.

    ''Όλα τα παραπάνω, συνηγορούν στην άποψη ότι ο νέος νόμος, αντί να απλοποιήσει, μάλλον περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, ενώ είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει ένα χάος, με τεράστιο κόστος σε χρόνο και χρήμα για τους επιχειρηματίες'' είπε ο κ. Μίχαλος.

    Στο θέμα των ΚΕΠ συμφωνεί η συντριπτική πλειοψηφία των επιμελητηρίων καθώς όπως τόνισαν οι ομιλητές υπάρχουν σε όλη τη χώρα 59 επιμελητήρια και 45 παραρτήματά τους.

    Ως προς τη σύσταση ΑΕ και ΕΠΕ, το ΕΒΕΑ συγκεκριμένα ζητάει:

    - Είτε να καταργηθεί η απαίτηση για σύσταση με συμβολαιογραφικό έγγραφο. Αντβ αυτού, να χρησιμοποιούνται προτυποποιημένα ιδιωτικά Συμφωνητικά/Καταστατικά και ο έλεγχος νομιμότητας να γίνεται από τις Υπηρεσίες ΓΕΜΗ των επιμελητηρίων.

    - Έτσι το κόστος σύστασης θα μειωθεί σημαντικά, αφού δεν θα υπάρχει κόστος συμβολαιογράφων.

    - Είτε, εφόσον παραμείνει η απαίτηση για σύσταση με συμβολαιογραφικό έγγραφο, να οριστούν ως υπηρεσίες μιας στάσης και οι Υπηρεσίες ΓΕΜΗ των Επιμελητηρίων, εφόσον εξασφαλίσουν τη σύμπραξη συμβολαιογράφου, με σχετικές συμβάσεις. Έτσι, θα υπάρξει και πάλι μείωση του κόστους, μέσα από τη μείωση της αμοιβής του συμβολαιογράφου.

    Εναλλακτικά, προτείνει τη σύσταση με προτυποποιημένα καταστατικά, στα οποία οι συμβολαιογράφοι θα συμπληρώνουν τα εντελώς απαραίτητα στοιχεία, με μειωμένο και πάλι κόστος αμοιβής.

    Για τις ΟΕ και ΕΕ, ζητάει:

    - Είτε τα υπάρχοντα ΚΕΠ να επικουρούν τις υπηρεσίες ΓΕΜΗ των Επιμελητηρίων, ως προς την παραλαβή και διαβίβαση των δικαιολογητικών σύστασης

    - Είτε να δημιουργήσουν τα επιμελητήρια τα 50 γραφεία, στις περιοχές που θα οριστούν από το νόμο, αντί να χρειάζεται πιστοποίηση των ήδη κορεσμένων ΚΕΠ.

    Οι εκπρόσωποι των επιμελητηρίων σημείωσαν προς την υπουργό ότι εκπροσωπούν τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας και θέλουν ο συμβουλευτικός τους ρόλος να αναγνωριστεί από την κυβέρνηση και όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μίχαλος: ''Και απευθύνομαι στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας να σταματήσει ν' ακολουθεί την τακτική του «αλλού με τρίβεις δέσποτα κι αλλού εγώ πονάωβ¦..».

    Η υπουργός είπε ότι θα οργανωθεί το αμέσως προσεχές διάστημα μια ημερίδα για να συζητηθεί αυτό το θέμα της βελτίωσης της συνεργασίας του επιμελητηριακού θεσμού με την κυβέρνηση.

    Tέλος συζήτηση έγινε και μεταξύ των προέδρων στη γενική συνέλευση κατά πόσο η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων μπορεί να έχει δυναμικότερη φωνή για να πιέζει για τα θέματα της επιχειρηματικότητας, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο.

    [03] "Αξιόπιστο το ευρώ"

    Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Ζαν Κλοντ Τρισέ επιμένει ότι το ευρώ "δεν κινδυνεύει", διατυπώνοντας σαφώς αντίθετη άποψη από αυτή της γερμανίδας καγκελαρίου Αγκελα Μέρκελ η οποία προειδοποιεί ότι η το μέλλον του ευρώ βρίσκεται σε κίνδυνο.

    " Δεν είναι το ευρώ αυτό που κινδυνεύει, είναι η δημοσιονομική πολιτική ορισμένων χωρών που επιβάλλεται να απευθυνθούμε", τονίζει ο Τρισέ σε συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα "Frankfurter Allgemeine".

    Πριν λίγες ημέρες, η Μέρκελ δήλωσε ότι η Ευρώπη και η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετωπίζει μια "δοκιμασία ύπαρξης" καθώς ζητούσε από τους γερμανούς βουλευτές να εγκρίνουν το μερίδιο των 750 δισεκατομμυρίων ευρώ της Γερμανίας στο πακέτο του μηχανισμού στήριξης της ευρωζώνης.

    Ο Τρισέ τόνισε ότι το κοινό νόμισμα των 16 χωρών της ευρωζώνης παραμένει αξιόπιστο.

    " Το ευρώ είναι ένα αξιόπιστο νόμισμα καθώς το ποσοστό πληθωρισμού παραμένει κάτω από 2% για περισσότερο από 11 χρόνια" είπε ο πρόεδρος της ΕΚΤ.

    "Η ευρωζώνη ως σύνολο είναι ηχηρά δομημένη", τόνισε ο Τρισέ και πρόσθεσε "Δυστυχώς αυτό δεν ισχύει αυτή τη στιγμή για όλες τις χώρες του ευρώ".

    Ο Τρισέ είπε ακόμα ότι ορισμένα μέλη του ευρώ επιβάλλεται να ξεκαθαρίσουν τη δημοσιονομική τους κατάσταση και πρόσθεσε ότι αυτή η προσπάθεια θα ενισχύσει το ευρώ ως σύνολο.

    " Οι κινήσεις των αγορών είναι πάντοτε ένα συνδυασμός της διάθεσης των επενδυτών και της επιρροής των κερδοσκοπικών επενδύσεων όπως των ακάλυπτων ανοικτών πωλήσεων" υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΕΚΤ.

    Ο Τρισέ για μια ακόμη φορά υπεραμύνθηκε της απόφασης της ΕΚΤ να αγοράσει ομόλογα από χώρες της ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν προβλήματα και πρόσθεσε ότι η ενέργεια αυτή δεν ήταν εκτός της γραμμής της τράπεζας.

    "Η γραμμή μας είναι η σταθερότητα των τιμών και η αξιοπιστία μας εξαρτάται από την επίτευξη αυτού του στόχου", συνεχίζει ο Τρισέ.

    " Για μένα, ο πληθωρισμός είναι όπως η φορολογία που πλήττει ιδιαίτερα τους πτωχότερους και τους ασθενέστερους της κοινωνίας", κατέληξε ο γάλλος τραπεζίτης.

    [04] Στη Μόσχα ο Πατριάρχης

    Την ευγνωμοσύνη του στο Θεό, γιατί τον αξίωσε να επισκεφθεί ξανά τη Μόσχα μετά από 17 χρόνια σε επίσημη ειρηνική επίσκεψη εξέφρασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στις πρώτες δηλώσεις σε ρωσικά και ελληνικά ΜΜΕ, μετά την άφιξή του στη ρωσική πρωτεύουσα.

    Ο κκ Βαρθολομαίος υπενθύμισε ότι είχε βρεθεί ξανά στη Μόσχα το Δεκέμβριο του 2008 για να παρευρεθεί στην επικήδειο τελετή του μακαριστού Πατριάρχου Αλεξίου, όμως εκείνη η επίσκεψη ήταν "μια μικρή παρένθεσις".

    Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαρίστησε τον Πατριάρχη Μόσχας "για την αδελφική του πρόσκληση, η οποία μας δίνει την ευκαιρία να επισκεφθούμε για μια ακόμη φορά την αδελφή Εκκλησία της Ρωσίας, να ανταποδώσω την περσινή επίσκεψη του Αγιωτάτου αδελφού στην Κωνσταντινούπολη" και ευχήθηκε η επίσκεψή του να συμβάλει "στην περαιτέρω ενίσχυση των αδελφικών μας σχέσεων για το καλό της όλης Ορθοδοξίας".

    Όπως υπογράμμισε, η επίσκεψη έχει και προσκυνηματικό χαρακτήρα στη γη, "η οποία έδωσε αναρίθμητους μάρτυρας και ομολογητάς της ορθοδόξου πίστεώς μας και στα παλαιότερα και στα τελευταία δύσκολα χρόνια", ενώ ο ίδιος κομίζει την ευλογία της μητέρας Εκκλησίας Κωνσταντινουπόλεως "προς τη θυγατέρα και αδελφή της αγιωτάτη Εκκλησία της Ρωσίας, της οποίας βλέπουμε την πρόοδο εν Χριστώ και υπερηφανευόμεθα και σεμνυνόμεθα και καυχόμεθα".

    Την υψηλή του εκτίμηση για την ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των δύο Πατριαρχείων εξέφρασε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος, ο οποίος είπε ότι "δεν πρόκειται απλώς για την ανταλλαγή αδελφικών επισκέψεων, οι οποίες είναι από μόνες τους σημαντικές, αλλά για συγκεκριμένες συμφωνίες, οι οποίες βοηθούν όλες τις ορθόδοξες Εκκλησίες, όχι μόνο τις δύο Εκκλησίες μας, να συνεργάζονται σήμερα πιο δραστήρια, επιλύοντας μεταξύ άλλων εκείνα τα προβλήματα, που υπάρχουν στην ημερήσια διάταξη των διορθόδοξων σχέσεων".

    Ο Πατριάρχης Κύριλλος καλωσόρισε εκ μέρους ολόκληρου του ρωσικού λαού τον Οικουμενικό Πατριάρχη και υπενθύμισε ότι εκτός από τις αμιγώς πατριαρχικές σχέσεις οι δύο αρχιερείς συνδέονται με μακρόχρονη γνωριμία και φιλικούς ανθρώπινους δεσμούς, εκφράζοντας την ελπίδα ότι η επίσκεψη του κκ. Βαρθολομαίου θα αποτελέσει μια ακόμη σημαντική σελίδα στην ιστορία των διμερών σχέσεων.

    Ο Οικουμενικός Πατριάρχης έφθασε χθες το βράδυ στη Μόσχα για δεκαήμερη ειρηνική επίσκεψη και έγινε δεκτός με υψηλές τιμές στο αεροδρόμιο Βνούκοβο-3 της Μόσχας, όπου εκτός των επισήμων και παρά τη συνεχή βροχή συνέρρευσαν και πολλά παιδιά, μαθητές σχολείων του Πατριαρχικού Μετοχίου, οι οποίοι πρόσφεραν λουλούδια στους δύο Πατριάρχες.

    Οι δυο Πατριάρχες θα συλλειτουργήσουν σήμερα στην ιστορική Λαύρα της Αγίας Τριάδος και του Αγίου Σεργίου στα περίχωρα της Μόσχας και θα συμμετάσχουν από κοινού στους πανηγυρικούς εορτασμούς για την επέτειο του εκχριστιανισμού των Ρώσων.

    Ο κ.κ. Βαρθολομαίος θα έχει επίσης χωριστές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Ρωσίας Ντιμίτρι Μεντγιέντεφ και τον πρωθυπουργό της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 23 May 2010 - 4:30:20 UTC