Looking for info on Diploma validation in Greece (a.k.a. DIKATSA)? Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-04-27

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεδριάζει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ
  • [02] Η ατζέντα της ημέρας

  • [01] Συνεδριάζει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

    Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, συνεδριάζει στις 10.30 το πρωί, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, με θέμα την προσφυγή της χώρας στον μηχανισμό στήριξης.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι αυτή συγκαλείται με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού «επειδή θέλουμε διάλογο, όχι απλώς για να ακούσει και να χειροκροτήσει η ΚΟ, αλλά για να συζητήσει πάνω στο ζήτημα του δανεισμού».

    Επιπλέον, ο κ. Πεταλωτής υπογράμμισε ότι όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και η μεγαλύτερη μερίδα του λαού «ευθαρσώς» προκρίνουν τη διαδικασία που προωθεί η κυβέρνηση, «γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση από αυτή που ακολουθεί» και συμπλήρωσε ότι επειδή γνωρίζουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ποιος ευθύνεται, θα εκφραστούν και με τον ανάλογο τρόπο που ορίζει το Σύνταγμα και οι νόμοι.

    Ο κ. Πεταλωτής διευκρίνισε ότι «δεν υπάρχει ζήτημα ανασχηματισμού», εξηγώντας πως «όταν έχουμε να κάνουμε με μια τόσο σημαντική κατάσταση είναι αυτονόητο ότι κανείς δεν περισσεύει και κανείς δεν μπορεί να αλλάζει τη σύνθεση της κυβέρνησης, όταν μάλιστα όλοι τα υπουργεία εργάζονται τόσο σκληρά».

    Στις 4:00 μμ, ο κ. Γ. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σεΐχη Abdallah Bin Zayed Al Nahyam και στη συνέχεια, με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.

    Ο κ. Γ. Παπανδρέου ενημερώθηκε, επίσης, από τον υπουργό Οικονομικών για τις επαφές που είχε στην Ουάσιγκτον, στο πλασίο των εργασιών του ΔΝΤ, τις διμερείς συναντήσεις του, καθώς και για την πορεία των διαπραγματεύσεων - στην Αθήνα - με το μικτό κλιμάκιο της ΕΚΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του ΔΝΤ.

    Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου πρόσθεσε, σε δηλώσεις του, ότι "οι διαπραγματεύσεις προχωρούν καλά. Ελπίζουμε να ολοκληρωθούν σύντομα και να έχουμε, συνεπώς, ένα τριετές πλαίσιο οικονομικής πολιτικής και τους όρους χρηματοδότησης, ώστε να συνεχιστεί - και είμαι απόλυτα σίγουρος γι΄αυτό - ο απρόσκοπτος δανεισμός της Ελλάδας".

    Ερωτηθείς αν τα μέτρα θα αγγίξουν τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα, ο υπουργός απάντησε ότι "υπάρχει μια συζήτηση εν εξελίξει. Εμείς έχουμε πει ότι το ζήτημα ανταγωνιστικότητας της χώρας έχει να κάνει με διαρθρωτικά θέματα και θέματα τιμών και όχι με το ύψος των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, που, όπως όλοι ξέρουμε, είναι πολύ χαμηλό".

    "Είναι λάθος να νομίζει κανείς ότι το ΔΝΤ έρχεται εδώ, για να επιβάλει σκληρότερους ή διαφορετικούς όρους από αυτούς τους οποίους κουβεντιάζουμε με τους Ευρωπαίους εταίρους μας", δήλωσε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων.

    Ο υπουργός ανέφερε ότι δεν κρίνει το σύνολο της πορείας του ΔΝΤ, την οποία χαρακτήρισε ως μη μονοδιάστατη με επιτυχίες και αποτυχίες, αλλά κρίνει τις προτάσεις που κάνει για την Ελλάδα οι οποίες δεν διαφοροποιούνται ιδιαίτερα από τη στάση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

    Σύμφωνα με τον κ. Παπακωνσταντίνου στη συζήτηση μεταξύ κυβέρνησης και ΔΝΤ υπάρχει μια απλή κοινή προσέγγιση ότι η Ελλάδα πρέπει τα επόμενα χρόνια να μειώσει δραστικά το έλλειμμα, να ελέγξει το δημόσιο χρέος και να κάνει όλες τις διαρθρωτικές προσαρμογές ώστε να υπάρξει μια πιο ανταγωνιστική οικονομία.

    Ο υπουργός είπε ότι αυτή η κοινή προσέγγιση είναι μια κατεύθυνση στην οποία παρατάσσεται και η κυβέρνηση και μεταφράζεται με συγκεκριμένα μέτρα και πολιτικές που θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία των συναντήσεων με τους αξιωματούχους του ΔΝΤ.

    Αντιδράσεις από ΕΕ

    Η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι έχει "εμπιστοσύνη" στις διαπραγματεύσεις που γίνονται μεταξύ της Ελλάδας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), οι οποίες πρόκειται να καταλήξουν στο πρόγραμμα οικονομικών μέτρων που απαιτεί το Βερολίνο για την αποδέσμευση της βοήθειας για την Αθήνα.

    "Έχω εμπιστοσύνη" στην έκβαση των διαπραγματεύσεων που γίνονται μεταξύ του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της ελληνικής κυβέρνησης, δήλωσε η Μέρκελ σε μικρή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, η οποία αποσκοπούσε ολοφάνερα στο να θέσει σε νέο πλαίσιο τη συζήτηση γύρω από το θέμα αυτό στη Γερμανία και στην Ευρώπη.

    "Το λέω ξεκάθαρα, η Γερμανία θα βοηθήσει (την Ελλάδα) αν πληρούνται οι προϋποθέσεις", σημείωσε επίσης η καγκελάριος.

    Ταυτοχρόνως η Μέρκελ υπογράμμισε ότι "κατανοεί πολύ καλά τις ανησυχίες των ανθρώπων στη Γερμανία" και προσέθεσε ότι γι'αυτό επιμένει "σε ένα πλήρες, καλά προετοιμασμένο πρόγραμμα".

    Η Μέρκελ απέκλεισε τέλος την υπόθεση για μια έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, σημειώνοντας ότι αυτό το ενδεχόμενο, στο οποίο αναφέρθηκαν διάφοροι στη Γερμανία τις τελευταίες ημέρες, "δεν αποτελεί επιλογή" και υπογράμμισε ότι το μόνο αποτέλεσμα που έχει είναι να προκαλεί ανησυχία στις αγορές.

    Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε συναντήθηκε χθες με τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων της χώρας για να συζητήσει την ταχεία κατάρτιση ενός νομοσχεδίου βάσει του οποίου θα χορηγηθεί βοήθεια προς την Ελλάδα πριν από τις 19 Μαΐου.

    Ολα τα κοινοβουλευτικά κόμματα είναι "ουσιαστικά έτοιμα να βοηθήσουν την οικονομικά δοκιμαζόμενη Ελλάδα", δήλωσε ο Σόιμπλε μετά τη σύσκεψη.

    Ο γερμανός αξιωματούχος πρόσθεσε ότι το νομοσχέδιο μπορεί τώρα να είναι έτοιμο μέσα στην επόμενη εβδομάδα, πράγμα που θα ανοίξει το δρόμο για τη χορήγηση περίπου 8,4 δισεκατομμυρίων ευρώ στην Ελλάδα, μέσω κρατικής τράπεζας.

    "Ανέφερα στους κοινοβουλευτικούς ηγέτες τις ανάγκες της Ελλάδας και ζήτησα να πραγματοποιήσουμε τη συζήτηση και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων στη Βουλή, ώστε να είμαστε σε θέση - όπως και άλλες χώρες - να κάνουμε διαθέσιμα στην Ελλάδα τα αναγκαία δάνεια πριν από τις 19 Μαΐου, αν χρειαστεί", δήλωσε ο Σόιμπλε στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση.

    Οπως είπε, ενδεχόμενη αποτυχία της Ελλάδας να αναχρηματοδοτήσει στις 19 Μαΐου το ευρω-ομόλογο ύψους 8,5 δισ. ευρώ θα είχε "απρόβλεπτες συνέπειες".

    Ο Σόιμπλε υπογράμμισε ακόμα ότι το Βερολίνο είναι έτοιμο να υπερασπιστεί τη σταθερότητα του ευρώ και επιθυμεί να ολοκληρωθούν οι συνομιλίες ανάμεσα στην Ελλάδα, την ΕΕ και το ΔΝΤ ως το Σαββατοκύριακο.

    "Το θέμα είναι να προστατεύσουμε τη σταθερότητα του κοινού νομίσματος", είπε.

    Ο Σόιμπλε είπε ότι τόσο ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν όσο και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν- Κλοντ Τρισέ θα βρίσκονται μεθαύριο Τετάρτη στο Βερολίνο όπου θα έχουν συνομιλίες με τους ηγέτες των κομμάτων, πολλοί από τους οποίους αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό το θέμα της οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα.

    Αντίθετα ο ηγέτης του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της αντιπολίτευσης Ζίγκμαρ Γκάμπριελ κατηγόρησε τη γερμανική κυβέρνηση ότι προσπαθεί να καθυστερήσει τη λήψη απόφασης για τη βοήθεια προς την Ελλάδα ως τις κρίσιμες εκλογές στο ομόσπονδο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας στις 9 Μαΐου.

    Στο μεταξύ, ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο έκριναν σήμερα απαραίτητη "την άμεση και αποφασιστική δράση κατά της κερδοσκοπίας που έχει στόχο την Ελλάδα, προκειμένου να διασφαλιστεί η σταθερότητα της ζώνης του ευρώ", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γαλλική προεδρία.

    Η κατάσταση της Ελλάδας ήταν ένα από τα θέματα που συζήτησαν οι δύο άνδρες κατά τη διάρκεια γεύματος εργασίας.

    Και οι δύο "εξέφρασαν τη συμφωνία τους για την αναγκαιότητα άμεσης και αποφασιστικής δράσης κατά της κερδοσκοπίας που έχει στόχο την Ελλάδα προκειμένου να διασφαλιστεί η σταθερότητα της ζώνης του ευρώ", σύμφωνα με την ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας.

    "Εξέφρασαν επίσης τη συμφωνία τους για την σπουδαιότητα μίας φιλόδοξης ευρωπαϊκής οικονομικής στρατηγικής που θα βασίζεται σε μία πραγματικά ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση", προσθέτει η ανακοίνωση.

    Πεπεισμένος ότι η Ευρώπη και η Ελλάδα "παρά το γεγονός ότι τα προβλήματά μας απέχουν πολύ από το να έχουν τελειώσει" θα κατορθώσουν να ξεπεράσουν τη σημερινή κρίση και ότι η σταθερότητα της ζώνης του ευρώ θα διαφυλαχθεί, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ενωσης Χέρμαν βαν Ρομπέι.

    "Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε μία κατάσταση, η οποία δεν είχε προβλεφθεί όταν ορίσθηκαν οι κανόνες της νομισματικής ένωσης. Αλλά, βήμα βήμα, η Ευρωπαϊκή Ενωση και η Ελλάδα θα ξεπεράσουν την κατάσταση", δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

    Φειδωλός ήταν στις δηλώσεις του ο Αμαντέου Αλταφάζ, εκπρόσωπος του Επιτρόπου Οικονομίας, Όλι Ρεν, απαντώντας σήμερα από τις Βρυξέλλες στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με το μηχανισμό στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

    Ερωτηθείς πότε θα είναι έτοιμη η αξιολόγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, σχετικά με το αίτημα της Ελλάδας για ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης, ο Α. Αλταφάζ αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας ότι δεν υπάρχουν προθεσμίες.

    Συνεχίζοντας, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής υπενθύμισε τη δήλωση των κρατών μελών της ευρωζώνης της 11ης Απριλίου, κατά την οποία δεσμεύονται να στηρίξουν οικονομικά την Ελλάδα, αν χρειαστεί, με σκοπό να διασφαλιστεί η χρηματοοικονομική σταθερότητα σε ολόκληρη τη Ζώνη του Ευρώ. Καταλήγοντας, ο Α. Αλταφάζ τόνισε ότι σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας υπάρχει ένα κοινό μέτωπο, χωρίς ρίξεις.

    Ανησυχίες "για κάποιες από τις ακαμψίες που έχει επιδείξει η Γερμανία" εξέφρασε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Φράνκο Φρατίνι και δήλωσε ότι ίσως να πρέπει να πραγματοποιηθεί ευρωπαϊκή σύνοδος κορυφής για να ξεπεραστεί.

    "Δεν μπορούμε ν΄αποφύγουμε την επίδειξη αλληλεγγύης στην Ελλάδα, έστω κι αν κάποιος αμφιβάλλει ότι πρέπει να επικρατήσει η αλληλεγγύη αυτήν τη στιγμή, γιατί δεν είναι μόνον μια ηθική υποχρέωση, αλλά είναι και προς το συμφέρον μας", τόνισε.

    Ο Φρατίνι δέχθηκε το επιχείρημα της Γερμανίας ότι η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει στη μείωση του ελλείμματος που έχει υποσχεθεί στους εταίρους της της ευρωζώνης, αλλά επέμεινε ότι "η Ευρώπη πρέπει να κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός" για να βοηθήσει σ΄αυτό.

    «Η Αυστρία υποστηρίζει την ταχεία ενεργοποίηση της βοήθειας προς την Ελλάδα από τις χώρες της Ευρωζώνης», τόνισε σε σημερινές δηλώσεις του στη Βιέννη ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών, Μίχαελ Σπίντελεγκερ. Επισήμανε δε, πως «όλες οι χώρες της Ευρωζώνης θα πρέπει να ενδιαφέρονται, ώστε να παραμείνει σταθερό το Ευρώ».

    Όπως ανέφερε, ο ίδιος αναμένει ότι θα υπάρξει συμφωνία πρόσθεσε πως αυτή η βοήθεια, «η οποία προφανώς είναι επιτακτικά αναγκαία, θα πρέπει να έχει και ουσιαστικά αποτελέσματα και αυτό είναι εφικτό, εάν ενεργοποιηθεί το ταχύτερο δυνατό».

    Από την πλευρά του, ο Αυστριακός υπουργός Οικονομικών, Γιόζεφ Πρελ, τόνισε ότι στην Αυστρία υπάρχει ήδη μία νομική βάση για υποστήριξη της Ελλάδας και η χώρα του μπορεί να δράσει αμέσως, αλλά «σημαντικό τώρα θα είναι να μην αμφισβητηθούν τα στοιχεία του προϋπολογισμού της Ελλάδας».

    «Υπό την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα θα τηρήσει όλους τους όρους για την εκτέλεση του προϋπολογισμού της, είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στη σταθεροποίηση της Ευρωζώνης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    [02] Η ατζέντα της ημέρας

    Πρόγραμμα πρωθυπουργού:

    -Σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ με θέμα την προσφυγή της χώρας στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης (10:30:00)

    -Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κ.κ. Δημήτριο (16:45:00 )

    -Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σεΐχη Abdallah Bin Zayed Al Nahyam (16:00:00)

    Πρόγραμμα Κ.Παπούλια:

    -Συνάντηση με ΥΠΕΞ Ην.Αρ. Εμιράτων (12:00:00)

    -Συνάντηση με ΥΠΠΟ Παύλο Γερουλάνο (13:30:00 )

    Πρόγραμμα Δ.Δρούτσα:

    -Συνάντηση στο Υπουργείο Εξωτερικών με τον Υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σεΐχη Abdallah Bin Zayid Al Nahyan (12:45:00 )

    Στις 13:20 και μετά τις συνομιλίες των αντιπροσωπειών, οι δύο Υπουργοί θα υπογράψουν Μνημόνιο Πολιτικών Διαβουλεύσεων Ελλάδας-Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (Βασ. Σοφίας 5, Αίθουσα Βενιζέλος). Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο και γεύμα εργασίας.

    -Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) της Γερμανίας στην Ομοσπονδιακή Κάτω Βουλή (18:15:00)

    -Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κ. Δημήτριο (19:00:00)

    Συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) (10:30:00)

    Ετήσια τακτική γενική συνέλευση Τράπεζας της Ελλάδος-Παρουσιάση της Β¨Εκθεσης του Διοικητή της ΤτΕ (12:00:00)

    Saxo Bank - Συνέντευξη Τύπου (13:00:00)

    Με εντολή του Δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Δήμου θα προχωρήσουν στην αποξήλωση αυθαίρετων κεραιών κινητής τηλεφωνίας την Δευτέρα 26, την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Απριλίου 2010.

    Στο Α΄Νεκροταφείο θα γίνει η κηδεία του καθηγητή του συνταγματικού δικαίου Δημήτρη Τσάτσου (16:00:00)

    Συλλαλητήριο ΑΔΕΔΥ (18:30:00 )

    Το Ινστιτούτο Θερβάντες, στο πλαίσιο της ισπανικής προεδρίας της ΕΕ, παρουσιάζει το βιβλίο "Literatura Griega" (Ελληνική Φιλολογία) (19:30:00 )

    Θεσσαλονίκη

    ΑΠΘ- Συνέντευξη Τύπου υποψήφιου πρυτανικού σχήματος υπό Σ. Δεληβογιατζή (12:00:00)

    Συλλαλητήριο ΑΔΕΔΥ και ΕΔΟΘ-Ν/Τ ΑΔΕΔΥ Ν. Θεσσαλονίκης (19:00:00)

    Ημερίδα με θέμα "Επιχειρηματικές Στρατηγικές για την Έξοδο από την Ύφεση" διοργανώνει το CITY College, International Faculty of the University of Sheffield, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (17:00:00)

    Αθλητική ατζέντα

    Βόλεϊ-Α1 Γυναικών (τελικοί, 1ος αγώνας/θέσεις 3-4, 1ος αγώνας):

    ΤΕΛΙΚΟΙ

    Γηπ. Ρέντη 18.00 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

    ΘΕΣΕΙΣ 3-4

    Γηπ. Ν. Σμύρνης 19.30 Πανιώνιος - Μαρκόπουλο

    Βόλεϊ-Α2 Ανδρών (πλέι οφ, 3οι αγώνες):

    Γηπ. Αλεξανδρούπολης 19.00 Εθνικός-Μεταμόρφωση

    Γηπ. Αμαλιάδας 19.00 Κόροιβος-Παναχαϊκή

    Ποδόσφαιρο-Συνεδρίαση ΕΕΠ Β` & Γ` Εθνικής

    1.- Ενημέρωση για Super League

    2.- Θέμα βίας στους αγωνιστικούς χώρους

    3.- Λειτουργία Σύμβασης ΟΠΑΠ Α.Ε.

    4.- Ενημέρωση σχετικά με τηλεοπτικές συμβάσεις

    5.- Διάφορα Θέματα (τροποποιήσεις καπ, προτάσεις κ.λ.π.)

    Βόλεϊ-Α1 Ανδρών (θέσεις 5-6, 1ος αγώνας):

    Γηπ. Πανελληνίου 18.00 Πανελλήνιος - ΠΑΟΚ


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 27 April 2010 - 4:30:17 UTC