Read the chronology of Turkish actions & claims against Greece, 1955-1996 Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-04-21

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αρχίζουν οι διαβουλεύσεις με ΕΕ και ΔΝΤ
  • [02] "Μετράνε οι όροι και όχι το επιτόκιο"
  • [03] Η ατζέντα της ημέρας

  • [01] Αρχίζουν οι διαβουλεύσεις με ΕΕ και ΔΝΤ

    Αρχίζουν επισήμως, από σήμερα οι διαβουλεύσεις της κυβέρνησης με την τριμερή αντιπροσωπεία της ΕΕ της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, για το πλαίσιο του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας. Η 20μελής επιτροπή από τους τρεις οργανισμούς θα μείνει στην Ελλάδα τουλάχιστον δέκα ημέρες και θα έχει επαφές εκτός από το υπουργείο Οικονομικών και με άλλα υπουργεία, κοινωνικούς φορείς και την Τράπεζα της Ελλάδος.

    Το μεσημέρι η αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομίας.

    Όπως δήλωσε ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, στις συζητήσεις αυτές, δεν θα υπάρχει «λευκή κόλλα χαρτί» και "ότι δεν πρόκειται να ληφθούν πρόσθετα μέτρα και λόγω της ενδεχόμενης αναθεώρησης προς τα πάνω την προσεχή Πέμπτη του δημοσιονομικού ελλείμματος της χώρας από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία".

    Επισήμανε ότι τα μέτρα, που έχουν ήδη ληφθεί για φέτος, υπερκαλύπτουν τον στόχο για μείωση του ελλείμματος κατά τέσσερις μονάδες του ΑΕΠ. Παράλληλα, ο κ. Παπακωνσταντίνου διέψευσε κατηγορηματικά ότι στις τετραμερείς αυτές συζητήσεις θα υπάρξει και σχέδιο αναδιάρθρωσης του δημοσίου χρέους.

    Αναφερόμενος στο χρονοδιάγραμμα για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης, στην περίπτωση που ληφθεί παρόμοια απόφαση από την Ελλάδα, ο υπουργός Οικονομικών είπε, ότι η όλη διαδικασία θα διαρκέσει από μία έως τρεις εβδομάδες, καθώς θα προηγηθεί η αίτηση ενεργοποίησης από την Ελλάδα, η γνωμοδότηση από την ΕΚΤ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η ομόφωνη απόφαση του Eurogroup και η απόφαση ανά χώρα (π.χ. ανάγκη έγκρισης από εθνικά κοινοβούλια).

    Αντιστοίχως, στο ΔΝΤ η υλοποίηση του μηχανισμού πρέπει να εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου. «Πολλές χώρες, όπως, για παράδειγμα, η Ολλανδία, έχουν ήδη προχωρήσει στο πλαίσιο της διαδικασίας δανεισμού της Ελλάδας και η κυβέρνηση θα πάρει την απόφαση για την ενεργοποίηση του μηχανισμού, όταν αυτή κρίνει», πρόσθεσε.

    Η απόφαση αυτή θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες δανεισμού της Ελλάδας και την πρόοδο των συνομιλιών με τους εκπροσώπους των τριών οργανισμών. Εάν υπάρξει αίτηση από την Ελλάδα, η ενεργοποίηση του μηχανισμού θα είναι άμεση και η χώρα θα δανειστεί βραχυπρόθεσμα από την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ έως ότου ολοκληρωθούν πλήρως οι διαδικασίες για τον μηχανισμό.

    Έτσι, θα έχουμε τους αναγκαίους πόρους για τις δανειακές ανάγκες του Μαϊου, οι οποίες μετά τη σημερινή δημοπρασία των τρίμηνων εντόκων γραμματίων είναι κάτω από 10 δισ. ευρώ», είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

    Ερωτηθείς για τον ρόλο του ΔΝΤ στον μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας, ο υπουργός δήλωσε «δεν είμαι από αυτούς, που είτε δαιμονοποιούν, είτε ενθουσιάζονται με το ΔΝΤ».

    Σε ερώτηση για τον λόγο Διεύρυνσης των περιθωρίων των επιτοκίων στα ελληνικά ομόλογα (spreads) ο υπουργός Οικονομικών, είπε ότι η Διεύρυνση αποδίδεται στην έως τώρα ασάφεια για τον μηχανισμό στήριξης, στον προβληματισμό για τη μεσοπρόθεσμη δυναμική του δημοσίου χρέους (χαρακτήρισεν πάντως κάποιες από τις προβλέψεις «εκτός πραγματικότητας») και στο γεγονός ότι κάποιοι αποκομίζουν κέρδη.

    Ο υπουργός εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος, ότι ο ρυθμός ανάπτυξης στην Ελλάδα φέτος δεν θα είναι τόσο δυσμενής, όπως εκτιμούν κάποιοι, και πρόσθεσε, ότι υπάρχει και η «γκρίζα οικονομία», που λειτουργεί ως μαξιλάρι για να μην βρεθεί η Ελλάδα σε μεγάλη ύφεση.

    Ο υπουργός Οικονομικών θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο στην Ουάσιγκτον για να συμμετάσχει στην εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ και εκεί, θα έχει συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ και τον γενικό διευθυντή του Διεθνούς Ταμείου.

    Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης, ο κ. Παπακωνσταντίνου αποσαφήνισε ότι δεν πρόκειται να γίνει «road show» για την έκδοση ομολόγων σε δολάρια, καθώς ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ο χρόνος για αυτό.

    "Απολογισμός και νέες δράσεις"

    Ένα νέο πλαίσιο δημοσιονομικής διαχείρισης, η προώθηση των αποκρατικοποιήσεων, η απελευθέρωση των υπηρεσιών και το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, περιλαμβάνονται στις νέες δράσεις της κυβέρνησης, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, στο πλαίσιο ενημέρωσης με θέμα "απολογισμός έξι μηνών και προγραμματισμός νέων δράσεων".

    Τις επόμενες εβδομάδες, εξάλλου, θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την εξίσωση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης ανδρών και γυναικών στο δημόσιο, για την οποία η συζήτηση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αφορά τώρα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νομοσχεδίου.

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε επίσης στην καθιέρωση της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών στο Δημόσιο, όπου θα συγκεντρώνονται όλες οι μισθοδοτικές δαπάνες όλων των υπαλλήλων. Η πρώτη φάση εφαρμογής των νέων κανόνων μέσω της Αρχής αυτής θα ολοκληρωθεί για τα υπουργεία στο πρώτο εξάμηνο, ενώ μέχρι τέλος του έτους θα ενταχθούν σε αυτήν και οι ΟΤΑ και τα ΝΠΔΔ.

    Το νέο πλαίσιο δημοσιονομικής διαχείρισης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κατάρτιση τριετών προϋπολογισμών από τα υπουργεία, την εφαρμογή διπλογραφικής λογιστικής, ενώ ολοκληρώνεται και η διαδικασία παρακολούθησης εκτέλεσης του προϋπολογισμού μέσω μεγάλων εταιριών ορκωτών λογιστών.

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι θα υπάρχουν δυο άτομα σε κάθε υπουργείο και σε κάθε ασφαλιστικό ταμείο, αλλά και στα βασικά νοσοκομεία τα οποία θα βοηθήσουν στην παρακολούθηση εκτέλεσης του προϋπολογισμού.

    Επίσης, το καλοκαίρι θα κατατεθεί στη Βουλή σχέδιο νόμου για τη δημοσιονομική ευθύνη, ενώ προωθείται και η εφαρμογή δημοσιονομικών κανόνων που τηρούνται σε όλες τις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πλην τριών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

    Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε στην κατάσταση της Οικονομίας, όπως την παρέλαβε η κυβέρνηση με βασικά στοιχεία τον προϋπολογισμό σε πλήρη εκτροχιασμό, την οικονομία σε ύφεση, το δημόσιο χρέος στα ύψη και το έλλειμμα αξιοπιστίας.

    Στόχος μας είπε, ήταν η διάσωση της οικονομίας και η ανάταξη της αξιοπιστίας της χώρας.

    Προωθήσαμε, πρόσθεσε, την αποκατάσταση βιώσιμων οικονομικών, τη διαφάνεια και τη δίκαιη αναδιανομή. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί 18 παρεμβάσεις του υπουργείου Οικονομικών και βρίσκονται σε εξέλιξη το σχέδιο νόμου για την ενσωμάτωση της Κοινοτικής Οδηγίας για τις υπηρεσίες και θα προωθηθεί το πλαίσιο για τα τεχνικά και τυχερά παιχνίδια. Επίσης, η εξίσωση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης ανδρών και γυναικών στο Δημόσιο, συμπεριλαμβανομένων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

    Από τις πενήντα δράσεις που περιγράφονται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας & Ανάπτυξης, οι είκοσι βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο προόδου ή έχουν ήδη ολοκληρωθεί. Πέντε μόνο δράσεις έχουν καθυστερήσει.

    Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε επίσης, ότι υπάρχουν πολύ θετικά αποτελέσματα στα δημοσιονομικά το πρώτο τρίμηνο του έτους τόσο από την πλευρά των εσόδων, όσο και από την πλευρά των δαπανών. Η μείωση των δαπανών έχει ήδη αποδώσει, όλα τα υπουργεία συνεργάζονται και ο εξορθολογισμός των δαπανών προχωρά με ταχείς ρυθμούς.

    Ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε σε συγκρατημένα αισιόδοξη προοπτική εκτέλεσης του προϋπολογισμού και πρόσθεσε, ότι τα πολύ θετικά αποτελέσματα έχουν επιτευχθεί, ενώ ακόμα, δεν έχει επέλθει η πλήρης απόδοση των μέτρων που έχουν ληφθεί.

    Επίσης εξήγγειλε τη δημιουργία μόνιμου μηχανισμού για τη διαβούλευση με εταίρους. Θα θεσπίσουμε, αυτή τη διαδικασία, η οποία ως τώρα έχει θετικά αποτελέσματα και θα συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις με τους εταίρους για όλα τα ζητήματα.

    Με επιτόκιο 3,65% η δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων

    Ποσό 1,95 δισ. ευρώ άντλησε το δημόσιο από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας κατά την οποία υπερκαλύφθηκε το ποσό που ζητούνταν αρχικά.

    Ειδικότερα, υποβλήθηκαν προσφορές 6,92 δισ. ευρώ κατά 4,6 φορές υψηλότερες από το ποσό που ζητούνταν αρχικά και ήταν 1,5 δισ. ευρώ.

    Το επιτόκιο διαμορφώθηκε στα 3,65% έναντι 1,67% που ήταν στην προηγούμενη δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας που είχε γίνει τον Ιανουάριο και είχαν αντληθεί 1,585 δισ. ευρώ.

    [02] "Μετράνε οι όροι και όχι το επιτόκιο"

    Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, θα παραστεί και θα μιλήσει, στις 12.00 το μεσημέρι, στην παρουσίαση της επανέκδοσης των ποιημάτων του Αγωνιστή Αλέξανδρου Παναγούλη.

    Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός παρέλαβε από τη ΝΔ κρίση χρέους και ελλείμματος και τη μετέτρεψε σε κρίση δανεισμού και αυτό το πρόβλημα πληρώνει η Ελλάδα αυτή τη δύσκολη περίοδο.

    "Η επικείμενη προσφυγή στο ΔΝΤ επισφραγίζει την πλήρη αποτυχία των χειρισμών του πρωθυπουργού, οι οποίοι έχουν ως στόχο και σκοπό να μετατοπίσουν τις ευθύνες αποκλειστικά στην 5ετία της ΝΔ και όχι στους καταστρεπτικούς χειρισμούς του", δήλωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος, τονίζοντας ότι "αυτό το άλλοθι δεν πρόκειται να του το δώσουμε".

    Σε άλλο σημείο της χθεσινής ενημέρωσης δήλωσε ότι το χρέος και το έλλειμμα δεν δημιουργήθηκε τα τελευταία 5,5 χρόνια και πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχουν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.

    Υπενθύμισε τι χρέος είχε η χώρα το '81 και "τι χρέος παρέδωσε το ΠΑΣΟΚ μετά από 20 χρόνια".

    "Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για τη διόγκωση του δημοσίου χρέους και του ελλείμματος φέρουν οι κυβερνήσεις της 20ετίας του ΠΑΣΟΚ. Η ΝΔ αποδέχεται το δικό της μερίδιο ευθύνης", υπογράμμισε.

    Επεσήμανε επίσης ότι "εκείνοι που βλέπουν το ΔΝΤ ως εναλλακτικό μηχανισμό άντλησης φθηνού δανεισμού είναι εκτός πραγματικότητας", σημειώνοντας πως μετράνε οι όροι που θέτει το ΔΝΤ και όχι το επιτόκιό του.

    Ανέφερε ότι τα δάνεια του ΔΝΤ δίνονται όταν ικανοποιηθούν και οι όροι και οι προϋποθέσεις που βάζει και πως η εμπειρία έχει δείξει στις χώρες που πήραν δάνεια ότι οι όροι που έβαλε είχαν δραματικές συνέπειες στην κοινωνική συνοχή.

    Ο εκπρόσωπος της ΝΔ χαρακτήρισε θετικό γεγονός την περάτωση της διαδικασίας δανεισμού του ελληνικού δημοσίου από δημοπρασία εντόκων γραμματίων και αντλήθηκε ποσό 1,95 δισ ευρώ.

    Σημείωσε παράλληλα ότι το επιτόκιο ανήλθε στο 3,65% έναντι 1,65% που ήταν στην τελευταία ανάλογη δημοπρασία.

    Επιπρόσθετα ανέφερε ότι η ανεργία τον Ιανουάριο του 2010 εκτοξεύτηκε στο 11,3% και πως αυτό δείχνει ότι η πολιτική της κυβέρνησης στα θέματα απασχόλησης "πάει τη χώρα από το κακό στο χειρότερο".

    Συμπλήρωσε ότι επανειλημμένα η ΝΔ έχει υποβάλλει σχετικά ερωτήματα στον πρωθυπουργό και "η απάντηση ήταν δυστυχώς τίποτα" και κάλεσε τον κ. Γ. Παπανδρέου να υιοθετήσει τα μέτρα για την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που του έχει προτείνει ο Αντώνης Σαμαράς, για να αποφευχθεί η βύθιση της κοινωνίας σε ύφεση.

    Σε άλλο σημείο της ενημέρωσης ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε ότι οι επιπτώσεις από την "ανυπαρξία πολιτικής για τον κατασκευαστικό και οικοδομικό κλάδο" έχει ως συνέπεια να χαθούν 40.000 θέσεις απασχόλησης.

    Ερωτηθείς αν έπραξε σωστά ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου και δεν πήρε δάνειο 100 δισ. ευρώ τον περασμένο Αύγουστο, όπως δηλώνει ο κ. Άγγελος Φιλιππίδης ότι του είχε συστήσει, επειδή είχε προβλέψει την επίθεση των κερδοσκόπων, ο εκπρόσωπος απάντησε πως δεν έχει πλήρη ενημέρωση για τις δηλώσεις του πρώην προέδρου του ΤΤ και είπε πως το ερώτημα πρέπει να απευθυνθεί στον κ. Φιλιππίδη και τον κ. Παπαθανασίου.

    Σε ερώτηση αν για τη ΝΔ μεταξύ εκείνων που είναι εκτός πραγματικότητας, με αφορμή τις θέσεις τους για το ΔΝΤ, συμπεριλαμβάνεται και η Ντόρα Μπακογιάννη, απάντησε πως "το χαρακτηρισμό τον κάνετε εσείς και δεν βλέπω να υπάρχει κανένα πρόβλημα".

    Σε άλλη ερώτηση αν είναι εκτός πραγματικότητας η κα Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε πως "δεν είπα κάτι τέτοιο και δεν απευθύνομαι στην κα Μπακογιάννη".

    Συνεδρίαση της ΟΚΕ Αθλητισμού

    Παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά πραγματοποιήθηκε η τρίτη συνεδρίαση της Ο.Κ.Ε. Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας. Όπως ανακοινώθηκε, ο κ.Σαμαράς προήδρευσε στη συζήτηση που ακολούθησε και αφορούσε, τόσο το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα και τις πρωτοβουλίες που οφείλει η πολιτεία να αναλάβει για την αντιμετώπισή του, όσο και τις προτάσεις που επεξεργάζεται η Νέα Δημοκρατία για γενικότερα θέματα του αθλητισμού.

    Επεσήμανε, επίσης, τη βαρύτητα που δίνει η Νέα Δημοκρατία στον Τομέα Αθλητισμού και ζήτησε την όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία με τους αθλητικούς φορείς και τις Ομοσπονδίες.

    Ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουκοδήμος δήλωσε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεξεργάζεται ρεαλιστικές προτάσεις και πρόσθεσε «Ήδη, έχουμε καταθέσει την πρότασή μας για το θέμα του "ντόπινγκ" και θα ακολουθήσουν αντίστοιχες προτάσεις για τους προσυνεννοημένους αγώνες και το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα».

    [03] Η ατζέντα της ημέρας

    Εκδήλωση του Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 για την 43η επέτειο από την επιβολή της δικτατορίας (11:30:00 Πάρκο Ελευθερίας )

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μεταναστών-προσφύγων έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών (11:30:00 )

    Παρουσίαση βιβλίου ποιημάτων Αλέξανδρου Παναγούλη (εκδόσεις Παπαζήση). Διοργάνωση Δήμος Αθηναίων-Ελληνική Δημοκρατική Νεολαία (12:00:00 ). Θα παραστεί και ο πρόεδρος της ΝΔ κ.Αντώνης Σαμαράς.

    Συνέντευξη της Ομοσπονδίας Κατασκευαστών Κτιρίων Ελλάδος (12:00:00)

    Συνέντευξη Τύπου του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Δ. Ρέππα για τις Μεταφορές (12:30:00)

    Ομιλία Μ. Ξενογιαννακοπούλου στο 9ο Ετήσιο συνέδριο Healthword 2010 (13:30:00 )

    Αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) θα επισκεφθεί το Προεδρικό Μέγαρο και θα τιμήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια (14:00:00 )

    Συνεδρίαση ΚΤΕ Αγρ. Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ (14:00:00)

    Συνάντηση Παπούλια με τον πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής Κ. Καρτάλη (14:30:00 )

    Επίσκεψη στις ΗΠΑ (ΝΥ και Σικάγο), μέχρι 24 Απριλίου, πραγματοποιεί ο υφυπΕξ Σπ. Κουβέλης.

    Εκδήλωση με θέμα "43 χρόνια μετά την 21η Απριλίου 1967 - Οικονομική κρίση - Πολιτικές και κοινωνικές επιπτώσεις" (18:30:00-ξενοδοχείο "Νόβοτελ" )

    Τακτική γενική συνέλευση ΣΕΤΕ - Ομιλία Γ. Παπανδρέου (19:00:00 )

    Παρουσίαση του βιβλίου του Θέμη Πολυβίου "Ο αντιχουντικός αγώνας στην Κύπρο" - Θα μιλήσουν οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιαννάκης Ομήρου και Γιώργος Πασχαλίδης - Χαιρετισμοί από τον Ιωσήφ Ιωσήφ και τον Πάνο Σόμπολο (20:00:00 )

    Συνέδριο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) για τα Ταχυδρομεία

    Θεσσαλονίκη

  • Συνέντευξη Τύπου- "Αδέσμευτο Πανεπιστημιακό Ψηφοδέλτιο"- ΑΠΘ (12:00:00)

  • Συνέντευξη Τύπου-Μεσίτες Θεσσαλονίκης (12:00:00 )

  • Εκδήλωση μνήμης του Συνδέσμου Φυλακισθέντων- Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-'74 (Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης). Ανοίγει το κολαστήριο της χουντικής "Εθνικής Ασφάλειας" στη Βαλαωρίτου 11-13 (12:00:00)

  • Συνέντευξη Τύπου-15ο Βαλκανικό Στοματολογικό Συνέδριο (12:30:00 )

  • Συνέντευξη Τύπου- Ελληνική Νευρολογική Εταιρία- νόσος Πάρκινσον (13:00:00)

  • Ημερίδα με θέμα: "Internet- Παράδεισος ή Κόλαση- Ασφαλής χρήση, κίνδυνοι και εξάρτηση από το διαδίκτυο" (16:30:00 )

  • Εκδήλωση προς τιμήν των δικηγόρων που αγωνίστηκαν κατά της δικτατορίας- Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (19:00:00)

    Αθλητική ατζέντα

    Μπάσκετ-Α1 Γυναικών (25η ημέρα)

    17:00 Απόλλων Πτ.-Εσπερίδες

    ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (22η ημέρα)

    Ποδόσφαιρο-Γ' Εθνική (1ος όμιλος, 31η αγωνιστική)

    15:00 Παναργειακός-Ζάκυνθος

    16:00 Παναχαϊκή-Κεραυνός Κερατέας

    16:00 Πλατανιάς Χανίων-Σαρωνικός

    16:00 Ασπρόπυργος-Καλλιθέα

    16:00 ΠΑΟ Ρουφ-Αίας Σαλαμίνας

    16:00 Αγία Παρασκευή-Παναιγιάλειος

    16:00 Ολυμπιακός Χερσονήσου-Βύζας Μεγάρων

    16:00 Κόρινθος-Ατσαλένιος

  • Ρεπό: Χαϊδάρι

    Χάντμπολ-Α1 γυναικών (Πλέι οφ, ημιτελικοί, β΄ αγώνες):

    15:00 Αρίων Πτολεμαϊδας-ΑΣΕ Ορμή

    16:00 Νέα Ιωνία-Αναγέννηση Αρτας


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 21 April 2010 - 4:30:18 UTC