Visit the Greek American Women's Network (GAWN) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-04-18

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] «Εκλογές» στα κατεχόμενα
  • [02] «Εφυγε» η Αννα Καλουτά
  • [03] Στάχτη και χάος
  • [04] Εμεινε η Ξάνθη

  • [01] «Εκλογές» στα κατεχόμενα

    Ο μέχρι τώρα «πρωθυπουργός» του παράνομου καθεστώτος στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου Ντερβίς Έρογλου κέρδισε τον τουρκοκύπριο ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ στις « προεδρικές εκλογές», που έγιναν σήμερα.

    Με καταμετρημένο σχεδόν το σύνολο των ψήφων, ο Ντερβίς Ερογλου εξασφάλισε 50,37% και ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ 42,84%. Υπεύθυνος της επιτροπής «εκλογών», δήλωσε ότι απομένει να καταμετρηθούν οι ψήφοι από μερικές μόνο κάλπες, αλλά δεν προβλέπεται ανατροπή του αποτελέσματος.

    Στην πρώτη του δήλωση ο κ. Έρογλου δήλωσε ευτυχής για την εκλογή του.

    Ανέφερε ότι θα συνεχίσει τις συνομιλίες για το κυπριακό σε συνεργασία με την Τουρκία και τόνισε ότι «οι δύο λαοί θα πρέπει να ζήσουν ειρηνικά ο ένας δίπλα στον άλλο».

    Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου στο πρώτο του σχόλιο επεσήμανε ότι πρόκειται για «αρνητική εξέλιξη» με δεδομένο τις θέσεις του κ. Έρογλου στο κυπριακό.

    [02] «Εφυγε» η Αννα Καλουτά

    Η απόλυτη εκπρόσωπος της αθηναϊκής επιθεώρησης Άννα Καλουτά, άφησε την τελευταία της πνοή το Σάββατο, πλήρης ημερών στα 92 της χρόνια μετά από σύντομη ταλαιπωρία με την υγεία της. Με το θάνατό της σφραγίζεται το τέλος μιας εποχής.

    Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη στις 3 το μεσημέρι από το Α' νεκροταφείο της Αθήνας.

    Η Ειρήνη-Άννα Καλουτά, ηθοποιός, πρωταγωνίστρια και θιασάρχης, γεννήθηκε στην Αθήνα το Σεπτέμβριο 1918.

    Αποφοίτησε από την Ιόνιο Σχολή θηλέων και σπουδάζοντας παράλληλα πιάνο αφοσιώθηκε στο θέατρο κι άρχισε να εμφανίζεται και σε ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες. Παράλληλα ασχολήθηκε με τη χορογραφία, τη σκηνοθεσία και την καλλιτεχνική διεύθυνση.

    Ήταν μόλις τεσσάρων ετών, όταν με την αδερφή της Μαρία (που έφυγε από τη ζωή το 2006) πρωτοεμφανίστηκαν σχεδόν νήπια στο θίασο Μαρίκας Κοτοπούλη και μάλιστα σε έργο πρόζας. Έτσι δημιούργησαν τα περίφημα «Καλουτάκια» παιδιά θαύματα της εποχής εκείνης σε όλα τα είδη του μουσικού θεάτρου.

    Σε οπερέτες όπως «Γλυκιά Νανά», «Βαφτιστικός», «Απάχηδες των Αθηνών», «Μοντέρνα κορίτσια» διέγραψε μια λαμπρή πορεία ενώ σε ηθογραφίες όπως το «Φιντανάκι» του Χορν, σε κωμειδύλλια όπως «ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας», η «Γκόλφω» και η «Μαρία η Πενταγιώτισσα» έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο κοινό.

    Επί 15 χρόνια έκανε περιοδείες σε Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία, Αφρική και Νέα Ζηλανδία, ενώ εμφανίστηκε και στα σημαντικότερα θέατρα σε όλο τον κόσμο.

    Με την αδερφή της Μαρία ηχογράφησαν πολλούς δίσκους σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ η τελευταία της κινηματογραφική εμφάνιση ήταν στην ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Ελευθέριος Βενιζέλος».

    Υπήρξε μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, τιμήθηκε με διπλώματα ελληνικών πρεσβειών για τις περιοδείες της και επίσης με πολλές στρατιωτικές μνείες για την ψυχαγωγία του στρατού σε όλη τη διάρκεια του πολέμου.

    Θρυλική θα μείνει ακόμα για τις πολεμικές επιθεωρήσεις του 1940, ιδιαίτερα στο «Ευζωνάκι» αλλά και αργότερα σε ρόλους Σμυρνιάς.

    [03] Στάχτη και χάος

    Οι αερομεταφορές εξακολουθούν να έχουν ανασταλεί κατά το μεγαλύτερο μέρος τους στην Ευρώπη για τέταρτη συνεχή ημέρα σήμερα Κυριακή, λόγω του γιγαντιαίου σύννεφου ηφαιστειακής στάχτης από την Ισλανδία, όμως δοκιμαστικές πτήσεις που έγιναν σε Ολλανδία και Γερμανία χωρίς να υπάρξουν προβλήματα ή βλάβες δημιούργησαν "ελπίδες" ότι το πρόβλημα υποχωρεί.

    Πολλές χώρες έχουν κλείσει τους εναέριους χώρους τους έως αργά την Κυριακή ή και την Δευτέρα, με αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες επιβάτες να έχουν αποκλειστεί σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ μετεωρολόγοι λένε ότι η κατεύθυνση των ανέμων σημαίνει ότι το σύννεφο δεν θα απομακρυνθεί έως τουλάχιστον τα μέσα της εβδομάδας.

    Ακόμη χειρότερη είναι σήμερα η κατάσταση με τις αεροπορικές μεταφορές, ενώ φως στο τούνελ δεν φαίνεται ούτε και για αύριο Δευτέρα, καθώς περισσότερες από 20 Ευρωπαϊκές χώρες, έχουν αναγκαστεί να κλείσουν τον εναέριο χώρο τους, εξαιτίας της ηφαιστειακής σκόνης από την Ισλανδία που συνεχώς εξαπλώνεται.

    Από τις χώρες της Ευρώπης μόνο, το νότιο τμήμα της Ιταλίας και η Ελλάδα δεν έχουν ακόμη προβλήματα από τη σκόνη, ενώ στα Βαλκάνια μετά το Βελιγράδι σήμερα έκλεισε και το αεροδρόμιο των Τιράνων.

    Μέχρι το απόγευμα από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας είχαν ματαιωθεί 174 πτήσεις, κυρίως από και προς ευρωπαϊκούς προορισμούς, ενώ άγνωστο παραμένει το πότε θα ομαλοποιηθεί το πρόγραμμα των πτήσεων των αεροπορικών εταιριών, οι οποίες αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομική ζημιά.

    Η Aegean με ανακοίνωση της ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω των σημαντικών περιορισμών που προκαλούνται στην εναέρια κυκλοφορία από το νέφος ηφαιστειακής στάχτης αναγκάζεται να ματαιώσει για αύριο Δευτέρα, 19 Απριλίου, 40 σκέλη πτήσεων και συγκεκριμένα από Αθήνα μετ΄ επιστροφής για Λονδίνο, Παρίσι, Φρανκφούρτη, Μόναχο, Μιλάνο, Βερολίνο, Ντίσελντορφ, Βρυξέλλες, Βιέννη, Βελιγράδι, και Βενετία. Επίσης ματαιώνονται και οι πτήσεις της εταιρίας από Θεσσαλονίκη για Ντίσελντορφ, Μόναχο, Στουτγάρδη και Φρανκφούρτη.

    Ο διαδικτυακός τόπος της AEGEAN ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις αλλαγές και ακυρώσεις και η εταιρεία παρακαλεί το επιβατικό κοινό όπως ενημερώνεται για την κατάσταση των πτήσεων είτε από την ιστοσελίδα της www.aegeanair.com είτε από την ιστοσελίδα του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών www.aia.gr . Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν προς Ελλάδα θα πρέπει να ενημερώνονται από τους διαδικτυακούς τόπους των αεροδρομίων της χώρας που βρίσκονται.

    Οι διαταραχές της εναέριας κυκλοφορίας συνεχίστηκαν και σήμερα σε ένα μεγάλο μέρος της ευρωπαϊκής ηπείρου, καθώς το νέφος από τέφρα από το ισλανδικό ηφαίστειο μετακινείται συνεχώς.

    Σχεδόν 63.000 πτήσεις ακυρώθηκαν στον εναέριο χώρο της Ευρώπης, από την Πέμπτη λόγω της διέλευσης του νέφους από τέφρα, σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό οργανισμό Eurocontrol.

    Παραθέτουμε τα στοιχεία στις 16.30 GMT σήμερα από τις διάφορες χώρες της Ευρώπης:

    ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Άδεια για την άμεση επαναλειτουργία έξι αεροδρομίων μέχρι τουλάχιστον τις 18.00 GMT σήμερα: Φρανκφούρτη, Βερολίνο Τέγκελ, Βερολίνο Σένεφελντ, Ανόβερο, Ερφούρτη και Λειψία.

    ΑΥΣΤΡΙΑ: Ο εναέριος χώρος θα ξανανοίξει στις 04.00 GMT Δευτέρα, ανάλογα όμως με τις συνθήκες.

    ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Οι κινήσεις αεροσκαφών περιορίζονται σε ύψος μεταξύ 7.000 και 11.000 μέτρων. Αρκετές πτήσεις ακυρώθηκαν ή καθυστέρησαν στην αναχώρηση από το Μινσκ.

    ΒΕΛΓΙΟ: Ο εναέριος χώρος κλειστός μέχρι τις 18.00 GMT την Δευτέρα, αλλά οι βελγικές αεροπορικές εταιρείες μπορούν να ζητήσουν να επιστρέψουν άδεια τα αεροπλάνα τους.

    ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Ο εναέριος χώρος εν μέρει ανοιχτός για τις πτήσεις από και προς τα νότια και νοτιοανατολικά, κυρίως από την Ελλάδα.

    ΔΑΝΙΑ: Εναέριος χώρος κλειστός τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα στις 06.00 GMT.

    ΙΣΠΑΝΙΑ: Όλα τα ισπανικά αεροδρόμια ξανάνοιξαν.

    ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Η απαγόρευση των πτήσεων παρατείνεται μέχρι την Δευτέρα στις 15.00 GMT το νωρίτερο.

    ΓΑΛΛΙΑ: Τα περισσότερα αεροδρόμια παραμένουν κλειστά τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη, στις 07.00 GMT. Το μέτρο αυτό εφαρμόζεται σε αερολιμένες που βρίσκονται βόρεια της Νίκαιας-Μπορντό, δηλαδή τους πιο κεντρικούς αερολιμένες της χώρας. Τα αεροδρόμια στα νότια και νότιο-δυτικά ξανάνοιξαν σήμερα.

    ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Ο εναέριος χώρος κλειστός μέχρι τις 06.00 GMT την Δευτέρα. Η British Airways ακύρωσε όλες τις πτήσεις της, τη Δευτέρα, από και προς το Λονδίνο. Η Ryanair αναστέλλει έως τις 12.00 GMT την Τετάρτη όλες τις πτήσεις της στη Βόρεια Ευρώπη και τις χώρες της Βαλτικής. Η Easyjet διατηρεί την αναστολή των πτήσεων μέχρι την Δευτέρα στις 13.00 GMT. Η Flybe καταργεί όλα της τα δρομολόγια τη Δευτέρα. H BMI ακυρώνει όλες συνδέσεις της με το Λονδίνο Heathrow την Δευτέρα.

    ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Ο εναέριος χώρος κλειστός μέχρι τις 10.00 GMT την Δευτέρα.

    ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Ο εναέριος χώρος κλειστός μέχρι τις 12.00 GMT την Δευτέρα.

    ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Δεν πλήττεται από το νέφος λόγω της διεύθυνσης του ανέμου, τα αεροδρόμια παραμένουν ανοικτά.

    ΙΤΑΛΙΑ: Ο εναέριος χώρος κλειστός σε όλο το βόρειο τμήμα της χώρας μέχρι τη Δευτέρα στις 06.00 GMT.

    ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Ο εναέριος χώρος κλειστός τουλάχιστον μέχρι τις 18.00 GMT την Κυριακή.

    ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ: Η εναέρια κυκλοφορία αναστέλλεται μέχρι τις 06.00 GMT την Δευτέρα στη Λετονία, και έως τις 00.00 GMT της Δευτέρας στην Εσθονία.

    ΠΟΛΩΝΙΑ: Ο εναέριος χώρος στο κεντρικό και βόρειο τμήμα της χώρας άνοιξε εκ νέου από τις 14.00 GMT. Έξι αεροδρόμια σε αυτούς τους τομείς ξανάνοιξαν.

    ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ο εναέριος χώρος ξανάνοιξε μόνο για τα αεροσκάφη που πετούν πάνω από τη χώρα από σήμερα στις 09.00 GMT. Καμία πτήση δεν θα απογειωθεί η θα προσγειωθεί στη Ρουμανίας μέχρι τις 09.00 GMT την Δευτέρα.

    ΡΩΣΙΑ: Ο εναέριος χώρος ανοιχτός, αλλά οι πτήσεις προς τα βόρεια και δυτικά της ηπείρου, έχουν ακυρωθεί. Το αεροδρόμιο του Καλίνινγκραντ, έχει κλείσει προσωρινά.

    ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ: Η σκανδιναβική αεροπορική εταιρεία SAS ακυρώνει όλες σχεδόν τις πτήσεις της μέχρι την Τρίτη. Η Νορβηγία ξανάνοιξε ένα νέο τμήμα του εναέριου χώρου της, νότια έως το Μπέργκεν, και θα μπορούσε να ξανανοίξει τον υπόλοιπο στο νότια τμήμα της χώρας απόψε.

    ΣΕΡΒΙΑ / ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ / ΒΟΣΝΙΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ: Ο εναέριος χώρος της Σερβίας, του Μαυροβουνίου και τμήματος της Βοσνίας και της Ερζεγοβίνης θα ανοίξει εκ νέου σήμερα στις 16.00 GMT. Σχεδόν όλα τα αεροδρόμια στην Κροατία, καθώς και το Ζάγκρεμπ, ξανάνοιξαν σήμερα..

    ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Ο εναέριος χώρος κλειστός από την Παρασκευή

    ΣΛΟΒΕΝΙΑ:Ο εναέριος χώρος κλειστός από το Σάββατο μέχρι νεωτέρας

    ΕΛΒΕΤΙΑ: Ο εναέριος χώρος κλειστός μέχρι τις 12.00 GMT την Δευτέρα.

    ΤΣΕΧΙΑ: Το κλείσιμο του εναέριου χώρου, παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα στις 10.00 GMT

    ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Κλειστά τα αεροδρόμια στο σύνολο σχεδόν της χώρας, συμπεριλαμβανομένου του διεθνούς αεροδρομίου στο Κίεβο

    [04] Εμεινε η Ξάνθη

    ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ: 2-4

    Η Ξάνθη εξασφάλισε την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα επικρατώντας του Ηρακλή στο "Καυτανζόγλειο" με 4-2, στο πλαίσιο της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 με τους Μπέρτο (5΄) και Μπούγκα (27΄), οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με γκολ των Κονέ (54΄) και Ιάκομπ (60΄), για να ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα για την ακριτική ομάδα, με τον Πόι στο 70΄ και πέναλτι του Έλινγκτον στο 74΄.

    ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: 1-2

    Νίκη χωρίς αντίκρυσμα για τον Λεβαδειακό, καθώς νίκησε μέσα στο «Αλκαζάρ» την Λάρισα με 2-1, στο πλαίσιο της 30ης -και τελευταίας- ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς η Ξάνθη νίκησε στην Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Σερζίνιο (23') και Αγκάλι (85'), ενώ το τέρμα της ΑΕΛ σημείωσε ο Κυριακίδης στο 58ο λεπτό.

    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΘΗΝΑΪΚΟΣ: 0-1

    Ο Παναθηναϊκός «έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν, καθώς νίκησε στα Γιάννινα τον ΠΑΣ με 1-0, στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας ημέρας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι πρωταθλητές πήραν τη νίκη με το γκολ του Γκάμπριελ στο 56ο λεπτό.

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ: 2-1

    Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας ο Ολυμπιακός, επιβληθείς στο "Γ. Καραϊσκάκης" του Αρη με 2-1, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι "ερυθρόλευκοι" θα εκκινήσουν στα πλέι οφ ως πρωτοπόροι (4 βαθμοί), ενώ αντίθετα οι "κιτρινόμαυροι" δεν έχουν βαθμό. Τα γκολ των "ερυθρολεύκων" σημείωσαν οι Ζεβλάκοφ στο 33΄ και Μαρέσκα με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ενώ για τους Θεσσαλονικείς είχε ισοφαρίσει, επίσης με πέναλτι, ο Κάλβο στο 43΄. Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολών των Πάρντο και Αράνο (και οι δύο στο πρώτο μέρος), ενώ στο 19ο λεπτό η συνάντηση διακόπηκε προσωρινά λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας από τη χρήση δακρυγόνων, από τις αστυνομικές δυνάμεις.

    ΠΑΟΚ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 4-1

    Σαρωτικός στο πρώτο ημίωρο ο ΠΑΟΚ, επιβλήθηκε εύκολα του Εργοτέλη με 4-1 στην Τούμπα, σε αγώνα για την 30η και τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προετοιμάζεται πλέον για τα πλέι-οφ, όπου θα μπει ως δεύτερος και θα ξεκινήσει με τρεις βαθμούς. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Σορλέν (2΄), Μουσλίμοβιτς (10΄), Τσιρίλο (17΄) και Παπάζογλου (27΄), ενώ το γκολ της τιμής για την κρητική ομάδα σημείωσε στο 46΄ ο Χρυσοφάκης.

    ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-1

    Καβάλα και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο γήπεδο "Ανθή Καραγιάννη" της μακεδονικής πόλης, στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Το ματς δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7΄ με τον Ρινκόν, για να ισοφαρίσει στο 13΄ ο Γουνδουλάκης.

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: 3-1

    Ο Ατρόμητος επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και νίκησε με 3-1 τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της τελευταίας (30η) αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν καλύτερη και πήρε τη νίκη με τα γκολ των Αναστασάκου (πεν. 26'), Καραλή (57') και Περόνε (90'), ενώ ο Πανθρακικός είχε ισοφαρίσει προσωρινά με το πέναλτι του Μπέλεκ στο 30'.

    ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 2-0

    Χάρη σε γκολ του Τζιμπούρ στο 48ο λεπτό και του Καφέ στην εκπνοή, η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης, σε αγώνα για την 30η και τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Η Ενωση θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στα πλέι-οφ, όπου ξεκινά από την τρίτη θέση με ένα βαθμό, ενώ η ομάδα της Πελοποννήσου ολοκλήρωσε τη χρονιά στην 11η θέση.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 18 April 2010 - 18:30:26 UTC