Browse through our Interesting Nodes on Russia Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-03-17

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Η Ελλάδα θα πάρει τις δικές της αποφάσεις"
  • [02] "Ανάγκη χειροπιαστής υποστήριξης από την ΕΕ"
  • [03] Η ατζέντα της ημέρας

  • [01] "Η Ελλάδα θα πάρει τις δικές της αποφάσεις"

    Με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ζοζέ Μπαρόζο θα συναντηθεί σήμερα στις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός. Αύριο, θα μιλήσει για την ευρωπαϊκή διακυβέρνηση σε σχέση με την οικονομική και κοινωνική ανάκαμψη, ενώπιον Ειδικής Επιτροπής που έχει συγκροτηθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

    Στη σύνοδο κορυφής της 25ης Μαρτίου παραπέμφθηκε η συζήτηση για το ευρωπαϊκό σχέδιο στήριξης της ελληνικής οικονομίας, καθώς στο Eurogroup η Γερμανία αρνήθηκε να πει το ναι στους όρους και τις προϋποθέσεις.

    Η Ένωση θα λάβει πολύ σημαντικές αποφάσεις, αλλά το ίδιο θα πράξει και η Ελλάδα, η οποία θα αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις της, συνεκτιμώντας τις αποφάσεις αυτές, δήλωσε ο κ. Γ. Παπανδρέου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων στις οποίες προέβη με τον Ούγγρο πρωθυπουργό Γκόρντον Μπαϊνάι, στη Βουδαπέστη, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας.

    Μιλώντας σε φόρουμ για την διαχείριση της κρίσης στο Πανεπιστήμιο Corvinius της Βουδαπέστης, είπε ότι η κρίση δεν είναι μόνο εθνική, αλλά κρίση της παγκόσμιας διακυβέρνησης, καθώς δεν υπάρχουν παγκόσμιοι θεσμοί με αποτέλεσμα να υπονομεύονται και οι εθνικοί θεσμοί και να δημιουργείται ανασφάλεια.

    «Η περίπτωση της Ελλάδας δείχνει την ανάγκη για περισσότερη Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου προσθέτοντας ότι «πήραμε δύσκολα μέτρα, χρειαζόμαστε την Ευρώπη, η ευρωζώνη έχει τα μέσα είτε με την έκδοση ευρωομολόγου είτε με την δημιουργία Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ταμείου».

    «Η κρίση είναι ευκαιρία για την Ευρώπη να κάνει το επόμενο σοβαρό βήμα» είπε ο πρωθυπουργός.

    Ο πρωθυπουργός είπε ότι υπήρχαν επαφές με το ΔΝΤ και τα μέτρα που πήρε η ελληνική κυβέρνηση κινούνται στην λογική των μέτρων που θα υποδείκνυε το Ταμείο, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι η Ευρώπη πρέπει να πάρει απόφαση, «θέλουμε άμεση απάντηση, χρειαζόμαστε υποστήριξη για να εφαρμόσουμε το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης, πρέπει να μπορούμε να δανειζόμαστε με τους ίδιους όρους».

    Σημειώνεται ότι στις κοινές δηλώσεις του με τον Ούγγρο ομόλογό του ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε την θέση ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη περιθωρίου για να αποδώσουν τα μέτρα που έχει πάρει αλλά και το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης και το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν ζητά χρήματα, αλλά την ανάπτυξη «ευρωπαϊκών εργαλείων» έτσι ώστε να επέμβουν στην αγορά αν χρειαστεί.

    Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε επίσης στην πρωτοβουλία που πήρε μαζί με τους κ.κ. Γιούνγκερ, Σαρκοζύ και την κ. Μέρκελ, την οποία και παρουσίασε στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα ο οποίος και την χαιρέτησε.

    Ο κ, Παπανδρέου έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας την ανάγκη ανάπτυξης ευρωπαϊκής στρατηγικής για την αντιμετώπιση των κρίσιμων προβλημάτων.

    Δηλώσεις Παπακωνσταντίνου

    «Φεύγουμε με ένα πολύ θετικό σήμα τόσο για τη δουλειά που έχει κάνει η κυβέρνηση όσο και για τις προοπτικές ενός μηχανισμού στήριξης για την Ελλάδα, αν τον χρειαστεί», δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, λίγο μετά τη λήξη του Συμβουλίου Ecofin.

    Όπως είπε ο υπουργός Οικονομικών, πριν ένα μήνα το Συμβούλιο Ecofin είχε ζητήσει από την ελληνική κυβέρνηση να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει τυχόν κινδύνους στην υλοποίηση του προγράμματος σταθερότητας και ανάπτυξης. «Πήραμε δύσκολες αποφάσεις για επιπρόσθετα μέτρα που αντιστοιχούν στο 2% του ΑΕΠ», ανέφερε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, υπενθυμίζοντας την αύξηση του ΦΠΑ κατά 2% και την αύξηση στους ειδικούς φόρους κατανάλωσης. «Τα μέτρα είναι δύσκολα για τους πολίτες όμως είναι αναγκαία για να βγει η χώρα από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα», τόνισε ο υπουργός.

    Συνεχίζοντας, ο Γ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι τόσο οι ομόλογοί του χθες και σήμερα στο Συμβούλιο, όσο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, εκφράστηκαν με εξαιρετικά θετικό τρόπο για τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης. Εξέφρασε, μάλιστα την πεποίθηση πως στην ΕΕ υπάρχει η αίσθηση ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει αυτό που χρειάζεται για να μπορέσει να βάλει τα δημόσια οικονομικά της χώρας σε μία βιώσιμη βάση.

    Σύμφωνα με τον Γ. Παπακωνσταντίνου, το πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης της Ελλάδας προχωρά και είναι μπροστά από τις προθεσμίες, τόσο ως προς τις διαρθρωτικές παρεμβάσεις όσο και προς την εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2010. Ο υπουργός ανέφερε ενδεικτικά ότι στο τέλος του Φεβρουαρίου το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας ανήλθε στο 1 δισ. ευρώ, ενώ πέρυσι τον ίδιο μήνα ήταν 4 δισ. ευρώ. Σημείωσε, επίσης, ότι το πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης και η απόφαση του Συμβουλίου Ecofin, θέτουν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα για τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, τα οποία θα τηρηθούν στο ακέραιο.

    Σε ό,τι αφορά το μηχανισμό οικονομικής στήριξης προς την Ελλάδα ή προς άλλες χώρες που ενδεχομένως τον χρειαστούν, προκειμένου να διαφυλαχθεί η σταθερότητα της ευρωζώνης, ο Γ. Παπακωνσταντίνου χαρακτήρισε θετικό βήμα την απόφαση του Συμβουλίου Eurogroup το βράδυ της Δευτέρας. Ο Γ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης συζήτησαν τις τεχνικές λεπτομέρειες για το μηχανισμό, ωστόσο η τελική απόφαση θα παραπεμφθεί σε Σύνοδο Κορυφής.

    «Φεύγουμε με μια ξεκάθαρη βούληση δημιουργίας ενός μηχανισμού αν τον χρειαστεί η Ελλάδα», δήλωσε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα έχει ζητήσει πολιτική στήριξη για να μπορέσει να αντιμετωπίσει μια δύσκολη οικονομική κατάσταση, να ξεπεράσει το υπέρογκο κόστος δανεισμού και να ομαλοποιηθούν τα spreads. «Εκφράστηκε η πολιτική βούληση με τον πιο σαφή τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ωστόσο, ο υπουργός τόνισε ότι υπάρχουν μια σειρά από τεχνικά ζητήματα που πρέπει να διευκρινιστούν τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες, όπως ποιες χώρες θα συμμετάσχουν στους διμερείς δανεισμούς, ποιοι θα είναι οι ακριβείς όροι (π.χ. επιτόκια, βάθος χρόνου) και ποιοι θα είναι οι μηχανισμοί ενεργοποίησης του μηχανισμού αυτού.

    Ερωτηθείς, αν από την πλευρά της Γερμανίας η πολιτική βούληση ήταν ξεκάθαρη, ως προς το μηχανισμό στήριξης της ελληνικής οικονομίας, ο Γ. Παπακωνσταντίνου σημείωσε ότι η Γερμανία έχει τα δικά της εσωτερικά, πολιτικά και συνταγματικά ζητήματα, υπενθυμίζοντας, ωστόσο, ότι και η Γερμανία έχει προσυπογράψει μαζί με όλους τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ, την πολιτική δήλωση της 11ης Φεβρουαρίου, η οποία λέει πως «τα μέλη της ευρωζώνης θα λάβουν αποφασιστικά και συντονισμένα μέτρα για να διασφαλιστεί η οικονομική σταθερότητα στο σύνολό της».

    Εξάλλου, ερωτηθείς αν η Ελλάδα σε περίπτωση που ζητήσει οικονομική ενίσχυση θα μπορούσε να τη λάβει αμέσως, ο Γ. Παπακωνσταντίνου απάντησε πως η Ελλάδα αν ζητούσε αύριο βοήθεια, θα την είχε, όμως «δεν ζητάς ποτέ κάτι πριν να μάθεις τι θα σου δοθεί».

    Καταλήγοντας, ο Γ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι αυτό που θα ήθελε η ελληνική πλευρά είναι «να υπάρχει ένα γεμάτο πιστόλι πάνω στο τραπέζι και μακάρι να μη χρειαστεί να το χρησιμοποιήσουμε ποτέ. Αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει κανένα αίτημα από την πλευρά της Ελλάδας.»

    Στο μέλλον η συζήτηση για τα κερδοσκοπικά ταμεία

    Οι ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών παραιτήθηκαν από την προσπάθεια να καταλήξουν σε μια συμφωνία πάνω σ' ένα αμφιλεγόμενο σχέδιο για την κανονιστική ρύθμιση και την αύξηση της διαφάνειας των κερδοσκοπικών ταμείων (hedge funds), το οποίο ανησυχεί ιδιαίτερα το Σίτι του Λονδίνου, αλλά και τις ΗΠΑ.

    "Το θέμα των κερδοσκοπικών ταμείων αποσύρθηκε από την ημερήσια διάταξη", της υπουργικής συνόδου στις Βρυξέλλες "ώστε να υπάρξει περισσότερος χρόνος για να επιτευχθεί η ευρύτερη δυνατή υποστήριξη", δήλωσε η εκπρόσωπος της ισπανικής προεδρίας της ΕΕ Κριστίνα Γκάλαχ.

    "Θα επανέλθει στο τραπέζι σε μια άλλη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών στη διάρκεια της ισπανικής προεδρίας" που τερματίζεται στο τέλος Ιουνίου, πρόσθεσε. Η επόμενη επίσημη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ είναι προγραμματισμένη για τις 18 Μαΐου.

    Η ισπανίδα υπουργός Οικονομικών Έλενα Σαλγκάντο υπογράμμισε φθάνοντας στη σύνοδο ότι "είναι πάντα καλό να έχουμε τη μέγιστη συναίνεση".

    "Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε" πάνω στο θέμα των κερδοσκοπικών ταμείων, τόνισε.

    Οι υπουργοί επρόκειτο αρχικά να συμφωνήσουν σήμερα σε μια γενική θέση, την οποία θα πρέπει στη συνέχεια να διαπραγματευτούν με το Ευρωκοινοβούλιο, που πρέπει επίσης να δώσει το πράσινο φως στο σχέδιο.

    Μια συνεδρίαση σε επίπεδο πρεσβευτών της ΕΕ την περασμένη εβδομάδα δεν επέτρεψε να υπάρξει ομόφωνη συμφωνία, κυρίως λόγω των βρετανικών αντιρρήσεων, σύμφωνα με μία ευρωπαϊκή πηγή. Η Βρετανία εκφράζει φόβους ότι η αύξηση των κανονιστικών ρυθμίσεων μπορεί να διώξει τους επενδυτές από το Λονδίνο.

    [02] "Ανάγκη χειροπιαστής υποστήριξης από την ΕΕ"

    "Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά η προσπάθεια όλων μας συνεχίζεταιβ¦Με στόχο να υπάρξει Ευρωπαϊκή λύση και όχι λύση Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου», τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε δηλώσεις του στις Βρυξέλλες όπου μετείχε σε πρόγευμα εργασίας με τους Υπουργούς Οικονομικών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος,που πραγματοποιήθηκε στη βελγική πρωτεύουσα.

    Ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι με τους Υπουργούς Οικονομικών του ΕΛΚ και τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής "συζητήσαμε για το Ελληνικό δημοσιονομικό πρόβλημα, για τις επιπτώσεις του στην Ευρωζώνη και για τα μέτρα που παίρνει η Ελλάδα".

    Εξήγησα, είπε, την άποψή μας για το απαραίτητο μείγμα πολιτικής, αλλά και για τη σημασία μιας έκτακτης στήριξης της Ελλάδας αυτή τη στιγμή.

    Ο Πρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε πως έθιξε δύο πράγματα: Tην ανάγκη χειροπιαστής υποστήριξης, που πρέπει να προσφέρει η Ευρώπη, για να θωρακίσει τον Ελληνικό δανεισμό από τις δυσκολίες της αγοράς και τους κερδοσκόπους και την ανάγκη συμπλήρωσης των μέτρων που παίρνει η Ελλάδα για το έλλειμμα, με μέτρα τόνωσης της Αγοράς και της Οικονομίας, ώστε το τελικό μείγμα οικονομικής πολιτικής να είναι πιο αποτελεσματικό.

    Σύμφωνα με τον Α. Σαμαρά, οι Υπουργοί εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους προς την Ελλάδα και τον ενημέρωσαν για τις προσπάθειες που γίνονται ώστε να υπάρξει έκφραση έμπρακτης στήριξης.

    Πρόσθεσε ότι "ακόμα συμφωνία δεν υπάρχει. Η συζήτηση θα συνεχιστεί ως τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, οπότε και θα ληφθεί η οριστική απόφαση στη Σύνοδο Κορυφής. Στις 25 του μηνός, θα βρίσκομαι ξανά στις Βρυξέλλες μετά από πρόσκληση της Γερμανίδας Καγκελαρίου κας Μέρκελ, για να παρουσιάσω τις θέσεις της ΝΔ στους αρχηγούς και Πρωθυπουργούς του ΕΛΚ".

    [03] Η ατζέντα της ημέρας

  • Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί την υποβολή των συγχαρητηρίων των εκπροσώπων της πολιτικής, θρησκευτικής, στρατιωτικής και πνευματικής ηγεσίας (11:30:00 Αθήνα )

  • «Συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατβ οίκον». Το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατβ οίκον» θα ανακοινώσει η Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, σε Συνέντευξη Τύπου (12:00:00 Αθηνα )

  • Η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή και ο Υφυπουργός, Μιχάλης Καρχιμάκης θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου (15:00:00 Αθήνα)

  • Οι πρόεδροι των κτηνοτροφικών συλλόγων της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, μαζί με τα μέλη των διοικητικών τους συμβουλίων, θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, επιδιώκοντας συνάντηση με την υπουργό και τον υφυπουργό. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, το προεδρείο της Ένωσης θα επισκεφθεί τη Βουλή, προκειμένου να επιδώσει υπόμνημα αιτημάτων στα κόμματα (12:00:00 Αθήνα )

  • Συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα του Athens Fringe Festival (12:00:00 Αθήνα )

  • Επίσκεψη στην ΚΕΔΚΕ πραγματοποιεί ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Σταύρος Αρναουτάκης.Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ Νικήτας Κακλαμάνης θα επιδώσει στον υφυπουργό κ. Αρναουτάκη, τις απόψεις της Αυτοδιοίκησης επί του νομοσχεδίου για το ΕΣΠΑ, το οποίο έχει δοθεί για διαβούλευση. Στη συνέχεια θα γίνει συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της "ΔΗΜΟΣ Α.Ε." όπου αναμένεται να συζητηθούν θέματα που αφορούν στην εταιρεία (13:30:00 Αθήνα)

  • Συνέντευξη Τύπου με θέμα τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά θα δώσει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (14:30:00 Αθήνα)

  • Συνέδριο με θέμα "Παρόν και μέλλον του ελληνικού κοινοβουλίου - Συνταγματικές και πολιτικές διαστάσεις" οργανώνει το Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου - Ιδρυμα Θ. και Δ. Τσάτσου - Εναρκτήρια ομιλία από τον Φ. Πετσάλνικο (15:00:00 Αθήνα)

  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου ζημιωθέντων από τις ασφαλιστικές εταιρίες «Ασπίς Πρόνοια» και «Commercial Value» (16:00:00 Αθήνα )

  • Επίσκεψη Γ. Παπανδρέου στις Βρυξέλλες - Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζ.Μ. Μπαρόζο (17:30:00 Βρυξέλλες )

  • Μουσική εκδήλωση στη μνήμη του Χρ. Λαμπράκη (Μέγαρο Μουσικής - 20:30:00 Αθήνα)

    Θεσσαλονίκη

    Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ-2 αποφάσισε να προχωρήσει σε ενέργειες (συγκέντρωση ασθενοφόρων στη Γ.Γ. Μακεδονίας-Θράκης, με αποκλεισμό της οδού Αγ.Δημητρίου και κατάληψη της Γ.Γ.Μακεδονίας-Θράκης) (08:00:00 Θεσσαλονίκη)

    Το 2ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οικονόμου» -ΝΟΗΣΙΣ Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας», με τη συμμετοχή μαθητών σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (των τάξεων Ε΄ και ΣΤ΄) και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης με εργασίες που οι ίδιοι θα έχουν εκπονήσει

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από πυροσβέστες της Κεντρικής Μακεδονίας και πορεία στο κένητρο της Θεσσαλονίκης, με κατάληξη τη Γενική Γραμματεία Βορείου Ελλάδος, όπου θα επιδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας και υπόμνημα με τα αιτήματα του κλάδου (10:00:00 Θεσσαλονίκη)

    Ημερίδα- "Η προσφορά της μέλισσας στην υγεία και την οικονομία" (10:30:00 Γρεβενά )

    Συνέντευξη Τύπου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, για την παρουσίαση έρευνας που αφορά το Ασφαλιστικό (11:30:00 Θεσσαλονίκη)

    Η Αστική Εταιρία Ανέγερση Σχολικών Κτιρίων στην Κένυα «ΣΩΚΡΑΤΗΣ» θα ανακοινώσει τις ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει για την ανέγερση ενός σχολείου πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για 160 μαθητές στην κωμόπολη Kimende, λίγα χιλιόμετρα από το Ναϊρόμπι. (Αίθουσα ΕΣΗΕΜ-Θ) (12:00:00 Θεσσαλονίκη )

    Αθλητική ατζέντα

    Ποδόσφαιρο-Κύπελλο Ελλάδας (ημιτελική φάση): Αρης-Καβάλα

    17:00:00

    Μπάσκετ-Α1 Ανδρών (20η ημέρα)

    16.45 Κολοσσός Ρόδου-Ολύμπια Λάρισας

    17.00 Τρίκαλα-Ολυμπιακός

    17.00 Ηλυσιακός-ΠΑΟΚ

    18.00 ΑΕΚ-Πανελλήνιος

    18.45 Παναθηναϊκός-Καβάλα

    19.00 Πανιώνιος-Μαρούσι

    19.00 Περιστέρι-Άρης

    Ποδόσφαιρο-Γιουρόπα Λιγκ-Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Σταντάρ Λιέγης, Ντομινίκ Ντ΄Ονόφριο, ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό 15:30:00 Λιέγη Βέλγιο

    Ποδόσφαιρο-Γιουρόπα Λιγκ-Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Παναθηναϊκού, Νίκου Νιόπλια, ενόψει του αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης 19:30:00 Λιέγη Βέλγιο

    Ποδόσφαιρο-Τσάμπιονς Λιγκ (φάση "16"-β' αγώνας):

    Μπορντό-Ολυμπιακός -21:45:00 Μπορντό Γαλλία

    Χάντμπολ-Α1 ανδρών (19η ημέρα): Διομήδης Αργους-Φίλιππος Βερ.

    18:00:00 Αργος Ελλάδα

    Υδατοσφαίριση-LEN Trophy γυναικών (τελικός, α΄ αγώνας): Χάντι Μανσίσκ-Εθνικός

    09:00:00 Χάντι Μανσίσκ Ρωσία


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 17 March 2010 - 5:30:18 UTC