Contribute to the HR-Net Forum Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-03-14

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αλμα τίτλου

  • [01] Αλμα τίτλου

    Το ντέρμπι ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ (19.00 NOVA) κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής. Ο «δικέφαλος» θέλει τη νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει για τη κατάκτηση του τίτλου, αλλά σίγουρα μόνο εύκολη δεν θα είναι η αποστολή του στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου του.

    Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 0-1: Αλμα τίτλου έκανε ο Παναθηναϊκός, καθώς νίκησε μέσα στη Τρίπολη τον τοπικό Αστέρα με 1-0, στο πλαίσιο της 26ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια χωρίς να εντυπωσιάσει, πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη στο γκολ του Λουκά Βύντρα στο 72ο λεπτό.

    Λεβαδειακός-Ξάνθη 2-1

    Ο Γιώργος Μπάρκογλου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, πέτυχε και τα δύο γκολ του Λεβαδειακού και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 2-1, στα τελευταία λεπτά, επί της Ξάνθης. Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης στην Λειβαδιά πέτυχε στο 42' ο Μπούνγκα για την Ξάνθη, ενώ ο Μπάρκογλου ισοφάρισε στο 88ο λεπτό και στις καθυστερήσεις χάρισε τη μεγάλη νίκη στους γηπεδούχους, σ' ένα ματς με μεγάλη ένταση, πολλές κίτρινες και τρεις κόκκινες κάρτες!

    Λάρισα-Εργοτέλης 1-0:Ένα γκολ του Βραζιλιάνου Ρομέου, στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης, αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στη Λάρισα με 1-0 απέναντι στον Εργοτέλη στο "Αλκαζάρ". Με το δεύτερο συνεχές τρίποντο (είχε προηγηθεί η νίκη επί της ΑΕΚ), οι "βυσσινί" έφτασαν το σημερινό αντίπαλό τους στους 30 βαθμούς, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία τους.

    Πανθρακικός-Πανιώνιος 0-1

    Ο Πανιώνιος με γκολ του Λάτκα στο 67ο λεπτό νίκησε, εκτός έδρας, τον Πανθρακικό με 1-0. Το ματς ήταν κακό, μ' ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες.

    Χθες, ακόμη δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε ο Ολυμπιακός στο κυνήγι του τίτλου, με τις πιθανότητές του πλέον να μειώνονται στο ελάχιστο μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-2). Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν πάντως άτυχοι, καθώς και τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων σημειώθηκαν από τα πόδια των στόπερ τους (36΄ Α. Παπαδόπουλος, 54΄ Μέλμπεργκ). Για τον Ολυμπιακό σκόραραν οι Ντάρμπισαϊρ (38΄) και Λούα Λούα (44΄).

    ΑΕΚ-Καβάλα 3-0:Στο Ο.Α.Κ.Α. σταμάτησε το εφετινό αήττητο της Καβάλας απέναντι στις "μεγάλες δυνάμεις" του ελληνικού πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ ήταν σαφώς ανώτερη και νίκησε τη μακεδονική ομάδα 3-0 (34΄ πεν. Μπλάνκο, 50΄ Λεονάρντο, 81΄ Μαντούκα), στη μεταξύ τους αναμέτρηση και αύξησε τη διαφορά της από τον πέμπτο Αρη στους 5 βαθμούς.

    Ατρόμητος-Ηρακλής 2-1:Βαθμολογικό άλμα έκανε ο Ατρόμητος, ο οποίος στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 26ης αγωνιστικής νίκησε τον Ηρακλή με 2-1. Όλα έγιναν στο πρώτο μισό της συνάντησης, με τους γηπεδούχους να προηγούνται αρχικά 2-0 (24΄ Καραγκούνης, 34΄ Σαγκανόφκσι) και τον "Γηραιό" με μειώνει με τον Παπαζαχαρία στο 45΄.

    Συνοπτικά τα αποτελέσματα, οι υπόλοιπες αναμετρήσεις και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις έχουν ως εξής:

    ΧΘΕΣ

    Ατρόμητος-Ηρακλής 2-1

    ΑΕΚ-Καβάλα 3-0

    Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

    ΣΗΜΕΡΑ

    Λεβαδειακός-Ξάνθη 2-1

    Πανθρακικός-Πανιώνιος 0-1

    Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 0-1

    Λάρισα-Εργοτέλης 1-0

    Άρης-ΠΑΟΚ 19:00 NOVA


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 14 March 2010 - 17:30:14 UTC