Visit the Greek American Women's Network (GAWN) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-01-23

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Δεν θα ανεχθώ την εσωστρέφεια"
  • [02] Παραμένουν στους δρόμους
  • [03] Δύο ντέρμπι

  • [01] "Δεν θα ανεχθώ την εσωστρέφεια"

    Την ανάγκη να υπάρξει νέα Μεταπολίτευση στην χώρα διακήρυξε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής και πρόσθεσε ότι ήδη έχει αρχίσει η πορεία για τη νέα Νέα Δημοκρατία που θα ολοκληρωθεί με το 8ο τακτικό Συνέδριο Αρχών και Θέσεων του κόμματος.

    Ο κ. Σαμαράς έστειλε μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος λέγοντας ότι "δεν πρόκειται να ανεχθώ την εσωστρέφεια που έπνιξε πολλές φορές τη ΝΔ" και ξεκαθάρισε ότι, παρά την δύσκολη συγκυρία, είναι αντίθετος σε εξωθεσμικές λύσεις. Ειδικότερα ανέφερε: "Εσωστρέφεια δεν θα υπάρξει. Δημοκρατία ναι. Όσο ποτέ. Αλλά εσωστρέφεια ποτέ. [..] Δεν εκλέχτηκα για να τηρώ εύθραυστες ισορροπίες. Δεν χρωστάω τίποτα σε κανένα. Το μόνο μου χρέος είναι απέναντι στους εκατοντάδες πολίτες που ψήφισαν. Η ΝΔ θα γίνει πόλος νέας κοινωνικής πλειοψηφίας και όχι εύθραυστος συνασπισμός προσωπικών στρατηγικών και ομάδων". Πρόσθεσε, δε, απευθυνόμενος στα στελέχη του κόμματος ότι "η ΝΔ τους χωράει όλους και τον καθένα ξεχωριστά, δεν περισσεύει κανείς".

    Ο κ. Σαμαράς άσκησε κριτική στην κυβέρνηση: "όταν χάνει η κυβέρνηση τον έλεγχο από σύγχυση και στρεβλή αντίληψη, όταν ανεβαίνουν τα σπρεντς, όταν καθημερινά μας πυροβολούν οι αγορές, όταν υπουργός διακηρύσσει ότι δεν υπάρχει σάλιο, είμαι υποχρεωμένος να βαράω καμπάνα" και αναφέρθηκε στην δική του αντιπολιτευτική τακτική λέγοντας: "Ασκούμε νέου τύπου αντιπολίτευση που ξάφνιασε το κατεστημένο πολιτικό σύστημα. Αν εμείς υπονομεύουμε κάθε κίνηση του ΠΑΣΟΚ, δεν θα βλάψουμε μόνο το ΠΑΣΟΚ, θα βλάψουμε την πατρίδα μας. Αλλά και δεν θα παρακολουθούμε ως απλοί θεατές, ούτε ως "καλοπροαίρετοι σύμβουλοι". Προσπαθούμε να την προτρέψουμε να κάνει το σωστό για τον τόπο και εναντιωνόμαστε όταν κάνει λάθη. Ξέρουμε τα προβλήματα και έχουμε σχέδιο. Θα δείχνουμε αυστηρότητα απέναντι στο ΠΑΣΟΚ όταν παραπαίει ή όταν παίρνει επιζήμιο δρόμο και όταν χάνει τον έλεγχο" είπε ο κ. Σαμαράς.

    Μίλησε εξάλλου για τις εξεταστικές επιτροπές λέγοντας ότι "τις εξεταστικές τις ρίχνει η κυβέρνηση σαν φωτοβολίδες κρότου-λάμψης για να αποπροσανατολίσει από την οικονομία".

    Αναφερόμενος στο αγροτικό, επανέλαβε ότι είναι κατά των μπλόκων αλλά πρόσθεσε ότι τα προβλήματα των αγροτών είναι σοβαρά γιατί οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο και αφορούν όλη την κοινωνία.

    Ξεκαθάρισε πάντως ότι παρά την δυσκολία της συγκυρίας "εκφράζω με κάθε σαφήνεια την αντίθεσή μου σε διάφορες προτάσεις εξωθεσμικών λύσεων που απαξιώνουν τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, εγώ και το κόμμα της ΝΔ δεν τις δεχόμαστε".

    Ο κ. Σαμαράς μίλησε αναλυτικά για τη Νέα Μεταπολίτευση λέγοντάς ότι ένα ολόκληρο μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης που στηρίχτηκε σε αναδιανομή δανεικών έχει χρεοκοπήσει, το ίδιο και ένα πολιτικό μοντέλο που βασίστηκε στην αναδιανομή των πελατειακών σχέσεων. Περιέγραψε μάλιστα το πως εννοεί τη νέα μεταπολίτευση: "Στην οικονομία, Νέα Μεταπολίτευση σημαίνει Στροφή στην ανταγωνιστικότητα, στην εξυγίανση των αγορών, στην αποενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας. Αλλά δεν θα λιώσουμε την κοινωνία για να μειώσουμε τα ελλείμματα γιατί θα μας προκύψουν μεγαλύτερα. Μπορούμε να αποφύγουμε την χρεοκοπία της Ελλάδας αν αξιοποιήσουμε τα περιουσιακά στοιχεία του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα".

    Συνέχισε λέγοντας ότι στην πολιτική, Νέα Μεταπολίτευση σημαίνει σεβασμό στον Πολίτη, πραγματικός διάλογος με την κοινωνία και ισονομία. Συμμετοχή του πολίτη στις αποφάσεις, σημαίνει δικαιοσύνη, σημαίνει διαφάνεια παντού και για όλους πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς.

    Μιλώντας για τον τομέα των ιδεών. "Νέα Μεταπολίτευση σημαίνει να αλλάξουν οι συσχετισμοί στον χώρο των ιδεών. Οι αριστεροί είναι περήφανοι για τις ιδέες τους ενώ για όλους τους άλλους επιφυλάσσεται ενοχικό σύμπλεγμα. Όσοι δεν δηλώνουν αριστεροί νιώθουν την ανάγκη να κρύβουν τις απόψεις τους. Το τρίτο βασικό στοιχείο της νέας Μεταπολίτευσης είναι η αποενοχοποίηση των ιδεών".

    Ειδική αναφορά έκανε στον κ. Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος σε πρόσφατη επιστολή του αναφέρει "σας παρακαλώ κάντε κάτι γιατί όπως ξέρετε θεωρούμαι εθνικιστής". "Το ξέρουμε Μίκη το έχουμε υποστεί εδώ και χρόνια" είπε κ. Σαμαράς.

    Η νέα Μεταπολίτευση χρειάζεται μία νέα Νέα Δημοκρατία ανέφερε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι αυτή η νέα ΝΔ έχει αρχίσει να γεννιέται με το μεγάλο άνοιγμα στην κοινωνία και την συρροή 800 χιλιάδων πολιτών και θα ολοκληρωθεί με την το τακτικό Συνέδριο Αρχών και Θέσεων. "Θα κάνουμε σημαία μας τον κοινωνικό φιλελευθερισμό και θα αλλάξουμε οργανωτικά. Το κόμμα θα γίνει πιο ανοικτό στην κοινωνία, πιο αξιοκρατικό στην ανάδειξη των στελεχών αποτελεσματικό ως κόμμα εξουσίας".

    Μιλώντας για τα όσα ακολούθησαν την επικράτησή του στην εσωκομματική μάχη είπε: "Μετατρέψαμε την κρίση σε ευκαιρία εγγράψαμε χιλιάδες νέα μέλη και μπήκαμε σε φάση ανασυγκρότησης. Αυτό που συνέβη είναι απίστευτο. Η ΝΔ έχει τα περισσότερα μέλη από όλα τα κόμματα. Από την ανασυγκρότηση πρέπει να περάσουμε στην αναγέννηση του κόμματος που θα γίνει στο συνέδριο.

    Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα της εσωστρέφειας. Εσωστρέφεια έχουμε όταν δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στα εσωτερικά μας ζητήματα από ότι στα προβλήματα της κοινωνίας".

    Ο κ. Σαμαράς περιέγραψε με μελανά χρώματα την πολιτική και οικονομική κατάσταση: "Ζούμε τον χειρότερο Χειμώνα της τελευταίας 35ετίας. Φταίνε τα λάθη μας αλλά και η απίστευτη αδράνεια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Όταν είχε γίνει γνωστό ότι το έλλειμμα θα ξεπεράσει το 12%, το σπρέντ ήταν 135 τώρα έχει ξεπεράσει τις 300. Υπάρχουν ευθύνες".

    Ακολούθως επανάλαβε τις βασικές του θέσεις για τα θέματα που έχει ανοίξει η κυβέρνηση: "Η διοικητική μεταρρύθμιση που είναι σχέδιο δικό μας διασύρεται με το σχέδιο "Καλλικράτης" γιατί γίνεται σε εποχή οικονομικής κρίσης χωρίς να έχουν ξεκαθαριστεί τα όρια των δήμων χωρίς να έχουν βρεθεί οι πόροι".

    Τάχθηκε ξανά εναντίον του γερμανικού μοντέλου που προτείνει η κυβέρνηση λέγοντας ότι αυτό ενισχύει υπέρμετρα τον αρχηγικό χαρακτήρα των κομμάτων. "Δεν ταιριάζει με την αντίληψή μας για τη νέα μεταπολίτευση. Η θέση της ΝΔ είναι να σπάσουν οι μεγάλες περιφέρειες σε ολιγοεδρικές".

    Στο μεταναστευτικό η στάση μας είναι ξεκάθαρη είπε ο κ. Σαμαράς: "Η Ελλάδα είναι πύλη εισόδου παράνομων μεταναστών για την Ευρώπη, όλες οι ευρωπαϊκές χώρες παίρνουν μέτρα πολιτογράφησης. Η κυβέρνηση παίρνει τα πιο ελαστικά μέτρα χωρίς δικλείδες ασφαλείας. Εμείς δεν οραματιζόμαστε Ελλάδα περίκλειστο φρούριο αλλά ούτε και ξέφραγο αμπέλι".

    Ντ. Μπακογιάννη: Να υπάρξει εσωκομματικός διάλογος

    Την ανάγκη η Νέα Δημοκρατία να ορθώσει έναν ξεκάθαρο πολιτικό λόγο σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία επεσήμανε η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ζήτησε να υπάρξει εσωκομματικός διάλογος για τα αίτια της εκλογικής ήττας. Μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, η πρώην υπουργός Εξωτερικών τόνισε πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια ούτε για μισόλογα ούτε για προσωπικές στρατηγικές. «Χρειάζεται να μιλήσουμε ξεκάθαρα. Για να έχουμε φτάσει ως παράταξη εδώ που βρισκόμαστε σήμερα έχουμε προφανώς αφήσει σοβαρούς ανοιχτούς λογαριασμούς με το πρόσφατο παρελθόν μας. Οφείλουμε λοιπόν στην κοινωνία, στα στελέχη και στην ιστορία μας να κάνουμε έναν ανοιχτό και ουσιαστικό διάλογο, έναν διάλογο πρώτα εσωτερικά για τα αίτια της ήττας» τόνισε η κα Μπακογιάννη η οποία δεν παρέλειψε να εμφανιστεί και αυτοκριτική. «Δεν τολμήσαμε, δεν συγκρουστήκαμε, φοβηθήκαμε το πολιτικό κόστος και τέλος πληρώσαμε αυτή την τακτική με τη μεγαλύτερη εκλογική συντριβή που γνώρισε ποτέ η παράταξη.»

    Π. Ψωμιάδης: Στήριξη στον πρόεδρο

    Στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά στάθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ο οποίος ζήτησε από τα στελέχη να στηρίξουν το νέο Πρόεδρο για να μην χωριστεί η παράταξη. «Ένας είναι ο αρχηγός και εμείς » είπε χαρακτηριστικά.

    Ο κ. Ψωμιάδης συμφώνησε, όπως είπε, σε όλα με τον κ. Σαμαρά και επεσήμανε πως «μετά τις εκλογές της 29ης περάσαμε σε μια κρίσιμη διαδικασία. Ανθρώπινο και φυσιολογικό. Αλλά πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ότι μας πίκρανε. Και μας πίκραναν πολλά. Και να πω μπράβο στον πρόεδρο γιατί είπε μια λέξη ..σφουγγάρι. Δεν είναι δυνατό να γυρνάμε πίσω. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.»

    [02] Παραμένουν στους δρόμους

    Παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατεί, οι αγρότες στη Βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλία συνεχίζουν τους αποκλεισμούς μεθοριακών διαβάσεων και οδικών κομβικών σημείων.

    Την απόφαση να μην συναντηθούν αύριο με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή πήραν οι αγρότες των Αδέσμευτων Συλλόγων του νομού Σερρών, που βρίσκονται για έκτη μέρα στο μπλόκο του Προμαχώνα. Κατά τη συνάντησή τους με τον αγροτοσυνδικαλιστή, από το μπλόκο στην Νίκαια, Βαγγέλη Μπούτα, οι αγρότες αποφάσισαν πως κύριο, κοινό αίτημά τους είναι το οικονομικό, και η ενίσχυση του εισοδήματος τους. Έτσι, στην αυριανή συνάντηση με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, τα δύο μπλόκα καθώς και άλλα οχτώ από την υπόλοιπη Ελλάδα, δεν θα παραβρεθούν.

    Εξάλλου κλειστός θα παραμείνει ο συνοριακός σταθμός από και προς τη Βουλγαρία, παρότι το πρωί άνοιξε για λίγες ώρες ώστε να αποσυμφορηθεί η κυκλοφορία.

    Σειρά επισκέψεων, από βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, δέχθηκαν σήμερα στο μπλόκο των Κερδυλλίων. Ανοιχτή θα παραμείνει η παλιά εθνική οδός Σερρών -Καβάλας, ενώ παραμένει κλειστή η Εγνατία Οδός Σερρών -Καβάλας στο κόμβο Κερδυλλίων.

    Ανοιχτή θα παραμείνει σήμερα η εθνική οδός Σερρών-Θεσσαλονίκης λόγω της κακοκαιρίας.

    Κλειστή παραμένει η εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο μπλόκο Νίκαιας Λάρισας. Τρακτέρ είναι παρατεταγμένα στους κόμβους Πλατυκάμπου και Μελούνας. Ανοιχτή η παλιά εθνική Θεσσαλονίκης-Καβάλας σε Αφμφίπολη και Γαληψό. Ανοικτοί είναι οι μεθοριακοί σταθμοί Ορμενίου, Κήπων, Εξοχής, Δοϊράνης, Ευζώνων, Νίκης και Κρυσταλλοπηγής.

    Οι δασεργάτες έχουν κλείσει τη διασταύρωση Βρασνών-Ασπροβάλτας μέχρι τις 2 το μεσημέρι και θα κλείσει και το απόγευμα από τις 5 ως τις 9.30 το βράδυ.

    Τα Πράσινα Φανάρια είναι ανοιχτά και θα κλείσουν από τις 7.30 ως τις 8.30 το βράδυ. Ανοιχτά είναι και τα Μάλγαρα και η Χαλκηδόνα. Συγκεντρωμένα παραμένουν τα τρακτέρ, χωρίς να διακόπτουν την κυκλοφορία, στα Σέρβια Κοζάνης, στην πόλη των Γρεβενών.

    Στον κόμβο της Τρίγλιας αναμένεται αποκλεισμός από τις 3 μέχρι τις 5 το απόγευμα. Ανοιχτή παραμείνει η εθνική οδός Θεσσαλονίκης Σερρών στο ύψος του Στρυμωνικού.

    Στο μεταξύ, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ) με έγγραφο που απέστειλε στον αρμόδιο υπουργό εκφράζει τη διαμαρτυρία της για το κλείσιμο των δρόμων και ζητά να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, εφόσον είναι δίκαια. «Το κλείσιμο των δρόμων, που δημιουργεί χάος, θα πρέπει να σταματήσει το συντομότερο, διαφορετικά τα προβλήματα που δημιουργούνται στον εμπορικό κόσμο θα είναι ανυπολόγιστα σε κόστος», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΕΕΘ.

    Στο "χορό" και οι κτηνοτρόφοι

    Συμπαράσταση στον αγώνα των αγροτών εκφράζει η Πανελλήνια Ενωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) κάνοντας παράλληλα γνωστή την πρόθεση των κτηνοτρόφων να ενισχύσουν τα "μπλόκα" των αγροτών σε όλη την Ελλάδα.

    Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

    «Καλύτερα να είναι κλειστοί οι δρόμοι, παρά κλειστά τα σπίτια», τόνισε χθες στη Βουλή η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων προς τον πρωθυπουργό για τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

    Από τη μεριά του, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης επανέλαβε ότι "δικαίως αντιδρούν οι αγρότες", ωστόσο "οι κλειστοί δρόμοι κλείνουν τα σπίτια άλλων".

    Έλλειμμα δημοκρατικής συνδικαλιστικής εκπροσώπησης των αγροτών, διαπίστωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, εγκαλώντας την κυβέρνηση πως «επιλέγει να κάνει διάλογο με την γραφειοκρατία, τους συνυπεύθυνους για το πρόβλημα - και όχι με τους αγρότες».

    Διευκρινίσεις για τις κινητοποιήσεις ζητά η ΕΕ

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βρίσκεται σε επαφή με τις ελληνικές αρχές αναφορικά με τις εξελίξεις των αγροτικών κινητοποιήσεων στην Ελλάδα, δήλωσε από τις Βρυξέλλες, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, αρμόδιος για θέματα βιομηχανίας και επιχειρήσεων, Τομ Βαν Λίρουπ.

    Συγκεκριμένα, κλιθείς να σχολιάσει αν η Βουλγαρία θα ζητήσει αποζημίωση από τις ελληνικές αρχές, λόγω της ζημιάς που υφίσταται από τις αγροτικές κινητοποιήσεις στην Ελλάδα, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής απάντησε ότι η διεκδίκηση αποζημίωσης ενός κράτους μέλους από ένα άλλος είναι θέμα διμερές και δεν αφορά την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

    [03] Δύο ντέρμπι

    Το κυριακάτικο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 19ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα των Αθηνών θέλει τη νίκη για να κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς τη κατάκτηση του τίτλου, αλλά η αποστολή της κόντρα στην ανανεωμένη ομάδα του Εκτορ Ραούλ Κούπερ μόνο εύκολη δεν θα είναι.

    Δύσκολη αποστολή θα έχει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχθεί την Κυριακή στον Πειραιά τον φιλόδοξο ΠΑΟΚ. Με τον Μπάντοβιτς στον πάγκο τους οι πρωταθλητές θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή, μετά την απόλυση του Ζίκο, αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα.

    Το λογικό φαβορί είναι η ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν σήμερα τα παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανιώνιο και της Λάρισας κόντρα στον Ηρακλή.

    Συνοπτικά το αναλυτικό πρόγραμμα με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα έχει ως εξής:

    ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010

    (Τρίπολη) Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 16:45 ΣΚΑΪ

    (Ηράκλειο) Εργοτέλης - Λεβαδειακός 16:45 ΝOVA

    (Αλκαζάρ) Λάρισα - Ηρακλής 19:00 ΝOVA

    ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010

    (Περιστέρι) Ατρόμητος - Καβάλα 14:30 ΝOVA

    (Κομοτηνή) Πανθρακικός - Ξάνθη 14:30 ΝOVA

    (Βικελίδης) Αρης - Παναθηναϊκός 16:45 ΝOVA

    (ΟΑΚΑ) ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 19:00 ΝOVA

    (Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 19:00 ΝΕΤ

    ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ

    ΑΓ. Ν-Ι-Η Ν-Ι-Η Ν-Ι-Η ΤΕΡΜ. ΒΑΘ.

    1. Παναθηναϊκός 18 15-2-1 9-1-0 6-1-1 37-11 47

    2. Ολυμπιακός 18 12-4-2 6-2-1 6-2-1 28-10 40

    3. ΠΑΟΚ 18 11-4-3 8-0-1 3-4-2 23-8 37

    4. Άρης 18 8-7-3 5-3-1 3-4-2 23-16 31

    5. Αστέρας Τρίπολης 18 7-5-6 4-3-2 3-2-4 18-16 26

    . ΑΕΚ 18 7-5-6 5-1-2 2-4-4 25-25 26

    7. Πανιώνιος 18 6-6-6 4-3-2 2-3-4 24-21 24

    . Καβάλα 18 6-6-6 4-4-1 2-2-5 17-15 24

    9. Ατρόμητος 18 6-5-7 4-2-3 2-3-4 23-23 23

    10. Εργοτέλης 18 5-7-6 3-4-2 2-3-4 19-20 22

    11. Ξάνθη 18 6-3-9 6-1-3 0-2-6 13-17 21

    12. Ηρακλής 18 5-4-9 3-3-3 2-1-6 22-28 19

    13. Λάρισα 18 4-6-8 3-4-1 1-2-7 17-26 18

    . ΠΑΣ Γιάννινα 18 4-6-8 3-4-2 1-2-6 16-26 18

    15. Λεβαδειακός 18 4-4-10 3-1-5 1-3-5 17-29 16

    16. Πανθρακικός 18 0-2-16 0-2-7 0-0-9 9-40 2


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 23 January 2010 - 13:30:25 UTC