Visit the The Cyprus Homepage Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 10-01-13

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Ανασυγκρότηση με θεσμικές αλλαγές"
  • [02] "Περίοδος σημαντικών εξελίξεων"
  • [03] Η ατζέντα της ημέρας
  • [04] "Συνεργάτες και συνένοχοι"

  • [01] "Ανασυγκρότηση με θεσμικές αλλαγές"

    Τα βασικά συμπεράσματα της μέχρι τώρα διακυβέρνησης και τις προτεραιότητες για το επόμενο διάστημα, θα ανακοινώσει σήμερα ο πρωθυπουργός, σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στις 3.30 το μεσημέρι στο Ζάππειο.

    Η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας είναι σύμπτωμα χρόνιων προβλημάτων και το σημαντικότερο είναι το έλλειμμα αξιοπιστίας την οποία εμείς εγγυούμαστε ότι θα κατακτήσουμε και πάλι, τόσο έναντι του ελληνικού λαού, όσο και έναντι των εταίρων μας στην ΕΕ, δήλωσε ο πρωθυπουργός, μετά το γεύμα εργασίας που παρέθεσε στο Μέγαρο Μαξίμου στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρόμπαϊ.

    Ο κ. Γ. Παπανδρέου δήλωσε ότι το πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης που θα καταθέσει η κυβέρνηση θα είναι και μία πράξη ανασυγκρότησης της χώρας, στο οποίο θα αποτυπώνονται και θεσμικές αλλαγές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο σχέδιο διοικητικής μεταρρύθμισης που παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο, καθώς και στο στόχο για μείωση του ελλείμματος σε διάστημα μίας τριετίας, στόχος ο οποίος θα συνοδεύεται και με την αξιοποίηση των κονδυλίων για τη στροφή της οικονομίας της χώρας στο ανταγωνιστικό μοντέλο της πράσινης ανάπτυξης.

    Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου δήλωσε επίσης ότι προσβλέπουμε σε στενή συνεργασία τόσο με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου όσο και με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

    Αναφερόμενος στη συζήτηση που είχε με τον κ. Ρόμπαϊ για θέματα μετανάστευσης και ασύλου, ο πρωθυπουργός στάθηκε στη συμφωνία ΕΕ - Τουρκίας για τα θέματα αυτά, στη Frontex, στην πολιτική της ΕΕ προς τρίτες χώρες αλλά και στην ενσωμάτωση των νομίμων μεταναστών και τόνισε ότι η ΕΕ πρέπει να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στα θέματα αυτά.

    Ο πρωθυπουργός επανέλαβε το θέμα με την «ατζέντα 2014» την πρόταση, δηλαδή, που έχει υποβάλει για ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ στη χρονιά αυτή, λέγοντας ότι πρέπει να κλείσει ο κύκλος που άνοιξε πριν 100 χρόνια με τον Αβ Παγκόσμιο Πόλεμο, με σταθερότητα και κανόνες ευνομίας στην περιοχή, ενώ ο προσανατολισμός αυτός θα συμβάλει τόσο σε εσωτερικές μεταρρυθμίσεις στις χώρες αυτές, όσο και στην επίλυση διμερών και περιφερειακών προβλημάτων.

    Ακόμη εξήρε την προσωπικότητα του κ. Ρόμπαϊ, σημείωσε ότι ο πρόεδρος της ΕΕ θα συμβάλει στην συνοχή στην Ένωση, στην αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων της Ευρώπης και βεβαίως υπογράμμισε ότι η Ελλάδα θα συνδράμει τις προσπάθειες του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

    Τέλος, αναφερόμενος στην κλιματική αλλαγή και στα συμπεράσματα της Κοπεγχάγης ο πρωθυπουργός τόνισε ότι παρά το ότι τα αποτελέσματα θα ήταν τα αναμενόμενα, η Κοπεγχάγη αποτελεί τη μόνη οδό για την αντιμετώπιση του προβλήματος και απηύθυνε έκκληση για σοβαρή προετοιμασία ενόψει αντίστοιχης συνόδου στο Μεξικό στα τέλη του έτους, ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι η Ελλάδα θα εκπονήσει ευρύτερα σχέδια με τις χώρες της Μεσογείου, των Δυτικών Βαλκανίων και της Μαύρης Θάλασσας για τα θέματα αυτά.

    Το 2010 είναι έτος προκλήσεων και το σημαντικό είναι να εξασφαλίσουμε την πλήρη οικονομική ανάκαμψη της ΕΕ, αλλά και την ανάπτυξη, δήλωσε από τη μεριά του ο κ. Ρόμπαϊ, τονίζοντας ότι θέλουμε νέα στρατηγική για το 2020 και γιβ αυτό πρότεινα τη σύγκληση Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Κορυφής στις 11 Φεβρουαρίου προκειμένου να γίνει ενδελεχής συζήτηση για την οικονομία της ΕΕ αλλά και για τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής.

    Αναφερόμενος στην Ελλάδα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου είπε ότι η χώρα μας αντιμετωπίζει ουσιαστικές προκλήσεις οικονομικές, φορολογικές και δημοσιονομικές, οι οποίες ενδιαφέρουν την Ευρωζώνη και τόνισε ότι "απαιτείται κατεπειγόντως το πακέτο μεταρρυθμίσεων της ελληνικής κυβέρνησης για να βελτιωθεί η κατάσταση".

    Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου εκτίμησε ότι το σχέδιο προϋπολογισμού είναι ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, προσθέτοντας ότι το 2010 πρέπει να αρχίσει μια δημοσιονομική παγίωση ενώ η δέσμευση για μείωση του ελλείμματος εντός τριετίας πρέπει να υποστηριχθεί με συγκεκριμένα και αξιόπιστα μέτρα.

    «Το πρόγραμμα σταθερότητας θα πρέπει να είναι το επόμενο βήμα και μετά τη συζήτηση που είχαμε είμαι πεπεισμένος ότι η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει τα απαιτούμενα μέτρα για να μπορέσει να καταπολεμήσει τα προβλήματα», είπε ο κ. Ρόμπαϊ.

    Αναφερόμενος στην κλιματική αλλαγή είπε ότι η ΕΕ πρέπει να εξακολουθήσει να είναι η κινητήρια δύναμη και υπογράμμισε ότι χωρίς την Ένωση τα αποτελέσματα της Κοπεγχάγης θα είναι ακόμα πιο περιορισμένα.

    Τέλος ο κ. Ρόμπαϊ είπε ότι στο Συμβούλιο Κορυφής της 11ης Φεβρουαρίου πρέπει να υπάρξει μία συνέχεια στη συζήτηση που άνοιξε στην Κοπεγχάγη.

    Στη διάρκεια της συζήτησης που είχε ο πρωθυπουργός με τον κ. Ρόμπαϊ ετέθησαν και μια σειρά ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, με πρώτα εκείνα της ένταξης των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ και με την Ελλάδα να θέλει να προωθήσει την ενταξιακή τους πορεία.

    Το 2014, όπως προαναφέρθηκε, είναι η χρόνια έναρξης του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου και στην ελληνική πρόταση λειτουργεί και με συμβολικό χαρακτήρα, καθώς εκτιμάται ότι η ΕΕ πρέπει να αναδειχθεί σε ένα μοντέλο ειρήνης.

    Σε ό,τι αφορά την ΠΓΔΜ η Ελλάδα θέλει να προωθήσει την ενταξιακή πορεία της χώρας, υπό την προϋπόθεση της επίλυσης του ονόματος και με τον πρωθυπουργό να επαναλαμβάνει την εθνική κόκκινη γραμμή για μια ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για κάθε χρήση.

    Επίσης τονίστηκε ότι η Ελλάδα δεν θέλει να επιτρέψει στην ηγεσία της ΠΓΔΜ να εμφανίζει τη χώρα μας ως "εχθρό" του λαού των Σκοπίων και προς τούτο υπενθυμίζεται ο ρόλος που έχει διαδραματίσει η Ελλάδα στις δύσκολες ώρες της περιοχής.

    Σε ό,τι αφορά την Τουρκία, η Ελλάδα είναι υπέρ της πλήρους ένταξης της γείτονος χώρας στην ΕΕ, υπό την προϋπόθεση όμως ότι η Τουρκία θα εκπληρώσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις που έχει αναλάβει έναντι της Ένωσης.

    Επίσης αναφέρθηκε η βούληση της ελληνικής πλευράς για προσέγγιση με την γείτονα χώρα κατβ αναλογία της πολιτικής περιόδου 1999-2004 και, υπό την οπτική αυτή, η ευρωπαϊκή πορεία της γείτονος θεωρείται χρήσιμο εργαλείο.

    Σε ό,τι αφορά τη λαθρομετανάστευση τονίστηκε ότι η Ελλάδα αποτελεί τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ και γιβ αυτό είναι απαραίτητη η συνεργασία και η αλληλεγγύη με την Ένωση.

    Σε ό,τι αφορά το Κυπριακό συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις και τονίστηκε ότι οι προτάσεις Ταλάτ είναι σε λάθος κατεύθυνση και θυμίζουν θέσεις και ρητορική άλλου Τουρκοκύπριου ηγέτη παρελθόντων καιρών. Και προστέθηκε ότι δεν είναι το σωστό δείγμα γραφής.

    Στη συζήτηση τονίστηκε ότι οι διαπραγματεύσεις είναι υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και υπβ αυτήν πρέπει να μείνουν, αλλά η Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπορούσε να συμβάλει υπενθυμίζοντας ότι η Κύπρος είναι μέλος της ΕΕ και μετά την συμφωνημένη λύση θα εξακολουθήσει να είναι μέλος της ΕΕ αλλά πρέπει να λειτουργεί αποτελεσματικά ως τέτοιο. Άρα η λύση που θα συμφωνηθεί θα πρέπει να σέβεται πλήρως το ευρωπαϊκό κεκτημένο, επισημάνθηκε.

    Επίσης ο κ. Ρόμπαϊ ενημερώθηκε για την επικείμενη επίσκεψη του Δημήτρη Χριστόφια στην Αθήνα τα τέλη της εβδομάδας.

    Τέλος, στην συζήτηση παρουσιάστηκε και μία ανάλυση του ρόλου που θα μπορούσε να διαδραματίσει η Ελλάδα στις διεθνείς εξελίξεις, αλλά και στην βοήθεια που θα μπορούσε να προσφέρει στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή.

    Στο γεύμα εργασίας παρακάθισαν ο Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο αναπληρωτής Υπουργός των Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας.

    [02] "Περίοδος σημαντικών εξελίξεων"

    Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο των συναντήσεων του με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για το «σχέδιο Καλλικράτης», θα δεχθεί το πρωί το προεδρείο της ΚΕΔΚΕ. Στις 7.30 το βράδυ θα συναντηθεί με εκπροσώπους της ΕΝΑΕ.

    Υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά συνεδρίασε το όργανο των τομεαρχών της ΝΔ στη Ρηγίλλης. Αμέσως μετά το τέλος της σύσκεψης ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι το κεντρικό μήνυμα που έδωσε στην ομιλία του ο πρόεδρος του κόμματος, είναι ότι με τη συμπλήρωση 100 ημερών από το σχηματισμό της κυβέρνησης Παπανδρέου εκπνέει πλέον ο χρόνος ανοχής και υπομονής του ελληνικού λαού απέναντι στη συγκεκριμένη κυβέρνηση.

    "Επιπλέον, υπογράμμισε ότι η ΝΔ θα εξακολουθήσει να κάνει υπεύθυνη και συγκροτημένη αντιπολίτευση", συνέχισε ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος σε ερώτηση αν βλέπει εξελίξεις το Μάρτιο είπε ότι δεν έγινε καμία τέτοια αναφορά και σε άλλη ερώτηση αν βλέπει νωρίτερα εκλογές, απάντησε αρνητικά. "Απλώς ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε ότι διανύουμε χρονικό διάστημα πολύ σημαντικών εξελίξεων σε όλους τους τομείς - πολιτική, θεσμοί, οικονομία, κοινωνία, εθνικά θέματα - και κατά τούτο ζήτησε επαγρύπνηση από τους υπευθύνους στους τομείς πολιτικής της ΝΔ για ευνόητους λόγους", πρόσθεσε.

    Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ συμπλήρωσε ότι ο κ. Σαμαράς στο πλαίσιο των καθηκόντων της λειτουργίας και αποστολής των τομεαρχών έκανε πλήρη περιγραφή του πολιτικού και επικοινωνιακού περιβάλλοντος μέσα στο οποίο ξεκίνησε ο καινούργιος χρόνος, αναφερόμενος στα κυρίαρχα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας τα οποία απασχολούν και τη ΝΔ και τα άλλα κόμματα. Ανέφερε ότι για θέματα όπως "η οικονομία, η φοροεπιδρομή που ετοιμάζει η κυβέρνηση, το ασφαλιστικό, η διοικητική αναδιάρθρωση της χώρας, το εκλογικό σύστημα, η διαφάνεια, ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες και περιέγραψε το πλαίσιο της πολιτικής μέσα στο οποίο θα κινηθούν οι τομεάρχες".

    Επιπρόσθετα ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε εκτεταμένη αναφορά στα θέματα μετανάστευσης ενώ μετά από σχετική ερώτηση, είπε ότι θα υπάρξει απάντηση στον κ. Λοβέρδο από το αρμόδιο τομεάρχη κ. Βρούτση.

    [03] Η ατζέντα της ημέρας

  • Συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Α. Σαμαρά με αντιπροσωπεία της ΚΕΔΚΕ (08:45:00, Αθήνα/Ρηγίλλης)

  • Διαμαρτυρία συλλόγου γονέων ειδικών σχολείων στη Νομαρχία ( 09:30:00, Θεσσαλονίκη/Νομαρχία)

  • Συνέντευξη Τύπου ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού (11:00:00, Αθήνα/ΕΣΗΕΑ)

  • Συνάντηση του υπουργού Εσωτερικών Γ. Ραγκούση με το ΔΣ της ΕΝΑΕ. Θα προηγηθεί στις 11.00 π.μ συνεδρίαση του Δ.Σ της Ένωσης

  • Εγκαίνια τριών νέων σχολικών μονάδων από τον υφυπουργό Παιδείας, Διά Βίου Εκπαίδευσης και Θρησκευμάτων Γιάννη Πανάρετο

  • Η συνάντηση του Δημάρχου με τους δημοσιογράφους (12:00:00, Θεσσαλονίκη/Δημαρχείο)

  • Συνέντευξη Τύπου του Ισπανού πρέσβη Μιγκέλ Φουέρτες Σουάρες, για την παρουσίαση του προγράμματος της ισπανικής προεδρίας της ΕΕ (12:00:00, Αθήνα/Αμαλίας 8)

  • Συνάντηση της υπουργού Υγείας Μ. Ξενογιαννακοπούλου και της υφυπουργού Φ. Γεννηματά με το ΔΣ του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (12:00:00, Αθήνα/υπουργείο Υγείας)

  • Ημερίδα της ΤΕΔΚ για τη διοικητική μεταρρύθμιση στο ξενοδοχείο Porto Palace (14:00:00, Θεσσαλονίκη)

  • Συνέντευξη Γιώργου Παπανδρέου (15:30 Ζάππειο)

  • Σε ανοιχτό διάλογο για το παρόν και το μέλλον της ΕΥΑΘ Α.Ε. καλεί τους εργαζόμενους της εταιρείας ο διευθύνων σύμβουλος Νίκος Παπαδάκης, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης - (18:00:00, Θεσσαλονίκη/Αριστοτέλους 32)

  • Κοπή πίτας ΕΑΞΤ (18:00:00, Αθήνα/ΕΑΞΤ)

  • Συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Α. Σαμαρά με αντιπροσωπεία της ΕΝΑΕ (19:30:00, Αθήνα/Ρηγίλλης)

  • Περιοδεία ΑΝΥΠΕΞ Δ. Δρούτσα στις Βαλτικές χώρες

    Πρόγραμμα Βουλής

    10:00 (ολομέλεια) Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: "Ρύθμιση επιχειρηματικών και επαγγελματικών οφειλών προς τα πιστωτικά ιδρύματα, διατάξεις για την επεξεργασία δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς και άλλες διατάξεις". (1/3)

    12:30 (151) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από τον Αναπληρωτή Καθηγητή της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Προϊστάμενο του Τμήματος Μελετών Οικονομίας, Περιβάλλοντος και Τεχνολογίας της Διεύθυνσης Επιστημονικών Μελετών της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνο Παπαδημητρίου, σχετικά με το έργο των αντίστοιχων ευρωπαϊκών Επιτροπών Αποτίμησης Τεχνολογίας.

    18:00 (ολομέλεια) Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: "Ρύθμιση επιχειρηματικών και επαγγελματικών οφειλών προς τα πιστωτικά ιδρύματα, διατάξεις για την επεξεργασία δεδομένων οικονομικής συμπεριφοράς και άλλες διατάξεις". (2/3)

  • Βόλεϊ-Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών (5η ημέρα)

    19:30 Ολυμπιακός-Ντιναμό Μόσχας (Α΄ όμιλος)

    21:00 Φριντρισχάφεν-Παναθηναϊκός (Ε΄ όμιλος)

  • Υδατοσφαίριση-Α1 ανδρών (10η ημέρα)

    17.00 Πανιώνιος-ΝΟ Πατρών

    18.00 Ολυμπιακός-Λάρισα

  • Βόλεϊ-Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών (β΄ φάση)

    18.30 ΑΕΚ - Ανατόλια

  • Ποδόσφαιρο-Κύπελλο Ελλάδας (5η φάση)

    Καλλιθέα- Τρίκαλα 17:00

    Αρης- Αστέρας Τρίπολης 17:00

    Παναθηναϊκός- Πιερικός 17:00

    Λεβαδειακός- Καβάλα 17:00

  • Μπάσκετ-Α2 Ανδρών (11η ημέρα-Εξ Αναβολής): ΚΑΟ Δράμας-Ηρακλής - 17:30:00, ΚΑΟΔ-Ηρακλής

  • Βόλεϊ-Κύπελλο Συνομοσπονδίας Ανδρών (φάση των «16», β΄ αγώνες), 19.00 Ηρακλής - Χοτβόλεϊ

    21.30 Άπελντορν - ΕΑ Πατρών

    [04] "Συνεργάτες και συνένοχοι"

    Περιοδεία στα γραφεία της Διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ θα πραγματοποιήσει η κ. Αλέκα Παπαρήγα. Θα συναντηθεί με τον διοικητή του ΙΚΑ και θα μιλήσει με εργαζόμενους.

    "Η ΕΕ και οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ - ΝΔ είναι συνυπεύθυνοι για τα εκρηκτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα λαϊκά στρώματα. Συνεργάτες και συνένοχοι είναι και τώρα στη νέα αντιλαϊκή θύελλα που εξαπολύουν. Για να την αποκρούσει ο λαός δεν πρέπει να δεχτεί να τον παγιδεύσουν και πάλι στο δρόμο που υπηρετεί την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία του κεφαλαίου. Καμιά συναίνεση και ανοχή. Ανυπακοή και αντεπίθεση για την ανατροπή του «ευρωμονόδρομου» για τα σύγχρονα λαϊκά δικαιώματα, τη λαϊκή εξουσία", τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

    Σε ό,τι αφορά το ασφαλιστικό το Κομμουνιστικό Κόμμα, αναφέρει: "Η κυβέρνηση, οι διορισμένοι από αυτή καθηγητές και οι συνεργάτες της ΓΣΕΕ και του ΣΕΒ αποδεικνύονται αδίστακτοι. Προκειμένου να απαλλάξουν μεγαλοεργοδότες και κράτος εντελώς από τις εισφορές και τα τεράστια χρέη που έχουν προς τα ασφαλιστικά ταμεία, εξετάζουν και προετοιμάζουν, μαζί με το τσεκούρωμα των παροχών και των συντάξεων, νέους φόρους και «παραφόρους» σε βάρος του λαού, νέες αυξήσεις των εισφορών των εργαζομένων, για να μην έχουν στο τέλος οι εργαζόμενοι ούτε ασφάλιση, ούτε σύνταξη".


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 13 January 2010 - 5:30:18 UTC