Search our News Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-12-31

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Το 2010 να αποτελέσει έτος - ορόσημο"
  • [02] "Υπάρχει ελπίδα"
  • [03] Κλήρωση Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου

  • [01] "Το 2010 να αποτελέσει έτος - ορόσημο"

    "Το 2010 κάνουμε όλοι μαζί το πρώτο βήμα. Το πιο καθοριστικό βήμα. Θέλουμε το 2010 να αποτελέσει έτος - ορόσημο, έτος μεγάλων, τολμηρών και δίκαιων αποφάσεων, μεγάλων αλλαγών και ανατροπών", υπογραμμίζει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και τονίζει τη βεβαιότητά του ότι "μαζί θα καταφέρουμε να ανοίξουμε ένα νέο, ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο κεφάλαιο στο βιβλίο της ιστορίας μας. Την ιστορία καλούμαστε και θα την γράψουμε μαζί, καθημερινά όλοι μας, με καινοτόμες αποφάσεις και νέες επιλογές".

    Το μήνυμα του Γιώργου Παπανδρέου έχει ως εξής:

    "Μία δύσκολη χρονιά κλείνει και έρχεται μία νέα.Ας την υποδεχθούμε όλοι με αισιοδοξία και ελπίδα. Με την προσμονή αλλά και με την ισχυρή πεποίθηση ότι, το 2010 θα είναι μια χρονιά καλύτερη για όλους μας, για την Ελλάδα, για τον Έλληνα πολίτη. Το 2009 αφήνει την πατρίδα μας σε μία πολύ δύσκολη και κρίσιμη καμπή. Πέρα από τα προβλήματα στα δημόσια οικονομικά μας, τη γενικότερη πορεία της οικονομίας μας, ζήσαμε πάνω από όλα την απαξίωση των πολλών δυνατοτήτων που έχει η πατρίδα μας. Απαξίωση θεσμών της δημοκρατίας μας, απαξίωση του παραγωγικού μας ιστού, απαξίωση του κοινωνικού κράτους. Πάνω απ' όλα βιώσαμε όλοι οι πολίτες την υποβάθμιση στη ζωή μας. Στην καθημερινότητα, στην εργασία, στην οικογένειά μας. Τα προβλήματα αυτά δεν προέκυψαν ξαφνικά. Παρά την ομολογουμένως μεγάλη πρόοδο της χώρας μας τις τελευταίες δεκαετίες, λίγες φορές προβληματιστήκαμε και ακόμα λιγότερες επιχειρήσαμε να αντιμετωπίσουμε κατάματα τις μεγάλες παθογένειες και τα διαχρονικά προβλήματα της χώρας μας.

    Έτσι, με αφορμή τη διεθνή κρίση, ήρθαν στην επιφάνεια προβλήματα δεκαετιών, τα οποία τα τελευταία χρόνια είχαν διογκωθεί και συσσωρευτεί. Με συνέπειες που αγγίζουν τις ζωές όλων μας.

    Σήμερα καλούμαστε όλοι μαζί να δώσουμε μία μάχη.Μάχη για να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αξιοπιστία. Μάχη για να κατακτήσουμε και πάλι όλα όσα δικαιούμαστε και μας αξίζουν.

    Γιατί η πατρίδα μας είναι μια χώρα με τεράστιες δυνατότητες.

    Με απαράμιλλο φυσικό πλούτο και με ένα ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο αν βρεθεί στις κατάλληλες συνθήκες, αν το κράτος, αντί να ταλαιπωρεί, σταθεί δίπλα του, αρωγός στις πρωτοβουλίες του, αν έχει την προστασία και υποστήριξη που απαιτούν οι καιροί, μπορεί να κάνει θαύματα.

    Αυτές τις δυνατότητες που έχουμε όλοι μας, που έχει η χώρα μας, σήμερα οφείλουμε να τις καλλιεργήσουμε.

    Γιατί την πόρτα στο μέλλον θα την ανοίξουμε με τις δικές μας ικανότητες, θα ορθοποδήσουμε με τις δικές μας δυνάμεις, θα τα βγάλουμε πέρα με τη δική μας αποφασιστικότητα και μόνο.

    Και μπορούμε. Το έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν.

    Ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε ξανά τους εαυτούς μας και να το κάνουμε πράξη και πάλι.

    Το 2010 κάνουμε όλοι μαζί το πρώτο βήμα.

    Το πιο καθοριστικό βήμα.

    Θέλουμε το 2010 να αποτελέσει έτος - ορόσημο, έτος μεγάλων, τολμηρών και δίκαιων αποφάσεων, μεγάλων αλλαγών και ανατροπών.

    Και όπως οφείλει απέναντι στους πολίτες, την αρχή την κάνει πρώτη απ' όλους η ίδια η πολιτεία.

    Κάνοντας πράξη στην καθημερινή μας πρακτική τις αρχές της διαφάνειας, της λογοδοσίας, της αξιοκρατίας.

    Της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης.

    Βάζοντας με συνέπεια στο επίκεντρο κάθε πρωτοβουλίας τον πολίτη και τις ανάγκες του.

    Δημιουργούμε εκείνες τις συνθήκες που θα μας εμπνεύσουν όλους, όλους τους Έλληνες, να συμμετάσχουμε ενεργά στην κοινή προσπάθεια.

    Να ξέρουμε όλοι, ότι ο κόπος μας δεν πρόκειται να πάει χαμένος.

    Πιστεύω ακράδαντα στις δυνατότητές μας.

    Πιστεύω στην ικανότητα και στα μεγάλα αποθέματα δημιουργικότητας που έχουν όλοι οι Έλληνες, όλες οι Ελληνίδες.

    Ας πιστέψουμε όλοι και πάλι στις δυνάμεις μας.

    Είμαι βέβαιος ότι, μαζί θα καταφέρουμε να ανοίξουμε ένα νέο, ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο κεφάλαιο στο βιβλίο της ιστορίας μας.

    Την ιστορία καλούμαστε και θα την γράψουμε μαζί, καθημερινά όλοι μας, με καινοτόμες αποφάσεις και νέες επιλογές.

    Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλους τους Έλληνες, όπου και αν βρίσκονται, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, σε όλους όσοι ζουν στη χώρα μας, Έλληνες και μετανάστες, ο καινούριος χρόνος να φέρει προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

    Χρόνια πολλά, δημιουργικά, με υγεία, αγάπη και προκοπή.

    Καλή χρονιά".

  • ** Το πρωί έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Πρωθυπουργό, Γιώργο Α. Παπανδρέου, ομάδα μαθητών του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου Αχαρνών και το μουσικοχορευτικό τμήμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων.

    "Ίδια στρατηγική για την οικονομία"

    "Δεν θα αλλάξει η στρατηγική για την οικονομία και θα προχωρήσουμε με βάση όσα έχουμε ανακοινώσει", δήλωσε ο Γ. Παπανδρέου, στη διάρκεια συνάντησης που είχε την Τρίτη, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ.

    Ο πρωθυπουργός ανέφερε επίσης ότι δεν φοβάται απόρριψη του προγράμματος σταθερότητας και ανάπτυξης, το οποίο θα υποβάλει η κυβέρνηση τον Ιανουάριο στην Ευρωπαϊκή Ενωση και σημείωσε ότι το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα είναι διαφορετικό από εκείνο των άλλων χωρών. Ωστόσο, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η κυβέρνηση θα πετύχει στην προσπάθειά της.

    Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι το πρόβλημα της Ελλάδας οφείλεται κυρίως στην κατασπατάληση των πόρων οι οποίοι δεν κατευθύνθηκαν προς την ανάπτυξη, αλλά σε προγράμματα, οπως τα stage και στη διαφθορά.

    Αναφέρθηκε και στις τράπεζες και τόνισε ότι παρότι έχουν χρηματοδοτηθεί δεν διοχέτευσαν τα χρήματα στην πραγματική οικονομία, αλλά προτίμησαν να κλείσουν κάποιες δικές τους τρύπες και να χρηματοδοτήσουν πολύ συγκεκριμένες εταιρίες.

    Τόνισε ακόμη ότι ο πληθωρισμός δεν είναι πρόβλημα για την Ελλάδα, ενώ σε ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση αύξησης του ΦΠΑ απάντησε ότι δεν του έχει γίνει καμία τέτοια εισήγηση από το υπουργέιο Οικονομικών.

    Εξάλλου σε ερώτηση για το αν θα δεχόταν τη διεξαγωγή μιας απογραφής, από κοινού με τη ΝΔ, ο Γ. Παπανδρέου απάντησε ότι θα σκεφτόταν μια τέτοια πρόταση, ενώ χαρακτήρισε συμπαθητική την αντιπαράθεση με τον αρχηγό της ΝΔ Α.Σαμαρά στην Βουλή για τον προϋπολογισμό.

    Επίσης, ο κ. Παπανδρέου απαντώντας σε ερώτηση για το ύψος των τελών κυκλοφορίας έδειξε να αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα και ανέφερε ότι σύμφωνα με όσα πληροφορήθηκε από το υπουργείο Οικονομικών εξετάζονται αλλαγές για τα τέλη κυκλοφορίας του επόμενου έτους.

    Ο Γ. Παπανδρέου απάντησε σε πολλές ερωτήσεις για την καθυστέρηση στην τοποθέτηση γενικών γραμματέων στα υπουργεία και τόνισε ότι είναι προτιμοτερο να περιμένουμε ακόμα κι έναν χρόνο για να γίνουν κάποιες αλλαγές στη χώρα, οι οποίες δεν έχουν γίνει τα τελευταία 200 χρόνια.

    Επίσης, σχετικά με την διγλωσσία που καταλογίζεται στην κυβέρνηση, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι ο ίδιος θέλει τη διατύπωση διαφορετικών απόψεων, ξεκαθαρίζοντας, όμως, πως όταν λαμβάνεται μία απόφαση αυτή είναι που ισχύει.

    Εμμέσως επέρριψε κάποιες ευθύνες και στον Τύπο για το θέμα αυτό, τονίζοντας ότι εάν κάποιος μιλήσει με τρεις υπαλλήλους ενός υπουργείου και στη συνέχεια γράψει ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να κάνει αυτά, τότε δεν θα υπάρχει απλώς διγλωσσία αλλά πολυγλωσσία. "Πρέπει", πρόσθεσε, "να αποενοχοποιηθούν οι συζητήσεις".

    Επίσης, τόνισε ότι από αξιολόγηση θα περνούν όλοι, ακόμη και οι υπουργοί.

    Σχετικά με τον εκλογικό νόμο και τις διαφωνίες που διατυπώνονται, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι είναι προθυμος να συζητήσει κάθε πλευρά του θέματος και ξεκαθάρισε ότι οι επόμενες αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές θα γίνουν με τον νέο εκλογικό νόμο και τον "Καπποδίστρια 2".

    Επίσης, ερωτηθείς για τις διαφωνίες του νέου αρχηγού της ΝΔ για τον εκλογικό νόμο, ο πρωθυπουργός απάντησε ότι η εντύπωσή του είναι πως ο κ. Σαμαράς δεν είπε ακριβώς όχι στον εκλογικό νόμο, αλλά σκέπτεται μια παραλλαγή του συστήματος.

    Αυτό που έχει σημασία, πάντως, τόνισε ο κ. Παπανδρέου, είναι ότι όλοι συμφωνούν πως το σημερινό σύστημα πάσχει και παράγει μαύρο πολιτικό χρήμα.

    Σε ερώτηση εξ άλλου αν τα μικρά κόμματα θα είναι τα χαμένα αν ισχύσει το γερμανικό μοντέλο, ο κ. Παπανδρέου απάντησε ότι αυτό δεν είναι σωστό και οτι αν τα μικρά κόμματα χάσουν κάποιες έδρες στις μονοεδρικές, θα τις κερδίσουν - και ίσως και περισσότερες- στις περιφέρειες.

    Για το θέμα των μεταναστών, ο πρωθυπουργός υπεραμύνθηκε των ρυθμίσεων που προωθεί το Υπουργείο των Εσωτερικών και σε ερώτηση αν έτσι αλλοιώνεται το εκλογικό σώμα, απάντησε ότι το εκλογικό σώμα δεν αλλοιώνεται, απλά αλλάζει και ότι, σε κάθε περίπτωση, όλα τα κόμματα έχουν τη δυνατότητα, επί ίσοις όροις, να διεκδικήσουν την ψήφο όλων των Ελλήνων.

    Ερωτηθείς για τη στάση της ΝΔ στη σύσταση εξετατιστικής επιτροπής για το Βατοπαίδι, ο πρωθυπουργός απάντησε ότι δεν γνώριζε το θέμα, αλλά, σε κάθε περίπτωση, είπε ότι η ΝΔ πρέπει να αποφασίσει εάν υιοθετεί όσα συνέβησαν στο παρελθόν και από ό,τι δείχνει μέχρι στιγμής τα υιοθετεί.

    Λέει ότι κάνει αυτοκριτική, αλλά στην ουσία δεν το κάνει. "Η ΝΔ πρέπει να βρει την ταυτότητά της και να αλλάξει πολλά πράγματα", είπε.

  • ** Επίτιμος δημότης Καλαμάτας θα ανακηρυχθεί ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με απόφαση που έλαβε χθες κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο Καλαμάτας, μειοψηφούντος ενός μόνο δημοτικού συμβούλου, ύστερα από πρόταση του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα.

    Η τελετή ανακήρυξης θα πραγματοποιηθεί στις 2 Φεβρουαρίου ημέρα που η πόλη γιορτάζει την πολιούχο και προστάτη της ''Υπαπαντή του Κυρίου''.

    [02] "Υπάρχει ελπίδα"

    "Σε κρίσιμους καιρούς, πολλοί φοβούνται το μέλλον. Μην αφήσετε το φόβο να σκιάσει τις καρδιές σας. Να θυμάστε πάντα ότι το πιο πυκνό σκοτάδι είναι λίγο πριν φανεί το πρώτο φώς! Μέσα στο 2010 θα αρχίσει να φαίνεται φώς. Ελπίδα υπάρχει και το ξημέρωμα δεν αργεί", επισημαίνει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

    Ο κ. Σαμαράς τονίζει πως το 2009 υπήρξε δύσκολο για πολλούς και εύχεται το 2010 να είναι καλύτερο για όλους.

    Και σημειώνει:

    "Η ΝΔ στη νέα χρονιά θα δείξει το νέο πρόσωπό της, θα εμπνεύσει με τις προτάσεις της, θα σταματήσει όσα πρέπει να σταματήσει, θα προωθήσει όσα πρέπει να προωθήσει, και θα κερδίσει το στοίχημα για λογαριασμό της κοινωνίας και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, για λογαριασμό της Ελλάδας μας. Γι αυτό και μη φοβάστε για την Ελλάδα. Έχει αστείρευτες δυνάμεις μέσα της. Πιστέψτε στον εαυτό σας. Πιστέψτε στις δυνατότητές σας. Μετά την κρίση θα ανοίξει μια καινούργια, καλύτερη σελίδα για την Ελλάδα. Ψηλά το κεφάλι, λοιπόν. Αισιοδοξία στις καρδιές. Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία για όλους".

  • ** Το Αναρρωτήριο Παίδων Πεντέλης επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον τομεάρχη Υγείας Μάριο Σαλμά, τον εκπρόσωπο του κόμματος Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον βουλευτή Αργύρη Ντινόπουλο.

    Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεναγήθηκε στους χώρους από τον διοικητή του ιδρύματος Δημοσθένη Τζιαμνάκη, άκουσε τα κάλαντα από τα παιδιά και τους μοίρασε δώρα, ενώ στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, δήλωσε πως οι πιο δύσκολες ώρες είναι αυτές που τα παιδιά δεν έχουν τους γονείς τους. "Αυτό το έλλειμμα αγάπης και στοργής το δίνουν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές του ιδρύματος, που είναι άνθρωποι με Α κεφαλαίο. Η κοινωνία πρέπει να δίνει μαθήματα αγάπης όχι μόνο τις άγιες μέρες αλλά καθημερινά."

    Ο κ. Σαμαράς τόνισε πως θα πρέπει "να θέσουμε στη Βουλή μια δέσμη μέτρων που θα επιταχύνουν τις διαδικασίες για την υιοθεσία."

    Ανάμεσα στους διατελέσαντες προέδρους του ιδρύματος ήταν και ο προπάππους του Αντώνη Σαμαρά , Στέφανος Δέλτα και ο πρόεδρος της ΝΔ είχε την ευκαιρία να δει φωτογραφίες του την περίοδο 1922-24.

    "Η ΝΔ παρούσα σε όλες τις εξεταστικές επιτροπές"

    "Η ΝΔ θα είναι παρούσα με τους βουλευτές της σε όλες τις εξεταστικές επιτροπές αδιακρίτως", δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος. "Η ΝΔ θέλει διαφάνεια παντού, δεν έχουμε να φοβηθούμε την αλήθεια και την πραγματικότητα, θέλουμε να φανεί η αλήθεια σε όλες τις υποθέσεις", πρόσθεσε.

    Στη δήλωσή του αναφέρει ακόμη ότι η ΝΔ θέλει αφενός να διερευνηθεί η αλήθεια και αφετέρου να αποκρούσει τη "διαφαινόμενη πρόθεση του πρωθυπουργού να χρησιμοποιήσει την όλη διαδικασία των εξεταστικών για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την κραυγαλέα αδυναμία της κυβέρνησής τους να κυβερνήσει και να παράξει ουσιαστικό έργο".

    Ο κ. Παναγιωτόπουλος διευκρινίζει ότι ειδικά για την υπόθεση του Βατοπεδίου ισχύει η γενική θέση της ΝΔ να διερευνηθούν τα πάντα και ότι η ΝΔ δεν φοβάται την αλήθεια, ωστόσο σημειώνει ότι υπάρχει "αστερίσκος" για την υπόθεση του Βατοπεδίου, επειδή είχε συσταθεί εξεταστική επιτροπή της Βουλής στο παρελθόν στην οποία είχαν συμμετάσχει όλα τα πολιτικά κόμματα και είχε βγει με νόμιμο τρόπο πόρισμα που είχε γίνει δεκτό από την πλειοψηφία του ελληνικού κοινοβουλίου.

    Συνεχίζοντας, λέει ότι αν το ΠΑΣΟΚ έχει να συνεισφέρει στην υπόθεση του Βατοπεδίου με καινούργια στοιχεία, τότε η ΝΔ θα είναι παρούσα για να συμβάλει αποφασιστικά στη διερεύνηση του θέματος και στην αποκάλυψη της αλήθειας.

    Ίδρυση νέας Γραμματείας

    Εξάλλου, χθες ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε τη σύσταση μιας νέας γραμματείας, της Γραμματείας Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος, που στόχο θα έχει τη δημιουργία ενός πολιτικού οργανισμού με ανοιχτές πόρτες στην κοινωνία.

    Στη θέση του Γραμματέα τοποθετήθηκε ο δικηγόρος Διονύσης Καραχάλιος με Αναπληρωτή Γραμματέα τον Δημήτρη Κανελλόπουλο.

    «Πριν αναλάβω καθήκοντα Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας υποσχέθηκα "ένα κόμμα με ανοικτές τις πόρτες στην κοινωνία", δήλωσε ο κ. Σαμαράς. Αυτή την υπόσχεση-δέσμευση προς τους Έλληνες πολίτες υλοποιούμε με τη συγκρότηση της Γραμματείας. Δεν θα ανοίξουμε μόνο τις πόρτες μας, για να μας πλησιάσουν οι πολίτες. Θα βγούμε και εμείς από τα γραφεία μας για να πάμε κοντά στην κοινωνία. Στόχος μας θα είναι "ο σφυγμός της κοινωνίας να χτυπά στις φλέβες του κόμματος και της ηγεσίας του". Οι σχέσεις Κοινωνίας-Κόμματος θα είναι η κρίσιμη δοκιμασία, που θα σφραγίσει τη νέα σχέση εμπιστοσύνης του κόμματός μας, όχι μόνο με τους 800.000 πολίτες που μας ψήφισαν, αλλά με το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας, για να αρχίσει σωστά και να ολοκληρωθεί επιτυχημένα η αναγέννηση της Νέας Δημοκρατίας» δήλωσε ο κ. Σαμαράς.

    [03] Κλήρωση Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΑΧΕΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΣΕΙΡΕΣ 66

    ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΕΡΔΩΝ

    ΚΛΗΡΩΣΗ της 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΙΡΑ ΚΕΡΔΟΣ (ΕΥΡΩ)ΦΟΡΟΣ (ΕΥΡΩ)ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ (ΕΥΡΩ) 07331ΤΡΙΤΗ3100.000,009.990,0090.010,00 07331Σε όλες τις άλλες σειρές 1.000,0090,00910,00 07933ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ ΤΡΙΤΗ53500.000,0049.990,00450.010,00 07933Σε όλες τις άλλες σειρές 5.000,00490,004.510,00 08547ΤΡΙΑΚΟΣΤΗ ΠΡΩΤΗ3150.000,004.990,0045.010,00 08547Σε όλες τις άλλες σειρές 500,0040,00460,00 09272Σε όλες τις σειρές 1.000,0090,00910,00 11215ΔΕΚΑΤΗ ΠΕΜΠΤΗ1550.000,004.990,0045.010,00 11215Σε όλες τις άλλες σειρές 500,0040,00460,00 12594ΕΙΚΟΣΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ2450.000,004.990,0045.010,00 12594Σε όλες τις άλλες σειρές 500,0040,00460,00 17069ΤΡΙΑΚΟΣΤΗ ΠΕΜΠΤΗ35200.000,0019.990,00180.010,00 17069Σε όλες τις άλλες σειρές 2.000,00190,001.810,00 18505ΔΕΚΑΤΗ ΟΓΔΟΗ18300.000,0029.990,00270.010,00 18505Σε όλες τις άλλες σειρές 3.000,00290,002.710,00 19272Σε όλες τις σειρές 1.000,0090,00910,00 22703ΤΡΙΑΚΟΣΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ34100.000,009.990,0090.010,00 22703Σε όλες τις άλλες σειρές 1.000,0090,00910,00 29272Σε όλες τις σειρές 1.000,0090,00910,00 33313ΔΕΚΑΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ1450.000,004.990,0045.010,00 33313Σε όλες τις άλλες σειρές 500,0040,00460,00 35093ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ4250.000,004.990,0045.010,00 35093Σε όλες τις άλλες σειρές 500,0040,00460,00 37757ΔΕΚΑΤΗ ΟΓΔΟΗ1850.000,004.990,0045.010,00 37757Σε όλες τις άλλες σειρές 500,0040,00460,00 39272Σε όλες τις σειρές 1.000,0090,00910,00 48351ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ4050.000,004.990,0045.010,00 48351Σε όλες τις άλλες σειρές 500,0040,00460,00 49272Σε όλες τις σειρές 1.000,0090,00910,00 49700ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ ΠΡΩΤΗ5150.000,004.990,0045.010,00 49700Σε όλες τις άλλες σειρές 500,0040,00460,00 49779ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ1350.000,004.990,0045.010,00 49779Σε όλες τις άλλες σειρές 500,0040,00460,00 51313ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΕΝΑΤΗ4950.000,004.990,0045.010,00 51313Σε όλες τις άλλες σειρές 500,0040,00460,00 51754ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ ΕΒΔΟΜΗ57300.000,0029.990,00270.010,00 51754Σε όλες τις άλλες σειρές 3.000,00290,002.710,00 52118ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ ΟΓΔΟΗ5850.000,004.990,0045.010,00 52118Σε όλες τις άλλες σειρές 500,0040,00460,00 58011ΕΙΚΟΣΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ2450.000,004.990,0045.010,00 58011Σε όλες τις άλλες σειρές 500,0040,00460,00 59272Σε όλες τις σειρές 1.000,0090,00910,00 67022ΕΞΗΚΟΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ6250.000,004.990,0045.010,00 67022Σε όλες τις άλλες σειρές 500,0040,00460,00 69272Σε όλες τις σειρές 1.000,0090,00910,00 72641ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ4050.000,004.990,0045.010,00 72641Σε όλες τις άλλες σειρές 500,0040,00460,00 72727ΤΡΙΑΚΟΣΤΗ3050.000,004.990,0045.010,00 72727Σε όλες τις άλλες σειρές 500,0040,00460,00 77048ΕΙΚΟΣΤΗ ΠΡΩΤΗ2150.000,004.990,0045.010,00 77048Σε όλες τις άλλες σειρές 500,0040,00460,00 79272Σε όλες τις σειρές 1.000,0090,00910,00 80333ΕΞΗΚΟΣΤΗ ΕΚΤΗ66100.000,009.990,0090.010,00 80333Σε όλες τις άλλες σειρές 1.000,0090,00910,00 85077ΕΙΚΟΣΤΗ2050.000,004.990,0045.010,00 85077Σε όλες τις άλλες σειρές 500,0040,00460,00

    ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕΙΡΑ ΚΕΡΔΟΣ (ΕΥΡΩ)ΦΟΡΟΣ (ΕΥΡΩ)ΚΑΘΑΡΟ ΚΕΡΔΟΣ (ΕΥΡΩ) 85382ΟΓΔΟΗ850.000,004.990,0045.010,00 85382Σε όλες τις άλλες σειρές 500,0040,00460,00 89187ΕΙΚΟΣΤΗ ΕΚΤΗ2650.000,004.990,0045.010,00 89187Σε όλες τις άλλες σειρές 500,0040,00460,00 89272Σε όλες τις σειρές 1.000,0090,00910,00 91394ΕΞΗΚΟΣΤΗ ΠΕΜΠΤΗ65200.000,0019.990,00180.010,00 91394Σε όλες τις άλλες σειρές 2.000,00190,001.810,00 91583ΤΡΙΑΚΟΣΤΗ ΠΡΩΤΗ31100.000,009.990,0090.010,00 91583Σε όλες τις άλλες σειρές 1.000,0090,00910,00 94587ΠΡΩΤΗ150.000,004.990,0045.010,00 94587Σε όλες τις άλλες σειρές 500,0040,00460,00 94620ΕΞΗΚΟΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ621.000.000,0099.990,00900.010,00 94620Σε όλες τις άλλες σειρές 10.000,00990,009.010,00 95374ΤΡΙΑΚΟΣΤΗ ΕΒΔΟΜΗ37100.000,009.990,0090.010,00 95374Σε όλες τις άλλες σειρές 1.000,0090,00910,00 99271ΕΙΚΟΣΤΗ ΟΓΔΟΗ282.000.000,00199.990,001.800.010,00 99271Σε όλες τις άλλες σειρές 15.000,001.490,0013.510,00 99272ΕΙΚΟΣΤΗ ΟΓΔΟΗ287.000.000,00699.990,006.300.010,00 99272Σε όλες τις άλλες σειρές 25.000,002.490,0022.510,00 99273ΕΙΚΟΣΤΗ ΟΓΔΟΗ282.000.000,00199.990,001.800.010,00 99273Σε όλες τις άλλες σειρές 15.000,001.490,0013.510,00 99274ΕΙΚΟΣΤΗ ΟΓΔΟΗ282.000.000,00199.990,001.800.010,00 99274Σε όλες τις άλλες σειρές 15.000,001.490,0013.510,00 99275ΕΙΚΟΣΤΗ ΟΓΔΟΗ282.000.000,00199.990,001.800.010,00 99275Σε όλες τις άλλες σειρές 15.000,001.490,0013.510,00

    Επίσης κερδίζουν από 100 β¬ όλα τα γραμμάτια των οποίων τα τέσσερα τελευταία ψηφία είναι: 9271, 9273, 9274 και 9275, ενώ από 8 β¬ κερδίζουν όλα τα γραμμάτια των οποίων ο αριθμός λήγει σε: 71, 72, 73, 74 και 75. Σε περίπτωση πολλαπλού κέρδους καταβάλλεται το μεγαλύτερο. Η πληρωμή των παραπάνω κερδών θα αρχίσει τη Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2010. Τα κέρδη θα πληρώνονται έως την 30ή Απριλίου 2010. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κέρδη πάνω από 100 ΕΥΡΩ φορολογούνται με 10%. Τιμή Καταλόγου 0,02 Ευρώ


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 31 December 2009 - 17:30:28 UTC