Visit the Macedonian Press Agency (MPA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-09-14

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Δύσκολες αποφάσεις σήμερα για σίγουρο αύριο"
  • [02] "Να ξεκινήσει η αποκατάσταση"
  • [03] "Δεν συμφώνησαν"

  • [01] "Δύσκολες αποφάσεις σήμερα για σίγουρο αύριο"

    Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, συνεδρίασε το μεσημέρι η Κεντρική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ.

    Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο κατηγόρησε για αοριστολογίες, ασάφειες και αντιφάσεις, με αφορμή τα όσα ανακοίνωσε στη ΔΕΘ για την οικονομία.

    Συγκεκριμένα, ο κ. Σουφλιάς δήλωσε ότι "προ ημερών είχα τονίσει ότι ο κ. Παπανδρέου είναι σημαντικό να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας για δύο σημαντικά θέματα, για το δημόσιο χρέος και για το έλλειμμα, λόγω του χρέους και της διεθνούς κρίσης, καθώς και για τις διαρθρωτικές αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας. Δυστυχώς δεν συνέβη αυτό. Αντί να εμφανίσει συγκεκριμένο πρόγραμμα με συγκεκριμένες θέσεις υπέπεσε σε αντιφάσεις και γενικολογίες και τα λίγα μέτρα που πρότεινε δεν ανταποκρίνονται στις συνθήκες της οικονομίας".

    Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ συνέχισε λέγοντας ότι δεν υπάρχει παράδειγμα χώρας παγκοσμίως που να προοδεύει όταν έχει τόσο μεγάλο δημόσιο χρέος.

    Εξέφρασε δε την πεποίθηση ότι "οι υποσχέσεις του κ. Παπανδρέου δεν υπάρχει περίπτωση να υλοποιηθούν, αλλά ακόμη και αν υλοποιηθούν θα προκαλέσουν ζημιά στην ελληνική οικονομία".

    Χαρακτήρισε παλαιάς κοπής τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τον ρόλο του κράτους και για επιχειρήσεις, όπως ο ΟΤΕ και η Ολυμπιακή.

    Καταλήγοντας δε σημείωσε ότι είναι καιρός το ΠΑΣΟΚ να αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης και να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα της αλήθειας. Στις παρούσες συνθήκες τα μέτρα δεν μπορεί να είναι ευχάριστα, τα μέτρα που θα ληφθούν θα είναι δυσάρεστα αλλά αναγκαία, συμπλήρωσε.

    Δηλώσεις Γ. Κουμουτσάκου

    Νέα επίθεση στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, κατηγορώντας τον για σκόπιμη και συνειδητή προσπάθεια παραπλάνησης των ελλήνων πολιτών.

    Αναφερόμενος στις εξαγγελίες του κ. Παπανδρέου από την Θεσσαλονίκη, ο εκπρόσωπος της ΝΔ σημείωσε ότι χαρακτηρίζονται από ασάφεια, αντιφάσεις και άγνοια και πρόσθεσε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε πρόγραμμα δήθεν εκατό ημερών, τριετούς διάρκειας.

    Συνεχίζοντας δήλωσε ότι ο κ. Παπανδρέου "σε συνθήκες κρίσης υπόσχεται τα πάντα στους πάντες. Δεν ξέρει πού και πώς θέλει να πάει. Ξέρει, όμως, ότι θα πάει με έξοδα του ελληνικού λαού. Όλα αυτά είναι επικίνδυνα".

    Η κυβέρνηση, είπε ακόμη ο κ. Κουμουτσάκος, έκανε χειροπιαστά έργα, προχώρησε σε τομές και διαρθρωτικές αλλαγές και ανέφερε ενδεικτικά ότι με την πώληση της "Ολυμπιακής" ο ελληνικός λαός αποφεύγει ένα εκατομμύριο ευρώ την ημέρα.

    Μίλησε ακόμα για την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, την συμφωνία για το λιμάνι του Πειραιά, καθώς και για τον αγωγό Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολης.

    Ακολούθως ανέφερε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου με τις θολές του προτάσεις βάζει τη χώρα σε περιπέτειες.

    Ο κ. Κουμουτσάκος απαρίθμησε συγκεκριμένα παραδείγματα από τα οποία, όπως είπε, προκύπτουν οι αντιφάσεις του κ. Παπανδρέου:

    Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου ο κ. Παπανδρέου σε συνέντευξή του στην "Ημερησία" δήλωσε ότι θα καθιερώσει τη φορολόγηση στην επιχειρηματική δραστηριότητα της Εκκλησίας.

    Μία μέρα μετά, στη ΔΕΘ, ο κ.Παπανδρέου είπε ότι μέσα από κατάλληλη διαβούλευση θα βρούμε λύση για την φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας.

    Ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι η δεύτερη διατύπωση του κ. Παπανδρέου είναι σωστή, ενώ η πρώτη όχι, αλλά παρ' όλα αυτά αγνοεί ότι η φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας ήδη προβλέπεται.

    Ο εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε ακόμη ότι ο κ. Παπανδρέου ανακοίνωσε πως θα έχει έσοδα το κράτος 31 δισ. ευρώ από ανείσπρακτους φόρους όταν τα 18 δισ. είναι από φτωχευμένες εταιρίες και τα υπόλοιπα 7 από προβληματικές δημόσιες επιχειρήσεις.

    Ρώτησε ο κ. Κουμουτσάκος: "Αυτά συνιστούν άγνοια ή σκόπιμη παραπλάνηση; Ποιόν κοροϊδεύουν; Ποιόν παραπλανούν; ".

    Ο Γ. Κουμουτσάκος ρωτήθηκε για την εξαγγελία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι θα συγκροτήσει Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση της Siemens.

    Και απάντησε:

    "Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ γνωρίζουν καλά την υπόθεση, άρα μπορούν να προχωρήσουν και σε εξεταστική. Μπορεί μάλιστα να τοποθετηθεί πρόεδρος της Επιτροπής ο Κώστας Γείτονας".

    O εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρθηκε ακόμη στα όσα είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας τον κ. Καραμανλή ότι απεμπολεί το βέτο στα εξωτερικά θέματα. Και επεσήμανε: "Ολα έχουν ένα όριο και η παραπλάνηση και η αναλήθεια. Στο Βουκουρέστι υπήρξε το ένα και μοναδικό καθαρό βέτο που έχει βάλει Ελληνας πρωθυπουργός".

    Ο Γ. Κουμουτσάκος ρώτησε πότε ο κ.Παπανδρέου έβαλε βέτο.

    Ας μας πει με λέξεις καθαρές, πρόσθεσε.

    Χαρακτήρισε ακόμη προβληματική την θέση του ΠΑΣΟΚ για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη και πρόσθεσε ότι δημιουργεί ένα θολό τοπίο και για τους εταίρους μας.

    Τέλος ερωτηθείς για την απόφαση του Βασίλη Μαγγίνα να μην είναι υποψήφιος παρέπεμψε στην ανακοίνωση του πρώην βουλευτή και σημείωσε απλώς την αναφορά του πρώην Υπουργού ότι πρόθεσή του παραμένει πάντα να βοηθήσει την παράταξη.

    Κ.Καραμανλής: "Δύσκολες αποφάσεις σήμερα για σίγουρο αύριο"

    Απάντηση σε αυστηρούς τόνους στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γ. Παπανδρέου στα όσα είπε στην ΔΕΘ για την οικονομία, έδωσε ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής μιλώντας σε εκδήλωση γυναικών της Νέας Δημοκρατίας.

    Κατηγόρησε τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ότι "ξεπέρασε κάθε όριο στην αοριστία, στις γενικολογίες και τα ευχολόγια" και πρόσθεσε ότι η απουσία οποιουδήποτε σοβαρού μέτρου οικονομικής πολιτικής αποδεικνύει πως το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανένα σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης και το μόνο που διαθέτει είναι ανέφικτες υποσχέσεις σε όλους, εξωπραγματικές παροχές προς κάθε κατεύθυνση.

    "Δίνει υποσχέσεις που καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί να τηρήσει τα επόμενα χρόνια, έχει μόνο ασύνδετα, ευχάριστα μέτρα. Απουσιάζει έστω και ένα δυσάρεστο και αναγκαίο μέτρο στις κρίσιμες συνθήκες που ζούμε".

    Ρώτησε ο πρωθυπουργός: "Αντιμετωπίζονται οι συνέπειες μιας τόσο σοβαρής διεθνούς κρίσης μόνο με ευχάριστες γενικολογίες; Που θα βρεθούν τα απίστευτα ποσά για να εκπληρωθούν οι τόσες υποσχέσεις;"

    Ο κ. Καραμανλής είπε ότι η επιδίωξη της ομιλίας του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ ήταν να παραπλανηθούν οι πολίτες. Συνεχίζοντας την ομιλία του ανέφερε ότι κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την αλήθεια και ότι οφείλουμε τώρα, άμεσα να αντιμετωπίσουμε το τεράστιο δημόσιο χρέος που οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ δημιούργησαν και κληρονόμησαν. "Απαιτούνται πιεστικά συγκεκριμένες λύσεις" είπε.

    Οι παροχές του ΠΑΣΟΚ, είπε ο κ. Καραμανλής, είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας, δεν τις αντέχει η οικονομία, θα οδηγήσουν σε μεγάλα οικονομικά αδιέξοδα, θα χαθεί πολύτιμος χρόνος, θα πολλαπλασιαστούν τα προβλήματα και έτσι μετά από τα πρόσκαιρα ευχάριστα μέτρα η αμείλικτη πραγματικότητα θα οδηγήσει σε ακόμη πιο σκληρά μέτρα από τις αναγκαίες αποφάσεις που προτείνει τώρα η κυβέρνηση.

    Οι εκλογές του Οκτωβρίου, είπε ο πρωθυπουργός, είναι οι πιο κρίσιμες της μεταπολιτευτικής περιόδου. "Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες με καθαρό μήνυμα, με καθαρό διακύβευμα, να πάρουμε σήμερα τις δύσκολες αποφάσεις για να έχουν αύριο σίγουρο μέλλον τα παιδιά μας". Το 2011 πρέπει να είναι η αρχή μιας νέας προοπτικής είπε ο κ. Καραμανλής, να κάνουμε την διεθνή κρίση εθνική ευκαιρία. Αυτό επιτάσσει το εθνικό συμφέρον και αυτό είναι πάντα προτεραιότητα για την παράταξή μας. Το 2010 θα είναι καθοριστικό για την πορεία της οικονομίας. Από τις πολιτικές που θα εφαρμοστούν θα εξαρτηθεί η έκταση, η ένταση και η διάρκεια των δυσμενών επιπτώσεων, θα κριθούν οι αντοχές της οικονομίας, θα κριθεί το μέλλον της πατρίδας μας.

    Ακολούθως επιτέθηκε στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ για τα όσα είπε στην ΔΕΘ υποστηρίζοντας ότι συνθέτουν ένα "συνονθύλευμα αντιφάσεων".

    "Επιστρέφουν στο άγχος, στις πρακτικές του δώστα όλα του 89, εξαγγέλλουν δράσεις που είτε έγιναν τα τελευταία χρόνια, είτε είναι σε εξέλιξη, υπόσχονται μαγικό φορολογικό σύστημα που θα αυξήσει δήθεν τα έσοδα χωρίς να επιβαρύνει τα νοικοκυριά, στην πραγματικότητα όμως εξαγγέλλουν νέους φόρους. Δεν συμφωνούν όμως ούτε καν μεταξύ τους. Άλλα υποστηρίζουν το πρωί και άλλα το βράδυ, άλλα λέει ο ένας και άλλα λέει ο άλλος. Υπόσχονται προσλήψεις, υπόσχονται παροχές, υπόσχονται αυξήσεις, μοιράζουν υποσχέσεις που κάθε μία κοστίζει δισεκατομμύρια. Δεν λένε τι θα κάνουν με το ασφαλιστικό, δεν λένε πως θα αντιμετωπίσουν τις αδυναμίες του συστήματος. Μιλούν για την ανεργία αλλά δεν λένε πως θα την αντιμετωπίσουν. Με τον τρόπο που την έφτασαν από το 3 στο 11,3%, διώχνοντας επενδυτές και πολεμώντας τις επιχειρήσεις; Μιλούν για επαναδιαπραγμάτευση διεθνών ενεργειακών συμφωνιών. Τι πραγματικά σκέφτονται για τον Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη; Ποιόν εξυπηρετεί η αναμόχλευση αυτή; Τι συμβαίνει;

    Εμφανίζονται έτοιμοι να επανακρατικοποιήσουν την Ολυμπιακή και τον ΟΤΕ από που θα βρουν πόρους; Ποιά αξιοπιστία εκπέμπουν στη διεθνή κοινότητα;".

    Ο κ. Καραμανλής κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι ακόμη δεν κατάλαβε την κρισιμότητα των περιστάσεων. Ως κυβέρνηση, είπε, το ΠΑΣΟΚ παρέλαβε το δημόσιο χρέος στο 30% και το έφτασε στο 100%, υποχρέωσε τη χώρα να πληρώνει μόνο για τους τόκους 12 δισ. ευρώ το χρόνο. Ως αντιπολίτευση αντέτασσαν διαρκώς ένα μονότονο όχι σε κάθε αναγκαία αλλαγή. Στο τελευταίο διάστημα επιχείρησαν να εγκλωβίσουν τη χώρα σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. Εκβίαζαν την ίδια τη χώρα. "Απέρριψα τον εκβιασμό τους και ζητώ νωπή εντολή, ζητώ να αποφασίσουν οι πολίτες, να κρίνετε εσείς ποιος μπορεί να αντιμετωπίσει τις έκτακτες καταστάσεις της διεθνούς κρίσης, εσείς επιλέγετε ανάμεσα στην σιγουριά και την αβεβαιότητα εσείς επιλέγετε πρωθυπουργό. Αποφασίστε λοιπόν με το χέρι στην καρδιά" Ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

    Ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στη συνέχεια στις μεταρρυθμίσεις που έκανε η κυβέρνηση και που ενίσχυσαν τις αντοχές της οικονομίας. Κανένας δεν μπορεί να διαγράψει το έργο μας, ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: "το πρωτόγνωρο πρόγραμμα υποδομών που αλλάζει την εικόνα της χώρα μας, τον εθνικό χωροταξικό σχεδιασμό, τον δρόμο για την πράσινη οικονομία που άνοιξε με έργα και όχι με λόγια και τις μεγάλες ενεργειακές συμφωνίες που εντάσσουν την πατρίδα μας στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη, την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, την βελτίωση σε όλα τα οικονομικά μεγέθη και την συνεχή υποχώρηση της ανεργίας".

    Κλείνοντας ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ανέπτυξε με σαφήνεια ένα συγκροτημένο σχέδιο για την έξοδο από την κρίση με τρεις συγκεκριμένους άξονες: Τον αυστηρό έλεγχο στις δημόσιες δαπάνες, τον πόλεμο ενάντια στη φοροδιαφυγή, τις διαρθρωτικές αλλαγές που δημιουργούν νέες δομές. Υπογράμμισε ότι η διετία 2010 - 2011 είναι δύσκολη και καθοριστική για το μέλλον της πατρίδας. "Περιθώρια απραγίας δεν υπάρχουν, πειραματισμοί δεν νοούνται". Και κατέληξε ότι "μαζί θα αλλάξουμε αυτά που πρέπει να αλλάξουν, μαζί θα μεταρρυθμίσουμε αυτά που χρειάζεται να μεταρρυθμιστούν, είμαι και θα είμαι μαζί σας στην πρώτη γραμμή, αταλάντευτα προσηλωμένος στον αγώνα για τα κοινά μας οράματα. Αποφασισμένος να δικαιώνω τις προσδοκίες σας, αποφασισμένος να κάνουμε τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας νίκη απέναντι στην κρίση, νίκη για την πατρίδα μας".

    Συνέντευξη στην Καθημερινή

    Ριζικές αλλαγές στα πρόσωπα, στη δομή και στη λειτουργία της κυβέρνησης, αλλά και στον τρόπο που παίρνει ο ίδιος τις αποφάσεις, προαναγγέλλει με συνέντευξή του στην "Καθημερινή" ο κ. Κώστας Καραμανλής, ο οποίος εμφανίζεται βέβαιος για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

    Υπογραμμίζει ότι στη σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου απαιτείται εκτεταμένη ανανέωση με τη χρησιμοποίηση προσώπων καταξιωμένων στην κοινωνία και χωρίς κομματική ταυτότητα, ενώ αποκλείει το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας. Επισημαίνει την κρισιμότητα της κατάστασης στην οικονομία και τονίζει ότι απαιτούνται άμεσα δύσκολες επιλογές και μέτρα.

    B<Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος σε 56 εκλογικές Περιφέρειες της χώρας:>/B<

    A' ΑΘΗΝΑΣ

    ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΕΜΠΟΡΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΡΑΛΛΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΗΡΑ)ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ)ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ΤΕΤΑ)ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣΙΑΤΡΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΕΛΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ/ΕΚΔΟΤΡΙΑ ΛΑΖΟΓΕΩΡΓΟΥ ΚΛΕΙΩ ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΛΟΥΚΕΡΗ ΕΙΡΗΝΗ ΣΟΦΙΑΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΩΛΗΣ)ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, τ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΥΪΛΛΙΑΜΣ ΡΟΒΕΡΤΟΣ (ΡΟΜΠΕΡΤ)ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΠΙΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ΝΙΝΕΤΤΑ)ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕΝΤΟΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

    Β' ΑΘΗΝΑΣ

    ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΝΟΜΙΚΟΣ ΑΛΙΜΑΡΑ ΣΟΦΙΑΙΑΤΡΟΣ ΑΜΠΟΥΣΕΛΑΜ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΘΑΛΕΙΑ) ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΑΛΙΚΗ (συζ. ΠΑΣΧΑΛΗ)ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΒΛΑΧΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ (ΝΙΝΑ)ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΒΡΑΚΑΣ ΘΩΜΑΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΣ ΣΜΧΟΣ (Ι) ΓΕΛΑΔΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΛΥΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΡΚΑΝΗ ΚΟΥΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΣΤΙΑ)ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΚΑΣΙΜΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝ ΛΙΑΡΓΚΟΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΤΑΙΖΗ)ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΛΑΡΙΣΣΗ ΙΩΑΝΝΑΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΥΓΟΥΡΗ ΑΝΝΑΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΑΝΙΤΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΠΕΛΛΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΕΤΤΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ ΑΝΝΑΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ ΝΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΟΥΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ/ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΛΟΥΚΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΠΑΛΛΗ ΦΑΝΗΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΒΥΡΩΝΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΑΣΗΜΩ (ΜΙΝΑ)ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ/ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΠΥΡ.ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΑΜΟΛΗ ΣΟΦΙΑΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΑΡΡΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ (ΤΙΝΑ)ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥΡΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΑΡΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΛΙΩΤΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥΛΑ (ΜΕΜΑ)ΠΙΑΝΙΣΤΑ/ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΟΦΙΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

    Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ / ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΙΑΛΥΝΑ ΑΡΤΕΜΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ/ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕΥΤΑΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ)ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΝΟΓΛΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ/ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΜΗΛΙΑΡΑ ΒΛΑΧΑΚΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΞΕΝΗ)ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΝΟΥΚΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ)ΙΑΤΡΟΣ ΡΑΠΤΗ ΕΛΕΝΑΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΚΚΑΛΗ ΝΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΣΙΤΣΑΜΗ ΕΛΕΝΗ ΙΑΤΡΟΣ

    Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ, τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΑΣΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΛΑΠΠΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΗ)ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΝΤΟΥΣΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ) ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΡΕΓΚΟΥΖΑΣ ΑΔΑΜΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

    Α' ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

    ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΕΙ, τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΜΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΠΟΚΟΥΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑ ΙΑΤΡΟΣ ΤΣΕΓΚΑ ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ/ΕΚΔΟΤΡΙΑ

    Β' ΠΕΙΡΑΙΑ

    ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ)ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣΗΘΟΠΟΙΟΣ, τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ (ΚΟΥΛΗΣ)ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΟΥΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΡΑΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ ε.α. ΓΙΑΠΙΝΤΖΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

    ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΤΑΝΙΑ)ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ / ΠΟΛΙΤΕΙΟΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΟΥΖΑΚΑ ΛΥΔΙΑΙΑΤΡΟΣ ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ / ΕΜΠΟΡΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΡΑΠΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΤΕ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑΙΑΤΡΟΣ ΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

    ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

    ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΟΛΩΝΙΑ ΕΙΡΗΝΗΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΚΟΤΡΟΛΟΥ ΜΑΝΤΖΙΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΕΝΑ)ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑΟΥΜΗΣ ΚΩΣΤΑΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΑΛΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΙΔΙΩΤ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΧΑΤΖΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΛΙΝΑ)ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΕΣΩΤ. ΧΩΡΟΥ

    ΑΡΓΟΛΙΔΑ

    ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΠΟΜΠΟΥ ΔΑΝΟΥΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΑΡΚΑΔΙΑ

    ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΦ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΡΟΧΑΝΗ ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

    ΑΡΤΑ

    ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΜΑΝΟΥ ΛΟΥΚΙΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΥΛΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΕΙ

    ΑΧΑΪΑ

    ΚΑΡΑΒΟΛΑ ΚΑΛΥΒΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΦΕΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΕΚΙΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΝΙΤΣΑ ΜΠΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΑΓΙΟΥ-ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΣΑΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΣΙΓΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

    ΒΟΙΩΤΙΑ

    ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΝΑΡΑ ΜΑΥΡΑΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΜΠΟΥΦΟΥΝΟΥ ΣΟΦΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

    ΓΡΕΒΕΝΑ

    ΦΩΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

    ΔΡΑΜΑ

    ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΔΑΪΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΖΙΜΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΑ

    ΒΑΛΗΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΜΑΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥΛΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΙΛΛΙΝΓΚΕΡ ΕΛΕΟΝΟΡΑ (ΑΠΕΡΓΗ ΝΟΡΑ) ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΕΣΩΤ. ΧΩΡΩΝ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΕΒΡΟΣ

    ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΤΑΣΙΟΥΛΗ ΑΙΜΙΛΙΑ (ΕΜΜΥ)ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ ΚΕΛΕΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΠΑΧΑΡΙΔΟΥ ΦΑΝΗΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΠΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

    ΕΥΒΟΙΑΣ

    ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΪΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΣΙΣΣΥ)ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΛΙΑΣΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ε.α. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΥ - ΤΡΑΚΟΣΙΑΡΗ ΜΑΡΙΑΞΕΝΟΔΟΧΟΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΑΠΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

    ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

    ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΙΑΠΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΧΟΡΜΟΒΑΣ ΗΛΙΑΣΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

    ΖΑΚΥΝΘΟΣ

    ΜΑΡΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΟΡΓΙΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΡΑΤΣΑ ΡΟΔΗΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ, ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΗΛΕΙΑ

    ΑΔΡΑΚΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΙΝΙΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΛΟΚΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ (ΧΑΡΗΣ)ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΛΥΓΟΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Η/Υ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΗΜΑΘΙΑ

    ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΜΠΑΤΣΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΠΡΑΝΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜ. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ε.α. ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΗΡΑΚΛΕΙΟ

    ΑΝΔΡΕΑΚΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΑΡΕΔΑΚΗ ΤΡΙΑΛΩΝΗ ΕΥΛΑΜΠΙΑ (ΕΥΗ) ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ/ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΝΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΥΠΑΛ.ΔΗΜ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

    ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

    ΜΠΕΖΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΙΛΗ ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ-ΒΑΣΙΛΙΚΗΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

    ΙΩΑΝΝΙΝΑ

    ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ/ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΛΟΚΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΗΤΡΟΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΠΟΥΤΖΑ ΜΑΝΤΖΙΛΑ ΠΑΝΩΡΑΙΑΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΙΑΤΡΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΚΑΒΑΛΑ

    ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΣΑΝΑΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑΙΑΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

    ΚΑΡΔΙΤΣΑ

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΣΚΟΝΔΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΑΛΙΑΔΟΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΚΑΣΤΟΡΙΑ

    ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ, τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑΔΑΣΟΛΟΓΟΣ ΜΠΟΥΖΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ ΖΗΣΗΣΙΑΤΡΟΣ

    ΚΕΡΚΥΡΑ

    ΓΚΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Π.Ν. ε.α. ΔΕΝΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΚΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΛΟΥΒΡΟΥ ΑΛΙΚΗΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ

    ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ

    ΚΟΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΙΑΤΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΒΒΑΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

    ΚΙΛΚΙΣ

    ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΟΥΣΑ ΒΑΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΑΣΣΑΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣΝΟΜΙΚΟΣ / ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

    ΚΟΖΑΝΗ

    ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΦΩΤΗΣΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΙΑΤΡΟΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

    ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

    ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΗΛΙΑΝΝΑΧΗΜΙΚΟΣ/ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΡΚΑ ΚΩΝΣΤΑ ΑΘΗΝΑΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΚΥΚΛΑΔΕΣ

    ΑΠΕΡΓΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΦΤΗΡΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΦΙΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

    ΛΑΚΩΝΙΑ

    ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΑΒΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, τ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΤΑΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ ΦΕΒΡΩΝΙΑΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΛΑΡΙΣΑ

    ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΙΑΤΡΟΣ ΖΩΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΜΗΛΑΡΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ)ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ/ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΡΕΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΣIΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΛΑΣΙΘΙ

    ΚΟΥΡΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΑΣΟΥΛΗΣ ΜΗΝΑΣΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ε.α. ΡΑΠΤΗ ΣΑΡΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

    ΛΕΣΒΟΣ

    ΓΑΛΗΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΛΗΣ-ΘΕΟΔΟΣ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΛΑΤΙΑΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

    ΛΕΥΚΑΔΑ

    ΒΕΡΓΙΝΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΜΑΓΝΗΣΙΑ

    ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ/ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΚΑ ΚΟΠΑΝΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΚΡΗ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΖΩΗ (ΖΕΤΑ)ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΟΥΡΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΜΕΣΣΗΝΙΑ

    ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΝΑΝΣΥ) ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΛΕΤΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΑΓΡΟΝΟΜΟΣ/ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΞΑΝΘΗ

    ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΖΕΪΜΠΕΚ ΑΪΣΕΛΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΠΟΥΔΟΥΡ ΑΧΜΕΤΟΙΚΟΔΟΜΟΣ

    ΠΕΛΛΑ

    ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ (ΣΤΕΡΓΙΟΣ)ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΖΙΑΚΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΔΑΝΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΠΙΕΡΙΑ

    ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΣΤΑΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ

    ΠΡΕΒΕΖΑ

    ΞΟΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ)ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

    ΡΕΘΥΜΝΟ

    ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΓΑΠΟΥΛΑ (ΑΓΑΠΗ) ΝΑΥΠΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ ΡΑΠΤΑΚΗ ΑΝΝΑ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΡΟΔΟΠΗ

    ΑΧΜΕΤ ΑΜΕΤ ΕΜΠΟΡΟΣ ΑΧΜΕΤ ΙΛΧΑΝΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΣΑΜΟΣ

    ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ (ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ)ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΡΑΜΗΝΑ (ΒΗΘΛΕΕΜ) ΕΜΜΥ ΙΑΤΡΟΣ

    ΣΕΡΡΕΣ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΜΑΡΙΑΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΗΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣΙΑΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΣΙΜΠΛΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΔΟΥΒΙΤΣΑ ΑΝΘΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

    ΤΡΙΚΑΛΑ

    ΚΑΛΥΒΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΛΕΓΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΥΝΤΑΞ. ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ-ΠΑΛΙΟΥΡΑ ΚΑΤ. ΣΚΡΕΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ TΣΑΝΤΗΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΦΘΙΩΤΙΔΑ

    ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗ ΠΑΠΠΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ (ΝΑΝΤΙΑ)ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ ΗΛΙΑΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΦΛΩΡΙΝΑ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΡΙΖΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ (ΖΕΤΤΑ) ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

    ΦΩΚΙΔΑ

    ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΙΩΑΝΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΛΩΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

    ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

    ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ε.α, τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΧΑΝΙΑ

    ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΥΠΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΚΕΛΑΪΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΠΤΕΡΑΡΧΟΣ Ε.Α./ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑΝΑΔΑΚΗ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

    ΧΙΟΣ

    ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΣΣΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑΔΙΔΑΚΤΩΡ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ, τ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣΣΥΜΒ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΑΦΑΛΙΟΥ ΣΥΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΕΧΝΗΣ

    [02] "Να ξεκινήσει η αποκατάσταση"

    "Να κόψουν το λαιμό τους να δοθούν οι αποζημιώσεις και να ξεκινήσει η αποκατάσταση" ζήτησε από την κυβέρνηση η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα με δήλωσή της μετά την περιοδεία που πραγματοποίησε στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές της Εύβοιας. Πρόσθεσε δε ότι "η περιοχή δεν θέλουμε να γίνει όπως η Χαλκιδική, ο Πύργος και η Αχαΐα με τις πυρκαγιές, που καθυστέρησαν πολλά πράγματα να γίνουν".

    Πρότεινε ακόμα τη δημιουργία συντονιστικού κέντρου με επίκεντρο το ΥΠΕΧΩΔΕ για τον συντονισμό της κατάστασης και τον έλεγχο της υλοποίησης των μέτρων. Συγκεκριμενοποίησε δε ότι αναφέρεται στις άμεσες αποζημιώσεις κατά οικογένεια, στα άμεσα μέτρα για να φύγει η λάσπη και σε έργα υποδομής.

    Το συντονιστικό αυτό κέντρο πρέπει "να λειτουργεί σε 24ωρη βάση, να συντονίζει τους πάντες, να αποκεντρώνει και να καθοδηγεί και από την άποψη αυτή δεν μπορεί να πουν τα ταμεία ότι δεν έχουν χρήματα".

    [03] "Δεν συμφώνησαν"

    Δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν τα μέλη της διακομματικής επιτροπής στους κανόνες με τους οποίους θα διεξαχθεί η τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου.

    Μετά το πέρας της συνεδρίασης της διακομματικής επιτροπής που έγινε σήμερα το απόγευμα στη Βουλή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος τόνισε ότι δεν κατέληξαν σε συμφωνία, ωστόσο εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συμφωνία για την τηλεοπτική αναμέτρηση όλων των πολιτικών αρχηγών. Είπε, ακόμη, ότι αύριο θα αποστείλει γραπτώς σε όλα τα κόμματα τις προτάσεις που κατατέθηκαν στη διακομματική, ώστε να υπάρξει ακόμη μία συνάντηση των μελών της για να καθοριστούν οι κανόνες και το πλαίσιο της τηλεοπτικής αναμέτρησης των αρχηγών των κομμάτων.

    Αναφερόμενος στην τηλεμαχία μεταξύ Κώστα Καραμανλή και Γιώργου Παπανδρέου είπε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ της διεξαγωγής τουλάχιστον ενός τηλεοπτικού διαλόγου. Είπε, ακόμα, ότι έχει καταθέσει τις προτάσεις της στο ΠΑΣΟΚ και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι εντός των ημερών θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις. Μάλιστα, ο κ. Αντώναρος είπε ότι άποψη της Νέας Δημοκρατίας για να γίνουν δύο συζητήσεις μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για πιο ουσιαστικό διάλογο σε όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες.

    Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου είπε ότι όλα τα κόμματα έχουν ζητήσει ρητά να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του τηλεοπτικού διαλόγου των πολιτικών αρχηγών. Εμείς, είπε, θα μετέχουμε μόνο αν υπάρξει ένας ουσιαστικός διάλογος.

    Για την τηλεμαχία του Κώστα Καραμανλή και του Γιώργου Παπανδρέου είπε ότι το ΠΑΣΟΚ πρότεινε η τηλεοπτική αναμέτρηση να γίνει με αμεσότητα, λιγότερη διαμεσολάβηση και απευθείας διάλογο.

    Απαντώντας αν το ΠΑΣΟΚ συμφωνεί σε περισσότερες από μία τηλεμαχίες είπε: "Και δύο και τρεις και όσες θέλουν".

    Από το ΚΚΕ ο εκπρόσωπος Τύπου Μάκης Μαΐλης εξέφρασε τη διαφωνία του κόμματός του, στην προσπάθεια, όπως είπε, της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ να επαναληφθούν οι παράλληλοι μονόλογοι. Δήλωσε ότι αποχωρεί από τη συνάντηση, ενώ είπε πως το ΚΚΕ θα εξετάσει τη συμμετοχή της Αλέκας Παπαρήγα στην τηλεμαχία. Είπε, ακόμα, ότι το ΚΚΕ προτείνει να υπάρξουν κοινές ερωτήσεις για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και δικαίωμα ανταπάντησης.

    Από το ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Σκουρλέτης είπε πως είναι φανερό ότι τα μεγάλα κόμματα θέλουν ένα διάλογο με περιορισμούς, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε επιθυμεί να γίνει μια τηλεοπτική αναμέτρηση ανοιχτή σε όλους.

    Από τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ο Νίκος Χρυσόγελος είπε ότι αυτό που κρίνεται στις 4 Οκτωβρίου είναι οι πολιτικές και όχι τα κόμματα. Επισημαίνοντας ότι πρέπει να γίνει ένας ουσιαστικός διάλογος μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

    Στη διακομματική επιτροπή συμμετείχαν από τη Νέα Δημοκρατία οι κύριοι Αντώναρος, Λειβαδάς, από το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παπακωνσταντίνου, από το ΚΚΕ ο κ. Μαΐλης, από το ΣΥΡΙΖΑ οι κύριοι Σκουρλέτης και Νταβανέλος και η κ. Λουκά. Από το ΛΑΟΣ ο κ. Αϊβαλιώτης και από τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ο κ. Χρυσόγελος.

    ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

    Πληροφορίες και οδηγίες για τη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών. Οι εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, θα διεξαχθούν με βάση τους εκλογικούς καταλόγους, όπως αυτοί οριστικοποιήθηκαν μετά τη Γ' αναθεώρηση του 2009.

    Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι υποχρεωτική

    Απαραίτητο έγγραφο για την ψηφοφορία των εκλογέων είναι η αστυνομική τους ταυτότητα ή προσωρινή βεβαίωση της αρμόδιας αρχής ή το διαβατήριό τους ή η άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων. Σημειώνεται ότι, τυχόν «κομμένα» δελτία αστυνομικής ταυτότητας είναι αποδεκτά.

    Ειδικότερα για τα διαβατήρια, επισημαίνεται ότι, αρκεί και ελληνικό διαβατήριο που έχει λήξει η ισχύς του, ακόμη και αν αυτό έχει εκδοθεί από την οικεία νομαρχιακή αυτοδιοίκηση πριν από τη μεταβίβαση της σχετικής αρμοδιότητας στην Ελληνική Αστυνομία.

    Το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και οι Στρατιωτικοί που υπηρετούν με οποιαδήποτε ιδιότητα στις Ένοπλες Δυνάμεις, ή στο Λιμενικό Σώμα, οι οποίοι ψηφίζουν με βάση τους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους στην περιφέρεια όπου υπηρετούν, προσέρχονται στο εκλογικό κατάστημα ατομικά και όχι συντεταγμένοι ή με οποιαδήποτε συνοδεία.

    Δικαίωμα ψήφου

    Δικαίωμα ψήφου στις γενικές βουλευτικές εκλογές έχουν οι Έλληνες και Ελληνίδες πολίτες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους των δήμων και κοινοτήτων του Κράτους και δεν έχουν στερηθεί το δικαίωμα του εκλέγειν.

    Στερούνται του δικαιώματος του εκλέγειν:

    α) Όσοι βρίσκονται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα, σε πλήρη στερητική δικαστική συμπαράσταση.

    β) Όσοι στερήθηκαν το δικαίωμα αυτό, λόγω αμετάκλητης ποινικής καταδίκης, σε κάποιο από τα εγκλήματα που ορίζονται από τον ποινικό και στρατιωτικό ποινικό κώδικα, για όσο χρόνο διαρκεί αυτή η στέρηση.

    Δικαίωμα του εκλέγεσθαι

    Εκλόγιμοι στο βουλευτικό αξίωμα, είναι οι Έλληνες και Ελληνίδες που έχουν συμπληρώσει, κατά την ημέρα της εκλογής, το 25ο έτος της ηλικίας τους και έχουν τη νόμιμη ικανότητα του εκλέγειν .

    Προθεσμίες

    Εως τα μεσάνυχτα της 16ης Σεπτεμβρίου οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν πρόταση υποψηφιότητας στο αρμόδιο Πρωτοδικείο.

    Η δήλωση για κατάρτιση συνδυασμών κομμάτων ή συνασπισμών κομμάτων και ανεξάρτητοι υποψήφιοι πρέπει να πραγματοποιηθεί έως τα μεσάνυχτα της 20ης Σεπτεμβρίου στον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου. Επίσης η πρόταση υποψήφιων βουλευτών Επικρατείας υποβάλλεται μόνο από τα κόμματα η τους συνδυασμούς κομμάτων το αργότερο έως την 20η Σεπτεμβρίου.

    Εκλογικά Τμήματα

    Οι πίνακες των εκλογικών τμημάτων που συστάθηκαν σε ολόκληρη τη χώρα θα αποσταλούν από το ΥΠΕΣΔΔΑ το αργότερο έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

    Σε κάθε ένα εκλογικό τμήμα αντιστοιχούν μέχρι 600 περίπου ψηφοφόροι.

    Εκλογικά τμήματα οργανώνονται και στις φυλακές για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις, δηλαδή δεν έχουν στερηθεί των πολιτικών δικαιωμάτων τους

    Διπλοεγγεγραμμένοι

    Σε περίπτωση τυχόν διπλοεγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους, υπάρχει δίπλα στα στοιχεία του διπλοεγγεγραμμένου εκλογέα η ένδειξη Δ (διπλοεγγεγραμμένος).

    Κατά την ψηφοφορία, ο διπλοεγγεγραμμένος εκλογέας υπογράφει ενώπιον του αντιπροσώπου της δικαστικής αρχής έντυπη υπεύθυνη δήλωση, με την οποία δηλώνει ότι, έλαβε γνώση ότι είναι διπλοεγγεγραμμένος και ότι δεν ψήφισε ούτε προτίθεται να ψηφίσει σε άλλο εκλογικό τμήμα της χώρας. Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι οφείλουν να τοποθετήσουν τις υπεύθυνες δηλώσεις των διπλοεγγεγραμμένων εκλογέων σε ιδιαίτερο φάκελο και να τις παραδώσουν στο οικείο Πρωτοδικείο ξεχωριστά από τον εκλογικό σάκο.

    Ετεροδημότες

    Οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους, εφόσον είχαν υποβάλει σχετική αίτηση και περιελήφθησαν σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους.

    Στην περίπτωση αυτή, πριν από το όνομα κάθε ετεροδημότη στους βασικούς εκλογικούς καταλόγους, φέρεται η ένδειξη Ε. Στους εκλογείς αυτούς, απαγορεύεται να ψηφίσουν στο Δήμο ή την Κοινότητα, στους βασικούς εκλογικούς καταλόγους των οποίων είναι εγγεγραμμένοι.

    Οσοι Έλληνες πολίτες είναι εγγεγραμμένοι σε δημοτολόγια δήμου ή κοινότητας της χώρας και δεν είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους των οικείων ΟΤΑ, έχουν τη δυνατότητα μέχρι και το πέρας διεξαγωγής της ψηφοφορίας της 4ης Οκτωβρίου 2009, να απευθυνθούν στο δήμο ή την κοινότητα, στα δημοτολόγια των οποίων είναι εγγεγραμμένοι και να ζητήσουν πιστοποιητικό εγγραφής τους στα δημοτολόγια, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

    Σταυροί προτίμησης

    Κάθε εκλογέας μπορεί να εκφράσει την προτίμησή του υπέρ υποψηφίων, σημειώνοντας σταυρό δίπλα στο όνομά τους στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, ως εξής:

    α) Στις εκλογικές περιφέρειες, όπου εκλέγονται από ένας μέχρι και τρεις βουλευτές, έναν σταυρό.

    β) Στις εκλογικές περιφέρειες, όπου εκλέγονται από τέσσερις έως και επτά βουλευτές, μέχρι δύο σταυρούς.

    γ) Στις εκλογικές περιφέρειες, όπου εκλέγονται από οκτώ έως και δώδεκα βουλευτές, μέχρι τρεις σταυρούς και

    δ) Στις εκλογικές περιφέρειες, όπου εκλέγονται περισσότεροι από δεκατρείς βουλευτές, μέχρι τέσσερις σταυρούς.

    Εκλογείς, οι οποίοι δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε παρατεταμένη αναμονή προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα όπως π.χ. κυοφορούσες γυναίκες, υπερήλικες, ανάπηροι, ασθενείς κ.α., καθώς και όσοι καλύπτουν υπηρεσιακές ανάγκες (όπως αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας ή υπάλληλοι που εκτελούν υπηρεσία για τις εκλογές, συμπεριλαμβανομένων και των υπαλλήλων του Ο.Τ.Ε.), πρέπει να ψηφίζουν με απόλυτη προτεραιότητα.

    Επίσης, εκλογείς, οι οποίοι λόγω σωματικής αδυναμίας δεν μπορούν να διεκπεραιώσουν αυτοδύναμα τις προβλεπόμενες ενέργειες της ψηφοφορίας, έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν τη συνδρομή του αντιπροσώπου της δικαστικής αρχής ή άλλου μέλους της εφορευτικής επιτροπής, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να την παράσχουν.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 14 September 2009 - 18:30:29 UTC