Browse through our Interesting Nodes on Armenia Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-09-08

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής
  • [02] Η Συλλογή Βελιμέζη στην Αγ.Πετρούπολη
  • [03] "Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ενωμένος"
  • [04] Διακομματική για εκλογές
  • [05] Κοντά στη Γένοβα η πυρκαγιά

  • [01] Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής

    Συνεργασία με τον Πρόεδρο της Βουλής, η οποία διαλύθηκε χθες, Δημήτρη Σιούφα, είχε σήμερα το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής. Η συνάντηση διήρκεσε μιάμιση ώρα και δεν έγιναν δηλώσεις.

    Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει αύριο στις 7 στο κλειστό γυμναστήριο στο Αιγάλεω σε νέους και ακόμη ότι συνεχίζεται η κατάρτιση των ψηφοδελτίων της ΝΔ, οι δε σχετικές ανακοινώσεις θα γίνονται σταδιακά.

    Ο Γ. Κουμουτσάκος αναφέρθηκε σε μιά ενδεχόμενη τηλεοπτική αναμέτρηση των κ.κ.Κ. Καραμανλή και Γ. Α. Παπανδρέου και είπε ότι θα πάρει πρωτοβουλίες ο κ. Ευ. Αντώναρος προκειμένου να συναντηθούν οι αρμόδιοι των δύο κομμάτων για να συζητήσουν τα χαρακτηριστικά της. Σημείωσε ότι θα γίνει τουλάχιστον μια τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ των αρχηγών, με στόχο να υπάρξει μια όσο το δυνατόν ουσιαστικότερη συζήτηση,χωρίς ξύλινο λόγο.

    Δεν είναι θέσφατο ούτε υποχρέωση να πάμε σε αντιγραφή μοντέλων ξένων χωρών, είπε ο κ. Κουμουτσάκος και τόνισε ότι θα υπάρχουν δημοσιογραφικές ερωτήσεις. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι η υλοποίηση σειράς λεπτομερειών για το πώς θα γίνει το ντιμπέιτ δεν είναι πρόσχημα υπαναχώρησης του ΠΑΣΟΚ από το διάλογο και πρόφαση εγκατάλειψης για το ντιμπέιτ, είπε ο κ. Κουμουτσάκος και ανέφερε ότι ο κ. Καραμανλής θα είναι παρών και στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ανεξάρτητα από όρους και προϋποθέσεις.

    Αναφερόμενος στα διαφημιστικά σπότ είπε ότι ο χρόνος δημοσιοποιησής τους έχει να κάνει με την επιλογη του κατάλληλου χρονισμού, ενώ αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ είπε ότι στο δημοσκοπικό περιβάλλον διακρίνεται σμίκρυνση της διαφοράς ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και μείωση μέχρι 1%, εξέφρασε δε την αισιοδοξία του ότι αν σε 48 ώρες συμβαίνει αυτό, τότε η ΝΔ έχει τη δυνατότητα να ανατρέψει τα σημερινά ευρήματα. Και θα ακολουθήσουμε μέχρι τέλος την ίδια πολιτική. Τελείωσαν τα ψέματα, είπε ο κ. Κουμουτσάκος.

    Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι είναι πολύ κοντά στο πολιτικό κύτταρό του παρόμοιοι χειρισμοί με το θεσμό του προέδρου της Δημοκρατίας. Το 1985 ενέπαιξαν τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ένα εμβληματικό πρόσωπο για το χώρο της κεντροδεξιάς, είπε ο κ. Κουμουτσάκος και τονισε ότι σήμερα λένε στον κ. Κ. Παπούλια ότι τον αποδέχονται αλλά δεν θα τον ψηφίσουν. Μόνο κίνητρο του ΠΑΣΟΚ είναι η εξουσία, είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ. Είπε ακόμη ότι αυτό που έκανε ο κ.Κώστας Καραμανλής στη ΔΕΘ, δηλαδή να διεκδικεί ψήφο και να λέει αλήθειες είναι η πολιτική αντίληψη που τον χαρακτηρίζει. Και είπε ότι έγραψε ιστορία ο πρωθυπουργός και η ΝΔ.

    Ο εκπρόσωπος ανέφερε ότι η ΝΔ έχει θέσει την ατζέντα και το διακύβευμα των εκλογών:"Πρώτα η οικονομία και το συμφέρον του λαού. Υπευθυνότητα ή ανευθυνότητα; Ειλικρίνεια ή υπεκφυγές και ανεφάρμοστες αοριστολογίες; Σεβασμός στους θεσμούς. όπως του προέδρου της Δημοκρατίας ή εκμετάλλευση και εργαλειοποίησή τους για την εξουσία;", ανέφερε.

    Κατηγόρησε δε το ΠΑΣΟΚ και τον αρχηγό του ότι παραμένουν "σιωπηροί και αμήχανοι, σαφώς ασαφείς ως προς το ποια πολιτική ονειρεύονται ότι θα βγάλει τη χώρα από την δίνη σοβαρότερης διεθνούς οικονομικής κρίσης των τελευταίων 80 χρόνων".

    Χαρακτήρισε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ "λιγότερο σοσιαλιστές και περισσότερο σχολιαστές των πρωτοβουλιών της ΝΔ" και είπε ότι είναι αντιφατικοί. Παρέπεμψε σε παλαιότερες δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ, όπως της Μαρίας Δαμανάκη η οποία είχε πει στη ΝΕΤ 105,8 ότι "δεν θα ξαναπληρώνει ο πολίτης την Ολυμπιακή, ούτε μπορεί αν το κράτος εξοικονομεί να πούμε ότι εμείς θα βάζουμε σε μια μαύρη τρύπα ένα εκατομμύριο ευρώ την ημέρα". Ακόμη αναφέρθηκε σε συνέντευξη του κ. Π. Ευθυμίου ο οποίος είχε πει "άρα, λοιπόν, στην Ολυμπιακή θα υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση που θα βάλει και το δημόσιο ως κομμάτι του εθνικού αερομεταφορέα".

    Ο Γ. Κουμουτσάκος αναρωτήθηκε τί ισχύει, ποιος εκφράζει το ΠΑΣΟΚ, υπάρχει σχέδιο για να το εκφράσει κάποιος; Κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι στελέχη του διακηρύττουν γύρο αλόγιστου υπερδανεισμού για τη χώρα και παρέπεμψε σε συνέντευξη της κας Λούκας Κατσέλη η οποία είπε στην ΝΕΤ 105,8 ότι "για το 2010 μέχρι το 2013 θα γίνει ένας προγραμματισμός, θα υπάρξει δανεισμός, θα είναι αυξημένος στην αρχή, να το περιμένετε αυτό διότι θέλουμε να ξεπληρώσουμε".

    Ο εκπρόσωπος μίλησε για περίοδο φοροεπιδρομής από το ΠΑΣΟΚ, επικαλέστηκε δε συνέντευξη της Βάσως Παπανδρέου η οποία είπε στο "Κανάλι 1" ότι "έχουμε πει ότι θα επαναφέρουμε το φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας, το φόρο μεγάλης κληρονομιάς, θα αλλάξουμε όλο το φορολογικό σύστημα, θα επιβάλουμε φορολογία στα κέρδη των μετόχων". Κατηγόρησε δε το ΠΑΣΟΚ για εκτροφή ελλειμμάτων νέας γενιάς, υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα και αοριστολογία και επικίνδυνες ασάφειες.

    Τέλος δήλωσε ότι κάθε ψήφος στον ΛΑΟΣ μετατρέπεται σε ψήφο στήριξης στο ΠΑΣΟΚ.

    [02] Η Συλλογή Βελιμέζη στην Αγ.Πετρούπολη

    Στο περίφημο Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης "σταθμεύουν" στο πλαίσιο μιας ιστορικής έκθεσή τους, από τις 11 Σεπτεμβρίου, οι μεταβυζαντινές εικόνες της Συλλογής Βελιμέζη, που απέκτησε το Ίδρυμα Ωνάση, μετά από δωρεά του Αιμίλιου Μαργαρίτη, το 2008.

    Το "Ταξίδι των Εικόνων", δηλαδή η ανά τον κόσμο περιοδεία της έκθεσης με τις εικόνες της συλλογής Βελιμέζη, έχει αρχίσει από το 1997, με μεγάλη επιτυχία, σε 19 πρωτεύουσες, με πιο πρόσφατη αυτήν της Αλεξάνδρειας - ιδιαίτερα σημαντική, αφού ο Αιμίλιος Βελιμέζης (1901-1946) ξεκίνησε τη συγκρότηση της συλλογής των μεταβυζαντινών εικόνων στα χρόνια της συνεργασίας και της προσωπικής του φιλίας με τον Αντώνη Μπενάκη, στην Αλεξάνδρεια και την Αθήνα, από το 1934 ως τον αιφνίδιο θάνατό του, το 1946.

    Τώρα, με ιδιαίτερη περηφάνια, το Ίδρυμα Ωνάση, παρουσιάζει τη συλλογή για πρώτη φορά στο ρωσικό κοινό, "σε μια συνομιλία" με τις ήδη υπάρχουσες βυζαντινές εικόνες από τις θρυλικές συλλογές του Ερμιτάζ.

    Η σημασία της έκθεσης αυτής στην Αγία Πετρούπολη είναι μεγάλη, δεδομένου ότι ο ελληνισμός στη Ρωσία έχει από την αρχαιότητα σημαντική παρουσία και η ελληνική πολιτιστική κληρονομιά "είναι επίσης μέρος της κληρονομιάς του ρωσικού λαού, που έχει τόσο στενούς δεσμούς με τους έλληνες, όχι μόνο μέσω του Βυζαντίου και όχι μόνο μέσα από την κοινή Ορθόδοξη πίστη μας, αλλά και μέσα από κοινούς αγώνες και ιδέες στη διάρκεια των αιώνων", είπε σήμερα ο πρόεδρος του Ιδρύματος Αλέξανδρος Ωνάσης, Αντώνης Παπαδημητρίου.

    Ο ίδιος είπε, ότι η Συλλογή Βελιμέζη, θα στεγαστεί μόνιμα στη "Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών" του Ιδρύματος στην Αθήνα, χωρίς να σταματήσει όμως τις περιοδείες της στον κόσμο, από καιρού εις καιρόν.

    Η Συλλογή απαρτίζεται από 91 εικόνες και δίνει ένα πανόραμα της μεταβυζαντινής τέχνης της εικόνας, αφού αυτές πρόερχονται από διάφορες περιοχές του ελλαδικού χώρου. Εκλεκτά εργαστήρια της ενετοκρατούμενης Κρήτης(15ος-16ος αι.), των Ιονίων Νήσων, της Δυτικής Μακεδονίας που φτάνουν ως τον 19ο αιώνα, εκπροσωπούνται στη συλλογή, σημειώνει στον κατάλογο της έκθεσης η καθηγήτρια Νανώ Χατζηδάκη, η οποία ασχολείται με τη μελέτη της συλλογής Βελιμέζη από το 1991, όταν ξεκίνησε η συντήρηση των εικόνων από το Μουσείο Μπενάκη.

    Η ίδια, κόρη του βυζαντινολόγου Μανόλη Χατζηδάκη που είχε διατελέσει διευθυντής στο Μουσείο Μπενάκη και στον οποίο ο Βελιμέζης είχε αναθέσει την επιστημονική μελέτη των εικόνων, εντόπισε και το σπουδαιότερο έργο της συλλογής Βελιμέζη, μια απεικόνιση "Το πάθος του Χριστού-Πιετά με Αγγέλους", που φέρει την υπογραφή του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου (El Greco), έργο δυτικού χαρακτήρα που δημιούργησε ο καλλιτέχνης πριν την αναχώρησή του από την Κρήτη.

    Την έκθεση στο Ερμιτάζ, που τελεί υπό την αιγίδα του προέδρου της Δημοκρατίας, επιμελείται ο Χρήστος Μαργαρίτης, αδελφός του δωρητή.

    "Η έκθεση θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων των δύο κρατών και θα μας θυμίζει ότι κοινός στόχος των δύο κρατών είναι η ορθοδοξία. Επίσης, αυτή η έκθεση είναι προπομπός των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για την Ελλάδα ως τιμώμενη χώρα στη Ρωσία το 2013", είπε σήμερα ο σύμβουλος της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα, Αλεξάντερ Κομένκο.

    [03] "Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ενωμένος"

    Θα διαψευστούν όσοι βλέπουν το ενδεχόμενο να μείνει ο ΣΥΡΙΖΑ έξω από τα πολιτικά πράγματα της χώρας, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ενωμένος με όλες τις συνιστώσες του και ο κόσμος του, οι προοδευτικοί πολίτες συσπειρώνονται γύρω από αυτόν.

    Στο περιθώριο της επίσκεψής του στα γραφεία του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου στην Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε:

    "Παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα κροκοδείλια δάκρυα και το όψιμο υποκριτικό ενδιαφέρον μέρους των μέσων μαζικής ενημέρωσης και του πολιτικού κόσμου για τον ΣΥΡΙΖΑ, για το πώς θα καταθέσει τα ψηφοδέλτια, πώς θα συνεχίσει. Και θέλω να δώσω μια απάντηση: όσο πιο έκδηλα μας παρουσιάζουν τη λαχτάρα τους να σβήσουν την παρουσία της Ανανεωτικής και Ριζοσπαστικής Αριστεράς από τον πολιτικό χάρτη τόσο πιο πολύ θα συσπειρώνουν όχι μόνο τον κόσμο μας, αλλά και όλους τους προοδευτικούς πολίτες, γιατί είναι πια φανερό ότι τα σχέδια αυτοδυναμιών ή μεγάλων συνασπισμών προκειμένου να προωθηθούν αντιλαϊκές πολιτικές περνούν από την εξόντωση του ΣΥΡΙΖΑ και από τη μη παρουσία του στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Θα διαψευστούν. Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ενωμένος με όλες του τις συνιστώσες και πρώτα από όλα με τη μεγαλύτερη συνιστώσα τον ΣΥΝ, με όλες του τις τάσεις και τα πολιτικά ρεύματα που τον συναπαρτίζουν να αποτελούν εγγύηση για τη συνέχεια και την προοπτική της Ανανεωτικής Αριστεράς στα πολιτικά πράγματα του τόπου".

    Τον Αλέξη Τσίπρα, που συνοδεύονταν από υποψήφιους βουλευτές, υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Θεόδωρος Μαρκόπουλος και ο πρόεδρος του παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Λεφάκης.

    Ο κ. Μαρκόπουλος του πρόσφερε αναμνηστική πλακέτα και παρατήρησε ότι είναι η πρώτη φορά στα 35 χρόνια που επισκέπτεται τα γραφεία τους αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος και αναφέρθηκε στα ζητήματα που απασχολούν το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο.

    Με αφορμή δε τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική είπε ότι δεν γίνεται διαχείριση δασών στη χώρα μας, δεν υπάρχουν δασικοί χάρτες και κατά συνέπεια δεν μπορούν να είναι τόσο ουσιαστικά και εντυπωσιακά τα αποτελέσματα από την κήρυξη των καμένων περιοχών σε αναδασωτέες.

    Ο κ.Τσίπρας επισήμανε ότι η κυβέρνηση πρέπει να παίρνει υπόψη της τις θέσεις και προτάσεις επιστημονικών φορέων, όπως είναι το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο.

    Στις 8 το βράδυ ο πρόεδρος του ΣΥΝ θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο της Δράμας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

    [04] Διακομματική για εκλογές

    Συγκλήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εσωτερικών η Διακομματική Επιτροπή Εκλογών υπό την προεδρία του υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου.

    Μετά τη λήξη της συνεδρίασης ανακοινώθηκε πως κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα αυξηθεί ο χρόνος προβολής των μικρών πολιτικών κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Κοινοβούλιο, από τους δημόσιους και ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Ειδικότερα, ενώ το ποσοστό στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές είχε διαμορφωθεί στο 40% για κάθε ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα και το υπόλοιπο 20% για τα υπόλοιπα, στις εκλογές του Οκτωβρίου ο χρόνος προβολής τους θα κατανεμηθεί σε ποσοστό 37,5% για κάθε ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα και 25% για τα μικρά. Στα μικρά κόμματα περιλαμβάνεται και αυτό των Οικολόγων-Πράσινων, το οποίο είχε εκλέξει ευρωβουλευτή στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

    Στη συνεδρίαση αποφασίστηκε, να γίνουν δύο τηλεοπτικές αναμετρήσεις από τους εκπροσώπους των κομμάτων: η μία μεταξύ των αρχηγών των δύο μεγάλων κομμάτων και η άλλη με όλους τους αρχηγούς. Τα κόμματα θα αποφασίσουν για την όλη διαδικασία και τους όρους αυτών των αναμετρήσεων.

    Οσον αφορά την εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αυτό θα αποφασιστεί από το ίδιο το κόμμα και θα ανακοινωθεί αργότερα.

    Για το θέμα της χρηματοδότησης των κομμάτων από τον κρατικό προϋπολογισμό, το ποσοστό αυτό θα ανέλθει στο 0,13 τοις χιλίοις , λιγότερο από αυτό των περασμένων εθνικών εκλογών, καθώς είχαμε και άλλη εκλογική αναμέτρηση, αυτή των ευρωεκλογών, μέσα στον ίδιο χρόνο. Συνολικά, το ποσό σε ευρώ ανέρχεται σε 4,5 εκατ. ευρώ με τα οποία θα καλυφθούν οι προεκλογικές ανάγκες των κομμάτων.

    Ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε πως έχουν ήδη υπογραφεί 39 εγκύκλιοι σε χρόνο ρεκόρ, γεγονός που δείχνει ότι έχουν πλέον αυτοματοποιηθεί οι σχετικές διαδικασίες της προεκλογικής περιόδου, ενώ από την προκήρυξη των εκλογών έως την εκλογή της νέας κυβέρνησης απαγορεύονται οι προσλήψεις στον δημόσιο τομέα και τους ΟΤΑ.

    Ο υπουργός δήλωσε πως θα γίνει ακόμη μία συνεδρίαση της Επιτροπής, στην οποία θα συμμετάσχει και εκπρόσωπος από τους Οικολόγους που δεν παραβρέθηκαν στη σημερινή, καθώς στην πρώτη συνεδρίαση αποφασίζεται αν θα συμμετέχουν και κόμματα που έχουν εκλεγεί σε ευρωεκλογές.

    Στην επιτροπή, οι εκπρόσωποι των κομμάτων ήταν από τη ΝΔ ο Λ. Ζαγορίτης, από το ΠΑΣΟΚ ο Μιλτ. Παπαϊωάννου, από το ΚΚΕ ο Αντ. Σκυλλάκος, από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ι. Θεωνάς και από το ΛΑΟΣ ο κ. Σκανδαλάκης.

    [05] Κοντά στη Γένοβα η πυρκαγιά

    Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε δάση της Λιγουρίας (βόρεια Ιταλία), είχε επικεντρωθεί σήμερα το πρωί ανάμεσα στο Νέρβι και το Μόντε Μόρο, σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το κέντρο της Γένοβας, ανακοίνωσε η περιφερειακή υπέυθυνη των δασοφυλάκων, η Πάολα Τομασόνε.

    "Αυτή τη στιγμή, η πυρκαγιά εκτείνεται σε μια ζώνη 8.000 στρεμμάτων και η κατάσταση είναι υπό έλεγχο. Όμως, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, ο άνεμος θα ξαναρχίσει να φυσάει το απόγευμα", εξήγησε.

    Μικρές εστίες είναι ακόμη ενεργές στη βορειοδυτική ζώνη των λόφων του Μόντε Μόρο και προς την κατεύθυνση της πόλης του Νέρβι, κοντά στον αυτοκινητόδρομο A12 που είχε κλείσει για σύντομο χρονικό διάστημα την Κυριακή.

    "Εβδομήντα εθελοντές και 50 δασοφύλακες, με τη βοήθεια πέντε Canadairs και δύο ελικοπτέρων, βρίσκονται επιτόπου", δήλωσε εκπρόσωπος των δασοφυλάκων της Γένοβας. Από την πόλη είναι ορατό ένα μεγάλο σύννεφο καπνού που κατεβαίνει από τα βουνά.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 8 September 2009 - 14:30:27 UTC