Browse through our Interesting Nodes of Organizations in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-05-20

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Μουσείο Ακρόπολης: Εγκαίνια στις 20/6
  • [02] "Ευρωβουλή Πολιτών" στο Σύνταγμα
  • [03] Εθνικά Βραβεία Ποιότητας
  • [04] ΗΠΑ: "Καθαρά" αυτοκίνητα

  • [01] Μουσείο Ακρόπολης: Εγκαίνια στις 20/6

    Εγκαίνια ανάλογα των εκθεμάτων του νέου Μουσείου της Ακρόπολης στις 20 Ιουνίου και όχι εγκαίνια πυροτεχνημάτων ή εφήμερη εκδήλωση, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Πολιτισμού κ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι ''στις 20 Ιουνίου παρουσία προέδρων χωρών, πρωθυπουργών, διεθνών προσωπικοτήτων αλλά και σε παγκόσμια τηλεοπτική κάλυψη θα γίνουν μουσειακές αποκαλύψεις''.

    Οι εκδηλώσεις για τα εγκαίνια του μουσείου θα διαρκέσουν για μία εβδομάδα με την πόλη της Αθήνας -και όχι μόνο- να ντύνονται γιορτινά και να χαιρετούν το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός.

    Η αποκάλυψη των εκθεμάτων, σημείωσε ο κ. Σαμαράς, θα γίνει με τρόπο αναπάντεχο και το καλλιτεχνικό γεγονός της βραδιάς θα είναι νέες τεχνολογίες που θα προβάλουν τις σημαντικές αρχαιότητες του μουσείου.

    Την ασφάλεια των εκδηλώσεων έχει αναλάβει για το πενθήμερο το Υπουργείο Εσωτερικών, ενώ προγραμματίζεται και κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό για την επομένη των εγκαινίων για τους αρχηγούς κρατών.

    Να σημειωθεί ότι το 2009 το αντίτιμο του εισιτηρίου για όλο τον κόσμο καθημερινά θα ανέρχεται σε 1 ευρώ και για το 2010 στα 5 ευρώ, ώστε να τιμηθεί ο Ελληνας φορολογούμενος που χρηματοδότησε το μουσείο αυτό, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς.

    [02] "Ευρωβουλή Πολιτών" στο Σύνταγμα

    Με ένα σύγχρονο περίπτερο πολυμέσων, το οποίο θα λειτουργήσει από αύριο στην είσοδο του μετρό της πλατείας Συντάγματος, το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, εγκαινιάζει την προεκλογική εκστρατεία για τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου.

    Το περίπτερο των πολυμέσων που τιτλοφορείται "Ευρωβουλή Πολιτών", θα δώσει τη δυνατότητα στους Αθηναίους, όπως θα γίνει και στα υπόλοιπα 26 κράτη-μέλη της ΕΕ, για τους υπόλοιπους ευρωπαίους πολίτες, να εκφράσουν τις ιδέες αλλά και τις προσδοκίες τους για την Ευρώπη που θέλουν, στέλνοντας βιντεοσκοπημένο μήνυμα στα κέντρα λήψης αποφάσεων της ΕΕ.

    Η ευρωβουλή πολιτών καθώς και άλλες τρισδιάστατες κατασκευές που θα εγκατασταθούν στην Αθήνα αλλά και τη Θεσσαλονίκη, θα αναδείξουν σημαντικά θέματα που απασχολούν τους ευρωπαίους πολίτες, όπως η μετανάστευση, η ενέργεια, η ασφάλεια και το περιβάλλον κ.α., δίνοντας έμφαση όμως στη σπουδαιότητα της συμμετοχής των πολιτών στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου με κεντρικό σύνθημα "Εχεις το λόγο - Ψήφισε".

    Σημειώνεται ότι το περίπτερο θα παραμείνει στην είσοδο του σταθμού του μετρό στο Σύνταγμα μέχρι το τέλος της προεκλογικής περιόδου.

    [03] Εθνικά Βραβεία Ποιότητας

    Στο πλαίσιο της βελτίωσης της αποτελεσματικότητας της Δημόσιας Διοίκησης, της αναβάθμισης των υπηρεσιών και της καλύτερης και ταχύτερης εξυπηρέτησης του πολίτη, πραγματοποιήθηκε σήμερα εκδήλωση για την απονομή των δεύτερων Εθνικών Βραβείων Ποιότητας, παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου.

    Ο Υπουργός τόνισε ότι τα Βραβεία αποτελούν μία ακόμη έμπρακτη απόδειξη της νέας διοικητικής πραγματικότητας που προωθείται. Επιπλέον, επισήμανε ότι «η θεσμοθέτηση των βραβείων εντάσσεται σε αυτή ακριβώς τη λογική, της δίκαιης αξιολόγησης φορέων και στελεχών, καθώς επιβραβεύονται οι επιτυχημένες προσπάθειες και πρωτοβουλίες, και καθιερώνονται κίνητρα βελτίωσης των φορέων της Διοίκησης, με κριτήριο την επιτυχημένη εφαρμογή του Κοινού Πλαισίου Στήριξης».

    Επίσης, είπε, για τον καινοτόμο θεσμό, ότι «έρχεται να συμπληρώσει το "ξήλωμα" των αναχρονιστικών νοοτροπιών που θέλουν το κράτος συνώνυμο της γραφειοκρατίας, των καθυστερήσεων και της έλλειψης παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας», ενώ σημείωσε ότι φέτος υπεβλήθησαν περίπου 25% περισσότερες υποψηφιότητες από πέρυσι.

    Ο κ. Παυλόπουλος ανέφερε ότι η στρατηγική για την ποιοτική ενίσχυση και τον εξορθολογισμό των δημόσιων υπηρεσιών βασίζεται στη διαμόρφωση λειτουργικών και αποδοτικών διοικητικών μονάδων, στη στελέχωσή τους με ικανούς και καταρτισμένους υπαλλήλους, στην εξοικονόμηση λειτουργικών δαπανών και στον περιορισμό της σπατάλης του δημόσιου χρήματος.

    Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Εσωτερικών Χρήστος Ζώης χαρακτήρισε «συμβόλαιο τιμής» την προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες και επανέλαβε ότι «αποτελεί απτό δείγμα της προσπάθειας για επανίδρυση του κράτους στον πυρήνα του, στόχο ιεραρχικά υψηλό για την κυβέρνηση».

    ΕΘΝΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

    ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

    1. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ - 251 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Α' Χειρουργική Κλινική

    2. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Συντονιστικό Κέντρο Εκτάκτων Αναγκών

    3. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ - ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ (ΤΑΠΙΤ) Γ' Διεύθυνση Εφάπαξ Παροχών Τομέας Ταμείο Πρόνοιας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου

    4. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - 23η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων

    5. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων

    6. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - Τμήμα Γραμματείας Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ

    1. ΕΘΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    ΠΕΡΙΕΦΕΡΕΙΕΣ

    1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ - Διεύθυνση Γεωργικής Ανάπτυξης

    2. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

    3. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - Διεύθυνση Διοίκησης - Διεύθυνση Αυτοδιοίκησης & Αποκέντρωσης - Διεύθυνση Σχεδιασμού & Ανάπτυξης - Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Χωροταξίας - Διεύθυνση Αστικής Κατάστασης, Αλλοδαπών & Μετανάστευσης

    4. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ - Διεύθυνση Δασών Άρτας - Διεύθυνση Ελέγχου Κατασκευής Έργων

    5. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - Διεύθυνση Διοίκησης

    6. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Χωροταξίας - Διεύθυνση Αστικής Κατάστασης, Αλλοδαπών & Μετανάστευσης - Διεύθυνση Αυτοδιοίκησης & Αποκέντρωσης

    7. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    8. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - Διεύθυνση Διοίκησης - Διεύθυνση Σχεδιασμού & Ανάπτυξης - Διεύθυνση Τοπικής Αυτοδιοίκησης & Αποκέντρωσης

    9. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - Διεύθυνση Σχεδιασμού & Ανάπτυξης

    ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

    1. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ - Διεύθυνση Προγραμματισμού & Ανάπτυξης - Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών - Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών

    2. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕΡΡΩΝ - Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών

    3. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕΡΡΩΝ - Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών

    4. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ

    ΔΗΜΟΙ - ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

    1. ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - Γραφείο Εφαρμογής Εσωτερικών Διαδικασιών & Ελέγχου Ποιότητας - Γραφείο Αξιοποίησης Εθνικών & Ευρωπαϊκών Πόρων - Γραφείο Διεθνών Σχέσεων & Συνεργασιών

    2. ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ) - Διεύθυνση Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών - Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών & Περιβάλλοντος

    3. ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΚΡΗΤΗΣ)

    4. ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ - Διεύθυνση Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών - Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών -Αυτοτελές Γραφείο Δημάρχου - Αυτοτελές Γραφείο Προγραμματισμού & Ανάπτυξης

    5. ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

    6. ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ - Διεύθυνση Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών

    7. ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ - Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών

    [04] ΗΠΑ: "Καθαρά" αυτοκίνητα

    Νέα εποχή για την αμερικανική αγορά αυτοκινήτου και την εξάρτηση της οικονομίας των ΗΠΑ από εισαγόμενο πετρέλαιο σηματοδοτεί η μεγάλη συμφωνία μεταξύ όλων των εμπλεκομένων μερών που ανακοίνωσε χθες ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στον Κήπο των Ρόδων στο Λευκό Οίκο.

    Μιλώντας ενώπιον εκπροσώπων μιας ετερόκλητης "συμμαχίας" αυτοκινητοβιομηχανιών, εργατικών συνδικάτων και περιβαλλοντολόγων, ο Αμερικανός πρόεδρος εγκαινίασε την εισαγωγή των πρώτων κριτηρίων για τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου από τα αυτοκίνητα στη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτου του πλανήτη.

    "Για πρώτη φορά στην ιστορία θέσαμε σε κίνηση μια εθνική πολιτική για αύξηση της κάλυψης απόστασης ανά λίτρο καυσίμου και για μείωση της ρύπανσης από αέρια του θερμοκηπίου για όλα τα νέα φορτηγά και επιβατηγά τα οποία πωλούνται στις ΗΠΑ", τόνισε ο κ. Ομπάμα.

    Τα επιβατηγά και τα φορτηγά "ευθύνονται" σήμερα για το ένα τέταρτο περίπου των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου στις ΗΠΑ.

    Η νέα πολιτική απαιτεί από τις αμερικανικές αυτοκινητοβιομηχανίες να παράγουν επιβατηγά και φορτηγά με δυνατότητα κάλυψης 35,5 μιλίων ανά γαλόνι κατά μέσον όρο το 2016 και θα μειώσει τις εκπομπές αερίων του διοξειδίου του άνθρακα κατά 30%.

    Οπως σημειώνει η βρετανική εφημερίδα "Guardian", ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι η αλλαγή, η οποία βελτιώνει τη σημερινή δυνατότητα κάλυψης 25 μιλίων ανά γαλόνι κατά μέσον όρο, ισοδυναμεί με "λουκέτο" σε 194 μονάδες ηλεκτροπαραγωγής από άνθρακα ή με την "αφαίρεση" 58 εκατομμυρίων αυτοκινήτων από τους αμερικανικούς αυτοκινητοδρόμους για ένα χρόνο. Θα μειώσει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου κατά 900 εκατομμύρια μετρικούς τόνους και θα οδηγήσει σε εξοικονόμηση ποσότητας αργού πετρελαίου ισοδύναμης με τις περσινές εισαγωγές από τη Σαουδική Αραβία, τη Βενεζουέλα, τη Λιβύη και τη Νιγηρία.

    Αντιδράσεις των αυτοκινητοβιομηχανιών

    Μετά τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Μπαράκ Ομπάμα, οι αμερικανικές αυτοκινητοβιομηχανίες δεν θα χρειαστεί να επανεξετάσουν λεπτομερώς την τεχνολογία τους ή να πλημμυρίσουν την αγορά αυτοκινήτου με μικρά αυτοκίνητα τα οποία δεν θα τυγχάνουν της προτίμησης των Αμερικανών καταναλωτών, όπως σημειώνει το Μπλούμπεργκ.

    Ο καθηγητής ενεργειακών σπουδών στο University of California Ρόμπερτ Σόγερ εκτιμά ότι το σχέδιο που ανακοίνωσε χθες ο Αμερικανός πρόεδρος "δίνει μεγάλα περιθώρια ευελιξίας στις αυτοκινητοβιομηχανίες. Εχει εν μέρει σχεδιαστεί για να μην τιμωρήσει τις αμερικανικές αυτοκινητοβιομηχανίες σε όφελος των Ιαπώνων ανταγωνιστών τους. Ο αμερικανικός κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας θα είναι σε θέση να το αντιμετωπίσει".

    Το σχέδιο δεν υποχρεώνει "αναγκαστικά" τη Ford να παράγει μικρότερα αυτοκίνητα, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Ford Motor Co. Αλαν Μούλαλι, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την ομιλία του Αμερικανού προέδρου. "Μπορούμε να παράγουμε το μέγεθος αυτοκινήτου που ο κόσμος πραγματικά θέλει. Η εντολή είναι, ανεξάρτητα από το μέγεθος, να βελτιώνουμε την εξοικονόμηση καυσίμων κάθε χρόνο, από τώρα και στο εξής".

    Πιο επιφυλακτικός για το τι συνεπάγεται το σχέδιο για τις αμερικανικές αυτοκινητοβιομηχανίες είναι ο διευθυντής του Center for Automotive Research στο Αν Αρμπορ στο Μίσιγκαν, Κιμ Χιλ. Για τον κ. Χιλ η μετάβαση δεν θα είναι κάτι εύκολο, καθώς οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα πρέπει να πληρώσουν για να εξοπλίσουν εκ νέου τις μονάδες παραγωγής για μικρότερα, αν και όχι μίνι, οχήματα, ώστε να δυνηθούν να επιτύχουν τους στόχους το 2016.

    "Σε αυτό το σημείο μπορεί να βρεις την Chrysler και την General Motors, οι οποίες ήδη βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού, να πουν ``πού θα βρούμε όλα αυτά τα χρήματα;``", επεσήμανε ο Κιμ Χιλ.

    Πράσινο "κυνήγι χρυσού" υπόσχονται τα νέα κριτήρια

    Αναλυτές εκτιμούν ότι τα αυστηρά κριτήρια τα οποία ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος αντιπροσωπεύουν χρυσοφόρα φλέβα για εταιρίες που προμηθεύουν υβριδική τεχνολογία και άλλα εξαρτήματα που συντελούν στην εξοικονόμηση βενζίνης, παράγοντες αναγκαίους για την επίτευξη των νέων στόχων.

    Οι εν δυνάμει κερδισμένοι ποικίλλουν από καθιερωμένους στην αγορά προμηθευτές, όπως οι BorgWarner Inc., Honeywell International Inc. και Johnson Control Inc. μέχρι κατασκευαστές μπαταριών όπως οι νεοφερμένοι στην αγορά A-123 Systems, Continental AG και LG Chem Ltd.

    Για τη βελτίωση της εξοικονόμησης καυσίμων σε ποσοστό έως και 40%, οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες θα χρειαστεί να παραγγείλουν πολύ περισσότερους κινητήρες με υπερτροφοδότηση, περισσότερο εξελιγμένες μπαταρίες ιόντων-λιθίου και περισσότερους ηλεκτροκινητήρες για αυτοκίνητα και φορτηγά τα οποία βρίσκονται σε στάδιο ανάπτυξης.

    Αλλοι αναλυτές αναμένουν αντικατάσταση του χάλυβα με ελαφρότερο αλουμίνιο και πλαστικό, ενώ εκτιμούν ότι θα υπάρξει αύξηση της ζήτησης για χαλκό, καθώς θα παράγονται περισσότεροι ηλεκτροκινητήρες για να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη παραγωγή υβριδικών.

    Οι αναλυτές αναμένουν, ωστόσο, ότι οι Αμερικανοί καταναλωτές θα πληρώνουν περισσότερα από ό,τι προβλεπόταν και θα έχουν ιδιαίτερα περιορισμένη δυνατότητα επιλογών, όπως σημειώνει το Ρόιτερ.

    Πλήγμα για τον κλάδο διύλισης στις ΗΠΑ

    Το φιλόδοξο σχέδιο της κυβέρνησης Ομπάμα να αυστηροποιήσει τα κριτήρια ενεργειακής αποδοτικότητας των αυτοκινήτων θα κάμψει ιδιαίτερα την αδηφάγα ζήτηση για βενζίνη στις ΗΠΑ, καταφέροντας νέο πλήγμα στον κλάδο της διύλισης που έχει ήδη πληγεί από την ύφεση.

    Τα νέα μέτρα θα έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση της κατανάλωσης κατά 1,8 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου μέχρι το 2016, όπως ανέφερε ο Λευκός Οίκος, ενώ ο αναλυτής στην ClearView Energy Partners στην Ουάσιγκτον Κέβιν Μπρουκ εκτιμά ότι τα μέτρα θα αφαιρέσουν από τη ζήτηση για βενζίνη στις ΗΠΑ 2,3 δισεκατομμύρια γαλόνια ετησίως, το 2016, ποσότητα που αντιπροσωπεύει πτώση 1,6%.

    "Δεν είναι εποχή στην οποία θα κατασκεύαζα νέα μεγάλα διυλιστήρια", είπε η διευθύντρια στην εταιρία συμβούλων Energy Security Analysis Inc. στη Βοστώνη Σάρα Εμερσον.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 20 May 2009 - 12:30:21 UTC