Browse through our Interesting Nodes of Organizations in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-05-06

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Με υπευθυνότητα οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις"
  • [02] Στην Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης
  • [03] ΑΜΚΑ: Υποχρεωτικός από τον Ιούλιο
  • [04] Η Θεσσαλονίκη με τη ματιά των μαθητών
  • [05] Σχεδιάζει απολύσεις η Microsoft
  • [06] "Διεύρυνση της Δημοκρατίας"
  • [07] "Ενίσχυση του ΚΚΕ"

  • [01] "Με υπευθυνότητα οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις"

    Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, συνεδρίασε το μεσημέρι η Κυβερνητική Επιτροπή στο Μέγαρο Μαξίμου, τα μέλη της οποίας ενημερώθηκαν από τον υπουργό Οικονομίας Γιάννη Παπαθανασίου για τα όσα συζητήθηκαν στο ECOFIN.

    Ο κ. Παπαθανασίου ανέφερε ότι οι προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για όλες τις χώρες της Ευρώπης είναι πολύ δυσμενέστερες από εκείνες, που είχαν γίνει πριν από τρεις μήνες. Υπογράμμισε ότι στην Ευρωζώνη αναμένεται να έχουμε αρνητικό ρυθμό ανάπτυξης 4% και το 2010 περισσότερα από 8 εκατομμύρια εργαζόμενοι να μείνουν άνεργοι.

    Η Ελλάδα, αν και προβλέπεται -όπως είπε ο κ. Παπαθανασίου- να έχει καλύτερες επιδόσεις τόσο στον τομέα της ανάπτυξης, όσο και στον τομέα της ανεργίας, επηρεάζεται από τη σοβαρή επιδείνωση της σοβαρής κρίσης.

    «Δεν υπάρχουν εύκολες συνταγές και μαγικές λύσεις», πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει την επιλογή της υπευθυνότητας και της σοβαρότητας και να λέει όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό, παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα και ακολουθώντας μια πολιτική, που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση».

    Ο κ. Παπαθανασίου μίλησε για «λύση της ανευθυνότητας» η οποία «είναι αυτή που, μετά βεβαιότητας, οδηγεί στην ανασφάλεια και σε κοινωνικά αδιέξοδα».

    «Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις για να βγει η χώρα από την κρίση με τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις», συμπλήρωσε.

    Απαντώντας σε ερώτηση αν φοβάται κοινωνική έκρηξη, όπως φοβούνται στην Ευρώπη, ο κ. Παπαθανασίου απάντησε μονολεκτικά «όχι», ενώ σε άλλη ερώτηση αν είναι ισχυρή η κυβέρνηση να ψηφίσει τα μέτρα, είπε «βεβαίως, είναι ισχυρή».

  • ** Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός δεξιώθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου σύσσωμη την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που κατέκτησε τον τίτλο της Ευρωλίγκας για 5η φορά. «Μας κάνατε υπερήφανους όλους τους Έλληνες» ήταν τα πρώτα λόγια του πρωθυπουργού προς διοίκηση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο των «πρασίνων». Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παύλος Γιαννακόπουλος, ευχήθηκε: «Θα προσπαθήσουμε και του χρόνου να είμαστε εδώ.»

  • ** Το απόγευμα ο κ. Καραμανλής θα αναχωρήσει για την Πράγα, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής για την Ανατολική Εταιρική Σχέση, που συνέρχεται αύριο.

    [02] Στην Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη μη ικανοποίηση, όπως αναφέρουν, των αιτημάτων τους πραγματοποίησαν στην Αθήνα αγρότες από την Κρήτη.

    Οι περίπου 1500 αγρότες, που έφτασαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά με δύο πλοία, ένα από το Ηράκλειο και ένα από τα Χανιά, συνοδευόμενοι από εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης (νομάρχες, δήμαρχοι, βουλευτές και εκπρόσωποι φορέων της Κρήτης), συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, όπου οραγματοποιηήθηκαν οι ομιλίες των εκπροσώπων των αγροτικών οργανώσεων με την προβολή των αιτημάτων τους, τα οποία αναφέρονται κυρίως στη λήψη μέτρων για τη στήριξη της ελαιοκαλλιέργειας, της αμπελοκαλλιέργειας και πρώιμων κηπευτικών

    Στη συνέχεια, αντιπροσωπεία των αγροτών επισκέφθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τους συνεργάτες του πρωθυπουργού Γ. Αγγέλου και Γ. Ανδριανό, στους οποίους επέδωσαν το υπόμνημα με τα αιτήματά τους, καθώς και τον πρόεδρο της Βουλής Δ. Σιούφα και τον ενημέρωσαν για τα αιτήματα της κινητοποίησής τους.

    Γύρω στις 2 το μεσημέρι έληξε η ειρηνική συγκέντρωση και οι αγρότες αποχώρησαν από το Σύνταγμα κατευθυνόμενοι προς τον Πειραιά για να επιστρέψουν στο νησί τους.

    [03] ΑΜΚΑ: Υποχρεωτικός από τον Ιούλιο

    Από τον Ιούλιο του 2009 οι πολίτες της χώρες θα έχουν το δικό τους μοναδικό και υποχρεωτικό ΑΜΚΑ (Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) που θα αποτελεί "ταυτότητα" εργασίας και ασφάλισης κάθε πολίτη σε όλες τις συναλλαγές που θα αφορούν αυτούς τους τομείς.

    Η ολοκλήρωση της απόδοσης του ΑΜΚΑ προωθεί και ισχυροποιεί την ασφαλιστική μεταρρύθμιση βάζοντας τα θεμέλια για σύγχρονες απλοποιημένες παροχές σε βασικούς τομείς της καθημερινότητας του πολίτη, τόνισε η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνη Πάλλη-Πετραλιά με αφορμή την εκστρατεία ενημέρωσης του υπουργείου σχετικά με τον ΑΜΚΑ.

    Ο ΑΜΚΑ θα αποδίδεται στους δικαιούχους του από τα ΚΕΠ όλης της χώρας και από τα 125 γραφεία ΑΜΚΑ που έχουν δημιουργηθεί στα ασφαλιστικά ταμεία.

    Για κάθε πληροφορία οι ασφαλισμένοι μπορούν να απευθύνονται στην τηλεφωνική γραμμή 11131. Επίσης μπορούν να ενημερώνονται από τη διαδικτυακή πύλη, στη διεύθυνση www.amka.gr.

    Μέχρι σήμερα η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικών Ασφαλίσεων ΑΕ ως ο αρμόδιος φορέας έχει ετοιμάσει μηχανογραφικά ΑΜΚΑ σε περίπου 7 εκατ. ασφαλισμένους και συνταξιούχους και έχει ήδη αποστείλει 2 εκατ. κάρτες σε δικαιούχους.

    Η αποστολή θα συνεχιστεί προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο μέχρι τον Ιούλιο όπου ο ΑΜΚΑ θα είναι απαραίτητος για όλους τους ασφαλισμένους.

    [04] Η Θεσσαλονίκη με τη ματιά των μαθητών

    Την πόλη της Θεσσαλονίκης μέσα από τη δική τους ματιά παρουσίασαν σε ομαδικές εργασίες τους μαθητές από 15 γυμνάσια και λύκεια, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

    Τα παλιά σπίτια της Ανω Πόλης, τα κάστρα και μνημεία, η ζωή των προσφύγων και ο πολιτισμός, οι παραδοσιακές αγορές, όψεις του χθες και του σήμερα, η επικοινωνία με τους γειτονικούς λαούς, αλλά και περιβαλλοντικά ζητήματα βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των μαθητών, οι οποίοι ανέδειξαν τα θέματα αυτά μέσα από θεατρικά δρώμενα, εκθέσεις φωτογραφίας, μουσική, χορό και παρουσιάσεις μέσω πόστερ ή ηλεκτρονικών υπολογιστών.

    Οι εργασίες τους πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των προγραμμάτων Καινοτόμων Δράσεων που υλοποιήθηκαν στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, κατά την οποία οι μαθητές επισκέφθηκαν τόπους και μνημεία και αναζήτησαν υλικό μέσα από βιβλία, το διαδίκτυο, φορείς και μουσεία.

    Τα 15 σχολεία δημιούργησαν το δίκτυο «Ανακαλύπτω τη Θεσσαλονίκη», το οποίο λειτούργησε για πρώτη φορά φέτος με στόχο την δημιουργική έρευνα των μαθητών γύρω από την πόλη τους και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα νέο θεσμό για την εκπαιδευτική κοινότητα.

    [05] Σχεδιάζει απολύσεις η Microsoft

    Η Microsoft γνωστοποίησε την πρόθεσή της να απολύσει περισσότερους από 3.000 υπαλλήλους της, ολοκληρώνοντας σχεδόν απόλυτα τα σχέδια που είχε ανακοινώσει τον Ιανουάριο για απολύσεις περίπου 5.000 εργαζομένων, ανακοίνωσε χθες Τρίτη η εταιρία.

    Η Microsoft είχε ήδη καταργήσει 1.400 θέσεις εργασίας όταν έκανε την ανακοίνωση των πρώτων μαζικών απολύσεων στην ιστορία της.

    Με την αποστολή email στους υπαλλήλους της εταιρίας χθες Τρίτη, ο διευθύνων σύμβουλός της, Στιβ Μπάλμερ, γνωστοποίησε ότι μπορεί να χρειαστούν και νέες απολύσεις.

    "Καθώς προχωράμε, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά τον αντίκτυπο της οικονομικής ύφεσης στην εταιρία και αν χρειαστεί θα λάβουμε επιπλέον μέτρα περικοπών, που θα περιλαμβάνουν και την κατάργηση θέσεων εργασίας", ανέφερε ο Μπάλμερ στο εσωτερικό σημείωμα που απέστειλε στους εργαζόμενους.

    Παρότι οι περισσότερες απολύσεις που έγιναν ήταν στις ΗΠΑ, ο τελευταίος κύκλος περιλαμβάνει ισάριθμες απολύσεις στις ΗΠΑ και στα παραρτήματα της εταιρίας σε άλλες χώρες.

    Η Microsoft ανακοίνωσε τα σχέδιά της για τη δημιουργία 2.000 με 3.000 θέσεων εργασίας από τώρα μέχρι τα μέσα του επόμενου χρόνου, πολλές από τις οποίες μπορεί να καλυφθούν από τους απολυμένους υπαλλήλους της.

    [06] "Διεύρυνση της Δημοκρατίας"

    Με τις ιδιαίτερες συναντήσεις, που είχε σήμερα με τον πρωθυπουργό της Φινλανδίας Μάτι Βνχανεν και τον πρόεδρο της φινλανδικής Βουλής Σάουλι Νιινιστο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλια, συνέχισε τον κύκλο των επαφών του στο Ελσίνκι, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στη Φινλανδία.

    Ο κ. Παπούλιας, σε σύντομο χαιρετισμό του στο φινλανδικό κοινοβούλιο, μετά την προσφώνησή του από τον πρόεδρο του Σώματος, επισήμανε την ανάγκη «διεύρυνσης της Δημοκρατίας στον κοινωνικό και τον οικονομικό τομέα» και «ελαχιστοποίησης του ελλείμματος δημοκρατίας στην ΕΕ».

    Υπογράμμισε ότι «πρέπει να υπάρχει καλύτερη συνεννόηση στην ΕΕ και να μην απογοητεύονται οι λαοί μας, γιατί πράγματι υπάρχει απογοήτευση, τουλάχιστον στην Ελλάδα, από την ΕΕ».

    «Aυτό οφείλεται στη γραφειοκρατία της ΕΕ και σε μερικές από τις μεγάλες χώρες της, που θέλουν να παίξουν ηγετικό ρόλο μέσα στην Ένωση και αρνούνται τη δημοκρατική ισοτιμία όλων των μελών της», διευκρίνισε.

    Ο Πρόεδρος εξέφρασε τη συγκίνησή του, που επισκέφθηκε τη Βουλή της Φινλανδίας, τόνισε τη δυναμική που έχουν οι σχέσεις Ελλάδας και Φινλανδίας, ενώ αναφέρθηκε και στην ελληνική προεδρία στον ΟΑΣΕ, λέγοντας ότι «ακολουθούμε το δρόμο, που άνοιξε η Φινλανδία, και ελπίζω να έχουμε την ίδια επιτυχία, παρόλο που αντιμετωπίζουμε περισσότερα προβλήματα σήμερα».

    Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της φινλανδικής Βουλής διαβίβασε, μέσω της ελληνικής πλευράς, πρόσκληση προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής Δημήτρη Σιούφα να επισκεφθεί τη Φινλανδία.

    Αργότερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε τον Ορθόδοξο Καθεδρικό Ναό Ουσπένσκι και παρακολούθησε δοξολογία προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Καρελίας και Πάσης Φινλανδίας, Λέοντα, και του Μητροπολίτη Ελσίνκι, Αμβρόσιου.

    Το βράδυ, θα χαιρετήσει ημερίδα της Φινλανδικής Επιτροπής για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα.

    Επισημαίνεται ότι, με πρωτοσέλιδά τους, όλες οι σημερινές φινλανδικές εφημερίδες και περιοδικά προβάλλουν εν εκτάσει τις χθεσινές δηλώσεις της προέδρου της Φινλανδίας, Τάρια Χάλονεν, για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

    Το επιχειρηματικό Φόρουμ

    Το πρωί, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη σε εκδήλωση του ελληνοφινλανδικού επιχειρηματικού φόρουμ, όπου μίλησε ο υφυπουργός των Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, επισημαίνοντας την πολιτική βούληση των Αθηνών να προωθηθεί η διμερής οικονομική και εμπορική συνεργασία με το Ελσίνκι.

    Στο φόρουμ, στο οποίο μετέχουν αντιπρόσωποι 20 ελληνικών επιχειρήσεων, ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε τις μεγάλες δυσκολίες της σημερινής οικονομικής συγκυρίας, επισήμανε, όμως, ότι παρά ταύτα οι δύο χώρες μπορούν να εμβαθύνουν στη συνεργασία τους, έχοντας υπόψη ότι ευκαιρίες υπάρχουν πάντα.

    Ο υφυπουργός ανέφερε, επίσης, ότι η Ελλάδα έχει παραδοσιακά κεντρικό ρόλο στην οικονομική πρόοδο της νοτιοανατολικής Ευρώπης και ως εκ τούτου, μπορεί να διευκολύνει τις φινλανδικές επιχειρήσεις, που θέλουν να εγκατασταθούν στη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά της περιοχής, ενώ το ίδιο μπορεί να γίνει και για την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, όπου η Ελλάδα έχει αναπτύξει ισχυρές οικονομικές σχέσεις με τις χώρες και αυτής της περιοχής, μιας περιοχής «αυξανόμενης γεωστρατηγικής σημασίας για προφανείς λόγους».

    Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η Ελλάδα, ως μέλος της ευρωζώνης, απολαμβάνει πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας, έχει δε το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα στην περιοχή.

    Είπε, ακόμη, ότι το 2008 η χώρα είχε ικανοποιητικό ρυθμό εξαγωγών, υπογράμμισε το γεγονός ότι ο εμπορικός στόλος με ελληνική σημαία είναι τρίτος στον κόσμο και έκανε εκτενή αναφορά στα μέτρα της κυβέρνησης για την προστασία της ελληνικής οικονομίας από την κρίση.

    Τέλος, ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε στην οικονομική διείσδυση της Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, καθώς επίσης στον ελληνικό τουρισμό και στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, υπογραμμίζοντας ότι οι ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας προσφέρουν το κατάλληλο περιβάλλον για την προσέλκυση νέων επενδύσεων στην καθαρή ενέργεια.

    [07] "Ενίσχυση του ΚΚΕ"

    «Ψήφος στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος στην ίδια πολιτική και στον δικομματικό καβγά που είναι η ανάσα για το σύστημα», τόνισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, κατά την ομιλία της σε προεκλογική εκδήλωση της φοιτητικής παράταξης του ΚΚΕ (ΠΚΣ) στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

    Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι είναι «εντελώς αφερέγγυος και χωρίς ανατρεπτικές λύσεις», για τον ΛΑΟΣ επικαλέστηκε ότι οι ίδιοι λένε πως είναι «δύο παρατάξεις σε μια» και για τους Οικολόγους Πράσινους σημείωσε ότι είναι «αντίγραφο» των Πράσινων του Γιόσκα Φίσερ στη Γερμανία και «εφεδρεία» είτε του ΠΑΣΟΚ είτε της ΝΔ.

    Σε δηλώσεις της η κα Παπαρήγα αναφέρθηκε στην υπόθεση Παυλίδη και στο θέμα των σκανδάλων, κατήγγειλε προσπάθεια αποπροσανατολισμού και φαρισαϊσμό και παρατήρησε: «Εν μέσω κρίσης, απολύσεων, σοβαρών προβλημάτων και μπροστά στις κάλπες ζούμε τον φαρισαϊσμό στον κύβο. Είτε μείνει βουλευτής ο Παυλίδης, είτε παραιτηθεί, αυτό δεν πρόκειται να έχει καμιά θετική επίπτωση. Δεν θα λύσει το πρόβλημα της ανεργίας. Για το ΚΚΕ μία είναι η επιλογή. Να ανοίξει η πλατιά συζήτηση στο λαό για τα ουσιαστικά προβλήματα. Όλα τα άλλα που ζούμε είναι η σαβούρα, η σήψη, η σαπίλα ενός πολιτικού συστήματος που δεν πρόκειται να εξυγιανθεί ούτε με Εξεταστικές Επιτροπές, ούτε με το μπουν στον Κορυδαλλό κάποιοι πολιτικοί».

    Σχετικά με τις προτάσεις που έχουν διατυπωθεί για αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών, επισήμανε: «Αυτή τη στιγμή παίζουν ακριβώς τον ρόλο του αποπροσανατολισμού και του φαρισαϊσμού, γιατί τάχα πρέπει να αναστηλωθεί το κύρος της Βουλής στα μάτια του λαού. Ακόμα κι αν γίνει ο καλύτερος νόμος περί ευθύνης υπουργών, που κι εμάς μας ενδιαφέρει, πρέπει να σας πω ότι αυτή η Βουλή δεν μπορεί να έχει κανένα κύρος. Πριν απ΄όλα γιατί έβγαλε σωρεία αντιλαϊκών αποφάσεων, όπως και οι προηγούμενες με την πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ».

    Σε ερώτηση αν αναφέρεται και στην πρόταση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Αλαβάνου, απάντησε: «Αναφέρομαι γενικά στον φαρισαϊσμό της μονόπλευρης συζήτησης πάνω σε αυτά τα θέματα, των κεντρικών συνεντεύξεων πάνω σε αυτά τα θέματα και στο παιγνίδι πάνω στο βήμα της Βουλής».

    Η κα Παπαρήγα κάλεσε τους φοιτητές να ψηφίσουν με πολιτικό κριτήριο και στις φοιτητικές εκλογές και να ενισχύσουν την παράταξη του ΚΚΕ.

    Ως προς τις εκλογές εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το ΚΚΕ θα έχει δυναμική παρουσία και ανοδική πορεία. «Ένα πράγμα χρειάζεται. Να αντιστοιχηθεί η ψήφος με τη λαϊκή δυσαρέσκεια που νιώθει ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων απέναντι στις κυβερνήσεις που γνώρισε και απέναντι στην ΕΕ. Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα που δεν λέρωσε τα χέρια του ούτε στο εθνικό ούτε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

    Σε ερώτηση αν θα ήταν λύση η προσφυγή σε πρόωρες βουλευτικές εκλογές υπογράμμισε: «Η εκλογική μάχη είναι από τις κορυφαίες πολιτικές μάχες, μπορεί να σε πάει πίσω, μπορεί να σε πάει και πολύ μπροστά. Επομένως, εμείς δουλεύουμε για το πολύ μπροστά του λαού».

  • ** Το βράδυ, η κα Παπαρήγα θα παραβρεθεί στη συναυλία - αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Γιάννη Ρίτσου, που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ, στο γήπεδο του Απόλλωνα, στη Ριζούπολη.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 6 May 2009 - 12:30:28 UTC