Browse through our Interesting Nodes about Foreign Delegations in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-03-18

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συζητήθηκε η εισοδηματική πολιτική
  • [02] Επεκτείνεται η κάρτα καυσαερίων
  • [03] "Οχι στην καταστολή"
  • [04] "Γενικευμένη κρίση"
  • [05] Διάλογος για τους πόρους των Δήμων

  • [01] Συζητήθηκε η εισοδηματική πολιτική

    Την εισοδηματική πολιτική συζήτησε η Διυπουργική Επιτροπή που συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου και την οποία θα ανακοινώσει αργότερα σήμερα ο Υπουργος Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου.

    Οι αποφάσεις είναι ανάλογες με την οικονομική συγκυρία, δήλωσε μετά τη συνεδρίαση ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς κα πρόσθεσε πως "είναι σαφώς δυσάρεστες, αλλά, όμως, η προσπάθεια είναι να έχουν το στοιχείο του δικαίου, να είναι, δηλαδή, κοινωνικά δίκαιες και να συμμετέχουν όλοι σ' αυτή την προσπάθεια αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης, ανάλογα με το εισόδημά τους".

    Το πρωί, ο κ. Κ.Καραμανλής συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον καθηγητή Πόλ Γκρούγκμαν, παρουσία του υπουργού Οικονομίας κ.Γ.Παπαθανασίου.

    Μέτρα για τους κουκουλοφόρους

    Θέματα που αφορούν το σωφρονιστικό σύστημα, καθώς και μέτρα για την προστασία της κοινωνικής ειρήνης, συζήτησε η Κυβερνητική Επιτροπή που συνεδρίασε χθες υπό την προεδρία του πρωθυπουργού.

    Ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας ανέφερε, σε δηλώσεις του, ότι τα μέτρα που αφορούν το σωφρονιστικό σύστημα είναι εκείνα που έχουν ήδη εξαγγελθεί, ενώ, όσο αφορά την προστασία της κοινωνικής ειρήνης, τόνισε ότι "προβλέπουμε σε σειρά από διατάξεις, σαν επιβαρυντική περίπτωση τη χρήση της κουκούλας, την απόκρυψη των χαρακτηριστικών".

    Ο κ.Δένδιας συμπλήρωσε λέγοντας ότι "ο Ελληνας πολίτης δεν κρύβει τα χαρακτηριστικά του και δεν φοβάται να δείξει το πρόσωπό του, ιδίως όταν διαμαρτύρεται".

    Ανακοίνωσε ακόμα ότι θα μειωθεί η προσωρινή κράτηση, καθώς -όπως είπε- κατά την κρίση της κυβέρνησης, όπως σήμερα υλοποιείται ο θεσμός, θα πρέπει να περιοριστεί δραστικά, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τις γενικές αρχές του δικαίου.

    Στην Ελλάδα, ανέφερε, κατά μέσο όρο έχουμε διπλάσιο ή τριπλάσιο αριθμό προσωρινά κρατουμένων σε σχέση με τις άλλες χώρες της Ευρώπης.

    Συνέντευξη Τύπου υπουργού Δικαιοσύνης

    Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής σε συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε τα μέτρα που προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση για τις φυλακές, προκειμένου να αποτρέπει τις αποδράσεις κρατουμένων.

    Επίσης ανακοίνωσε μέτρα που θα ληφθούν για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

    Ειδικότερα, ο Υπουργός Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι τα νοσοκομεία των φυλακών θα ενταχθούν στο ΕΣΥ και θα αλλάξει ο τρόπος συγκρότησης των υπηρεσιακών συμβουλίων των φυλακών, ενώ η πρόσληψη των διευθυντών των φυλακών θα γίνεται εκτός των προσώπων που υπηρετούν σήμερα στις διοικήσεις των φυλακών.

    Επίσης ανακοίνωσε ότι θα κατασκευαστεί φυλακή τύπου Γ΄ υψίστης ασφαλείας,στην οποία θα εκτίουν τις ποινές τους οι βαρυποινίτες. Ακόμη η κατοχή και χρήση κινητών τηλεφώνων από σωφρονιστικούς υπαλλήλους εντός των φυλακών θα αποτελεί ποινικό αδίκημα, ενώ η χρήση κινητού από τους κρατούμενους θα επισύρει βαρύτατες πειθαρχικές ποινές.

    Ο Υπουργός ανακοίνωσε νέα ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι θα υποβάλουν δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες). Οι κρατούμενοι δεν θα μετάγονται στα δικαστήρια της Αθήνας ή των άλλων μεγάλων πόλεων για να δικαστούν, αλλά θα δικάζονται στις πόλεις όπου κρατούνται.

    Στο πλαίσιο της αποσυμφόρησης των φυλακών, ο υπουργός Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι θα απολύονται υπό όρους όσοι έχουν μετατρέψιμες ποινές, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να εξαγοράσουν τις ποινές τους, ενώ οι μητέρες κρατούμενες οι οποίες έχουν ανήλικα παιδιά θα μπορούν αντί της ποινής της φυλάκισης να ασκούν κοινωφελή εργασία εκτός των φυλακών, εκτός αν έχουν καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης.

    Ο κ. Δένδιας ανακοίνωσε ότι απο δω και στο εξής, δικαίωμα επιθεώρησης στις φυλακές θα έχει ο "Συνήγορος του Πολίτη" ο οποίος θα έχει την υποχρέωση να αφιερώνει ειδικό κεφάλαιο για τις επιθεωρήσεις των φυλακών στην ετήσια έκθεσή του.

    Ομως, θα αλλάξει και ο τρόπος χορήγησης αδειών των κρατουμένων καθως θα λαμβάνεται και η γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα.

    Παράλληλα, ο υπουργός Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι όσοι συλλαμβάνονται να διαπράτουν τα αδικήματα της φθοράς ξένης περιουσίας της σωματικής ή θανατηφόρου βλάβης, της διατάραξης κοινωνικής ειρήνης και καλύπτουν τα πρόσωπά τους με κουκούλες, ή άλλα αντικείμενα ή αλλοιώνουν το πρόσωπό τους θα επιβαρύνονται με επιπλέον ποινές οι οποίες θα κυμαίνονται από 2-10 χρόνια.

    Επίσης, ο κ. Δένδιας ανακοίνωσε ότι για ορισμένα αδικήματα το μέτρο της προφυλάκισης θα αντικατασταθεί με περιοριστικά μέτρα, ενώ η εξύβριση των δημοσίων λειτουργών θα διώκεται αυτεπάγγελτα.

    Ο πρωθυπουργός στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ

    Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της διήμερης συνόδου Κορυφής της ΕΕ, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ. Αντώναρος.

    Ο Κ. Καραμανλής θα συμμετάσχει σε συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και κατόπιν θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

    Tο απόγευμα της Πέμπτης, θα ξεκινήσουν οι εργασίες της πρώτης ημέρας των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και το βράδυ ο πρωθυπουργός θα μετάσχει στο δείπνο εργασίας των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων.

    Η δεύτερη ημέρα των εργασιών της Συνόδου θα ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής, μετά δε την ολοκλήρωσή της, ο πρωθυπουργός θα κάνει δηλώσεις και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

    [02] Επεκτείνεται η κάρτα καυσαερίων

    Επεκτείνεται και σε άλλους νομούς της χώρας η εφαρμογή του μέτρου της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων- Κ.Ε.Κ στα αυτοκίνητα. Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδη Στυλιανίδη, το μέτρο αυτό θα εφαρμόζεται στο εξής και για τα αυτοκίνητα που έχουν ταξινομηθεί στους Νομούς Αρκαδίας και Χανίων.

    Παράλληλα, το υπουργείο Μεταφορών προωθεί ρύθμιση για αλλαγή των όρων και των προϋποθέσεων βάσει των οποίων τα αυτοκίνητα που έχουν ταξινομηθεί στους Νομούς -Αιτωλοακαρνανίας, Μεσσηνίας, Γρεβενών, Ζακύνθου, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Λευκάδας, Κυκλάδων, Σάμου και Λασιθίου θα εντάσσονται στο θεσμό της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων.

    Συγκεκριμένα, ενώ μέχρι σήμερα απαιτείται ένα συνεργείο για έλεγχο 3.000 οχημάτων, με τη νέα ρύθμιση σε κάθε συνεργείο ελέγχου θα αντιστοιχούν πλέον 6.000 οχήματα. Έτσι θα χρειάζεται πλέον μικρότερος αριθμός συνεργείων σε κάθε Νομό, προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα στην ένταξη των Νομών αυτών στο θεσμό της Κ.Ε.Κ.

    [03] "Οχι στην καταστολή"

    Για "αξιοποίηση" των επεισοδίων προκειμένου «να διαμορφωθεί ένα κράτος της πιο άγριας καταστολής» έκανε λόγο η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και εκτίμησε ότι γίνεται να προσπάθεια «να οργανώσουν και τους ίδιους τους κατοίκους, σε διάφορες μορφές οργάνωσης, με στόχο τάχα την καταπολέμηση της κοινωνικής εγκληματικότητας, στην πραγματικότητα τη διάδοση ενός πνεύματος τρομοκρατίας και αλληλοκαρφώματος».

    «Είναι άλλο πράγμα η κριτική που κάναμε στους κουκουλοφόρους και άλλο πράγμα να αποδεχθούμε τέτοιους στρατηγικούς σκοπούς που έχει η κυβέρνηση, στρατηγικοί σκοποί που άλλωστε είναι θωρακισμένοι και στο πλαίσιο της ΕΕ», τόνισε η κα Παπαρήγα.

    Η γγ του ΚΚΕ, η οποία συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Ελλάδας, τάχθηκε κατά της αλλαγή των εργασιακών σχέσεων στην υπηρεσία μέσω της αλλαγής του καθεστώτος λειτουργίας της ΕΣΥΕ.

    «Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία είναι υπηρεσία του κράτους και στο βαθμό που υπάρχουν σκέψεις και τοποθετήσεις για κάποια μορφή ιδιωτικοποίησης ή μετατροπής της σε ανεξάρτητη αρχή, εμείς θα αντιταχθούμε. Μπορεί να έχουμε διαφωνία με το κράτος το οποίο ζούμε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε να αλλάζουν οι εργασιακές σχέσεις. Και πολύ περισσότερο υπηρεσίες, για τις οποίες έχει ευθύνη το κράτος, να μετατίθενται σε άλλα κέντρα, τα οποία κανείς δεν μπορεί να τα ελέγξει ούτε και μέσα από το κοινοβούλιο» τόνισε η κα Παπαρήγα.

    [04] "Γενικευμένη κρίση"

    Στην Τρίπολη βρίσκεται από νωρίς το πρωϊ ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων και παραγωγικών τάξεων του νομού, στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας και άκουσε τις απόψεις τους. Επόμενη στάση του κ. Τσίπρα ήταν το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, όπου μίλησε στους φοιτητές, ενώ στις 19.30 θα ολοκληρώσει την περιοδεία του στην Τρίπολη, με ομιλία του στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

    Σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε το μεσημέρι, μίλησε για «γενικευμένη κρίση, που απαιτεί αλλαγή πολιτικής, δημόσιο έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος και αντικατάσταση του συμφώνου σταθερότητας».

    «Αντί αυτού, η κυβέρνηση ακολουθεί τεχνάσματα και υιοθετεί πλήρως τη θέση της ακροδεξιάς. Έχουμε συγκυβέρνηση ΝΔ και δεξιάς με πρόσχημα την οικονομική κρίση», υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΝ και πρόσθεσε πως ουδείς θα παραξενευτεί αν δει «τον κ. Καρατζαφέρη αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον κ. Μίχαλο κυβερνητικό εκπρόσωπο». Πρόσθεσε δε, ότι «δε θα αιφνιδιαστούμε αν δούμε την επαναφορά του νόμου περί τεντιμποϊσμού».

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που το τελευταίο οκτάμηνο έχει ανοιχτή επικοινωνία, σε ό,τι αφορά την έξοδο από την οικονομική κρίση, με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Δεν ακολουθεί ευκαιριακή πολιτική. Το ΠΑΣΟΚ κλείνει το μάτι στους μεγαλοεργολάβους και το ΚΚΕ διοργανώνει συνέδριο για τον αποσταλινισμό. Εμείς καταθέτουμε δημόσια τις σκέψεις και τις απόψεις μας στο πρόγραμμά μας», είπε ο κ. Τσίπρας.

    Για τις ευρωεκλογές σχολίασε ότι «το δίλημμα δεν είναι ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, είναι αλλαγή σελίδας ή μια από τα ίδια». Για δε, τις δημοσκοπήσεις ότι «η καταγραφή των ποσοστών γίνεται στις εκλογικές αναμετρήσεις, δεν καταγράφουμε το μπόι μας στις δημοσκοπήσεις των δελτίων ειδήσεων».

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει στη λογική της συσπείρωσης και ενότητας της αριστεράς. Αυτό μας έχει δώσει τη δυναμική όλο το προηγούμενο διάστημα. Η παράταξή μας για περισσότερες από δυο δεκαετίες έχει καταγράφει στο Ευρωκοινοβούλιο πλούσια δράση και είναι δύναμη με διεκδικητική αναφορά και δράση στην Ευρωβουλή», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΝ

    Σε ό,τι αφορά τα κρούσματα βίας, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι η παράταξή του έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις, που μορούν να φέρουν αποτέλεσμα. «Το τελευταίο διάστημα γινεται προσπάθεια να αξιοποιηθούν μονομερώς κάποια γεγονότα και δεν αντιμετωπίζονται με το ίδιο ενδιαφέρον. Δεν είδαμε το ίδιο ενδιαφέρον, όταν εκρηκτικοί μηχανισμοί παλαιότερα μπήκαν στα γραφεία του ΣΥΝ στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ή όταν δέχθηκε επίθεση μια καθαρίστρια με βιτριόλι. Πρέπει να είμαστε περισσότερο αντικειμενικοί για να αντιμετωπίσουμε την παραβατικότητα και την εγκληματικότητα», είπε.

    Μίλησε, επίσης, για «κίνδυνο ερημοποίησης της υπαίθρου, ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης», τοποθετήθηκε κατά του προέδρου του ΕΒΕΑ κ. Μίχαλου, υποστηρίζοντας πως «δεν έχει δικαίωμα να παρουσιάζεται, ως τιμητής της αριστεράς» και ζήτησε από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις να πάψει η συκοφαντική επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ.

    Απαντώντας σε ερώτηση για τους συμβασιούχους του υπουργείου Πολιτισμού, ο κ. Τσίπρας είπε η παράταξή του τάσσεται στο πλευρό τους, καθώς τα αιτήματά τους είναι δίκαια.

    Συνάντηση Αλαβάνου με εργαζόμενους στα Stage

    «Κατεπείγοντα και ουσιαστικά μέτρα για την πρόσληψη ανέργων» ζήτησε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων με Stage, ενώ έκανε λόγο για «προσπάθεια ανακύκλωσης της ανεργίας με έναν ρουσφετολογικό τρόπο που καθιστά τους εργαζομένους ομήρους της κυβέρνησης».

    Ο κ. Αλαβάνος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την προσπάθεια που κάνουν οι εργαζόμενοι στα Stage -στην πλειοψηφία τους γυναίκες, όπως είπε- και ζήτησε να μην υπάρξει «ούτε μια απόλυση» αλλά «ανανέωση των συμβάσεών τους με πλήρη μισθολογικά, ασφαλιστικά, εργασιακά δικαιώματα».

    Εξέφρασε, επίσης, την αποφασιστικότητα του ΣΥΡΙΖΑ «να σταθεί δίπλα στη νεολαία, η οποία υφίσταται ήδη πολύ έντονα την κρίση», την οποία δεν πρόκειται « να κάμψει κανείς με υπαινιγμούς ή με εκφοβισμούς» και κάλεσε την κυβέρνηση «να μη δημιουργεί ένα θερμοκήπιο ανεργίας, φτώχειας, εξευτελισμού των νέων το οποίο το μόνο που θα παράγει θα είναι βία, πλιάτσικο και σπάσιμο των τζαμαριών».

    Τέλος, αναφερόμενος στα μέτρα της κυβέρνησης για τους κουκουλοφόρους μίλησε για «μέτρα εντυπωσιασμού, αυταρχισμού και αποπροσανατολισμού και μπορεί να έχουν και σημαντικές νομικές επιπλοκές» και έκανε λόγο για «ανικανότητα ή σκοπιμότητα της κυβέρνησης σε σχέση με την έλλειψη προστασίας στον πολίτη».

    [05] Διάλογος για τους πόρους των Δήμων

    Σε διάλογο με το υπουργείο Οικονομικών για τους τρόπους αναπλήρωσης των πόρων που έχασαν οι Δήμοι από την μείωση του τέλους παρεπιδημούντων προσέρχεται από τις 4 Απριλίου η ΚΕΔΚΕ, όπως ανακοίνωσε ο προέδρος της ΚΕΔΚΕ κ. Νικήτας Κακλαμάνης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομίας κ. Γιάννη Παπαθανασίου.

    Ο κ.Κακλαμάνης χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή θετική, ενώ, όπως είπε, ελπίζει να έχουν καταλήξει σε συμφωνία στο τέλος Απριλίου. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι η πρόταση του υπουργού για διάλογο πρέπει να εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΚΕ ή από το έκτακτο συνέδριο στις 23 Μαρτίου.

    Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ κ. Ν. Κακλαμάνης δήλωσε:

    «Συναντήθηκα σήμερα με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Παπαθανασίου μετά από πρόσκλησή του προκειμένου να συζητήσουμε το επίμαχο θέμα που έχει προκύψει μετά την κατάργηση πλέον, γιατί ψηφίστηκε χθες από τη Βουλή, του 2%, ο οποίος ήταν ένας θεσμοθετημένος αναπτυξιακός για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα για τους τουριστικούς δήμους, πόρος.

    Ο υπουργός δεσμεύτηκε να ξεκινήσει διάλογος από τις 4 Απριλίου, επειδή μέχρι τότε πρέπει να προετοιμαστεί για το ECOFIN. Ο διάλογος θα ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Απριλίου.

    Ζητούμενο του διαλόγου είναι να βρεθεί λύση μόνιμης αναπλήρωσης των εσόδων που χάνει η Τοπική Αυτοδιοίκηση από την κατάργηση, ουσιαστικά, του τέλους παρεπιδημούντων.

    Ο διάλογος θα βασισθεί πάνω σε δύο από τις προτάσεις που έχει καταθέσει ήδη η ΚΕΔΚΕ ή οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική πρόταση προκύψει από το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.

    Οι δύο προτάσεις της ΚΕΔΚΕ είναι, πρώτον, συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα συνολικά έσοδα του ΕΤΑΚ με ποσοστό μέχρι 25% ή, δεύτερον, θεσμοθέτηση φόρου επιτηδεύματος με πάρα πολύ μικρό φορολογικό συντελεστή, ο οποίος θα εφαρμόζεται στο σύνολο των επιτηδευματιών.

    Εκτιμώ ως πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ ότι αυτή είναι μία θετική εξέλιξη, που ελπίζουμε ότι θα καταλήξει σε συμφωνία στο τέλος Απριλίου. Βεβαίως, απομένει η πρόταση του υπουργού για διάλογο, σε ό,τι αφορά την ΚΕΔΚΕ, να εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο ή και από το έκτακτο συνέδριό της, που έχει ζητήσει η αντιπολίτευση της ΚΕΔΚΕ και όπως ξέρετε έχει οριστεί για τη Δευτέρα 23 Μαρτίου».


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 18 March 2009 - 13:30:52 UTC