Read the Weekly Financial Report on Greek Markets (by SAE Americas) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-03-01

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ανάγκη πανευρωπαϊκού συντονισμού
  • [02] Ισόπαλο το ντέρμπι

  • [01] Ανάγκη πανευρωπαϊκού συντονισμού

    Την ανάγκη ενίσχυσης του συντονισμού σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για την αντιμετώπιση της κρίσης υπογράμμισε σήμερα από τις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής έκτακτης Συνόδου Κορυφής οι ευρωπαίοι ηγέτες ασχολήθηκαν με την αποκατάσταση της λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος στην Ευρώπη, τη διαφύλαξη της ομαλής λειτουργίας της εσωτερικής αγοράς, καθώς και τις συνέπειες της κρίσης στην απασχόληση.

    Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι πολλές ευρωπαϊκές οικονομίες βρίσκονται σε ύφεση και αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα στο χρηματοπιστωτικό τομέα. "Βιώνουμε πράγματι την πιο σοβαρή κρίση στη μεταπολεμική εποχή", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κ. Καραμανλής, επισημαίνοντας ότι από τον περασμένο Νοέμβριο έχουν γίνει παρεμβάσεις από τα κράτη μέλη και τα θεσμικά όργανα της ΕΕ.

    Ο πρωθυπουργός ανέφερε ακόμη ότι δεν μπορούν να αγνοηθούν τα κοινωνικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και τόνισε την ανάγκη βοήθειας προς τα στρώματα του πληθυσμού που πλήττονται περισσότερο από την κρίση. Ο Κ. Καραμανλής σημείωσε, ωστόσο, ότι θα πρέπει να αποφευχθεί η επιστροφή στον προστατευτισμό, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά θα μπορούσε να διακυβεύσει πολλά από αυτά που η Ευρώπη έχει πετύχει ως σήμερα.

    Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο Κ. Καραμανλής στην ανάγκη προστασίας οικονομικών τομέων όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, ο τουρισμός και η ναυτιλία. Ο πρωθυπουργός ανέφερε ακόμη ότι συζητήθηκαν τα προβλήματα της πραγματικής οικονομίας, καθώς και το ζήτημα της ενίσχυσης της εποπτείας των χρηματοπιστωτικών οργανισμών και ιδρυμάτων της Ευρώπης.

    Σε ό,τι αφορά το θέμα της απασχόλησης, τόνισε ότι θα πρέπει να αξιοποιηθούν όλα τα εργαλεία που διαθέτει η ΕΕ, αρχής γενομένης από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

    Συνεχίζοντας ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι η οικονομική κρίση πλήττει την Ελλάδα όπως και όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι τρεις είναι οι βασικές προτεραιότητες της ελληνικής κυβέρνησης. Πρώτη είναι η τόνωση της ανάπτυξης, δεύτερη η δημοσιονομική εξυγίανση και τρίτη η στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών.

    Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επίτευξη αυτών των τριών στόχων είναι μία δύσκολη υπόθεση και υπογράμμισε ότι το μεγάλο χρέος το οποίο έχει η χώρα δεν επιτρέπει στην κυβέρνηση να κάνει τις παροχές τις οποίες θα επιθυμούσε. Αυτό όμως δε σημαίνει, ότι δεν έχουμε κάνει και δεν θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν μέσα στα όρια των αντοχών της οικονομίας για να ενισχυθούν οι εισοδηματικά ασθενέστερες ομάδες του ελληνικού πληθυσμού, ανέφερε ο Κ. Καραμανλής. Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην εγγύηση των καταθέσεων, αλλά και στα πρόσφατα κοινωνικά επιδόματα τα οποία έδωσε η κυβέρνηση. Καταλήγοντας επί του θέματος, σημείωσε ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης να μειώσει περισσότερο το έλλειμμα δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και κάποιες πρόσθετες κοινωνικές παρεμβάσεις.

    Δεν ωραιοποιήσαμε ποτέ την κατάσταση, η κατάσταση είναι δύσκολη, η κρίση δεν είναι στατική και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την έκβασή της, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός . Επιπλέον, τόνισε ο Κ. Καραμανλής η θέση της ΕΕ είναι ότι στα δημοσιονομικά χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια, ενώ η Ελλάδα από την πλευρά της, είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει το σχέδιό της, χωρίς την παραμικρή απόκλιση και να είναι σε ετοιμότητα ώστε να κάνουμε τις αναγκαίες προσαρμογές ή βελτιώσεις, όποτε χρειαστεί. Σε αυτό το πλαίσιο εφαρμόζουμε σειρά μέτρων για την περιστολή των δαπανών στο δημόσιο. "Μοναδικός γνώμονας γι΄αυτό είναι το συμφέρον της χώρας," ανέφερε ο Κ. καραμανλής.

    Εξάλλου, ερωτηθείς ο Κ. Καραμανλής δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν αντιμετώπισε και δεν αντιμετωπίζει ούτε σήμερα κανένα πρόβλημα στην εξυπηρέτηση του δανεισμού της. Συμπλήρωσε, ότι η δανειοληπτική ικανότητα της Ελλάδας δεν αμφισβητείται από κανέναν και σημείωσε ότι τα πρόσφατα δάνεια που συνήψε η χώρα είχαν και μεγάλη ζήτηση και υπερκαλύφθηκαν.

    Κληθείς στη συνέχεια να σχολιάσει τις πρόσφατες αναφορές του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι ήρθε στις Βρυξέλλες, χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο, ο πρωθυπουργός αφού υπενθύμισε ότι η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που διέγνωσαν το βάθος της οικονομικής κρίσης και ότι η ελληνική κυβέρνηση ήταν από τις πρώτες κυβερνήσεις που έλαβαν συγκεκριμένα μέτρα σε ό,τι αφορά τον τραπεζικό τομέα και την εγγύηση των καταθέσεων, κατέληξε λέγοντας ότι είναι εσφαλμένο να λέγεται ότι η Ελλάδα δεν έχει συγκεκριμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η κρίση.

    "Αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα με το μεγαλύτερο δυνατό αίσθημα ευθύνης", δήλωσε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι απορρίπτει τις λογικές της ανευθυνότητας και του λαϊκισμού. "Δεν προσφέρονται αυτά τα θέματα για κομματική εκμετάλευση," ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κ. Καραμανλής. Άλλο είναι να αναφερόμαστε σε θέματα που ακούγονται ευχάριστα και άλλο να πετυχαίνουμε αποφάσεις για το συμφέρον της χώρας, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

    Ερωτηθείς, τέλος, ως προς το ενδεχόμενο προκήρυξης εκλογών, ο πρωθυπουργός επανέλαβε με έμφαση ότι δεν σκέφτεται εκλογές και ότι έχει τελειώσει αυτό το θέμα. Καταλήγοντας, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι ζούμε έκτακτες συνθήκες και ότι δεν είναι τυχαίο ότι για μία ακόμη φορά υπήρξε έκτακτη συνάντηση των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ.

    Κάτω από αυτές τις έκτακτες συνθήκες έχει σημασία να επιδείξουν οι πάντες αίσθημα ευθύνης, τόνισε ο πρωθυπουργός. Σημείωσε, δε, ότι ακόμα και αν δεν είναι δυνατόν να υπάρξει συναίνεση σε όλα, είναι σίγουρο ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία τουλάχιστον σε μερικά βασικά θέματα, αναφέροντας χαρακτηριστικά τα όρια αντοχής της οικονομίας και τις υποχρεώσεις που έχει η χώρα στο πλαίσιο της ΕΕ. "Η έξοδος από την κρίση είναι εθνική υπόθεση και σαν τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλους", τόνισε ο Κ. Καραμανλής. Η ύπαρξη συναινετικού κλίματος θα ήταν ιδιαίτερα σημαντική και θα συνέβαλε στην ταχύτερη έξοδο από την κρίση, κατέληξε ο πρωθυπουργός.

    Κοινό ανακοινωθέν

    Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ συμφώνησαν σήμερα ότι "η Ευρώπη θα μπορέσει να αντιμετωπίσει και να εξέλθει από την παρούσα οικονομική κρίση, μόνο αν εξακολουθήσει να δρα με συντονισμένο τρόπο, εντός του πλαισίου της ενιαίας αγοράς και της οικονομικής και νομισματικής ένωσης". Αυτό υπογραμμίζεται στο κοινό ανακοινωθέν τύπου, στο οποίο κατέληξαν οι 27 ηγέτες που συνεδρίασαν, άτυπα σήμερα στις Βρυξέλλες. Το ανακοινωθέν Τύπου έχει δύο βασικά κεφάλαια, ένα που αφορά την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και την προώθηση οικονομικής σταθερότητας στην ΕΕ και ένα δεύτερο που αφορά τη "νέα δραστηριοποίηση της πραγματικής οικονομίας".

    Σε ό,τι αφορά την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης και την προώθηση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, οι 27 τονίζουν ότι θα πρέπει να συνεχιστούν οι εργασίες, βάσει των αρχών που συμφωνήθηκαν τον Οκτώβριο του 2008, ώστε να αποκατασταθούν κατάλληλοι και αποτελεσματικοί όροι χρηματοδότησης στην οικονομία. Επισημαίνεται ότι το άνοιγμα του πιστωτικού διαύλου, είναι καθοριστικής σημασίας, όπως και αυτό της αντιμετώπισης του θέματος των απομειωμένων περιουσιακών στοιχείων των τραπεζών, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές που έδωσε στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 25 Φεβρουαρίου.

    Οι 27 τονίζουν επίσης, τη σημασία που έχει η πλήρης τήρηση των κανόνων του ανταγωνισμού στην ΕΕ, καθώς και η βελτίωση των κανονιστικών ρυθμίσεων που αφορούν την εποπτεία των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επισημαίνει ακόμα την ανάγκη εξασφάλισης της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας των δημοσίων οικονομικών στα κράτη μέλη της ΕΕ, καθώς επίσης και την ανάγκη ενίσχυσης της μακροοικονομικής σταθερότητας σε ολόκληρη την Ευρώπη, βάσει αναλύσεων της Επιτροπής και λαμβανομένου υπόψη του σημαντικού ρόλου των διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Τέλος το Συμβούλιο καλεί το Ecofin να εξετάζει επί διαρκούς βάσεως την οικονομική κατάσταση στην ΕΕ, ώστε να αναζητούνται ενδεχόμενες συγκεκριμένες δράσεις, κατά περίπτωση.

    Σε ό,τι αφορά τη νέα δραστηριοποίηση της πραγματικής οικονομίας, το ευρωπαϊκό Συμβούλιο καλεί να γίνει αξιολόγηση τόσο του ευρωπαϊκού προγράμματος ανάκαμψης της οικονομίας, όσο και των εθνικών προγραμμάτων στο επόμενο Εαρινό Συμβούλιο. Επισημαίνεται ακόμη ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της αυτοκινητοβιομηχανίας και συνιστά ευρωπαϊκό συντονισμό των σχεδίων για την ανανέωση των στόλων των οχημάτων στα κράτη-μέλη. Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καλεί επίσης να ληφθούν μέτρα για την τόνωση της απασχόλησης στην Ευρώπη, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να αξιοποιηθεί πλήρως το ευρωπαϊκό κοινωνικό ταμείο και το λεγόμενο ταμείο προσαρμογής στην παγκοσμιοποίηση, ώστε να περιοριστούν οι απώλειες θέσεων εργασίας.

    Τέλος, σε ό,τι αφορά τη συνεργασία σε παγκόσμιο επίπεδο, η Σύνοδος Κορυφής υπογραμμίζει ότι θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι ειδικές συνθήκες των αναπτυσσομένων χωρών, ενώ παράλληλα επισημαίνει την ανάγκη να αναγνωρισθεί η σημασία της Συνόδου Κορυφής της Ομάδας των 20 στο Λονδίνο, για την ανοικοδόμηση της εμπιστοσύνης των επιχειρήσεων, των πολιτών και του χρηματοπιστωτικού τομέα.

    [02] Ισόπαλο το ντέρμπι

    Η δύναμη και το μέτριο θέαμα ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία στο μεγάλο ντέρμπι της 24ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο «Καραϊσκάκη», το οποίο έληξε χωρίς γκολ (0-0). Πολλές δυνατές προσωπικές μονομαχίες, αρκετές κίτρινες κάρτες και λίγες φάσεις συνέθεσαν το αγωνιστικό προφίλ της κόντρας των «αιωνίων» αντιπάλων. Να σημειώσουμε ότι από το 58ο λεπτό ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής (δεύτερη κίτρινη) του Γιόσου Σαριέγκι.

    Το ντέρμπι... ζωντανά

    1' Ξεκίνησε ο αγώνας

    6' Κόρνερ του Μπελούτσι ο Ντιόγο έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Γκαλίνοβιτς μπλόκαρε εύκολα.

    22' Κίτρινη στον Σαριέγκι

    25' Κίτρινη στον Ντούντου

    27' Σουτ του Σαλπιγγίδη η μπάλα πέρασε άουτ.

    29' Το δυνατό σουτ του Πατσατζόγλου δεν βρήκε στόχο.

    30' Μικρή διακοπή στο παιχνίδι, καθώς κροτίδα έσκασε δίπλα στον Γκαλίνοβιτς.

    43' Αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ζεβλάκοφ πήρε τη θέση του τραυματία Αντζα.

    45' Ημίχρονο στο "Καραϊσκάκη".

    46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

    51' Καλό σουτ του Ιβανσιτς το οποίο, όμως, δεν βρήκε στόχο.

    53' Κίτρινη κάρτα στον Βαβζίνιακ

    56' Κίτρινη κάρτα στον Ντιόγκο

    58' Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σαριέγκι. Ο Παναθηναϊκός μένει με δέκα παίκτες

    59' Κεφαλιά του Πατσατζόγλου, μετά από σέντρα του Ντιόγο, η μπάλα καταλήγει άουτ.

    62' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Βγαίνει ο Ίβανσιτς και στην θεση του μπαίνει ο Σπυρόπουλος.

    63' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Την θέση του Ρουκάβινα πήρε ο Χριστοδουλόπουλος.

    66' Σουτ του Μπελούτσι πάνω στην κίνηση, μπλόκαρε ο Γκαλίνοβιτς.

    68' Κίτρινη κάρτα στον Γκαλέτι.

    69' Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα! Απευθείας φάουλ του Καραγκούνη η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Νικοπολίδη.

    75' Κίτρινη καρτα στον Μπελούτσι

    76' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Την θέση του Πατσατζόγλου παίρνει ο Μενδρινός.

    79' Κίτρινη κάρτα στον Χριστοδουλόπουλο.

    81' Το σουτ του Σιμάο δεν βρήκε τον στόχο.

    84' Βγαίνει ο Σαλπιγγίδης και την θέση του παίρνει ο Κλέιτον.

    85' Κίτρινη κάρτα στον Σπυρόπουλο.

    87' Σέντρα του Τοροσίδη, ο Μπελούτσι έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Γκαλίνοβιτς με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.

    93' Εληξε το ματς.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Αντζας (43' λ.τρ. Ζεβλάκοφ), Πάντος, Πατσατζόγλου (76' Μενδρινός), Ντουντού, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς, Μπελούτσι, Ντιόγκο.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Βύντρα, Σαριέγκι, Βαβζίνιακ, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Σαλπιγγίδης (84' Κλέιτον), Καραγκούνης, Ίβανσιτς (62' Σπυρόπουλος), Ρουκάβινα.

    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ: 1-2

    Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, που επιβλήθηκε του Πανιωνίου με 2-1 στη μεταξύ τους αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λουρένσο στο 58΄, ενώ για τον ΠΑΟΚ "από μηχανής Θεός" ήταν ο Μπακαγιόκο, που ισοφάρισε στο 75΄ και έδωσε το τρίποντο στις καθυστερήσεις, σκοράροντας το πέμπτο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 0-0

    Χωρίς γκολ και με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες έκλεισε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας στην Κομοτηνή με το παιχνίδι του Πανθρακικού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (0-0). Δυνατές μάχες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, πολλά φάουλ, αλλά... ουσία μηδέν!

    ΟΦΗ-Πανσερραϊκός 0-0

    Δυσκόλεψαν τα πράγματα για τον ΟΦΗ όσον αφορά στην προσπάθεια της ομάδας του Ηρακλείου να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς το συγκρότημα της Κρήτης δεν κατόρθωσε να κάμψει στο "Παγκρήτιο" την αντίσταση του Πανσερραϊκού, που απέσπασε ισοπαλία 0-0.

    Λεβαδειακός-Ηρακλής 3-0

    Πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που καταβάλει για να παραμείνει στην ανώτατη εθνική κατηγορία σημείωσε ο Λεβαδειακός, ο οποίος επιβλήθηκε στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας του Ηρακλή με 3-0. Tα τέρματα σημείωσαν οι Μουλόπουλος στο 22ο λεπτό και οι Ναπολεόνι, Κόλτζος στις καθυστερήσεις του πρώτου και δεύτερου ημιχρόνου, αντίστοιχα.

    ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ: 2-1

    "Zωντανή" στο παιχνίδι για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης έμεινε η ΑΕΚ, που στο πλαίσιο της 24ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας επικράτησε 2-1 της Ξάνθης. Στο 10΄ ο Εντίνιο και στο 49΄ ο Μπλάνκο βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ για τους ακρίτες μείωσε στο 57΄ ο Πόι. Στο 62΄ το σουτ του Ντιουφ απέκρουσε αρχικά ο Γκσπούρνινγκ και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

    ΛΑΡΙΣΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 3-2

    Ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης, που οδηγεί στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, έκανε σήμερα η Λάρισα. Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, επικράτησε 3-2 του Εργοτέλη στο Αλκαζάρ, με σκόρερ τους Ζουράφσκι (15΄), Φωτάκη (47΄) και Γκουέλα (54΄). Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Φερνάντες στο 34΄, ενώ ο Μπούντιμιρ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 82΄.

    ΑΡΗΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: 2-1

    Στις καθυστερήσεις ο Αρης λύγισε την αντίσταση του Θρασύβουλου και πήρε τη σημαντική νίκη με 2-1, στο πλαίσιο της 24ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με αυτογκόλ του Πρίττα και ισοφάρισε ο Αρης στο 35' με πέναλτι του Κάμπορα. Στις καθυστερήσεις ο Βλόνταρτσικ λύτρωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι από το 63' αγωνίσθηκαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καράμπελα.

    Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

    Κυριακή 1η Μαρτίου 19:00 Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης NOVA


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 1 March 2009 - 19:30:18 UTC