Browse through our Interesting Nodes on Greek Politics Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-02-02

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνάντηση με το προεδρείο της ΓΣΕΕ
  • [02] Συγκρότηση επιτελικών κύκλων στο ΠΑΣΟΚ
  • [03] Η ατζέντα της ημέρας
  • [04] "Ο λαός θα πει την τελευταία λέξη"
  • [05] "Η κοινωνία θέλει άλλη κατεύθυνση"

  • [01] Συνάντηση με το προεδρείο της ΓΣΕΕ

    Με το προεδρείο της ΓΣΕΕ θα συναντηθεί το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, κατόπιν αιτήματος της συνδικαλιστικής οργάνωσης.

    Η ενίσχυση της ανάπτυξης, η σταδιακή μείωση των ελλειμμάτων και η στήριξη των κοινωνικά ασθενέστερων είναι οι τρεις στόχοι του προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης 2008-2011 που υπέβαλε η χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

    Η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πέντε χωρών της ευρωζώνης που θα πετύχουν το 2009 θετικό πρόσημο στο ρυθμό ανάπτυξης, δήλωσε ο κ. Παπαθανασίου παρουσιάζοντας το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης , το οποίο -όπως είπε- αποτελεί το σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κρίσης ώστε να εξέλθει η χώρα ισχυρότερη.

    Η κρίση, σημείωσε ο κ.Παπαθανασίου, έχει οδηγήσει σε αύξηση των ελλειμμάτων ενώ υπάρχει και το πρόβλημα του υψηλού δημοσίου χρέους που επιβαρύνει τη χώρα με υψηλούς στόχους.

    Η κυβέρνηση προωθεί τη μείωση του ελλείμματος και του χρέους και τον περιορισμό της σπατάλης στο δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Με στοχευμένες πολιτικές, είπε ο κ.Παπαθανασίου, θα ενισχύσουμε τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού διότι αυτό αποτελεί υποχρεώση της πολιτείας και παράλληλα θα επιταχύνουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές, προωθώντας το άνοιγμα των αγορών, και την προσέλκυση επενδύσεων.

    Βιώνουμε μια πρωτοφανή διεθνή κρίση, είπε ο υπουργός Οικονομίας και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει το σχέδιο για να την αντιμετωπίσει, ενισχύει τις δυνάμεις της παραγωγής και της εργασίας και την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών. "Η Ελλάδα μπορεί να αντιμετωπίσει την κρίση και να βγει από αυτήν καλύτερη και ισχυρότερη", τόνισε.

    Σύμφωνα με το πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης 2008-2011 το έλλειμμα θα είναι 3,7% το 2008 και το 2009, ενώ για τα επόμενα χρόνια προβλέπεται να μειωθεί στο 3,2% το 2010 και στο 2,6% το 2011. Επίσης, το πρόγραμμα προβλέπει ρυθμό ανάπτυξης 1,1% για το 2009 και αυτό, γιατί αναμένεται να συμβάλουν θετικά στην ανάπτυξη μια σειρά από παράγοντες, όπως οι Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα - που τώρα αρχίζουν να αποδίδουν - ο Επενδυτικός Νόμος, καθώς και το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων και η ενεργοποίηση του ΕΣΠΑ.

    Η απασχόληση προβλέπεται ότι θα αυξηθεί το 2009 κατά 0,2%, το 2010 κατά 0,6% και το 2011 κατά 0,7%. Ενώ η ανεργία, λόγω της διεθνούς ύφεσης, προβλέπουμε να αυξηθεί από 7,5% το 2008 σε 8,0% το 2009 και να παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα μέχρι το 2011, οπότε και θα αρχίσει να μειώνεται.

    Σχετικά με τις δαπάνες, οι υπερβάσεις αφορούν κυρίως τα κονδύλια με στόχο την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, όπως οι συντάξεις, η χρηματοδότηση των Ταμείων Κοινωνικής Ασφάλισης και τα επιδόματα κοινωνικής αλληλεγγύης. Ειδικότερα, οι εισπράξεις αναμένονται χαμηλότερες κατά 2,5 δισ. ευρώ περίπου, σε σύγκριση με την πρόβλεψη που περιλαμβάνεται στον κρατικό προϋπολογισμό για το 2009. Το προβλεπόμενο ποσό της μείωσης, προκύπτει ως εξής:

    - περίπου 600 εκατ. ευρώ από την άμεση φορολογία (κυρίως των επιχειρήσεων λόγω μειωμένων κερδών το 2008)

    - 1,6 δισ. ευρώ από την έμμεση φορολογία, ως αποτέλεσμα της επιβράδυνσης στην ανάπτυξη

    - 220 εκατ. από τη ρύθμιση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων και των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο, ως αποτέλεσμα της περιορισμένης ρευστότητας.

    - Οι επιστροφές φόρων θα είναι υψηλότερες κατά περίπου 400 εκατ. ευρώ, προκειμένου να συνεχιστεί η διασφάλισης επαρκούς ρευστότητας στην αγορά (επιτάχυνση των επιστροφών ΦΠΑ).

    Τα έσοδα του προϋπολογισμού του 2009 θα ενισχυθούν από πηγές, όπως το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων (ΕΤΑΚ) του 2008 για τα νοικοκυριά (το οποίο, όπως αναφέρθηκε, θα εισπραχθεί εντός του 2009), το μέρος των εισπράξεων από τη ρύθμιση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων και των ληξιπρόθεσμων οφειλών, που επίσης μεταφέρονται στο 2009, καθώς και τα έσοδα από τις φορολογικές ρυθμίσεις που ψηφίστηκαν από τη Βουλή τον περασμένο Σεπτέμβριο.

    Εξάλλου, στο επικαιροποιημένο πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης 2008-2011 αναφέρεται ότι οι νέες προσλήψεις θα είναι δραστικά περιορισμένες στο δημόσιο τομέα και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και ότι θα προχωρήσει η ενοποίηση φορέων και οργανισμών του δημοσίου τομέα με ορίζοντα τεσσάρων μηνών. Ταυτόχρονα, αναθεωρείται το σύστημα αποδοχών των διοικητικών στελεχών σε φορείς του δημοσίου τομέα, ενώ οι ελαστικές δαπάνες θα παρακολουθούνται στενά και αυστηρά σε μηνιαία βάση.

  • Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νεοεκλεγέντα Πατριάρχη Μόσχας και πάσης Ρωσίας κ.κ. Κύριλλο απέστειλε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Στην επιστολή του, ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η ανάδειξη του νέου Πατριάρχη σηματοδοτεί μια ιστορική στιγμή για την Εκκλησία της Ρωσίας και επισημαίνει τους δεσμούς μεταξύ των ομοδόξων λαών της Ελλάδας και της Ρωσίας.

    [02] Συγκρότηση επιτελικών κύκλων στο ΠΑΣΟΚ

    Αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του ΠΑΣΟΚ, στο κεντρικό επίπεδο, αποφάσισε ο πρόεδρος του Κινήματος, Γιώργος Παπανδρέου.

    Oπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου Γιώργος Παπακνωνσταντίνου,οι αλλαγές γίνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ΠΑΣΟΚ, ενόψει της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας.

    Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Παπανδρέου συγκροτούνται έξι επιτελικοί κύκλοι, στους οποίους μετέχουν τα κορυφαία στελέχη του Κινήματος, ανάλογα με τις αρμοδιότητες και τους ρόλους που είχαν μέχρι τώρα και τους οποίους θα διατηρήσουν και στο εξής.

    Οι τοποθετήσεις που έγιναν στους επιτελικούς κύκλους ακολούθησαν τη σειρά Πολιτικό Συμβούλιο, Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι, πολιτικοί Εκπρόσωποι και δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο σκέπτεται ο κ. Παπανδρέου αναφορικά με τον τρόπο αξιοποίησης των στελεχών του Κινήματος στο κυβερνητικό σχήμα του ΠΑΣΟΚ, εφόσον κερδίσει τις εκλογές.

    Κάθε επιτελικός κύκλος θα έχει στην αρμοδιότητά του :

    Α. Τη διατύπωση των προτάσεων και των προτεραιοτήτων του Κινήματος,

    Β. Την παρακολούθηση και την αξιολόγηση των κυβερνητικών δραστηριοτήτων στον τομέα ευθύνης τους,

    Γ. Την ανάδειξη των κυβερνητικών ευθυνών και λαθών,

    Δ. Την ανάδειξη των προτάσεων και προτεραιοτήτων του Κινήματος.

    Σήμερα αναμένεται η πρώτη συνεδρίαση του Επιτελικού Κύκλου Οικονομίας, υπό την προεδρία του κ. Παπανδρέου. Ο κύκλος της Οικονομίας επελέγη ως πρώτος, λόγω της συγκυρίας. Οι συνεδριάσεις των επιτελικών κύκλων, πάντως, θα γίνονται υπό την προεδρία του Προέδρου του Κινήματος.

    Εντός της εβδομάδας, εξάλλου, πιθανότατα την Πέμπτη, αναμένεται εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

    Όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, οι επιτελικοί κύκλοι που συγκροτήθηκαν με απόφαση του κ. Παπανδρέου έχουν ως εξής:

    Οικονομία: Λ. Κατσέλη, Θ. Πάγκαλος, Χ. Παπουτσής, Μ. Χρυσοχοϊδης, Γ. Παπακωνσταντίνου

    Πολίτης-Κράτος-Αυτοδιοίκηση: Ντ. Ρόβλιας, Ε. Βενιζέλος, Χ. Καστανίδης, Φ. Πετσάλνικος, Μ. Μπόλαρης, Γ. Παπαδημητρίου

    Κοινωνική Πολιτική: Φ. Γεννηματά Γ. Φλωρίδης, Ε. Χριστοφιλοπούλου, Κ. Σκανδαλίδης

    Παιδεία-Νεολαία-Πολιτισμός: Σ. Ράπτη, Α. Διαμαντοπούλου, Μ. Δαμανάκη, Σ. Σακοράφα, Τ. Xυτήρης

    Εξωτερική Πολιτική - Άμυνα: Μ. Καρχιμάκης, Π. Μπεγλίτης, Α. Λοβέρδος, Β. Παπανδρέου

    Πράσινη Ανάπτυξη-Περιβάλλον: Μ. Ξενογιαννακοπούλου, Α. Γκερέκου, Β. Έξαρχος, Σ. Κουβέλης, Γ. Μαγκριώτης, Ν.Σηφουνάκης, Ε. Τσουρή

    Στους επιτελικούς κύκλους θα μετέχουν επίσης, ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Ρέππας, και ο Γενικός Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Αθανασάκης.

    Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα μπορούν να μετέχουν και στους επιτελικούς κύκλους που αναφέρονται στην κατανομή των κοινοβουλευτικών τους αρμοδιοτήτων.

    Θα καλούνται επίσης στις συνεδριάσεις, οι Γραμματείς των αντίστοιχων Τομέων, οι εισηγητές των αντίστοιχων ΚΤΕ, οι ευρωβουλευτές και οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ σε διεθνείς Οργανισμούς, όπως ο Πέτρος Ευθυμίου, ως αντιπρόεδρος του ΟΑΣΕ, ανάλογα με την ημερήσια διάταξη, καθώς και η Διευθύντρια της Κοινοβουλευτική Ομάδας, Ρεγγίνα Βάρτζελη.

    [03] Η ατζέντα της ημέρας

  • Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά αγροτών -Τρακτέρ από το Ηράκλειο Κρήτης ( 05:30:00, Λιμάνι Πειραιά)

  • Ο Τομέας Παιδείας ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής την Πολιτική εκπρόσωπο για θέματα Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΓΣΕΕ , όπου θα έχει συνάντηση με τη Διοίκηση της Συνομοσπονδίας για για θέματα Παιδείας. (10:30:00, Αθήνα)

  • Διεθνές επιστημονικό συνέδριο με θέμα "η ρωσική γλώσσα στο σύγχρονο κόσμο", διοργανώνει το Κέντρο Μαύρης Θάλασσας, στο ξενοδοχείο Holiday Inn. (11:00:00, Θεσσαλονίκη)

  • ΟΠΑΠ ΑΕ-Τελετή παράδοσης-παραλαβής των έργων αναμόρφωσης του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας (11:30:00, Καλλιθέα, Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας)

  • Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί τον Έλληνα Επίτροπο στην ΕΕ Σταύρο Δήμα (13:00:00, Προεδρικό Μέγαρο)

  • Συνάντηση του Κ. Καραμανλή με το προεδρείο της ΓΣΕΕ (13:30:00, Αθήνα/Μέγαρο Μαξίμου)

  • Συνέντευξη τύπου Λ.Κατσέλη, Φ Γεννηματά και Ε Χριστοφιλοπούλου για την παρουσίαση ημερίδας του τομέα γυναικών του ΠΑΣΟΚ (14:00:00, Αθήνα/Χαρ.Τρικούπη 50)

  • Εκδήλωση του ΔΣΑ για τον Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλο - Θα μιλήσουν οι: Α. Κακλαμάνης, Ευ. Μεϊμαράκης, Φ. Κουβέλης και Δ. Παξινός (19:00:00, Αθήνα/Μέγαρο Καρατζά-Αιόλου 82)

  • Παρουσίαση με θέμα "Υγρότοποι της Θεσσαλονίκης" διοργανώνει η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία, στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων. (19:00:00, Θεσσαλονίκη/πλατεία Αριστοτέλους)

  • Ιδρυμα Ευγενίδου - Τελετή έναρξης εορτασμού του Παγκόσμιου Ετους Αστρονομίας για την Ελλάδα (20:00:00, Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο)

    Επίσκεψη ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη στο Βελιγράδι

  • Επίσκεψη Γ. Καρατζαφέρη στην Καλαμάτα

  • Έκδοση απόφασης στην υπόθεση Άλεξ, Θεσσαλονίκη/Δικαστικό Μέγαρο

  • Συγκέντρωση αγροτών έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθήνα

    Αθλητική ατζέντα

  • Εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Παναθηναϊκού (19:00:00, Αθήνα/κλειστό γυμν. ΟΑΚΑ)

  • Ποδόσφαιρο-Β' Εθνική (20η ημέρα)

  • Βόλεϊ-Α1 Γυναικών (16η ημέρα)

    [04] "Ο λαός θα πει την τελευταία λέξη"

    Το εργατικό και λαϊκό Κίνημα θα προϋπαντήσουν την κρίση που θα ξεσπάσει με υψωμένη τη γροθιά και με αποφασιστικότητα, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ρίξουν για άλλη μια φορά τα βάρη της κρίσης στις πλάτες τους, δήλωσε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για την προσυνεδριακή συνδιάσκεψη του κόμματος. Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι μπροστά μας δεν έχουμε μόνο δυσκολίες αλλά θα υπάρξει και διέξοδος και ο λαός αργά ή γρήγορα θα πει την τελευταία λέξη.

    Σε σχέση με το 18ο συνέδριο του ΚΚΕ, που θα γίνει από τις 18 μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, είπε ότι αυτό θα χαρακτηριστεί από τις μεγάλες συζητήσεις και τους μεγάλους αγώνες, τους εργατικούς και της νεολαίας, που έγιναν και αυτούς που θα έρθούν.

    Σε ερώτηση για τη συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκο Αλαβάνο απάντησε "δεν νομίζω ότι πρόκειται να σημάνει τίποτα καλό για τον ελληνικό λαό".

    [05] "Η κοινωνία θέλει άλλη κατεύθυνση"

    Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί πολύ επικίνδυνη για τα λαϊκά συμφέροντα την ενδεχόμενη συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να ηττηθεί ο δικομματισμός, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για μια νέα κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία με πυρήνα της τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα χαράξει μια άλλη προοδευτική πορεία για τη χώρα μας, δήλωσε ο κ.Στρατούλης.

    "Αυτά τα σενάρια τα ευνοεί η σύγκλιση των δύο αυτών κομμάτων στην πραγματική πολιτική. Ταυτόχρονα, στις σημερινές συνθήκες οικονομικής και πολιτικής κρίσης, μια τέτοια λύση την επιθυμούν ανοιχτά και δημόσια και οι τραπεζίτες και οι «ηγούμενοι» του ΣΕΒ. Όλοι αυτοί θα ήθελαν πολύ μια τέτοια κυβέρνηση ώστε η οικονομική αστάθεια, λόγω της οικονομικής κρίσης, να μη συνοδευτεί και από πολιτική αστάθεια που θα βάζει σε κίνδυνο τα συμφέροντά τους. Επίσης, γιατί εκτιμούν ότι μόνο μια τέτοια κυβέρνηση θα μπορούσε να πάρει πολύ σκληρά μέτρα, για να μεταφέρει τα βάρη της κρίσης στα αδύναμα κοινωνικά στρώματα", τόνισε.

    Συνέντευξη Αλ.Τσίπρα

    "Εχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι οι συνεργασίες απαιτούν προγραμματικές συγκλίσεις και προγραμματική αξιοπιστία. Το ΠΑΣΟΚ επενδύει στην κυβερνητική φθορά. Δεν έχει διατυπώσει σαφείς προγραμματικές θέσεις. Και όταν το κάνει, συνήθως διατυπώνει περισσότερες από όσες χρειάζονται. Μιλήσαμε για όμορο χώρο γιατί πράγματι με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ έχουμε βρεθεί μαζί στις κοινωνικές διεκδικήσεις", τονίζει σε συνέντευξή του στον "Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής" ο Πρόεδρος του ΣΥΝ.

    Η κοινωνία θέλει άλλη κατεύθυνση και όχι απλά άλλη κυβέρνηση, αναφέρει ο κ.Αλ.Τσίπρας και τονίζει ότι "ένα εναλλακτικό πολιτικό σχέδιο μπορεί να πετύχει πάρα πολλά, αν στηρίζεται στην κοινωνική διεκδίκηση και τους αγώνες των εργαζομένων. Αν οι άνθρωποι διεκδικήσουν αποφασιστικά το δικαίωμά τους σε μια άλλη πολιτική, αυτή η πολιτική είναι κάτι περισσότερο από εφικτή".

    Αναφέρομενος στις Ευρωεκλογές είπε ότι η σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου θα αποφασιστεί με ανοιχτό και δημοκρατικό τρόπο από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ με σύνθεση όλων των προτάσεων ενώ εξέφρασε την ελπίδα να μην "υποβαθμιστούν οι ευρωεκλογές καθώς πολλά ζητήματα κεντρικής στρατηγικής που αφορούν την οικονομία, την εργασία, την κοινωνική ασφάλιση διαμορφώνονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και επομένως το αν θα υπάρξει μια διαφορετική κατεύθυνση εξαρτάται από την πάλη και τον συντονισμό των εργαζομένων σε όλες τις χώρες".

    Ο κ.Τσίπρας εξαπολύει επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη για τη στάση του στο θέμα του γηπέδου του ΠΑΟ στον Ελαιώνα και υπογραμμίζει ότι "το εμπόδιο στην κατασκευή του γηπέδου είναι αυτοί που έχουν συνδέσει το γήπεδο με το εμπορικό κέντρο και οι οποίοι ασκούν πίεση, όχι για το καλό του Παναθηναϊκού, ούτε για το καλό της πόλης, αλλά τα δικά τους συμφέροντα. Αυτοί όμως δεν ενδιαφέρονται για το γήπεδο. Ο Κακλαμάνης επείγεται για το Mall και όχι για το γήπεδο του ΠΑΟ. Δεν θα του γίνει η χάρη. Αυτό που θα κατασκευαστεί θα είναι το γήπεδο και γύρω γύρω πράσινο".


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Monday, 2 February 2009 - 5:30:20 UTC