Browse through our Interesting Nodes on Internet Service Providers in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 09-01-08

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Αναγέννηση του αγροτικού χώρου"
  • [02] Ρουκέτες από Λίβανο
  • [03] Διακομματική για την Αστυνομία

  • [01] "Αναγέννηση του αγροτικού χώρου"

    Περιοδεία στο Νομό Σερρών πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Επισκέφθηκε το Δημοτικό διαμέρισμα Αναγέννηση και τη Νομαρχία Σερρών. Το απόγευμα θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση και στη συνέχεια θα συναντηθεί με στελέχη του κόμματος στην περιοχή.

    Μετά την επίσκεψή του στους Οριζόμυλους της Κοινότητας Αναγέννησης Σερρών, ο κ.Γ.Παπανδρέου εξέφρασε την αναγκαιότητα αναγέννησης του αγροτικού χώρου. Είπε, ακόμη, ότι "πιστεύουμε στη νέα γενιά αγροτών και θέλουμε να επιλέγει συνειδητά το επάγγελμα του αγρότη", ενώ τόνισε ότι πρέπει το επάγγελμα να κατοχυρωθεί και να αναβαθμιστεί.

    Με επένδυση στη γνώση και στην παιδεία αλλά και σε καινούργιους συλλογικούς φορείς, έτσι ώστε η νέα γενιά των αγροτών να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την πράσινη ανάπτυξη, ένα απο τα αποτελέσματα της οποίας θα είναι η ταύτιση της έννοιας ποιότητα με τα ελληνικά προϊόντα,τόνισε. "Μπορούμε να το κάνουμε αυτό", κατέληξε ο κ. Παπανδρέου.

    Αργότερα στη συνομιλία που είχε με το νομάρχη Στέφανο Φωτιάδη, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι οι Σέρρες έχουν μεγάλο δυναμικό,τόσο ανθρώπινο όσο και φυσικών πόρων και πηγών ενέργειας,που παραμένει αναξιοποίητο.

    Δήλωσε ότι ο νομός Σερρών έχει κάθε δυνατότητα για παραγωγή ποιοτικών αγροτικών προϊόντων,αλλά και ανάπτυξης δραστηριοτήτων για την αξιοποίηση της γεωθερμίας και άλλων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας,αλλά και ανάπτυξη εναλλακτικού τουρισμού, αγροτουρισμού και ιαματικού τουρισμού.

    Για όλα αυτά απαιτείται σχέδιο,είπε ο κ.Παπανδρέου,τονίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ δεν αντιμετωπίζει την Αυτοδιοίκηση ρουσφετολογικά και με όρους πελατειακών σχέσεων.

    Απο τη μεριά του ο νομάρχης Σερρών είπε ότι πρώτη προτεραιότητα της Νομαρχίας είναι η αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ενώ τόνισε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια στροφής στην διατροφική γεωργία. Είπε ότι παρά τους αυστηρούς ελέγχους, καθημερινά η αγορά πλημμυρίζει απο προϊόντα εισαγωγής.

    Στο σημείο αυτό ο κ.Παπανδρέου είπε ότι πρέπει όντως να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα,ενώ ανέφερε ότι η στροφή στη διατροφική και ποιοτική γεωργία είχε εγκαταληφθεί και απο κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ,οι οποίες είχαν προκρίνει την εντατική γεωργία.

    Ο νομάρχης Σερρών είπε ότι η νομαρχία δουλεύει επίσης στην κατεύθυνση ανάπτυξης του αγροτουρισμού και πρόσθεσε ότι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι η μη ολοκλήρωση του κάθετου άξονα που ξεκινάει απο τη Βαρσοβία και διασχίζει όλες τις παραδουνάβιες πρωτεύουσες και τόνισε ότι ήδη είναι μικρός.

    Ο Γ. Παπανδρέου στο σημείο αυτό τόνισε ότι θα έπρεπε να μην έχουν κοπεί κονδύλια,έτσι ώστε να έχει ολοκληρωθεί η σύνδεση του άξονα Σερρών-Εγνατίας.

    Επίσης,ο νομάρχης Σερρών είπε ότι ο νομός αναμένει χρόνια την ολοκλήρωση του περιφερειακού άξονα της πόλης,ο οποίος θα κάνει την απόσταση Θεσσαλονίκης-Σερρών διαδρομή μισής ώρας.

    Ο κ.Φωτιάδης είπε ότι γνωρίζει την πίστη του κ. Παπανδρέου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η μεταρρύθμιση που εξαγγέλει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει γρήγορα, ενώ τόνισε ότι ο κόσμος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης περιμένει απο το ΠΑΣΟΚ γρήγορη εξέλιξη της μεταρρύθμισης αυτής.

    Τέλος,ο κ.Παπανδρέου εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει ταχεία υλοποίηση της αυτοδιοικητικής μεταρρύθμισης,που αποτελεί έναν απο τους βασικούς προγραμματικούς πυλώνες του ΠΑΣΟΚ.

    Δηλώσεις Γ.Παπακωνσταντίνου

    Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχουν πίσω τους 4,5 χρόνια θητείας,κρίνονται απο το έργο τους και μάλιστα αυστηρά απο τους πολίτες και όχι απο προθέσεις που μπορεί να διατυπώνει ο πρωθυπουργός.

    Με τον τρόπο αυτό σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου,τις σημερινές δηλώσεις του κ. Κώστα Καραμανλή,στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου.

    Η ΝΔ,τόνισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ,παρέλαβε μία χώρα σε πολύ καλή κατάσταση και ετοιμάζεται να την παραδώσει σύντομα στα πρόθυρα της κατάθλιψης.

    Σε αντίθεση με όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός,τόνισε ο κ.Παπακωνσταντίνου,το κλίμα για την κυβέρνηση στους πολίτες, είναι ένα κλίμα αποχώρησης.Η νέα κυβέρνηση,πρόσθεσε,δεν πείθει ότι μπορεί να κρατήσει για πολύ και ο πρωθυπουργός στις σημερινές του δηλώσεις δεν διατύπωσε καμμία νέα πρόταση και δεν έδειξε καμμία πρόθεση για σημαντική παρέμβαση σε οποιοδήποτε ζήτημα.

    Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ συμφώνησε με τη φράση του πρωθυπουργού ότι η σύγκρουση είναι μεταξύ υπευθυνότητας και ανευθυνότητας,δίνοντας, όμως, το δικό του περιεχόμενο. Ανευθυνότητα,ανέφερε,είναι,άλλα να λες και άλλα να κάνεις και να μην αναλαμβάνεις ποτέ τις ευθύνες σου.Υπευθυνότητα,πρόσθεσε,είναι να είσαι ειλικρινής,να έχεις όραμα για τη χώρα και να τηρείς τις δεσμεύσεις σου.

    Το αυριανό συλλαλητήριο

    Ο κ.Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε και στο αυριανό συλλαλητήριο,με το οποίο,όπως είπε,η εκπαιδευτική κοινότητα θα διαδηλώσει για το μέλλον της Παιδείας, σε ένα συλλαλητήριο στο οποίο το ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχει έχοντας δύο στόχους: Πρώτο,την ανάδειξη των μεγάλων στόχων της εκπαίδευσης και δεύτερο την ανάδειξη της ανάγκης ότι όλοι οι πολίτες πρέπει να καταδικάσουν τη βία.

    Αύριο,τόνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου, δίνουμε όλοι εξετάσεις.Η μεν πολιτεία για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει το συλλαλητήριο,η δε πανεπιστημιακή κοινότητα για τον τρόπο με τον οποίο θα διαφυλάξει το πανεπιστημιακό άσυλο.

    Οικονομική πολιτική

    Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την αναφορά του νέου υπουργού Οικονομίας για φιλολαϊκή στροφή στην οικονομική πολιτική,ο κ.Παπακωνσταντίνου δήλωσε ότι πολλές φορές έχουμε ακούσει λόγια, όπως στην περίπτωση του ταμείου κατά της φτώχειας,για το οποίο υπήρξε υπόσχεση της κυβέρνησης ότι θα δεσμευτούν 500 εκατ. ευρώ και το οποίο, ενώ ιδρύθηκε το 2007 μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί σ' αυτό ούτε ένα ευρώ.

    Τα περί φιλολαϊκής στροφής στα λόγια ο λαός τα ακούει βερεσέ,πρόσθεσε ο κ.Παπακωνσταντίνου και υπογράμμισε ότι αυτό που περιμένει το ΠΑΣΟΚ απο το νέο υπουργό,εφόσον εννοεί αυτά που λέει, είναι να καταθέσει διορθωτικό προϋπολογισμό.Τόνισε πάντως ότι ο χρόνος της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είχε τελειώσει πριν τον ανασχηματισμό και πρόσθεσε ότι το "φιλί ζωής" δεν πρόκειται να την σώσει.

    Σε ερώτηση για το αν προβληματίζεται καθώς δεν εκδηλώθηκαν διαφωνίες απο τους λεγόμενους δυσαρεστημένους του ανασχηματισμού,ο κ.Παπακωνσταντίνου απάντησε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ψάχνει αντάρτες στη Νέα Δημοκρατία και ότι το ζητούμενο είναι η αλλαγή πορείας της χώρας μέσα απο εκλογές χωρίς παραγραφή των σκανδάλων.

    Απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις ο κ.Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική επιτροπή θα κατατεθεί το συντομότερο και μάλλον μέσα στην επόμενη εβδομάδα,καθώς και ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αλλαγής στα όργανα του ΠΑΣΟΚ.

    [02] Ρουκέτες από Λίβανο

    Ρουκέτες ερρίφθησαν από τον Λίβανο σήμερα το πρωί εναντίον του βόρειου Ισραήλ, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές.

    Τέσσερις ρουκέτες τύπου Κατιούσα έπληξαν το δυτικό τομέα της Γαλιλαίας στην περιοχή Ναχαρίγια και στο κιμπούτζ Κάμπρι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

    Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά, σύμφωνα με τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.

    Μετά την επίθεση αυτή, οι κάτοικοι της περιοχής Ναχαρίγια κλήθηκαν να μείνουν σε δωμάτια των σπιτιών τους που είναι καλά προστατευμένα.

    Στη Βηρυτό, η κυβέρνηση του Λιβάνου καταδίκασε την επίθεση και ζήτησε από τις υπηρεσίες ασφαλείας να διενεργήσουν έρευνα για το συμβάν, δήλωσε εκπρόσωπος της κυβέρνησης. Η οργάνωση Χεζμπολάχ γνωστοποίησε στην κυβέρνηση του Λιβάνου, στην οποία συμμετέχει με έναν υπουργό, ότι δεν έχει σχέση με την εκτόξευση των ρουκετών.

    Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ανήκει στην ευθύνη της λιβανικής κυβέρνησης και του στρατού η παρεμπόδιση της εκτόξευσης ρουκετών εναντίον του ισραηλινού εδάφους.

    Το Ισραήλ κλιμάκωσε τις επιθέσεις στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, όπου δεκάδες άρματα μάχης με την κάλυψη ελικοπτέρων κινήθηκαν προς τη Χαν Γιούνες, ενώ παράλληλα αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη Ράφα, κοντά στα σύνορα με την Αίγυπτο.

    Όπως έγινε γνωστό από αυτόπτες μάρτυρες, δεκάδες ισραηλινά άρματα μάχης μπήκαν στη Γάζα από το μεθοριακό πέρασμα Κισουφίμ, στη μία μετά τα μεσάνυχτα και κινούνται προς τη Χάν Γιούνες. Η πόλη αυτή είναι η μεγαλύτερη στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας και θεωρείται ένα από τα προπύργια της ισλαμικής οργάνωσης Χαμάς.Μέχρι στιγμής ο ισραηλινός στρατός δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για τις επιχειρήσεις.

    Την ίδια ώρα, ισραηλινά αεροσκάφη σφυροκοπούν την πόλη της Ράφα, κοντά στα σύνορα με την Αίγυπτο. Στόχοι των αεροσκαφών είναι κτήρια και τούνελ, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Ο ισραηλινός στρατός έχει επιβεβαιώσει τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη Ράφα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις επιθέσεις αυτές δεν υπάρχουν θύματα.

    Το ισραηλινό πυροβολικό άνοιξε πυρ εναντίον του Λιβάνου, απαντώντας στις εκτοξεύσεις ρουκετών λίγο νωρίτερα κατά του βορείου Ισραήλ, ανακοίνωσε πηγή του ισραηλινού στρατού. "Χτυπήσαμε απευθείας την πηγή εκτόξευσης ρουκετών στο Λίβανο", διευκρίνισε ο ίδιος εκπρόσωπος.Πηγή των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας δήλωσε πως ο ισραηλινός στρατός απάντησε με πέντε οβίδες εναντίον του Λιβάνου.

    Τουλάχιστον 702 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και 3.100 έχουν τραυματιστεί από τις 27 Δεκεμβρίου που άρχισε η ισραηλινή επίθεση στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με νέο απολογισμό που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον επικεφαλής των υπηρεσιών αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στη Γάζα, Μαουαουίγια Χασανείν.

    Διπλωματικές διαβουλεύσεις

    "Ενθαρρυντική" χαρακτήρισε η Αίγυπτος την αντίδραση του Ισραήλ σχετικά με το αιγυπτιακό σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα, δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Αιγύπτου, Χασάμ Νάκι.

    "Αυτό είναι ενθαρρυντικό αλλά οι λεπτομέρειες της πρότασης πρέπει να συζητηθούν με τους Ισραηλινούς", δήλωσε ο Χασάμ Νάκι, ο οποίος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Αχμεντ Αμπούλ Γέιτ.

    "Το Ισραήλ ευχαριστεί τον Αιγύπτιο πρόεδρο και τον πρόεδρο της Γαλλίας για τις προσπάθειες τους στην εξέρευση μιας λύσης για τον τερματισμό τρομοκρατικών ενεργειών στην Γάζα καθώς και την λήξη της διακίνησης παράνομων όπλων στην Γάζα μέσω της Αιγύπτου", ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μαρκ Ρεγκέβ.

    Σύμφωνα μάλιστα με ανώτερο υπάλληλο του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, την Πέμπτη θα φτάσει στο Κάιρο ο πολιτικός σύμβουλος του υπουργού Άμυνας Εχούντ Μπαράκ για να συζητήσει την πρόταση εκεχειρίας της Αιγύπτου.

    Ο παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπας θα μεταβεί σήμερα στη Μαδρίτη για συνομιλίες για τον πόλεμο στη Γάζα με τον ισπανό πρωθυπουργό Χοσέ Λουίς Ροντρίγκεζ θαπατέρο, και τον υπουργό Εξωτερικών Μιγκέλ Ανχελ Μορατίνος, έγινε γνωστό από επίσημη πηγή.

    Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος έχει αποφύγει επιμελώς να σχολιάσει θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσεπως ευθύς μόλις αναλάβει τα καθήκοντά του «θα ασχοληθεί αμέσως» με την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.

    Τρίωρη παύση των βομβαρδισμών

    Διακοπή των βομβαρδισμών επί τρεις ώρες σε καθημερινή βάση για τη λειτουργία ανθρωπιστικού διαδρόμου στη Γάζα δηλώνει ότι θα εφαρμόζει το Ισραήλ σε μία τακτική κίνηση μετά τη διεθνή κατακραυγή για το βομβαρδισμό σχολείου του ΟΗΕ. Ανάλογη παύση στις εκτοξεύσεις ρουκετών αναμένεται να εφαρμόσει τις ίδιες ώρες η Χαμάς.

    Η δίοδος για ανθρωπιστική βοήθεια μέσω Αιγύπτου άνοιξε την Τετάρτη με τρίωρη διακοπή των βομβαρδισμών κοντά στην Πόλη της Γάζας από τις 13:00 έως τις 16:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδος). Αντίστοιχη παύση θα υπάρξει και τις επόμενες ημέρες για να φθάσει βοήθεια σε τρόφιμα, φάρμακα και καύσιμα για τους απελπισμένους κατοίκους της Γάζας.

    Οι Παλαιστίνιοι της Γάζας βγήκαν για τρεις ώρες στους δρόμους για να προμηθευτούν είδη πρώτης ανάγκης, να επισκεφθούν συγγενείς τους και να θάψουν τους νεκρούς τους. Ο πόλεμος έχει επιδεινώσει την ανθρωπιστική κρίση για τους 1,5 εκατ. κατοίκους της Γάζας και ο ισραηλινός αποκλεισμός δεν επιτρέπει στους αμάχους να ξεφύγουν από τα πυρά.

    Νεα αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα

    Με πρωτοβουλία της Υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη, στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής επιχείρησης «Γέφυρα Ελπίδας», αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι για το διεθνές αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια, ιατροφαρμακευτικής φύσεως, την οποία συγκέντρωσε το Υπουργείο των Εξωτερικών, σε συνεργασία με την Βουλή των Ελλήνων, για τις ανάγκες του πληθυσμού της Λωρίδας της Γάζας.

    Ο συνολικός όγκος της βοήθειας ανέρχεται σε περίπου 13 τόνους και περιλαμβάνει φάρμακα, ορούς και υγειονομικό υλικό.

    Με πρωτοβουλία της Υπουργού Εξωτερικών κας Μπακογιάννη η Ελλάδα ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που έστειλε έκτακτη βοήθεια προς τη Γάζα την 1η Ιανουαρίου του 2009 και θα συνεχίσει την γέφυρα αυτή ανθρωπιστικής βοήθειας δια θαλάσσης την επόμενη εβδομάδα, αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου των Εξωτερικών.

    Η Hellenic Aid,η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών για το συντονισμό της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας συγκεντρώνει για το σκοπό αυτό τρόφιμα και άλλα είδη από μη κυβερνητικές οργανώσεις, δήμους, νομαρχίες και την Εκκλησία της Ελλάδος.

    Επίσης η Hellenic Aid θα διαθέσει επιπλέον 400.000 Ευρώ, για τρόφιμα που θα μεταφερθούν στην τρίτη αποστολή βοήθειας.

    [03] Διακομματική για την Αστυνομία

    Τη σύσταση κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη «ριζική δημοκρατική αναδιοργάνωση της Αστυνομίας», ζητά με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Δ. Σιούφα, ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Αλαβάνος, με αφορμή «τα γεγονότα, που ακολούθησαν το θανάσιμο έγκλημα σε βάρος του νεαρού μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου από αστυνομικό μέχρι και την δολοφονική επίθεση, που προκάλεσε το βαρύ τραυματισμό του νεαρού αστυνομικού Διαμαντή Μαντζούνη».

    Όπως σημειώνει ο κ. Αλαβάνος «η Βουλή οφείλει να οδηγήσει σε μια ριζική δημοκρατική αναδιοργάνωση της αστυνομίας, ώστε ο αστυνόμος πολίτης, με τη στήριξη της κοινωνίας να προστατεύει αποτελεσματικά τις ελευθερίες, τα δικαιώματα και τη ζωή του κάθε πολίτη. Στο πλαίσιο αυτό, έχοντας υπόψη μας την πρόταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων προς τα κοινοβουλευτικά κόμματα για Διακομματική Επιτροπή, εκ μέρους της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, ζητώ τη σύσταση Επιτροπής για Γενικότερου Ενδιαφέροντος Ζήτημα, και συγκεκριμένα τη Δημοκρατική Αναδιοργάνωση της Αστυνομίας, σύμφωνα με τα άρθρα 44 και 45 του Κανονισμού της Βουλής».

    Η πρόταση Αλαβάνου αναμένεται να συζητηθεί σε μία εβδομάδα από την κατάθεσή της.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 8 January 2009 - 15:30:18 UTC