Browse through our Interesting Nodes of Greek Local Authorities & Servers Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 08-11-16

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] "Ερυθρόλευκο" το ντέρμπι

  • [01] "Ερυθρόλευκο" το ντέρμπι

    Το απόλυτο "αφεντικό" στο πρωτάθλημα έγινε από σήμερα ο Ολυμπιακός. Στο ντέρμπι κορυφής της 10ης ημέρας, οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν 2-0 τον ΠΑΟΚ, με τα τέρματα του Πατσατζόγλου στο 45΄ και του Ντιόγκο στο 86΄, αυξάνοντας τη διαφορά από τους διώκτες τους στην κούρσα του τίτλου (+4 από τον "Δικέφαλο του Βορρά", +7 από Παναθηναϊκό και +8 από ΑΕΚ). Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Γκαρσία με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 89΄.

    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ: 0-2

    Πολύ μεγάλη νίκη, την δεύτερη στο πρωτάθλημα, πέτυχε ο Ηρακλής στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 10η ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Με δύο γκολ του Επστάιν στο 83΄ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 2-0 των "κυανέρυθρων", στο ντεμπούτο του Τάκη Λεμονή στον πάγκο των γηπεδούχων. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου το σουτ του Κοιλιάρα σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών του Κοβαλέφσκι.

    ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: 1-2

    Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας πανηγύρισε σήμερα ο Θρασύβουλος, βάζοντας τέλος στο σερί των δύο διαδοχικών ηττών του. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη επιβλήθηκε του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο με 2-1, σε αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική, και έφτασε στους 7 βαθμούς, υποχρεώνοντας τους Κρήτες στη δεύτερη εντός έδρας ήττα τους στο πρωτάθλημα. Τα τέρματα του Θρασύβουλου σημείωσαν ο Ουέλινγκτον (33΄) και ο Γιαλούσης με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις, ενώ οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έχασαν πέναλτι με τον Ρομάνο στο 66΄, ισοφάρισαν προσωρινά με τον Ορφανό στο 90΄.

    ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΟΦΗ: 2-1

    Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Λεβαδειακός, ο οποίος πανηγύρισε σήμερα την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι Βοιωτοί επιβλήθηκαν στη Λιβαδειά του ΟΦΗ με 2-1, σε αναμέτρηση για τη 10η αγωνιστική, και διατήρησαν το αήττητο της έδρας τους, αφού μετρούν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε πέντε αγώνες. Τα τέρματα των «πράσινων» σημείωσαν οι Ζησόπουλος (6΄) και Κιάσσος (64΄), ενώ οι Κρήτες ισοφάρισαν προσωρινά με τον Ταραλίδη (23΄).

    ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ: 0-0

    Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Θράκης για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, καθώς Πανθρακικός και Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στην Κομοτηνή. Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Ολίσε στο 22΄. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη εντός έδρας ισοπαλία για τον Πανθρακικό στο πρωτάθλημα, ενώ η Ξάνθη παραμένει αήττητη στη διοργάνωση από τις 13 Σεπτεμβρίου.

    ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-0

    Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα σε Λάρισα και Παναθηναϊκό, με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 51΄ με την κεφαλιά του Ζουράφσκι και τους "πράσινους" να ισοφαρίζουν στο 67΄ με το ψαλίδι του Κλέιτον. Οι "βυσσινί" τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Φωτάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

    ΑΕΚ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: 0-0

    Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα για την ΑΕΚ. Μετά τον αγώνα με την Ξάνθη, η ομάδα του Γιώργου Δώνη αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Αυτή είναι η δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία για την Ενωση, η οποία έφτασε στους 15 βαθμούς.

    ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 0-0

    Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι του Αρη με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλένθης Βικελίδης. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, στο ντεμπούτο του Καλίντ Καραμά στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 13΄ με τον Φιλομένο, ενώ ο Άρης ισοφάρισε στο 27΄ με τον Κόκε.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 16 November 2008 - 19:30:23 UTC