Browse through our Interesting Nodes on Russia Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens News Agency: News in Greek, 07-05-10

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεργασία του πρωθυπουργού με τον υπουργό Δικαιοσύνης
  • [02] ΠΑΣΟΚ για τα ασφαλιστικά ταμεία
  • [03] "Ελλειψη σχεδιασμού στον τομέα της ενέργειας"
  • [04] Ο Μπλέρ ανακοινώνει την αποχώρησή του

  • [01] Συνεργασία του πρωθυπουργού με τον υπουργό Δικαιοσύνης

    Συνεργασία με τον υπουργό Δικαιοσύνης Αν. Παπαληγούρα θα έχει ο πρωθυπουργός στις 10.30 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου. Το απόγευμα ο κ. Κ.Καραμανλής θα αναχωρήσει για τι Ζάγκρεμπ προκειμένου να λάβει μέρος στη 10η συνάντηση κορυφής των χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

    Για τις εαρινές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας ενημέρωσε χθες τον πρωθυπουργό και τα μέλη της κυβερνητικής επιτροπής στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφης.

    Ο κ.Αλογοσκούφης τόνισε ότι "αναγνωρίζεται η μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει στην ελληνική οικονομία το τελευταίο διάστημα και η μείωση του ελλείμματος από 8% σε κάτω από 3% του ΑΕΠ". Η μείωση αυτή θεωρείται διατηρήσιμη υπογράμμισε ο κ. Αλογοσκούφης ενώ ταυτόχρονα ανέφερε ότι "αναγνωρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και η δυναμική πορεία ανάπτυξης και η μείωση της ανεργίας σημειώνοντας πως πρόκειται για επιτυχημένο μείγμα οικονομικής πολιτικής".

    Ο κ.Αλογοσκούφης τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα προωθηθούν στη ΕΕ οι σχετικές διαδικασίες για να βγει η Ελλάδα από τη διαδικασία του υπερβολικού ελλείμματος μετά και τις δηλώσεις που έκανε ο αρμόδιος Επίτροπος.

    Ο υπουργός οικονομίας υπογράμμισε ότι οι καταστροφολογικές προβλέψεις που είχαν γίνει αποδείχτηκαν εκτός τόπου και χρόνου, σημείωσε ότι η Ελλάδα αποκτά αξιοπιστία και κύρος και τόνισε πως τα επόμενα χρόνια η χώρα μας θα πρέπει να ικανοποιεί και όλες τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.

    Στη συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής συζητήθηκαν και θέματα έρευνας και τεχνολογίας, όπως τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Δ. Σιούφας.

    Ο κ.Σιούφας τόνισε ότι τα υπουργεία Παιδείας και Ανάπτυξης θα φέρουν σύντομα στη Βουλή και αναμένεται να ψηφισθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου νομοσχέδιο για την έρευνα και την τεχνολογία ώστε η χώρα να πορευθεί δυναμικά και να πρωταγωνιστήσει και σε αυτό τον τομέα. Ο κ. Σιούφας ανέφερε ότι η κυβερνητική επιτροπή στηρίζει τις προτάσεις για τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ερευνας και Τεχνολογίας με επικεφαλής τον καθηγητή Φώτη Καφάτο και τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου και πρόσθεσε ότι το υπουργείο συμμετέχει στην έκδοση της ''πράσινης βίβλου ''για την έρευνα και την τεχνολογία καθώς και τα πνευματικά δικαιώματα.

    Ο κ. Σιούφας υπογράμμισε ότι θα δημιουργηθούν και άλλα ερευνητικά κέντρα εκτός από τα δύο που προωθούνται άμεσα στην Πάτρα και στα Ιωάννινα και ταυτόχρονα προωθούνται πέντε πόλοι καινοτομίας από το Γ΄ΚΠΣ ενώ θα προωθηθούν ακόμα οκτώ από το Δ'ΚΠΣ.

    Αλογοσκούφης:"Ηπιότερη η δημοσιονομική πολιτική"

    Θεαματική χαρακτήρισε την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, ο οποίος πρόσθεσε ότι η δημοσιονομική πολιτική θα είναι ηπιότερη τα επόμενα χρόνια, ενώ παράλληλα οι προσπάθειες για δημοσιονομική πειθαρχία θα συνεχιστούν και θα γίνουν και άλλες σημαντικές μεταρρυθμίσεις, γιατί τα δύο-τρία χρόνια είναι μικρό χρονικό διάστημα για προσαρμογή.

    Η χώρα μας, είπε ο υπουργός, κινείται προς τα εμπρός, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας, αφού θα πρέπει το 2010 να έχουμε πετύχει το στόχο κατάρτισης προϋπολογισμών ισοσκελισμένων ή ελαφρά πλεονασματικών.

    Ο κ. Αλογοσκούφης, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, είπε ότι η κυβέρνηση έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις αυξήσεις μισθών και συντάξεων και έχει ως προτεραιότητα να ενισχύσει τα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα του πληθυσμού.

    Παράλληλα, αναφερόμενος στις νομοθετικές προτεραιότητες, είπε ότι ως "το κλείσιμο της Βουλής" για τις θερινές διακοπές θα προωθηθούν τα εξής σχέδια νόμου:

    -Για την εφαρμογή του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ).

    -Για τον τελωνειακό κώδικα.

    -Για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

    -Για τη σύσταση Εθνικού Ταμείου για την αντιμετώπιση της φτώχειας και

    -Την πώληση και επαναμίσθωση ακινήτων.

    Εξάλλου, με αφορμή τη διαπίστωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι το έλλειμμα μειώθηκε στο 2,6% το 2006 και ότι θα συνεχίσει να είναι κάτω του 3% και τα επόμενα έτη, ο κ. Αλογοσκούφης υπενθύμισε ότι το έλλειμμα μειώθηκε, από το 7,9% το 2004, στο 2,6% το 2006, γεγονός που χαρακτήρισε ως πρωτοφανές στην Ευρωζώνη. Επίσης επισήμανε ότι το δημόσιο χρέος θα συνεχίσει να μειώνεται και, από το 104,6% το 2006, θα περιοριστεί στο 100,9% το 2007 και στο 97,6% το 2008.

    Ο κ. Αλογοσκούφης υπογράμμισε ακόμα πως η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (με τις εαρινές προβλέψεις) αναφέρει ότι η ανάπτυξη στην Ελλάδα οφείλεται στις ιδιωτικές επενδύσεις και στις εξαγωγές και ότι επίσης αναγνωρίζονται οι μεγάλες προσπάθειες που έχουν γίνει για τη μείωση του ελλείμματος και για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

    Ο υπουργός Οικονομίας δήλωσε επίσης με έμφαση ότι η δημοσιονομική προσαρμογή ενισχύθηκε από το μείγμα της οικονομικής πολιτικής που εφάρμοσε η κυβέρνηση. Επισήμανε ακόμα ότι χρειάστηκαν δύο ολόκληρα χρόνια για να διαπιστωθεί το ύψος του ελλείμματος για το 2003 και το 2004 και ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν δέχεται ότι το ύψος του ελλείμματος καταμετρήθηκε από την Eurostat.

    Επίσης κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι προέβλεπε πως η οικονομία θα διανύσει περίοδο ύφεσης και ότι η ανεργία θα αυξανόταν. Τώρα, πρόσθεσε, "άλλαξαν τροπάριο" και υποστηρίζουν ότι η ανάπτυξη οφείλεται στις βάσεις που είχε βάλει η ίδια η αξιωματική αντιπολίτευση.

    Διευκρίνισε επίσης ότι η δημοσιονομική προσαρμογή θα προχωρήσει με βάση το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης και ότι μέσα στο καλοκαίρι ελπίζει πως θα επικυρωθούν τα στοιχεία για την αναθεώρηση του ΑΕΠ από την Eurostat.

    Δήλωση Β. Παπανδρέου

    "Ο κ. Αλογοσκούφης έχει αποκτήσει ειδίκευση να επαίρεται για τεχνητές επιτυχίες. Η έξοδος από την επιτήρηση ήταν επιβεβλημένη, όπως έχουμε πει αρκετές φορές. Αυτό που δεν ήταν επιβεβλημένο, είναι η είσοδος, κάτι που έγινε μετά το έγκλημα της απογραφής, που έγινε με πρωτοβουλία και ευθύνη της κυβέρνησης", δήλωσε η υπεύθυνη Οικονομίας του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Βάσω Παπανδρέου, σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη.

    "Ο κ. Αλογοσκούφης προσπαθεί να συνεχίσει το ίδιο παιχνίδι που παίζει εδώ και τρία χρόνια με το παρελθόν, λέγοντας ψέματα για τα οικονομικά αποτελέσματα της προηγούμενης κυβέρνησης και προβάλλοντας τις αποτυχίες της κυβέρνησης Καραμανλή, ως δήθεν επιτυχίες", ανέφερε η κ.Παπανδρέου, επισημαίνοντας πως "σε ό,τι αφορά τις αυξήσεις των μισθών, τον κ. Αλογοσκούφη μπορούν να διαψεύσουν όλοι οι Έλληνες μισθωτοί, οι οποίοι, εκτός των άλλων, δεν άκουσαν ούτε λέξη για τη μεγάλη ακρίβεια και τα απανωτά κρούσματα κερδοσκοπίας στην αγορά".

    "Καθήκον αυτής της κυβέρνησης, αντί να πανηγυρίζει, είναι να προκηρύξει άμεσα εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ έχει δεσμευτεί ότι θα εφαρμόσει ένα πρόγραμμα αναδιανομής του εισοδήματος υπέρ των πολλών, θα προχωρήσει σε αποκατάσταση της αγοραστικής δύναμης της οικογένειας και ταυτόχρονα θα αυξήσει τις δαπάνες για υγεία και παιδεία. Θα επαναφέρουμε τη διαφάνεια στα δημόσια οικονομικά της χώρας και στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος", πρόσθεσε.

    Δήλωση Π. Λαφαζάνη

    "Οι θριαμβικοί τόνοι του κ. Γ. Αλογοσκούφη για την πορεία της οικονομίας βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου και δεν έχουν καμία σχέση με τη συνεχή υποβάθμιση των εισοδημάτων και του επιπέδου της ζωής τους που βιώνουν τα πλατιά λαϊκά στρώματα", αναφέρει σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μέλος της ΠΓ και υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΣΥΝ, σχολιάζοντας την εισήγηση του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών στην Κυβερνητική Επιτροπή.

    "Η Ελλάδα βγαίνει από τη μία κοινοτική επιτήρηση μόνο και μόνο για να μπει σε μια νέα και σκληρότερη, αφού η κυβέρνηση δεσμεύτηκε να ισοσκελίσει τον προϋπολογισμό - μηδενικό έλλειμμα - μέχρι το 2010. Αυτό σημαίνει ότι η λιτότητα σε μισθούς και συντάξεις θα παραταθεί επβ αόριστον και θα γίνει σκληρότερη, ενώ θα επισπευσθεί, στο όνομα της βιωσιμότητας των δημόσιων οικονομικών, η κατεδάφιση του ασφαλιστικού συστήματος", αναφέρει ο κ.Λαφαζάνης.

    [02] ΠΑΣΟΚ για τα ασφαλιστικά ταμεία

    Συνέντευξη Τύπου θα δώσουν το μεσημέρι οι Τομείς Απασχόλησης και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας του ΠΑΣΟΚ, με θέμα "την αδικαιολόγητη καθυστέρηση εφαρμογής, από τα Υπουργεία Υγείας και Απασχόλησης, σειράς διατάξεων που αφορούν στα Ασφαλιστικά Ταμεία και τους ασφαλισμένους", όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κινήματος.

    "Οι Τομείς Απασχόλησης και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας του ΠΑΣΟΚ, με θέμα την αδικαιολόγητη καθυστέρηση εφαρμογής, από τα Υπουργεία Υγείας και Απασχόλησης, σειράς διατάξεων που αφορούν στα Ασφαλιστικά Ταμεία και τους ασφαλισμένους. Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Χ. Τρικούπη 50) από τους υπεύθυνους Απασχόλησης και Υγείας του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου, Μαρία Δαμανάκη και Χρήστο Πρωτόπαπα αντιστοίχως και από τον Γραμματέα του Τομέα Υγείας, Μανώλη Σκουλάκη."

    Η συνέντευξη Τύπου θα γίνει στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Χ. Τρικούπη 50) από τους υπεύθυνους Απασχόλησης και Υγείας του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου, Μαρία Δαμανάκη και Χρήστο Πρωτόπαπα αντιστοίχως και από τον Γραμματέα του Τομέα Υγείας, Μανώλη Σκουλάκη.

    Για λεηλασία των ασφαλιστικών Ταμείων από την κυβέρνηση, έκανε λόγο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μετά τη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπείες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

    Τα δύο κορυφαία συνδικαλιστικά όργανα παρουσίασαν στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ την πρότασή τους για νομοθετική ρύθμιση της επιστροφής των χρημάτων στα ταμεία και την αποκατάσταση των ζημιών.

    Ο Γ. Παπανδρέου συμφώνησε με την πρότασή τους και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί σχετικά με το πόσα ταμεία αγόρασαν ομόλογα, σε ποιό ύψος και ποιές προμήθειες δόθηκαν και σε ποιούς.

    Είναι απαράδεκτο ότι 71 μέρες μετά την αποκάλυψη της λεηλασίας των Ταμείων από την κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζεται η συγκαλύψη του σκανδάλου, ανέφερε ο κ. Γ. Παπανδρέου και ζήτησε την επιστροφή των χρημάτων πριν τις εκλογές.

    Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος δήλωσε ότι η συμφωνία όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης με την πρόταση για νομοθετική ρύθμιση, δημιουργεί μια νέα κατάσταση.

    Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχαν νωρίτερα με τον υπουργό Απασχόλησης, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ δήλωσε ότι ο κ. Β. Μαγγίνας εφαρμόζει το νόμο που ψήφισε «εν μια νυκτί» η κυβέρνηση σχετικά με την αλλαγή των διοικήσεων των Ταμείων και εξέφρασε αμφιβολίες σχετικά με το αν θα βρεθούν στελέχη να διεκδικήσουν τις θέσεις, λόγω των πολύ χαμηλών αμοιβών, αλλά και του δικαιώματος βέτο που έχει και μπορεί να ασκήσει η Τράπεζα της Ελλάδος.

    Επί του θέματος αυτού,πάντως,είπε ο κ. Παναγόπουλος, ο Υπουργός Β. Μαγγίνας διαβεβαίωσε ότι θα ασκήσει την επιρροή του ώστε να μην τεθεί βέτο.

    [03] "Ελλειψη σχεδιασμού στον τομέα της ενέργειας"

    Στην Καστοριά θα περιοδεύσει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΝ.Θα επισκεφθεί το Εργατικό Κέντρο και θα έχει συνάντηση με καθηγητές του ΤΕΙ Καστοριάς.

    Για έλλειψη σχεδιασμού όσον αφορά την πολιτική στον τομέα της ενέργειας κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος χθες επισκέφθηκε τον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό (ΑΗΣ) Καρδιάς της ΔΕΗ στην Πτολεμαίδα.

    Η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας είναι μόνο για τους ιδιώτες και όχι για τη ΔΕΗ, παρατήρησε ο κ.Αλαβάνος και άσκησε κριτική στην ηγεσία της Εταιρίας γιατί, όπως είπε, αγοράζει ακριβά την ηλεκτρική ενέργεια από γειτονικές χώρες και την πουλάει φτηνά σε μεγάλους καταναλωτές.

    Η συμπεριφορά αυτή, σχολίασε, θυμίζει την λογική του "δομημένου ομολόγου".

    Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ τάχθηκε υπέρ του εκσυγχρονισμού των μονάδων της ΔΕΗ και της χρήσης και φυσικού αερίου,παράλληλα με τον λιγνίτη, για τον περιορισμό των επιπτώσεων στο περιβάλλον.

    Αναφέρθηκε στο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα που συνέβη χτες στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου της ΔΕΗ στην Κοζάνη και υπογράμμισε ότι είναι ο δεύτερος θάνατος στη ΔΕΗ αυτόν τον μήνα.

    Θύμισε δε ότι έχει καταθέσει δύο ερωτήσεις στη Βουλή για τα εργατικά ατυχήματα σε εγκαταστάσεις της ΔΕΗ (ένα εργατικό ατύχημα την ημέρα, σύμφωνα με τον κ. Αλαβάνο) και ζήτησε να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα για τον περιορισμό τους.

    Ο {ρόεδρος του ΣΥΝ επισκέφθηκε επίσης το Βελβενδό Κοζάνης, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους συνεταιρισμών και ενημερώθηκε για τα προβλήματα τους.

    Στις 8 το βράδυ θα μιλήσει στην αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου Κοζάνης.

    [04] Ο Μπλέρ ανακοινώνει την αποχώρησή του

    Δέκα χρόνια αφότου ανήλθε στην εξουσία στη Βρετανία, ο ολοένα και λιγότερο δημοφιλής πρωθυπουργός, Τόνι Μπλερ, αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα πότε προτίθεται να παραιτηθεί για να επιτρέψει στον υπουργό Οικονομικών, Γκόρντον Μπράουν, να αναλάβει την πρωθυπουργία.

    Ο Μπλερ θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που συνέβαλε στην διαδικασία ειρήνευσης στη Βόρεια Ιρλανδία, που κέρδισε τρεις συνεχόμενες εκλογικές μάχες με το Εργατικό Κόμμα, το οποίο όμως και απομάκρυνε από τις αριστερές ρίζες του για να το οδηγήσει προς το κέντρο. Όμως φεύγει από την πρωθυπουργία έχοντας ως βάρος τη δυσαρέσκεια των εκλογέων για μία σειρά επιλογών, μεταξύ των οποίων η εμπλοκή της Βρετανίας στον πόλεμο στο Ιράκ.

    Η παραίτηση Μπλερ είναι αναμενόμενη, καθώς πριν από την ολοκλήρωση της τρίτης θητείας του στο πρωθυπουργικό αξίωμα, θέλει θα δώσει το χρόνο σε ένα άλλο στέλεχος του Εργατικού Κόμματος για να το οδηγήσει στις επόμενες εκλογές, που αναμένονται το 2009.

    Ο Μπράουν, που η επίσημη κατοικία του είναι στη διπλανή πόρτα από την πρωθυπουργική κατοικία του Μπλερ, στην οδό Ντάουνινγκ, έδειχνε το τελευταίο διάστημα ανυπομονησία για την αποχώρηση του γείτονά του. Οι επικριτές της κυβέρνησης των Εργατικών υποστηρίζουν ότι η αντιπαλότητα Μπλερ-Μπράουν είχε ως συνέπεια την αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης.

    Ο Μπλερ αναμένεται να παραιτηθεί όντας ο δεύτερος πρωθυπουργός τα τελευταία εκατό χρόνια που έχει υπηρετήσει επί δέκα χρόνια στην πρωθυπουργία.

    Ο εκπρόσωπός του δήλωσε ότι ο Μπλερ θα κάνει μία ανακοίνωση για το μέλλον του, σήμερα Πέμπτη. Ο πρωθυπουργός θα παρακολουθήσει συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου στο Λονδίνο και στη συνέχεια θα μεταβεί στην εκλογική περιφέρειά του, στη βόρεια Αγγλία, για να μιλήσει σε υποστηρικτές του. Ο Μπλερ αναμένεται ότι θα παραδόσει τη σκυτάλη της ηγεσίας του Εργατικού Κόμματος στον Μπράουν, στο τέλος Ιουνίου.

    Σύμφωνα με το βρετανικό Σύνταγμα, ως ηγέτης του Εργατικού Κόμματος ο Μπράουν θα γίνει αυτομάτως και πρωθυπουργός και δεν είναι υποχρεωμένος να πάει σε γενικές εκλογές, το αργότερο μέχρι τον Μάιο του 2010.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Thursday, 10 May 2007 - 4:30:33 UTC